Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

No smoking!

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που καπνίζουν, να το κάνουν στους εξωτερικούς χώρους του χάμφεστ. Εντός του χώρου, απαγορεύεται το κάπνισμα, εκτός του ότι είναι αγένεια προς τους συναδέλφους που δεν καπνίζουν.
Έτσι, αφού δεν θέλετε να το κόψετε το ρημάδι, καπνίστε όπου αλλού θέλετε, αλλά όχι μέσα στο χώρο της εκδήλωσης. Κάνω έκκληση και προς τους διοργανωτές, να συστήσουν ομάδες περιφρούρησης -ας βάλουν τις ΟΕΑ- και να αρπάζουν όποιον καπνίζει να τον βγάζουν σούρνοντας (διακριτικά) στον προαύλιο χώρο να του ρίχνουν ένα μερεμέτι...

23 σχόλια:

2Μδης είπε...

Είμαι λίγο υπερβολικός;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ! ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!

sv8gke είπε...

Ωχ ωχωωχχωωχ,μη βαράτε ρε παιδια,ένας ένας,μη,είμαι ραδιοερασιτέχνης.....τουλάχιστον αφήστε μου ασπαστο το δεξί χέρι που πιάνω το μικρόφωνο!

2Μδης είπε...

Μόνο τον δείκτη και τον αντίχειρα θα αφήσουμε! Για να βγαίνεις με CW!

SV1HER Σωτήριος Βανικιώτης είπε...

+

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνοι ας κρατήσουμε το hamfest smoke-free. Κάπνα από καμένους μετασχηματιστές, πυκνωτές κλπ επιτρέπεται...
6146

Ανώνυμος είπε...

Το TS-480 θα το κερδίσω εγώ. Εσείς... μετά την κλήρωση μπορείτε να καπνίσετε για παρηγοριά.
6146

Ανώνυμος είπε...

TS-480??????????

Ανώνυμος είπε...

Έστω και εάν στεναχωρεθούν λίγο οι θεριακλήδες, όσοι έρθουν θα το φχαριστηθούν. Τόσο λόγω των πολλών φίλων που θα συναντήσουν όσο και λόγω του χώρου.
Οι διοργανωτές μας έχουν συνηθίσει στο κάθε φέτος και καλύτερα. Και αυτό μπορεί να τους δημιουργεί κάποιο άγχος αλλά και υποχρέωση…
Κατανοούμαι τον κόπο τους και τους ευχαριστούμε, όσο για τα έξοδα της διοργάνωσης θα βλέπαμε με θετικό μάτι την θέσπιση εισιτηρίου (οι καφέδες που θα πιούμε μόνο ξεπερνούν το κόστος ενός εισιτηρίου).
Μόνο αρνητικό σημείο, η απόφαση κάποιων επαγγελματιών να συμμετέχουν στο χαμφεστ από… το χώρο τους! Όχι με remote control ή με πωλήσεις από Η/Υ εγκατεστημένο στο χώρο του χαμφεστ, αλλά πραγματικά από το κατάστημα τους.
Πρωτότυπη ίσως η πράξη τους ίσως ακόμη και λίγο αντιαματερική, άγνωστο όμως αν είναι και νόμιμη λόγω Κυριακής.
6146

Ανώνυμος είπε...

Η σελίδα της εερ δεν ανοίγει εδω και δυο μέρες.
Ξερει κανείς τι γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει πρόβλημα στον πάροχο, εναλλακτικά πήγαινε:
http://sz1sv.redirectme.net/
6146

Ανώνυμος είπε...

οκ, έτσι άνοιξε. ευχαριστώ.

2Μδης είπε...

Χρήστο, βλέπω το διασκεδάζεις!!

sv9ofo είπε...

να σου πω, δεν συμφερει αυτους που θελουν να πουλησουν μηχανημα απο... μη ακαπνο περιβάλλον.

γιατι σκυβεις, μυριζεις το kenwood 2000 που σου γυαλισε, (παραξενο γιατι, ισως ακουσες οτι τωρα με το σποραδικό στα 10μ ακους και τους ανελκυστήρες του Empire state building,)

λες "ρε C αυτο σκυλοβρωμά πισσα, νικοτινη, NO3 και τετραχλωριουχο διοξειδιο του θεοβρωμιου απο 1000α μιλια! !" και ο πωλητης σου λέει "οχι, η καπνιλα ειναι απο το φουμαρο που πουλα "τσι" λαμπες στο διπλα τραπεζάκι(!) εγω ποτε δεν καπνισα

(αλλα κάπνιζε ο προηγουμενος, ο προ-προηγουμενος, και ο προ-προ-προηγουμενος ιδιοκτητης του, και οι τρεις SK's, ο ενας απο καρκινο, ο 2ος απο καρδια, ασε ο τριτος, ροβολησε την αναποδιά της Μαλακάσας γιατι του επεσε η ταμπακιέρα κατω απο το φρενο την ωρα που πηγαινε με 220.....)

Ανώνυμος είπε...

