Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ψήφιζε λαγούς και κούρευε χελώνες...

Εκλογές είχαμε, εκλογές θα έχουμε και δεν μας απασχόλησε καθόλου η συμμετοχή συναδέλφων μας στην πολιτική. Για να τους στηρίξουμε! Δεν μπορεί, τόσοι και τόσοι υποψήφιοι με 6.000 ραδιοερασιτέχνες ανά την επικράτεια όλο και κάποιοι θα δοκίμασαν την τύχη τους…
Όσοι γνωρίζουν ας το κοινοποιήσουν και στους υπόλοιπους να γελάσουμε! Έχουν μεγάλη πλάκα και σηκώνουν πολύ δούλεμα! Εδώ άλλος μπλογκ φτιάχνει και μετά σου κόβει την καλημέρα. Το να χρισθεί και υποψήφιος για το κοινοτικό διαμέρισμα Κάτω Περδικόβρυσης είναι καταξίωση πέρα από κάθε προσδοκία…
Βρήκα κάποιον υποψήφιο την προηγούμενη Κυριακή και τον άρχισα απέξω απέξω για το θέμα της καθαριότητας… Είδα ότι τσίμπησε και με ύφος άρχισε να κάνει δηλώσεις «Θα κάνω… θα ράνω…» Κατάλαβα ότι είχε καβαλήσει καλάμι και το συνέχισα: «Και με τα κουνούπια κάτι πρέπει να γίνει… Μας έχουν ταράξει!...» Θα ραντίσουν λέει αμέσως μετά τις εκλογές και θα λύσουν το πρόβλημα μπλα, μπλα, μπλα… «ΟΚ, αλλά πρέπει να το δούμε το πρόβλημα και από οικολογικής πλευράς, μήπως πρέπει να τα συγκεντρώσουμε (τα κουνούπια!) και να τους κάνουμε ευθανασία;;; Το ξέρετε κύριε Παπαρόπουλε ότι σκίζεται η καρδιά μας να τα βλέπουμε να σπαρταράνε με τους ψεκασμούς;;;» Ότι βλακεία και να ρώταγα υπήρχε απάντηση! Κατά βάθος τον λυπήθηκα…
Την επόμενη Κυριακή τα φώτα των υποσχέσεων θα σβήσουν απότομα και θα γυρίσουμε στην πραγματικότητα. Τα όποια αποτελέσματα θα τα έχουμε ξεχάσει σε μια εβδομάδα το πολύ. Ας φροντίσουμε τουλάχιστον να χαρούμε το σαββατοκύριακο κάνοντας επαφές ή συζητώντας με τους συναδέλφους μας. Υπάρχει και μια UHFική δραστηριότητα στα σκαριά. Από αυτά κάτι μπορεί να μας μείνει…

38 σχόλια:

takis perreas είπε...

Γιάννη δεν βλέπω κίνηση!
Έχω μια συνταγή για κουλουράκια με αλεύρι ολικής αλέσεως!
Να την ρίξω να γίνει σεφτές?!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Τακη με πρόλαβες. Ηθελα να του πω για αυγά ποσέ μπενεντικτ με σως και ελαφρά ψημένα ψωμάκια.

Γκιώνης.

ΥΓ οταν κανεις σεφτε συνήθως παει πάνω από 80 σχόλια. Για να δουμε.

takis perreas είπε...

Είμαι 80m sprint contest.

Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου και γιαυτό το έκανα!

Ανώνυμος είπε...

Παμε 80 sprind με ορεξη. Παντως εγώ πραγματικά σας ψοφισα όλους. Δεν γνωρίζω όμως τους σταυρούς τους λάβατε? QSY 80m

Γκιώνης

takis perreas είπε...

Γκιώνη αυτόν που έλαβα, είχε το ονομά σου επάνω!!! ;-)))))

Ανώνυμος είπε...

