Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πίτα με άρωμα ΔΝΤ...








Πάει και η φετινή πίτα! Κόπηκε και φαγώθηκε… Πεντανόστιμη! Όλα ωραία και καλά επίσημη παρουσίαση της εκδήλωσης θα γίνει φαντάζομαι από το περιοδικό SV NEA, ας δούμε όμως το γεγονός εδώ με μια δεύτερη ματιά.

Ωραίος ο χώρος, εύκολα προσβάσιμος και χωρίς πρόβλημα στάθμευσης. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όσους ενδιαφέρθηκαν για να παραχωρηθεί στην Ε.Ε.Ρ. συγχαρητήρια για όλους τους χώρους που έχουν επιλεγεί και μας έχουν παραχωρηθεί από το Δήμο Περιστερίου.

Ο κόσμος που ήρθε ήταν αρκετός, αλλά θα μπορούσε να ήταν και περισσότεροι… Φαίνεται όμως ότι η εκδήλωση όπως γίνεται δεν «τραβάει»…

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να δοθεί έμφαση στις καθαρά ραδιοερασιτεχνικές δράσεις μελών της ΕΕΡ και γιατί όχι και άλλων συλλόγων της επαρχίας. Παραδείγματα προς μίμηση υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, καλό είναι να προβάλλονται…

Μου άρεσε που δεν ακολούθησαν την πεπατημένη άλλων ετών κατά την οποία το ΔΣ στεκόταν και κοίταζε αφ υψηλού τους συναδέλφους. Δεν λέω για όσους είχαν ενεργό ρόλο στις ομιλίες ή στις απονομές αλλά όσους απλώς κάθονταν πάνω στην εξέδρα και κοίταγαν νωχελικά το πλήθος! Φέτος αντίθετα ήταν στην εξέδρα μόνο όποιος (Σωτήρης) είχε κάποιο ουσιαστικό ρόλο στην παρουσίαση. Καλό!


Καλό επίσης και το ότι προσκλήθηκαν και βραβεύτηκαν για τις δράσεις τους πολλά μέλη της ΕΕΡ. Βέβαια θα έπρεπε να γίνει πιο οργανωμένα γιατί δημιουργήθηκε χάος και χάθηκε πολύτιμος χρόνος που θα έπρεπε να αξιοποιηθεί αντί να κουράσει. Χρόνος επίσης χάθηκε όταν άναψαν τα φώτα κατά την προβολή του βίντεο με αποτέλεσμα να μην φαίνεται τίποτα, αλλά και όταν έσβησαν τα φώτα και δεν φαινόταν ποιος μίλαγε! Μαύρο σκοτάδι και αγωνία… Αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν με καλύτερη προετοιμασία και με περισσότερο κόσμο που θα δούλευε για την εκδήλωση αλλά αυτό προϋποθέτει ότι όποιος έρχεται να βοηθήσει του το αναγνωρίζουμε και τον στηρίζουμε όταν χρειάζεται, διαφορετικά… (Έχουμε πολλά παραδείγματα συναδέλφων που παρήγαγαν έργο και τώρα έχουν απομακρυνθεί αλλά αυτό ποιον ενδιαφέρει; Δεν είναι του παρόντος…)

Καλή εντύπωση έκαναν και οι δωροθέτες, όπως πάντα. Μπράβο τους!

Ένα μεγάλο μπράβο και σε όσους κουράστηκαν για να έχουν καλή παρουσία στο fielday και στο vhf-contest του περασμένου Σεπτέμβρη. Μεταξύ των βραβευθέντων όλοι όσοι είχαν χαρακτηριστεί «ανύπαρκτοι ραδιοερασιτέχνες» από μικρή «αγέλη» συναδέλφων που ζηλεύει αυτό που δεν μπορεί να φτάσει!

Στην διπλανή φωτογραφία από αριστερά ο Φώτης SV3ICK εκ μέρους της Ενωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου με τον σταθμό SZ3P έχει παραλάβει το 3ο βραβείο στην κατηγορία "ένας σταθμός πολλοί χειριστές". Ο Μιχάλης SV8GKE για την Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδος με τον σταθμό SZ8L έχει παραλάβει το 1ο βραβείο για την ίδια κατηγορία (Το δεύτερο βραβείο της κατηγορίας πήρε ο σταθμός SZ6IOA) . Αμέσως μετά ο SV1BJY, ο Χρήστος SW1NJX και ο Παντελής SW1IWD τα τρία βραβεία της κατηγορίας "ένας χειριστής"

Ευχάριστο είναι ότι τις δύο από τις τρεις πρώτες θέσεις, κατέλαβαν συνάδελφοι SW της κατηγορίας 2, ενώ από πρώτο χέρι γνωρίζω ότι πολλοί ήταν και οι συνάδελφοι SW που βγήκαν να δώσουν πόντους στους διαγωνιζόμενους… Πάντα υπάρχει χώρος για περισσότερους.

Κορυφαία στιγμή στην εκδήλωση ήταν όταν στο βίντεο με τα πεπραγμένα του 2010 είδαμε τον Σάκη SV1JFO (SK) να μας κοιτάζει με το γνωστό του χαμόγελο. Στιγμή που χειροκρότησαν αυθόρμητα πολλοί συνάδελφοι μέσα στην αίθουσα…

Η συνέχεια δόθηκε από συναδέλφους σε ταβέρνες του λεκανοπεδίου, αναφέρθηκαν πολλές κατεδαφίσεις, μεταξύ αυτών και η δική μας. Μάλιστα φέτος είχαμε μαζί και τους δικούς μας ανθρώπους ώστε να δουν ότι αυτοί που μιλάμε και κάνουμε παρέα δεν έχουν σχέση με τους λίγους που δυσφημούν το χόμπι μας…


Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξαναγιορτάσουμε... Συγχαρητήρια σε όσους κουράστηκαν για την εκδήλωση, 73..

114 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελικά με τα ψηφιακά τι έγινε? Είχε?

2Μδης είπε...

φιρί-φιρί το πας...!!!

sv8gke είπε...

Όλα καλά ήταν,άξιζε τον κόπο το ταξίδι μου.Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι εκδηλώσεις και βλέπουμε κανένα φίλο εκτός αέρος.Αντε τώρα πάμε για το χάμφεστ!!
Δημητράκη jgw με στεναχώρησες με την απουσία σου..θα το σκεφτώ πολύ αν θα βγω qrp στο πάρτυ η θα βάλω και τα 70 βατ!!

Ανώνυμος είπε...

Ψηφιακά δεν είχε....Είχε όμως αναπαυτικές καρέκλες.....Λείπανε κάποιοι..??? Η δεν είδα καλά...Ειδικά κάποιοι που διακρίθηκαν....Δεν πειράζει άντε και του χρόνου να είμαστε γεροί...Ο λύκος χαίρεται και οταν σβύνουν τα φώτα τότε ακούει σχόλια και σχολιανά.....

Salute a tutti

Lypus canis

YΓ.Τα γραφώμενα αποτελούν μόνο την γνώμη μου...αφού είμαι εξω από την αγέλη της ΕΕΡ.

Σκουλήκι είπε...

Αν και καθυστερημένα, πρόφτασα την εκδήλωση, την είδα από ψηλά και χάρηκα που είδα το Λευκαδίτικο ψυλιάρικο κουτάβι, μαζί με την παρέα του, εκεί κάτω δεξιά, λίγο ποιο πίσω ο ..... κολλητός του BJY μέσα στο καναρινί του μπουφανάκι(μοντελάκι ο δικός σου) παρεούλα με τους φίλους του.
Είδα ακόμη το κατσιασμένο, τσιμπλιασμένο κανίς που αυτοαποκαλείται λύκος, κάπου στην μέση. Ολο ξυνόταν. Μάλλον ειχε ψύλλους.

