Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Παρουσίαση σε μαθητές...

Ομιλία με στόχο την ενημέρωση των μαθητών, αλλά και προβολή του ραδιοερασιτεχνισμού μέσω αυτής, θα κάνει αύριο ο Μάνος SV1IW στα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο Περιστέρι. H παρουσίαση θα γίνει περί ώρας 14:00 Σάββατο στην αίθουσα 21, Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114.
Οσοι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν...
Ρίξτε και μια ματιά στη σελίδα της ΕΕΡ για τυχόν αλλαγές...

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...

Τιμή μου

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μερικοί εχουν ξεφύγει κι επειδή κάτι μου λέει ότι το πράγμα θα ξεφύγει γενικώς εάν κάποιοι δεν συνέλθουν και ξεφτιλίζουν τον ελληνικό ραδιοερασιτεχνισμό....

Εκτός από την ΕΞΥΒΡΙΣΗ, υπάρχει και η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ η οποία υφίσταται όταν κάποιος προσβάλλει και μειώνει την προσωπικότητα κάποιου άλλου, με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο και φέρει αστική ευθύνη.

Καλησπέρα σας

Γκιώνης είπε...

Δεν ξεφτυλισα κανεναν ελληνικο ραδιοερασιτεχνιχμό. Εσεναν τον ανωνυμο και χωρις καμια ηθική αντιμετωπίζω μερες τωρα. Κανεις επιθεση λοιδωρόντας εμενα και αλλα παιδια που γραφουμε εδω. Πηγαινε στον εισαγγελέα και πες οτι ανωνυμα εκανα απρεπή σχολια και με έβρισαν να δουμε ποιος εχει την ευθύνη. Επίσης οσο αφορα την προσβολή προσωπικότητας θα ήθελα να μου διευκρινήσεις ποια ειναι αυτή. Το πεκινουά ή το κουκου του κεκεκεκεκεκεκεκεκεκεκεκε.
"Εκτός από την ΕΞΥΒΡΙΣΗ, υπάρχει και η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ η οποία υφίσταται όταν κάποιος προσβάλλει και μειώνει την προσωπικότητα κάποιου άλλου, με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο και φέρει αστική ευθύνη."
Μας προσβάλεις ασύστολα μέρες τωρα. Καλη επιτυχία. Ειμαστε επώνυμοι και μας απειλείς. Για να δουμε τι θα πει η εισαγγελία?


Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Μεχρι και σημερα 4/2/2011 και ώρα 18:29 δεν εχεις απαντήσει σε καμια ερωτηση απο οσες σου καναμε. Δεν εχεις αποκαλύψει καμια ταυτότητα ή ιδιότητα με την οποία εσυ υπογράφεις. Δεν ειχες το θαρρος να ζητησεις μια συγνώμη όταν αδικα και με ψευδη απαντούσες σε συνμπλογκιτες. Μπλεκεις την ιδιοτητα μου ως ραδιοερασιτεχνη με την ιδιοτητα του μπλογκιτη μονο και μονο για να με προσβάλεις. Και τελος οταν σκουρίναν τα πράματα εχουμε εμεις την αστική ευθύνη. Δυστυχώς υπάρχει το αστικο δικαιο, το ποινικο δίκαιο, και το Θείο δίκαιο. Μακαρι ο θεός να σε λυπηθεί.

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Ρε συ ανώνυμε τέλιωνε ρε παιδάκι μου,το καταλάβαμε,το εμπεδώσαμε βάλαμε και πάγο για το πρήξιμο.

Μην κάνεις και αυτή την ανάρτηση καφενείο!!Ωραιο θέμα για τα παιδάκια,συγχαρητήρια στην ένωση για την πρωτοβουλία...ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γκιώνη δεν σε γνωρίζω (κι από την αντίδραση σου δείχνεις υπευθυνότητα) κι αυτό που έγραψα στις 4:14 σήμερα μόνο σε σένα δεν αναφερόταν. Κάποιοι άλλοι προσβάλουν συνεχώς κι επειδή δεν βρίζουν νομίζουν πως είναι καλυμένοι. Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Έχει παρατραβήξει όλο αυτό κι έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο πλέον.

