Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Έγινε η Γενική Συνέλευση της ΕΕΡ...

Ευχάριστο ήταν ότι: Είχε πολύ κόσμο, η αίθουσα ήταν γεμάτη.

Δυσάρεστο ήταν ότι: Δυστυχώς δεν πλακώθηκαν οι όρθιοι με τους καθιστούς για τις καρέκλες, ωστε να σπάσουμε πλάκα...


Ευχάριστο ήταν ότι: Συζητήθηκαν τα οικονομικά του περασμένου έτους και έγινε προϋπολογισμός του νέου…
Δυσάρεστο ήταν ότι: Δυστυχώς και πάλι δεν έπεσε ξύλο!


Ευχάριστο ήταν ότι: Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ήρωες επεισοδίων όπως συζυγικών καυγάδων, νυφοπάζαρων στον αέρα, μουσικών αναζητήσεων και σεξουαλικών εκτιμήσεων…

Δυσάρεστο ήταν ότι: Έκατσαν σαν κότες και δεν έβγαλαν άχνα για όσα ισχυρίζονται κατά καιρούς μεταξύ τους: Ότι δηλαδή κάποια είδη μουσικής επιτρέπονται, ότι δεν θα το κάνουμε και παρθεναγωγείο μπορούμε να λέμε για γκόμενες, ότι δεν επιτρέπεται να ακούνε οι οικογένιες σας ωστε να μπορούμε ελεύθερα να μιλάμε σα χαμάληδες κλπ…


Ευχάριστο ήταν ότι: Ακόμα ισχύει ο κανονισμός που λέει ότι τα υποψήφια προς μετάταξη μέλη θα πρέπει να ψηφιστούν από την συνέλευση για να γίνουν τακτικά.

Δυσάρεστο ήταν ότι: Τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους ΔΕΝ μοιράστηκαν στη συνέλευση όπως όλες τις προηγούμενες φορές. Μετά το τέλος της συνέλευσης έγινε ψηφοφορία στην οποία κατά συνήθεια τους ψηφίσαμε όλους. (ΟΚ, εγώ δεν ψήφισα μόνο τον GGW γιατί πιστεύω ότι στην ηλικία του θα πρέπει να είναι πιο υπεύθυνος στον αέρα…)


Ευχάριστο ήταν ότι: Αν και υπήρξε παράπονο ότι δεν υπάρχουν εθελοντές, βρέθηκε συνάδελφος που έχει κάνει αίτηση για την τεχνική επιτροπή εδώ και τρία χρόνια και ο Σωτήρης HER τον "έγραψε".

Δυσάρεστο ήταν ότι: Ο Σωτήρης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας ένα κάρο προφάσεις, αντί να ζητήσει απλά συγγνώμη…


Ευχάριστο ήταν ότι: Υπήρχαν στη συνέλευση και απλά μέλη και παρακολούθησαν.

Δυσάρεστο ήταν ότι: Κάποιο από αυτά στην πρώτη σειρά, το έπαιρνε ο ύπνος και κάθε τόσο πεταγότανε απορημένος, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει που ακριβώς βρίσκεται…

Ευχάριστο ήταν ότι: Η ένωση έχει δημοκρατικές διαδικασίες παρά το ότι γεννήθηκε σε μια αρνητική για τέτοιες ιδέες περίοδο.

Δυσάρεστο ήταν ότι: Κάποιοι μεθοδεύουν τις διαδικασίες αγνοώντας ότι αυτά θα τα βρουν μπροστά τους.

Έτσι είδα και περιγράφω την συνέλευση, για πιο έγκυρη ενημέρωση ανατρέξτε στις έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις της ΕΕΡ! Επιμένω ότι θα έπρεπε να υπάρχει εξαρχής ενημέρωση για τα υποψήφια τακτικά μέλη και να μοιραστούν τα ψηφοδέλτια στη συνέλευση... Θεωρώ ότι εδώ έγινε μεθόδευση από μέλος του ΔΣ που ήταν και στην εφορευτική επιτροπή για να μην υπάρξει πρόβλημα σε "κολητούς" του!...

Κατά τα άλλα, συγχαρηρήρια σε όσους παράγουν έργο για όλους εμάς, χωρίς το σύνδρομο του "βλαχοδήμαρχου"!!!

264 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 264   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Για τους ήρωες των επεισοδίων (βλ. και 145.400), αν δεν σας αρέσουν οι κανονισμοί κ.ο.κ. λυπάμαι λάθος χόμπι επιλέξατε. Μπορείτε να κάνετε όσο χαβαλέ θέλετε εκτός ραδιοερασιτεχνικών συχνοτήτων.
Εάν ο κύριος που καταψήφισες συμμετέχει σε όσα ανέφερα στην προηγούμενη παράγραφο πολύ σωστά έκανες. Θα περίμενε κανείς, πριν την ψηφοφορία μετάταξης μελών σε τακτικά κάποιος από το ΔΣ να λέει και δύο λόγια για την ραδιοερασιτεχνική τους δράση προκειμένου να ενημερώνονται οι ψηφίζοντες. Παράληψη του ΔΣ επίσης η δια βοής μετάταξη μελών. Κατά τη γνώμη μου, η μετάταξη κάποιου σε τακτικό μέλος είναι μία σημαντική στιγμή στη ζωή του και χρειάζεται να υποστηρίζετε με την ανάλογη διαδικασία από πλευράς ΕΕΡ.
Για τον παραπονούμενο εθελοντή: ορθώς έπραξε ο Σωτήρης! Πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη (μη ρωτάτε παραπάνω δεν θα σας πω).
Συγχαρητήρια στα απλά μέλη που παρευρέθησαν. Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρονται και για τα κοινά του χόμπι. Ας μην τα περιμένουμε όλα από τους ανθρώπους του ΔΣ. Μια φιλική συμβουλή στον κύριο που κοιμότανε: άλλη φορά να κάθεται πίσω-πίσω ή να κάθεται όρθιος!
Και του χρόνου παιδιά. Ελπίζω να σας δω στην κοπή της πίτας.
6146

Ανώνυμος είπε...

αφου δεν ειχε ολα αυτά, μήπως να κηρυχθεί άκυρη?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ! Την επόμενη φορά να έχουμε τυπωμένα όσα έχει γράψει ο ένας για τον άλλο και μαγνητοφωνημένα όσα έχουν πει. Να τα εκθέσουμε για να πουν την άποψη τους. Τουλάχιστον να διασκεδάσουμε!

Οι άλλοι σύλλογοι άραγε κάνουν συνέλευση?

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι;;;;

takis perreas είπε...

Φυσικά και υπάρχουν Ενώσεις, Συλλόγοι, Συνδέσμοι, Λέσχες και πολλές άλλες ...λέξεις .
Ρίξε μια ματιά!
Έχει γέλιο!

Ανώνυμος είπε...

Η Δανάη είναι άρρωστη!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο σημαντική στη ζωή κάποιου ραδιοερασιτέχνη είναι δηλαδή η στιγμή, που από έκτακτο μέλος σε ένα σύλλογο, γίνεται τακτικό;
Είναι σαν να λέμε δηλαδή, όπως παίρνεις το πτυχίο σου από το πανεπιστήμιο ή όταν διορίζεσαι για πρώτη φορά σε μία εργασία;
Κι αν δεν σε ψηφίσουν για να γίνεις τακτικό μέλος τι θα γίνει;
Θα χεστεί η φοράδα στο αλώνι ή δεν θα χεστεί;

Το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι πέραν της ΕΕΡ (και μάλιστα με περισσότερα μέλη και δραστηριότητες) καταδεικνύει σαφώς την ανεπάρκεια της Εθνικής Ένωσης να καλύψει τα ενδιαφέροντα της μερίδας των ραδιοερασιτεχνών που αντί να εγγραφούν μέλη της, εγγράφονται σε άλλους συλλόγους.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο κάθε σύλλογος, είτε έχει έδρα κάποια πόλη της επαρχίας, είτε την Αθήνα όλο και κάτι έχει να προσφέρει στο χόμπι.
Αυτοί που κοροϊδεύουν και χλευάζουν την όλη προσπάθεια, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα και καλά θα κάνουν, να μην παραπονιούνται όταν η στάση τους αντιμετωπίζεται αναλόγως.
Ας κοιτάει λοιπόν ο καθένας τα του οίκου του και ας αφήσει τους άλλους ελεύθερους και απερίσπαστους να πράξουν όπως νομίζουν.
Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι και η συμμετοχή ή η αποχή των ραδιοερασιτεχνών από τα κοινά κάθε συλλόγου (καθώς και η εν γένει συμμετοχή σε αυτούς), είναι η επιδοκιμασία ή η αποδοκιμασία για το έργο τους και αυτά που προσφέρουν στο χόμπι.

Ανώνυμος είπε...

Απο την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα!

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ. είπε...

Συγνώμη που την βλέπετε την "Εθνική Ένωση";
Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών είναι, δεν έχει καμιά σχέση με τις ΕΝΩΣΕΙΣ του εξωτερικού.
Σύλλογος ο οποίος μάλιστα βάση του καταστατικού ΔΕ δίνατε να συμμετάσχει σε Ενώσεις και "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ".
ΑΡΑ μιλάει ΜΟΝΟ για τα μέλη του και ΜΑΛΙΣΤΑ της ΑΤΤΙΚΗΣ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ, αυτά είναι κουτόχορτο για όσους ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ.

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ. είπε...

Ρε 2μήδη, για την δράση των "επιτροπών" και τους "μπαρουτοκαπνισμένους ραδιοερασιτέχνες" (ξεκινά και η σειρά 1821 στον ΣΚΑΙ θα πει κάτι σχετικό;) δεν θα γράψεις ΤΙΠΟΤΑ;
3 and the koukos έμειναν.... σε όλα οι ίδιοι είναι.

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η μετάταξη από έκτακτο μέλος σε τακτικό, σηματοδοτεί την θέληση του ραδιοερασιτέχνη για συμμετοχή στα κοινά. Αν ήθελε να λαμβάνει μόνο κάρτες θα παρέμενε ως έκτακτο μέλος. Για να θέλει όμως να συμμετέχει και να αποφασίζει για τα κοινά, χρειάζεται να έχει εξελιχθεί ποιοτικά και να έχει διευρύνει την αντίληψη του για τα τεκταινόμενα. Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται κάποιος χρόνος. Για αυτό λοιπόν δεν γίνεται κάποιος μέλος με την πρώτη.
Θα περίμενα όποιος καταθέτει αίτηση μετάταξης να έχει σκεφθεί σχετικά και να το έχει βασανίσει το θέμα. Επίσης θα περίμενα να λένε κάτι για τους υποψήφιους τα μέλη του ΔΣ. Τυπικά βέβαια δεν νομίζω ότι έγινε κάποια παράβαση.
Συμφωνώ ότι το κάθε σωματείο προσέρει κάτι στο χόμπι, δεν το συζητώ αυτό. Βέβαια η προσφορά μπορεί πάντοτε να είναι θετική ή αρνητική (δεν αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο) αλλά θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι όλοι κρίνονται από τη δράση και τη στάση τους.
Για το ότι εκφράζει μόνο τα μέλη της Αττικής, μπορεί έτσι να νομίζεις αλλά μην γράφεις για ότι δεν γνωρίζεις. Μπορείς να τους επισκεφθείς και να ρωτήσεις για τα ποσοστά των μελών εκτός Αττικής.
6146

Γκιώνης είπε...

Καλησπερα σε όλους.
Γνωριζω και εγω άτομο που ήταν αεροσυνοδος στην Παλαια ολυμπιακή ο οποίος έκανε αίτηση μετάταξης και πράγματι ειναι τώρα τραυματιοφορέας στον ευαγγελισμό με θαυμαστά αποτελέσματα.
Ρε συ δμηδη ασπρισαν τα μαλλιά του για να πάρει την μετάταξη και δεν τον ψήφισες? Πότε θα την πάρει με το εφάπαξ?
Καλές εργασίες λοιπόν να έχετε και καλα να περνάτε. Ουτε καν μελος δεν ειμαι. Εδω με το ζορι προσπαθώ να μείνω μέλος στην οικογένεια θα πάω και αλλού?
Δυστυχως δεν μπορω να σχολιασω κατι επι της ουσίας. Με ταλαιπωρεί και εμένα μια ίωση και σκέφτομαι αν ειναι τυχαίο. Αγκάλιασα μια σφιχτά αλλά δεν κατάλαβα οτι ειναι αυτή. Ρε λες?
Παντως γνωριζω οτι πολλά άτομα πάνε στο μαγαζι γωνία μονο για τις καρτούλες και μετά λούης.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

....Φυσικά και υπάρχουν Ενώσεις, Συλλόγοι, Συνδέσμοι, Λέσχες και πολλές άλλες ...λέξεις .....


Γιατί ρε συνάδελφε μας βάζεις όλους στι ίδιο τσουβάλι?Μπορεί η RSGB και η ΕΕΡ να μην σου λένε κάτι αλλά εμείς δεν είμαστε λέξεις,είμαστε πράξεις..


http://radiolesxiflorinas.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Τρελό αγόρι δεν προσέχεις δεν προσέχεις!!!!!

Γκιώνη μου την υπογραφή σου και την ....."αγκαλιά" σου πρέπει να προσέχεις που την βάζεις!!!!

Δεν βλέπεις εμένα που προσέχω????
Το είδα γριπωμένο προχτές στην πρώτη σειρά και ΕΚΑΤΣΑ μακρυά του!!!!

Cuckoo φίλος του απρόσεχτου Γκιώνη!!!!

Γκιώνης είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ
Στην ραδιολεσχη φλώρινας. Ειναι η μονη λέσχη -σύλογος-ένωση που πραγνματικά έχει εμφανίσει έργο.
Ουτε μεταταξεις, ουτε σαλια, ουτε προυπολογισμούς "ο φαντομάς".
Τι να κανουμε συνάδελφε εμεις εντο αθήνα τρώμε την πίκρα.

Ρε τοσα χρόνια υπάρχει ένα βανάκι επικοινωνιών αρτια εξοπλισμένο που να πέρνει μέρος σε όλα τα κοινά και δρώμενα?

Κουκε και συ στη στρούγγα με την λούλα? Πως τους αντέχεις βρε παιδι του καθαρού αέρα.

Εγω δεν ηρθα για να μην κολλήσω και μου τον εφερε σπίτι ντελίβερι το ιό.

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ. είπε...

6146, όταν λες - γράφεις για τα μέλη εκτός Αττικής της ΕΕΡ, το πιστεύεις;
AN δεν είχαν το QSL γραφείο, θα τους δίναμε την συνδρομή;
ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΠΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ.
Σκέψου κάτι απλό, για γνωρίζουν και να εκφράζουν τα μέλη της επαρχίας ή και των άλλων συλλόγων θα έπρεπε να συναντιούνται το ΔΣ με τα μέλη της επαρχίας ή γενικά με τους Έλληνες ραδιοερασιτέχνες.
Όταν συζητάς για εναρμόνιση και "ομαλή" κάλυψη με επαναλήπτες το μόνο που ξέρουν είναι να μετράνε τα μέλη τους στην περιοχή.
Τους βλέπουμε τυχαία και κάνουν πως δεν μας ξέρουν ή πως δεν μας βλέπουν, από το ΔΣ τους, μόνο ο Σωτήρακης "κυκλοφορεί" και ξέρουμε πως και αυτός το κάνει για δικούς του εσωτερικούς λόγους.

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ.

Γκιώνης είπε...

Μη μου κουραζεις τον 6146 γιατι κυνηγάει τους εκτος μπαντας να τους βαλει μέσα. Ε ρε γλεντια.
Δεν ξερω αυτοί που ειναι μέσα και τραγουδακια παίζουν, και για γκομενιτσες λένε και τα καυγαδάκια τους ρίχνουν ποιος θα τους μαζέψει? Εχετε ποτε μαζεψει κανέναν.
Εστω εναν βρε παιδί μου?
Αντε ρε πειτε κατι αλλο να γελάσουμε γιατι δεν μαζεύεται η κατάσταση.

Καλη καρδια παιδιά.

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Είναι τα τακτικά μέλη αλλά και τα ΑΤΑΚΤΑ όπως εγώ και γουστάρω πολύ βόρειε που είμαι μέλος στην ένωση και το τελευταίο που με νοιάζει είναι το bureau!

Εσείς βέβαια και πολλούς συλλόγους έχετε και ομοσπονδία έχετε και θα φτιάξετε και δευτερη από ότι ακούγεται και θα δημιουργηθεί η ανάγκη μετά και για μια συνομοσπονδία....και όλα τα καλά του Θεού έχετε.

Οσο για την διακίνηση καρτών δεν είναι απαραίτητο να είσαι μέλος αν δεν κάνω λάθος,αρκεί να πληρώσεις το ανάλογο κόστος ανα κιλό εισερχόμενων-εξερχόμενων και μια ετήσια συνδρομή μικρότερη από αυτήν που πληρώνουν τα μέλη.

Εκτός και αν έχεις την απαίτηση να σου πληρώνουν τα μέλη το κόστος διακίνησης των καρτών σου!!

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται μερικοί ζουν στην κοσμάρα τους και φαντασιώνονται ότι εκτός από τον εαυτό τους, μπορούν να μιλούν ως εκπρόσωποι ΟΛΗΣ της επαρχίας!!!
(πόσα θαυμαστικά να βάλεις εδώ!)

Η προσωπική μου πρόταση για το ΔΣ της ΕΕΡ, είναι να πάρουν διαζύγια, να παραιτηθούν από τις δουλειές τους, να βρουν κανά ντορβά με φράγκα και να αρχίσουν να περιοδεύουν Ρόδο, Θεσν/νικη, Χανιά, Πάτρα, Αγρίνιο, Σουφλί Έβρου, Φλώρινα, Σέρρες, Γιάννενα, Σάμο για να μην νιώθει ο Βόρειος μονάχος του.

"SV-Βόρειε" αν δεν κάμω λάθος, στο παρόν μπλογκ μόνο γκρίνια είχες να παρουσιάσεις. Έχεις λοιπόν κάτι να συζητήσεις με το ΔΣ της ΕΕΡ? Αλήθεια είσαι μέλος ΔΣ κάποιου συλλόγου για να αξιώνεις συναντήσεις? Έχεις αποστείλει πχ email στην ΕΕΡ με αιτήματα/ιδέες/παρατηρήσεις και αγνοήθηκε?

Και σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, η εναρμόνιση είναι "φιρμάνι" της IARU, στην οποία μας εκπροσωπεί η ΕΕΡ.
Και η κάλυψη ξέρεις, φυσικά κι έχει να κάνει ΚΑΙ με το πλήθος των χρηστών της περιοχής.

Τι μαθαίνουμε βραδιάτικα..
(ένας ΥΠΕΡ-βόρειος)

takis perreas είπε...

Ανώνυμε @ 25 Ιανουαρίου 2011 3:16

Η ραδιολέσχη Φλώρινας, και ίσως μερικές ακόμα, είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Κατάφερα μια φορά να πάω στην δεύτερη ραδιοσυγκέντρωση και έχω γράψει τα καλύτερα λόγια, και στήθηκα μία ώρα στον ασύματο περιμένοντας να ηρεμήσει το QSB για να μιλήσω με τα παιδιά στο Ξύλινο Χωριό.

Σου επαναλαμβάνω ότι αυτοί είναι η εξαίρεση του κανόνα γιατί "κανόνας" είναι οι 100 και βάλε ραδιομαζώξεις στην Ελλάδα των 52 Νομών.

Να μην σε ρωτήσω βέβαια, εσυ σε ποιόν σχηματισμό ανήκεις ε?

Ανώνυμος είπε...

είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.????????????

Συνήθως οι εξαιρέσεις ΔΕΝ επιβεβαιώνουν τον κανόνα, τώρα τι ακριβώς θελεις να πεις μόνο εσύ το καταλαβαίνεις.

Γκιώνης είπε...

Τεκτονας εισαι?
Ετσι απλά μου ήρθε.


Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

"Για να θέλει όμως να συμμετέχει και να αποφασίζει για τα κοινά, χρειάζεται να έχει εξελιχθεί ποιοτικά και να έχει διευρύνει την αντίληψη του για τα τεκταινόμενα."

"Θα περίμενα όποιος καταθέτει αίτηση μετάταξης να έχει σκεφθεί σχετικά και να το έχει βασανίσει το θέμα"

"Τυπικά βέβαια δεν νομίζω ότι έγινε κάποια παράβαση"

"Επίσης θα περίμενα να λένε κάτι για τους υποψήφιους τα μέλη του ΔΣ"

Μπορεις να μας πεις και με βαση ποιού Τυπικού γινεται η μύησης.


Γκιώνης ^

Ανώνυμος είπε...