Σε όλη την διάρκεια δεν ακούστηκε ούτε ένα κούκου. Τα ποταπά πτηνά του ουρανού, κούκοι και γκιώνηδες δεν καταδέχτηκαν να έρθουν.
Μια ξανθιά ρε παιδιά, μία ξανθιά ακούστηκε κάποιος να φωνάζει. Κοτζάμαν αμφιθέατρο και ούτε μία ξανθιά, έτσι για δείγμα ρε παιδάκι μου. Εστω, βαμμένη ή βρεγμένη, ακόμη και πλακωμένη απο την τέντα. Ευτυχώς μερικές φορές όπως έπεφταν τα φώτα στην .......... πλούσια κόμη του 2μηδη του ξάνθιζαν τις μπούκλες.
Τα εδέσματα του Αντώνη, φανταστικά και πεντανόστιμα. Το κρασί του ???? δεν παιζόταν. Καλά κάνουν ορισμένοι που τιμούν το μαγαζί του με την παρουσία τους.

Οι απονομές ωραίες αν και οι περισσότεροι βραβευθέντες έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Λίγος και εκλεκτός κόσμος, με Ραδιοερασιτέχνες εντός και εκτός αγέλης της ……. ΕΕΡ.
Αν και οι αγέλες μετά, πήγαν για φαγοπότι σε εκλεκτές ταβέρνες.

Και του χρόνου να είμαστε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Χαρηκα πολυ που οι συνμπλογκιτες μου πήραν υπαρκτες ταπετσαρίες καινούργιες. Αλλοι θα μπορεσουν επιτέλους να εχουν μια ξεχωριστη διακόσμιση στο σαλόνι,αλλοι στο καθιστικό,αλλοι στο εργαστηριο τους. Ευτυχώς φετος δεν θα εχουμε κατι για το μπανιο.
Επισης χαρηκα πολύ που ειδα την παρέα με αγαπημένα προσωπα να περνούν καλά σε ευήλιο περιβάλλον με νοστιμιες καλές.
Με δεδομενο οτι δεν ανήκω και εγω(να δεις λυκε θα βγουμε συγγενείς) στον συγκεκριμενο οργανισμό δεν μπορούσα να παραβρεθώ. Ουτε ειμαι ατομο που θα γυρνάω απο πιτα και πιτα σε πιτα την πιτα φωναζοντας πεσε πιτα να σε φαω.
Ομως ηταν μια καλη ευκαιρία να δω καποιους ανθρώπους που περνω αρκετο καιρό μαζί τους σχολιάζοντας.
2μηδη το μονο παραπονο που θα μπορούσα να σου κανω είναι ότι απο την στιγμή που πηγατε σε θεατρο θα περίμενα και ενα σχόλιο για τις ταξιθέτριες κατι που δεν το ειδα καπου.
Μπραβο στο Σωτηρη,Μπραβο σε ολους εσας που μαζι γιορτασατε.


Καλη συνεχεια.

Γκιώνης

SW1NJX είπε...

Πραγματικά ωραία παρέα, ωραιες στιγμές. Γι αυτο αξίζει ν ασχολείσαι. Μπράβο σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα πως η Δανάη είναι όλο λόγια!!!
Τι έγινε ρε γκέκα? κατάπιε την γλώσσα της, έμαθα μόλις σε είδε!!
Δεν βαριέσαι, άλλοι φορούνε φούστες (Σισέ) κι΄άλλοι έχουν τη χάρη!!

Ο προς το παρών
Ανώνυμος

2Μδης είπε...

Δεν είχε ταξιθέτριες Γκιώνη. Ακόμα εκεί θα είμαστε αν είχε...
Κάποια στιγμή στα βίντεο δείχνει τον Σωτήρη στη Σαλαμίνα και μπροστά του μια σακκούλα σκυλοτροφή. "Ορίστε που τρώει και φρίσκις..." λέω.
Οπότε κάποιος πίσω συμπληρώνει: "Σκυλίσια ζωή κάνουμε τελικά οι ραδιοερασιτεχνες..."

Αυτά. Ωραία ήταν και του χρόνου να είμαστε καλά. Και με περισσότερες ραδιοερασιτεχνικές επιτυχίες...

Ανώνυμος είπε...

@Σκουλίκι
Μόνο με ψείρες και ψύλλους ασχολείσε..Μάθε να δέχεσαι ανθρώπους με διαφορετική γνώμη..Οσο για μένα.... Αμαρτία λεγομένη η μισή συνχωρεμένη μου είπαν για ξανθιά που μοιάζει πολύ την Fiona...(Την παχουλή της έκδοση)Απο εκείνο το cartun..sreck η κάπως ετσί...Για αυτό έκανα τόσο δρόμο για να δω αν είναι αλήθεια αλλα ατύχησα δεν ήρθε.....δεν πειράζει...@Για23/02-11:16...Είσαι καλοδεχούμενος αλλα οχι χοντράδες....Είπαμε σεβόμαστε τον 2μηδη και την γνωμη των αλλών..με χιούμορ??...Ναι πάντα

Lupus canis
ΥΓ.Ρε για δες τελικά εμείς εκτός αγέλης είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι.....

Ανώνυμος είπε...

και μοντελα εχουμε και εξομολογουμενους χριστιανους εχουμε!

Ανώνυμος είπε...

...στο αγιο ορος!

Ανώνυμος είπε...

Αμαρτία λεγομένη η μισή συνχωρεμένη

Άλλα τα λεγόμενα κι άλλα τα γενόμενα

Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας

Αλλού με τρίβεις δέσποτα, κι αλλού έχω τον πόνο

Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

Άλλοι παπάδες ήρθανε, άλλα Βαγγέλια φέραν

Αλλού ο παπάς,αλλού τα ράσα του

Άλλοι Πάσχα κι άλλοι χάσκα

Σεβασμιώτατε, με ταπεινότητα το χέρι σας φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

Με προφορά παρακαλώ:

Bonjour Jean, fèves je sème
(=Καλημέρα Γιάννη, κουκιά σπέρνω)

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι Ξεχάσατε τις κυριώτερες των παροιμιών..
Τον Λύκο φύλευε τον κ..ο σου φύλαγε...
Η το άλλο...Όπου forum και χαρά θα είναι ο λύκος πρώτος....
Και κάτι επαναστατικό...
Viva Sentero Luminoso del Lupi...
(Κίνηση ανεξαρτήτων λύκων Ενάντια στην qsl εξάρτηση απο την ΕΕΡ).....
Ουδεμία σχέση όμως με άλλα μονοπάτια....Ετσι για την τάξη των πραγμάτων.....

Lupus canis

ΥΓ.Οσο για την αντιπροσώπευση των Ελλήνων ραδιερασιτεχών στο Εξωτερικό...άστο μη το ψάχνης...
Και όπως πάντα κάθε γνώμη δεκτή....

Ανώνυμος είπε...

Έτσι, έτσι!

Βασικά στην Ελλάδα είσαι ότι (και όποιος!) δηλώσεις!
Λύκος, ραδιοερασιτέχνης, πρόβατο, επαναστάτης, χριστιανός κλπ

Μ'αρέσει ρε λύκε που είσαι επαναστάτης, γουστάρω τρελά! Έτσι με απεργίες, λύκους και παράνομα λινκ, ο αγώνας συνεχίζεται!
Συνεχίζω κι εγώ.

Boiteux, tordus, à Saint Pantaléon (=Κουτσοί, στραβοί, στον Αϊ Παντελεήμονα)

Il sait pas où vont les quatre (=Δεν ξέρει πού παν τα τέσσερα)

De la ville je viens et au sommet cannelle (=Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα)

Στον κύριο που αυτοπροσδιορίζεται ως "λύκος".
Ρε συ λύκε είναι "canis lupus" και όχι "lupus canis", ούτε τ'όνομα'ς δεν ξέρ'ς?
Ήμαρτον όχι και πεφωτισμένο μονοπάτι το παναλβανικό!
Αυτό ξεπερνάει τα όρια που θέτει η κατά τεκμήριον καλή προαίρεση των εδώ γραφόντων!

caretta-caretta
marika-marika

Ανώνυμος είπε...

μι λεν' Κώτσο!!

Ανώνυμος είπε...

@24/02-1:47
Κανόνες για να γράψετε μήνυμα δεν έχουμε...η κάνω λάθος...ούτε πρόσβαλα κανένα..και έχω όποιο όνομα θέλω...Οι απόψεις μου είναι δικές μου...δεν αντιπροσωπεύω κανέναν...Εκτός αυτού και εσείς εδώ γράφεται διάφορα.....αν δεν συνφωνείς παρέθεσε απόψεις..χωρίς βρισιές..η χαζαμάρες...Οσο για το μονοπάτι το άλλο ήταν στο Περού..και το έγραψα τη ποιητική αδεία όπως γράφεται και εσείς διάφορα...
Περιμένω τις απόψεις σου...
Πάντα Lupus canis kai oxi Canis lupus..