Τα τεμπρατσουρια θα μπιλοζοριασουνε και τα λέκια θα φριζιάσουνε και εσύ αντί για ΦΡΑΠΕ θα το γυρίσεις στο τιιιιιιιιι. Θα ήθελα με το παρον σχόλιο να σου αναφέρω οτι ο γκέκας απέτυχε να ενώσει το Αιτωλικό με τα επτάνησα με αποτέλεσμα την ακύρωση της πραγματοποίησης δημιουργίας Οκτανήσων. Με δεδομένο αυτό έχουμε υποστεί ήττα οικτρά και όλοι είματε σε ρυθμούς περισυλλογής. Παράλληλα ως υποψήφιος σου υπόσχομαι ότι όλοι οι έλληνες δημότες κάτοικοι μεγάλης βρετάνης από δευτέρα θα απολαμβάνουν ΦΡΑΠΕ με κούριερ από την περιφέρια ΑΘΗΝΩΝ και λοιπών βραχονησίδων.

ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΤΡΑΛΑΛΑ

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη ψάξε ψάξε και θα βρεις ΚΑΙ "δικούς" μας υποψήφιους ... πχ
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=63319&catid=1&subcatid=6 δεν τον ξέρω τον συνάδελφο αλλά να τον ψηφίσουν να έχουμε βύσμα...

2Μδης είπε...

Α ναι! Βλέπω έναν διασώστη (Τριανταφύλλου Ιωάννης) και έναν ραδιοερασιτέχνη (Γιώργος Δημητράκης) είναι και μέλος της Ένωσης -δικός μας!- αν τα λέει καλά το callbook πρέπει να είναι ο SV5BYQ.
Στηρίξτε τους παιδιά! Και αν βγουν να ζητήσουμε να φτιάξουν ξενώνες για ραδιοερασιτέχνες στη Ρόδο. Θα πηγαίνουμε κάθε καλοκαίρι και θα περνάμε μπέηκα!!!
Βουρ!

sv8gke είπε...

Ναι απέτυχα όντως Γκιώνη γιατί στο αιτωλικό κατέβαινε υποψήφιος ο κοσκωτάς και είχε "άκρες" που δεν μπόρεσα να παρακάμψω!!!γιου νοου koskotas?

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου και χαρά σου βρε γκέκα. Αυτό με το Αιτωλικό είναι ενα τοπικό ανέκδοτο πασά μου. Στην αρνησή τους να ενωθούν με το Μεσολόγγι σκέφτηκαν ότι εάν γκρεμήσουν τις γέφυρες και φανερωθεί το όμορφο νησάκι θα μπορούσαν κάλλιστα να ενωθούν με τα Επτάνησα. Και έτσι θα μπορούσαμε να δούμε την δημιουργία των οκτανήσων. Ι ντου νοτ νοοοο κοσκωτάς μπατ ιτ ιζ οκ.
Θα ήθελα και από εδω λοιπόν να πώ ένα μεγάλο αντίο στον αγαπητό συνάδελφο Μπαμπη που ξαφνικά εφυγε απο κοντά μας. Ηταν η πιο χαρακτηριστική διαμόρφωση που εχω ποτέ μου ακούσει. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και του εύχομαι καλό ταξίδι και καλή αντάμωση. Μια φωνή που θα μου λείψει. Ενας ανθρωπος που του άρεσαν τα ανέκδοτα και οι πλάκες. Να ειστε όλοι καλά και καλά να περνάτε. Συγνώμη που ανακατεύω εκλογές με άλλα πραγματα αλλά θα ήθελα όλα αυτά να τα μοιραστούμε όλοι μαζί.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μετά την διαβούλευση έγινε νομός που επιτρέπει τους sw στα HF ?
Ερωτώ γιατί συναντώ τον SW1JRS στα 20μ. Να απαντήσω ? Ή θα είμαι παράνομος ?

Ανώνυμος είπε...

Μην απαντήσεις καν.
6146

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φίλτατε 6146 να μην απαντήσει...?
Ψώρα έχει ο συνάδελφος SW1JRS και θα τον κολλήσει ή λέπρα...?
Ή μήπως φοβάσαι, ότι αν απαντηθεί η κλήση του συναδέλφου, θα καταληθεί η ραδιοερασιτεχνική νομιμότητα...?
Ρε σα δε ντρεπόσαστε λιγάκι, λέω εγώ...

