Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

report από το 5-9report...

Είχα κριτικάρει έντονα στο παρελθόν την θεματολογία του ραδιοερασιτεχνικού περιοδικού 5-9Report. Oι διαφωνίες μου ήταν κάθετες και συγκεκριμένες, δεν είναι ώρα όμως να τις αναφέρω ξανά…
Κοιτάζοντας κάποιες από τις τελευταίες εκδόσεις του περιοδικού στο διαδίκτυο, βλέπω ότι έχει αναβαθμίσει τον ραδιοερασιτεχνικό χαρακτήρα του και οφείλω να πω ένα μπράβο για το αποτέλεσμα…

102 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί

takis perreas είπε...

Ο Γιάννης, προς τιμή του, αναγνώρισε ένα λάθος(?) του και θέτει ξανά τα πράγματα επί νέας βάσης.
Αξιοπρόσεκτο θα ήταν, τα εκάστοτε ανώνυμα σκουλήκια, να ίσιωναν το κορμί τους και να ανορθώνονταν!

Ανώνυμος είπε...

Απο τα λεγομενά του "βλέπω ότι έχει αναβαθμίσει τον ραδιοερασιτεχνικό χαρακτήρα του" δεν λέει οτι είχε κάνει λάθος, διότι δεν ειχε κάνει την στιγμή που το Ρ/Ε Web περιοδικό ασχολιόταν με θέματα μη Ρ/Ε ενδιαφέροντος. Ειχε απλά ανακοινώσει ενυπόγραφα την γνώμη του. Εμείς τα ανώνυμα σκουλήκια, θα παραμείνουμε ανώνυμα. Εάν δεν σε ενοχλεί. (ΥΓ. Δεν ειμαι το πρώτο σκουλήκι του σχόλιου.)

Ανώνυμος είπε...

Ένα μπράβο και από εμένα στο περιοδικό και καλή συνέχεια.
Η θετική εξέλιξη είναι πάντα αποτέλεσμα κόπων και προσπαθειών και καλό είναι να την αναγνωρίζουμε.
6146

SW1NJX είπε...

Συμφωνώ κι εγώ. Ειδικά το τελευταίο τεύχος δεν έχει καμμιά σχέση με το πρώτο. Σαν να το έχει εκδώσει εντελώς διαφορετική ομάδα ανθρώπων. Προφανώς η συνεχής προσπάθεια έδωσε καρπούς.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα
Δεν βλέπω και μεγάλη αλλαγή .Δεν βλέπω τεχνικά άρθρα . Όταν ήταν μεστό τεχνικών άρθρων αλλά επειδή υπήρχε το άρθρο του π.Απολλώ ή κάποια "εθνικιστικά άρθρα" δεν ήταν σωστό ;
Υπήρχε μεγάλη ραδιοερασιτεχνική αρθρογραφία, δεν στέρεψε βέβαια δυνατότητα των πάλε ποτέ συνεργατών απλώς ορισμένοι αποστασιοποιήθηκαν μη δεχόμενοι κάποιο καπέλωμα ....
Βέβαια όχι ότι το SVΝεα είναι καλύτερο... Υπάρχουν εκεί μιά καθίζηση ,αλλά υπάρχει κάποια διαφορετικότητα.
Στό 5-9 τελευταία υπάρχουν όλο τα ίδια και τα ίδια.... οι ίδιοι και οι ίδιοι...
Θα ήταν πολύ καλύτερη η κατάσταση όταν δεν υπήρχαν "καβαλημένα καλάμια" μέσα σ'αυτό το χώρο ...
Συγνώμη που στεναχωρώ ορισμένους αλλά έτσι το βλέπω.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί.
Εδώ πρόεδρος συλλόγου πλακονότανε στο ξύλο με καποιον τεχνικό άλλου συλλόγου και τώρα είναι αγκαλιές και δεν θυμούνται τίποτα!!!!!!!!

The road less pedaled είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
The road less pedaled είπε...

Δυστυχώς παρόλο που η ιδέα του 5-9 είναι εξαιρετική (δωρεάν-ηλεκτρονικό) στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε τόσο για ίντριγκα όσο και για την προβολή απαράδεκτων θεμάτων (πολιτικών, εθνικιστικών, θρησκευτικών) που καμία συνάφεια με τον ραδιοερασιτεχνισμό δεν έχουν.

Έτσι λοιπόν χαντακωνόταν η προσπάθεια ανθρώπων που αρθρογραφούσαν με μεράκι τεχνικά θέματα. Και φτάσαμε στο σημείο να λέμε "μπράβο" όχι γιατί έγινε κάτι το σημαντικό αλλά γιατί έγινε το αυτονόητο.

Στο τελευταίο 5-9 λοιπόν, υπάρχει ένα "τεχνικά" απαράδεκτο άρθρο με πολλά λάθη και ανακρίβειες, αλλά το κυριότερο με διακριτικές δόσεις χολής και ψεμάτων. Πρόκειται για το άρθρο του κ. Ουγιάρογλου SV2XI. Επειδή αφορά κι εμένα, το σχολίασα στο ιστολόγιό μου, τόσο από την τεχνική πλευρά του, όσο και από την ανάποδη, εδώ http://sv2kbs.blogspot.com/2010/11/blog-post.html#more

(το σχόλιο πάνω που διεγράφη ήταν δικό μου, είχα βάλει λάθος λινκ)

sv2xi είπε...

Πολύ μου άρεσαν τα σχόλια της sv2bks

Kleanthis

sv2xi-hb9jbr

Ανώνυμος είπε...

Και μεσα σε ολα, πεταχτηκε κι ο περρεας, να πει την παρολα του...
Παλι αρχισες τις εξυπναδες γραφικε τυπε...?
Δεν βαρεθηκες να βγαζεις χολη, οπου βρεθεις κι οπου σταθεις...?
Κανε μας τη χαρη και ξεφορτωσου μας...

Ανώνυμος είπε...

@sv2kbs
Περιμένω τα σχόλια σας και στο επόμενο άρθρο που ετοιμάζω....

Κλεάνθης

sv2xi-hb9jbr

Ανώνυμος είπε...

Αστο ρε Κλεανθη κι εσυ, μην το κουραζεις...
Εχει γεμισει το χομπι απο ειδικους και επιστημονες που γνωριζουν τη θεωρια αριστα, αλλα μολις τους βαλεις να πιασουν κολλητηρι, το πιανουν απο τη μυτη και καιγονται...
Α ρε που καταντησαμε, για να λεγεσαι ραδιοερασιτεχνης, θα πρεπει να εισαι αποφοιτος της Σορβονης και να εχεις και τρια διδακτορικα...
Ολοι οι αλλοι ειναι απλως...οδοντοκρεμες...

Να τον χαιρεστε τετοιο ραδιοερασιτεχνισμο...
Δεν τον θελουμε, σας τον χαριζουμε...
Χιλιες φορες ραδιοπειρατες...

The road less pedaled είπε...

Κύριε Ουγιάρογλου, είναι εξαιρετικά ευχάριστο ότι σας άρεσαν τα σχόλιά μου και γι'αυτό ελπίζω στο επόμενο άρθρο σας να διορθώσετε (τουλάχιστον τα χοντρά !) λάθη σας και να τα αποκαταστήσετε για την σωστή ενημέρωση των αναγνωστών του 5-9report ή για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν χρόνο και ενέργεια στο CW.

Και αν τα καταφέρετε, σας παρακαλώ θερμά, ως ρ/ε της νέας γενιάς, γράψτε δίχως να βγάζετε ένα ελιτίστικο attitude για το CW, ότι είναι το creme-de-la-creme mode και ότι όσοι ρ/ε δεν ξέρουν CW είναι σιμπιτζήδες.
Γιατί αυτό το attitude ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΟΣΜΟ. Και ενοχλούμαι διότι κι εγώ είχα μπλοκαριστεί τα πρώτα 2 χρόνια που πήρα την άδειά μου από αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά μιας (ευτυχώς μικρής) μερίδας "παλιών" συναδέλφων και φοβόμουν να ακουμπήσω μορσικό κλειδί.
Το CW είναι ένα συναρπαστικό mode, το οποίο μπορεί να το μάθει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ. Δεν είναι θέμα ταλέντου. Το ταλέντο μπαίνει στην συζήτηση όταν μιλάμε για εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες. Είναι καθαρά θέμα συνεπούς προπόνησης και commitment.

Όσον αφορά μελλοντικό σχολιασμό των άρθρων σας, αυτός θα γίνει αν και μόνο αν αξίζει τον χρόνο που θα χρειαστεί να διαθέσω (έχω πολύ στενά bandpass φίλτρα ενεργοποιημένα) κι εφόσον αξίζει, θα το κάνω αφού έχω γυρίσει από το εξωτερικό (ZL) όπου θα λείπω για αρκετό καιρό.

Τέλος, ελπίζω το μήνυμα που θα περάσετε είναι ότι κάποιος no-code αμάτορας, αν αρχίσει μια συνεπή προπόνηση ΣΗΜΕΡΑ, μπορεί στο επόμενο HST, σε έναν χρόνο δηλαδή, να λάβει άνετα μέρος (γιατί αυτή είναι η αλήθεια) όντας μέλος της ελληνικής ομάδας (και φυσικά να κάνει με άνεση QSO στον αέρα). Γιατί ΕΚΕΙ είναι όλη η ουσία και η μαγεία από όλη την υπόθεση αυτή.

Τα υπόλοιπα περί δήθεν "μη-αξιοκρατικών κριτηρίων" και όλες οι άλλες "χολές" και υποννούμενα είναι είτε απάραδεκτα, είτε ψευδή (εις γνώση σας !), είτε απλώς δεν έχουν καμία, μα καμία απολύτως σχέση με το πνεύμα των αγώνων HST -όπου οι παλιοί και οι καλοί αθλητές ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ στο να έρθουν καινούριες χώρες στο παιχνίδι.

Victoria SV2KBS - LA7VPA - AB1MQ

Ανώνυμος είπε...

μια ερωτηση προς την sv2kbs γιατι δεν στελνετε καρτες σε συναδελφους που σας εχουν στειλη direct καρτες ?

Ο DL9OK ,PA5RG , OK1LO ,PS4KL αντε να μην τα γραψω ολα τα διακριτικα και σας κουφανω ολους .