ωραια ηταν σημερα στο hamfest. το πιο ενδιαφερον σταντ ηταν του HK
εγω δεν τις ηξερα τις κεραιες του αλλα μου αρεσαν.
Υπηρχε και μια ταιραστια ευκαιρια, αμερικανικος μεταχειρισμενος καταργημενος πομποδεκτης σε τιμη πιο ακριβη απο καινουργιο!!! ηταν βεβαια συλλεκτικο κομματι γιατι ειχε κανει reecrods υποθετω δηλαδη
73 de sw1jgw
επισης ειχε ωραια τσαντακια πλατης backpacks με μεταλλικο frame για 897 857 κτλ στρατιωτικα. χωρουσαν και οι μπαταριες ενω το μεταλλικο frame οτι πρεπει για στηριξη κεραιας.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ηταν για τους πολυ αδυνατους και εμεις οι κανονικοι δεν χωρουσαμε στους ιμαντες

Ανώνυμος είπε...

επισης εκανα μια παρατηρηση. στους παγκους με τα μεταχειρισμενα ειχε πηνια λαμπες κτλ και πολλα αλλα εξαρτηματα. Δεν βρηκα ουτε ενα χειρηστηριο!!!!!
καταργηθηκαν απτα hamfest? μηπως να τα καταργησουμε και απο τις εξετασεις?
με το hihi sw1jgw

Ανώνυμος είπε...

Το μηχάνημα ήταν ακριβό φίλε γιατί, έχει συλλεκτική αξία!
Μήπως έψαχνες για χειριστήριο στους πάγκους για τα μεσαία;
Εσείς οι κανονικοί καλά θα κάνετε να αδυνατήσετε μέχρι να χωράτε στο συγκεκριμένο σακίδιο. Μπορείς να αρχίσεις με τη δίαιτα του Χριστού ή κάποιες άλλες. Εάν όμως δεν τα καταφέρεις ακολούθησε τη δίαιτα του αράπη!
Και του χρόνου με υγεία.

2Μδης είπε...

Οφείλω να ομολογήσω, ότι οι περισσότεροι σεβάστηκαν τους συναδέλφους και μείωσαν αισθητά το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο.
Τουλάχιστον δεν υπήρχε το ντουμάνι άλλων ετών!
Ήταν και οι αγριοφωνάρες του RC που όσο νάναι, φόβιζαν επίδοξους καπνιστές...

Ανώνυμος είπε...

O Γιατρος μου εγραψε την διαιτα
"Αν ειναι νοστιμο φτυστο"

Ανώνυμος είπε...

Ένα ακόμη hamfest μόλις τελείωσε.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές καθώς και στους αφανείς ήρωες της επιτυχίας.
Όπως και πέρυσι, άψογη διοργάνωση - πολιτισμένος χώρος με εξαερισμό.
Η οικονομική κρίση εξαφάνισε τα μεταχειρισμένα κυρίως βραχέα μηχανήματα, πολύ λίγα βραχέα εμφανίσθηκαν (για να πουλήσεις πρέπει να αγοράσεις κάτι καλύτερο).
Ανταλλακτικά και παρελκόμενα υπήρχαν αρκετά, ακόμη και λαμπτήρες υπερεξοικονόμησης ενέργειας(η συχ. λειτουργίας τους των 210KHz ανησύχησε πολλούς, ιδαίτερα τους κατόχους ts-2000... ).
6146

sv8gke είπε...

Μια χαρά ήταν.
Στα θετικά είναι ότι γνώρισα αξιόλογους συναδέλφους(Πάνος,Δημήτρης jgw,Φοίβος aqy,sv-γωγω kai sv-μπόμπος!!!)είχε ωραία δροσούλα και λιγότερους μεσαιατζήδες!Βέβαια κατα τις 11 έσκασαν οι αχαιοι μεσαιατζήδες!
Στα αρνητικά......οι ρατσιστές της ένωσης δεν μας άφησαν να κανουμε κάναδυό πακέτα τσιγάρα χαζεύοντας την όποια σαβούρα είχε ο κάθε πικραμένος για πούλημα.
Δεν βρήκα γέφυρα για τον γίγαντα.
Αντε και του χρόνου!
73 Μιχάλης
Υ.Γ Ο μπόμπος....όλα τα λεφτά!

sv9ofo είπε...

βρε που ησουνα?
εγω ειχα πιασει την κυριακη την γωνια κατω απο το θεωρειο (ναι, αυτην με τις...λογαριθμικες) αλλα δεν τα καταφερα να ειμαι ολη την ημερα εκει, διότι ειχε άσχετο με το fest QRL και εφτασα μεχρι την Σαλαμίνα...

"Ελαφρυνα" λίγο τον Τακη sv3auw, τι καταπληκτικός τυπος. Σου παιρνει μερικά nSec να τον συμπαθήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Σωστό μέτρο η απαγόρευση του καπνίσματος μέσα στην αίθουσα.
Να το εφαρμόσουν και στα γραφεία της ΕΕΡ.