Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Στην Λάρισαν, το είδαν και λαχτάρησαν!

Αύριο και μεθαύριο 17&18 του μηνός θα έχουμε ένα μέγιστο στην πτώση μετεωριτών, τις γνωστές(;) Λεοντίδες. Η δραστηριότητα σε MS ειδικά σε ψηφιακά, θα ανέβει κατακόρυφα. Αν και την τελευταία φορά η συχνότητα δραστηριότητας MS 144,200MHz ήταν “κατειλημμένη» , δεν ξέρω τι επικρατεί τώρα αφού δεν πρόκειται να έχω την ευκαιρία να ασχοληθώ λόγω δουλειάς...
Ωστόσο αν θέλετε να ενημερωθείτε για την μετεωρική δραστηριότητα ανά ώρα μπορείτε να δείτε εδώ.
Το φαινόμενο των Λεοντιδών γίνεται πάντα τις ίδιες ημερομηνίες, αφού η τροχιά της Γης διέρχεται μέσα από υπολείμματα μεγαλύτερου μετεωρίτη. Η τροχιές μάλιστα της Γης και των μετεώρων είναι αντίθετη με αποτέλεσμα η σύγκρουση και καύση τους με την γήινη ατμόσφαιρα να είναι ταχύτερη και πιο θεαματική. Κάποιο τέτοιο φαινόμενο προφανώς συνέβη και στην Λάρισα πριν τρεις μέρες, όταν πολίτες δήλωσαν ότι είδαν μια φλεγόμενη σφαίρα να διέρχεται τον ουρανό. Αφού οι αρχές απέκλεισαν την περίπτωση να ήταν UFO εξέτασαν σοβαρά την περίπτωση να ήταν κάποιο UFO από αυτά που κατέβαιναν στις εκλογές!! Σύμφωνα με έγκυρες πηγές υπήρξε αναστάτωση από αντικρουόμενες πληροφορίες που μίλαγαν για επαφές «τρίτου τύπου», απαγωγές από εξωγήινους, και εικόνες που έκλαιγαν! Η επικρατούσα άποψη είναι ότι το φαινόμενο δεν ήταν τυχαίο (δεν νομίζω!) και ότι η παρουσία θα συνεχιστεί τις επόμενες ώρες.
Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε το φαινόμενο όπως δημοσιεύτηκε στο madata.gr ενώ στη δεύτερη και τελευταία, συνάδελφο ραδιοερασιτέχνη που με την ειδικού τύπου κεραία που συντονίζει, ελπίζει να επικοινωνήσει με τους εξωγήινους!!

17 σχόλια:

sv8gke είπε...

Ποιός να'ναι αυτός εκεί με την κεραία φωτοστέφανο,ποιός να'ναι;;;

Ρε Γκιώνη δεν πιστεύω να είσαι εσύ;

takis perreas είπε...

Έτσι για να μην είναι ο Γκέκας μόνος του και κρυώνει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ


ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΙΚΟ......


ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡA ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΤΙζΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΚΑΙ TO AYRIO ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΑΣ ΜΙΛΑ Ο ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ..........
Και μετά ηρθε ο ερωτας......
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ.

ΜΗΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ????

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.


Γκιώνης

ΥΓ Viva la liberta

takis perreas είπε...

Ο λόγος για τον οποίο δεν πολιτικολογούμε εμείς οι ραδιοερασιτέχνες "γκιώνη", είναι γιατί "εμείς" είμαστε ακόμα εδώ ενώ "αυτοί" προωθήθηκανς δεώντος εις τας βίλας και εις τας Βρυξέλλας !!!

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που εισαι ακομα τριγυρω. Ξερω διαφορα ωρας. Καλα να περνας εκει που εισαι. Ειναι γιορτη σημερα. Δεν πολιτικολογώ. Χρονια πολλά λέω. Καθε κινημα εχει τα χαρακτηριστικά του. Δυστυχως Η μεταπολιτευση πεθανε . Ζητω η μεταπολιτευση. Τιμή και δοξα σε ολα τα καλα παιδιά που φροντίζουν ώστε ολοι εμεις να μπορουμε να εχουμε αποψη

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Τελικά πρέπει να είχε πάρα πολλούς τραυματίες τότε γκιώνη...δεν εξηγήτε αλλιώς το ότι κάθε χρόνο αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών,μάλλον θα υποκύπτουν στα τραύματα τους!!