Οι συνάδελφοι που θέλουν να χρησιμοποιούν της υπηρεσίες του boureau και παράλληλα δεν θέλουν να είναι μέλη, μπορούν να εγγραφούν μόνο στο boureau. Οι άλλοι συνάδελφοι που είναι μέλη δεν πιστεύω να έγιναν μόνο για το boureau. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να εγγραφεί ως μέλος και ούτε ζητήθηκε κάτι τέτοιο.
Για την «ομαλή» κάλυψη με επαναλήπτες μιάς περιοχής, είναι αυτονόητο ότι χρειάζεται μελέτη, χρήμα, συντήρηση κλπ. Προσωπικά δεν έχω πολλές απαιτήσεις από τα σωματεία προκειμένου να τοποθετούν επαναλήπτες.
Η πρόσφατη εναρμόνιση πιστεύω έγινε και με την παρότρυνση της ΕΕΡ. Όπως και πολλά άλλα γίνονται με πρωτοβουλίες της.
Στο σημείο αυτό θα αναφερθώ και στην προσφατη διαβούλευση. Χωρίς να συμφωνώ με όλες της προτάσεις της ΕΕΡ, νομίζω κατέθεσε μία εμπεριστατωμένη πρόταση και φαίνεται ότι εργάσθηκαν για αυτό. Τα άλλα σωματεία δεν έκαναν κάτι αντίστοιχο, π.χ. ελάχιστες προτάσεις κατατέθηκαν. Θα σας θυμίσω και δύο ευτράπελα: Ένα σωματείο κατέθεσε πρόταση που ουσιαστικά χαντάκωνε την 2η κατηγορία και μετά από κάποιες αντιδράσεις την απέσυρε. Άλλο σωματείο κατέθεσε πρόταση στο υποργείο ζητώντας, πριν προβούν σε κάποια ενέργεια να μελετήσουν λεπτομερώς (φυσικά αν ήθελε το σωματείο αυτό ας προσκόμιζε έτοιμη τη μελέτη) το τί συμβαίνει στις άλλες χώρες. Αλλοιώς θα κατέφευγε στα ευρωπαικά δικαστήρια! Αποτέλεσμα μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει κάτι μετά τη διαβούλευση...
Με τα λίγα αυτά παραδείγματα δεν είναι ο σκοπός μους να κρίνω κάποια σωματεία, ας τα κρίνουν τα μέλη τους. Θέλω μόνο να δείξω ότι και για την παραμικρή ενέργεια χρειάζεται να εργαστούν κάποιοι συνήθς σε βάρος του ελεύθερου χρόνου τους. Και αυτοί οι κάποιοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
«να λένε κάτι για τους υποψήφιους τα μέλη του ΔΣ» με αυτό εννοούσα να μας τους παρουσιάσουν, να πουν γιατί θέλουν να γίνουν τακτικά μέλη, περιγραφή των προσπαθειών τους μετά την αδειοδότηση κλπ.
Το τυπικό της μυήσεως ανεξαρτήτως θρησεκίας, σωματείου κλπ. Περιγράφεται εδώ:
http://www.raag.org/LH2UpLoads/ItemsContent/225/225.pdf
http://www.raag.org/LH2UpLoads/ItemsContent/299/299.pdf
6146

Γκιώνης είπε...

Με σεβασμό και εκτίμηση
Καλημερα.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Τα λινκ καπου τα κοβει για δες.

Γκιωνης

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, έχεις δίκιο. Μπορείτε να πάτε στην 1η σελίδα της της ΕΕΡ/χρήσιμα αρχεία:
Ραδιοερασιτεχνική δεοντολογία
&
Οδηγός συμπεριφοράς του DXer
6146

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ. είπε...

Δεν αναφερόμουνα στην εναρμόνιση, όταν μιλούσα για τους αναμεταδότες, μιλούσα για την κάλυψη περιοχών της ΕΛΛΑΔΑΣ με επαναλύπτες σε περιοχές που δεν υπήρχαν - υπάρχουν.
Όσο για την στάση σας υπέρ της ΕΕΡ "χαϊδέψτε τους" και κάποια στιγμή θα λάβετε το "δωράκι" που σας έταξαν για αυτό...
Και δεν λέω πως οι άλλοι "Αθηνοκεντρικοί" σύλλογοι είναι καλύτεροι. Όλοι την δημιουργία δικών τους "κλικών" θέλουν.
Όσο αφορά την εκπροσώπηση στην IARU γνωρίζεις, τι συζητάνε τι ψηφίζουν ως ΕΛΛΑΔΑ; Στις άλλες ΕΝΩΣΕΙΣ (τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ με μέλη συλλόγους και όχι απλά μέλη ) αν μπεις στα site τους βλέπεις (αν ξέρεις να ψάξεις) μέχρι και την απομαγνητοφώνηση.

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ.
ΥΓ 1 "ΥΠΕΡ-βόρειος", ο Άγιος Στέφανος Αττικής, ΔΕΝ είναι ο υπέρ Βορράς της ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΥΓ 2 6146, καλή η προσπάθεια με το bureau, και την πλάγια επίθεση, αυτά τα κόλπα τα έμαθες σε κάποιο συνδικάτο φοιτητικό;
ΥΓ3 καλέ μου φίλε sv8gke Βοράς ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ η Θεσσαλονίκη, υπάρχουν και περιοχές ΜΕ ΕΝΑΝ Σύλλογο όσο για το νιαρ νιαρ αν θα πληρώνουν για το bureau τα καλά μέλη, ευτυχώς υπάρχει και το DIRECT, στο οποίο όπως έμαθα από τα ξένα καταφεύγουν και μέλη της ΕΕΡ "μπαρουτοκαπνισμένα".

sv8gke είπε...

Φίλε Βόρειε,
το direct δυστυχώς είναι αναγκαίο κακό για όλους μας μέλη και μη.Τώρα αν είναι υγειής αυτή η διαδικασία ή όχι είναι αλλουνού χότζα κοράνι.
Αυτό που είπα είναι ότι όσοι επιθυμούν υπηρεσίες bureau θα πρέπει να πληρώσουν,είναι μια διαδικασία που έχει κόστος και δεν είναι σωστό τα μέλη να επιβαρύνονται τις κάρτες μη μελών η την τρέλα ορισμένων να βγάζουν στον αέρα 10 ειδικά διακριτικά τον χρόνο!!
Γιαυτό το λόγο υπάρχει η ρύθμιση να μπορει κάποιος έχει υπηρεσίες bureau με μικρότερο κόστος από το αν ήταν μέλος.

Ναι μου έταξαν μεγαλύτερο κομάτι από την πίτα με 3 φλουριά μέσα..

Ανώνυμος είπε...

SV-Βόρειε (που κομπάζεις ότι μιλάς εκ μέρους όλων ημών των βορειοελλαδιτών!) φοβάμαι ότι θα σε σοκάρω, αλλά προετοιμάσου γι'αυτό που θα διαβάσεις στην επόμενη αράδα:

Στον κόσμο υπάρχουν κι άνθρωποι που διαφωνούν με τις απόψεις σου.

Αλλά έπονται τα χείριστα για σένα.

Δεν ξέρω αν θα το αντέξεις, αλλά πρέπει να μάθεις πως έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν κι ας είναι και βορειοελλαδίτες κι ας υπάρχουν τα συνωμοσιολογικά σενάρια περί χαϊδολογήματος και δωροδοκιών (!!!!! πόσα θαυμαστικά να βάλω εδώ, ξαναλέω?!) μόνο στον μαγικό σου κόσμο.

Σε σόκαρα ε?

Οι προτάσεις της ΕΕΡ προς την IARU συντάσσονται κεκλεισμένων των θυρών μετά την τεκτονική μύηση.

Όσο για τους μπαρουτοκαπνισμένος, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Εκλέγονται ακριβώς επειδή προσφέρουν στα πλήθη αυτά που θέλουν (που θέλεις κι εσύ): "να κυκλοφορούν", "να φαίνονται" κλπ κλπ. Βέβαια, το κουπί άλλοι το τραβάνε, εντός κι εκτός ΔΣ.

Από τα περί "Αγίου Στεφάνου", "δωροδοκιών" και "χαϊδεμάτων" καταλαβαίνω πως δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Όταν αποφασίσεις να αποκτήσεις επαφή με την πραγματικότητα, ίσως συνεχίσουμε την συζήτηση. Καλή σου μέρα.

ΥΠΕΡ-Βόρειος (Κορεάτης)

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ. είπε...

Κορεάτη,
1. ο τείχος, είναι για να κρατάει το κτίριο και όχι για να χτυπάμε το κεφάλι μας.
2. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ, αν μιλούσα εκ μέρους κάποιου συνόλου θα υπέγραφα σχετικά ως Σύλλογος Τάδε ή Δήνα.
3. Το δήθεν χιούμορ με τους μασώνους, είναι απλά για να κρύψεις το ότι ΔΕΝ έχεις να πεις κάτι σχετικά;
4. Σιγά τα μέλη του ΔΣ της ΕΕΡ, μην εκλέγονται λόγο της "ποιότητας εργασίας" ή του "ραδιοερασιτεχνικού έργου" που προσφέρουν.
Οι κλίκες των "γερόντων" ή "αιωνίων" τους εκλέγουν και γιαυτό και όλη η νοοτροπία κρατάει στο 1958.
5. Αντί να αερολογείς και αφού είσαι μέλος ΔΕΝ κοιτάς τι λέει το καταστατικό σας πχ για τα επαγγέλματα των μελών του ΔΣ και την "σύγκρουση συμφερόντων".
(τα χαπάκια είναι στο δεξί συρτάρι, μη μας πάθεις κάτι, γέρος άνθρωπος).
6. στους περίπου 6.000 Ραδιοερασιτέχνες ανά την Ελλάδα ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ έχει η ΕΕΡ; το 80%; μπαα, το 60%; μπαα, το 40%; μπαα, το 20% μπαα; το 10% μπαα; OIKONOMIKA ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ και όχι μπήκαν μία φορά μέσα για καφέ και τους μετράμε πόσοι είναι;

2μήδη για πες του, πόσοι είσασταν (τακτικά μέλη την Γενική) και τι ποσοστό ήταν κάτω των 45 χρονών;

φιλέ μου sv8gke τον καθένα ΟΤΙ τον "φτιάχνει" και όπως το νιώθει.... Ευτυχώς "δίπλα" υπάρχουν και άλλα QSL γραφεία με μικρότερο κόστος, για τα ΜΗ μέλη, 35 min με το αμάξι, βάζεις και φθηνότερη βενζίνη, κάνεις την βόλτα και τα ψώνια σου αλλά σε παρακαλώ μη το πεις σε κανέναν διότι είναι "εθνική" τραγωδία να το κάνεις.

sv8gke είπε...

.....Ευτυχώς "δίπλα" υπάρχουν και άλλα QSL γραφεία με μικρότερο κόστος.....

Από πότε άρχισε να έχει κόστος το ευρομπυρό;;ΔΩΡΕΑΝ δεν είναι;;Ετσι δεν εγραφε στην καμπάνια που έγινε;;

Και αφού είσαι λάτρης της στατιστικής για πες μου πόσες ραδιοχωρες και πόσοι ρ/ε συνεργάζονται με το ευρομπυρό για να μην πιανόμαστε κορόιδα με την ένωση..να πάμε εκεί να εξυπηρετηθούμε..

The road less pedaled είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
SV-ΒΟΡΕΙΟΣ είπε...

sv8gke, χα χα, EURO Bureau, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
για αληθινά QSL Bureau μιλάμε όχι για playmobil Bureau.

The road less pedaled είπε...

1. Ε, είναι αυτό που λέμε φέρτε μου έναν τοίχο να χτυπήσω το κεφάλι μου.

2. "AN δεν είχαν το QSL γραφείο, θα τους δίναμε την συνδρομή; "
Γιατί μιλάς σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο μεγαλοπρεπείας λοιπόν ? Κι εγώ έτσι το κατάλαβα ότι εκπροσωπείς κόσμο !

3. Η Ένωση κάλεσε όλους τους ρ/ε να συμμετέχουν στην δημόσια διαβούλευση. Από εκεί και πέρα, τα τακτικά μέλη ΕΚΛΕΓΟΥΝ με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΣ, γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ. Εάν έχεις ρηξικέλευθες ιδέες που θα αλλάξουν το μέλλον του ραδιοερασιτεχνισμού στον κόσμο, σε ικετεύω προσωπικά να στείλεις τις ιδέες σου στο γνωστό εμαιλ της Ένωσης, πιστεύω πως δεν θα το προσπεράσουν.

4. Σίγουρα εκλέγονται άνθρωποι που αξίζουν κι άλλοι που σαφώς δεν αξίζουν, δεν προσφέρουν, αλλά και προβληματα δημιουργούν. Αλήθεια, αυτή η στοιχειωμένη κλίκα του 1958, εκλέγει και τους μεν και τους δε ? Ή μήπως έχεις στατιστικά στοιχεία για την ηλικία των τακτικών μελών ?
Ή μήπως αγνοείς πόσοι ήταν υποψήφιοι ? Ήθελες να είσαι υποψήφιος και η γηραιά κλίκα σου το απαγόρευσε ? Ή απλά λες άλλα ντ'άλλων

5. Ο αριθμός των μελών της ΕΕΡ είναι γνωστός, ~1700 μέλη, εάν κάνω λάθος διορθώστε με.
Για να δούμε τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο:
http://www.hamdata.com/fccinfo.html
http://en.wikipedia.org/wiki/American_Radio_Relay_League
735000 ρ/ε στις ΗΠΑ. Μέλη της ARRL: 154000
SV-Βόρειε, κάνε τον κόπο και κάνε την διαίρεση και πες μας το ποσοστό, και κάνε τον κόπο να το συγκρίνεις με το ελληνικό.

Για τις γελοιότητες όσον αφορά την ηλικία του ρ/ε, δυστυχώς όντως θα συμφωνήσω με τον έτερο βορειοελλαδίτη προλαλίσαντα, ότι ζεις όχι απλά στον κόσμο σου, αλλά στην κοσμάρα σου.
Είχα την τύχη να επισκεφθώ κάποιους τοπικούς αλλά και μεγαλύτερους ρ/ε συλλόγους στο εξωτερικό, κι έχω να σου πω πως ναι, γενικά οι ηλικίες είναι εκεί γύρω, 40-50 και πάντα υπάρχει ένας μικρός πυρήνας πιτσιρικαρίας.
So what ? Τι σημαίνει αυτό ? Μήπως φταίει η Ένωση και γι'αυτό το φαινόμενο το οποίο υπάρχει ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ?

SV2KBS
ετών 27
απ'τα Σέρρας (αυτά πιάνονται για Βορράς ?)

Υ.Γ. Απαιτώ από το ΔΣ της ΕΕΡ να μου στείλει άμεσα κι εμένα ένα ενισχυμένο κομμάτι από την πίτα με 5 φλουριά μέσα.

Υ.Γ.2: Το διαγραμένο σχόλιο ήταν αυτό, δικό μου, το ξαναποστάρω διορθώνοντας κάποια λάθη.

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ είπε...

The road less pedaled. Όταν τελειώσεις με την λάσπη μη ξεχάσεις να πλύνεις τον ανεμιστήρα και τα χέρια σου.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ 2 γράφω και σας απαντώ σύμφωνα με όσα πιστεύω, δεν κάνω επιθέσεις ευθείς/πλάγιες.
Επίσης δεν μου έταξαν κανένα δωράκι. Την τακτική να κατηγορείς χωρίς στοιχεία που την έμαθες;
GKE βρε εμένα μου έταξαν μόνο ένα φλουρί θα αρχήσω να γράφω ότι υφαίνεται συνομωσία, επανήλθε το κλίμα του 58 κλπ.κλπ. hihi
Για τις αποφάσεις της IARU ανακοινώνονται συχνά στοιχεία από την ΕΕΡ, στη σελίδα της IARU δημοσιεύονται περιλήψεις. Εάν κάποιο σωματείο ζητήσει λεπτομέρειες από την IARU πιστεύω θα του δοθούν.
Ο Αγ. Στέφανος, οι δωροδοκίες, τα χαιδέματα κλπ. μπορεί να αποτελούν ιδεοληψίες στα μυαλά κάποιων αλλά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Η ΕΕΡ (σε αντίθεση την πάγια τακτική των άλλων σωματείων ραδιοερασιτεχνικών ή όχι) κάνει εκκαθάριση του μητρώου κάθε 2 ή 3 χρόνια. Οπότε τα εγγεγραμμένα μέλη είναι ζωντανά. Αλλά εφόσον δεν είστε μέλη της δεν χρειάζεται να συζητάμε λεπτομέρειες.
Το 2ο boureau εφόσον λειτουργήσει δεν με ενοχλεί. Με ενοχλεί όμως ότι από την αρχή γίνονται μπερδέματα και λάθη και έχουν φθάσει στα γραφεία του ΣΕΡ (χωρίς βέβαια να είναι υπαίτιος ο ΣΕΡ) κάρτες συναδέλφων που δεν είναι μέλη του. Θα συνιστούσα στα boureau που έκαναν αυτά τα λάθη να είναι λίγο παραπάνω υπεύθυνα.
6146

The road less pedaled είπε...

SV-Βόρειε, ο χαρακτήρας του ανθρώπου στην γκάφα φαίνεται.

Αράδιασες ένα κάρο αερολογίες και συκοφαντίες για ηλικιωμένες κλίκες από το 1958, υπονοώντας ότι η ΕΕΡ διώχνει κόσμο και πόσω μάλλον τον νεαρό κόσμο.

Σου απάντησα κι εφόσον τα προσπερνάς όλα επιδεικτικά, υπάρχει ένα σημείο που μετριέται σε αριθμούς.
Συγκεκριμένα:

Για να δούμε τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο:
http://www.hamdata.com/fccinfo.html
http://en.wikipedia.org/wiki/American_Radio_Relay_League
735000 ρ/ε στις ΗΠΑ. Μέλη της ARRL: 154000
SV-Βόρειε, κάνε τον κόπο και κάνε την διαίρεση και πες μας το ποσοστό, και κάνε τον κόπο να το συγκρίνεις με το ελληνικό.


Εάν έχεις κάτι να απαντήσεις καλώς. Εάν όχι, καταλαβαίνω πως σου είναι αδιανόητο ναπαραδεχτείς ότι γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι.
Τέλος, άλλος γράφει ανώνυμα λασπολογικές ψευτιές. Όχι εγώ.

Περιμένω να μας πεις τι βρήκες συγκρίνοντας τα ποσοστά ρ/ε-μελών σε ΗΠΑ και Ελλάδα.

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ είπε...

The road less pedaled: τα στοιχεία που ζητάς είναι εδώ:

http://www.megatv.com/patty/default.asp

καλή διασκέδαση.

ΥΓ ΟΤΑΝ βγάλεις τις παρωπίδες εδώ θα είμαστε.

Γκιώνης είπε...

Μουσικό διάλλειμα

http://www.youtube.com/watch?v=yMEKDSPp5Y4&feature=related

Φιλακια

Γκιώνης

The road less pedaled είπε...

Έεεεετσι ! Σε ευχαριστώ πολύ SV-Bόρειε, now we're talking.

Όντως ήταν πολύ διασκεδαστικός και διαφωτιστικός ο διάλογος και ιδιαίτερα η κατακλείδα.

Στο καλό !

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ είπε...

Πάντως κάποιοι, όσο και το προσπαθούν από την επιλογή των απαντήσεων τους, φαίνεται το "όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται".

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ είπε...

The road less pedaled: η προσπάθεια σου με τα νούμερα, είναι τουλάχιστον αστεία. Η απλή αντιπαραβολή "αληθινών" και "τυχαίων" αριθμών δεν οδηγεί σε κανένα αληθινό συμπέρασμα.
Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς και να απαντήσει σε αυτό.
Από την άλλη ΔΕΝ αντιλαμβάνομαι τον "Φανατισμό" και το "πάθος" των απαντήσεων σας, μη μου το "παίζετε" στυλ "του την φέραμε", διότι το μόνο που "φέρατε" είναι το γέλιο.

The road less pedaled είπε...

SV-Βόρειε.. για 3η φορά σε ρωτάω:

Για να δούμε τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο:
http://www.hamdata.com/fccinfo.html
http://en.wikipedia.org/wiki/American_Radio_Relay_League

735000 ρ/ε στις ΗΠΑ. Μέλη της ARRL: 154000

SV-Βόρειε, κάνε τον κόπο και κάνε την διαίρεση και πες μας το ποσοστό, και κάνε τον κόπο να το συγκρίνεις με το ελληνικό.


Και μου απάντησες με την Πάττυ.
Τώρα έγραψες κάτι με μύγες πλαισιωμένο από κάτι που θυμίζει ελληνικά.
Φαντάζομαι ότι απευθύνεσαι στο πρόσωπό σου.

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ είπε...