Περιμενω απαντηση ....( αμα παρω απαντηση γραψτε μου )

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λες κι εσυ τωρα ρε φιλε...?
Να παρακαμψει το κοριτσι το bureau της ΕΕΡ και να χασει την επιδοτηση (και την προτιμηση)...?
Αφου το ειπε κι η ιδια...
Ο τσαμπας πεθανε...

The road less pedaled είπε...

Καλώς τα παιδιά !! (ή παιδί. Πολλές φορές οι "ανώνυμοι" είναι διχασμένες προσωπικότητες και γράφουν ανοίγοντας διάλογο με τον ίδιο τους εαυτό !)

Αν και συνηθίζω να μην απαντώ σε ανώνυμους (σκώληκες όπως πολύ εύστοχα λέει και ο sv3auw) όχι τόσο λόγω της σκωληκώδους φύσης τους, όσο γιατί δεν με ενδιαφέρει η άποψη όσων δεν έχουν θάρρος να την εκφέρουν !

Ωστόσο για να δούμε κάποια facts:

- Τα εν λόγω callsign, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ LOGBOOK ΜΟΥ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΩΣ !! (και τα log μου υπαρχουν online !!!) Οπότε να στείλω ποιά κάρτα, σε ποιόν και γιατί καλό μου ?!

- Μάλιστα, τα διακριτικά DL9OK καθώς και το PS4KL, βλέπω πως είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ !! (την επόμενη φορά που θα βγάλετε τον βόθρο σας, να είστε πιο προσεκτικοί !)

- Προσωπικά, για το direct QSLing μου, ζητώ από τους συναδέλφους εάν βάλουν return postage, αυτό να είναι το πολύ 1$ ή 1IRC (άλλος ένας "λαμπρός" αρθρογράφος του 5-9report !!)
Βέβαια υπάρχουν "συνάδελφοι" που ζητάνε 3$ (!!!!!), καθώς και κάποιοι άλλοι που απαιτούν να στέλνουν μερικές δεκάδες κιλά τζάμπα μέσω του bureau και μετά όταν συνειδητοποιούν ότι το τζάμπα πέθανε θυμώνουν και γίνονται χυδαίοι.

Να φανταστώ πως σας ενόχλησε η ανάρτηση που έκανα στο ιστολόγιό μου ?
Πάντως ο Γκέμπελς θα αισθανόταν περήφανος για τις δραστηριότητές σας ! Εύγε ! :-)

takis perreas είπε...

Ανώνυμε @ 12:09 π.μ.
Ασπόνδυλε πεπτικέ σωλήνα, πίσω στην τρύπα σου για να κάνεις το μόνο που έχεις μάθει.
Να μασουλάς χλωροφύλη και να κοπρίζεις!
Πρόσεξε όμως, γιατί μπερδεύεις το στόμα σου με την έδρα σου αρκετά συχνά!!!

SV2HWR είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Περρεα γρηγορα πισω στο βουρκο που ονομαζεις μπλογκ σου...
Και μην νομιζεις οτι εισαι εξυπνος και μπορεις να "δωσεις" κοσμο, μεσω ip...
Υπαρχουν και internet καφε αμα θελουμε να σε "στολισουμε"...
Κι αντε να μας βρεις...

SV2HWR είπε...

Που κολλάει το άρθρο του μέγα και τρανού ΧΙ με τις qsl κάρτες?
Τέλος πάντων έχει δίκιο ο ΧΙ ήμασταν άχρηστοι, ΕΙΜΑΣΤΕ άχρηστοι και εάν πήγαινε αυτός θα εβγαινε πρώτος!

Ένας από τους άχρηστους

sv2hwr-taramanela

takis perreas είπε...

Ανώνυμε @ 2:26 μ.μ.

Γιαυτό είσαι γύρω-γύρω από το μπλογκ μου?
Σου θυμίζει το σπίτι σου, ε?!
Έλα μια βόλτα και σου έχω κάτι ακαθαρσίες, που θα γλύφεις την ...έδρα σου!!!
Έλα μικρό και ανώνυμο σκουλικάκι.
Γούτσου-γούτσου!!!

Ανώνυμος είπε...

είπα να κάτσω και να σου απαντήσω στο post της χολής του μίσους και της κακίας που έχεις απέναντι στους συνανθρώπους σου ...μα είπα τζάμπα θα τα έγραφα …….το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μπορεί να έχεις 1000 πτυχία 1000 επιτυχίες παντού…… ένα πράγμα δεν θα γίνεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ .
Λοιπαμε τους ασθενείς που θα πέσουν στα χέρια σου ......
Από την κακία σου δεν πρόσεξες ότι τα διακριτικά είναι ξένα…( φυσικά ανύπαρκτα)……....SV..είμαι απλώς τα έβαλα χάρη αστεϊσμού ...απέναντι σε αυτά που έγραψες εσύ. Κρίμα …να είχες λίγο χιούμορ ….όμως κάρτες έχουν σταλεί από Ελλάδα από αρκετούς και δεν τους έχεις απαντήσει.
Αν θες στο κάτω κάτω χαρά μου που είμαι γαιοσκώληκας κάτι προσφέρω και εγώ όμως πάντα με ΑΓΑΠΗ και όχι με μίσος

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά SV3AUW δεν μπορω να σε καταλάβω και σου ζητάω τα χιλια συγνώμη. Εχεις μια πολύ όμορφη πορεία και μια ωραία παρουσία αλλά ο λόγος σου δεν συνδράμει με ολα τα παραπάνω. Προσωπικά και το 5-9 και το svνεα μου είναι ενδιαφέροντα με όλα τα προβληματα που μπορεί να έχει μια τέτοια προσπάθεια. Θελετε να φτιάξουμε ένα τρίτο που να σας καλύπτει? Μπορείτε να να βοηθήσετε τα ήδη υπάρχοντα. Μπράβο σε όσους προσπαθούν εστω και με λάθη. Μακάρι να έιμαστε όλοι καλα και να συνεχιστεί ηπροσπάθεια. Ολα τα άλλα ειναι περιτά.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΑΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ >>ΑΓΑΠΗ<< ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣΤΕΙΑ;;;
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;
ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.................

takis perreas είπε...

"γκιώνη", το 5-9 δεν το διαβάζω γιατί είναι-ήταν πολύ χριστιανικό για τα γούστα μου και το SVnea δεν το λαμβάνω αφού δεν είμαι μέλος της ΕΕΡ.
Φυσικά δεν κάνω λόγο για ένα τρίτο περιοδικό.
Έχω όμως ένα κάτι με τους "ανώνυμους" πονηράκηδες!
Μου γυρίζουν τα άντερα όταν τους διαβάζω και θέλω μονομιάς να τους κάνω κουλούρα και να τους βάλω το κεφάλι στην έδρα!
Είναι σοβαρό λες?!
Να το κοιτάξω?!
Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, και εδώ και στο μπλόγκ μου, όπου ανώνυμοι έχουν κάνει κάποιες τεχνικές ερωτήσεις, στις περισσότερες περιπτώσεις βλαχομαγκίζουν και ειρωνεύονται καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία.
Εγώ λοιπόν είμαι και θα είμαι εριστικός απέναντί τους μέχρι που, ή θα τους φυτρώσουν αναπαραγωγικοί αδένες σαν αυτούς που έχουν οι άνδρες και ενίοτε και οι γυναίκες, ή που θα συρθούν σαν πραγματικά σκουλήκια πίσω τις τρύπες τους!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Λοιπον μολις διαβασα το αρθρο της kbs.

Βικη δεν σε ξερω, αλλα με μια γραμμη τα ειπες ολα:

"Αλλά ως γνωστόν, όπου ο Έλληνας πατεί, χορτάρι δεν φυτρώνει."

Προσωπικα αισθανομαι περηφανος που βλεπω τοσο νεα αξιολογα παιδια να ασχολουνται με τον ραδιοερασιτεχνισμο.
ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.

Εγραψε ο αλλος
"Από την κακία σου δεν πρόσεξες ότι τα διακριτικά είναι ξένα…( φυσικά ανύπαρκτα)……...."
Ο καθενας γραφει ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ !!!!! ΕΛΕΟΣ !

Ενα παλικαρι 17 χρονων απο την Ελλαδα πηγε ετρεξε αγωνες cw και ο αλλος αντι να πει ενα μπραβο, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΙΧ, αλλα τους χαντακωσε κιολας......

Οποιος καταλαβε, καταλαβε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
sv8gke είπε...

Όσον αφορά την ανταλλαγή απόψεων-σχόλιων μεταξύ sv2kbs-sv2hwr-sv2xi δεν μπορώ να τοποθετηθώ γιατί οι γνώσεις μου τεχνικές-μορσικές είναι ελάχιστες μπροστά στων συναδέλφων.

Στην αήθη επίθεση που δέχεται για άλλη μια φορά η Βίκυ από ανώνυμα ρεντίκολα δεν μπορώ να μείνω απαθής.
Και η Βίκυ αλλά και ο Παντελής έχουν περάσει από την Λευκάδα βοηθώντας στην ενεργοποίηση του φάρου Δουκάτο.Είναι υπόδειγμα χειριστών αλλά και ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!
Βέβαια μετά από κάθε επιτυχία(συνήθως νέων ανθρώπων) είθισται να βγαίνουν οι ανώνυμοι επιστητούτηδες και να ρίχνουν ότι απόθεμα σε φαρμάκι έχουν.Λογικό βέβαια...ότι έχει ο καθένας σπίτι του προσφέρει!!
Όσον αφορά αγαπητέ ανώνυμε επιστητούτη τις ιατρικές γνώσεις της Βίκυς,να είσαι σίγουρος πως όταν ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα και την μισή επιτυχία να έχει σε σχέση με την ρ/ε της πορεία......τότε να είσαι ευτυχής αν θα πέσεις στα χέρια της.

Προς το παρόν πιάσε το κολητήρι όπως εσύ γνωρίζεις,κόλλησε καμιά αντίσταση στην μεσαιατζίδικη κατασκευή σου και συντόνισε την 509 με κατσαβίδι και λάμπα φθορείου.
Και παρέμεινε εκεί που αγαπάς και δηλώνεις...ραδιοπειρατής,γιατι ρ/ε δεν ΕΙΣΑΙ.

73 Μιχάλης

2Μδης είπε...