Γκιώνης είπε...

Τελευταία έκληση που μπορω να κανω. Σηκωστε τα τηλέφωνα, ανοιξτε τα εμαιλ και βρητε διαυλο επικοινωνίας. Ειναι ντροπη πραγματικα να δεχομαι επίθεση εγω μαζί με αλλα παιδιά επι τρεις ημέρες.Να μην αντιδράσω? Προς ολες τις πλευρές απευθύνω έκληση να μην ανακατεύουν τον ραδιερασιτεχνισμο ελληνικο η μη με την συμμετοχή τους στα μπλογκ. Ναι εχουμε και την ιδιοτητα του ραδιοερασιτέχνη. Παραλληλα το παρον μπλογκ δεν ειναι ουτε υπήρξε ποτε όργανο καποιου συλλογου ουτε φέρει ευθύνη για τα δρώμενα στο χωρο των ραδιοκυμματων.
Κυριοι εχουσιν γνωση οι φυλακες και ο Θεος μας βλέπει. Η συζητηση σταματάει εδω και θα ήθελα όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Παραλληλα θα ήθελα στο μέλλον να μην αντιμετωπίσω παρόμοια φαινόμενα γιατι και παλι με τον ιδιο τροπο θα αντιδράσω και ας κακοφανεί.
Οποιος δεν μπορει να κανει διαλογο να μην κανει κανενα σχολιο. Επισης καποιοι λέγανε οτι όποτε υπάρχει δραση υπάρχει και η αντιδραση. Λαθος. Οταν υπάρχει ανωνυμη δραση υπάρχει η χωρίς ελεος επίθεση. Δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν δεν θα καθήσω όμως με σταυρωμένα χέρια να δεχομαι τα ψεματα και τις λάσπες κανενος.
Ευχαριστώ όλους όσους με την αποψη τους βρεθηκαν κοντα μου αυτές τις μέρες.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Γκεκα
Οταν πηγαιναμε μαζι σχολειο καθοσουνα στο διπλανό θρανίο.
Α ρε που ειναι τα χρονια που ειμασταν κνιτες. Τωρα γιναμε μπλογκιτες. Πως αλλαζουν τα χρόνια.Και σιγουρα οχι απαραίτητα προς το καλύτερο.

Καλη επιτυχία λοιπόν σε όλους και μακαρι όλες αυτες οι εκδηλώσεις να φέρουν νέους ανθρώπους πιο κοντα στον ραδιοερασιτεχνισμό και με ηθικές αξίες τέτοιες που να μας κάνουν όλους χαρούμενους.

Παραλληλα να συμμετέχουν σε διάλογο σε όλα τα φόρουμ χωρίς παρωπίδες και προκαταλήψεις.

Γκιώνης

ΥΓ Γκεκα στειλε μου μια φωτό σου με ποδια και κοντα παντελονάκια ρε.

sv8gke είπε...

Δεν έχω φωτό ρε Γκιώνη αλλά και δεν την πρόλαβα την ποδιά για μια δυο χρονιές νωρίτερα.

Τι να το κάνεις είτε με ποδιά είτε με τζιν στόκοι είμασταν στα 7-8 χρόνια μας!!!Μην κοιτάς που οι πιτσιρικάδες τώρα είναι νέα μοντέλα και πιάνουν πουλιά στον αέρα..μετά την δευτέρα γυμνασίου άνοιξαν τα μάτια μας!!

takis perreas είπε...

Βρε Μιχάλη εγώ φόραγα ποδιά-σακάκι μέχρι την τετάρτη Δημοτικού και είμαι πολύυυυυυυυυ μικρότερος από εσένα!!!!