ΥΓ. Ο Lupus canis έχει το δικαιωμα της γνώμης του....Και όλοι οι άλλοι έχουν δικαίωμα να διαφωνούν μαζί του

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί εμείς και ποιοί εσείς λυκόπουλο?
Τα βλέπεις διπλά?

Και η χαζομάρα ξέρεις όπως κι η γνώμη δεν είναι αποκλειστικά δικό σου δικαίωμα. Είναι δικαίωμα όλων μας. Όπως και η ποιητική αδεία. Και εσύ και ο Οδυσσέας Ελύτης έχετε δικαίωμα χρήσης της!

Κι αν πχ θεωρώ ότι η γνώμη σου είναι χαζομάρα, είναι δικαίωμά μου να διαφωνώ μαζί σου, όπως συ είπας.
Και δεν σε έβρισα πουθενά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νιώθεις στριμωγμένος κι απολογείσαι.

Μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την γκλούτσα. Γιατί ως γνωστόν άλλο Λοζάνη κι άλλο Κοζάνη, άλλο Μπραχάμι κι άλλο Μαϊάμι, άλλο κότα κι άλλο ντακότα.

Εξού και το περουβιανό Sendero Luminoso είναι έτη φωτός μακρυά από τις QSL κάρτες και το παναλβανικό, όπως και το lupus canis από το canis lupus και τις ερυθρές προβιές.
Άσχετα με το τι εκπροσωπείς ή τι νομίζεις ότι εκπροσωπείς μικρό μου λυκόπουλο.

Ας μην μπερδεύουμε τα τρόλεϊ με τα βερύκοκα επειδή έχουν το ίδιο χρώμα.

caretta-caretta
marika-marika

salue moi le platane (=χαιρέτα μου τον πλάτανο)

Ανώνυμος είπε...

Άντε να γίνουν είκοσι

Τελικά υπάρχει ξανθιά που μοιάζει της Fionas η οχι...???

Lupus canis

ΥΓ.Ο Lupus canis ουδεμία σχέση έχει με τον Canis lupus

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια εγω δεν βριζω ουτε προσβαλλω

lupus canis

Ανώνυμος είπε...

Trois braillent et deux dansent (=Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!)

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά με παρεξηγήσατε.
Εγώ δεν βρίζω, εσείς με βρίζετε, ζώα, ε ζώα.
ΕΣΕΙΣ.

Να μα τον Θεό, μα την Παναγία σας λέω, εγώ δεν εκπροσωπώ κανέναν!

Αλλά όλα κι όλα.
Το παναλβανικό είναι η πεμπτουσία των τηλεπικοινωνιών.
Η απάντηση στην καταπίεση της ΕΕΡ θα δωθεί με το ευρωμπουρώ.
Μιλάμε για επανάσταση και στις επικοινωνίες και στο QSLing.

Μιλάμε για τόση επανάσταση που σκεφτόμαστε να αποσύρουμε τις προεκλογικές σημαίες της ΝΔ που διακοσμούν τον σύλλογο και να βάλουμε σημαίες του Τσε Γκεβάρα.
Του Άρη Βελουχιώτη επίσης και άμα λάχει και του Νίκου Ζαχαριάδη.

Έχετε κάνει ακρόαση ποτέ το παναλβανικό? Μιλάμε για ποιότητα, μιλάμε για ποίηση.
Μιλάμε για νομπελιστ.

Και προς ενημέρωσή σας, το ευρωμπουρώ είναι κατ'αντιστοιχία του ευρωπανηλίθιου.
Προσέξτε, όχι απλά πανηλίθιος, αλλά ευρωπανηλίθιος.
Δηλαδή η ηλιθιότητα δεν περιορίζεται σε πανελλαδικό δίκτυο, έχει πανευρωπαϊκή εμβέλεια.
Ο ευρωπανηλίθιος έρχεται με έγκυρη πιστοποίηση CE και ISO για την βλακεία που τον διακατέχει.

Και μην με βρίζετε.
Δικαίωμά μου να εκφέρω την άποψή μου.
Μην ξεχνάτε τον Βολταίρο.
Όλες οι απόψεις δεκτές.

Lupus canis

Γκιώνης είπε...

Αντε να τελειωσει το τριώδιο(απο το ιώδιο) να μπουμε σε μια σειρά. Λυκε το παναλβανικό το βρίζεις αλλα ενα πουλάκι μου ειπε οτι κλεφτοπέρνεις μικροφωνάκια.
Τελευταία φορά που διαβασα τόσα γαλλικα ηταν οταν εκανα διατριβή στον Κοραή και στο ΡοΪδη. Ρε αυτος ο διαφωτισμός γεμισε ελπίδες όλους τους αγκαγκαγκακγεκεκετε.
Αν σας αρχίσω στα γαλλικά θα ψάχνεστε να βρειτε καμια γωνίτσα.
Λυκε οταν ακούμε κατι και δεν μας αρέσει απλα αλλάζουμε συχνότητα. Αν επίσης διαβάζουμε κατι και δεν μας αρέσει αλλάζουμε σελίδα. Αν παρ ολα αυτά επιμένεις να εισαι ετοιμος για διάλογο.
"...άστο μη το ψάχνης..."
Ψαχνεις ισως? Ασε πασα μου τα γαλλικά και ξεκίνα απο τα ελληνικά. Και σταμάτα να κατηγορείς παρέες και συχνότητες.
Κάθ' ενός η πορδή, μόσχος του μυρίζει
Με στραβό σαν κοιμηθείς το πρωί γκαβίζεις
Ο ύπνος θρέφει μάγουλα και ξεγυμνώνει κώλους
Μήτε κερί στον διάβολο, μήτε στον Τούρκο κώλο
Τ' αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι oι βλάχοι γίναν δήμαρχοι κι οι γύφτοι καπετάνιοι
Καλη τσικνοπέμπτη αρχοντες,διαλογιστες,διαφωτιστές,επαναστάτες.

Μαριτσα μαριτσα,λυκε,κουκε,σκωλικα,συγχωριανοί,τσοπαναρέοι,προυχοντες,βεληγκέκες,αφεντικά και δούλοι, ελληνες μεταναστες,μεταναστες με πρασινη καρτα,μεταναστες με ροζ καρτα.

Φιλια πολλα.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

"Και μην με βρίζετε.
Δικαίωμά μου να εκφέρω την άποψή μου.
Μην ξεχνάτε τον Βολταίρο.
Όλες οι απόψεις δεκτές."

Ρε δεκα μερες πριν μιλαγες για κοκκινες προβιές,τωρα θυμήθηκες τον βολταίρο? Τι εισαι βρε ζωο,ερμαιο στις κακουχίες διαφωτιστής φασίζον?

Αλλο παλι και τουτο που μας βρηκε.
Ρε μπας και εισαι κόπρος που μαγκιζεις παιζοντας το λύκο?
Οσο για επανασταση αστο μεγαλε απο καναπέ δεν γινεται.
Δυστυχως αυτα ειναι τα αποτελεσματα της διακυβέρνησης τοσον ετων απο δυο ή τρεις οικογένειες.

Απο τα καρβουνα της κοινωνίας σας εμεις θα ψήνουμε για τα παιδιά μας.

Φιλια πολλά

Γκιώνης

ΥΓ δεν βριζουμε απλά απαντάμε. Και ειναι σιγουρα δικαιωμά μας.

http://www.youtube.com/watch?v=j37FfUS7I1o&playnext=1&list=PLA3076628FB4157C8

sv8gke είπε...

Επειδή όλοι δυο Γαλλικούλια τα μιλάμε για μια ώρα ανάγκης και επειδή προβλέπω θύελα λύκε λύκε εισαι εδώ η αλλού,κόφτο με την φιόνα και τις μαλακίες σου γιατί θα σε πάρει ο διάολος.
Τα μισογυνίστικα σου βγάλτα αλλού και όχι στην Βίκυ..γκέ γκε;;;;

Γκιώνης είπε...