Τα δυο σχόλια που έσβησα είναι του ιδίου.
Αν θέλει να το συζητήσουμε το mail μου είναι γνωστό...
(Η λαϊκή ρήσις "μια του κλέφτη δυο του κλέφτη κλπ" ισχύει! Άυτή ήταν η δεύτερη...)

Ανώνυμος είπε...

Τελικα περρεα γουσταρεις να ακους μπινελικια ετσι...?
Την βρισκεις που λενε...
Τι να σου κανω που ο χωρος δεν ειναι καταλληλος...
Αυριο το πρωι ομως, που θα παω να πιω τον καφε μου σε καποιο internet καφε της Αθηνας, θα ικανοποιησω την ορεξη σου...
Να με περιμενεις στο χαμαιτυπειο που μοστραρεις για μπλογκ...
10:00 με 11:00 GMT ειναι καλα...?

SV2HWR είπε...

προς τον ανωνυμο 4 Νοεμβρίου 2010 7:53 μ.μ.
εγινα 18 πριν αρκετους μηνες ΗΙΗΙ
μην ασχολιστε καντε την πλακα σας και γραφτε τους.
Γιατι οπως ειπε και ενα μεγαλος σοφος η ζωη ειναι μια πλακα!

Ανώνυμος είπε...

Ειδα το φιλο μου τον γκεκα και θα ηθελα να του γραψω. Σου ομολογώ οτι για λίγες ώρες ήμουν διπλα στο φίλο σου τον 2μηδη αλλα δεν με κατάλαβε ρε γκεκα. Που ειναι η ωσφρησή σου και τα μεγαλεία σου. Βικη μπράβο σου κοριτσι μου και μονο που μπορεις και μαχεσαι ολους τους αρσενικοελληνες είναι μαγκιά τρελή. Ρε σεις ηρεμίστε λιγο Αλλο λεει το αρθρο αλλα λετε εσεις και για άλλα στεινετε σκυλοκαβγά. SV3AUW καπου σε καταλαβαίνω κάπου σε χάνω. Παιδιά όταν είναι κορίτσια στην παρέα θα ήθελα λίγο περισσότερο σεβασμό. Βικη και παλυ μπραβο. Μπραβο και στο παιδι 17 χρονο. Ξυλούρης ηταν παιδί 17.Τιμής ενεκεν.

Γκιώνης

sv8gke είπε...

....Ασπόνδυλε πεπτικέ σωλήνα...
...Γούτσου-γούτσου!!!...

Τάκη έδωσες ρέστα!!!

Γκιώνη είναι σιναχωμένος ο Γιάννης γιαυτό δεν σε κατάλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Τύφλα νάχει η Μπουμπουλίνα.
"σκουλήκι"

Ανώνυμος είπε...

Ανδρεααααααααααααααααα!!!!!
Σε σκεφτομουν οοοοοοοοοοοοολη μερα!!

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και αυτό

http://www.qsl.net/dk5ke/morsen.html

Ανώνυμος είπε...

Εδώ έχει και fotos

http://www.darc.de/referate/dx/schnelltelegraphie/hst/hst2007/gallery/contests/

advanced shorthad!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κι Όσο αγαπώ τήν πατρίδα μου δέν αγαπώ άλλο τίποτας. Νάρθη ένας νά μού ειπή ότι θά πάγη ομπρός ή πατρίδα, στέργομαι νά μού βγάλη καί τά δυό μου μάτια. Ότι άν είμαι στραβός, καί ή πατρίδα μου καλά, μέ θρέφει, Αν είναι ή πατρίδα μου αχαμνά, δέκα μάτια να χω, στραβός θανά είμαι. Οτι σ αύτείνη θά ζήσω,δέν έχω σκοπόν νά πάγω άλλου.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ


Το παραπαν κειμενο - Αντιγραφη απο αλλο Blog αφιερωμενο σε αυτους που υπογραφουν κειμενα με υβριστικο για την Ελλαδα και τους Ελληνες περιεχομενο οπως... "Αλλά ως γνωστόν, όπου ο Έλληνας πατεί, χορτάρι δεν φυτρώνει" και νομιζουν οτι εγραψαν καμμια εξυπναδα αλλα και στους καθε λογης κλακαδορους και μπραβιστες του οτιδηποτε ανθελινικου . Κριμα που μια σοβαρη προσπαθεια της Ενωσης Ελληνων Ραδιοερασιτεχνων να στειλει μια ομαδα στο HST την δυσκολη αυτη περιοδο με τα πραγματικα πενιχρα οικονομικα εσοδα που εχει. Αλλα και του εξαιρετικα αξιολογου και υψηλου αποτελεσματος της Ελληνικης ομαδας αμαυρωνεται απο τετοιου ειδους αναρτησεις ,ιντριγκες και πρσωπικα τα οποια δεν εχουν καμμια θεση διπλα σε αυτη την προσπαθεια διακρισης του προθεματος SV.
Ελπιζω στο μελλον να ειστε περισοτερο προσεκτικη (με η) σχετικα με το τι γραφετε οταν ταυτοχρονα εκπροσωπειτε το SV στο εξωτερικο και ελπιζω οτι θα κρατατε για τον εαυτο σας τετοιου ειδους σχολια .
Μετα τις αδελφικες αγκαλιες σας με τον (συναδελφο) Αμερικανοσκοπιανο και την αναρτηση των φωτογραφιων στο ιστολογιο σας (αραγε πως σας συστηθηκε στο Dayton ο Σκοπιανος ? Hi my name is ... and i am from Macedonia ?) αυτο ειναι ενα δευτερο ατοπημα σας . Αγγιζεται πραγματικα λεπτα θεματα και επιτρεψτε μου να σας πω οτι μαλλον τα φιλτρα σας ειναι κακορυθμισμενα
και οχι στενα .
Ελπιζω οτι οι αλλοι δυο συναδελφοι δεν συμμεριζονται αυτες τις αποψεις σας .
Κλεινοντας θα ηθελα να πω οτι θεωρω αυτονοητο οτι τα οποιαδηποτε θρησκευτικα πολιτικα και εθνικα θεματα δεν εχουν καμμια σχεση και θεση στον ραδιοερασιτεχνισμο ποσο περισσοτερο λοιπων για ενα ραδιοερασιτεχνικο θεμα να γινονται αναρτησεις με προκλητικο και καταπτυστο ανθεληνικο περιεχομενο.

Ανώνυμος είπε...

SV8GKE Χρονια πολλα πολύχρονος ελπίζω να πρόλαβα στο παρα ένα. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι όλους όσους αγαπάς

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι ευχές μου για τον αγαπητο γκεκα περασαν στο και ενα.
Λοιπόν. Αρχίζει με μακρυγιάννη κατηγορεί όλους τους άλλους με ελεγχο για φιλοσκοπιανούς και τελικά οι ραδιοερασιτέχνες δεν εχουν θέση με ολα αυτά. Παιδια εγώ θα πω και πάλι μπράβο σε όσους προσπαθούν. Θα πω μπράβω σε όσους μας διαφημίζουν στα περατα της γης. Θα πω μπράβο σε όλα τα παιδιά που ακούνε,γράφουν, ασχολούνται, κριτικάρουν, βλέπουν, διαβάζουν,μοιράζονται.

Κανενα DX 17 νοεμβρη θα έχουμε?????


Καλη εβδομάδα, πολλά φιλιά.

Γκιώνης


ΥΓ. 2μδη το θεμα εξαντλήθη. Παμε για άλλα.

Ανώνυμος είπε...

@sv2kbs
Ήτανε μια φορά μάτια μου κι έναν καιρό
μια όμορφη κυρά αρχόντισσα να σε χαρώ

Μια μικροπαντρεμένη κόρη ξανθή
τον κύρη της προσμένει βράδυ πρωί

Ένα Σαββάτο βράδυ καλέ μια Κυριακή
τον ήλιο το φεγγάρι παρακαλεί

Ήλιε μου φώτισέ τον φεγγάρι μου
πάνε και μίλησέ του για χάρη μου

Γυρίζει κι αρμενίζει καλέ στα πέλαγα
τους πειρατές θερίζει καλέ και τους χαλά

Στον ήλιο στο φεγγάρι και στη βροχή
και μένανε μ' αφήνει έρμη και μοναχή

Γαλέρα ανοίχτηκε μάτια μου με το βοριά
στη μάχη ρίχτηκε ναι μάτια μου και στον καυγά

Μέσα σ' ένα σινάφι πειρατικό
είδα φωτιά ν' ανάβει και φονικό

Κάπως έτσι σε φαντάζομαι με αυτή τη φωτό που έχεις. Να εισαι καλα και καλά να περνάς.

Ελλάδα ειναι μια χώρα που έδιωξε τα καλύτερα παιδιά της και αυτά θελω να μας ακούνε.

ΑΓΑΠΗ, ΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ,ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,ΟΜΟΝΟΙΑ.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

«Έκαστος τόπος έχει την πληγή του· η Αγγλία την ομίχλη, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τον πατριωτισμόν».
(Εμμ. Ροΐδης - βλ. Πατριωτισμός: Η πληγή της Ελλάδας).

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12¨19 9 Νοεμβρίου με το συγκεκριμένο και τον ροίδη ασχολείται και άλλος συνάδελφος αγαπητος. Αν ειστε οι ίδιοι παρακαλώ αλλάξτε ρότα. Μάλλον Διαβάστε καλύτερα τους διαφωτιστές του έθνους και μην ανακατεύεται τα πίτουρα γιατι τελικά οι κότες μπορεί και να σας φάνε. Φιλικά.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Τη πατρίδα μου την αγαπώ. Μα πιο πολύ αγαπώ τους φίλους μου. Φιλους δεν έχω μα έχω αδέλφια.Για την πατρίδα δεν γνώρισα παππού και μάλιστα τον ένα δεν ξέρω που να πάω να του ανάψω ένα κερί. Ηταν τα χρόνια βλέπετε που πεθαίναν πολλοί και τους εθαβαν ολους μαζί. Τους σκότωναν όλους μαζί. Καθήστε στα σπιτάκια σας χαζεύοντας TV και μην ασχολείστε με τον πατριωτισμό. Σας παρακαλώ υπάρχουν και όρια. Καλός ο χαβαλές αλλά ηρεμήστε. Ουτε με γνωρίζετε ούτε θέλω να σας μάθω αλλά ως εδώ. Φασιστάκια των μπλογκ που νομιζετε οτι κανετε και διάλογο. Λιγος σεβασμός δεν βλάπτει. Αφηστε τον ροίδη και τον μακρυγιάννη ήσυχους εκεί που είναι και είμαι σίγουρος ότι όταν η χωρα μας ή η πατρίδα μας σας χρειαστούν εσείς δεν θα είστε μαζί μας. Λυπάμαι για την κατάντια σας αμπελοφιλόσοφοι. Που ησασταν εσεις όταν σας χρειάστηκε ο λαός. Ο λαός.
Ρουφιάνοι.