υ.γ. η "ποδιά-σακάκι" ήταν μια σκέψη της μάνας μου την οποία είχε υλοποιήσει η μοδίστρα κυρα Αγγελική για μένα και τον Γιάννη τον γιό της με την ανοχή της Κυρίας Βαρβάρας της δασκάλας!
Ο δε άσπρος γιακάς ήταν ένα άσπρο φιτίλι ραμμένο κάτω από τον μπλέ!

sv8gke είπε...

Ρε Τάκη εκεί στην τροπολιτσά που είσουν εσύ άργησε να έρθει η δημοκρατία,γιαυτό αν και σε περνάω 12 χρόνια εγώ δεν φόραγα.

Βέβαια υπάρχει και ένα θέμα με τον Θοδωράκη τον γνωστό..λέγαν τα κανάλια ότι φορούσε ποδιά μέχρι τα 25 του!!Δεν το πιστεύω με τίποτα.

Γκιώνης είπε...

Οπως θα ελεγε και ενας μαθηματικός
Ηλικια Τακη=Ηλικια μιχαλη + 12.
Σχολείο πηγε κανένας? Παλυ την ιδια ταξη δεν την ξανακάνω παιδιά.
Μιχαλη ποσα χρονια εκατσες στο Δημοτικό?

Καλο Σαββατοκύριακο και χωρίς διαβασμα.

Γκιώνης

takis perreas είπε...

σκηνικό...
εγώ αλλόφρων, με το μαλλί(!) όρθιο και την προφορά στα high της.

Τι λεσςςςςςςςςς ρε???

Την πόλη καταγωγής του Αλέκσσσανδρου Παπαναστασσσσίου λεσςς???
Τον επονομαζόμενο και "Πατέρα τησςςς Δημοκρτατίασςςς"???
Ίσσσσσσσια ρε να φάμε τα καΐσσσσσσσια!!!!!

Α! δεν σου είπα!
Γεννήθηκα και μέχρι το παλαιό γυμνάσιο ήμουν στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ!!!
Χα! Χα! Χα!

sv8gke είπε...

Οπως λέει και ο Ζήκος Γκιωνάκη μου εγώ έκατσα από 4 χρόνια σε κάθε τάξη του δημοτικού..για να τα μάθω καλύτερα από εσάς τα γράμματα!!Ναι αμέ είμαι και φτυχιούχος τωρα!!

Ρε Τάκη εδώ κοιτάμε να σε βγάλουμε πιτσιρικά και εσύ προδίνεσαι μόνος σου..τι τόθελες αυτό το παλαιό γυμνάσιο,όλοι τώρα κατάλαβαν ότι είσαι 30άνταρης τουλάχιστον!!

takis perreas είπε...

Ε, δεν είπα για το 8ατάξιο!!!

Γκιώνης είπε...

Τις τελευταίες ημέρες βλέπω πολλούς επισκέπτες από διάφορα μέρη της Γης. Καζακσταν,Κολομβια,Γερμανια,Γαλλία,Βουλαγαρία,Ουκρανία και αλλους που μπορει τωρα να ξεχνάω.
Να ειστε όλοι καλα και πολύ χαίρομαι που βλέπω τα σημαιάκια απο τις χώρες σας. Ειχα μεινει με την εντύπωση οτο ο πιο μακρινός αναγνώστης ειναι αυτο το παιδί απο την Λευκάδα.

Γκιώνης

ΥΓ Τακη την Αγγλια δεν την αναφέρω για να μην θεωρηθεί δόλος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...

Πολύ σχετικό.
Γκεκα και Τακη παιδιά καλά?

http://www.youtube.com/watch?v=JCdUQh_2vgY

Καλη εβδομαδα σε όλους

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Εγώ Δανάη μου σε ζηλέυω για ένα και μόνο λόγο.Με τις παπαριές που λές και πιστεύεις έχεις κερδίσει μια θέση στον παραδείσο....

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι οτί αυτών εστί η βασιλεία των ουρανών
(Ματθαίου 5,3)

sv8gke είπε...

