Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Hamfest 2010 Περιστέρι.

















Το χάμφεστ άνοιξε σήμερα τις πύλες του... Τις φωτογραφίες που βλέπετε επιμελήθηκε ο Βαγγέλης SW1IYB. Περισσότερα αύριο ...











10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη δεύτερη φωτογραφία, ΠΟΥ ακριβώς είναι το μπαρ;;

Ανώνυμος είπε...

Αν κρίνω από τις φωτογραφίες η συμμετοχή του κόσμου φέτος πρέπει να ήταν ελάχιστη.. κάνω λάθος??

2Μδης είπε...

Kάνεις!

2Μδης είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το αν ηρθε κοσμος ναι κανεις λάθος !!!
Ηρθε κοσμος και μαλιστα παρα πολλοι .
Ισως καποιοι οπως παντα να προσπάθησαν να το υπονομευσουν αλλα δεν νομιζω οτι καταφεραν κατι .
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι σαν Ελληνας ραδιοερασιτεχνης αισθανομαι χαρα που μπορεσα και βρεθηκα αναμεσα σε φιλους και γνωστους , τους ειδα , με ειδαν , τα ειπαμε , ψωνισαμε , σχολιασαμε , γελασαμε και γενικα περασαμε μια χαρα.
Με θλιβει επισης αφανταστα το γεγονος οτι παρα πολλοι που ΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο τους ραδιοερασιτεχνες δεν ηρθαν .
Η προσπαθεια υπονομευσης απο μερικους ειμαι σιγουρος οτι απετυχε , τα ξεφτιλικια της κονομας και των open day δεν νομιζω οτι ειχαν κανενα λογω να γινουν .
Και μην ακουω τιποτα βλακειες οτι εγινε για το καλο μας .
Εχουμε σταματησει να τρωμε κουτοχορτο και μαλλον θα σταματησουμε και να ψωνιζουμε απο οσους μας θεωρουν ανεγκεφαλους .

Επειδη τωρα εγινα τουρμπο οσο το σκεφτομαι ακουστε ρε σεις που ζειτε την οικογενεια σας απο τον Ελληνικο ραδιοερασιτεχνσιμο .
Το Χαμφεστ δεν ειναι ευκαιρια να πουλησετε η να ξεσαβουριασεται την αποθηκη των μαγαζιων σας , ειναι ΚΑΙ μια ευκαιρια να γινουν τα παραπανω αλλα δεν γινεται για να ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ . Ειναι μια ευκαιρια να βρεθουμε ολοι μαζι και εσεις σαν μαγαζατορες να τιμησεται τον κοσμο που σας προτιμα και να κανεται καποιες καλυτερες τιμες στα προιοντα σας αλλα βασικα να μας δειτε και να σας δουμε .
Δεν ειναι ρε ολα κονομα σε αυτο τον κοσμο .
Οταν ζητατε να σας υποστηριξουμε εμεις το κανουμε γιατι αν δεν το καναμε θα ειχατε κλεισει προ πολλου , δεν μπορειτε λοιπων να μας χτυπατε στο φιλοτιμο και να ζητατε χαρακτηρα απο εμας και μετα να μας φερεσται γαιδουρινα.
Δεν αποτελει δικαιολογια αν τα τσανακια σας με την ΕΕΡ ειναι χωρισμενα , και εγω δεν συμφωνο σε ολα μαζι τους , δεν ειμαι ομως εκει για αυτους , ειμαι για το γεγονος του χαμφεστ .
Δεν με νοιαζει επισης αν μερικοι δεν κανανε open day αλλα δεν κανανε και τον κοπο να ειναι παροντες με ενα παλιοτραπεζο και μερικες φυλλαδες για μηχανηματα αλλα προτιμησαν την αραχτη στο σπιτι τους ξυνοντας την κοιλια τους η πηγαν βολτα στα βλαχικα για παιδακια αφου τα κοροιδα απο δευτερα θα ειναι στο μαγαζι τους .
Δεν ειμαστε πορτοφολια ρε σεις .
Δηλαδη ποσο κανει να φτιαξεται ενα σακουλι διαφιμιστικα , να αγορασετε δυο κιλα φυστικια και ενα μπουκαλι ποτο και να τα προσφερεται σε ολους αυτους που σας ζουν και σας τρεφουν ωστε σημερα να ειστε σε καινουργια κτιρια , ανακαινισμενα καταστηματα και να οδηγητε Cayen τζιπακια κανοντας το κομματι σας .
Ντροπη σας ρε και σας αξιζει να μην ξαναπατησει κανενας απο μας στα γρανιτοντυμενα τσαρδια σας και να δουμε σφιξουρα τοτε .
Λυπαμαι εαν εισαγω καινουργιες λεξεις στο ελληνικο λεξιλογιο αλλα δεν ανεχομαι να με αγνοειτε κατ' αυτο τον τροπο.
Βαριεστε να ερθεται οκ αλλα οι εποχες γνωστου εμπορου που μας αποκαλουσε αγαπητοι πελατες (και οχι αγαπητοι συναδελφοι....) εχουν περασει . Παραδειγματιστειτε γιατι οπως το εκλεισε εκεινος εδω και καιρο θα το κλεισεται και εσεις .
Λυπαμαι που το λεω αυτο , εχω πολλες φορες συγχωρησει την ανοργανοσια σας και τον ωχ αδερφισμο σας αλλα ως εδω .
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ .

Δ Ε Ν Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε Π Ο Ρ Τ Ο Φ Ο Λ Ι Α
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ .

Ανώνυμος είπε...

Άντε δείξε μας και τις φωτο που έχει πολύ κόσμο ,όχι τις πρώτες μόλις άνοιξε η πύλη......γιατι αν ειναι μονο αυτος ο κοσμος στην Βεροια ειχε τριπλασιο

Ανώνυμος είπε...

Τρίτε ανώνυμε το αγιάσει το στόμα σου έγραψες αυτά που έχουμε όλοι μέσα μας ….καιρός να ξυπνήσουμε όλοι …τέρμα στους αβανταδόρους

2Μδης είπε...

Πρόσθεσα φωτογραφίες και από σήμερα. Έχω και κάποια "παράξενα" στιγμιότυπα ακόμα τα οποία θα βγάλω αύριο(;) και εκκρεμεί και το θέμα που αναφέρει ο συνάδελφος πιο πάνω και έχει απόλυτο δίκιο...
Να είστε καλά όλοι να τα πούμε και του χρόνου!

SV2HWR είπε...

οπως παντα την πρωτη μερα δεν ειχε καθολου κοσμο αλλα την κυριακη γινετε της ποπης... αλλα πιστευω απο 'δω και περα θα πεφτουν οι συμετοχες στα hamfest λογο βενζινης.
ελπιζω του χρονου να μπορεσω να κατεβω

sv8gke είπε...

Ωραία ήταν,άντε και του χρόνου!