Γκιώνης

sv8gke είπε...

Γκιώνη σε ευχαριστώ!

Βίκη μην μασάς!

Σκουλήκι...άντε χάσου!

Καλημερα σας κύριοι!

Ανώνυμος είπε...

Γκιώνη σε ευχαριστώ!...
Οταν καποιος επικροτει και ειναι μαζι μας, δεκτο καθε σχολιο , ανωνυμο η επωνυμο .

Βίκη μην μασάς! Γραψε εναντιον της πατρίδας σου και αλλα τινα...
"Αλλά ως γνωστόν, όπου ο Έλληνας πατεί, χορτάρι δεν φυτρώνει"

Σκουλήκι...άντε χάσου!
Φασιστάκια των μπλογκ που νομιζετε οτι κανετε και διάλογο...


Καλημερα σας κύριοι!
Καλημερα

Ανώνυμος είπε...

Τις φωτογραφίες που υπάρχουν εδώ
http://www.darc.de/referate/dx/schnelltelegraphie/hst/hst2007/gallery/contests/
θα τις σχολιάσει κανείς????
Για δείτε πως γράφουν στους αγώνες

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, δεν απεργούν τα τρόλεϊ αύριο (ούτε σήμερα)

Γκιώνη,
η κυρά-sierra είναι και φυσική ξανθιά και τετραπέρατη. Και αυτός ο
συνδυασμός είναι άστα να πάνε. Το κακό είναι ότι όταν αγριεύει είναι
πάλι άστα να πάνε (αλλιώς) όμως είναι δίκαιη.

Προς τον νοικοκύρη του μπλογ:
Τα ανώνυμα σχόλια με τα ανύπαρκτα ξένα διακριτικά καθώς και του
λεβέντη συνέλληνα με τον αμερικοσκοπιανό,μπραβίστες κλπ κλπ σε
παρακαλώ αφησέ τα μιας κι αυτοί που τα γραψαν δηλώνουν ξεκάθαρα και
χωρίς αμφιβολία ότι είναι είτε ψεύτες, είτε ρατσιστές-φασιστόμουτρα
όπως είπε κι ο γκιώνης.
Επιπλέον, βρίσκω το γεγονός αρκετά διασκεδαστικό μιας κι έτσι εκθέτουν
τους εαυτούς τους προσπαθώντας να αποδείξουν ότι το άσπρο δεν είναι άσπρο αλλά μαύρο.

Με δυό λόγια κυρά σιέρρα μου, είναι πολύ ευχάριστο να έχεις αντιπάλους
με αυτό ακριβώς το διανοητικό επίπεδο.

Μιλ μερσώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με τον συντακτη της παραπανω αναρτησης ,
Μηπως μπορειτε να μου εξηγησετε για ποιο λογο λετε οτι ειμαι ψευτης η φασιστας επειδη ενοχλουμαι με μια ανθεληνικου περιεχομενου αναρτηση σε αλλο ιστολογιο το οποιο δεν επιτρεπει τον σχολιασμο στα οσα γραφονται εκει ?
Που ακριβως βρισκεται ο φασισμος στο οτι σεβομαι την πατριδα μου και δεν ανεχομαι τετοια σχολια απο καποιον που πριν απο ενα μηνα με εκπροσωπησε στο εξωτερικο με εξοδα της Εθνικης μας ενωσης με αριστα αποτελεσματα ?
Οταν καποιος αναλαμβανει να σηκωσει το βαρος της εκπροσωπησης της χωρας του στο εξωτερικο θα πρεπει να εχει και την αναλογη συμπεριφορα .
Παρολο που οι φωτογραφιες με τον σκοπιανο ειχαν απο καιρου αναρτηθει δεν εκανα το παραμικρο σχολιο ελπιζοντας οτι ηταν ενα μικρο ατοπημα λογω αγνοιας οταν ομως η προκλητικη συμπεριφορα συνεχιζεται σε επομενη αναρτηση φυσικα πλεων και θα σχολιασω . Το αποτελεσμα της Ελληνικης ομαδας ηταν αριστο και δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια για αυτο , εαν καποιος τωρα εγραψε ενα ακριβες η ανακριβες αρθρο δεν μειωνει σε τιποτα το αποτελεσμα της Ελληνικης συμμετοχης αυτο που περιμενα ομως ηταν μια σιωπη απεναντι σε καθε ειδους μικροτητες και οχι η γενικευμενη ανθεληνικη οδος.
Οταν εισαι νικητης και τροπαιουχος ακολουθεις τον δρομο της σιωπης και της προσηλωσης στον σκοπο σου και δεν κανεις τετοια λαθη.
Το θεμα με τις φωτογραφιες με ενοχλησε γιατι ακολουθησε οπως ειπα ακομα μια υβριστικη αναρτηση που δεν εχει θεση σε κειμενο Ελληνα ραδιοερασιτεχνη , ειδικα οταν εκπροσωπει την πατριδα του .
Η οποια κινηση μας θα πρεπει παντοτε να ειναι προσεκτικη και να ειμαστε υποψιασμενοι οτι ενα αθωο σχολιο η μια αθωα φωτογραφια στα πλαισια μιας κατεδαφισης μπορει να χρησιμοποιηθει με χιλιους τροπους απο τους οποιους οι εννιακοσιοι να ειναι αρνητικοι . Δεν βλεπω λοιπων γιατι χαρακτηριζομαι ψευτης και φασιστας . Η αγνοια και η καλη θεληση μας οδηγει σε φοβερα ατοπηματα μερικες φορες.
Για φανταστειτε εναν Αμερικανο ραδιοερσιτεχνη να δημοσιευει φωτογραφιες του Φιντελ στην ιστοσελιδα του και να δηλωνει οτι οι το Γκουανταναμο ανηκει στην Κουβα... και η Αμερικη το καταπατα .
Μην τρελαθουμε τωρα , λιγη προσοχη δεν βλαπτει , το ραδιοερασιτεχνικο χομπυ δεν ειναι δυνατον να ερχεται σε τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις και αθελα του να προξενει προβληματα σε θεματα που η Ελλαδα αγωνιζεται χρονια τωρα με καθε δυναμη .
Δηλαδη εαν αυριο ερθει ενας και βγει στον αερα απο την βορεια Κυπρο θα του σφιξουμε το χερι αλλιως ειμαστε φασιστες και ρατσιστες ?
Το δικαιωμα να βγαινεις στον αερα και ταυτοχρονα να εκπροσωπεις την χωρα σου συνεπαγεται τεραστια προσοχη σε καθε κινηση που μπορει να βλαψει εθνικα θεματα η να προσβαλει με βαναυσο τροπο συμπατριωτες σου .
Το οτι δεν γραφω με το διακριτικο μου δεν με κανει λιγοτερο δημοκρατη.
Εχω καθε δικαιωμα να προστατευω το διακριτικο μου και το ονομα μου και φυσικα δεν θα το αποκαλυπτο στο ιντερνετ κατα βουληση .
Συμφωνα με τους κανονες του ιστολογιου καθενας μπορει να γραφει ανωνυμα η επωνυμα αρκει να μην βριζει και προσβαλει .

sv8gke είπε...

Εσυ βέβαια να προστατέψεις το διακριτικό σου,αλλά εμείς που δεν το προστατεύμε είμαστε τα φασιστάκια των μπλογκς!!!....σκουλήκιιιιι!!!
Και να έχεις τον νου σου στον Γκεκα..αμα λύσει το τουρμπάνι....τα ειπαμε κ την άλλη φορά,μην τα ξαναλέμε.

Οσο για τον Γκιώνη θα μου επιτρέψεις να έχω μια συμπάθεια...δεν ξερω ,αν κ ανώνυμος τον πάω!

Ανώνυμος είπε...

Τα τρόλεϊ κυκλοφορούν κανονικά!

Είναι αυτό που λέμε, μην μας αφήνετε μόνους με τους έλληνες.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί αυτή η χώρα πρόκοψε τόσο πολύ. Ε, με τόσους ευαίσθητους φιλοπάτριδες, επόμενο ήταν.
Καλά κάνεις πάντως και κάνεις αυτές τις σοβαρές καταγγελίες πάντως, εγώ μαζί σου είμαι.

Και για το Γκουαντάναμο, έχεις απόλυτο δίκιο. Μάλιστα λέω να στείλουμε μερικούς κατά 'κει για να στρώσουν. Αν δεν τους αρέσει το Γκουαντάναμο, μπορούν να πάνε να μαζέψουν καπνά στους Κουβανούς.

Οικοδέσποτα, με τόσους οξύνοους συμπατριώτες προτείνω να καθιερώσεις την "Μέρα της Ανορθογραφίας", όπου θα μπορούμε όλοι να γράφουμε μόνο ανορθόγραφα.

Αν και ομολογώ πως στην αρχή δεν κατάλαβα που κολλούσε το φετίχ της νεαράς με την ορθογραφία, τώρα νομίζω πως ξέρω γιατί.

2Μδης είπε...

Καλημέρα σε όλους! Βλέπω έχετε όρεξη, μπράβο...

Μπορεί να μου πει ο συνάδελφος που τελειώνει με την παρακάτω φράση τι εννοεί;;
"...για ενα ραδιοερασιτεχνικο θεμα να γινονται αναρτησεις με προκλητικο και καταπτυστο ανθεληνικο περιεχομενο..."

Ανώνυμος είπε...

όπου ο Έλληνας πατεί, χορτάρι δεν φυτρώνει...

Προκλητικο και καταπτυστο !!!

takis perreas είπε...