Καλή εβδομάδα ρε Γκιώνη και σε 'σένα.

Γκιώνης είπε...

Ρε γκεκα όταν σου λένε για μαύρη επέτειο τι σκεφτόσουν μεχρι σήμερα?
21/4/1967 εγω ήξερα. Πανε αυτά που ξέραμε καλέ μου συνάνθρωπε. Και όχι τιποτε άλλο εψαξα να βρω μαύρα να φορέσω και δεν έχω.

http://el.wikipedia.org/wiki/23_%CE%99%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85

Δεν το ήξερα. Εψαξα να διαβασω αλλα δεν βρηκα κάτι.

Να ειμαστε καλά να την θυμόμαστε.

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Τώρα εξηγούνται όλα..τα πυροτεχνήματα,άγημα της 4ης ΜΣΕΠ,η μπάντα του Δήμου Λευκάδος,οι επίσημοι..

Γκιώνης είπε...

Επειδη ειμαστε σε σχολικο περιεχόμενο και φιλοξενούμενοι του αξιοσέβαστου κυριου κυριού διομήδη. Μεγαλη η χαρη του.

http://www.youtube.com/watch?v=S_yoaVPTABQ

Ολα τα υπουργεία μετα την εκτακτη ενημέρωση ετοιμάζουν εορταστικές εκδηλώσεις σε αμφιθέατρα και πάρκα όπως όλοι οι συνάνθρωποι μας εορτάσουν την καταδίκη της φοιμωσης του λογου, της ελλειψης ελευθερίας της έκφρασης και της τέχνης. Επισης θα διοργανωθούν ειδικές εκδηλώσεις για την ανάδειξη των αξιών της ισότητας, της αμερολληψίας και του δικαίου. Παράλληλα καταδικάζουμε κάθε διάκριση βάση φύλλου η εθνότητας και αποδεχόμαστε την ένωση μεταξυ ατόμων διαφορετικού φύλου. Συμπαράσταση στα αδέρφια μας που 23 Ιανουαρίου αντιστάθηκαν στο φασισμό και κίνησαν να κατακτήσουν κυριαρχικά δικαιώματα του λάού με στοχο την καλύτερη και εγκαιρη ενημέρωση,τη σωστή λειτουργεία των θεσμών και την ισχυροποίηση του κράτους αξιών και ιδεών.
Ειναι μια μεγάλη τυχαία εορτή που θα πρέπει να αναγράφεται σε καθε ημερολόγιο ορθόδοξων χριστιανών, παλαιοημερολογητών,μουσουλμάνων,κοπτών και λοιπών αδελφων ψυχών.
Στο τέλος των εκδηλώσεων θα μοιραστούν κούκλες Σιντυ προσφορά της Αμερικάνικης κυβέρνησης σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Εθνη και τις Δυνάμεις του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια. Παράλληλα θα συνεδριάσει το συμβούλιο Ασφαλείας του Ο Η Ε οηε οηε οηε και θα ληφθεί απόφαση και θα δωθούν οδηγίες. Παράλληλα το ΒΒC θα οργανώσει τηλεμαραθώνιο τα εσοδα του οποίου θα δωθούν σαν ενίσχυση στα απορρα κορίτσια (λεμε τωρα) της Λεωφόρου Συγγρου δίπλα απο τα γραφεία της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

Ο καλλικράτης, ο μετρια κρατεις και ολος ο κρατικός μηχανισμός θα ευχαριστήσει με απονομή αναμνηστικής πλακέτας τον μεγάλο ηγέτη και οραματιστή αυτής της κίνησης. Θα επακολουθήσει μπουφές με καναπεδάκια.

http://www.youtube.com/watch?v=FURYxV5eSbM

Ειναι μια ημέρα μνημης.

Ενός λεπτού σιγή

Πειτε μονοι σας τον εθνικο σας υμνο.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ενας χρόνος ΧΑΜΟΥΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ!