Ασε ρε γκεγκα βρηκα και εγω καποιον να μαμησω και χωνεσαι οσαν η γιουτσα. Ρε μα την παναγια την καντιλαφτίοτησα θα ειμαι ο πρωτος γκιωνης στην ιστορια που εζευγάρωσα με λύκο. Τοσο το χαρβαρντ,το χαρβαλο οσο και η νασασαασσασσσαα περιμένουν με αγωωωωωωωωνιιιιιιιιιια τα αποτελέσματα. Λενε οτι ζευγάρωμα γκιώνη με λύκο δίνει δεινόσαυρο.
Ρε φιλε επειδής εχουν απεγία τα φαρμακία και δε ημπορω να βρω βαζελίνη μπορεις σε παρακαλώ να μου εστείλεις λιγο γράσο?

Ευχαριστώ τα μάλλα προκαταβολικός.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

http://2mdes.blogspot.com/2009/07/blog-post_4806.html

Εδώ ξεκινάει η επανάσταση λυκόπουλα και λοιπά ζωντανά!!
Με παντιέρες από το προεκλογικό-διακοσμητικό στοκ της ΝΔ.
Αυτά είναι, γκαραντί, στάνταρ πράματα!

Και Sendero Luminoso και Τσε Γκεβάρα και Καρλ Μαρξ και Καρλ Χάϊντς Ρουμενίγκε άμα λάχει.


Η επιτροπή για την επανάσταση του QSLing

Ο Τζίτζιρας
Ο Μίντζιρας
Ο Τζιτζιμιντζιχότζιρας
Ο τιμημένος λαός του παναλβανικού
Ο τιμημένος λαός του Τζατζικιστάν
Ο Χλιμίντζουρας

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!

Lupus canis

ΥΓ Γκιώνη είμαστε πολλοί οι λύκοι και κόπροι, αλλά είμαστε σκόρπιοι, που θα πάει θα μαζευτούμε.
Καλά να περάσετε!

Γκιώνης είπε...

Ειναι η μερα σημερα και δεν μπορώ να σου πω πολλά.

Ειναι αλήθεια οτι και ευγενικός υπήραξα και υπομονετικός.
Καπου τα γύρισες καπου τα μαζεψες και τελικά ο ίδιος εισαι. Σε παω απο δω σε παω απο κει αλλά εσύ δεν μαζεύεσαι.
Σε παρακαλώ πολύ οχι προσωπικές επιθέσεις.

Χρονια πολλά.

Γκιώνης

ΥΓ. Αργησες

Γκιώνης είπε...

Διόρθωση. Οχι προσωπικές επιθέσεις σε αμάχους και γυναικόπαιδα.

Αλλα λυκος εισαι αλλάζεις?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Όντως Γκιώνη και καλός είσαι και υπομονετικός.

Αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Μερικοί από μας είμαστε εντελώς ζώα ξέρεις.

Πχ εγώ μόλις βγήκα από το Δε Νεξτ Τοπμοντελ.
Δεν μπορώ να ασχολούμαι με χοντρούς, φαλακρούς, κοντούς.

Κι μην με βρίζεις επειδή βγαίνω στο παναλβανικό.
Κωλόχοντρε. Σα ζώο είσαι.
Εγώ βρίζω? Ε ? ΒΡΙΖΩ??
ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ?

Όλες οι γνώμες δεκτές. Είπαμε Βολταίρος, ερυθρές προβιές κι επανάσταση. Όλα μαζί, 3 σε 1.

Και μην ξεχνιόμαστε, δεν εκπροσωπώ κανέναν σύλλογο, ορκίζομαι. Να φτου, φτου φυλάω σταυρό!

Lupus canis

ΥΓ Δεν σε αδικώ που μπερδεύεσαι, εδώ ακόμα κι εγώ μπερδεύτηκα.

Γκιώνης είπε...

Ειναι αλήθεια εμεις ειμαστε:

Ο Μακης ο φισούνας
Ο Κωστας το παγκακι.
Ο Σωκράτης το περίπτερο.
Ο Γρηγόρης ο πορείας.
Ο θανάσης ο μανιφεστο
Ο Δημήτρης ο υδραυλικός
Ο Χρήστος ο ηλεκτρολόγος
Ο Τακης ο εισπράκτορας.
Ο Σταυρος το κουριερ.
Ο Αλέξης ο Δημόσιος.
Και οι μαναδες μας.

Καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Γκιώνη δεν μπορώ τους εαμοβουλγαρους και τους συμμοριτες αλλα δεν ξέρω γουστάρω και επανάσταση.
Όταν πάω περίπτερο τυλιγω την αυριανή μέσα στην ελευθεροτυπία η σε ριζοσπαστη. Είναι σοβαρό λες?
Μου αρέσουν οι σημαίες του Τσε Γκεβάρα αλλά μου αρέσουν κι οι προεκλογικές σημαίες του Καραμανλή.
Μου αρέσουν οι ερυθρες προβιες αλλα και οι Sendero Luminoso.
Και σαμπουάν και κοντίσιονερ.

Lupus canis

Γκιώνης είπε...

"Αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Μερικοί από μας είμαστε εντελώς ζώα ξέρεις."
Ειναι γεγονος οτι τα ζώα διακατέχονται απο το ενστικτο. Αυτή ίσως ειναι και καποια διαφορά από τους ανθρώπους.
Γιατι αραγε ενας ανθρωπος να εχει την αναγκη να επικοινωνήσει με Ζώα?
Δεν υπάρχει καμια ανάγκη.
Υπάρχει διαφορά μεταξύ, φαντασίας, ψευδώνυμου και τελικά πραγματικότητας. Γκιώνης θα ήθελα να ήμουν? Ανθρωπος ειμαι. Εσυ κανταντάς Λύκος που θα ηθελες να γινεις ανθρωπος.

Αντε γειά.


Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Με τις παραδοχές σου να σου πω την αλήθεια για γκει σε κόβω. Θεσαλονίκη ακουσα οτι θα ειναι καλύτερα τα πραγματα. Αν εισαι γκει, γιατι μπορει να εισαι και φτωχο.....ς.

Αετό πετάς παντος.

Γκιώνης.

Γκιώνης είπε...

Ρε 2μηδη στο μπλογκ σου μπορούμε να γράψουμε για γκέι και οχι για φτωχόπουστες?
Ελεος πια καλή μου μας διαβάζουν και κοπέλες.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ναι τώρα με τον Μπουτάρη έχουμε ελπίδα.
Αν κι αυτός τα μπέρδεψε με κάποια θέματα κι απογοήτευσε κόσμο.

Ρε Γκιώνη relax.

Στα όνειρά μου άσε με να φαντασιώνομαι ότι είμαι λύκος, επαναστάτης, ραδιοερασιτέχνης..
Κι ας μην είμαι τίποτα απ'όλα αυτά.
Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.

Lupus canis

Γκιώνης είπε...

Ρε λύκε άλλο το ονειρο άλλη η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Εμεις παντως βλέπουμε πραγματικότητα. Ονειρο εχω πολύ καιρό να δω και οταν βλέπω ειναι παντα εφιάλτης και μην σου λάχει.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

"Άσε με το Όνειρο να ζήσω
Μη μου χαλάς και τούτη τη στιγμή
Είναι ότι έμεινε από’σενα πίσω
Απομεινάρια απ’τη καμένη μου ζωή"

Τι ψάχνεις ρε Γκιώνη κι εσύ τώρα?

Σήμερα λύκος, αύριο Ερνέστο, μεθαύριο ερυθροπρόβατος, παραμεθαύριο εξομολογούμενος χριστιανός, την επομένη ραδιοερασιτέχνης, την μεθεπομένη αστροναύτης.

Εδώ εγώ δεν έχω καταλάβει, εσύ θα καταλάβεις??

Ανώνυμος είπε...

@Gionis
Κάθε μέρα κατά την δύση του ήλιου είναι λυκόφως. Όποιος βγένει στο δάσος τέτοια ώρα λύκους θα ακούσει και θα δεί..γιατί τώρα πιά είμαστε δυο είμαστε....είμαστε 1113 λύκοι...Όσο για την σάτηρα...Όποιος...δεν την ανέχεται να κάθεται φρόνιμα...
O αδελφός σου ο λύκος κατά κόσμο
Lupus canis (ενας απο τους πολλούς)

ΥΓ. Avanti Lupi...pantiera rosa

Ανώνυμος είπε...