Μιχάλη καλημέρα και Χρόνια Πολλά(έστω και κατά μία μέρα αργοπορημένα!)
Μιχάλη μου, καλύτερα "επώνυμος φασίστας" παρά "ανώνυμος βοθροκουλτουριάρης κουκουλοφλώρος"
Και να ξέρεις ο,τι όσο πιο πολύ "γούτσου-γούτσου" τους κάνεις, τόσο πιο πολύ τσαντίζονται!
Γούτσου-γούτσου μωρέ!
Γούτσου-γούτσου!!!

Ανώνυμος είπε...

Κι άμα είσαι ΚΑΙ ανώνυμος ΚΑΙ φασίστας? Τότε τι γίνεται?

Πάντως εγώ συμφωνώ μαζί σου. Προκλητικό, ανθαιλοινεικω και κατάπτυστο. Να δες! Φτου φτου φτου!

Προτείνω να μαζέψουμε υπογραφές για να μην ξαναγράψει τίποτα η προδότισσα και κυρίως για να μην ξαναπιάσουν ασύρματο τα βέβηλα γυναικεία χέρια. Ας αρχίσουμε να γράφουμε φιλελληνικά θέματα. Ας γράψουμε πχ για παπάδες.

Εγώ ξέρω πως πολλοί Έλληνες μεγαλουργούν αλλά οι περισσότεροι όπου σταθούν και βρεθούν, ούτε χορτάρι φυτρώνει, ουτε προκοπή έχει.

Υστερόγραφο
Το γεγονός ότι όλα αυτά γράφονται 2 μέρες μετά τις εκλογές, δεν είναι τυχαίο. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη μερικούς από τους νικητές που θα βγουν.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Τακη...
Παντα για καυγα (ρε) Φιλε Τακη?
Δηλαδη με το να με βριζεις και να με προσβαλεις , ειδικα για ενα θεμα στο οποιο δεν σε ανακατεψε κανεις κερδιζεις κατι? η προσφερεις κατι στην ολη συζητηση.
Εγινε μια αναρτηση σε ενα ιστολογιο που δεν επιτρεπει το σχολιασμο και επειδη ανακοινωθηκε επισης εδω μπορεσα να γραψω την γνωμη μου οτι τετοιες κουβεντες με προσβαλουν σαν Ελληνα αλλα και οτι πρεπει να γινεται μια προσεκτικη διαχειριση φαινομενικα αθωων συναντησεων και φωτογραφιων διοτι καποιοι καραδοκουν να τις χρησιμοποιησουν για δικους τους σκοπους αγνωστους σε εμας οποτε καλο ειναι να δινουμε μεγαλυτερη προσοχη και να ειμαστε υποψιασμενοι.
Δυο φορες περισσοτερο οταν εχουμε αναλαβει την εκπροσωπηση της χωρας μας και κατοπιν δικιας μας επιλογης εχουμε γινει δημοσια προσωπα μεσα σε εισαγωγικα .
Εχεις την γνωση και την οξυδερκεια να καταλαβεις ποιες αναρτησεις ειναι δικες μου και σιγουρα δεν σε προσβαλουν .
Αλλωστε και στο δικο σου ιστολογιο νομιζω οτι δημοσιευεις τα κοσμια σχολια ακομα και τα ανωνυμα .
Δεχομαι οτι δεν εχουν ολοι τα ιδια νευρα και τον ιδιο τροπο απαντησης αλλα δεν ειναι αναγκη να προσπαθεις να τσακωθεις παντα .
Υπαρχουν πολλοι λογοι που καποιος δεν μπορει να γραφει επωνυμα, οταν δεν σε προσβαλει και εκθετει κοσμια την γνωμη του δεν ειναι αναγκη να πας και να πλακωθεις μαζι του . Πολλες φορες το φτανεις στα ακρα ενω εχεις απολυτο δικιο ο τροπος που εκφραζεις αυτο που θες να πεις σε κανει να το χανεις το δικιο αυτο .
Σε αυτο το μπλογκ διαχειριστης ειναι αλλος και επιτρεπει τα ανωνυμα σχολια - εαν σε κατι ειχα ξεφυγει απο τους κανονες του θα ειχε διαγραψει τα σχολια μου .
Ασε λοιπων να το κρινει αυτος εαν - ποιος - τι γραφεται.

Ανώνυμος είπε...

Γειά και χαρά σου κυρά σιέρρα που σε έκαναν και δημόσιο πρόσωπο και ανθαιλεινοιδα! Ποιός την χάρη σου!

Εν τω μεταξύ, για το θέμα που έγραψε η άλλη ολόκληρη ανάλυση, ο αίλυνας που προσβλήθηκε δεν έγραψε κιχ. Στις φώτο έμεινε το μάτι του. Έτσι μ'αρέσει που τα σχόλιά σας είναι επί της ουσίας. Γιατί η νεαρά έβαλε πολλά πράματα στην θέση τους. Με το γάντι.

Απ'όλα πιο πολύ μ άρεσε τούτο:
«Θα πω μπράβο σε όλα τα παιδιά που ακούνε,γράφουν, ασχολούνται, κριτικάρουν, βλέπουν, διαβάζουν,μοιράζονται»

Η πιο ωραία κουβέντα που γράφτηκε.

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να συμπληρωσω κατι ακομα . Υπαρχουν καποιες αναρτησεις οι οποιες βριθουν απο την χρηση ξενων λεξεων αλλα και διαφοροι Αγγλικοι και Γαλλικοι οροι και εννοιες .
Σας παραθετω λοιπων ενα συνδεσμο
http://www.tideon.org/index.php?option=com_content&view=article&id=362:2009-06-01-09-20-21&catid=130:2008-12-11-23-16-55&Itemid=508

(2Μηδη ειμαι σιγουρος οτι το γνωριζεις και το εχεις διαβασει) δεν αναρτω εδω το κειμενο , δεν εχει ιδιαιτερη σχεση απλα σχετικα με την χρηση ξενων λεξεων και εκφρασεων σε ελληνικα κειμενα βρηκα την αφορμη να σας αναφερω ενα κειμενο που οσοι δεν το εχετε διαβασει θα αισθνθειτε φανταζομαι περηφανοι για τον πλουτο των Ελληνικων .
Πολλα 73

Ανώνυμος είπε...

Βασικά δεν έχει καμία σχέση, αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Όλα τα σχόλια που γράφτηκαν δεν έχουν καμία σχέση γενικώς με το θέμα, αλλά πρέπει κάπου και ο κάθε μπάρμπας να πει τον πόνο του, για την πατρίδα, τους σκοπιανούς, το bureau.

Βίκη κάνε μας την χάρη κούκλα μου και μην ξανακουμπήσεις με τα βέβηλα γυναικεία χέρια σου πομποδέκτη. Και κυρίως μην ξαναγράψεις οτιδήποτε για τεχνικά.
Δεν το αντέχουμε.

takis perreas είπε...

Για τον ανώνυμο μόνο, που μου απάντησε!

(Ρε) φίλε ανώνυμε αν σου πω ότι δεν έβρισα εσένα προσωπικά θα με πιστέψεις?
Έχουν γράψει 10 διαφορετικοί "ανώνυμοι" σε 11 διαφορετικά σχόλια!!!
Δεν πήρα θέση στο θέμα της Βικτορίας και ούτε στο θέμα της δημοσίευσης σχολίων ή μη, σε άλλο ιστολόγιο!
Στον "ανώνυμο" @4 Νοεμβρίου 2010 2:26 μ.μ. αναφερόμουν και εκεί παραμένω!
Εκτός αυτού, εγώ δεν ζήτησα από τον Γιάννη είτε από εδώ είτε κατ' ιδίαν να λογοκρίνει σχόλια.
Όπως κι εσύ ο ίδιος διαπίστωσες ότι κι εγώ με την σειρά μου στο ιστολόγιό μου περνάω ανώνυμα σχόλια.
Αυτά που δεν θίγουν εμένα ή κάποιον άλλον συν σχολιαστή.
(Που να διαβάσεις και τα κομμένα...)
Αυτόν είναι και ο λόγος για τον οποίο όταν βλέπω ανώνυμο και ειρωνικό σχόλιο του απαντάω ανάλογα.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν τίθεται θέμα ανωνυμίας.
Έχεις να πεις κάτι? (γενικά μιλάω)
Το λες και το στηρίζεις επώνυμα!
Σωστό ή λάθος αυτό πιστεύεις εκείνη την στιγμή και αυτό λες.
Διατύπωσέ το σωστά και κόσμια και άσε εμένα (για παράδειγμα) να χάσω το δίκιο μου με μια υβριστική συμπεριφορά.
Επώνυμα όμως, για να γνωριζόμαστε!
Μπορεί εσύ, έστω και ανώνυμα, να γράφεις σωστά.
Όταν όμως δίπλα σου έρπουν και κοπρίζουν 3-4 ανώνυμα σκουληκάκια, θα σε πάρει κι εσένα η μπόρα και ενίοτε και η αρβύλα!!!
Καλό απόγευμα!

sv8gke είπε...

Τάκη ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Ρε Γκιώνη θελω να σου κάνω μια ρ/ε ερώτηση και θέλω να μου απαντήσεις οπωσδήποτε,βλέπεις κάθε μεσημέρι το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ,η όποτε κάτσει;;;
Πες μου γιατί θα σκάσω.

Γκέκας

Ανώνυμος είπε...

