Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Ήγγηκεν η ώρα!



Ο κύβος ερρίφθει! Από το μεσημέρι του Σαββάτου θα είμαστε στον αέρα για δοκιμές, και από ώρα 1300Z θα πάρουμε μέρος στο field day 2008.


Πάρνωνας Αρκαδίας, θέση οροπέδιο, υψόμετρο 1680μέτρα. Το πρωί της Κυριακής (πιθανόν, ανάλογα τα κέφια και τον καιρό) θα ενεργοποιήσουμε την κορυφή Κρόνιο (1.934μέτρα) για τρίτη φορά μετά το 2003 και το 2005. Συχνότητα λειτουργείας 144,290-144,310ΜΗΖ στα 2Μέτρα. (Θα ακούμε και στα βραχέα! Στα καφενεία, για να μαθαίνουμε τι κάνουν οι πραγματικοί ραδιοερασιτέχνες...)
Φιλοδοξία μας είναι να αναρτήσουμε φωτογραφίες στο blog, αμέσως μετά την εγκατάσταση των κεραιών μας, το μεσημέρι του Σαββάτου. Αν επισκεφθείτε το blog και διαπιστώσετε ότι αυτό δεν έγινε, δύο τινά θα έχουν συμβεί: Ή τεχνικό πρόβλημα, ή μας επιτέθηκαν τα μικρά πράσινα μοχθηρά ανθρωπάκια που πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν δει στον Πάρνωνα!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη, ο Πάρνωνας... θέλει αρκετό περπάτημα.
Αντί να ακούς τα καφενεία, πέρνα από το σπίτι μου. Έχω ένα καλούτσικο Hi-FI...
Πάνος

Ανώνυμος είπε...

..μόνο που αυτό το "ηγγηκεν"
γράφεται με Ι κύριοι.

"'Ηγγικεν η ώρα" είναι...

μη δολοφονείτε την Ελληνική !

Καλό το WORD, αλλά αν δεν ξέρετε
γραμματική, αφήστε το βρε παιδιά.
Με δικά σας λόγια καλύτερα...

2Μδης είπε...

Μπράβο που το είδες! Στη βιασύνη σου όμως δεν είδες άλλο πιο καραμπινάτο λάθος που υπάρχει στην ίδια ανάρτηση. Βλέπεις δίνουμε περισσότερη σημασία στα γραφόμενα και πάνω στη βιασύνη κάποια λάθη τα δικαιολογούμε... Αν θες όμως μπορούμε να υιοθετήσουμε την δική σου τακτική και να σκίζουμε τα ρούχα μας για ένα "η"...