Viva la guerra popular
Άμα δεν ξέρεις παρούσκι κοιτάς αριστερά.
Αδέλφια κι ο καραμάναλης ήταν κατάλληλος αλλά τον Σαμαρά τον κόβω για καταλληλότερο.
Venceremos

Lupus canis

Ανώνυμος είπε...

Φου φου ένα-δύο ένα-δύο
αφιερώνω στην Σούλα με πολλή αγάπη

χαράλαμπος

Ανώνυμος είπε...

Χαράλαμπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με απατάς με την Σούλα;;;;;;;;;;

Κούλα

Ανώνυμος είπε...

για το ROS Club σας βλέπω μερικούς.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι!
ROS club γιατι εχoυμε pantiera rosa να μας δειχνει τον δρομο. Δηλαδη ροζ και οχι pantieras rojas (κοκκινες).
Οι κοκκινες σημαιες πηγαινουν ασσορτι με τις κοκκινες προβιες.
Στις 3 κοκκινες σημαιες δωρο ενα μποξερακι με τυπωμενο το λογοτυπο του Τσε.
Με καθε παραγγελια δωρο 1 σημαια απο το προεκλογικο στοκ της ΝΔ.
Η προσφορα ισχυει μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων, θα τηρηθει αυστηρη σειρα προτεραιοτητας.

Αδελφια μου, αλητες, πουλια
ααααααχ Κουλααααα !

Lupus canis

Ανώνυμος είπε...

Axxxxxxxxxxxxx Σούλα
Ακόμα περιμένω τσσσιιιιι κάρτες...Αιιιιιιιι χάσαμε και τον γαμπρό




Χαράλαμπος

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=j37FfUS7I1o&playnext=1&list=PLA3076628FB4157C8

Φορ γιου Χαραλάμπη!

Ανώνυμος είπε...

Κουλα, ααααααααααχ Κουλα μ'ακους??
Τι αλλο πρεπει να κανω??

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=3LJGV1SvXgI&feature=related

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε Χαραλάμπη να σε παντρέψουμε να φάμε και να πιούμε και να χορέψουμε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχ......Σούλα

Χαράλαμπος

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά με την Κούλα είμαι παντρεμένος.
Αλλά η Σούλα είναι το αίσθημα μου. Αααααααχ
radio kapsoura

Ανώνυμος είπε...

Ακούμπα κουλα τα μπαούλα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

واغلب السكان لزموا منازلهم.نشر قبل 28 د

ليبيا: معركة طرابلس قد تطول والنظام يلمح إلى مفاوضات
الاعلام يزدهر في المناطق الخارجة عن سطيرة القذافي
القذافي : قصة حياة بالصور
ليبيا: على من يعول القذافي للبقاء في السلطة؟
أزمة ليبيا: اجراءات أوروبية تحسبا لاضطراب إمدادات النفط
شاهد


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=BMgrAsqikn0

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που ανώνυμα κάνετε χαβαλέ και λύκους επικαλείστε να ξερετε οτι ποτε μα ποτέ δεν θα μπορέσετε ανθρώπινα να εκφραστείτε. Απλα σχολια σας κανουμε και σχολια θα μείνετε. Απλά καλό θα ήταν να πάτε αλλού να αναπτύξετε τις λυκοφιλίες σας.

Γκιώνης.
Νυχτα πετώ απο πάνω σας.

Ανώνυμος είπε...

@Γκιώνης

Γκιώνη πεινάμε κατέβα να σε φάμε...
Κάτω οι επαναστάτες του καναπέ...
Κάτω το μονοπόλιο των qslκαρτών...

Κάντε την αρχή...

Lupus canis (Ενας από τους πολλούς)

ΥΓ.Viva Cuba libra
(Ετσι γουστάρω ετσι το γράφω....)

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε εχω δει καπου.

Καληνύχτα.

Γκιώνης.

Ανώνυμος είπε...

Viva Cuba Libre όχι Libra!

Σιγά μην φωνάξουμε την Παγιατάκη και την Λίτσα Πατέρα να μας πει τον ωροσκόπο της Κούβας και πως θα πάει η επανάσταση, αν έχει ανάδρομο τον Κρόνο.
Ο Κομαντάντε τι ζώδιο ήταν άραγε?

Δόξα τα λεφτά, Θεό έχουμε.

Καληνύχτα

Lupus canis (Ενας από τους πολλούς)

ΥΓ. Γράφω ότι γουστάρω!

Ανώνυμος είπε...

Γραφε οτι θες,οσο θες,οποτε θες.
Μαλακας εισαι.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Έλα τώρα που γυρίζει!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

Θέλετε να πάρετε άδεια ραδιοερασιτέχνη?

Είτε είστε κυνηγός, είτε είστε ψαράς, είτε θέλετε να μιλάτε με την σύζυγο στο καναλάκι για να κανονίσετε τα ψώνια και το μεσημεριανό τραπεζι, είτε με την παλιοπαρέα όσο είστε καθοδόν, είτε χρειάζεστε πληροφορίες για βενζινάδικα, διόδια, τον καιρό ελάτε στον σύλλογό μας, να δημιούργησουμε μαζί ένα κατάλληλο πακέτο που θα καλύπτει απόλυτα τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες σας!

Στις δύο άδειες η τρίτη δώρο!!

Πάντα με σεβασμό κι αγάπη προς την υπηρεσια ραδιοερασιτέχνη!

Ανώνυμος είπε...

Που ρε παιδιά;
Που τις πουλάνε;
Ποιός τις δίνει;
Και ποιό το αντίτιμο;

Για πέστε, για πέστε.
Που πρέπει να αποταθούμε;
Για δώστε περισσότερες πληροφορίες.

Ανώνυμος είπε...

Που?
Ο σύλλογος μας έχει πολλές έδρες!

Τυχαίο? Δεν νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

Ε πες μου μία από αυτές, να πάω ντε.
Καίγομαι να πάρω άδεια, λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε!
Επόμενος παρακαλώ!!

Ανώνυμος είπε...

Θα απαντήσεις καθαρά σ' αυτό που σε ρώτησα ή θα παραδεχτείς ότι λες παπαριές;

Πες μου σε ποιό σύλλογο αναφέρεσαι, ειδάλλως σταμάτα να πετάς λάσπη.

Άντε να σε δω παλικαρά μου.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω εκνευρισμό!
Βλέπω παλικάρια!
Βλέπω μυγιασμένους!
Βλέπω λασπωμένους!

Τυχαίο? Δεν νομίζω!

Υπόψιν, τα μέλη του συλλόγου μας και τα μέλη των οικογενειών τους μπορούν να βγαίνουν όπου θέλουν! Εντός, εκτός κι επι τα αυτά.

Γιατί είμαστε μια μεγάλη οικογένεια

Ανώνυμος είπε...

Ρε εδώ πέρνουν άδεια για να βγένουν εκτός μπάντας....
Αν μπορούσαν μερικοί θα καταργούσαν και τις εξετάσεις και θα αρκούσε βεβαίωση οτι είσαι μόλος της ΕΕΡ για να πάρεις άδεια...

Ανώνυμος είπε...

Το να είσαι μέλος ενός συλλόγου και να παίρνεις άδεια, ίσχυε επί χούντας, για όσους θυμούνται και φυσικά αυτός ο σύλλογος δεν ηταν η ΕΕΡ. Ήταν άλλος.

Και σήμερα βέβαια, τα ίδια γίνονται.
Με άλλον σύλλογο.

Άλλοι καιροί, άλλοι σύλλογοι... τα ίδια όμως ήθη!

Lupus canis

Ανώνυμος είπε...

Επειδή όμως σήμερα, δεν έχουμε χούντα (λέμε τώρα) λύκε μου και όλα βγαίνουν στο φως, πες μας σε ποιό σύλλογο πρέπει να γίνουμε μέλη, για να αποκτήσουμε την πολυπόθητη άδεια;

Ελπίζω μόνο, εσύ να είσαι πιό ξεκάθαρος από τον προηγούμενο παπάρα.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή όμως σήμερα, δεν έχουμε χούντα (λέμε τώρα)

....