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι ειναι δύσκολη και στενάχωρη η ημέρα και το Σαββατοκύριακο. Εγω πάντα δεν ακολουθώ τους κανόνες και αυτό γίνεται για δικούς μου προσωπικούς λόγους. Εσύ που δίνεις τον JRS τι συμφέρον έχεις από αυτό? Γιατί δεν τον κριτικάρεις στον αέρα και το σχολιάζεις σε εμάς? Εμπειρος είσαι για να επικοινωνεις στα 20Μ δεν έχεις κρίση? Τον JRS δίνεις για ανομία και παραβάσεις? Παρακαλώ θα ήθελα αμεσα να μου ανακοινώσεις το διακριτικό σου. Παράλληλα θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί αθωα μας ρωτας αν πρέπει να απαντήσεις? Θεωρητικά θα έπρεπε ως ρ/ἔ να γνωρίζεις πως να πράξεις. Κουκουλοφόρε.


Γκιώνης

takis perreas είπε...

Νάτος, έσκασε μύτη!
Γκιώνη ετοιμάσου!!!

Δεν πρέπει να του μιλήσει γιατί ο SW είναι παράνομος, ανώνυμε.
Ο Νόμος δεν έχει αλλάξει ακόμα και μέχρι να γίνει αυτό οφείλει να εκπέμπει στις στις συχνότητες που του επιτρέπεται!
Αν δεν τυχαίνει "...λέγεσαι αγράμματος..." κατά τα γραφόμενα του SV1GSU στην Διαβούλευση, πάρε τον Κανονισμό και διάβασέ τον.
Μπορεί να μάθεις κάτι περισσότερο από "ειρωνείες".

takis perreas είπε...

Ρε Γκιώνη, εγώ δεν είπαμε ότι θα απαντήσω πρώτος?!

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ όπως είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω ότι :Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Κυριο SV3AUW. Παράλληλα θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την πρωτιά μου προσπαθόντας ταχαμου ταχαμου να αφαιρέσω τα πρωτεία από άλλους. Τουτεστιν παμε στα 80μ?

Εχει πολύ όμορφη βραδιά

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ κ.Τακη αυτό το "στις στις" μήπως θα ήταν καλύτερο σαν στης στης από το Φουστης? Να γελασουμε και λίγο εεεεεεεεεεεεεε? Καλα δεν ειπαμε και τίποτα? Μπα σε καλό σου.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε περρεα τις υποδειξεις...
Εσυ δηλαδη οταν πρωτοξεκινησες να εκπεμπεις ησουνα νομιμος...?
Μεχρι και διακριτικο δικης σου επινοησης ειχες εφευρει και που ανηκε σε αλλον...
Αλλα τα ξεχασες αυτα κι εγινες τωρα τιμητης της νομιμοτητας...
Οταν αλλαξει ο νομος, αμφιβαλω αν θα βρεθει sw να σου περασει μικροφωνο στα βραχεα...
Κι αμα λεω εγω οτι σε τρωει ο πισινος σου για μπινελικια, κατι ξερω...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1251 καπως έτσι ξεκινησα το διάλογο με τον Τακη ώσπου αρχισα να τον καταλαβαίνω καπως υποφερτα. Και εγω τετοιο attitude ειχα εεε καλοοο.Για ποιο λογο ο ανώνυμος δινει callmyass. Ας ελεγε απλα για καποιον sw. Το callsign γιατι το αναφερει? ΕΕΕ. α) ειναι εξυπνος β) γνωριζει αγγλικα γ) ειναι υποψηφιος στην γ περιφερεια της κατω πλατανιτσας σε μια προσπάθεια να μαζεψει ψηφους.
Θεατρα. ε θεατρα. Αφηστε τα ανωνυμα και δωστε διακριτικά αμεσα. Λουγκρες


Γκιώνης

takis perreas είπε...