χα χα χα Τώρα άρχισαν και τα "ρατσιστικά" δεν είμαστε αρκετά διανοούμενοι για να ασχοληθεί μαζί μας.
Την επόμενη φορά ρώτα μας και αν εμείς εδώ πάνω είμαστε ΕΛΛΑΔΑ και μιλάμε Ελληνικά.
Πόσο φτηνοί μπορούν να γίνουν κάποιοι.

Τι να κάνουμε ΕΜΕΙΣ απλοί άνθρωποι του κόπου είμαστε με ένα απλό λύκειο, αν σας ενοχλούμε προσπεράστε .

The road less pedaled είπε...

SV-Βόρειε, μαζί σου ασχολήθηκαν 4 νοματαίοι, απαντώντας ένα-προς-ένα όλα τα ψεύδη σου.

Να σου θυμίσω ένα εκ των λασπολογικών ψευδών σου το οποίο είναι μετρήσιμο με αριθμούς:

6. στους περίπου 6.000 Ραδιοερασιτέχνες ανά την Ελλάδα ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ έχει η ΕΕΡ; το 80%; μπαα, το 60%; μπαα, το 40%; μπαα, το 20% μπαα; το 10% μπαα;

Σου απάντησα επ'ακριβώς και σου παρέθεσα στοιχεία από τις ΗΠΑ και σε προκάλεσα να τα συγκρίνεις με την Ελλάδα.

Μου απάντησες με την Πάτυ και ότι δεν αξίζεις να ασχολείσαι με αριθμούς (που εσύ ο ίδιος ζήτησες !!!)

Δηλαδή εγώ ή ο οποιοσδήποτε νορμάλ ανθρώπος αξίζει να σπαταλήσει ένα λεπτό από τον χρόνο του, να ασχοληθεί μαζί σου, για να συζητήσει ?!
Για να ακούσει τι ως απάντηση ? Την Πάτυ ?

Πόσω μάλλον, αξιώνεις συναντήσεις με μέλη του ΔΣ της ΕΕΡ, ή να θέλεις να στείλεις προτάσεις στην IARU όταν έχεις βαθειά μεσάνυχτα όσον αφορά τι γίνεται στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο !!


Και τέλος, ναι, δεν κατάλαβα τα ελληνικά σ'εκείνο το σχόλιο με τις μύγες και φαντάζομαι κανείς ελληνόφωνος, μόνο εσύ ξέρεις τι ήθελες να πεις.

Για τα υπόλοιπα από τα οποία υποφέρεις, δεν φταίω εγώ. Λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ είπε...

Βρε πως τα ξέχασα τα δήθεν ψυχολογικά και δήθεν καλόβουλες συμβουλες.

請告訴中國去了解它,
那不是在玩數字表明,只是因為我不秀“正式“-實數
Να το πω και κινέζικα για να το καταλάβεις,
Αυτό που προτείνεις για τα νούμερα ΔΕΝ παίζει, διότι απλά δεν μου παρουσιάζεις "επίσημα" - αληθινά νούμερα.
Αρά τσούφια η προσπάθεια όσο και αν σε πληγώνει αυτό.

ΥΓ καλά όλοι το ίδιο σεμινάριο, δημιουργίας εντυπώσεων παρακολουθήσατε; Τίποτα ουσίας έχετε να πείτε ή απλά θα αναλωθείτε με αντιπαράθεση στείρων στοιχείων για την αντιπαράθεση.

Γκιώνης είπε...

Ρε βορειε χαρα στο κουράγιο σου βρε παιδί μου.

Γκιώνης

SV-Ντροπολιτσώτης είπε...

Των μπεκρήδων ο χορός
εύρεν πηγήν το κρασί
και θύρα την ταβέρνα!
Ανακαλεσών με ταβερνιάρη
κι εκέρασον!

Παιδί! Ένα μπακαλιαράκι και ένα καρτούτσο.

The road less pedaled είπε...

Αγαπητέ μου SV-Βόρειε, χαρά μου να σε βοηθήσω παραθέτοντάς σου επίσημες πηγές και τα ποσοστά-συγκρίσεις:

http://wireless.fcc.gov/uls/index.htm?job=transaction&page=weekly

(Η σελίδα του FCC ! H database 100ΜΒ στα δεξιά, ή αν δεν σου κάνει, κλικ εδώ http://www.arrl.org/fcc-license-counts)

http://www.arrl.org/about-arrl

(Η ιστοσελίδα της ARRL !)

Επίσημα-επισημότατα λοιπόν.

Και τί συνάγεται ?
Περίπου 22% των αμερικανών ρ/ε μέλη της ARRL και το αντίστοιχο ποσοστό 28% στην Ελλάδα.

Αγαπητέ μου SV-Βόρειε, σου το είπα και πριν. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου στην γκάφα φαίνεται.

Ορίστε τα στοιχεία που ζήτησες, στην διάθεσή σου.

Μάλλον εσύ σέρνεις τζούφιες συκοφαντίες εις βάρος της Ένωσης. Αλλά δε βαριέσαι.. ο πρώτος θα 'σαι ή ο τελευταίος ?

Δεν χτενίζεται απλώς.. έχει ματώσει !

Με τις καλησπέρες μου χωρίς τζουφιές πάσης φύσεως

sv8gke είπε...

Βόρειε να στο πω με απλά λόγια να το καταλάβεις..

Το μαυλό σου και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος!!

99 sv8gke

Γκιώνη για λέγε ,ανάρρωσες η κρατάς ακόμα;;αν ειναι να μην σου απαντάω και μου ντελιβερίσεις τον ιο ή..την κόρη.

Γκιώνης είπε...

Ρε βικυ χιλια συγνώμη αλλα εισαι λάθος.
1) Δεν ειναι ενήμερα οικονομικά όλα αυτά που και οι δυο ενώσεις αναφέρουν και ειμαι σιγουρος γι αυτό
2) Κοιτα τι εξοπλισμό έχει ο ένας οργανισμός και κοίτα ο άλλος.
3) Κοιτα δραστηριότητες που έχει ο ενας και τι ο αλλος.
4) Κοιτα απο που μαζευει πορους και ποσους ο ενας και απο που και ποσους ο άλλος.
Ενταξει αν δεν τιμησεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακώσει αλλα εως ενα σημείο.
Και ενα τελευταίο.
Αυτοί που φεύγουν γιατι φευγουν αφου ειναι όλα αψογα.


Γκιωνης > 27

Γκιώνης είπε...

Μικε δεν σε προλαβα μαζι τα γραφαμε αλλα δεν με παταγες οπως ο αλλος ο κακουργος.Σημερα βγηκα οξω για πρωτη μερα. Επερπάτησα και ειδα κοσμο. Εχω ενα στομαχι τα χαλια τα μαυρα. Που θα παει θα περάσει. Κοιτα μην δαγκάσεις το φλουρι και σπάσεις κανενα δόντι. Οι γεφυρες δοντιων εξαντλήθηκαν με τοσες κουφαλες που εμπλεξα.

Γκιωνης<45

The road less pedaled είπε...

Αλόρα Γκιώνη !

Γκιώνη, δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω σε όλα με σαφήνεια,
πρώτον γιατί δεν ζω στην Αθήνα, στα εντευκτήρια της ΕΕΡ έχω έρθει 2-3 φόρες όλο κι όλο, οπότε δεν έχω άποψη και δεύτερον γιατί ραδιοερασιτεχνικά είμαι πολύ νεαρή (το 2005 πήρα άδεια κι έγινα μέλος στην ΕΕΡ λίγους μήνες αργότερα).

Από εκεί και πέρα όποτε χρειάστηκε να έρθω σε επαφή με την ΕΕΡ και να συνδιαλλαγώ μαζί τους πάντα ήταν άψογοι. Χωρίς να έχω καμία απολύτως γνωριμία με κανέναν, ούτε άμεση, ούτε έμμεση. Κάποιες-ελάχιστες προσωπικές γνωριμίες ήρθαν πολύ αργότερα μέσα από κοινές δραστηριότητες και κοινά ενδιαφέροντα.

Αυτό το οποίο θεωρώ όχι απλώς άδικο, αλλά χυδαίο, είναι να βγαίνει ο κάθε SV-Βόρειος ή SV-Νότιος και να συκοφαντεί την ΕΕΡ είτε για κρυφούς προϋπολογισμούς, είτε για κλίκες από το 1958, είτε, είτε, είτε.

Ήρθε από το πουθενά τσουπ! ο SV-Βόρειος και ισχυρίζεται ότι η ΕΕΡ δεν συσπειρώνει τους Έλληνες ρ/ε. Συσπειρώνει το 28% όταν ο γίγαντας ARRL συσπειρώνει το 22% !!
Ε αν αυτό δεν είναι συκοφαντία τι είναι ?

Κι εν κατακλείδι, ναι σαφώς και δεν συγκρίνεται η ARRL και η ΕΕΡ σαν έργο και σαν εξοπλισμός κλπ κλπ.
Δεν είναι δυνατόν να έχει την ίδια δυναμική ένας σύλλογος 150,000+ μελών κι ένας σύλλογος 1,700 μελών. Απλά δεν γίνεται !

Κι όμως η ΕΕΡ είναι αξιοσέβαστη (εκπροσώπησε πρόσφατα και την TARC !) και παρούσα στο εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα αν φεύγει κόσμος δεν το γνωρίζω. Αυτό το ξέρει μόνο η ΕΕΡ από τα κιτάπια της..

The road less pedaled είπε...

Επίσης στην σύγκριση ARRL-ΕΕΡ μην ξεχνάς την προϊστορία.

Όταν άλλοι έτρεχαν κόντεστ και βελτίωνοναν τους σταθμούς τους, εδώ πέρα ήταν σφραγισμένοι οι ασύρματοι.

sv8gke είπε...

Αντε ρε περαστικά σου.
Δεν μου φύλαξες μια γεφυρούλα ρε θηρίο;;Μην τολμήσεις να έρθεις Λευκάδα το καλοκαίρι,θα ανατινάξω την σιδερένια γέφυρα!!

Γκέκας γεννηθής το '58

takis perreas είπε...

Γκιώνη το 1. το αφήνω γιατί είναι υποκειμενικό.
Το 2. το 3. και το 4. άστα γιατί είναι υπέρ των Αμερικάνων.
Και εξοπλισμό έχουν, με το ανάλογο κόστος
Και δραστηριότητες έχουν, και αυτές με το ανάλογο κόστος
Και μέχρι και ονομαστικά τούβλα πούλαγαν για το νέο τους σπίτι, πράγμα βέβαια που είμαι σίγουρος ότι θα πράξει όταν ποτέ δεν αξιωθεί να έχει το δικό της.
Παρ' όλα αυτά οι Έλληνες Ρ/Ε υπερτερούν σε ποσοστό ως μέλη έναντι των Αμερικάνων.
28% έναντι 22%!!!

Όσο γι αυτούς που φεύγουν, μήπως κάνουν κάτι καλύτερο εκεί που πάνε?
Εκτός κι αν μετράς τα Ελληνικά ραδιοερασιτεχνικά επιτεύγματα με την εγκατάσταση αναλογικών και ψηφιακών αναμεταδοτών και δικτύων?
Όσο εμείς μεταφράζουμε άρθρα και επιτεύγματα ξένων δεν θα είμαστε τίποτα άλλο από ραδιοχρήστες και σαν τέτοιοι θα είμαστε πελάτες του κάθε "μαρινόπουλου" και του κάθε "βερόπουλου"!
Αντί να κάτσουν οι Σύλλογοι, Ενώσεις και άλλες λέξεις να κάνουν ένα project, για παράδειγμα την κατασκευή ενός δέκτη για τα μέλη τους αλλά και να το διαθέσουν στην αγορά ενδεχομένως, συναγωνίζονται για το ποιός θα στήσει τα πιο πολλά D-Star repeaters.
Για να ξηλωθούν οι μακάκες, τα ραδιοθύματα, από κάτω να έχουν D-Star φορητά.
Αυτή είναι η πεμπτουσία του ραδιοερασιτεχνισμού κατά τις Ενώσεις και λοιπά?
Αυτό μας έλειπε και μας λείπει τόσα χρόνια?

Γκιώνης είπε...

Τακη και βικυ ειναι δυνατόν ο νομος και μονο ο νομος αττικής να εχει δυο-τρεις-τεσσερις συλλογους-πολιτιστικά κέντρα?
Γιατι άραγε δεν αγκαλιάζονται φοβούνται μην κολλήσουν καμία ιωση.
Τακη ναι φευγουν κατι σαν μετάταξη με προυπηρεσία καλύτερες απολαβές μεγαλύτερη δημοσιότητα. Αυτό όμως καλώς δεν ισχύει για όλους. Υπαρχουν και καποιοι οι οποίοι πραγματικα επρεπε να φυγουν γιατι ήταν αξιοι και καπου βρηκαν λάκο.
Ευτυχως που μας εκπροσωπεί στο εξωτερικό αφού ειναι αποκλειστικός εισαγωγέας και εξαγωγέας θεωρω όμως οτι με την δύναμη που έχει μπορεί να κάνει πολλα πολλα περισσοτερα πραματα.
Βανακια επικοινωνίας, ομαδες εθελοντικές,μηχανήματα,κεραίες,πύργους,ιστούς κατάρτια.
Εκδηλώσεις εντος εκτος και επι τα αυτά.
Πχ.Στο μαραθώνιο να σκάνε τουμπανο τα μινι βαν, με τεντες,με ομπρελες,με φυλλάδια.Ετσι γινεται προβολή.
Ρε τακη στο χαμ και φεστ δεν θα μπορούσε αφού το οργανώνει να εχει προτζεκτορες, αντιπροσωπείες,σεμινάρια,φυλλάδια ωραίες κοπελες με ωραία φορητα και ομορφα αγόρια με μομπιλα. Να παρουσιασει θέαμα ρε παιδια. Φωτοκοπιες εχει, και δεκα παγκους που να ειναι καλα οι ανθρωποι που συμμετέχουν πληρώνοντας αν δεν κανω λάθος.

Αυτα προς το παρόν.Κυριες και κύριοι.

Γκιωνης

Γκιώνης είπε...

Ρε γκεκα ιδρυτικό μέλος εισαι ρε αγορι μας?

SV-ΒΟΡΕΙΟΣ είπε...

sv8gke και The road less pedaled χαλαρώστε και οι δύο.
Ενημερωθείτε αντί να σας παρασύρει ο "φανατισμός".
Αν δείτε το φως το αληθινό στην χειρότερη περίπτωση να μην ξαναγράψει το SV NEA για εσάς ή να μην ξαναπληρώσετε τα έξοδα σας συμμετέχοντας στην "επίσημη" ομάδα της ΕΕΡ.
Για το καταστατικό και το ασυμβίβαστο του επαγγέλματος για τα μέλη του ΔΣ, "τυφλωθήκαμε" ή η αλήθεια ενοχλεί, διότι δεν βλέπω κάποιο σχετικό post.
Μάλλον δεν σας βολεύει η αλήθεια, σας αφήνω λοιπόν στην θελημένη απ' ότι φαίνεται άγνοια σας, και στον ρόλο του Ιεροεξεταστή των ραδιοερασιτεχνών που τόσο όμορφα θέλετε να παίξετε...
ΔΕΝ πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σας οπότε δεν χρειάζεται και να μου απαντήσετε...

ΥΓ1 μην ξεχάσετε να δώσετε ο ένας στον άλλο συγχαρητήρια για το θεάρεστο έργο σας μέσα από αυτό το blog.
ΥΓ2 το κόλπο με τις βρισιές το έχετε ξαναπαίξει.
ΥΓ3 το κόλπο με το υφάκι το έχετε ξαναπαίξει.

takis perreas είπε...

Γκιώνη και η RSGB διωργανώνει τα δύο τελευταία χρόνια το National Hmafest στην θέση του Leicester Rally το οποίο καταργήθηκε.
Αυτό δεν την εμπόδισε να τρέχει ταυτόχρονα Τεστ Επιδεξιότητας Μορς, ομιλίες και παρουσιάσεις.
Σε δύο μπόρεσα να παρευρεθώ γι λίγο.
Στον Hans Summers G0UPL QRP antennas Learning Morse του φίλου από το κλαμπ Steve White G3ZVW.
Πέρσι είχα κάνει πρόταση του Σωτήρη, του γνωστού και μη εξαιρετέου, να διοργανώναμε ένα Buildathon, έναν κατασκευαστικό "άθλο" δηλαδή με κιτάκια των 10-15 ευρώ και τις οποίες κατασκευές θα τις έπαιρναν στο τέλος αυτοί που τις έφτιαχναν, όλες δηλαδή!
Ξέρεις πιά ήταν η απάντησή του?
Μέσα! Βρες μου κόσμο για εθελοντές!
...
Κατάλαβες Γκιώνη? Οι ραδιοχρήστες αγοράζουν ένα μηχάνημα, εκλέγουν και 10 κορόϊδα για να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά κι αν τα κάστανα δεν είναι καλά ψημένα αλλάζουν παράγκα!
Δεν υπήρχαν εθελοντές γιατί ο καθένας μας κοιτάει την πάρτη του και αφού με κάποιον νόμιμο ή παράνομο τρόπο πήρε το "χαρτί" χ...στηκε να βοηθήσει και τους άλλους.
Σκίζονται ο Σύλογοι Ενώσεις και λοιπές λέξεις να βάζουν στο καταστατικό υδρύσεως(!!!) τον όρο "ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ" για να τσεπώσουν τα φράγκα από τις Νομαρχίες! Ή δεν είναι έτσι???
Α! και να προσφέρουν κι έναν αναμεταδότη στα μέλη τους!
Γι αυτή καθ' αυτή ραδιοερασιτεχνική προσφορά στα μέλη τους, και υπό προϋποθέσεις και στο κοινωνικό σύνολο, δεν υπάρχει πουθενά!
Στο κάτω-κάτω της γραφής γιατί να βγουν περισσότεροι ραδιοερασιτέχνες?
Για να τους πάρουν την μπουκιά από το στόμα?

Εκτός από εισαγωγές υλικών αγαθών(!!!) κάνω και εισαγωγές αλλότριων ιδεών.
Έχει διάθεση κάποιος να ακούσει?

Καταλαβαίνεις ότι τα λέω της νύφης για να τα ακούει η πεθερά!

sv8gke είπε...

Αμ' εσύ τραβάς μεγάλο ζόρι!!

Η πελατιακή μου σχέση με την ΕΕΡ είναι όσο και εσένα με την λογική..

Αλλα σου λένε,άλλα καταλαβαίνεις,άλλα θες να γράψεις και αλλαντάλων γράφεις τελικά!!

Υ.Γ 1. Και μεις σε αγαπάμε.
Υ.Γ 2. Και μεις σε αγαπάμε.
Υ.Γ 3. Και μεις σε αγαπάμε.

The road less pedaled είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
sv8gke είπε...

Τάκη επειδή γράφαμε μαζί το σχόλιο μου αφορά τον βόρειο εξ Αθηνων με νοτια καταγωγή.

The road less pedaled είπε...

SV-Βόρειε, 5 (!) νοματαίοι ασχολήθηκαν μαζί σου σήμερα. Κάτι μου λέει ότι δεν ξανασυμβεί αυτό στο μέλλον μετά από την Πάτυ σήμερα.

Όσο για τις λιακοπούλειες συνομωσιολογίες περί ασυμβίβαστου του επαγγέλματος και καταστατικό, παρακαλώ. Δείξτε μας το φως το αληθινόν.
Να με συμπαθάτε SV-Βόρειε που δεν γνωρίζω τα επαγγέλματα όλων των μελών του ΔΣ της ΕΕΡ.

Και όχι, το έργο "Ένας τρελός πετάει μια πέτρα στο πηγάδι και δέκα γνωστικοί προσπαθούν να την βγάλουν !" ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ.
Τις λάσπες και την ασχετοσύνη σας, εκεί που περνάει η μπογιά σας. Όχι εδώ. Είπαμε, 22% και 28%. Εσύ παίζεις το εργάκι με την Πάτυ.
Όπως μπορεί ο καθένας.

Εξ όνυχος τον λέοντα, έλεγαν οι αρχαίοι και αυτό ισχύει και για τα άλλα ζώα.