Το άλλο πάλι; που θα βγουν σήμερα 39 κατασκευαστές του πομπού του πολυτεχνείου!!!
Για αυτό τι έχεις να πεις;

Ανώνυμος είπε...

Γκιωνη μιλας για την "γενια" του πολυτεχνειου?

τους επωνομαζομενους και γενιτσαρους του πολυτεχνειου? αυτους με το σημα της ειρηνης στα αυτοκινητα?

Ανώνυμος είπε...

Γκιώνη εκεί ήμουν και εγώ αλλά δεν σε είδα πουθενά,μάλλον θα φταίει το ότι δεν είχε καλή ορατότητα μέσα από το τανκς!

Να΄σαι καλά,τι μου θύμισες..ωραίες εποχές....

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να λετε όσα μικροφωνα και να φτιάχνετε τη διαμορφωση της Μαριας δεν θα την αποκτήσετε ποτε.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Τον πομπό του Πολυτεχνείου το είχε κατασκευάσει ο Γιώργος Κυρλάκης ο easy rider, ραδιοπειρα(ματισ)τής των μεσαίων (δεν ζει πια). Ήταν μηχάνημα με μια 6L6 και τέσσερις 807 (εννοεί τις λυχνίες εκπομπής). Η συχνότητα εκπομπής ηταν στα 1050 Κhz.

Γκεκα μου μια πληροφορια δωρεαν για εσενα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ώσπου να ακουστεί καλά το "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" με (4) λυχνίες 807 στην έξοδο και με πρόβλεψη για μια ενδεχόμενη ισχύος 813 χρειάστηκε να γίνουν ηρωϊκές τεχνικές προσπάθειες. ΄Αριστος ραδιοτεχνίτης ο Γιώργος Κυρλάκης πραγματοποίησε την ιδέα να αποκτήσουν οι ‘’ελεύθεροι πολιορκημένοι’’ του Πολυτεχνείου τη δική τους ραδιοφωνική κραυγή και να ξεσηκώσουν με τα ερτζιανά κύματα ολόκληρο τον Αθηναϊκό λαό και όχι μόνο, να τρέξει για να βοηθήσει. Σε λίγη ώρα το "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" το άκουγε όλη η Αθήνα, γιατί τον έπιαναν και τον αναμετάδιναν και άλλοι Ραδιοπειρατές σ’ όλη την Αττική, κι ακόμα τον μετάδιναν και ξένοι Ραδιοσταθμοί, το BBC Λονδίνου, το Παρίσι, η Ντόϋτσε Βέλε Γερμανίας, σ’ όλο το κόσμο.
Πρώτος εκφωνητής που έδωσε και το όνομα του Σταθμού ήταν ο μεταλλειολόγος Μίλτος Χαραλαμπίδης, ύστερα ο Δημήτρης Παπαχρήστου και τελευταία η Μαρία Δαμανάκη. Ο Γιώργος Κυρλάκης ‘’ο Ραδιοπειρατής των εξεγερμένων’’ ήταν άγρυπνος πάνω απ’ το πομπό για να Ακούγεται η Φωνή της Ελευθερίας ... ‘’ ΄Ελληνες φαντάροι είμαστε αδέλφια, δεν θα μας χτυπήσετε, δε θα αφήσετε να χυθεί αδελφικό αίμα...’’ Τελικά με την είσοδο του τανκ, πριν τη σιγή του Σταθμού, ο Δημήτρης Παπαχρήστου σαν τέλος του προγράμματος θα απαγγείλει με σπάνιο σθένος και τραγικό ύφος τον Εθνικό ΄Υμνο.

Και λίγο ακόμη για τον φιλο από το τανκ.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ έφτιαξα τον πομπό του πολυτεχνειου. Τους άλλους πεντακόσιους που ισχυρίζονται το ίδιο δεν τους ξέρω!

takis perreas είπε...

Μήπως είσαι ο "μπανταβοσωτήρος"!
(όσοι από Τρίπολη, ξέρουν)

2Μδης είπε...

Που τον θυμήθηκες;;;;;;;;

takis perreas είπε...

Μπανταβοσωτήρος rules!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος πρέπει να σταματήσει να παίρνει ληγμένα γιατί του κάνουν κακό. Βλέπει φαντάσματα και ακούει σταθμούς απο το Λονδίνο και το Τόκυο. Σοβαρή κατάσταση.