Ο αγαπητός {συνάδελφος} ουάι CD ουάι?? ξαναχτύπησε μετά από πολύ καιρό (ευτυχώς), αλλά αυτή την φορά με την ακατάσχετη μπουρδολογία του με αφορμή (τάχα) την επέτειο του Blog του.!!!
Με λίγα λόγια …μας τά έκανε Αερόστατα.!!!
Μάλλον του τελείωσαν τά χάπια!!!
Υπομονή! Όπου να είναι θα ανοίξουν τα φαρμακεία και θα λήξει, δεν θα λήξη??? η απεργία του ΙΚΑ
(πού θα πάει θα μας λυπηθούνε οι Θεοί)!!!
Έφτασε μάλιστα σε κάποιο σημείο να παρομοιάσει τον εαυτό του με τελειόφοιτο Ψυχολογίας!!!!!!!!
Σε κάποιο άλλο σημείο πού αναφέρετε στον αείμνηστο ηθοποιό Ορέστη Μακρή, δεν καταλαβαίνει ή είναι τόσο βλάκας ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ) αυτόν και την παρέα του???

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ
Υπομονή! Όπου να είναι θα ανοίξουν τα φαρμακεία!!!

Ο προς το παρόν Ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

τεστ

sv8gke είπε...

Δεν θα ασχολιόμουν όπως είχα δηλώσει,αλλά αυτό το πατσαβουροπαρέα "με'φτιαξε".
Έκοψε βέβαια την όπερα και τα ιν-τρελούδια και άρχισε τις ενότητες!! τσσσσσσσ ανατρίχιασα μόλις το είδα!!
Από θεατρικός συγγραφέας μας προέκυψε ποιητής το σούργελο, δίνει σημασία μάλιστα στην ομοιοκαταληξία... ο Θεός φυλάξει ημάς και τα τέκνα υμών από το κακό αυτό!!
Πάντως έμαθα και κάποια πραγματάκια που δεν τα ήξερα.. π.χ Το ιστολόγιο είναι κάτι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ αλλά σε δημόσια θέα, ένα πράμα με τα απλωμένα σώβρακα στο μπαλκόνι!!
Όσο για την ταμπέλα του ουρητηρίου δεν χρειάζεται όντως να τη βάλει, από την μπόχα καταλαβαίνουν όλοι από μακριά περί τίνος πρόκειτε!!
Βέβαια υπάρχει και ένα θέμα με τους αναγνώστες του, γιατί είναι όλοι σοβαροί και πρέπει να διαφυλάξει αυτήν την σοβαρότητα όπως δηλώνει.. εγώ τι να πω τώρα;;...τα λόγια είναι περιττά!!
Στην συνέχεια δηλώνει ότι δεν θα ασχοληθεί με τον "τρελό του χωριού" και την πατσαβουροπαρέα του και ταυτόχρονα αφιερώνει τρείς ενότητες για το θάψιμο τους!!
Λοιπόν κοίτα Γιωργάκη πως έχουν τα πράγματα. Στο ξαναείπα αλλά δεν το κατάλαβες, θα στο ξαναπώ μπας και το εμπεδώσεις.
Είσαι ο τελευταίος που θα κρίνει την ρ/ε μου πορεία, αν είναι υπαρκτή ή ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ και οτιδήποτε άλλο την αφορά. Σαφώς και δεν συμμετέχουμε στις δραστηριότητες σας, ναι είμαστε απόντες από αυτό ρ/ε ρεζιλίκι εύρεσης νύφης on the air.. τι να κάνουμε, έχουμε μια διαφορετική αντίληψη όσον αφορά την ρ/ε δραστηριότητα. Κάποια στιγμή θα κόψω το dx, τις expeditions το contesting και θα ασχοληθώ και εγώ με το ενάμιση μέτρο ύψος και τα ευεργετικά πλεονεκτήματα της κοντής.. ίσως τότε ανέβω στα μάτια σου!!
Άλλο το αματεριζόμαστε και άλλο το μ@λακιζόμ@στε.. πρόσεξε το!!
Μετά τα τελευταία χαρίσματα σου που ΤΑΠΕΙΝΑ μας ξεδίπλωσες (ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ-ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ-ΠΟΙΗΤΗΣ-"ΑΥΤΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ",ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ,ΕΞΑΓΝΙΣΜΕΝΟΣ) πιστεύω ότι θα το καταλάβεις.