Τακη σε ευχαριστω για την διευκρινηση - Ημουν σιγουρος οτι μπερδευτηκαν οι αναρτησεις και δεν ειχες τιποτα σχετικα με οσα εγραψα .
Αναγνωριζω οτι αποτελει προβλημα το να γραφεις ανωνυμα και μπερδευει σχετικα με το ποιος εγραψε τι αλλα νομιζω πως οτι γραφω ειναι στα πλαισια του κοσμιου . Δεν θεωρω οτι ο συντακτης της προτασης για την οποια εκανα λογω οτι με ενοχλησε ειναι ανθεληνας . Η φραση αυτη καθ εαυτη ναι ειναι προσβλητικη και ανθεληνικη και ασχετα απο ολους αυτους που ετρεξαν να επικροτησουν αυτη την αναρτηση επιμενω στην προσεκτικη διαχειρηση της οποιασδηποτε φρασης η φωτογραφιας.
Εαν αυτο ειχε γραφτει απο εναν ραδιοερασιτεχνη που δεν με ειχε εκπροσωπησει στο εξωτερικο θα με ενοχλουσε πολυ λιγοτερο , ενας βλακας ακομα και τελειωσε εκει .
Οταν ομως κουβαλας το SV στο εξωτερικο θα πρεπει να δειχνεις και την αναλογη προσοχη.
Με την ιδια απεχθεια που αντιμετωπιζω τους καταπατουντες το 14.285 κατι που ξερω οτι εισαι πολυ ευσθητοποιημενος αντιμετωπιζω και φρασεις (οχι ανθρωπους) που κατηγορουν την ελλαδα. Εαν καποιος δεν ειναι υπερηφανος που ειναι ελληνας ραδιοερασιτεχνης περιμενεις να διαφυλαξει τα της Iaru και αλλα λοιπα ραδιοερασιτεχνικα θεματα ?
Εδω βλεπεις εγραψα οτι δεν ειναι σωστο να ακουγωνται και να γραφονται τετοιες αποψεις και καποιοι λοιδωρουν με απαντησεις ...ωραια ας γραψουμε για παπαδες.
Το θεμα νομιζω εχει εξαντληθει και δεν υπαρχει λογος συνεχειας .
Ελπιζω οτι δεν θα επαναληφθει και θα δοθει η προσοχη που χρειαζεται .
Αυτα και αλλα πολλα
Με φιλικους χαιρετισμους Τακη και 73

Ανώνυμος είπε...

>>>>>Εαν καποιος δεν ειναι υπερηφανος που ειναι ελληνας ραδιοερασιτεχνης περιμενεις να διαφυλαξει τα της Iaru και αλλα λοιπα ραδιοερασιτεχνικα θεματα ? <<<<<<

Ναι ρε φίλε περιμένω. Τι συλλογισμοί είναι αυτοί? Με τις πατουσες σκέπτεσαι????
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?????

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά διαβάζω και ξαναδιαβάζω όλα τα σχόλια για να μπορεσω να βγάλω καμία άκρη αλλα μάταια. Τελος των πάντων οφείλω μια απάντη στο αγαπητο εορτάζοντα γκέκα. Δυστυχώς λόγο εργασίας και οικογενειακών δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Μάλιστα πολλές φορές έχω βρεθεί σε κοινή παρέα με γνωστους της show biz εε καλό και ντρέπομαι γιατι δεν τους γνωρίζω αν και μου λένε οτι ειμαι ασχετος. Παράλληλα θα ήθελα να σου πω ότι η τηλεόραση για εμένα ήταν καλή πριν το 1992-93 εκτοτε δεν έχω καμία μα καμία επαφή. Το ίδιο ισχύει και για την xyl. Τωρα τελευταία μόνο βλέπει το νησί. Γενικά προτιμούμε το διάβασμα, τις βόλτες, και τα διάφορα χομπι. Ουτε εξω, ουτε μπουζουκια, ουτε μπαρσ ουτε τίποτα. Ενα καλό φαγητό με καλή παρέα και αυτά όλα. Αντε και κανένα μαραθώνιο.Θα μου πεις καποια στιγμή για το καφε της χαράς και της λυπης.

Φιλια πολλά.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα γκαντεμιά πάνω που πλάκωσαν οι θεματοφύλακες του Έθνους να με φωνάζει η συμβία μου για μπακλαβά!

Ρε συ μην τρελαίνεσαι. Δεν σε λοιδορεί κανένας. Δίκιο έχεις. Εγώ λέω να στείλουμε την κυρά σιέρρα στο Γκουαντάναμο που είπες κι αν τα βρει ζόρικα εκεί, μπριγάδα στην Κούβα. Να μαζέψει καπνά, ζαχαρότευτλα, φρούτα κλπ. Απαγορεύεται δια ροπάλου η μεταφορά πομποδέκτου.

Όσοι έχουν κάνει QSO με Σκόπια, Τουρκία, Γερμανία κλπ κι έχουν ανταλλάξει κάρτες, παρακαλώ να τους αφαιρέσετε τις άδειες άμεσα. Υπονομεύουν την πατρίδα και είναι μέλη του διεθνούς σιωνιστικού λόμπυ.
Α μην ξεχάσω τους Αμερικάνους. Τον θείο Σαμ κλπ.

Πωπω ευτυχώς που η xyl δεν είναι μυημένη στον ραδιοερασιτεχνισμό. Να γυρίσει και να μου πει "Μα καλά δεν ξέρεις από rufz" ή "όχι δεν μετράμε έτσι την ταχύτητα στο cw!" Θα την σκότωνα, θα την σκότωνα!

Πάντως τον μπακλαβά τον κάνει με αμύγδαλο, φυστίκι και φρέσκο βούτυρο. Πάω να προλάβω τις γωνίες

sv8gke είπε...

Γκιώνη για να μην σε έχω σε αγωνία χτες το μεσημέρι έτυχε να δω το καφέ της χαράς και η πιο ωραία σκηνή του ήταν μια κοπελιά μικρή επάνω σε μια κούνια πλατείας που τραγουδούσε το υπέροχο τραγούδι του Ξυλούρη.Μιας και το αφιέρωσες στην φιλενάδα μου υπέθεσα ότι είχες επιρρεαστεί και εσύ από αυτή τη σκηνή...το έλεγε η άτιμη καλύτερα και από τον Ξυλούρη(τρόπος του λέγειν)...Ξυλούρης μόνο ένας βγήκε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φίλε περιμένω. Τι συλλογισμοί είναι αυτοί? Με τις πατουσες σκέπτεσαι????
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?????

Εχει ρε , μονο που εσυ κρινεις εξ ιδιων και σκεφτεσαι με τις πατουσες . Ειτε εχεις αρχες και ηθικες αξιες και προσεχεις τι λες και τι γραφεις ρε για την πατριδα σου η τα ισοπεδωνεις ολα γιατι καποιος σου ειπε οτι δεν εχεις μεγαλη ταχυτητα και βριζεις τους Ελληνες γιατι ετσι σου την βαρεσε .
Οταν λοιπων γραφεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι προσβαλοντας αυτους που σε εστειλαν να τους εκπροσωπησεις θα περιμενω μετα να εχεις σεβασμο στους κανονες και στην δεοντολογια που διεπουν το χομπυ . Οχι ρε φιλε , δυο μετρα και δυο σταθμα δεν υπαρχουν .

Ανώνυμος είπε...

Φτάσαμε τα 70 σχόλια? Γκραν σουξέ!
Αν κι εγώ ήθελα το 69ο σχόλιο.

Έτσι πες τα! Εγώ πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι σκέφτεσαι με τις πατούσες σου.

Αλλά σε καταγγέλω για αμφικλινή μποστισμό. Μας βγήκαν τα μάτια για να διαβάσουμε αυτά που έγραψες ρε πατριώτη.
Μήπως τελικά γράφεις με τις πατούσες?

Καλά τα λες πάντως, εγώ μαζί σου είμαι. Εγώ λέω τελικά την κυρά σιέρρα να μην την στείλουμε ούτε στο Γκουαντάναμο, ούτε μπριγάδα στην Κούβα, ούτε στην ρώσικη στέπα.

Να προτιμήσουμε την εγχώρια αγορά και να την στείλουμε εξορία σε κανένα ερημονήσι την σιωνίστρια, την ανθελληνίδα συνομώτρια.

Μάλλον κατάσκοπος των σκοπιανών θα ναι, όχι απλώς ανθαιλεινοιδα. Μιλάει 2-3 ξένες γλώσσες ροδάνι, φωτογραφίζεται με ξένους, πήγε στην Αμερική. Ευτυχώς που μας άνοιξες τα μάτια. Αύριο κιόλας θα πάρω τηλέφωνο στην ΕΥΠ.

Κι ο μπακλαβάς γωνία!

Ανώνυμος είπε...

Και κατι ακομα για το σχολιο 9 Νοεμβρίου 2010 9:29 μ.μ.

...Όσοι έχουν κάνει QSO με Σκόπια, Τουρκία, Γερμανία κλπ κι έχουν ανταλλάξει κάρτες, παρακαλώ να τους αφαιρέσετε τις άδειες άμεσα. Υπονομεύουν την πατρίδα και είναι μέλη του διεθνούς σιωνιστικού λόμπυ.

Εσυ δηλαδη καθε φορα που κανεις qso με Ζ3 και σου απανταει hello my friend , my qth is Macedonia αισθανεσαι χαρουμενος και υπερηφανος για τον καινουργιο σου φιλο που γνωρισες στον αερα. Οταν ερθει δε και η καρτα του με το Macedonia τυπωμενο με κοκινα ωραια γραμματα την βαζεις φατσα καρτα στο shack και βγαινεις και φωτογραφια με το σπανιο DX που κοσμει τον τοιχο σου . Γιατι δεν βγαινεις να καλεις και CQ 1B πες πες θα τους ψησεις εκει στο DXCC να την αναγνωρισουν , και εκει σε περιμενουν καινουργιοι φιλοι και ακομα μια νεα ραδιοχωρα .
Ρε σεις μας δουλευεται ??? τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι η Ελλαδα δεν ειναι Ελβετια και καθε κινηση απαιτει την δεουσα προσοχη ???
Εαν προσεχω τι λεω και τι κανω για να μην δωσω λαβη για εκμεταλευση σε οποιον εχει την ορεξη να το κανει γινομαι φασιστας Γκαιμπελς και λοιπα ???
Πραγματικα σκεφτεσται τι λετε η γραφεται για να γραφεται ?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έφαγες τίποτα φασόλια με τουρσί και σε πείραξαν?

Άλλα έγραψε ο οικοδέσποτας στην ανάρτηση, άλλα έγραψε η sv2kbs σαν σχόλιο στον 2μδη και μετά πλάκωσε η μαρίδα ο ένας έγραψε για QSL, ο άλλος για το μπυρό της ΕΕΡ, ο άλλος για την Μακεδονία, ο άλλος για τα κατεχόμενα..

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.