Ανώνυμε @ 12:51 π.μ.

Με βρίσκεις σε κέφια και το βλέπω χαλαρά!
Μάλλον δείχνεις να ξέρεις να διαβάζεις αλλά στα σίγουρα δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις!
Με το hi πάντα!
Ο περί ου λόγος SW έχει άδεια ή οποία του επιτρέπει-υποχρεώνει να εκπέμπει μόνο στα VHF και πάνω.
Εκπέμποντας στα Βραχέα, βάσει ισχύοντος Νόμου είναι παράνομος.
Τι ακριβώς απ' όλα αυτά σου είναι δύσκολο να καταλάβεις?

Όσο για εμένα, όταν πρωτοξεκίνησα δεν ήμουν Αδειούχος και ρισκάριζα και τα στερεοφωνικά μου και την προσωπική μου ελευθερία και τα χρήματα του προστίμου και το βρωμόξυλο από τον πατέρα μου!
Την ημέρα που πούλησα το GalaxyII και μονόμπαντο transverter στον Δημήτρη από το Άργος, σταμάτησε ο "Πέλοπας" να ακούγεται στους 6μιση!
Ουδεμία σχέση έχω με τον οποιοδήποτε από τότε και μετά χρησιμοποιεί το nick!
Πράγμα που δεν ισχύει για πάρα πολλούς SW αγαπητέ ανώνυμε!
Ας βγουν τα παιδιά στις νόμιμες μπάντες νόμιμα και ΣΩΣΤΑ κι ας μην μου μιλάνε!
Αρκεί να έχει κέρδος ο Ραδιοερασιτεχνισμός!
Να ξέρεις επ' ευκαιρία ό,τι γράφω για το παρελθόν γιατί έχω ξεμπερδέψει με αυτό και δεν σκοπεύω να γυρίσω πίσω.
Πόσοι άλλοι μπορούν να το πουν αυτό?
Συνεπώς με το να αναφέρεις για το παρελθόν μου συνεχώς δεν κερδίζεις τίποτα γιατί είναι εκεί γραμμένο πάνω από 2μιση χρόνια τώρα.
Όλοι εσείς οι ανώνυμοι όλο από κάτι προσωπικού τύπου αναρτήσεις πιάνεστε και κάνετε την τρίχα, τριχιά.
Έχω κι άλλες αναρτήσεις ξέρετε, καθαρά τεχνικές.
Δεν φτάνει το νιονιό σας ως εκεί ή κι εσείς ψοφάτε για βαβούρα και εκροή χολής?
Άντε ρε μάγκα αφού κατάφερα να φτάσω ως εδώ και δεν "χαρακτήρισα", καλό βράδυ και να 'σαι καλά!!!

sv8gke είπε...

Τάκη δεν σε αναγνωρίζω,λοβοτομή σου έκαναν κ άφησες το σκουληκάκι αστόλιστο;

Από ότι ξέρω ο συγκεκριμένος συνάδελφος βγαίνει στα βραχέα πολύ πριν την διαβούλευση,αρκεί μια μικρή αναζήτηση στο κλάστερ...

και εσύ ρε γκιώνη είσαι άλλο πράμα..απαιτείς το διακριτικό του ανώνυμου...ανώνυμα!!!
Και δεν γιου νοου κ τον κοσκωτά,αμα δεν ξέρεις τον Δημητράκη τι να σε κάνω!

Μπάμπη καλά να περνάς εκεί πάνω..