73 GKEκας

Υ.Γ Στους σοβαρούς σου αναγνώστες απευθυνόταν το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ;
Είμαι σίγουρος..

Ανώνυμος είπε...

Κάνει και επεξηγήσεις όσων γράφει. Ή τα θεωρεί και ο ίδιος ότι δεν θα τα καταλάβουν όσοι διαβάζουν ή τους θεωρεί καθυστερημένους!
Το μόνο σωστό είναι στον τίτλο. Φαγούρα! Πολύ φαγούρα έχει και το δείχνει.
Μεγάλη φαγούρα για να επανέρχεται κάθε τόσο! Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ξύνεται!!!!!

2Μδης είπε...

Επέτειος;
Και εγώ νόμιζα ότι οι γυναίκες μόνο, είναι κολημένες με τις επετείους...

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο που έβαλα πριν λίγο εκεί που δεν τα δημοσιεύει.
Το βάζω και εδώ λοιπόν!!!!



@SW1GGW
Καλά εσύ που είσαι και γάτα και αλανιάρης μάγκας δεν κατάλαβες την απατεωνιά του φίλου σου????
Γράφεις λοιπόν.......Ανώνυμος είπε...
Η γλώσσα των αριθμών λέει :
Α) Μοναδικές επισκέψεις 39084/365=107 επισκέπτες
Β) Σελίδες που ανοίχτηκαν 42190/365=115
Την ημέρα για τον πρώτο χρόνο ζωής του blog
Τον επόμενο χρόνο σου εύχομαι να τους τριπλασιάσεις τους αναγνώστες σου.
SW1GGW

Για να στο δώσω να το καταλάβεις ο κολητός σου χρησιμοποιεί μούφα μετρητή.Κάθε κλικ που κάνεις είναι και μια μοναδική επίσκεψη στην μοναδική φαντασία του!!!

Αν χρησιμοποιείς ΙΕ αυτό γίνεται σε κάθε refresh που κάνεις ενώ με firefox η google chrome άμα κλείσεις την σελίδα και την ξανανοίξεις τότε είσαι και ο μοναδικός επισκέπτης με τα πολλά πρόσωπα!!!!
Ωρα 07:02 ξεκίνησα τα refresh και στις 07:18 από 39349 μοναδικές επισκέψεις έγιναν 39440 δηλαδή 101 μοναδικοί επισκεπτες από την δικιά μου ip!!!!

Γιώργο δεν μας τα λες καλά,καθόλου καλά.
Καλά κάνεις και κοροιδεύεις τον εαυτό σου αλλά εμείς τι σου χρωστάμε????Σου είπε κανείς ότι απευθύνεσαι σε μα...κες????

Και επειδή δεν θα το δημοσιεύσεις θα μπει κατευθείαν σε άλλο πιο δημοκρατικό μπλογκ για να δει ο κόσμος τα χάλια σου.

Να ξέρεις λοιπόν ότι εμένα ούτε φτερά μου έκοψες ούτε πόρτα έφαγα,εδώ είμαι και θα στα σούρνω.

73 Κούκος

Γκιώνης είπε...

Ρε κουκε και εγω του έκανα σχόλιο και δεν το δημοσίευσε αλλά απάντηση μου εδωσε και τον ευχαριστώ γι αυτό.
Μη ζηλεύεις ρε.
Χρονια πολλα λοιπόν. Το σχολιο δεν θα το δημοσιεύσω οπως και πολλα αλλα που έκανα και δεν τα δημοσίευσε αλλα ειναι ενα μυστικό το οποίο θα το κρατησω. Ειναι μια συμφωνία Κυρίων. Εκτός αν θελει να το κάνουμε συμφωνία Κυρατσών. Παντως εγω να γνωρίζεις μεχρι και με φουστανέλα κανω διάλογο.