Υ.Γ. Το διαγραμένο σχόλιο παραπανω ήταν αυτό. Κι εγώ λόγω γρίπης κάνω πληκτρολογικά αμαρτήματα.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται δεν θέλεις να καταλάβεις, το μόνο που θέλεις είναι να θίξεις ένα σωματείο. Ακόμη και τους αριθμούς δεν θέλεις να συζητήσεις. Τότε προς τί το ζόρι σου;
Ας αφήσουμε τα σωματεία να κρίνονται από τα μέλη τους και μάλιστα από όσα ασχολούνται, γνωρίζουν 5 πράγματα και δεν διακατέχονται από παράξενες προκαταλήψεις.
Το buildathon είναι από τις top ραδιοερασιτεχνικές εκδηλώσεις και μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να γίνει και εδώ. Στην Αγγλία μάλιστα για κάποιες κατηγορίες αδειών είναι απαραίτητο να λάβεις μέρος αν δεν απατώμαι. Τυχεροί οι Άγγλοι ραδιοερασιτέχνες; Όχι. Έχουν οργανώσει τα του χόμπι τους με σύνεση και γνώση και τηρούν ευλαβικά όλους τους νόμους και τις διαδικασίες. Όπως κάνουν δηλαδή όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Τώρα οι διάφοροι περίεργοι που εμφανίζονται εδώ ή σε άλλα μπλογκ και διακατέχονται από μανίες καταδιώξεως κατά προσώπων, σωματείων κλπ. πιστεύω δεν χρειάζεται να τυγχάνουν απαντήσεων. Είναι κάτι σαν τους πατητές στους επαναλήπτες, όσο τους απαντάει κανείς τόσο πατάνε...
6146

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΠΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ EUROBYRO!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΟ ΣΕΡ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ!

Γκιώνης είπε...

Δυο καρπούζια στην ιδια μασχαλη προσπαθούνε πολλοί να τα κρατήσουν. Απλά γινονται ρομπες.

Σκουλήκι είπε...

Ποταπά πτηνά του ουρανού, ψυριάρικο κουτάβι, μις Πάτυ τι ασχολείστε με τον κύριο συνάδελφο. Υπάρχουν πολύ καλύτερα και ωραιότερα πράγματα να ασχοληθείτε, αντι να αναλωνόσαστε επ' αδίκω με το Σκοπιανό κύριο. Δεν αναφέρετε στο Eurobureau αλλά στο bureau των Σκοπίων. Εκεί πηγαίνει. Βάζει και τζάμπα βενζίνη το παιδί. Και πολύ καλά κάνει. Ενισχύει την χώρα του και τον σύλλογο που στέλνει τις κάρτες του "τζάμπα". Δεν το καταλάβατε ??? Ποντιακή σκέψη θέλει ????

Ημουν και εγώ παρόν στην ΓΣ της ΕΕΡ και απόλαυσα τους καθήμενους στα μπροστινά καθίσματα αλλά και αυτούς στην γαλαρία. Μακρυά και αγαπημένοι που λέει και ο λαουτζίκος.

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι παππούδες και μαζευουν κοντά τους εμάς τους νέους και μας μαθαίνουν μυστικά της επικοινωνίας, οπως ο καλός και μπαρουτοκαπνισμένος παππού-Γιώργος ο SV1KU που μας μαθαίνει μόρς. Αμ ο νέος δάσκαλος της ραδιοθεωρίας με τα φανταστικά μαθήματα και την καταπληκτική μεταδοτικότητα που έχει, με κάνει να νοιώθω οτι τα κατέχω χρόνια αυτά που μας μαθαίνει. Και ο "Σωτηράκης", τι πήγες και έβαλες τον projector ρε παλληκάρι μου ???? Για να βλέπουμε όλο το μάθημα του SV1NK σε παρουσίαση και σε ωραία πτυσσόμενη οθόνη??? Εχασες ένα απόγευμα !!! Δεν πήγαινες να κάνεις δημόσιες σχέσεις καλύτερα??

Και αυτός ο SV1IZR που κάθετε και βγάζει τα μάτια του καθημερινά προσπαθόντας να διαβάσει τα κολυβογράμματα κάθ' ενός που κάνει QSO και παίρνει και στέλνει κάρτες, δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει απο το να τρέχει στα ΕΛΤΑ και να κουβαλάει σαν χαμάλης τις κάρτες κάθε μέρα, με τα κιλά ???
Τουλάχιστον να έκανε και πιο γρήγορα !!! Ας μην κοιμάτε το βράδυ !!!!!!!!

Τώρα εάν οι υπόλοιποι 51 σύλλογοι προσφέρουν το 10% απ' οτι προσφέρει η ΕΕΡ στα μέλη της, στα μη μέλη της και στον Ραδιοερασιτεχνισμό στην Ελλάδα, να ειναι ευχαριστημένοι.

Οσο αφορά την διαβούλευση ο σύλλογος που μελέτησε το νέο νόμο και έκανε μια σωστή τοποθέτηση νομίζω οτι και πάλι ηταν η Εθνική Ενωση Ραδιοερασιτεχνών. Το 90% των υπολοίπων συλλόγων, ούτε καν κατάλαβαν οτι υπήρχε τέτοιο σοβαρό θέμα. Ευρίσκονται σε αναμονή και περιμένουν να πέσει το μήλο να το φάνε. <<< Ασε την ΕΕΡ να τρέχει, οτι καταφέρει θα ειναι για όλους τους Ρ/Ε δηλαδή και για εμάς. Γιατί να κουράσουμε το λιγοστό μυαλουδάκι που κουβαλάμε ??? και εάν δεν καταφέρουν οτι εμείς θέλουμε, θα τους βάλουμε και κολόχερο για ανικανότητα. >>>
Ετσι σκέπτονται οι υπόλοιποι.
Υπήρχε και κάποιος απο το SV9 που με τις ανοησίες και ασυναρτησίες που έγραφε, θα έκαναν αυτούς στο Υπουργείο να αναφωνήσουν "" ΕΛΕΟΣ, με αυτούς τους μ@....κες ασχολούμεθα??? ""
Αλλά που να καταλάβει, νόμιζε οτι έγραφε εξυπνάδες.

Τώρα για τις ομοσπονδίες και συνομοσπονδίες τύπου Demetrious ή του τύπου ????(Τάσος νομίζω), ας πάει στην Εδεσσα να μάθει εάν και πόσες επιχορηγήσεις εχει πάρει η "ομοσπονδία ενός ατόμου" και το που "επενδύθηκαν" τα χρήματα(εάν εχει πάρει). Εάν γνωρίζει κανείς, ας σφυρίξει κλέφτικα. Μετά ας μιλήσει ο παλληκάρης.

Εάν θέλετε να μάθετε την ιστορία του Ρ/Ε στην Ελλάδα ψάξτε και βρείτε απο το 1958 Ρ/Ε να μάθετε και εσεις, όπως έμαθα και εγώ.

Αντε με παρασύρατε και με συγχύσατε βρωμόπουλα και κουτάβια και θα αφήνω πίσω μου περισσότερο σάλιο προσπαθώντας να αναρριχηθώ στον Προεδρικό θώκο.

Περαστικά στο βρωμόπουλο και να προσέχεις τις φτερούγες σου. Ευτυχώς που εχεις χάλια στομάχι και δεν κινδυνευω να με τσιμπολογήσεις. Τσουρομαδημένο τσώνι(σπουργίτι) !!!!!!!!!!!!!!

sv8gke είπε...

Γεια σου ωρέ ασπόνδυλε πεπτικέ σωλήνα..που χαθηκες;;Ανησυχήσαμε για σένα!!
Το σκοπιανό δεν το γνώριζα αλλά δεν είναι και 35 λεπτά πιο μακρυά από την ένωση οπότε..

Και τι θα λέει δλδ στον αέρα..qsl via Z3 bureau;;Και θα έχει την απαίτηση να μπει σ'αυτήν την διαδικασία ο άλλος;;Πάλι στην ένωση θα πηγαίνουν οι κάρτες!!
Στην Εθνική ένωση γιατί το σνομπάρισε και αυτό αλλά μιας και επικαλείτε συνέχεια το καταστατικό ας το διαβαζε και καλύτερα..

..Σύμφωνα με την ορολογία της IARU η ένωση αποκαλείτε και:
Εθνική Ένωση(NATIONAL SOCIETY)....

Σκώληκα ελεεινέ δεν γνωρίζεις ότι άλλο το τσώνη και άλλο το γκιώνη..αλλά που να ξέρεις εσυ από κυνηγι..ρώτα εμένα που με τρέχει στα βουνά το αφεντικό μου!!

73 Γκέκας Ορεσίβιος

Ανώνυμος είπε...

"Όταν άλλοι έτρεχαν κόντεστ και βελτίωνοναν τους σταθμούς τους, εδώ πέρα ήταν σφραγισμένοι οι ασύρματοι."

Τι βλέπουν τα ματάκια μου και δεν το πιστεύουν;
Έκανε η δόκτωρ, λάθος σε λέξη;

Για κοιτάξτε εσείς οι βόρειοι, εκεί στας Σέρρας, οι φούρνοι οι όλοι ορθοί, ή μπας και γκρεμίστηκε κανένας;

Αλλά ξέχασα, είναι λόγω γρίπης.
Αλήθεια, πιάνει και τους δόκτορες η γρίπη;
Δεν έχουν μέσο, ένεκα του επαγγέλματος;

Άντε δόκτωρ, πάλι την γλύτωσες.
Δεν θα γράψεις για τιμωρία, 10 φορές το "βελτίωναν"...

The road less pedaled είπε...

Αγαπητέ, με κάνετε και κοκκινίζω.. Δεν σας έχω συνηθίσει να μου κάνετε κολακευτικά σχόλια και αισθάνομαι αμήχανα.

..Έχω ρίγη !
Οι κακόπιστοι θα πουν ότι δεν έχω πετρέλαιο - ή ότι έχω πυρετό.
Η αλήθεια είναι πως είναι από την συγκίνηση !

Με συγκινείτε που ασχολείστε μαζί μου αναζητώντας αγωνιωδώς λάθη στα κείμενα μου ! Και βρήκατε ένα τυπογραφικό (typo ή fat fingers το λένε οι αγγλοσάξονες). WOW o_O

Φαντάζομαι πως το τραγικό μου λάθος εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με το:

Για κοιτάξτε εσείς οι βόρειοι, εκεί στας Σέρρας, οι φούρνοι οι όλοι ορθοί, ή μπας και γκρεμίστηκε κανένας;

Ναι, ναι, εδώ στα Σέρρας οι φούρνοι οι όλοι ορθοί !
Αν θυμάμαι πάντως καλά, νομίζω πως οι Ρώσοι δεν έχουν κάτι αντίστοιχο του ρήματος "είμαι" στην γλώσσα τους.

Άϊντε, πακά-πακά !

Ανώνυμος είπε...

Κι έλεγα, θα το δει, δεν θα το δει;

Αγαπητή μου, είναι φυσικό για μας τους κοινούς θνητούς να κάνουμε λάθη.
Αλλά για εσάς την ημίθεα, επιτρέπεται;

Είπαμε, είναι λόγω γρίπης.

Αλήθεια δεν μου απάντησες...

Πιάνει και τους δόκτορες η γρίπη;

The road less pedaled είπε...

Λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω στις ιδιαίτερης ευφυίας ερωτήσεις σας. Αδυνατώ.

Από εκεί και πέρα, η παροιμία ξέρετε τι λέει, για την μυλωνού, τον πισινό της και την ορθογραφία, να μην τα λέω κι επαναλαμβάνομαι και κουράζω.

Πάντως η όλη φάση μου θυμίζει το σύνδρομο του πεκινουά. Που αρπάζει ένα μπατζάκι και δεν λέει να τ'αφήσει.

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Κι έλεγα, θα το δει, δεν θα το δει;"

Ε, έχει πολύ σοβαρά προβλήματα ο κοσμός!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε γιατί επιμένω (ωσάν πεκινουά), δόκτωρ;
Γιατί μου φαίνεται παράξενο, που κολλήσατε γρίπη.
Έχετε γίνει τόσο αντιπαθητική, που και γρίπη να ήμουν, δεν θα ήθελα να κολλήσω επάνω σας.
Απορώ λοιπόν, πως σας καταδέχεται η γρίπη.

Είναι αυτό που λέμε, "ούτε πυρετό, δεν θέλω να έχω μαζί σου"...

Γκιώνης είπε...

Τοσο λεβεντης εισαι? Δεν ντρέπεσαι λίγο. Ότι και να σου εχει κανει ειναι αδιανόητο να επιτίθεσε ετσι σε μία γυναίκα. Καπου υπάρχουν και όρια αγαπητέ και δυστυχώς εχετε ξεφύγει απο τα όρια της ευπρέπειας. Παρακαλώ ανακαλέστε. Τουλάχιστον σκεφτήτε οτι απευθύνεστε σε μια κοπελιά που εχει την δυναμη και το θάρρος να δινει το παρρον σωστο η λάθος ανάμεσα σε τοσους αντρες. Λιγος σεβασμός δεν βλάπτει. Την μαγκιά μας και τη χολή μας δεν περιμένουμε να την βγάλουμε στα νεα άτομα που εχουν την δυναμη του λόγου.

Γκιώνης αγνωστος της κυρίας

The road less pedaled είπε...

Είναι αυτό που λέμε, "ούτε πυρετό, δεν θέλω να έχω μαζί σου"...

Αυτό που λες ΕΣΥ θέλεις μάλλον να πείς. Μην βαφτίζεις ως κοινό απόφθεγμα ό,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι.

Θα προβληματιζόμουν ιδιαίτερα εάν σας ήμουν συμπαθής.

Πάντως, με συγκινείτε για το εξαιρετικό ενδιαφέρον σας για την υγεία μου. Είστε πολύ ευγενικός.

Συμπαθές μου πεκινουά να μην ταλαιπωρείσαι, η έξοδος είναι από εκεί, παρακαλώ.

The road less pedaled είπε...

Αχ, ναι βρε Γκιώνη.. σκιάχτηκα !

Τι κάνεις εσύ ?

sv8gke είπε...

Γιατί ρε Γκιώνη,τι θες να πεις δηλαδή;;Οτι δεν φοράει παντελόνια;;

Δείξε κατανόηση για καψουράκο τον κόβω τον φουκαρά!!

Γιατρέσσα μου πρώτα θα πρέπει να αποβάλεις τον μαλακομαγνήτη από πάνω σου και μετά γράφεις..

Γκέκας γνωστός και φίλος της κυρίας!!

The road less pedaled είπε...

SV8GKE είσαι προβοκάτορας !!
Εγώ δεν έχω φίλους.
Είμαι αντιπαθητικιά !
Θέλω μάλιστα τους λιγοστούς φίλους που έχω, να τους χάσω κι αυτούς !

Πάλι σουλτάνα έγινε το θέμα με τα τρολλ.
Ότι να 'ναι.

Γκιώνης είπε...

Παντα μου άρεσε η λέξη Δεσποινίς. Αυτό για κάποιους λογους το καταργήσανε στην ελλάδα και το γυρίσανε στο κυρία. Το Δεσποινίς όμως εχεις μια ομορφιά την οποία προσπαθώ να βρω μεσα απο την λέξη κοπελιά. Δεν δεχομαι κάποιος να προσβάλει κάποιον γενικότερα. Και εδω ειδα προσβολή. Ποσό μάλλον όταν αυτή η προσβολή κατευθύνεται σε μια κοπελιά που κάτι θέλει να πει. Σωστο λάθος δεν πειράζει. Δεν θα την αντιμετωπίσω όμως ποτέ με προσβολή. Ειμαι καλά ειμαι στην δουλεια. Δουλεια δεν εχει και διαβάζω τα χαζα. Ο λεβεντης να γνωριζει οτι με την Δεσποινίς Βικυ ουδέποτε εχουμε συναντηθεί ούτε έχουμε ανταλλάξει εμαιλ ουτε σμσ ουτε καν φασεμπουκ. Απο τα μπλογκς τα λεμε και ανταλλάσουμε απόψεις. ΦΑΣΕΜΠΟΥΚ δεν εχω ουτε θα εχω που να μου κοπούν τα χέρια.

Λεβεντη φιλακια

sv8gke είπε...

πάλι με πάταγες Γκιώνηηηηηηη;;;;

Γκιώνης είπε...

Gkeka ευτυχώς δεν με πάτησες. Γκίλντα (Κιλτ)φοράει και παίζει γκαίντα και σε καλει να γινεις φιλος του στα φασεμπουκ.
Σε πειρα τηλ ρε ορεσίβιε αλλα αγρον αγοραζες πάνω απο την νικιτη.
Κουιζ: Τι σχεση εχω τελικά εγω με τον 2μηδη ωρε ταγαρι?

Γκιώνης

The road less pedaled είπε...

Γκιώνη δεν τα πάω καλά με τα κεριά, τα λιβάνια και τις δεσπονίδες με τα σκυλάκια τους.

Βέβαια έχουμε 2 κόπροdog, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Ναι κι εγώ είμαι facebook allergic, αμοιβαία τα αισθήματα.

Ο Γκέκας δεν ξέρει καν τι είναι το facebook. Αν του το μεταφράσεις στα Αρουμάνικα, ίσως σε καταλάβει.

sv8gke είπε...

Και πως κάνεις cq cq ωρέ πεδινέ βλάχε χωρις ΦΑΣΕΜΠΟΥΚ;;

Τηλ;; πότε;;

Εσύ και ο 2μδης έχετε δικό σας Θεό!!

The road less pedaled είπε...

Έβετ, έβετ !!

Μπιρ Αλλάχ !

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς κι εσύ για μαλακομαγνήτη ωρέ Γκέκα;
Από τους παρατρεχάμενους της δόκτορος, είσαι ο πρώτος που έχει κολλήσει επάνω.

sv8gke είπε...

Τι να κάνω ρε παιδί,έχω και εγώ τον μαλακομαγνήτη!!Κοινά ενδιαφέροντα βλέπεις με την φιλενάδα μου.

Πάντως μην ψήνεσαι...έχω προτάσεις για γαμπρό από Βόρειο κορέα από Σούρμενα και πέρα Παναγιά..έρχεσαι τελευταίος!!
Εξάλλου δεν την δινουμε όπου και όπου την κοπελιά μας!!

Γκιώνης είπε...

Ρε γκεκα γιαυτό δεν εχω ποντους στα κοντεστσσσσσσσσ. Δεν εχω φασεμπουκ και δεν μπορω να τον κανω φίλο. Καλα και χειραψία αλλάξατε και δεν τον επιασες στο γλύψιμο να λυθούν οι όποιες παρατηρήσεις? Ελα ρε στην καμαρούλα που ειναι για ρομαντζο οτι πρέπει.
Αλλο θεμα.Ρε μα το θεο που πιστεύει ειμαστε αντίδικοι ωρε με τονε μπαγασανε. Θα σου πω αλλη ωρα νε πως εγινε αυτο. Μα και αυτό το παιδί οπου του λένε υπόγραψε να παει πρωτος πρώτος. Και μετα τον σωτηράκι κυνηγάει? Ητανενενενενεν τρεις λεει μια ωραία πρωία και δεν τους έβγαινε ποσο κανει 2+2 και το βγάλανε 5 2+2=5 ε διομήδη μας?
Τελος παντων δεν μπορω απο αλλού το περιμένω από αλλού μου έρχεται και αυτό το παιδί ειναι πάντα μέσα.
Λεβέντη σε παρακαλώ μαλάκωσε και όλα καλά θα πάνε. Θα σου πω και ενα μυστικό. Της αρέσουν οι τουλίπες που βγαίνουν την ανοιξη στα νησια γκαλαπάγκος. Παρε τον πάγκο σου και τρεχα να μαζέψεις.

Φιλάκια πολλλα σε ουλους.

sv8gke είπε...

Μέχρι τότε ήταν μη προσωποποιημένες οι σπόντες Γκιώνη μου,οπότε θα τα αρνιώταν όλα και θα με έβγαζε τρελό.
Μέτα μας προέκυψαν οι εξισώσεις de la gekas=de la giannhs.
Ναι ήρθε και με χαιρέτησε στην Καμαρούλα..αλλά δεν τον θυμόμουν.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
sv8gke είπε...

Ενώ εσύ από ανθρωπιά και καλοσύνη...ξεχιλείζεις!!

Τα βάζεις ανώνυμα με μια γυναίκα..τόσο ευπρεπής είσαι,για να μην δώσω άλλο χαρακτηρισμό που θα σου άρμοζε περισσοτέρο.

Έχεις πρόβλημα,κατάλαβε το.
Εχει το θάρρος και σου απαντάει επώνυμα και εσύ κο κο κο και κουραφέξαλα.

Τσάμπα μάγκας είσαι για Βόρειος..

The road less pedaled είπε...

Αλλά τι να πω;
Αφού ταιριάζετε, καλά στέφανα.


Να μην πείτε τίποτα. Κανείς δεν σας απηύθυνε τον λόγο και σας το έχω ξαναπεί, δεν με ενδιαφέρει η άποψη κάποιου που δεν έχει καν το θάρρος να την εκφέρει. Τα νυφοπάζαρα, απλά τα προσπερνώ.

Από εκεί και πέρα, να με συμπαθούν οι ανώνυμοι που είμαι ευαίσθητη με τα Ελληνικά των Ελλαδεμπόρων, αλλά είναι οξύμωρο να βλέπεις μαχητικούς υπεροπατριώτες να ασελγούν με τον χειρότερο τρόπο πάνω στην Ελληνική γλώσσα. Τι να κάνουμε, είμαστε ναι μεν προδότες της πατρίδας, αλλά την γλώσσα μας την αγαπάμε.