Αυτό το λέμε τώρα είναι που μας τα χαλάει. Πάντως κι αυτό το "όλα στο φως" το είπε και ο ΓΑΠ, αλλά προκοπή δεν είδαμε.

Κλείνοντας, το ποιός είναι παπάρας και ποιοί ενοχλούνται από συγκεκριμένο χώρο είναι σαφέστατο.
Και ζητάνε και τα ρέστα!
Μην τρελαίνεσαι.

Αλλά όπως σου είπα το συγκεκριμένο σενάριο έχει παίξει και στο παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως θα επιμείνω.
Επειδή καίγομαι να πάρω την άδεια, θέλω όποιος γνωρίζει, να βγει να μας πει, ποιός είναι αυτός ο σύλλογος που μοιράζει άδειες άμα γίνεις μέλος του.

Μπορεί να μας το πει κάποιος αυτό;
Ή θα έχουμε παπαριάς συνέχεια;

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πω ρε φίλε δεν ξέρω.

Στο κανάλι στα PMR άκουσα που όλη η παρέα πήρε άδεια τιμής ένεκεν.
Βάλε μια φωνή, ρώτα τα παιδιά να σου πουν.

Παπαριές δόξα το Θεό έχουμε ακούσει πολλές.
Και γι'αυτό κλείνουμε και τους ασυρμάτους.
Η ακρόαση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους και συζύγους.

Σου εύχομαι να βγάλεις το συντομότερο άδεια. Με τέτοιο κάψιμο που έχεις όπως ο ίδιος λες, είναι βέβαιο πως θα γίνεις εξαιρετικός συνάδελφος.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μπερδεύεις το δίπλωμα τιμής ένεκεν που δίνουν οι σύλλογοι στους επιτυχόντες των εξετάσεων του ΥΜΕ, με την άδεια υπηρεσίας ραδιοερασιτέχνη που χορηγεί το ΥΜΕ κατόπιν εξετάσεων;

Άλλο βούρτσα κι άλλο...μπατανόβουρτσα.

Μήπως έχεις τίποτε άλλο να προσθέσεις;

Ανώνυμος είπε...

Κώτσοοοοο!
Είμαι στην μάντρα και ξεφορτώνω
73 και καλό καφε

Ανώνυμος είπε...

Έτσι. Άλλο βουρτσα κι άλλο οδοντοβουρτσα.

Άλλο τα pmr, άλλο τα θολά, άλλο τα cb, άλλο τα ραδιοερασιτεχνικά, άλλο τα γουρουναδικα κι άλλο τα "αυτοκινητιστικα" δίκτυα.

Τα τιμής ένεκεν σας μαραναν!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει πρόβλημα με τους πάσης φύσεως ραδιοερασιτεχνικούς συλλόγους και τα διπλώματα τιμής ένεκεν που δίνουν, να κάνει επιστολή με τα παράπονά του στο ΥΜΕ.
Κι ότι σας πέφτει βαρύ και δεν μπορείτε να το χωνέψετε, σοδίτσα παιδιά.
Και δις την ημέρα, επάλειψη με κρέμα για τις αιμορροΐδες.

Μπας και δροσιστείτε.

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο Γάιδαρος τον πετινό κεφάλα...
Το μονο που ξέρουμε είναι να λέμε οτι οι άλλοι γράφουν εξυπνάδες(παπαριές) όταν δεν έχουμε να εκφράσουμε γνώμη....
Κάποτε ήταν οι σύλλογοι τώρα το λέμε τα εμπορικά συμφέροντα.....γι'αυτό και κάθε άσχετος κρεμά ενα vhf στην ζώνη...
Τώρα τι κάνει ο σύλλογος Αθηνών και πάσης Ελλάδος....????

Θα γίνουν και τα βραχέα οτι και τα vhf....

Μόνο το χαράτσι για τις qsl κάρτες ζητά...

Lupus canis

Ανώνυμος είπε...

Λύκε μου, τα παράπονά σου στο ΥΜΕ κι όχι στους συλλόγους.
Αν όπως λες κρεμά ο κάθε άσχετος ένα vhf στη ζώνη, η ευθύνη είναι του ΥΜΕ που χορηγεί τις άδειες κατόπιν εξετάσεων κι όχι του κάθε συλλόγου.

Γι αυτό μην βγάζετε χολή εναντίων όποιου να 'ναι.
Και κυρίως να μην λέτε ότι να 'ναι.

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι απο την αρχή μπας και το εμπεδωσουν μερικοί που για όλα έχουν άποψη, είναι αποδεδειγμένα άσχετοι και ειδικεύονται στην ράδιο-αρβυλα.

Κάποιοι μίλησαν για μονοπώλιο QSL καρτών. Οι κάρτες τους μαραναν λες και θα ανταλλάξουν ποτέ τους κάρτες. Και ναι η IARU έχει ενα μέλος σε κάθε χώρα εδω και παρα πολλά χρόνια.

Μην ωρυεστε για χαράτσια. Να υποπτευθω ότι ποτέ σας δεν μιλήσετε με κάποιον συνάδελφο του εξωτερικού, να υποψιαστω ότι ποτε δεν πιάσατε ενα ξένο περιοδικό, να σκεφτώ ότι ποτε δεν πήγατε σε κάποιο χαμφεστ παραεξω ή το πιο απλό, ποτε δεν σερφαρατε στο Ίντερνετ να συγκρινετε τις τιμές των χαρατσιων άλλων ενώσεων του εξωτερικού?

Επίσης σε ποια άλλη γήινη ή εξωγηινη χώρα μοιράζονται δωρεάν κάρτες χωρίς να ζητείται το αντίστοιχο αντίτιμο διεκπεραίωσης για τα έξοδα?

Αλλα ο Μήτσος και ο Κωτσος που να ξέρουν τι γίνεται στην υπόλοιπη υφήλιο. Αυτά ξέρουν αυτά λένε. Όταν το πιο μακρινό DX είναι η Δράμα και ραδιοερασιτεχνισμος το καναλακι με τις συζύγους, όταν αξιωνουμε ότι ο ραδιοερασιτέχνης είναι χειριστής ασυρμάτου και τίποτα άλλο, αυτά έχουμε.
Στην Ελλάδα όλα γίνονται.

Lupus canis

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου λύκε ο ραδιοερασιτεχνισμός (πρόσεξε, όχι η υπηρεσία ραδιοερασιτέχνη), είναι ένα χόμπυ με πάρα πολλές παραμέτρους.
Από τα cb και τα pmr, μέχρι τα μακρά, τους δορυφόρους και το γίγα.
Άλλος γουστάρει να είναι απλός χειριστής.
Είναι κακό αυτό;
Παράνομο μήπως;
Άλλος πάλι, θέλει να ψάχνεται.
Κι αυτό σωστό.
Ο καθένας όπως τη βρίσκει.

Η IARU δεν είναι τίποτε άλλο από μια ένωση ιδιωτών.
Αλλά επειδή ακριβώς το καταστατικό της αναγνωρίζει μόνο μια ένωση από κάθε χώρα, κάποιοι ραδιοερασιτέχνες έφτιαξαν μια άλλη ένωση, η οποία σκοπό έχει να συγκεντρώσει στους κόλπους της όλες τους άλλους συλλόγους που η IARU δεν αποδέχεται.
Και αυτή είναι η EURAO (http://www.eurao.org/).
Κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι το EuroBureauQSL.
Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια σχετικά με το πόσο σωστά θα δουλέψει, γιατί είναι κάτι καινούργιο.
Πιστεύω όμως, ότι θα πρέπει να του δώσουμε μια ευκαιρία.
Δεν ήμαστε πια στο 1970, τώρα υπάρχει το ίντερνετ και το εμαίλ.

Βέβαια το όλο σκηνικό, χαλάει την πιάτσα σε κάποιους που για δεκαετίες, είχαν το προνόμιο της αποκλειστικής διακίνησης των qsl καρτών.
Αλλά θα έχει ενδιαφέρoν να δούμε πως θα επηρεάσει η εξέλιξη των νέων μορφών επικοινωνίας στο χόμπυ (υπάρχει και το eqsl), την συμμετοχή των ραδιοερασιτεχνών στα κοινά των συλλόγων και των ενώσεων.
Το μέλλον θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου, το τι είναι υπηρεσία ραδιοερασιτέχνη και τι είναι ραδιοερασιτεχνισμός, δεν περίμενα να το μάθω από σένα.

