Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Δώρο διακοπών...




Έχετε φύγει για διακοπές, το ξέρω! Μηχάνημα για να βγείτε στον αέρα δεν πήρατε, αλλά το αναθεματισμένο το laptop το πήρατε! Να λοιπόν που θα πάρετε έξτρα πληροφόρηση που θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε εκεί που είστε!
Στις 16 Αυγούστου έχει πανσέληνο. Οι αρχαιολογικοί χώροι λοιπόν θα είναι ανοιχτοί για να μπορέσει το κοινό να δει τους Ναούς υπό το φως της Σελήνης. Τα τελευταία χρόνια που εφαρμόζεται η «εορτή της Πανσελήνου» όπως ονομάστηκε, πλήθος κόσμου συμμετέχει. Αν βρεθείτε κι εσείς στις 16 Αυγούστου κοντά σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο, προγραμματίστε να ζήσετε αυτήν τη μαγεία… Ακόμα κι αν βρίσκεστε στην Αθήνα ο Παρθενώνας σας περιμένει.
Θα είμαι στην Ολυμπία, στο Ναό του Διός… Ελπίζω να μην έχει συννεφιά!


Καλές διακοπές (και εγώ κοντά θα το πάρω…)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό καλοκαίρι σε εσένα και σ'όλους τους ραδιοερασιτέχνες - είτε πάρουν μαζί τον ασύρματο είτε όχι! Να περνάτε καλά με τους αγαπημένους σας.
Σημασία έχει τον χειμώνα να γίνουμε καλύτεροι (ραδιοερασιτέχνες).
73 Πάνος

Ανώνυμος είπε...

tha kano mia protasi na grafoun sta sxolia kai oi disarestimenes gynekes ton amateur giati kata tolhston agapate ta mhxanakia sas perissotero apo ekeines

Ανώνυμος είπε...

Σχόλια μπορεί να γράψει όποιος θέλει, φυσικά και οι xyl.
Οι σωστοί ραδιοερασιτέχνες όμως, δεν παραμελούν την οικογένεια, την εργασία και τις οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις τους.
Εάν η πρόταση σου δεν έγινε για αστείο και πιστεύεις πραγματικά τα γραφόμενα, ίσως δεν γνώρισες μέχρι σήμερα πολλούς & καλούς ραδιοερασιτέχνες.
Πάνος

Ανώνυμος είπε...

Δυσαρεστημένες;; Μα γιατί;;; κουβαλάνε κεραίες, μπαταρίες, νερό, ιστούς, σκηνές, καλώδια...

Ανώνυμος είπε...

...ντουλάπες, ψυγεία, ντιβανοκασέλες...