Επίσης να με συμπαθούν οι συνειδητοί ψεύτες σαν τον SV-Βόρειο. Δεν είναι αλαζονεία ξέρετε το να ακριβολογείς και να μιλάς με ειλικρίνεια. Είναι σεβασμός προς τον συνομιλητή σου.

Τέλος, αν με γνωρίζατε προσωπικά, θα μπορούσατε να με καταλογίσετε χίλια δυό κουσούρια, αλλά σίγουρα όχι αυτό της αλαζονείας !
Βλέπω επανήλθατε στο προσφιλές σας σπορ, την ηλε-ψυχανάλυση και την ηλε-ύβριση. Μην φοβάστε, δεν θα σας κάνω αγωγή. Ας ενδιαφερθούν άλλοι για την αγωγή σας. Αν και νομίζω πως είναι πια αργά.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προσωπικά δεν σε κατηγορώ που βάζεις τον καθένα που λέει ανακρίβειες, στην θέση του.
Καλά κάνεις, αφού παραθέτεις στοιχεία και την έχεις ψάξει περισσότερο.
Αυτό που δεν μου αρέσει, είναι το ύφος εκατό καρδιναλίων που παίρνεις για να το κάνεις, χρησιμοποιώντας μάλιστα τα ορθογραφικά λάθη που κάποιος τυχόν θα κάνει, με ύφος καθηγήτριας της φιλολογίας - και αυτό, πως να το κάνουμε είναι αλαζονικό.
Μπορεί να μην είχε ο καθένας την δυνατότητα να σπουδάσει όπως εσύ - υπάρχουν άνθρωποι που βγήκαν στο δρόμο για να βγάλουν τον επιούσιο σε πολύ μικρή ηλικία.

Όμως αυτό που με ενοχλεί περισσότερο από όλα, είναι ότι δεν δείχνεις τον αντίστοιχο ιεροεξεταστικό ζήλο, στους παρατρεχάμενους και κολλητούς σου, που τα κείμενά τους βρίθουν ορθογραφικών λαθών και ασυναρτησιών.

Ανώνυμος είπε...

Α βλέπω ότι ο Γκιώνης, άρχισε τα Γαλλικά.
Άμα δεν αντέχεις στην κριτικη αγαπητέ, πες στην φιλενάδα σου, να σε κεράσει ένα Lexotanil, αλλιώς μπορώ να σε κεράσω εγώ ξυδάκι.
Για να δούμε, θα διαγράψει ο Ιωάννης αυτού του ύφους τα σχόλια ή θα κάνει τα στραβά μάτια στον φιλαράκο του τον Γκιώνη;

Ανώνυμος είπε...

"Υπήρχε και κάποιος απο το SV9 που με τις ανοησίες και ασυναρτησίες που έγραφε, θα έκαναν αυτούς στο Υπουργείο να αναφωνήσουν "" ΕΛΕΟΣ, με αυτούς τους μ@....κες ασχολούμεθα???"

Επιμελώς παρακαλείσθε κε Σκώληκα να μην πιάνετε την SV9 επι ματαίω στο στόμα σας. Διότι ο πιό άχρηστος της SV9 γνωρίζει πολλές φορές καλύτερα απο σας την νομοθεσία.

Οσο για τους χαρακτηρισμους, θα σας θέσω οτι μακάρι να συμμετείχατε όλοι οπως συμμετείχα εγω.

Αλλα δυστυχώς, αλλου ειναι τα γραπτά που διαβάζει το προσωπικό του ΥΥΜΔ και αναφωνεί αυτά που αναφέρετε, και όχι στην διαβουλευση.

73 de SV9OFO/p

The road less pedaled είπε...

Καταρχάς ποσώς που με ενδιαφέρει τι σας ενοχλεί και τι όχι.
Επίσης, δεν ξέρω με ποιόν με μιλάω (και σίγουρα δεν με ενδιαφέρει να μάθω).
Αλήθεια, το δικό σας "ύφος" αναρωτηθήκατε τί ήθος αναδεικνύει ? (κι αυτό το λέω γιατί είναι προφανές πως δεν με ξέρεις προσωπικά).
Εν συνεχεία,

Είναι πάρα πολύ απλό:

Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

Αγαπητέ μου, εγώ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν μίλησα για τις σπουδές και για την μόρφωση μου.
Δεν έχω τέτοιες ανασφάλειες, αυτά τα ξεπέρασα στην 2α Γυμνασίου. Ούτε καν στο qrz.com αναφέρω τίποτα επί τούτου !

Όλες οι συμπλεγματικές αναφορές περί μόρφωσης, έπαρσης, ανωτερότητας κλπ έγιναν από ανθρώπους ακαδημαϊκά και κοινωνικά αμόρφωτους-στόκους οι οποίοι γράφουν συνειδητά ψεύδη και λασπολογίες.

Επίσης είναι σκέτη πρόκληση να βλέπεις έναν θερμό σούπερ-πατριώτη να μην ξέρει να ορθογραφεί σωστά την λέξη "Έλληνας". Είμαστε πολλοί ξέρετε που το θεωρούμε αυτό προσβλητικό.

Όταν προέρχεται όχι φυσικά από ανθρώπους που αδικήθηκαν και δεν είχαν την ευκαιρία να μορφωθούν, όσο από ρεμπεσκέδες που είναι ανάμεσα στην ρέκλα, στην μπέκρα και στο αραλίκι και θέλουν μέσα σ'αυτό το συνονθύλευμα να έχουν κι άποψη επί εθνικών θεμάτων κι επί των πατριωτικών φρονημάτων των άλλων !
Ε, αυτό δεν γίνεται αγαπητέ μου.

Καταλαβαίνω ότι σας ενοχλεί ο αντίλογος, ωστόσο ακριβώς επειδή γνωρίζετε ότι είστε χυδαίοι, γι'αυτό γράφερε κι ανώνυμα - για να μην εκτεθείτε.
Δεν φταίω εγώ για όλα αυτα.
Ο Γκιώνης τα είπε πολύ εύστοχα στα γαλλικά. Και ξέρετε, για να είναι κανείς χυδαίος δεν χρειάζεται να είναι αθυρόστομος.

Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

κε Γκιώνη πολλή σημασία δίνετε...

Ανώνυμος είπε...

ουπσ, σορυ, de SV9OFO/p το προηγουμενο για τον κ. Γκιώνη.

Ξεχάστηκα οτι ειμαι σε ξένο πλιτσί.

Ανώνυμος είπε...

Ώστε συμφωνείτε με τον κ. Γκιώνη.
Ευχαριστώ πολύ, που επιβεβαιώσατε τα γραφόμενά μου.
Σας ενοχλούν τα ορθογραφικά λάθη όταν προέρχονται από κάποιον που έχει αντίθετες απόψεις από τις δικές σας, αλλά δεν σας ενοχλούν οι βωμολοχίες που προέρχονται από τους παρατρεχάμενους σας.

Την επόμενη φορά που θα εκπροσωπήσετε την χώρα μας σε κάποιο διεθνές κόντεστ, μην λησμονήσετε να μεταχειριστείτε τα "Γαλλικά" του κ. Γκιώνη, προκειμένου κατά την επαφή που θα επιτύχετε, να τους μεταφέρετε την κουλτούρα του ραδιοερασιτεχνικού σας περιβάλλοντος.

Άξια.

The road less pedaled είπε...

Να είστε σίγουρος ότι η "ρ/ε μου κουλτούρα" είναι εκτιμητέα από συναδέλφους που έχω συνεργαστεί και συναντήσει ανά τον κόσμο, οι οποίοι είναι αξιοσέβαστοι.

Να είστε σίγουρος, πως η χώρα μου δεν με εξέλεξε σε κάποιο αξίωμα για να την εκπροσωπώ, εκπροσωπώ τον εαυτό μου και μόνο.

Να είστε σίγουρος πως με ενοχλούν (αλλά με διασκεδάζουν συνάμα) τα άθλια ελληνικά των απανταχού ελλαδεμπόρων.

Να είστε σίγουρος πως θεωρώ σημάδι ευφυίας την ικανότητα να έχει κάποιος ευφράδεια λόγου, αλλά άμα λάχει να ριχνει και γαλλικά. Εσείς ΜΟΝΟ γαλλικά ξέρετε.

Να είστε σίγουρος ότι οι "παρατρέχαμενοι" υφίστανται μόνο στον δικό σας κόσμο.

Τέλος,
όταν προέρχονται από κάποιον που έχει αντίθετες απόψεις από τις δικές σας,

ποιές είναι οι αντίθετες απόψεις που έχουμε αγαπητέ μου ? Υβρίζετε μονάχα και τσιρίζετε υστερικά και πονεμένα.. Τι απόψεις έχετε επί ποιού ακριβώς θέματος ?!

Γκιώνης είπε...

Κυριε ανωνυμε εδω ειναι μπλογκ ανταλλαγής απόψεων τελικά και ραδιοερασιτεχνικών θεμάτων. Παραλλήλα θα ηθελα να σας παρακαλέσω να μην πέρνετε αυθόρμητα την πρωτοβουλία να επιφορτίζετε σε άλλους την ευθύνη δια τα γραφόμενα μου. Ειμαι υπεύθυνος των λεγομένων μου και τοση ώρα και μετα από τόσο εκνευρισμό δεν αισθανθήκατε την αναγκη να ζητήσετε μια συγνώμη και πραγματικα να μπορέσετε να συνεχίσετε στα γραφόμενα σας. Κατοπιν τουτου θεωρώ απαράδεκτο να διαλογισθώ μαζί σας εις την ελληνικήν και προτιμώ την Γαλλικήν. Ευστυχώς η βικυ θα τους περιγράφει την δική της ελληνική πραγματικότητα και όχι την δική σας
Αγαπητέ μου κομη. Εδω ειναι μπλογκ καταλαβετε το το οτ το το οτο. Τι σχεση έχει η ευρώπη, οι συχνότητες και όλα αυτά που μας λες εσύ τόσες ώρες. Γιατι?????
Ειναι κανενα official σιτε από καποιον ραδιοερασιτενικό οργανισμό?Δεν καταλαβα.

την εκτιμηση σας να εχουμε όλοι


Γκιώνης

The road less pedaled είπε...

Ίσως από τις πιο πρωτόγονες, μονολιθικές και καθυστερημένες συζητήσεις, ever.

Όταν θα ολοκληρώσετε το πατριωτικό σας γίγνεσθαι είμαι σίγουρη ότι θα έχετε το θάρρος να εκφέρετε την γνώμη σας επωνύμως, ενάρετα κι έντιμα.
Μέχρι τότε, αγράμματα, αμόρφωτα, απαίδευτα, ασύντακτα, ανορθόγραφα. Είπαμε, εξ όνυχος τον λέοντα λέγαν οι αρχαίοι κι αυτό ισχύει για όλα τα ζώα.

Το "ελλαδέμπορος" έχει το ίδιο επίθεμα με το "ζωέμπορος".

Γκιώνη γιατί γύρισες πουλάκι μου στην σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού ?
Αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω.

Γκιώνης είπε...

Ρε σεις παραδίνομαι. Ελατε να με γκαμηλιάσετε σας το κάνω δώρο ρε παιδια μα τη φανουροπτα που εφτιαξα για να βρει ο γκεκας το φλουρί.Σηκώνω τα χερια ψηλά.
Κυριες και κυριοι καληνύχτα σας.

Γκιωνης.

Γκιώνης είπε...

Εσυ συγνώμη ακομη δεν εχεις ζητήσει και κανεις την τρελίτσα.

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

Για πες?

The road less pedaled είπε...

Το λυπηρό έιναι ότι έχουν πάρει γυναίκες και παιδιά στον λαιμό τους.

Το πεκινουά που λέγαμε.. Βρε ουστ! του λες, τίποτα !
Εκεί, γαντζωμένο στο μπατζάκι !

Λεκανόστ backslider !
Φιλάκια

Γκιώνης είπε...

Ξεχασα να σε ρωτήσω ποσα "ζευγαρια ειστε". Το "μας" παντα το βαζεις? Δηλαδι το εγω σου πέθανε? Πεθαμένε?
Πηγες για ύπνο?

Γκιώνης ο βρυκόλακας.

Θελω να δω τι ωρα ειπα καληνύχτα ο ψευτης.

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε Γκιώνη δεν πήγα για ύπνο. Το 'μας' δεν αναφέρεται σε ποσότητα ανθρώπων αλλα σε αριθμό οργάνων. 3 για την ακρίβεια! Τα δυο ζευγάρι και ένα μόνο του. qsl??

Γκιώνης είπε...

Αμα τα παιζεις τα οργανα καλα ειναι. Αχρηστα μην ειναι μονο και στενοχωριέσαι.

Ανώνυμος είπε...

Για να το λές κάτι παραπάνω θα ξέρεις ;) Καληνύχτα :)

sv8gke είπε...

Ρε τι έγινε εδώ;;Γκιώνη πρώτα μας βάζεις για ύπνο και μετά τα Γαλλικά;;Ρε συ ενήλικας είμαι..γεννηθής το 58 δεν είπαμε;;

Αμ κι'άλλος,κατά δήλωση του έχει *κοπάνια..αλλά δεν ξέρει την χρησημότητα τους απ'ότι φαίνεται!!

*Κοπάνια ή κογιόνια=........στα Λευκαδίτικα!!


Γιάννη πάρε την γόμα και σβήνε..μαζί και εμένα,στο κάναμε πως το'πες την άλλη φορά;;Το κεντρικό συντονιστικό της λαχαναγοράς με τον πρόεδρο;;

2Μδης είπε...

Έσβησα καμιά 15αριά σχόλια που είχαν "ξεφύγει". Εκτός αυτού οι αποδέκτες εμπέδωσαν το νόημα τους αφού ήταν συνέχεια on line.

Δυστυχώς εγώ σήμερα επισκέφτηκα το ιστολόγιο και τα είδα, όλη η εβδομάδα έφυγε κυνηγόντας να μαζέψουμε το φπα του 3μήνου.

Καλή συνέχεια όποιος διαφωνεί τα παραπονα του εδώ:

Γκιώνη πιπέρι! "Βόρειε" θα σου πω κάτι: Πριν κάτι μήνες ένας άλλος βόρειος τα έχωνε στη Βίκη μας κάπως σαν και σένα. Ήταν και χυδαίος συνάμα! Μου έστειλε λοιπόν ένα μήνυμα και λέει είμαι ο τάδε τάδε -ένα κοινό όνομα- και εντάξει παραφέρθηκα και συγγνώμη... Έλα όμως που σπάει ο διάολος το ποδάρι του και μαθαίνω μέχρι τι νούμερο παπούτσι φοράει!! Και αντί του ονόματος που έλεγε μαθαίνω το πραγματικό κλπ κλπ Μέχρι σήμερα δεν έχω πει σε κανέναν ότι ήταν ο Κώστας -λέμε τώρα- που δουλεύει στη ΔΕΗ -παράδειγμα- στο τάδε μέρος και έχει και μπλογκ με φωτογραφίες του στο Άγιο Όρος κλπ κλπ Θέλω να πω ότι πολλά μαθαίνονται εκεί που δεν το παίρνεις είδηση! Γιαυτό αν έχεις πρόβλημα και θέλεις να επιβάλεις την άποψη σου βγες επώνυμα και πές τα. Δεν θα πάθεις τίποτα, πάλι τα ίδια θα ακούσεις.
Άλλωστε την πρακτική ναι μεν είσαι καλός ραδιοερασιτέχνης αλλά είσαι ακατάδεχτος ή είσαι αυτό ή εκείνο την έχουν ακολουθήσει και άλλοι. Και που έγιναν ρεζίλι δεν το κατάλαβαν, τα ίδια λένε και τώρα. Άσχετα αν ζήτησαν συγγνώμη πάνω στο ρεζίλι τους.

Εδώ κολλάει αυτό που έλεγε μια παλιά δημοσιογραφίνα: Στην Ελλάδα η επιτυχία είναι ποινικό αδίκημα!

Καλή συνέχεια και ήρεμα...
73

2Μδης είπε...

Καλή συνέχεια όποιος διαφωνεί τα παραπονα του εδώ:

danaos1@vodafone.net.gr

sv8gke είπε...

Από το σχόλιο του Γιάννη:
.....Πριν κάτι μήνες ένας άλλος βόρειος τα έχωνε στη Βίκη μας...

Θα πρέπει να το εμπεδώσεις αυτό αγαπητέ..πρόκειτε για την ΒΙΚΥ ΜΑΣ!!
Δεν θα ανεχτούμε ανώνυμα αντριλίκια επάνω της.
Τον αν έχει καβαλήσει το καλάμι το ξέρουμε καλύτερα εμείς που την γνωρίζουμε.Είναι πολύ προσγειωμένη..πίστεψε με!!Σε αντίθεση με κάτι άλλους που πήγαν για τουρισμό-expedition γκρεμοτσακίστηκαν και το έκαναν και θέμα στο SV NEA!!

Αν και νεώτερη μου και ηλικιακά αλλά και ραδιοερασιτεχνικά θα σου πω ότι είναι πολύ μπροστά,μακάρι στο υπόλοιπο της ρ/ε μου πορείας να καταφέρω το 1/10 από αυτά που έχει κάνει.-

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάποια στιγμή πρέπει να λέγετε η αλήθεια και επειδή ορισμένοι γραφούν αυτά που τους συμφέρουν έχω να πω τα εξής :
Στις 14-1-2010 έκανα επαφή στα 40μ και ώρα utc 18:49 με τη συνάδελφο sv2kbs .την επόμενη ημέρα έστειλα την κάρτα μου βάζοντας μέσα γραμματόσημα (στη πόλη μου αυτά υπάρχουν και τίποτα άλλο) για την απαντητική κάρτα επιβεβαίωσης.
Που ναξερα ο άμοιρος –αργότερα το έμαθα ότι έπρεπε να βάλω δολάριο η το διεθνές γραμματόσημο -για να πάρω απάντηση .( Προσωπικά, για το direct QSLing μου, ζητώ από τους συναδέλφους εάν βάλουν return postage, αυτό να είναι το πολύ 1$ ή 1IRC)…..sv2kbs
Και στις 4-12-2010 ρώτησα μέσω του blog του 2Mδη την sv2kbs γιατί δεν στέλνει κάρτες επιβεβαίωσης επαφής. Τι ήθελα και ρώτησα ….αμέσως η ιδία και οι υποστηρικτές της έπεσαν να με φάνε . Θα μπορούσε να μου ζήτηση να της γράψω ποιος είμαι και να μου εξήγηση σχετικά τον λόγω .Αντί αυτού έβγαλε μόνο χολή και τίποτα άλλο .Και φυσικά της απάντησα και εγώ . και απορώ και ρωτώ ποιος είναι ο χυδαίος αυτός που ρωτάει να μάθει κάτι έστω και ανώνυμα; (Αν δεν θέλετε να γράφουμε ανώνυμα στα blog μπορείτε να τον κάνετε αφού όμως μας το επιτρέπετε το χρησιμοποιούμε) η αυτός που βγάζει αμέσως χολή ; Αν έθιξα κάποιον άλλο δεν έχω πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη , αν έθιξα οικογένεια ναι , αν έθιξα παιδιά ναι ,αν έθιξα ιερά και όσια ναι αλλά ακόμη και στη χολή της sv2kbs μπορώ να ζητήσω συγνώμη αν έθιξα το εγωισμο της.
Και όσο για τους υποστηρικτές της έχω να πω ότι πιστεύω ότι δεν χρειάζεται την υποστήριξη σας πιστεύω δεν έχει ανάγκη από προστάτες μπορεί και μόνη της.
Και αγαπητοί μου συνάδελφοι πρέπει να ξέρετε ότι η αλήθεια είναι πικρή και κάποια στιγμή πρέπει να λέγετε . Είδα και το ύφος της γραφής της και με άλλους συναδέλφους. Ούτε την ξερώ αλλά και ούτε θα ήθελα ποτέ να την γνωρίσω .και φυσικά δεν θέλω διάλογο μαζί της σε ότι και να με γράψει όχι μόνο αυτή αλλά και όποιος άλλος καλοθελητής.
Φυσικά δεν πιστεύω να περιμένατε να γράψω ποιο καλά η ποιο πολλά αυτή την μόρφωση έχω και τόσο μπορώ αλλά δεν μπορώ να δέχομε ψέματα και ανακρίβειες.

Ο SV2GQP
Kωνσταντινος

Ανώνυμος είπε...

και το e-mail που εστειλα στον διαχειριστη του blog. συγνωμη ζητησα μονο απο αυτον αν τον εθιξα και απο κανεναν αλλο . Αν εχω γραψει ανακριβειες τοτε ειπα θα ζητησω συγνωμη.