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα καλημέρα.
Sv3auw τι καλός ανθρωπος?
Γκεκα για να μην με θεωρείς ανώνυμο θα σου στειλω τον ΑΜΚΑ μου να τον έχεις βρε παιδι καλό. Οταν ο ανωνυμος δίνει διακριτικά να υπογράφει κάπως τουλάχιστον νενενενεν. Να ξερουμε οταν ξαναγράψει ποιον να κράζουμε τη νύχτα στο σκοτάδι. Δεν εχω σχολιάσει ποτέ καποιον που δεν είναι στην παρέα καθως και ποτέ δεν αποκαλύπτω διακριτικά αναδέλφων που δεν γνωρίζω και που δεν ξερω αν θα ενημερωθούν για τα σχόλια ωστε να μπορέσουν να δωσουν μια απάντηση. Σχολια γινονται μόνο μεταξύ της παρεάς που συμμετέχουν στο διάλογο. Αλλιως κουκουλιτσα με ματακια.


Γκιώνης.
Καλόν Σαββατοκυριακο να εχουμεν.

Ανώνυμος είπε...

Αξιοτιμον Γκεκα στοπ.
Παρακαλώ όπως άμεσα μου αποστείλετε τουρμπάνι στοπ.
Συμμετέχω στις εορταστικές εκδηλώσεις πολυτεχνείου στοπ.
Τουρμπάνι καλό δια την προστασία μου από τα διαφορα ψεκαστικά των αρχών στοπ.
Ευχαριστώ δια την καταννόηση στοπ.

Γκιώνης

takis perreas είπε...

Καλημέρα στην ομήγυρη!
Έλα βρε Μιχάλη, μην με αποπαίρνεις!
Είπα κι εγώ μια φορά να βάλω μέλι για "δόλωμα" αντί για ξύδι και συ πια το έκανες ζήτημα!
Όπως έλεγε και ο Αρτέμης Μάτσας: "Τα Σκουληκάκια είναι φίλοι μας!!!"
Τι θέλουν τα κακόμοιρα σ' αυτόν τον κόσμο?
Λίγη στοργή και προδέρμ! (και προστασία από τα κοτσύφια και τις αρβύλες)
Live and let live που λένε εδώ στην Αγγλετέρα που με στόλιζε ένα μικράκι σκουληκάκι!
Άσε τα παιδιά να λένε κι αυτά τον πόνο τους.
Θυμάσαι να γουστάραμε το έρπειν στον Στρατό?
Φαντάσου να είσαι μια ζωή με την μούρη στο χώμα!
Εγώ προσωπικά κι εμού του ιδίου, θα δείξω κατανόηση!!!
ΕΣΥ?!

2Μδης είπε...

Έτσι και πάρω φόρα και αρχίσω να σβήνω... Άστα να πάνε...

Έγραψε κάποιος πιο πάνω για τον Μπάμπη τον SV1BKY που έφυγε νωρίς.
Ηλικιακά είχαμε μεγάλη διαφορά αλλά είχαμε δώσει εξετάσεις μαζί. Θυμάμαι είχαμε γνωριστεί στα γραφεία του ΟΤΕ όταν δίναμε... Από τους πρώτους συναδέλφους που κάναμε παρέα στο 145,475 και στο 145,400 ανάλογα την ώρα της ημέρας. (Όσοι έβγαιναν από ΤΟΤΕ στο 145,400 καταλαβαίνουν!)

Όσοι αποφεύγαμε τους επαναλήπτες βλέπαμε πλέον από κοντά τον Μπάμπη στις διάφορες ραδιοερασιτεχνικές εκδηλώσεις και τα λέγαμε, ενώ στο σίμπλεξ σπανιότερα έκανε διακοπή για να μας πει μια "καλησπέρα".

Εντύπωση μου είχε κάνει η "δημοτικότητα" του Μπάμπη ακόμα και σε συναδέλφους που θυμόντουσαν ότι έχουν διακριτικό όταν έβλεπαν τους ασυρμάτους στο εργαστήριο μου: "Τι κάνει ο Μπάμπης; Βγαίνει;..."

Πάει ο Μπάμπης! Η πιο χαρακτηριστική φωνή που έχω ακούσει στον αέρα...

Ας τον θυμόμαστε με το χαμόγελο και την φιλική "καλησπέρα" του...

