Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Όλα του γάμου δύσκολα...

Για αύριο έχει προγραμματιστεί από ομάδα συναδέλφων 144MHz QSO party με διαμόρφωση SSB, και σύναξη στην Πάρνηθα για όσους είναι κοντά στο λεκανοπέδιο.
Ο καιρός μας τα χάλασε λίγο, η διάδοση δεν είναι και η καλύτερη, αλλά παρόλα αυτά είμαστε αποφασισμένοι να πάμε τουλάχιστον μέχρι την Πάρνηθα, αν όχι κάπου ψηλότερα.
Όταν όμως αρχίσει να πηγαίνει κάτι στραβά, έτσι συνεχίζει.
Έτσι και εδώ κοντά στα προαναφερόμενα προβλήματα, απότι έμαθα θα έχουμε και πρόβλημα συνωστισμού. Στο καταφύγιο έχει καταλύσει από χθες, πολυμελής ομάδα που θα πάρει μέρος στον φετινό διαγωνισμό Hawaiian Τropic . Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί πρόβλημα από τις υποψήφιες που περιδιαβαίνουν το βουνό και θα γίνονται ενοχλητικές με άσκοπες ερωτήσεις για τον εξοπλισμό που διαθέτουμε. Ήδη μερικοί συνάδελφοι δήλωσαν ότι δεν θα έρθουν!
Εξάλλου, πρόβλημα θα υπάρχει και με το προσωπικό ασφαλείας του γκρουπ, που είναι όλες νεαρές κοπέλες, άπειρες στη δουλειά τους και εξαιρετικά καχύποπτες. Συγκεκριμένα πλησιάζουν τους αγνώστους και τους δίνουν το τηλέφωνο τους, ώστε αν δει κάποιος ύποπτες κινήσεις να τις ειδοποιήσει! Στην περίπτωση δε, που βρέξει και είναι δύσκολο να παραμείνουμε στην ύπαιθρο, θα αναγκαστούμε να στριμωχτούμε όλοι στο καταφύγιο… (Α-πα-πα… ταλαιπωρία!)
Δυστυχώς κάποιοι συνάδελφοι που πρωτοστάτησαν στην οργάνωση της σύναξης, δεν μπορούν να κάνουν πίσω και θα πάνε. Θα είμαι και εγώ το πρωί στην Πάρνηθα να τους βοηθήσω (θα κάνω πέτρα την καρδιά μου…). Αν κάποιος συνάδελφος θέλει να έρθει –και αντέχει στις κακουχίες- θα ακούμε στο R 7, πιθανόν και στο 145,400, και από τη στιγμή που θα καταφέρουμε να στήσουμε κεραία, στις συχνότητες πάνω και κάτω από το 144,300.

Βγείτε να μας παρηγορήσετε!

1 σχόλια:

takis perreas είπε...

Προλαβαίνω, λες, για την βραδυνή πτήση της IronBird Airlines?!
Ή μήπως να πάρω τηλέφωνο τον Superman???
Όχι για μένα! Για το φουκαριάρικο το χόμπι θα το κάνω!!!