-----2μιδη για σου
δεν έχω πρόβλημα να σου στείλω e-mail γιατί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα όπως και να κρύψω κάτι .Αν νομίζεις ότι έγραψα κάτι που σε πρόσβαλε σου ζητώ συγνώμη . Θα ήθελα όμως να σου πω ότι αυτό που γραφώ για τις κάρτες είναι αλήθεια και σου το ορκίζομαι στην μνήμη του πατερά μου που έχασα πρόσφατα .η κ. Βικυ δεν καταδέχεται να στείλει κάρτες σε Έλληνες συναδέλφους .που λοιπών το κακό και άρχισε για σκουλήκια κ.λ.π. ειλικρινά λυπάμαι για την μόρφωση που έχει ( μάλιστα το τονίζει ότι κάνουμε ορθογραφικά λάθη ..εε τι να κάνουμε ένα δημοτικό βγάλαμε ) δεν είναι απάντηση αυτή με τόση έπαρση βάζοντας μάλιστα τα διακριτικά που έχει .για αυτό για πλάκα έγραψα και εγώ μερικά διακριτικά . και τονίζω ότι δεν έχω πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη αν κάτι που έγραψα είναι ψέματα η πρόσβαλα κάποιον-----

ο SV2GQP

The road less pedaled είπε...

Κωνσταντίνε SV2GQP(καλλιτεχνικό-μούφα όνομα Νεκτάριος και καλλιτεχνικό email nektos65@yahoo.gr), την επόμενη φορά που θα πας στο Άγιο Όρος να προσκυνήσεις και να δυναμώσεις την χριστιανική σου πίστη, μην λησμονήσεις να πεις στον πνευματικό σου να ότι περιφερόσουν σε ιστολόγια σαν την κακιά μάγισσα και μου 'ριχνες κατάρες καθώς και άλλα όπως πχ "το ... σέρνει καράβι". Πιπέρι !

Εάν δεν έλαβες την QSL σου, θα μπορούσες να μου στείλεις ένα email σε μένα αντί να γελοιοποιείσαι σαν καραγκιόζης στο μπλογκ του 2μδη και του SV8RX (ο οποίος αν θυμάσαι έσβησε όλα τα χυδαία σχόλια σου και σε ξαπόστειλε, ότι έγινε κι εδώ, από παντού έφαγες άκυρο). Βέβαια το επίμαχο email με το οποίο θα μπορούσα κάλλιστα να σε σύρω στον εισαγγελέα, για κακή σου τύχη έχει μείνει online (και δεν μπορείς να το σβήσεις γιατί είναι ανώνυμο !)

Τώρα, για το ποιός έχει χολή και ποιός ασχολείται με ποιόν, είναι προφανές και αυταπόδεικτο.
Ούτε καν σε ξέρω !

Όσο για την QSL, ευχαρίστως να στην ξαναστείλω μαζί με την Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συκοφαντική δυσφήμιση και περιύβριση.

Είναι καλά παιδιά, απλά έρχονται σπίτι σου, σου παίρνουν τον Η/Υ και το τσεκάρουν στα εργαστήριά τους, έπειτα επιβεβαιώνουν μέσω της CYTA την IP σου, και μετά τον λόγο έχει ο εισαγγελέας. Τόσο απλά !
Τι λες ?
Να κάνω αυτό που πρέπει ή να φανώ χριστιανικά μεγαλόψυχη ?

The road less pedaled είπε...

Επίσης, σε έτρωγε η αγωνία να μάθεις τι σταθμό έχω.
Και μου λες ότι έχω ΕΓΩ χολή ?
Πας καλά ?

Εάν θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα και να μάθεις λεπτομέρειες από τον σταθμό μου, σου έκανα την πρόταση παραπάνω.

Μια από τις καλύτερες μου φίλες από το Γυμνάσιο, έγινε δικηγόρος και το εξασκεί το επάγγελμα.

Από την άλλη, είναι αξιολύπητο όλο αυτό γιατί έχεις ακριβώς τα διπλά μου χρόνια και παιδί στην ηλικία μου.
Άξιος

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σε μια χώρα που χωρίς να ξέρουμε τι πραγματικά γίνετε σχολιάζουμε αρνητικά τις περισσότερες φορές. Από τότε που έγινα ρ/ε θυμάμαι να σχολιάζουν την Ε.Ε.Ρ. για ότι κάνει είτε για το Buro είτε για το SV-νέα… το ίδιο συμβαίνει και με την kbs την σχολιάζουν όσο δεν πάει από σόναρα, άχρηστη, ψηλομύτα (όλα αυτά ανώνυμα) και μετά βγαίνουμε και ζητάμε μια συγγνώμη και όλα μέλι γάλα. Φρόνιμο θα ήταν να σκεπτόσασταν λίγο αυτά που λέτε δημόσια για μια Ε.Ε.Ρ. που δεν μπορείτε να ξέρετε τι έχει κάνει για τον ρ/ε και για μια kbs που δεν την γνωρίζετε προσωπικά! Δεν υποστηρίζω κανέναν απλά είμαι αντικειμενικός και βλέπω ότι όλο αυτό είναι άδικο…

Ανώνυμος είπε...

ε νταξ, αφου πηγε στο Αγιο Ορος ο SV2GQP ειναι καλος ανθρωπος

Ανώνυμος είπε...

θελω να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου στον διαχειριστη του blog ξερει αυτος...και να ζητησω μια συγνωμη απο την sv2kbs αν την εχω προσβαλει η θιξη

ο SV2GQP

Ανώνυμος είπε...

55 χρονών “άνδρας” δεν είναι δυνατόν να μιλάς σε μια κοπέλα που θα μπορούσε να ήταν κόρη σου έπρεπε να ντρέπεσαι που έφτασες σε αυτήν την ηλικία και μυαλό δεν έβαλες ούτε ένα 15χρονο δεν μιλάει έτσι από μένα έχεις φάει μεγάλο Χ είσαι ελεεινός. Πες στην γυναίκα και τα παΐδια σου τι έκανες και ζήτα την γνώμη ενός ιδικού.

Γκιώνης είπε...

Ανωνυμα ή επώνυμα ή με ψευδόνιμο δε με πειραζει. Μπλογκ ειναι και ειμαστε εδώ για να κάνουμε σχόλια για διάφορα θέματα. Με ενοχλεί πολύ ο δόλος όμως και η υποκρισία σε συνδοιασμό με την ειρωνία. Ποσο μάλλον όταν γίνονται επιθέσεις με προσωπικό χαρακτήρα με χτηπήματα κατω απο τη μέση. Το προβλημα μεγαλώνει όταν αυτές οι τακτικές ακολουθούνται από άτομα που δειχνουν τη συμπεριφορά του εγκάθετου, προβοκάτορα με φασίζουσα αποψη και συμπεριφορά. Παράλληλα οταν νεα ατομα και ποσο μάλλον κυρίες αντιμετωπίζουν αυτές τις συμπεριφορές θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσω και με καθε τρόπο να μπει μια τάξη. Λυπάμαι για τον πατέρα σου και ευχομαι να εισαι καλά και να τον θυμάσαι. Αν ολα αυτά που λες σήμερα τα έλεγες απο παλιά ακόμα και ανώνυμα δεν νομιζω οτι θα υπήρχε θέμα. Δεν με νοιαζει αν εισαι ο κωνσταντίνος ή ο γιωργος ή ο νικήτας. Ανθρωπος να εισαι. Ναι εθιξες κοσμο,οικογενειες και παιδιά. Εθιξες εμενα τον γκεκα και την βικυ σε πρώτο βαθμό. Σε δεύτερο βαθμό έθιξες όλους όσους προσπαθούν να διαβάσουν και να καταλάβουν γιατί τετοια συμπεριφορά. Απο τοτε που βγήκε η συγνώμη εχαθει το φιλοτιμο. Και τον χειροτερο εχθρο μου θα υπερασπιστώ αμα δω οτι αντιμετωπίζεται άδικα σε κάποια θέματα. Τωρα για την ΕΕΡ ως μη μελος της ειπα αυτα που είπα και λεω την αποψη μου όπως εγω την εχω σχηματίσει βλέποντας και συζητώντας τόσα χρόνια με τόσους ανθρώπους του χώρου. Τα μέλη της παλαιά και νέα ειναι υπεύθυνα για την εξέληξη που θα ήθελαν αυτό ο Θεσμός να ακολουθήσει. Εγω με χαρά θα συνδιαλέγομαι με όλους όσους πραγματικά προσφέρουν απο όπου και αν ανήκουν. Παραμένω όμως στις θεσεις μου και στην παρέα μου που τοσα χρονια μαζι πορευόμαστε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γκιώνης

2Μδης είπε...

Ευτυχώς πάντα συναναστρέφομαι με συναδέλφους και καθημερινά βλέπω από κοντά κάποιους από αυτούς. Μπορώ να ισχυριστώ επομένως ότι δεν είμαι συνέχεια πάνω από το ιστολόγιο, κάποιοι το ξέρουν και το αντιλαμβάνονται αφού γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον φόρτο εργασίας μου.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια και το αντίθετο. Ότι όλα τρέχουν μόνα τους. Αφιερώνω αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μου σε ενδιαφέρουσες αναρτήσεις και χαρίζω πολύ από τον χώρο του ιστολογίου σε σχόλια. Ελεύθερα σχόλια! Ευχαριστώ όσους χρησιμοποιούν με υπευθυνότητα αυτή την δυνατότητα που δίνει σε όλους μας το διαδίκτυο.

Διαβάζοντας προηγούμενα σχόλια πιθανόν ανακύπτουν κάποια ερωτήματα στα οποία θα μπορούσα να απαντήσω αλλά θα άρχιζε πιθανόν νέος κύκλος και δεν είναι στόχος μου.

Ας θεωρηθεί ότι έληξε το θέμα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Θυμίζω τέλος, ότι εκ των πραγμάτων, η ανωνυμία στο διαδίκτυο είναι σχετική...

The road less pedaled είπε...

Γκιώνη εδώ ακριβώς είναι η ουσία. Τα χτυπήματα κάτω από την μέση. Ανώνυμα ή επώνυμα.
Φυσικά το ανώνυμο είναι το άκρον άωτον της χυδαιότητας.
Δεν με ενοχλεί η κακή κριτική. Τα ψέματα και η κακία είναι αυτά που δεν ανέχομαι.

Ακόμα και τώρα, ο "Κωνταστίνος-Νεκτάριος" SV2GQP, μιλάει ειρωνικά για τον διαχειριστή του blog (νιώθει "ευγνωμοσύνη") καθώς και λέει "συγγνώμη ΑΝ σε πρόσβαλλα ή σε έθιξα".
Δεν αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη των πράξεών του..

Πχ ένα μικρό δείγμα για το οποίο αναρωτιέται ΑΝ με έθιξε:

"είπα να κάτσω και να σου απαντήσω στο post της χολής του μίσους και της κακίας που έχεις απέναντι στους συνανθρώπους σου ...μα είπα τζάμπα θα τα έγραφα …….το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μπορεί να έχεις 1000 πτυχία 1000 επιτυχίες παντού…… ένα πράγμα δεν θα γίνεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ .
Λοιπαμε τους ασθενείς που θα πέσουν στα χέρια σου ......"


δεν με θίγει ή δεν είναι προσβλητικό.
Βέβαια το παραπάνω είναι από τα πιο light και ψύχραιμα σχόλια που έχει κάνει για μένα, ανώνυμα πάντα.
Έγραφε για "μ** που σέρνουν καράβια", μου ριχνε κατάρες για να μην ξαναγυρίσω στην Ελλάδα κλπ.

Είναι η μοναδική περίπτωση ανωνύμου που ασχολήθηκα να μάθω την ταυτότητά του γιατί ήταν η πιο αρρωστημένη απ'όλες.
2 φίλοι που ξέρουν από internet forensics ασχολήθηκαν και τον βρήκαν. Ο ένας απ'αυτούς είναι έλληνας και ΔΕΝ είναι ρ/ε.

Όταν τα είδε τα (ανώνυμα-χυδαία) σχόλια του SV2GQP, γύρισε και μου είπε
"καλά ρε Βίκυ, αυτό είναι το χόμπυ σου, με τέτοια άτομα συναναστρέφεσαι ?"

Ε, ντράπηκα. Είναι να μην ντραπείς ?
Ντρέπομαι πχ να του δείξω τα χθεσινά για να βρει τον άλλο ανώνυμο λεβέντη (εκτός κι αν συνεχίσει το ίδιο βιολί)

Φυσικά ακόμα κι η ιδέα να σύρω στον εισαγγελέα έναν 55χρονο ο οποίος μου είναι άγνωστος, με κάνει να ντρέπομαι.
Δεν ξέρω γιατί.

Βέβαια, τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και στον αέρα απ'ότι μου λένε.
Οπότε όλα αυτά είναι αναμενόμενα.

Ανώνυμος είπε...

Βίκυ ήρεμα! "Άφετε τα παιδία έλθει προς με..."

Ανώνυμος είπε...

Νομίζετε ότι αν θέλει κάποιος να θίξει ή να βρίσει, μπορείτε να τον βρείτε τόσο εύκολα;
Δεν υπάρχουν δηλαδή τα internet cafe, όπου πίνοντας τον καφέ του, μπορεί να το κάνει και ανώνυμα και με ασφάλεια;
Νομίζετε πως η εξυπνάδα είναι προνόμιο μόνο μερικών;

Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό.
Το ζητούμενο είναι να καταλάβουν ορισμένοι, ότι το γεγονός πως μερικοί συνάδελφοί μας ραδιοερασιτέχνες, είναι ανορθόγραφοι, αυτό δεν τους κάνει ούτε "ελλαδεμπόρους", ούτε "πεκινουά", ούτε και είναι υποχρεωμένοι να δέχονται κατά τον χειρότερο τρόπο, τα ιεροεξεταστικά σχόλια, τα υπονοούμενα και τις βωμολοχίες κάποιων.

The road less pedaled είπε...

Όχι, κάνεις λάθος !!
Δεν υπάρχει ούτε απόλυτη ασφάλεια, ούτε απόλυτη ανωνυμία στο ίντερνετ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Και το ίντερνετ καφέ είναι ημίμετρο. Απλά θα αργήσει λίγο παραπάνω να σε βρεί αυτός που ξέρει.

Και δυστυχώς θα πρέπει όλα τα πεκινουά να καταλάβετε, ότι δεν με ενοχλεί η κακή κριτική, ούτε η ανορθογραφία σας, αλλά η αρρώστια σας.
Με ενοχλούν ωστόσο οι δήθεν πατριώτες ελλάδεμπορες που προσπαθούν να μας επιβάλλουν τα ψευδοπατριωτικά τους πιστεύω χωρίς να σέβονται στοιχειωδώς την ελληνική γλώσσα.

Είστε τυχερός επειδή δεν θυμώνω εύκολα.

Το ζητούμενο είναι να μάθετε να σέβεστε τους εαυτούς σας. Όταν το καταφέρετε αυτό, θα σεβαστείτε και τους άλλους.

Εάν βέβαια συνεχίσετε να είστε πιασμένος στο μπατζάκι μου, είτε από το σπίτι σας, είτε από κάποιον φίλο σας είτε από ίντερνετ καφέ, μου είναι αδιάφορο, τα πράγματα θα παρουν άλλη τροπή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας φοβάμαι αγαπητή μου, γιατί απλούστατα δεν σας πρόσβαλα πουθενά.
Μπορείτε να ενεργήσετε όπως επιθυμείτε, όσον αφορά το άτομό μου.
Μπορείτε να θυμώσετε όσο θέλετε.
Μου είναι αδιάφορο.

Μέχρι όμως να διορθώσετε το επιτιμητικό σας ύφος ή έστω μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα, εγώ προσωπικά, το μπατζάκι δεν σας το αφήνω.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, αν τυχόν προβείτε σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια εναντίον μου, θα ήθελα να ξέρω, αν θα είχατε το θάρρος να συμπεριλάβετε μέσα στην έγκλησή σας, τα προσβλητικά - βωμολοχικά μηνύματα του φίλου σας Γκιώνη, καθώς και τις επιδοκιμασίες σε αυτά.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν σας φοβάμαι αγαπητή μου, γιατί απλούστατα δεν σας πρόσβαλα πουθενά."

Ναι δεν την πρόσβαλες καθόλου το μ**** σέρνει καράβι και άλλες βρισιές δεν είναι τίποτα. Είσαι μεγάλος υποκριτής όταν φωτογραφίζεσαι στο άγιο Όρος και με Ελληνικές σημαίες όταν μιλάς σε έναν συνάνθρωπο σου έτσι επειδή δεν σου έστειλε μια κολοκάρτα που στο κάτω μπορεί να μην την πήρε καν

Ανώνυμος είπε...

Sv2gqp εχεις αδικο σταματα!

Γκιώνης είπε...

Ανωνυμε μην ασχολήσε μαζι μου και μην τα μπλεκεις. Κανε το παιχνιδακι σου και κοκοκοκο.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

για να μη τα φορτωνετε ολα σε εμενα απο της 3.23 δεν εχω ξαναγραψει .

sv2gqp

Ανώνυμος είπε...

Όοοοχι Γκιώνη μου.
Δεν μπορεί να εκφοβίζει η φιλενάδα σου επιλεκτικά, όποιον δεν γουστάρει.
Ή δεν της αρέσουν οι ύβρεις από όπου κι αν προέρχονται, ή της αρέσουν ακόμα κι αν αφορούν εκείνη.
Την επιλεκτική επιδοκιμασία από μέρους της, όταν οι ύβρεις προέρχονται από υποστηρικτές της, απλά να την ξεχάσει.
Δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε.

sv8gke είπε...

Ρε μεγάλε δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις;;Αντε ξεκόλα το λοιπόν!

Ο γκιώνης έχει ονοματεπώνυμο,δεν κάνεις ένα κόπο να πας να του τα πεις;;Θα χαρεί πολύ να σε γνωρίσει!!Τι μας πρήζεις;;

Εχω την αίσθηση ότι είναι άλλο φρούτο αυτό και οχι ο gqp..είναι ο χτεσινός και του αρέσουν τα ααβασανιστα αβιαστα ααβορα.

Ανώνυμος είπε...

Και υπόψιν σας, έχω κρατήσει την σελίδα σε screenshot για την περίπτωση που θα προχωρήσει το πράγμα, ΠΡΩΤΟΥ σβήσει (καλώς έπραξε) ο Ιωάννης, τα προσβλητικά σχόλια σε βάρος μου.

Γκιώνης είπε...

Εγω στα ξαναλέω αμα θες με δική μου σειρά σε ελεύθερη απόδοση. Βρε καλε μου ανθρωπε σωσε οτι θες κανε οτι θες.Κανε κωλοτούμπες,κανε εκτασεις διατασεις ανατάσεις σε δυο χρονους. Τι να σου πω δεν γνωριζω εχω σηκώσει και τα δυο χερια ψηλά. Ελεος.Να πουμε κατι αλλο? Να αλλαξουμε θεμα?
Απο καταγγελίες εχουμε χορτάσει. Στις σοδες με πετυχες. Ελα καλο βραδυ.

Γκιώνης

The road less pedaled είπε...

Μην αγχώνεστε, κρατήστε το screenshot, το μπατζάκι μου κι όλα θα γίνουν.

Αν δεν απατώμαι, από το ίδιο H/Y ανεβάσατε σχόλια για άλλον συνάδελφο που τον λέγατε λίγο-πολύ ομοφυλόφιλο, μιας κι εσείς ως Ελληνάρας είστε "straight".
Αυτό δεν θίγει την τιμή και την υπόληψή του ?

Αγαπητέ, το αν με προσβάλλατε ή όχι, θα το αποφασίσει άλλος, όχι εγώ.
Πάντως έχω πολλή υπομονή. Είδατε πως με την περίπτωση του άλλου συναδέλφου περίμενα σχεδόν μισό χρόνo.

Ανώνυμος είπε...

Έεεετσι.
Τώρα μιλάς σωστά.
Οι απειλές και οι ύβρεις δεν αποδίδουν ποτέ.
Αντίθετα γυρνάνε μπούμερανγκ, σε αυτόν ή αυτούς που τις χρησιμοποιούν/επιδοκιμάζουν.

The road less pedaled είπε...

Γκιώνη όποτε έρθεις κατά 'δω, η πρόσκληση για σουβλάκια και ρετσίνες είναι ανοιχτή.

Έτσι ακριβώς.
Και φυσικά όποιος διαφωνεί μαζί μας δεν είναι σώνει και καλά ομοφυλόφιλος.

Θα τα πούμε. Εν ευθέτω χρόνω.

Ανώνυμος είπε...