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να τον συγχωρήσει και να τον έχει καλά. Δυστυχώς η ξεχωριστή φωνή του δεν θα ξαναακουστεί. Ήταν καλός άνθρωπος, φίλος ραδιοερασιτέχνης.
6146

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο SWXX καλεί στα βραχέα εντός των ραδιοερασιτεχνικών υποζωνών, είναι εύκολο να μάθεις γιατί δεν πρέπει να του απαντήσουν. Ρίξε μία ματιά στο στην παρ. 9 του άρθρου 15 της νομοθεσίας. Αυτά όσον αφορά την νομοθεσία.
Υπάρχουν και κάποιοι παραπάνω λόγοι για να μην απαντηθεί. Ο κυριώτερος είναι ότι ο ίδιος δεν τιμά την άδεια του. Οπότε γιατί να τον τιμάμαι εμείς; Αν τουλάχιστον έχει τόση κάψα για τα βραχέα ως ραδιοερασιτέχνης, ας ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες. Αλλοιώς ας βγεί στα εκτός μπάντας ως παράνομος με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να υποστεί τις συνέπεις του νόμου. Της οποίες κινδυνεύει να υποστεί με αυτά που κάνει διότι, εάν στο boureau παραληφθεί κάρτα που θα του στείλει ξένος συνάδελφος, υποχρέωση των υπευθύνων είναι να στείλουν την υπόθεση στο υπουργείο.
6146

Ανώνυμος είπε...

Ναι σιγά μην τον δώσουν!

takis perreas είπε...

"Δίνεις" κάποιον όταν καταμαρτυρείς μια κρυφή παράνομη πράξη του.
Ο εν λόγω "συνάδελφος" αποκαλύπτει την παρανομία του από μόνος του!
Θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι με αυτόν τον τρόπο, προκαλεί τους υπεύθυνους ή να λάβουν μέτρα και να πράξουν τα δέοντα ή να "φοβηθούν" και να λουφάξουν!
Εγώ φίλε μου ανώνυμε, δεν θα έβαζα την ουρά στα σκέλια και πιστεύω ότι ούτε κι εσύ θα το έκανες αν δεχόσουν αυτή την πρόκληση!

Ανώνυμος είπε...

@..Ναι σιγά μην τον δώσουν!
13 Νοεμβρίου 2010 7:20 μ.μ.

dwstous esu loipon poy exeis perissotero 8aros.
kai tous SV pou kanoun qso mazi tous vevaia!



SW1JRS 14113.0 SV1EEX 73...... 1207 04 Sep Greece

SW1JRS 14113.0 SV1EAG -10db 2111 04 Sep Greece

IV3VOU 14103.0 SW1JRS 73 de IV3VOU.... 1919 09 Sep Greece

SW1MRV 14113.0 SV1EAG ROS16 -14 dB in KERATSINI 1124 07 Sep Greece

SW1JRS 14103.0 SW1MRV 0822 24 Oct Greece

SV7/SA0BGI 14115.0 SW1JRS SW pref. not allowed on HF(pirate) 0857 22 Oct Greece

SW1PBL 3585.0 DJ1IJ ROS16 -13 dB in Lamia gr 2122 17 Sep Germany

SV9ANK-@ 7120.0 SW1HKO A A A contest 0648 04 Sep Greece

SW1MQJ 50000.0 SV1JGX /P 3,4-07-2010 0703 02 Jul Greece

CT1FJC-@ 50230.0 SW1NZX Tnx fb JT6M 73 1908 14 May Greece

DK6HD 18138.0 SW8CWV 5-9+ 1604 10 Feb Greece

TF3IGN-@ 14084.6 SW8IFG RTTY 1529 27 Dec Gree

F1BFC 50137.0 SW9IAU 1831 24 May Crete

Ανώνυμος είπε...

