Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Όχι άλλο κάρβουνο!

Στην Αϊτή έχουν τελειώσει επίσημα οι έρευνες για επιζώντες, και οι συχνότητες που είχαν διατεθεί είναι και πάλι ελεύθερες προς χρήση.
Δράττομαι της ευκαιρίας να δηλώσω σε συναδέλφους και μη πως έχω εμπεδώσει το γεγονός ότι "...η Αϊτή ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε την Ελληνική επανάσταση κλπ κλπ κλπ..." Έχω λάβει μέχρι στιγμής καμιά διακοσαριά μηνύματα με αυτό το θέμα… Ήμαρτον!
Έχω εμπεδώσει ακόμα τις καταστροφικές συνέπειες αν πιω CocaCola –το δηλώνω πίνω μόνο νερό και ΔΕΝ το βάζω σε πλαστικό μπουκάλι- αν φάω Mentos, πληροφορήθηκα και για εκείνον τον ιό που ανοίγει σαν ολυμπιακή φλόγα και σβήνει τα αρχεία, έμαθα και για το δύστυχο το παιδάκι που θα σωθεί αν στείλω το μήνυμα σε όλες τις διευθύνσεις μου, διάβασα και για τη χρήση του 112 παγκοσμίως….
Αμάν πια!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την Αϊτή: όπου φτωχός κι η μοίρα του. Και φυσικά και οι άνθρωποι χρήζουν βοηθείας άσχετα με το παρελθόν.
Αλλά για να πούμε και για το παρελθόν, οι Αϊτινοί λοιπόν, στήριξαν τον αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία και την απαλλαγή τους από τον τούρκικο ζυγό.
Η Ελληνική Εκκλησία αντιθέτως, ΑΦΟΡΙΣΕ και ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕ την Ελληνική Επανάσταση, τον Υψηλάντη ενώ στα σχολεία διδάσκουν τους μύθους του "Κρυφού Σχολειού" και της "Αγίας Λαύρας".

sv8gke είπε...

Ετσι πάντα αντικειμενικός να είσαι!