Ειμαι Γκιώνης και ποτέ στην ζωή μου δεν υπήρξα παγώνι.
Δεν κανω διάλογο.Μια παρατήρηση έκανα και αυτό όλο.

My Dear George?

Καμια ενοχη δεν φέρω και καμία μεταμέλεια.

Τα συκα συκα και η σκαφη σκάφη.

Γκιώνης και ουχί παγώνι.

ΥΓ αντε παλι σε βόλεψε ο μπουτάρης. Αντε να πας και καμία εκδρομούλα.

Γκιώνης είπε...

Κουκε θα σου βάλω πιπέρι. Ρε συ υπάλληλος λογιστηρίου και δεν ξέρει απο νούμερα. Σταμάτα να προσβάλεις ασύστολα έγκριτα και επιφανή μέλη της ελληνικής κοινωνίας και ουχι μόνο. Σε παρακαλώ σταμάτα και αρχισε να κανεις DX γιατί εισαι ανύπαρκτος ρεεεεεεεεεεεεεεεεε. Για να μην σου στειλω κανενα ψυχολόγο. Αυτο το τελαυταίο καλό ειναι μπας και πάρουμε καμία συνταγούλα. ΧμΧμΧμΧμ.


Γκιώνης

Ρε παιδια χιλια χιλια xilia συγνώμη συγνωμη αλλα η κωδική λέξη είναι putso. Ρε διμήδη τι ειναι αυτα ρε μεχρι και η γκουγκλε με πειρε χαμπαρι.

Γκιώνης είπε...

Ρε ενα ενα τα βλέπω. Συγνωμη και πάλι.

"Και επειδή δεν θα το δημοσιεύσεις θα μπει κατευθείαν σε άλλο πιο δημοκρατικό μπλογκ για να δει ο κόσμος τα χάλια σου."

Ρε κουκε αυτο δεν το ειχα παρατηρήσει. Τι λες βρε παιδί μου?
Τρεις τρεις πανε και βαζουν υπογραφές.
Την δεκαετία του ογδόντα θυμάμαι έβγαινε στην πλατεία του χωριού το μικτό. Ενας ναυτης,ενας αεροπόρος και ενας πεζικάριος και τα καλα τα βράδια τους κέρναγε ο παππας και ο δάσκαλος μεζέ.

φιλιά

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ούτε αεροπόρο ούτε ναύτη,αυτός θέλει παπά και καντηλαναυτη!!!!

Γεια σου Γκιώνη παλιόπαιδο που δεν κάθεσαι φρόνιμα.Τι σε είχε πιάσει η ανάγκη προς νερού σου και πέρασες από το ουρητήριο????Η πηγες να αντιγράψεις το επιπλο????

Cuckoo

2Μδης είπε...

Προς τον συνάδελφο που ξέρει και κάνει διαιρέσεις και θαυμάζει την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιο του φίλου του, θα θέσω ένα ερώτημα:

Γηραιός συνάδελφος που έχει μπλογκ όπως λέει με ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

Στο μπλογκ του βέβαια ΔΕΝ έχει κατασκευές!

Κάνει τερατώδη ορθογραφικά λάθη.

Ξέρει διαίρεση!

Έβαλε στο μπλογκ του πριν 5 μήνες μετρητή ο οποίος αντί να αρχίζει από το 0000, άρχιζε από το 3000!!!

Σήμερα 5 μήνες μετά με το ζόρι ξεπέρασε τις 4000.

Μήπως ξέρει ΠΟΙΟΣ είναι;

Αν δεν θέλει να μας το πει, ας πάει στον καθρέφτη να δει ποιον κοροϊδεύει με αυτά που γράφει! Τα μούτρα του!

