Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Ντιπ μυαλό;

Ο κυριότερος λόγος που έγινε μεταφορά του χάμφεστ σε συντομότερη ημερομηνία, είναι οι ευρωεκλογές. Πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος –που δείχνει την αδυναμία του ΔΣ της ΕΕΡ για ακόμα μια φορά- αφού θα μπορούσαν και τα δύο να γίνουν συγχρόνως!!
Ίσα-ίσα που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση προς ανάδειξη των ραδιοερασιτεχνών στα ΜΜΕ. Τυχόν πολιτικοί που θα προσκαλούσαμε, και σε άλλες περιπτώσεις είναι ακατάδεχτοι, θα έσπευδαν να παραστούν στο χάμφεστ συνοδεία της κουστωδίας τους, κάμερες, τηλεοράσεις κλπ. Οι εφημερίδες την επομένη θα είχαν πλήθος φωτογραφιών που θα πόζαραν γνωστοί πολιτικοί πλάι στον Λυκούργο για παράδειγμα, ή στον SV1RC!!
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς πλάϊ μας, να δείχνουν έστω προσποιητό ενδιαφέρον για τα προβλήματα των ραδιοερασιτεχνών. Φανταστείτε τον Καραμανλή να προσπαθεί να κατανοήσει το D-STAR! Αν και αυτός θα άραζε στη Ραφήνα και θα μας έστελνε την Ντόρα. Καλή χρυσή δε λέω αλλά με το που την βλέπεις, κάνεις αναπόφευκτους συνειρμούς!! Μπρρρ!!
Ο Γιωργάκης δεν θα ερχόταν! Όχι –και καλά- ότι είναι υπεράνω… Θα χανόταν και θα κατέληγε ή στο γιουσουρούμ ή στο Μοναστηράκι! Άμα δεν κόβει το ρημάδι…
Οι υπόλοιποι των μικρών κομμάτων, θα κάνανε και τούμπες άμα τους καλούσαμε. H Παπαρήγα θα έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα παλαιολιθικής εποχής, σκονισμένα δεινοσαυρικά κατασκευάσματα, που βλέπουμε κατά καιρούς απλωμένα στο χάμφεστ, ενώ ο Καρατζαφέρης θα εξιστορούσε ότι κι αυτός κάποτε είχε σταθμό στα μεσαία… (…οικόπεδα με δόσεις πλησίον θαλάσσης στην Αράχοβα…)
Ο Τσίπρας βεβαίως δεν θα έμπαινε στο χώρο. Θα έπιανε ψιλή κουβέντα με τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς που πουλάνε απέξω σουβλάκια και μπιχλιμπίδια.
Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε. Εκεί που θάχαμε τόσες ατραξιόν, θα λέμε πάλι καλά αν έρθει... ο Τριανταφυλλόπουλος!

3 σχόλια:

takis perreas είπε...

Θου Κύριε, φυλακήν τω στόματι μου!

SV9OFO είπε...

μπουχαχαχαχα

(ακόμα κυλάω στο πάτωμα)

ποιο hi-hi να σε χωρεσει, πες μου ποιό....

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει περίπτωση ο κ. πρωθυπουργός αν όχι d-star να είναι γνώστης του aprs, λόγω γειτνίασης με γνωστό aprs φαν συνάδελφο hi-hi