Σας προκαλώ κυρία μου να το κάνετε.
Δεν έχω υβρίσει ποτέ κανέναν.
Αν αποφάσιζα ποτέ να το κάνω (που δεν είναι του στυλ μου), θα μπορούσα κάλλιστα να χρησιμοποιήσω ένα ίντερνετ καφέ κι όχι την ip της οικείας μου.
Κι εσείς έχετε μιλήσει στο παρελθόν για κάφρους, κανιβάλους, αμόρφωτους, απαίδευτους, κοπρώνες, ελλαδεμπόρους, χυδαίους, ηλίθιους, μπεκρήδες, ρεμάλια, ρεμπεσκέδες και άλλα πολλά.
Μέχρι χθες βράδυ επικροτούσατε της βωμολοχίες του κ. Γκιώνη.
Υπάρχουν όλα, εδώ μέσα και άλλου.
Αν κάποιος πρέπει να απολογηθεί και να φοβάται, αυτή είστε εσείς κι όχι εγώ.
Προχωρήστε λοιπόν κι εδώ είμαι εγώ.
Να δούμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος.

The road less pedaled είπε...

Είτε γράφετε με λογαριασμό μέσω του blogger, είτε "απλώς" ανώνυμα, δεν αλλάζει κάτι. Ένα και το αυτό.

Το τι ακριβώς θα κάνω, αυτό είναι δικό μου θέμα.

Προς το παρόν χαλάρωσε. Έχωμε χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει λοιπόν.
Αναμένω.

Σκουλήκι είπε...

Ποταπά πτηνά του ουρανού και ψυλιάρικα κουτάβια. Μην βάζετε υποθήκη το ονομά σας και την υποληψή σας για κανέναν. Ουτε καν για εσάς τους ιδιους. Εμείς τα σκουλήκια κυκλοφορούμε υπογείως και σερνόμενα μαθαίνουμε βρωμιές. Πολλές βρωμιές διαφόρων "επιφανών" ατόμων, που λέει και ο λόγος.
Ασχοληθείτε με κάτι αξιόλογο, πχ πως να γλυτώσετε από τους κυνηγούς που θέλουν να σας πιάσουν και να σας βαλσαμώσουν. ή ακόμη καλύτερα κάντε αυτό που σας αρέσει(ανίχνευση λαγών στην ορεινή Λευκάδα), έχετε και γνώση και οσμή. Μάθετε να ξεχωρίζετε ...... τους λαγούς απο τις χελώνες. Αυτά.
Με σαλιαρισμένους χαιρετισμούς "ο φίλος σας, το σκουλήκι"

sv8gke είπε...

Γεια σου ρε παλιοσκώληκα,προς το παρόν τα βάλαμε με τις κότες.

Ελα εσύ Λευκάδα και θα σε κεράσω καλύτερο έδεσμα από λαγό..έχεις ακουστά για πρατίνα στα κάρβουνα;;

Ανώνυμος είπε...

Ε, κάποια στιγμή θα φτάναμε εδώ. Είχε ξεφύγει τελείως το πράμα. Ελπίζω να μην δούμε κι ακόμα χειρότερα.

Πάντα γράφω ανώνυμα στο internet και στα ραδιοερασιτεχνικά blogs. Ποτέ όμως δεν γύρισε κανείς να μου πει "ποιός είσαι εσύ?".
Αλλά αυτή η ξεφτίλα δεν έχει προηγούμενο.

Επειδή δεν γουστάρουμε κάποια, είναι αντιπαθητική, είναι εμετική, σέρνει καράβια, είναι σλαβομακεντόνσκι, είναι γριπωμένη, είναι πόντια και τα λοιπά γράφουμε δημόσια ότι μας κατέβει.
Επειδή δεν γουστάρουμε κάποιον είναι Ασπασία, του γράφουμε Όπερες..... Ρε σεις, πατάτε, στέκεστε?

Και καταλάβετε επιτέλους πως το να εξυβρίζετε κάποιον δημόσια, είτε γράφοντας προσβλητικά σχόλια στο internet, είτε τα λέτε στον αέρα στα VHF, είτε τα γράφετε με ένα σπρέϊ σε έναν τοίχο, είναι το ίδιο και το αυτό.
Στο internet μάλιστα, είναι πολύ πιο εύκολο να εντοπιστείς και να υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου.

Διάβασα τα σχόλιά του τελευταίου ανωνύμου (σήμερα πρωί-πρωί, τα κομμένα σχόλια δεν τα πρόλαβα για φαντάσου) και η ηλιθιότητα χτυπάει κόκκινο. Εκτός του ότι είναι τελείως εκτός θέματος, είναι καθαρά προσωπικά.
"πιάνει τους δόκτορες γρίπη?"
"καταδέχεται η γρίπη να κολλήσει πάνω σας?".
Τι χιούμορ! Τι εξυπνάδα! Τι επίπεδο!
Σου φέρνει εμετό? Σου είναι αντιπαθητική?
Χεστήκαμε ρε! Σε ρώτησε κανείς?

Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση και με τους 2 "κυρίους-ανώνυμους"
είναι που ζητάνε και τα ρέστα από πάνω!
Σιγά μην σκίσετε κανά καλτσόν, μην σπάσετε κανά νύχι.

Ο κύριος "ανώνυμος-κανένας" καταλαβαίνει πως η ασυδοσία τελειώνει κι απειλεί κι από πάνω γιατί λέει τον προσέβαλλε κάποιος επώνυμα!! Με μια λέξη: τραγέλαφος.

Ηρεμήστε. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.

Γκιώνης είπε...

Ωρε σκωληκα τι να πεις και σει ρε παιδι μου. Σερνεσαι απο εδω σαλιαρίζεις απο εκει. Ζωή ειναι αυτή ρε μια ζωή σκτυφτός μουλούχα αντε και κανένα σχόλιο. Ουτε οι φιλοι σου ρε δεν σου απαντάνε καλα να σε καλέσουν να πιεις μαζί τους δεν το συζητώ.
Ειστε ωραίοι εσεις οι ανωνυμοι. Ανωνυμα προσβάλεται, ανώνυμα σχολιάζεται, ανωνυμα σφαζεστε, ανωνυμα πορεύεσται και κατα τα λοιπά κουκουλοφόροι υπερασπίζονται την δημοκρατία. αυτο σας μαρανε. Δεν διαφωνώ με την ανωνυμία σας. Απλα περιμενω να δω ποτε ως ανώνυμοι θα προσφέρετε κατι θετικό. Η ανωνυμία δεν παει παντα με την προβοκάτσια. Μπορει να ειστε και ανώνυμοι θετικά σκεπτόμενοι. Αλλα φαίνετε οτι η χύτικη καταγωγή σας και τα στερεότηπα απο αλλες εποχές δεν σας αφήνουν να αγιάσετε. Δεν ανέχομαι το αδικο. Απλες διαφορες που ομορφαίνουν τη ζωή.

Γκιώνης

Σκουλήκι είπε...

Κουταβάκι, Εάν ειναι παλιοπρατίνα, το συζητάμε. Να καλοκαιριάσει πρώτα, να πάρω την σκουληκίνα μου αγκαζέ, και να έρθουμε με το 2x2. Με μια προυπόθεση, θα δέσεις τα ράμφη απο τα δυο βρωμόπουλα γιατί δεν με βλέπω καλά. Θα θέλουν να με κάνουν κολατσιό.

Γκιώνη, πρόσεχε το σαραντατρίο μετά την ανηφόρα. Εμείς τα σκουλήκια δεν πίνουμε, ειμαστε της υγιεινής διατροφής. Κανένα ψοφιμάκι, κανένα άπλυτο για ξέπλυμα, τα κλασσικά δηλαδή κλπ. Συγγενείς εχω πολλούς και όλοι με "χούμορ". Γυμνοσάλιαγκες, μεταξοσκώληκες και όλα τα ασπόνδυλα ερπετά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κάπου είχα διαβάσει, πως δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό έχουν όλοι. Δικαίωμά σου. Όπως και δικαίωμα του gqp πχ η των άλλων με τις όπερες.
Άμα χέστηκες, άφησε τα μπατζάκια της κλίκας και γίνει άνθρωπος και ξεκόλλα. ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ
Όσο για την δόκτορα, άσε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη εμείς που την ξέρουμε από τότε που ήταν ακόμη sw εδώ.

Ανώνυμος είπε...

'Και σ οποιον αρεσει...'

Σε ποιον λες ναρεσει η αρρώστια σου;;;
Μετρησες πόσοι σε εκραξαν;;
Μιλάμε για επιπεδο, για σοβαρότητα, όχι αστεία.

Ανώνυμος είπε...

Ας σταματησει πρωτα η κλικα να ειρωνευεται τους συναδελφους για τα βιντεο που ανεβαζουν στο youtube για το αν πινουν ενα ποτηρακι παραπανω για τον επαθαν ατυχηματα στις εκδρομες τους για το αν γιναν η δεν γιναν τακτικα μελη στην ΕΕΡ για το αν ειναι αγραμματοι ας σταματησουν να αμφισβητουν τον πατριωτισμο του καθενος κρινοντας τον απο την ορθογραφια του ας σταματησουν οι ειρωνιες και τα υπονοουμενα για αλλους συλλογους και τοτε θα σταματησουμε κι εμεις να ασχολουμαστε...
Οσο υπαρχει ομως δραση θα υπαρχει και αντιδραση οσο υπαρχει λογος θα υπαρχει κι ο αντιλογος και αυτο δεν προκειται να σταματησει ποτε...

Γκιώνης είπε...

Εσυ δηλαδί εισαι της αλλης κλικας και βριζεις αυτή την κλικα για να αθωωωσεις την κλικα που ανηκεις? Για να καταλάβουμε ρε παιδι μου. Ωραιος εισαι. Παντως εμεις και νεα βιντεακια περιμενουμε απο την παρέα σου και θα τα παίξουμε γιατι κακοι ανθρωποι δεν ειμαστε. Να εισαι σιγουρος οτι ολα διορθωνονται και ολα τα συζηταμε, προξενήτρες δεν θελουμε. Οσο για την δραση και την αντιδραση σε παραπεμπω στο πειραμα με την πατάτα του φιλου σου απο την αλλη κλικα. Εκει λοιπον εχουμε δραση απο το ρευμα αλλα καμια αντίδραση απο την πατατα. Ε?

Καλημερα κλικαδώρε αναμίκτη αντιδραστικε.

Γκιωνη
ΥΓ Η βλακεια δεν χρειαζετε ουτε επεξήγηση ουτε υπεράσπιση.

Γκιώνης είπε...

τοτε θα σταματησουμε κι εμεις να ασχολουμαστε...

Αν καταλαβαίνω καλα ειστε αρκετοι. Γιατι δεν πατε για κανενα καφεδάκι να ηρεμήσετε και να οργανώσετε τις επικοινωνίες σας. Και στειλε μας τις φωτογραφιες να σας χαρούμε και εμεις.

Αντε καλο μου παιδι ασχολήσου με κάτι άλλο.

Γκιωνης.

Ανώνυμος είπε...

Γκιωνη μου παρτο κι ετσι...
Την κλικα σας εσεις την κλικα μας κι εμεις...
Οσο μας προκαλειτε θα σας απανταμε...
Σταματηστε να σταματησουμε...

Γκιώνης είπε...

Για πηγαινε ρε ανωνυμε και κανε ανωνυμα σχολια στα μπλογκ της κλικα σου να δεις θα τα δημοσιευσουν? Ε?
Για πες πες μας και κατι άλλο εσυ και η κλικα σου διαφεντεύεται τα συμφεροντα όλων των παναττικών συλλόγων. Αυτα δεν γινονται ρε αδερφε. Καλη η δημοκρατία αλλα τα δημοκρατικά μέλη πρεπει και να αυτελεγχονται και αυτοκριτική να κάνουν. Λοιδωρήτε ασύστολα πρόσωπα και καταστάσεις και με φασιστικό τροπο αρνήστε τη δημοσίευση οποιασδηποτε απάντησης προς υπεράσπιση εστω των ατόμων.
Να ευχαριστεις το θεο που υπάρχουν και καποιοι οι οποίοι δεν αρνήθηκαν ποτε το διάλογο και είναι ανοικτοί σε προτάσεις και ευτυχώς που η κλικα σου ειναι μια μειοψηφία και ετσι θα παραμείνει με τον τροπο που σκεφτεται και πράτει.
Δεν φταιμε εμεις για την κατάντια σας.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Εσενα παντως Γκιωνη μου δεν σε εχει κοψει κανενας...
Τα σχολια σου τα διαβαζω ανελλειπως στα μπλογκς που κατηγορεις ακομα και οταν ησουν ανωνυμος...
Διαλογο θα κανουμε οταν δεν θα μπινελικωνεις και θα μιλας οπως σου μιλανε...
Καταντια ειναι η δικια σου και της κλικας σου που κατηγορειτε τους παντες και τα παντα και εχετε και την απαιτηση να σας λενε κι ευχαριστω...
Φυσικα αυτο απλα δεν παιζει και να το ξεχασετε...
Αφου σου αρεσουν τα λογοπαιγνια και οι απμελοφιλοσοφιες με μπολικη δοση χολης και βλακειας διανθισμενες με μπινελικια θα φροντισουμε να παιρνεις τη δοση σου καθημερινα...

Γκιώνης είπε...

Χαιρομαι που με διαβάζεις. Αφου με διαβάζεις θα γνωρίζεις οτι κατεβαίνω ανεξαρτητος και δεν ανήκω σε καμια κλικα. Παραλληλα πρεπει να γνωρίζεις οτι δεν αφήνουν σχολια μου και αυτα που λες τα ακούω βερεσε. Τωρα αν θες να με στολιζεις καθε μερα δικαίωμα σου. Να ξερεις ΕΓΩ δεν θα σε σταματησω και θα χαρώ πολύ να σε δω με ρομπα. Ποτε θα καταλάβεις οτι εισαι λάθος? Πότε θα πιστείς οτι στραβα αρμενίζεις και δεν ειναι στραβος ο γυαλός. Ποτε θα σταματήσεις να εχεις αποψη κρυμμένος πίσω από την κλίκα σου? Ποτε θα σκεφτείς πόσο ενοχλητικός γίνεσαι? Ποτε?

Εσυ τι υπερασπίζεσαι, τα φασιστάκια? Κριμα και νομιζα ότι μπορεις να κανεις και διαλογο. Κεφτες και δε φτες.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Κλίκες, απειλές, ιστορίες.. Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιοι άντρες για να στρώσουν χαρακτήρα στους υπόλοιπους.
Μερικοί δεν έμαθαν από τα παθήματα άλλων.
Εδώ πάντως στην Θράκη τους λέμε τσιχλόμαγκες και τακουνόμαγκες.

Γκιώνης είπε...

θα φροντισουμε να παιρνεις τη δοση σου καθημερινα...

Να φροντισετε παιδια να φροντίσετε απλά μην το γυρισετε τουμπεκι οταν θα τα ακούτε στέρεο. Αδελφουλα μου εγω σου μιλάω με το εγω μου εσυ μου απαντάς με το εσεις.
Φιλακια πολλα λοιπόν και απο απειλές χορτάτος ειμαι. Τιποτα αλλο θα μας πεις? Αντε λοιπον κανε καμια βολτούλα γιατι θα ακούσεις τιποτα αντρικό και θα αρχίσεις τα τηλέφωνα. Να εισαι αντρας ρε και να εχεις δική σου αποψη. Και προπάντων μην συμβουλέυεσαι αδελφες ψυχές γιατι ξαφνικα θα σε αφησουν μόνο σου και τοτε θα κλαις και θα παρακαλάς. Το εχουμε ξαναδει το εργο.
Βλεπεις οτι δεν σταματαω το διάλογο οσο ανωνυμος και αν εισαι. Απλα φροντισε να παραμεινεις ανώνυμος, ετσι καλή μου?


Γκιωνης κανω υπομονη

Ανώνυμος είπε...

Ναι χρυση μου παραμενω ανωνυμος τραβας κανα ζορι...?
Κι εσυ ανωνυμος ησουν πριν ενα μηνα...
Αυτο δεν εμποδιζε τους αλλους να δημοσιευουν τα σχολια σου...
Δεν υπερασπιζω κανενα και δεν εχω αναγκη απο την καλυψη κανενος...
Αλλα σας χαλαει που εχετε απεναντι σας καποιον ή καποιους που σας επιστρεφει πισω την χολη και την ειρωνια που βγαζετε γι τους αλλους ετσι...?
Δεν πειραζει οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται...
Κανε υπομονη λοιπον Γκιωνη μου γιατι κι εμεις υπομονη κανουμε μαζι σας...

2Μδης είπε...

Εσείς;; Εσύ και ποιος άλλος;

Γκιώνης είπε...

Σταματα βρε παιδι μου να λες ψέμματα. Επισης σταματα να εισαι μονος σου και με τους αλλους.

Να παίξουμε λοιπόν ενα τραγουδακι να χαλαρώσεις.
http://www.youtube.com/watch?v=wMHuoWY8UN4

Φιλάκια καλή μου

Γκιώνης είπε...

Δεν υπερασπίζομαι. Εγω δεν υπερασπίζομαι. Και ουχι δεν υπερασπίζω.
Αλλα που να τα ξερεις εσυ που εχεις μαθει το εσεις, το εμεις και αλλα τσουτσουδοειδή.
Καλα να περνάτε ρε λεβεντες απόκροιες ειναι, για τα καρναβαλια ειστε. Αν ντυθείς πατάτα να θυμηθείς οτι απο εσενα το ρευμα περναει.
Φιλια πολλα στις φιλες σου. Αν νοιωθουν υγρές νομιζω οτι το αγγουρακι βολευει στις δυσκολες ώρες.
Ειχα εκπροσωπο τύπου βρήκα και αγγελιοφορο.
Μηνυμα εληφθη.QSL QSL.
Και όταν κανεις επικοινωνίες μην ξεχνας να κλείνεις τον δονητή σου γιατι βγαζει βομβο και σε πέρνουν χαμπάρι.

Φιλακια

Ανώνυμος είπε...

@2μδη: Εγω και οι "αγραμματοι" οι "γελοιοι" οι "αμορφωτοι" οι "κοπρωνες" οι "ελλαδεμποροι" τα "σκουλικια" οι "ανωνυμοι" οι "gay" οι "τσιχλομαγκες" οι "τακουνομαγκες" τα "πεκινουα" οι "φασιστες" οι "ζωεμποροι" οι "βορειοι" οι "νοτιοι" και ολοι αυτοι που δεχονται καθημερινα τονους χολης και ειρωνιας απο την κλικα...
@Γκιωνη: Τον δονητη τον εχω χασει τελευταια...
Να του κανω μια κληση να αρχισεις να χαμογελας απο ευχαριστηση...?

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ξεχασα τους "μπεκρηδες"....
Βαλτους κι αυτους στη λιστα...

Γκιώνης είπε...

Οταν κανω διαλογο μαζι σου θα απαντας σε εμένα και δεν θα φωνάζεις βοήθεια. Σε προκαλώ να μου πεις ποιοι από την παρεούλα σου συμφωνούν με την συμπεριφορά σου. Ποιοί? Γιατι όσο και ξαξακες να ειναι τα παιδια δεν συμπεριφέρονται ετσι. Εσυ τι υπερασπίζεσαι. Αρκετα ασχολήθηκα μαζί σου. Εισαι εγκάθετος και λυπάμαι που δεν το ειχα καταλάβει. Λυπάμαι που εισαι τριγύρω και ρουφιανεύεις και κανεις παρέες να τσακώνονται. Λαδέμπορα. Τον θυμάσαι απο το Χριστός Ξανασταυρώνεται. Αλλα που ποιότητα στη ζωή σου. Και ειμαι σίγουρος ότι ούτε οικογενεια εχεις για να σε συνετήσει. Μην το γυρίζεις τουμπεκί. Θα τα ακούς στέρεο.
Πες μου ποιοι συμφωνούν μαζί σου αν εισαι μαγκας. Παλιογλάστρα.

Γκιώνης

ΥΓ Απο την παρεούλα που επικαλείσε δεν δηοσιεύει κανεις σχολια μου και ουτε θα στειλω σχολια ξανά. Μην ανακατεύεις κοσμο γιατι θα την πατήσεις. Κοιτα την καμπούρα σου και ασε όλους τους άλλους. Μεχρι να μου πεις ποιοι συμφωνούν μαζί σου σε αποκαλώ προβοκάτορα και ρουφιάνο.

Ανώνυμος είπε...

Εγω Γκιωνη μου δεν μιλησα για συγκεκριμενους ραδιοερασιτεχνες...
Τωρα αν εσυ εννοεις αυτους που αναφερεις πες το να μην παρεξηγηθω εγω...
Και προ παντων μην χανεις την ψυχραιμια σου...
Απο μπινελικια δεν μασαω ...
Ξερω και εγω να βριζω αλλα σε αντιθεση με σενα σεβομαι το χωρο που με φιλοξενει...
Για πες λοιπον ποιους εννοεις οταν λες παρεουλα μου κι οτι τους εκπροσωπω...?