Α ρε τζίτζικα γέρασες και μυαλό δεν έβαλες!
Πήγαινε τώρα άλλαξε το μετρητή σου, βάλτον και εσύ 30.000 και μετά πες στον φίλο σου να έρθει να βγάλει την υποχρέωση. Πες του να κάνει την διαίρεση και να θαυμάζει:

"ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ επισκέψεις που έχεις! ΜΠΡΑΒΟ!!!!"

2Μδης είπε...

Αν παρόλα αυτά θέλεις να πάρεις στατιστικά από ιστολόγια, μπορείς να ζητήσεις δημοσίευση τους. Τα δίνει η Google έτσι και αλλιώς. Αν βιάζεσαι όμως και θέλεις να πάρεις έναν μέσο όρο ακολούθησε το πιο κάτω λινκ. (Πιες πρώτα τα ούζα σου...)
http://bizplirofories.gr/

Ανώνυμος είπε...

σε σκιζω ανετα

http://bizplirofories.gr/www.sw1jgw.50webs.com

Πλουτισα και δε το ξερω. παιδια οποιος θελει με 100 χιλιαρικακια του το δινω μπιρ παρα

2Μδης είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε μου χαλασες την πωληση... και θα σε πηγαινα κερασμα και σε τσιπουραδικο....

προφανως μετραει οτι ειναι host στο 50webs.com

2Μδης είπε...

Ότι και να βάλεις πριν το 50webs.com 2,3εκατομύρια θα σου βγάλει!!!

παράδειγμα το ανύπαρκτο


www.bizplirofories.gr/www.sv1bjy.50webs.com

Ρε JGW ο συνονόματος σου, σου τα έμαθε; Νουθέτησε τον λίγο γιατί έχει χαλάσει τελείως...

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι έχω πάθει με αυτή την δουλειά με εχει φάει το χιλιόμετρο και χάνω επεισόδια!!!!

Ωραίο το λινκ κύριε διαχειριστά και με επιβεβαιώνει.GGW τα βλέπεις????Δεν του λές καλύτερα να πάει στην πρόνια να πάρει επίδομα????
Σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο από τα 475,21 ευρώ που αξίζει το έγκριτο(μακριά από εμάς) blog του!!!!

Ηθελα να ήξερα τι αμαρτίες πληρώνουμε μ'αυτά που διαβάζουμε!!!!

73 Cuckoo/sv2

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γκιώνης είπε...

Κλακετα 1 θεμα Ραμπο παμε παλι.

Ασε μας ρε κουκε παω να δω ραμπο.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Ασχετο. Ρε κουκε στα γεννεθλιά σου πόσοι σε πέρνουν τηλ ή σου στέλνουν μηνύματα. Ειμαι σίγουρος περισσοτεροι απο 7 (μαζι με τα δικά μας).

Φιλάκια

ΥΓ
http://www.youtube.com/watch?v=s-1twb1bQpQ

2Μδης είπε...

Διαπιστώνω εδώ και μέρες ότι δεν εμφανίζεται ο μετρητής επισκέψεων στην αρχική σελίδα. Δεν έδωσα σημασία εως που παραπονέθηκε εμμέσως πλην σαφώς, συνάδελφος μπλόγκερ. Προφανώς έχει εθιστεί στην σελίδα και θέλει να την βλέπει ακριβώς όπως πρώτα.
Δυστυχώς δεν είναι κάτι που μπορώ να επέμβω, αυτό συμβαίνει σε όσους χρησιμοποιούν internet explorer ενώ σε άλλους browser πχ mozila εμφανίζεται κανονικά.

Αν ο συνάδελφος που παραπονέθηκε ανησυχεί, ας με πάρει τηλέφωνο να τον ενημερώσω... Δεν χρειάζεται να χάνει τον υπνο του και να φτιάχνει βίντεο...!