«Πραγματικα σκεφτεσται τι λετε η γραφεται για να γραφεται ?»
Ο μποστισμός που λέγαμε. Αυτό είναι αττική σύνταξη? Ή μήπως ακόμη ένας αμόρφωτος πατριώτης? Ή μήπως γραφή με πατούσες? Σε λίγο θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι οτι πεις...
Οποτε δεν μας συμφερει κατι ειμαστε εκτος θεματος , ορθογραφια κλπ .
Επειδη καποιος μας την ειπε σε ενα Hamfest βγαζουμε ολη μας την χολη εναντιων της Ελλαδας . Ναι ακριβως ετσι ειναι φιλε μου .
Οσο γαι το τι εφαγα εγω δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αλλοι ειναι που φτυνουν εκει που εφαγαν και καλο ειναι να προσεχουν να μην φανε κανα γιαουρτι στο τελος αλλα ας το αφησουμε αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή έχει περάσει η ώρα και πρέπει να τα κλείνω σιγά σιγά.

Στην αρχή με ενόχλησε κι εμένα το φετίχ της νεαράς με την ορθογραφία, αλλά τώρα που μπήκα κι εγώ για λίγο στην θέση της, την καταλαβαίνω απόλυτα και υπερθεματίζω.

Τώρα μην που πεις ότι κι εκείνη η παροιμία "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" είναι ανθαιλυνεικοι ? Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν Έλληνες που σκέφτονται έτσι και θέλουν να ψοφήσουν την κατσίκα του διπλανού!

Για το μόνο που ντρέπομαι είναι ότι μια πιτσιρίκα 25 χρονώ βγήκε και τα είπε τσεκουράτα, ενώ εγώ δεν μπορώ να το κάνω.
Γιατί δεν έχω ούτε την ορμή της ηλικίας της, αλλά και το αντικείμενο με το οποίο ασχολήθηκε απλά δεν το κατέχω.

Μ'αρέσει όμως ο τρόπος που εκφράζεται, το ότι μοιράζεται κι έχει τα κότσια να μιλήσει για τα κακώς κείμενα. Και θα μπορούσε να είναι κόρη μου.

Εσύ συνέχισε τον χαβά σου με την Μακεδονία, τους Τούρκους, τον θείο Σαμ, τους Εβραίους, τα ΟΥΦΟ, τους νεφελίμ κλπ.

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι λαλίστατοι κύριοι δεν σχολιάζουν τις φωτογραφίες εδώ??

http://www.darc.de/referate/dx/schnelltelegraphie/hst/hst2007/gallery/contests/

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδεσμος για τις φωτογραφιες ειναι λαθος φιλε .
Ο Σωστος ειναι αυτος http://picasaweb.google.com/E74JE.DL4CC/HST2010#

Εκει στην τεταρτη σειρα η τεταρτη φωτογραφια εχει τιτλο Macedonian Team .

Μηπως ειναι ευκολο να μου πεις οι Μακεδονες ποιοι ειναι ?
Α) Οι μπροστα με τις μπανανι χρωματος φορμες ?
Β) Οι πισω που εχουν σκυψει για να φαινονται καλυτερα ?
Γ) Ολοι μαζι ?
Πως ειπατε ???

Επισης εαν οι δικοι μας φορουσαν ενα μπλουζακι με την Γαλανολευκη και τον ηλιο της Βεργινας και καπου το μπλουζακι εγραφε Macedononia θα ειχε βγει η θα ειχε αναρτηθει ποτε αυτη η φωτογραφια ????

Το να παν τρια απειρα παιδια εκει και να φερουν αποτελεσμα χιλια Μπραβο τους και παντα αξιοι .
Ο αλοι δυο που τους συνοδευαν , ο μπαρουτοκαπνισμενος προπονητης και ο Αντιπροεδρος της ΕΕΡ τοσο δυσκολο ηταν να προσεξουν ωστε να τετοιου ειδους φωτογραφιες να μην βγουν ???

Ξερω ξερω , εκτος θεματος , ορθογραφικα λαθη , μποστισμος κλπ.

Απλα γιατι καποιος ζητησε δυο φορες να σχολιαστουν οι φωτογραφιες.

2μηδη ευχαριστω για την φιλοξενια δεν ξερω εαν ειχες δει αυτη την φωτογραφια . Ειμαι σιγουρος οτι και εσενα σε ποναει η καπηλεια οχι μονο του ονοματος αλλα και καθε γεγονοτος που γινεται στα πλαισια του χομπυ και καποιοι το εκμεταλευονται οχι τυχαια για να προβαλουν αυτα που θελουν και να προσβαλουν επισης .

Ανώνυμος είπε...

SCANDAL!!!

Το έθνος κινδυνεύει!

Ανώνυμος είπε...

Παντως το SCANDAL είναι το αγαπημένο μου παγωτό. Χειμώνα καλοκαίρι.
Παρακαλώ όπως όλοι την 12 τρέχοντος και στην συχνότητα 14285 και ώρα 2100 να τραγουδίσουμε μαζί :
Μακεδονία ξακουστή
του Αλεξάνδρου η χώρα
που έδιωξες τους τύρρανους
κι ελεύθερ' είσαι τώρα.

Είσαι και θα 'σαι ελληνική
Ελλήνων το καμάρι
κι εμείς θα σ' αντικρύζουμε
περήφανα και πάλι.

Οι Μακεδόνες δε μπορούν
να ζούνε σκλαβωμένοι
όλα και αν τα χάσανε
η λευτεριά τους μένει.

Μακεδονόπουλα μικρά
χορέψτε και χαρείτε
προτού κι εσείς στα βάσανα
του κόσμου τούτου μπείτε.

Σας περιμένω όλους να ενώσουμε τις φωνές μας και να ακουστούμε δυνατά στα πέρατα του κόσμου. Για φαγητό προτείνω φασολάδα με ρέγγα καπνιστή.

Με πολλές καλημέρες σε όλους τους πατριοτσ.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ουδεμία πρόθεση είχα για κάτι τέτοιο
Από ότι βλέπω στις φωτογραφίες δεν εμφανίζεται κάτι...Πάντως ζητώ ΣΥΓΝΏΜΗ αν άθελα μου και από λάθος έγινε κάτι τέτοιο.Ο σκοπός της αναφοράς στις φωτογραφίες έγινε για να δείξω ότι η συντομογραφία δεν είναι εφεύρεση ενός γραφικού ανθρώπου....Επειδή το γνωστό block συνεχίζει δείτε και εδώ..για κανόνες συντομογραφία και άλλα σχετικά...
http://www.qsl.net./dk5ke/...

Ανώνυμος είπε...

Οχι φιλε μου , δεν ειναι το θεμα εαν κινδυνευει το εθνος η εαν προσβαλει αυτη η φωτογραφια.
Αυτο που κινδυνευει ειναι οσα προσπαθεις να αποδειξεις οτι ειναι ραδιοερασιτεχνισμος. Γιατι δεν νομιζω βεβαια να νομιζεις οτι ραδιοερασιτεχνισμος ειναι μονο η ανταλλαγη καρτ ποσταλ και η συλλογη βραβειων. Καταλαβαινω οτι θελεις πιο απτα παραδειγματα βεβαια και ισως τοτε σταματησεις να χλευαζεις και να δικαιολογησαι με εκφρασεις ωχ αδερφε , δεν βαριεσαι κλπ.
Ακου λοιπων ενα παραδειγμα , αυριο μεθαυριο μια χορηγια - ενας χωρος για να στεγαστουμε η κατι αλλο για το συμφερον μας ειναι διαθεσιμο . Σαν συλλογος ομως δεν ειμαστε μονοι μας , χιλαδες αλλοι συλλογοι διεκδικουν τις ιδιες χορηγιες , χωρους κλπ .
Ετσι λοιπον στελνεις ενα φακελλο με τα οσα πρεσβευεις. Αντιστοιχα οσοι χρονια κυνηγας για τις παρανομιες τους στελνουν και αυτοι ενα φακελλο και διεκδικουν τον χωρο η την χορηγια κλπ. (π.χ. συλλογος κυνηγων αγριογουρουνου)
Καποιος λοιπον σφυριζει στην επιτροπη που θα κρινει ποιος θα παρει την χορηγια τελικα διοτι προαγει το κοινο συμφερον και προσφερει στο κοινωνικο συνολο και οτι αλλο για την φωτογραφια με τους σκοπιανους στο φαγοποτι με την Ελληνικη αντιπροσωπεια του HST.
Γιατι θα πρεπει να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες και θα πρεπει να πεισουμε για τα αυτονοητα . Τι περιμενεις δηλαδη οτι ο καθενας θα πει δεν βαριεσαι τυχαιο ηταν ? Αμ δε , απο καλοθελητες να σε κατηγορησουν αλλα και απο πιθανων συγκρουομενα συμφεροντα... Οσα θες.
Αυτο που σχολιαζω λοιπων σε σχεση με τις φωτογραφιες και εσυ με ειρωνευεσαι ειναι οτι τρια νεαρα παιδια πηγαν εκει και εφεραν Αριστο αποτελεσμα , οι δυο ομως συνοδοι ηταν τοσο δυσκολο να προσεξουν , και καλα ο ενας , ο αλλος ομως , συνταξιουχος στρατιωτικος, μπαρουτοκαπνισμενος οπως ακουγεται δεν μπορουσε να ειναι πιο υποψιασμενος ?
Οι σκοπιανοι ειχαν τις φορμες , τους Ηλιους της Βεργινας κλπ.
Εμεις δεν ειχαμε ουτε ενα μπλουζακι με την Ελληνικη σημαια ?
Βεβαια απο ειρωνικα σχολια οσα θελουμε εχουμε, απαντηση ομως σχετικα με την λεζαντα της φωτογραφιας δεν πηρα .
Για τον φιλο τωρα που ζητουσε σχολιασμο και οταν σχολιασα ζηταει συγνωμη γιατι τελικα ζηταει συγνωμη ???
Τι ακριβως ειναι το τιποτα που δεν ειδε ?
Υπαρχουν δεκα ατομα στην φωτογραφια και μια λεζαντα . Τι αλλο θα ηθελε να δει δηλαδη .
Το θεμα ομως πραγματικα πλεον ξεφυγε απο την αρχικη αναρτηση και δεν νομιζω οτι μπορουμε να συνεχισουμε να το τραβαμε , οποιος καταλαβε, καταλαβε.
Επειδη θεωρω οτι πλεον καταχραζομαι την φιλοξενια του 2μηδη σταματω εδω . Δεν χρειαζεται να δινουμε συνεχεια. Ας ειμαστε πιο υποψιασμενοι ομως . Ειδικα οταν επιλεγεις αλλα και εχεις την τιμη να σε επιλεξουν να εκπροσωπεις κατι . Τοτε θα πρπει να σταματησεις να σκεφτεσαι ατομικα και να βαλεις στο μυαλο σου οτι πλεων ανηκεις σε μια ομαδα και εκπροσωπεις μια χωρα και μια ιδεα και αρα να εισαι συνετος και προσεκτικος.
Πολλα 73

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιός σε ειρωνεύτηκε?
Γιατί το λες αυτό?
Εμείς μαζί σου είμαστε!
Άλλωστε αν δει κανείς όλα τα σχόλιά σου και τις παρατηρήσεις σου είναι προφανές ότι έχουν αμιγώς τεχνικό περιεχόμενο και αγνό ραδιοερασιτεχνικό ενδιαφέρον.