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...

Επειδη αρχισαν να σβηνονται σχόλια θα ηθελα να σου πω ότι τετοιο μαλακα ειχα καιρό να γνωρίσω.

Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

Γκιωνη μου τι εγινε επαθες μπλακ αουτ...?
Θα μου πεις ποιους εννοεις ή θα κανεις την κοτα και θα συνεχισεις να βριζεις ασυστολα...?
Αντε για να δω εισαι μαγκας ή ολο το αντριλικι σου εξαντλειται σε βρισιες οσο βρισκεσαι κρυμμενος πισω απο το πληκτρολογιο του υπολογιστη σου...?

Γκιώνης είπε...

" Εγω Γκιωνη μου δεν μιλησα για συγκεκριμενους ραδιοερασιτεχνες...
Τωρα αν εσυ εννοεις αυτους που αναφερεις πες το να μην παρεξηγηθω εγω...
Και προ παντων μην χανεις την ψυχραιμια σου...
Απο μπινελικια δεν μασαω ...
Ξερω και εγω να βριζω αλλα σε αντιθεση με σενα σεβομαι το χωρο που με φιλοξενει...
Για πες λοιπον ποιους εννοεις οταν λες παρεουλα μου κι οτι τους εκπροσωπω...?"

Εγω λοιπόν σου λέω ότι στον τάφο σου πολλα βιολιά θα φέρω.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Ρε φιλε δεν παίζεσαι. Μας λες τόση ώρα ότι κάνετε υπομονή, ότι διαβάζεις το σχολια μου σε μπλογκς και μετα το γυρίζεις τουμπεκί?
Λουλα λουλα που εισαι λούλα?
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ? Εγω δεν θα σου πω τιποτα εσυ να μας πεις ποιοι κανετε υπομονη γιουσουφάκι. Εσυ πες μας ποιοι ειστε? Αγαπούλα μου την πάτησες.
Εχει κι αλλες κορες η μανα σου.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

"@2μδη: Εγω και οι "αγραμματοι" οι "γελοιοι" οι "αμορφωτοι" οι "κοπρωνες" οι "ελλαδεμποροι" τα "σκουλικια" οι "ανωνυμοι" οι "gay" οι "τσιχλομαγκες" οι "τακουνομαγκες" τα "πεκινουα" οι "φασιστες" οι "ζωεμποροι" οι "βορειοι" οι "νοτιοι" και ολοι αυτοι που δεχονται καθημερινα τονους χολης και ειρωνιας απο την κλικα...
@Γκιωνη: Τον δονητη τον εχω χασει τελευταια...
Να του κανω μια κληση να αρχισεις να χαμογελας απο ευχαριστηση"

Οταν κανω διαλογο μαζι σου να κανεις διάλογο μαζί μου και να μην ζητάς βοήθεια. ΛΟΛΑ. Αυτούς που περιγράφεις αυτή ειναι η παρεούλα σου μονο που ξεχάσανε να σε εξουσιωδοτήσουν να τους υπερασπιστείς. Ασε τις μαγκιες και τα κολπα και σταμάτα να ξεγλιστράς ωσαν οχιά. Ανακατεύεις κοσμο και δεν εισαι τιποτε αλλο από μια απλή κουτσομπόλα. Σε προκαλώ να μας πεις γιατι σε τοσα σχολια χρησιμοποιείς πληθυντικό. Εγω σε αντιμετωπίζω μόνος μου και με το μηδη να κοβει σχόλια.
Ο πλαταμωνας ειναι μια μεγαλη παραλία για να μπορεσεις να πουλήσεις πολλα φτερά. Αντε αγαπούλα μου κουνα την γκολάρα σου.

Γκιώνης

ΥΓ Περιμένω να μου εξηγήσεις τον πληθυντικο ανωνυμη.

Γκιώνης είπε...

Εγω Γκιωνη μου δεν μιλησα για συγκεκριμενους ραδιοερασιτεχνες...

ΚΟΤΑ 1
Τωρα αν εσυ εννοεις αυτους που αναφερεις πες το να μην παρεξηγηθω εγω..

ΚΟΤΑ 2

Ξερω και εγω να βριζω αλλα σε αντιθεση με σενα σεβομαι το χωρο που με φιλοξενει...

ΚΟΤΑ 3

Για πες λοιπον ποιους εννοεις οταν λες παρεουλα μου κι οτι τους εκπροσωπω...?

ΚΟΤΑ 4

ΣΤΕΡΕΟ ΣΑΡΑΟΥΝΤ με καρτα ήχου.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

ΜΑΣΑ ΤΟ, ΜΑΣΑ ΤΟ, ΜΑΣΑ ΤΟ.
Ε αχώνευτο ειναι το αμοιρο.
Προβοκατορας και ρουφιανος.
Προβοκατορας και ρουφιάνος.
Οι φιλοι σου σε φωνάζουν ΛΟΥΛΑ.
Καλη συνέχεια κορίτσι μου και βγαλε τα πριμα απο το μικρόφωνο να ακουγεσαι αντρας. Ελα καλη μου στο μενου 69 οι ρυθμίσεις.
Μην πέρδεστε κυριε πρόεδρε γιατι μπορει και να χεστήτε?

Γκιώνης

Σκουλήκι είπε...

Γκιώνη φίλε μου, χαράρωσε, ηρέμησα, φάε κανένα ηλιόσπορο γιατί σε βλέπω να τραβας το λοφίο σου και να ξεπουπουλιάζεσαι. Αφησε τον κόσμο να λέει. Εσυ γιατί τσιμπάς ???? Θα μου πεις πτηνό εισαι, πρέπει να τσιμπάς. Αλλά οχι και τόσο πολύ. Απόλαυσε την παρεούλα και το καλαμπουράκι και άφησε τον κόσμο να λέει οτι θέλει ειτε επώνυμα ειτε ανώνυμα. Δεν θέλω να μου αγχώνεσαι διότι υπάρχει και αυτός με το σαραντατρίο που ήδη εχει κάνει δήλωση. Ξέχωρα οτι θα σου ανέβει η πίεση και μπορεί να μαζευτούν και άλλες γκιωνόψειρες. Χαλάρωσε και άφησε χώρο να γράψει και κανένα άλλο ποταπό πτηνό.

Σκουλήκι είπε...

Σορρυ ξέχασα. Καλό μήνα σε όλους.

Γκιώνης είπε...

Ρε ανωνυμε που πηγες ρε?
Γεια σου σκωληκα ε ρε με ενα λαλαλαλαλαλαλλαλαλ που μπλεξαμε.
Μου εβγαλε καντυλες στο λαιμο ρε παιδι μου. Τι να μην τσιμπαω ρε με την μαρια αντουανετα.

Χαθηκε μεσα στ αποβραδο.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

"Ας σταματησει πρωτα η κλικα να ειρωνευεται τους συναδελφους για τα βιντεο που ανεβαζουν στο youtube για το αν πινουν ενα ποτηρακι παραπανω για τον επαθαν ατυχηματα στις εκδρομες τους για το αν γιναν η δεν γιναν τακτικα μελη στην ΕΕΡ για το αν ειναι αγραμματοι ας σταματησουν να αμφισβητουν τον πατριωτισμο του καθενος κρινοντας τον απο την ορθογραφια του ας σταματησουν οι ειρωνιες και τα υπονοουμενα για αλλους συλλογους και τοτε θα σταματησουμε κι εμεις να ασχολουμαστε..."

Ποιοι ειστε οι εσεις θα μας πεις?
Σε προκαλώ.

Γκιώνης είπε...

για τα βιντεο που ανεβαζουν στο youtube

Εχεις εξουσιωδώτηση από SV1CDY?
Ψευτη.

"επαθαν ατυχηματα στις εκδρομες τους για το αν γιναν η δεν γιναν τακτικα μελη στην ΕΕΡ"

Εχεις εξουσιωδώτηση από το SV1GSU,SV1CDY,SW1GGW?
KOTA.

για το αν ειναι αγραμματοι
Σχολιο απο διαφωνία με τον SV1GSU.
Σε πηρε τηλέφωνο ο κωστάκης?

"για το αν πινουν ενα ποτηρακι παραπανω"
Εδω ειναι όλη η παρέα με
SV1HAG,SV1EML,SV1GSU,SW1GGW,SV1CDY και αλλους που ξεχνάω και ας με συγχωρέσουν.


Εσυ τους φωτογραφίζεις και εμεις όλοι μαζι θα σε βαραμε και παω στοιχημα όλα τα παιδια πιο πάνω δεν σου έδωσαν κανενα δικαίωμα και καμια δικαιολογία για να βγαίνεις και να μας κανεις αχταρμα. Οτι προβληματα και εαν εχουμε θα τα λύσουμε. Εγω σου ορκίζομαι θα επικοινωνήσω με όλους και όλοι θα ενημερωθούν. Ετσι γιατι μαγκιές και απειλές τέλος.

Πες μου ποιοι ειναι οι " εσεις"

Κοτα? ε κοτα?

Αναλαμβάνω την ευθύνη των γραφόμενων μου και εντολή δεν έχω απο κανένα.Μαρτυς μου ο θεός.

Γκιωνης υπομονή τελος. σου εδωσα 2 ώρες και απαντηση δεν πειρα. Φασιστακο ανώνυμε.

Γκιώνης είπε...

Θελω να βγεις και μου δειξεις τα παντελόνια που φορας.
Εγω και τα φοράω και βλέπεις οτι τελικα τα βιολιά θα έρθουν.

Γκιώνης

Σκουλήκι είπε...

Γκιώνη αυτό που κάνεις δεν ειναι σωστό. Καλείς όλες τις κόττες του πλανήτη και ξεχνάς τον φίλο σου τον σκώληκα και τα ξαδελφάκια του. Για πες μου τώρα, εάν ερθουν ολοι οσους καλείς, εμείς οι σκώληκες που θα κρυφτούμε ????? Θα μας τσιπμολογήσουν και μετά εσυ θα μείνεις νηστικός. Και οπως λέει και το ρητό "πειναμένο ψυλιάρικο σκλί δεν φερμάρει". Κουλάρισε και κάτσε στο κλαρί σου.

Γκιώνης είπε...

"Την κλικα σας εσεις την κλικα μας κι εμεις...
Οσο μας προκαλειτε θα σας απανταμε..."

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μας πει ποια ειναι η κλίκα το μαλάκα? Εκτος και αν ακάλυπτα και ασυνάρτητα προσπαθει να ενταχθεί κάπου οπότε παω πάσο. Ρε ποια ειναι η παρέα σου θα μας πεις? Δεν αισθάνεσαι περίφανος γι αυτούς ή αυτοί δεν θελουν να σε ξέρουν?

Ποιοι θα μας απαντάνε ρε τσουρεκι πασχαλίιάτικο με το κοκκινο αυγό?

Αν σου αρεσουν τα ταξιδια καλός γιατι θα σε παω οντας μεχρι το βορειο πόλο να δεις το φαινόμενο του μαγνητισμού από κοντά.

Γκιώνης.

Γκιώνης είπε...

Γκιώνη αυτό που κάνεις δεν ειναι σωστό.

Ρε σκώληκα χιλια τα συγνώμη αλλα ο συγκεκριμενος μερες τωρα προκαλεί. Λαγός την φτερη κουναγε κακος της κεφαλής του όπως ελεγε και ο αλλος με τα πλεει στασιονε.

Εχω πιεση,ασμα,σακχαρο,χωληστερίνη,διαβητη,παρκινσον εβγαλα ερπη και μαζι με ολα αυτά μου ήρθε και η στήση.

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Και όχι τίποτα άλλο ρε Γκιώνη αλλά την έκανε το λαμόγιο και δεν θα σπάσουμε το όριο των 200 σχόλιων!!

Τελικά εσύ έχεις μεγαλύτερο μαλακομαγνήτη από τον δικό μου..χαρά στο κουράγιο σου!!

Σκώληκα ελεινό και τρισάθλιο σερνάμενο σαλιαρό αντικείμενο τροφής των πουλιών..σε πάω ρε!!

Γκιώνης είπε...

Ρε γκεκα μα τη αγια μου εβγαλε τα άντερα. Τοσο χάλια κοσμο ειχα καιρό να αντιμετωπίσω. Ρε συ αυτοί νομιζουν οτι κάποιοι είναι και μπορούν να κανουν και σχόλια. Ουτε την παρέα του δεν βγηκε να υποστηρίξει. Που πραγματικά δεν νομίζω να ειναι παρέα του. Εχω φτασει σε σημείο να συμπαθήσω τη Σιντυ ρε και ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια δεν εχουν να κάνουν με την προβοκάτσια του λαλαλακη. Ετσι συμπεριφέρονται. Βγαινουν λοιδωρούν ανθρώπους και παρέες φοράνε κουκούλες και μην τον ειδατε τον παναγη. Και εγω υπήρξα ανώνυμος, χυτης ποτέ. Παλιο φασιστα ρουφιανε κουτσομπόλα.Ειμαι σίγουρος οτι ψηφίζει Λαος υποστηρίζει τη χρυσή αυγή και καθε απόγευμα το παίζει μαγκας στους πακιστανούς στον Αγ.Παντελεήμονα. Φασιστας του κερατα. Στην κατοχή πούλαγε το λάδι σε χήρες και κρυφοκοίταγε τις κόρες. Ο σκώληκας μπροστά τους ειναι για νομπελ. Ρε γκεκα ειμαι κάγκελο. Τοση οργη ειχα καιρό να νοιώσω. Προβοκάτορα ρουφιάνε που εισαι ρε?
Πω Πω τσιτες ειμαι.

Γκιώνης είπε...

Σε περιμενω αυριο εσενα και τους φίλους σου να μου τα χώσετε. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?Μην το ξεχάσεις αυτό? Μου το έταξες. Και ξερεις ειναι να μην ταξεις σε μικρο παιδί.

http://www.youtube.com/watch?v=RseX5FAtRCY

Περιμένω να μας πεις δυο λογια για τους φιλους σου.
Παπαρομαλακοτραγωδια.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Γκιώνηηηηηη.... Πες κού-κουυυυυ

Γκιώνης είπε...

Γιατι ρε? Γιατι το κανεις αυτό?

Γκιωνης

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-IVQ-UP8yyY

Για να μη λεω πολλα και σε απαντηση στο καλο βόλι.
Κοντα επεσα και εγω. Αμοιβαία τα αισθήματα. Γιατι υποθαλπτετε εγκληματιες δεν το γνωρίζω. Ομως αγαπητα SV1CDY ειστε δυστυχώς υπεύθυνος. Ουτε καν συνυπευθυνος. Ειστε ενορχηστροτής της αναρχης και χωρίς προηγούμενο επίθεσης. Λυπάμαι γιατι δεν περίμενα ποτε απο εσας να στέλνετε εντολοδόχους.
Το καλό βόλι τα εξηγεί όλα.
Παρακαλώ όπως άμεσα σε όποιο διαυλο επικοινωνίας δωσετε εξηγησεις εντος 48 ωρών. Αλλιώς επιφυλάσσομαι.

Μετα τιμής

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

GEORGE (GIORGOS) ORFANOS

54 AGRINIOU STR. 121-35

ATHENS,

Greece

Kalo Voli.Vodi.

Η παραπανω διεύθυνση ειναι το στοκ και έχουμε μονο ρομπες. Για Πυζζζζαμες και εσωρουχα επικονωνηστε με την γραμματεία.


Γκιωνης.

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=miPIq9fUAu4

Απο τοτε που στο αφιέρωσα μου αρεσει. Yiorgo for you QSL?

Γκιωνης για εσενα ρε κυνηγε????

Ανώνυμος είπε...

Κού κουυυυ Κού κουυυυυ

Σκουλήκι είπε...

Γκιώνη ή θα κουλάρεις ή θα σου κόψω το τσουλούφι ???? Μπορεί να σε εχει πάρει γραμμή οτι τσιμπάς και να σου κάνει καζούρα α κατηγορίας. και εσύ τσιμπάς. Σκέψου την χοληστερίνη σου. Αντε άλλαξε σελίδα και πάμε σε άλλο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

199.... Άντεεεε ακόμα ένα για να σπάσουμε τα 200... Βλέπω τον 2Μδη με τόσα σχόλια που έχει να διαχειριστεί στο τέλος να μας ζητάει και κοινόχρηστα..... Μισό ευρώ το σχόλιο χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μετά το χτεσινο παραληρημα του Γκιωνη ας κανουμε μια ανασκοπηση...
Αγαπητε μου Γκιωνη παρα τη βλακεια που σε δερνει εγω θα κανω εναν κοπο να στα εξηγησω παλι και ελπιζω αυτη τη φορα να τα καταλαβεις...

Ερωτηση 2μδη: Εσείς;; Εσύ και ποιος άλλος;
Απαντηση δικη μου: @2μδη: Εγω και οι "αγραμματοι" οι "γελοιοι" οι "αμορφωτοι" οι "κοπρωνες" οι "ελλαδεμποροι" τα "σκουλικια" οι "ανωνυμοι" οι "gay" οι "τσιχλομαγκες" οι "τακουνομαγκες" τα "πεκινουα" οι "φασιστες" οι "ζωεμποροι" οι "βορειοι" οι "νοτιοι" και ολοι αυτοι που δεχονται καθημερινα τονους χολης και ειρωνιας απο την κλικα...
Και συμπληρωνω: Ξεχασα τους "μπεκρηδες"....
Βαλτους κι αυτους στη λιστα...

Οπως μπορεις να δεις δεν επικαλουμαι την βοηθεια του Γιαννη παρα μονο απανταω στο ερωτημα του...
Ελπιζω να το καταλαβες...

Παμε παρακατω...

για τα βιντεο που ανεβαζουν στο youtube

Εχεις εξουσιωδώτηση από SV1CDY?
Ψευτη.

Δεν το ειπες ακριβως ετσι...
Εσυ και τα υπολοιπα φιλαρακια σου κοροιδευατε τα βιντεο με την πατατα και το επιπλο μπανιου γελοιοποιωντας ταυτοχρονα τον συναδελφο...
Κι οταν σε ρωτησε καποιος αν εχεις φτιαξει τιποτα εσυ μονος σου απαντησες με τις συνηθησμενες σου βλακειες...

"επαθαν ατυχηματα στις εκδρομες τους για το αν γιναν η δεν γιναν τακτικα μελη στην ΕΕΡ"

Εχεις εξουσιωδώτηση από το SV1GSU,SV1CDY,SW1GGW?
KOTA.

Νομιζω οτι οι εν λογω συναδελφοι δεν πηραν μερος σε καποια εκδρομη...
Τωρα οσο για τον αν εγιναν ή δεν εγιναν τακτικα μελη και τους λογους για τους οποιους καποιοι δεν τους ψηφισαν...αυτο ας βγουν να το πουν οι ιδιοι...

για το αν ειναι αγραμματοι
Σχολιο απο διαφωνία με τον SV1GSU.
Σε πηρε τηλέφωνο ο κωστάκης?

Δεν το γνωριζω...
Εσυ που ειχες την διαφωνια για πες μας τον θεωρεις αγραμματο...?

"για το αν πινουν ενα ποτηρακι παραπανω"
Εδω ειναι όλη η παρέα με
SV1HAG,SV1EML,SV1GSU,SW1GGW,SV1CDY και αλλους που ξεχνάω και ας με συγχωρέσουν.

Χμμμ ωστε αυτοι ειναι που πανε στις ταβερνες και "πινουν ενα ποτηρακι παραπανω"...?
Γιατι απο τον παροντα χωρο ακουστηκε κατι για "μπεκρα ρεκλα κι αραλικι"...
Μαλιστα αυτος ακριβως ηταν ο λογος που καποιοι δεν τους ψηφισαν για τακτικα μελη...

Και τελος στην ερωτηση σου: Πες μου ποιοι ειναι οι " εσεις" σου απαντω:
Εμεις ειμαστε οι "αγραμματοι" οι "γελοιοι" οι "αμορφωτοι" οι "κοπρωνες" οι "ελλαδεμποροι" τα "σκουλικια" οι "ανωνυμοι" οι "gay" οι "τσιχλομαγκες" οι "τακουνομαγκες" τα "πεκινουα" οι "φασιστες" οι "ζωεμποροι" οι "βορειοι" οι "νοτιοι" οι "μπεκρηδες" και ολοι αυτοι που δεχονται καθημερινα τονους χολης και ειρωνιας απο την κλικα σας...

Αν τωρα εσυ μεσα σε αυτους συμπεριλαμβανεις και τους συναδελφους που προανεφερες καντους μια ενημερωση για να ξερουν με ποιον εχουν να κανουν...
Ελπιζω (αν και δεν το πιστευω) να σου ελυσα τις αποριες...

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 264   Νεότερο› Νεότερο»