Άλλωστε υπάρχει και ο ν.1579, στην πρώτη σελίδα, ορίζονται αυτές οι έννοιες εφόσον αμφισβητείς αυτά που λέω.

Συνοψίζοντας λοιπόν, τα pmr, τα cb, τα γουρουνάδικα και τα αυτοκινητιστικά δίκτυο δεν έχουν κάμια, μα καμία σχέση τον ραδιοερασιτεχνισμό.

Σίγουρα ο καθένας να την βρει όπου θέλει, αλλά σίγουρα οι γουρουνάδες και "ο κώτσος που ξεφορτώνει στην μάντρα Αττικής" δεν έχουν καμία δουλειά στο ραδιοερασιτεχνικό φάσμα.

Επίσης, η IARU δεν είναι μια ένωση ιδιωτών. Η IARU είναι μια διεθνής ομοσπονδία εθνικών ενώσεων με 162 χώρες-μέλη και ιδρύθηκε το 1925.
Επίσης η EURAO δεν έχει κύριο χαρακτηριστικό το eurobureauQSL. Αυτό είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό της.
Πόσα χώρες-μέλη έχει δεν κατάλαβα, δεν το αναφέρει κάπου σαφώς. 6-7 ?
Να στείλω όλες τις κάρτες μου σε αυτό δηλαδή? Θα τις διανείμετε όλες?

Το όλο "σκηνικό" με τις κάρτες είναι παντού σε όλο τον κόσμο το ίδιο.
Η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Και φυσικά δεν είναι μόνο το eqsl. Είναι και το LOTW. Το οποίο είναι πολύ πιο ασφαλές και αξιόπιστο.
Αλλά προφανώς το αγνοείς.

Τέλος, για τα δήθεν "χαράτσια". Κάνε μια βόλτα στην πιάτσα να δεις το κόστος των συνδρομών. Δεν είμαστε στο 1970, έχουμε ίντερνετ, κάνε δυό κλικ και ψάξε εθνικές ενώσεις άλλων χωρών πόσο χρεώνουν τα μέλη τους καθώς και άλλους συλλόγους εδώ της χώρας μας!

Εκεί θα καταλάβεις πολύ εύκολα ποιός χαρατσώνει ποιόν για τα καλά!

Σίγουρα το μέλλον θα δείξει. Έχουν περάσει πολλοί διάττοντες αστέρες απο αυτό τον ραδιοερασιτεχνισμό.

Ανώνυμος είπε...

@28/02-12:59
Σε αυτά που γράφεις συνφωνώ...
Αλλά για γράψε μου την γνώμη σου πιά η υπηρεσία ραδιοερασιτέχνη και πιό το hobby???....Υποτίθεται οτι μιλάμε για υπεύθυνους ανθρώπους...
Κάθε hobby και σύλλογος είναι τόσο καλό/ς όσο οι άνθρωποι που to/τον αποτελούν...
Ποιό ειναι το επίπεδο συνεργασίας με άλλους συλλόγους...????
Αφού δεν συνεργάζεται πώς αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες ραδιοερασιτέχνες...???
Καλό το μπάχαλο....και το χαβαλέ αλλά οχι και να γράφουν οτι αντιπροσωπεύουν και την Ελλάδα...!!!Η μήπως δεν χρησιμοποιούν τις qsl κάρτες για να ασκουν πεφωτισμένη δεσπωτία στον χώρο....Είναι νομότυπο να λέμε τα καλά και συμφέρωνατα υμών κύριε ελέησον...Άλλα ειναι ηθικό?? Ας αρχίσουμε απο τα απλά και πάμε στα σύνθετα....
Πόσοι θα ήταν μέλη αν δεν είχανε τις κάρτες....????

Lupus canis

ΥΓ.Lypus canis=Σοβαρότης μηδέν

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρότης μηδέν, όντως!
Πόσα μέλη θα ήταν μέλη αν δεν ήταν οι κάρτες? Όσα είναι και τώρα!

Θα στεναχωριόσουν αν μάθαινες τι (μικρό) ποσοστό των μελών κάνει πραγματικά κίνηση στο bureau! Πάνε μια βόλτα από τα εντευκτήρια να το δεις ιδίοις όμμασι.

Όσο για την αντιπρόσωπευση, στο παρόν ιστολόγιο είχε γίνει μια σύγκριση με το πόσα μέλη συγκεντρώνει η ΕΕΡ σε σχέση με άλλες ενώσεις του εξωτερικού.
Και εδώ τα πράγματα δεν είναι διαφορετικά απ'ότι έξω!
Άλλωστε, αν σκεφτεί πόσο εύκολες είναι οι εξετάσεις εδώ, πόσοι έχουν πάρει άδειες τις οποίες δεν θα τις χρησιμοποιήσουν ποτέ (άρα και δεν θα ενδιαφερθούν να γίνουν ποτέ μέλη στην ΕΕΡ ή σε οποιονδήποτε άλλο σύλλογο), ε τότε τα ποσοστά είναι σαφώς καλύτερα επί της ουσίας εδώ.

Και τέλος, το τι είναι ο ραδιοερασιτεχνισμός δεν είναι αντικείμενο της γνώμης μου.
Ορίζεται σαφώς από την ελληνική νομοθεσία, κι από την αμερικανική, κι από την μεξικανική κι από την βραζιλιάνικη.

Ραδιοερασιτεχνισμός ΔΕΝ είναι τα θολά, τα cb. Άσχετα με το τι θα ήθελες. Κι αυτό ισχύει εδώ και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.
Αν δώσεις εξετάσεις, θα τα διαβάζεις και θα καταλάβεις.

Lupus canis

Ανώνυμος είπε...

Πολλη μποχα στο blog σημερα.
Παιδια χωσατε δαυλι αναμμενο και θα 'ρθουν πολλα ζωντανα.
Στο Μπανανα Ριπαμπλικ ολα γινονται. Οι pmr-τζηδες ραδιοερασιτεχνες και οι τσομπαναραιοι τους εκπροσωποι.
Καλα κρασια

Ανώνυμος είπε...

Τωρα διαβασα που ορισμενοι τσομπαναραιοι οργανωνονται. Ωραια.
Αλλα τι να σου πουν συλλογοι και διεθνεις ομοσπονδιες που θεμελιωσαν τον ραδιοερασιτεχνισμο. Θα ερθει ο Κωτσος και η κυρα Κιτσαινα να μας ανοιξουν τα ματια

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε@28 Φεβρουαρίου 2011 2:51 μ.μ.
Διαφωνώ κάθετα μαζί σου.
Και το cb αλλά και τα pmr μπορούν να θεωρηθούν ραδιοερασιτεχνικη δραστηριότητα και μάλιστα νόμιμη.
Όχι ίσως όπως την περιγράφει ο 1579, αλλά είναι.
Υπάρχουν άδειες cb τις οποίες χορηγεί το ΥΜΕ, όσο για τα pmr η χρήση τους είναι ελεύθερη για τον καθένα, υπό συνθήκες βέβαια.
Άλλωστε ας μην ξεχνάμε, ότι από το cb ξεκίνησαν πολλοί αξιόλογοι συνάδελφοι.
Τον ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει η συχνότητα, αυτή απλά είναι το μέσο.
Επίσης δεν μπορείς να απαγορεύσεις βάσει του νόμου σε οποιονδήποτε κάτοχο νόμιμης ραδιοερασιτεχνικής άδειας, είτε αυτός είναι "γουρουνάς", είτε φορτηγατζής, είτε νεκροθάφτης, να βγαίνει στις συχνότητες που του επιτρέπει η άδειά του και να συζητάει οτιδήποτε, αρκεί να κινείται μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας και της νομιμότητας...
Ούτε υπάρχει κανονισμός που επιβάλλει στους ραδιοερασιτέχνες να συζητούν από συχνότητας, αποκλειστικά και μόνο, αμιγώς τεχνικά ή σχετικά με το χόμπυ θέματα.