Μαζί σου εμείς, το ΔΣ του Συλλόγου Κυνηγών Αγριογούρουνου που ανέφερες κι ο Ψωμιάδης.

Τώρα που ζούμε σε πλούσια χρόνια και τα ευρώ τρέχουν από τα μπατζάκια μας, όλοι θέλουν να επιδοτήσουν συλλόγους.

Και για να μην ξεχνάμε τον ποιητή "τη γλώσσα μου δώσαν Ελληνική"
Αλλά ο μποστισμός, μποστισμός.

2Μδης είπε...

Μια ανάρτηση πέντε γραμμών κατέληξε σε 80 -μέχρι στιγμής- σχόλια! Το θέμα της ανάρτησης ήταν να επιβραβευτεί η αλλαγή της θεματολογίας ενός ραδιοερασιτεχνικού περιοδικού, σε καθαρά ραδιοερασιτεχνικά θέματα. Δεν έγραψα παραπάνω γιατί πιστεύω ότι επί του παρόντος θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στο μέλλον και όχι τι λάθη γίνονταν στο παρελθόν...

Τα σχόλια βέβαια ξέφυγαν και εξάντλησαν άλλο θέμα. Και οι δυο πλευρές εκφράστηκαν δεόντως και φυσικά μπορούν να συνεχίσουν.

Δεν θα γράψω τη δική μου γνώμη εδώ αφενός γιατί με εκφράζουν απόλυτα κάποια από τα παραπάνω, αλλά και γιατί η γνώμη μου υπάρχει ήδη στην αρχική σελίδα στο προφίλ μου...

Ο χώρος αυτός φιλοξενεί όλα αυτά που λέμε κατ' ιδίαν στις ραδιοερασιτεχνικές παρέες μας. Θα συνεχίσει να δίνει βήμα σε όλους να εκφράζονται, εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες διαλόγου...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μετά από 82 σχόλια θα ηθελα να ρωτήσω. Το μπλογκ αυτο ειναι για ραδιοερασιτέχνες? Χιλια συγνωμη δεν το ειχα καταλαβει. Το μπλογκ το βρηκα από ενα φιλάδιο μακεδονα δημοτικού συμβουλου που ειναι υποψηφιος στα καμινια και μελος του κυνηγετικού συλλόγου κατω γουργουνδιας. Αλλα δια ραδιόφωνα δεν μου ειπε? Με τα ραδιόφωνα τι ακριβως κάνετε? Ακούτε καποιο συγκεκριμένο σταθμό? Παντως η μακεδονία έχει πολύ καλό ραδιόφωνο.


Γκιώνης

2Μδης είπε...

Πάλι θα τα λέμε;
Επίσημο Όργανο των Σκοτεινών Δυνάμεων!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά να πω κι εγώ τον πόνο μου....
Ο Γιώργος δεν με "παίζει".
Να κι αυτο το σχόλιο μου το 'κοψε γιατι?

(((( Ρε Γιώργο λέγε,πόσα θες να μας τρελάνεις;;;;;
Εσύ δεν ήσουν που κατηγορούσες τον ΣΕΡ,πως είναι όλοι οι νταλικέριδες μαζεμένοι εκεί κλπ;;;
Τι άλλαξε τώρα;μήπως "έβγαλες" νταλίκα και μας το κρύβεις;
Τι γλύψιμο είναι αυτό που τους ρίχνεις;

73 Κούκος

ΥΓ.χωρίς υστερόγραφο για να δω τι δικαιολογία θα βρεις πάλι να μην το δημοσιεύσεις ))))

Γιατί δηλαδή ψέματα του 'πα? Αφού σε όλους μας τα λέγε.


Κούκος

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ κουκο θα σε παρακαλούσα όπως εγκαταλείψεις την προσπάθεια να ανακατεύεις ανθρώπους και μπλογκ. Οπου έχεις πρόβλημα εκεί να απευθύνεσαι. Αλλιώς αστα και μη μιλάς δεν πειράζει. Καλά ειμαστε, καλά περνάμε και όμορφα σχολιάζουμε. Αν εχεις προβλημα με την τροχαία θα πας στην τροχαία δεν θα πας στους οδοκαθαριστές. Αν και οι δύο είμαστε νυχτοπούλια βλέπω ότι στο σκοτάδι τα βλέπουμε διαφορετικά. Μηπως πουλί μου θες λιγο φως??


Γκιώνης

ΥΓ.Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη

Ανώνυμος είπε...

Παλιά ειχα μια ασχολία με τραπουλόχαρτα. Εκείνο το παιχνίδι της ποκας που μου άρεσε ήταν αυτό που λεγόταν κουκος μονος.
ΟΕΟΟΟΟΟΟ.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Κούκος Μονός ή
Κούκος Πας Αβολοντέ

http://www.pokersharks.gr/poka/koukos-monos/

Ανώνυμος είπε...

http://picasaweb.google.com/E74JE.DL4CC/HST2010#5526765117202122386

χωρίς σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες φωτογραφίες! Με πολλές όμορφες παρουσίες. Εμείς μια κοπέλα στείλαμε και έπεσαν οι "ειδικοί" να την φάνε.

Ανώνυμος είπε...

Αλλα δεκα σχολια και φτανουμε τα εκατό ρε. Θα κληρώσεις τίποτα στα εκατό ή τσαμπα το κρατάμε? Αντε ρε γκεκα βαλε ενα χερακι μπας και κερδίσουμε τίποτα. Πολύ καλες οι φωτο. Καλα να ειναι τα παιδιά και το όμορφο είναι που ειδα νεα παιδιά και όχι αγριομουτσουνάρες ζαρωμένες.


Γκιώνης

takis perreas είπε...

Αυτό το "σχόλιο" σχετικά με τις όμορφες κοπέλες, εγώ δεν το κατάλαβα!
Δηλαδή με το συμπάθιο και μπαρδόν, υπονοείς ότι και οι σερνικοί οι δικοί μας έπρεπε να ξυρίσουν γάμπες και να φορέσουν μέϊκ-απ?
Δεν θα πάμε καθόλου καλά!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!

Γκιώνη βοήθα.

SV2HWR είπε...

sv3auw: σε αυτήν την περίπτωση χρειάζομαι χλοοκοπτικό...

Ανώνυμος είπε...

To HST καμια σχεση με το νεξτ τοπ μομντελ. Με αλλαγή φύλου λετε να τα παω καλύτερἅ?

Γκιώνης

sv8gke είπε...

http://picasaweb.google.com/E74JE.DL4CC/HST2010#5526765117202122386

Ρε Παντελή απο αυτή την μισοριξιά έχασες?????
Για τον τύπο με το τζειμς ταουν μπλουζάκι λέω.

sv8gke είπε...

http://picasaweb.google.com/E74JE.DL4CC/HST2010#5526765597755471042

Και το σωστό λινκ είναι αυτό...δεν φτανει που είναι μισοριξιά,είναι και z3...


Γκιώνη είδες; το παλεύω να τα κάνω εκατό τα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Του χρονου γκεκα εισαι προτεινόμενος μπας και παρουμε καμία ψήφο από κανένα αραβα αδελφο. Α ρε Σεϊχη του Ιονίων νησων.


Γκιωνης

ΥΓ Κατι βαθεια μεσα μου μου λεει οτι ο σκοτεινός τυπος περιμενει στη γωνία για το 100στο μπας και παρει το δωρο

SV2HWR είπε...

http://lh3.ggpht.com/_hUk_UOneIb8/TLMEB3MQdMI/AAAAAAAAAHc/gzUZ4lmbQUw/s640/DSC04639.JPG

Ανώνυμος είπε...

z3??? τι ειναι τουτο?

sv8gke είπε...

#100

Γκιώνη το τουρμπάνι αυτό δεν δίνεται...έχει το λογότυπο της ένωσης κ είναι από τις φρυκτωρίες.
Εσύ από ότι βλέπω ρίχνεις λάγνες ματιές σε άλλους συλλόγους...άσε που κάνεις και κακές παρέες τώρα τελευταία!!!
Αλλά μιας και σε έχω συμπαθήσει θα σου χαρίσω αυτό......
...http://2mdes.blogspot.com/2010/07/sy8vhf-qrt.html

είναι από τους οθωνούς και την εκεί ενεργοποίηση του φάρου καστρί.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά είσαι ο μεγαλος νικητής του διαγωνισμού 100 σχόλια 5-9. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσεις με την διοίκηση για την αποστολή του δώρου σου. Ειναι έκπληξη για ραδιοαματουρ. Ρε τι ωραια που περνατε οεοεοε. Τα ειχα διαβάσει και σας είχα δει. Παντα τετοια ρε παιδιά αλλά πάρτε και καμια κοπελιτσα μαζι σας να τα πατε λιγο καλήτερα να ανοιξη η διάδοση. Οταν κοιτας απο ψηλά????
SV3AUW Τα καταφέραμε αλλά ως διαπλεκώμενοι αλλος θα παρει το δωρο.

Γκιώνης.

Ανώνυμος είπε...

Γκεκα ειναι αλήθεια οτι το πρωτο μπλογκ το οποίο και δαβαζω ακόμα ήταν του sv3auw. Κατόπιν ακολούθησαν και άλλοι και παρακολουθώ τα δρώμενα από παντου. Μου αρέσει να ακούω και να διαβάζω. Οταν έχω ορεξη κανω και σχόλια. Ειδικα σαββατοκυριακο θα χαζεψω τριγυρω.

Αυτά. Με τουρμπανι με διακριτικό δεν εχω παει σε πορεία ποτέ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. θΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.


Γκιώνης