Τι ζορια τραβας δεν μπορω να καταλάβω. Μπραβο πάντως δινεις κοσμο ανώνυμα στα κατάλληλα άτομα και στις αρμοδιες υπηρεσίες απ οτι βλέπω. Στον αέρα συμμετέχεις πουθενα ή απλά κουρτινούλα με σημιώσεις. Κανε εσυ τη δουλειά σου και το χομπι σου και μην ασχολείσε μεγάλε. Θα σε φαει καμια μαρμαγκα. Βρε τι καλοί συνάδελφοι που ειστε εσεις. Παντως για ρουφιάνους ο κανονισμος δεν λει κατι. Λεει? ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΑ.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Τακη αν κατάλαβα καλά παρε το μπαλάκι? Ρε εσυ κατι εχεις. Τι εχει γινει εκοψες το τσαι? 6146 Συμφωνο μαζι σου. Καλα να ειμαστε παιδια.


Γκιώνης

sv8gke είπε...

Καλημέρα σας Κύριοι,καλή Κυριακή.
Τι σκοπό έχετε με το πάρτυ,θα βγείτε;Μην ανέβω στο βουνό άδικα.
Και εάν βγείτε γυρίστε καμιά κεραία προς τα οκτάνησα....και βάλτε και λίγο ισχούλα μπας και ακουστούμε.

73
ΓΚΕΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ.
Υποψήφιος περιφεριάρχης οκτανήσων.

takis perreas είπε...

Τώρα κατάλαβα ποιός είναι εκεί μέσα το όργανο των Σκοτεινών Δυνάμεων και ποιός το όργανο των Σκοτεινών Δ Ι Α Β Ο Υ Λ Ε Υ Σ Ε Ω Ν ! ! !

Ίνα τι επιθυμείς την δημιουργίαν Οκτανήσου φίλτατε Μιχαήλ Γκέκα της οικογενείας των Γκέκα?
Ίνα τι επιθυμείς όπως προσάγεις ημάς εις ετέραν ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΝ?
Διατί ταύτη η σφοδρά επιθυμία ίνα εισαγάγεις ημάς εις ετέρα συζήτησιν περί δημιουργίας νέου ραδιοερασιτεχνικού προθέματος?
Η επιθυμία σου, εί, όπως η καινά νήσος προσαυθεί εις το νησιωτικόν σύμπλεγμα των Επτανήσων ή απόκρυφος επιθυμία σου ει, η δημιουργία νέου Ραδιοπροθέματος κι εσύ ο έχων την αποκλειστική χρήση αυτού?!

Σαν μερικούς-μερικούς, ονόματα δεν λέμε-κομποσκοίνια πουλάμε!

Αν δεν υπάρξει και τώρα αντίδραση και σχόλια ...I rest my case!

sv8gke είπε...

Τι να κάνω ρε Τάκη εδώ που ξενιτεύτηκα....γύρω γύρω θάλασσα και στην μέση εγώ χωρίς ΙΟΤΑ!!!!!!

New dxcc λοιπόν για να μάθουν οι άπιστοι τι εστί gke.

Σας έκατσε καλά το πάρτυ Δημητράκη και οι συν αυτώ....ΔΟΞΑ ΣΙ Ο ΘΕΟΣ.

Τελικά είναι σκοτεινή δύναμη ο 2μδης...sv1edy με καλούσε ο χριστιανός...sv1bjy ur 519 εγώ,κατά τα άλλα το morse runner με μάρανε!!!

2Μδης είπε...

Καλησπέρα.
Εγώ ξέρω ότι περάσαμε καλά. Μας έκατσε άριστο τροποσφαιρικό και τα του event αύριο...
73

Ανώνυμος είπε...

Πηγε ο γκεκας στα βουνα για το παρτι και είχαμε τα Ιόνια μεχρι τα ξημερώματα για να δούμε τι θα γινει. Με συνοδεία πήγε τελικά και ψήφισε και ευτυχως είχαμε ένα αποτέλεσμα και εκει. Αν ρε γκέκα είχατε και το αιτωλικό μαζί θα είχαμε πιο γρήγορα αποτελεσματα. Ημουν προφητικός ομως δεν μπορεις να πεις.2μδη παντα τετοια και περιμενουμε τα αποτελεσματα και τις εμπειρίες από το παρτι.

Καλη εβδομαδα


Γκιώνης