Η IARU ότι και να είναι, παραμένει μια ένωση ιδιωτών.
Διεθνής ναι, αναγνωρισμένη ναι, αλλά παρόλα αυτά ένωση ιδιωτών.
Γι αυτό άλλωστε και οι συχνότητες, οι ισχύεις και οι κανονισμοί που υποδεικνύει, βασίζονται σε συμφωνίες κυρίων και όχι σε νόμους κρατών.
Αυτά τα ρυθμίζει το κάθε κράτος με την δική εσωτερική νομοθεσία, η οποία μάλιστα, διαφέρει από κράτος σε κράτος.

Η EURAO, μετράει ελάχιστα έτη δραστηριότητας.
Αλλά θα δούμε μελλοντικά, ποιά θα είναι η εξέλιξή της και πόσα μέλη θα συμμετάσχουν.
Προς το παρόν, δεν μπορούμε να πούμε πολλά.
Έχω όμως την αίσθηση, ότι στο μέλλον, θα δοκιμάσουμε εκπλήξεις.
Για κάποιους ευχάριστες, για κάποιους άλλους όμως πολύ δυσάρεστες.

Ανώνυμος είπε...

Το cb είναι cb, τα pmr είναι pmr και ραδιοερασιτεχνισμος ραδιοερασιτεχνισμος. Κι εδω και σ´όλο τον κόσμο.
Άλλο ενας αυτοκινητιστης που θέλει να μιλά με την παρέα στον δρόμο, άλλο οι ορειβάτες που θέλουν να είναι σε επαφή μεταξύ τους κι άλλο το αντικείμενο και ο σκοπός του ραδιοερασιτεχνισμού.

Είτε γουστάρεις, είτε όχι. Κι εδώ και στον κόσμο όλο

Σαφώς κι ένας νεκροθαφτης μπορεί να βγάλει άδεια αλλά όχι για να συννενοείται με την νεκροφόρα και με τους πεθαμενατζηδες που είναι το πτώμα η αν οι συγγενείς πίνουν καφέ.

Η IARU είναι διεθνής ομοσπονδια ενώσεων από το 1925.
Κι όχι ιδιωτών. Εγώ πχ δεν μπορώ να γραφτώ ατομικά στην IARU!!

Να είσαι σίγουρος ότι το μέλλον θα δείξει. Ξέρεις πόσοι πέρασαν και πόσοι έφυγαν?
Εδώ είμαστε και θα δούμε!
Μέχρι τότε διάβασε λίγο νομοθεσία, κανένα βιβλίο μπας και καταλάβεις τι είναι ο ραδιοερασιτεχνισμός.

Ναι, να ερθει κόσμος αλλά όχι ο Κωτσος και η κυρά Δούλτσαινα. Αυτοί ας πάρουν κινητό.

Ανώνυμος είπε...

Axxxxxxxxxxxxxxxxxx Σούλα

Χαράλαμπος

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
Και οι αυτοκινητιστές μπορούν κάλλιστα να μιλούν μεταξύ τους αν διαθέτουν άδεια και οι ορειβάτες το ίδιο και ο σύζυγος με την σύζυγο για το τι φαΐ θα μαγειρέψει το μεσημέρι, μην σου πω ακόμα και οι νεκροθάφτες για τις λεπτομέρειες της δουλειάς.
Κι από το cb κι από το pmr κι από το vhf κι από το βραχέο.
Το επιτρέπει η Ελληνική νομοθεσία, είτε "γουστάρεις", είτε όχι.

Στην IΑRU, σαφώς και δεν μπορούν να γραφτούν ιδιώτες.
Ούτε στην EURAO, άλλωστε.
Δέχονται σαν μέλη τους μόνο ραδιοερασιτεχνικές ενώσεις και λειτουργούν σαν ομοσπονδίες.
ΟΧΙ σαν κρατικοί φορείς.
Δεν βγάζουν νόμους, ούτε φροντίζουν να εφαρμόζονται αυτοί.
Μόνο προτάσεις και υποδείξεις μπορούν να κάνουν κι αυτές στις ενώσεις μέλη τους και ΟΧΙ στα κράτη.
Δεν έχουν μεγαλύτερη δύναμη από μια οποιαδήποτε άλλη διεθνή ομοσπονδία που εκπροσωπεί συλλόγους χομπιστών.
Και είναι φτιαγμένες από χομπίστες ιδιώτες, όπως ακριβώς όλοι οι σύλλογοι και οι ενώσεις κάθε κράτους.

Κάνε λοιπόν αυτό που προτρέπεις εμένα να κάνω.
Διάβασε την νομοθεσία κι άσε τον Κώτσο και την Δουλτσινέα στην ησυχία τους.

sv8gke είπε...

Και με Es θα βγάζουν καμιά δουλίτσα τα κοράκια τώρα που σκοτώνονται σαν τα κοτόπουλα οι Λύβιοι..έτσι ο ρ/ε ενώνει τους λαούς....ρε ουστ!!

Ανώνυμος είπε...

Μισέλ, δεν έχεις ακούσει που λένε, ο θάνατός σου - η ζωή μου;
Στις συχνότητες θα κολλήσουμε τώρα;
Μεροκάματο να υπάρχει...

Γκιώνης είπε...

"Να είσαι σίγουρος ότι το μέλλον θα δείξει. Ξέρεις πόσοι πέρασαν και πόσοι έφυγαν?
Εδώ είμαστε και θα δούμε!
Μέχρι τότε διάβασε λίγο νομοθεσία, κανένα βιβλίο μπας και καταλάβεις τι είναι ο ραδιοερασιτεχνισμός."

Πολύ καλό θα μπορούσα να πω.
Εμενα πάντως προσωπικά μου αρεσει να τους ακούω όλους και οποτε μπορω με ολους να ανταλλάσω δυο κουβεντες. Ειναι αποψη μου εδω και αρκετα χρόνια. Ολα τα αλλα ειναι για τις καρέκλες. Τωρα για κύνήγι δεν πάω ουτε με πμρ ουτε με κατι αλλο. Στο βουνό όμως κατι θα εχω μαζί μου. Επίσης ποτε δεν πηγα σουπερμαρκετ με κατι ουτε καν κινητό. Ομως και αυτός που θελει ενημέρωση στους 3740 για το μεσημεριανο του ευχάριστα θα τον ακούσω και την πεινα μου θα διασκεδάσω. Ενα απλο παράδειγμα ειναι οτι ούτε καρτες χριστουγέννων δεν μπορειτε να στείλετε θελετε και κιουεσλελελελε κάρτες? Τελος παντων καλα τα λετε και το κακο ειναι οτι τα εχουνε ξαναπεί.
Προτείνω λοιπόν αδεια επικοινωνιών (ετσι γενικά) σε όσες και οσους αποκτούν αυτοκίνητο τυπου 4χ4
Αδεια επικοινωνιών σε όσους βγαζουν αδεια ψαρα και κυνηγού. Οι τρατες ανεμότρατες κλπ εκτος απο την μπαντα των μαρινε να χρησιμοποιούν τουλάχσιτον 7 αναμεταδότες σε συνολο 30 ανα νομό.
Οι οροιβατικοί συλλογοι να ειναι υπεύθυνοι και για την συντήρηση των μηχανημάτων με καποιο σχετικό κοστος ενω παράλληλα τα μέλη των συλλόγων θα μπορούν να αλλάζουν τοποθεσιες συχνότητες κλπ αναλογαγα με την υγρασια της περιοχής.
Ετσι λοιπόν ο νεος νομος που θα αντικαταστήσει όλους τους παλαιότερους και ειδικά τον 1579 μετα απο την διαβούλευση σιγουρα θα μας καλύπτει όλους και ισως παγκόσμια.
Γκεκα να φερω πετονιές ή δολώματα?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ναι, έχουμε μεσάνυχτα κι ευτυχώς που έχουμε κι εσάς να μας ανοίξετε τα μάτια.

Όχι, στο ραδιοερασιτεχνικό φάσμα ΔΕΝ επιτρέπεται να μιλάει η Δούλτσαινα με τον Κώτσο για το μεσημεριανό τραπέζι, ή ο φορτηγατζής για το που θα ξεφορτώσει.
Αυτό δεν το λέω εγώ, το λέει η νομοθεσία, είτε το γουστάρεις, είτε όχι.
Αλλά εσύ την νομοθεσία την αγνοείς.
Οι φορτηγατζήδες, ο Κώτσος και ο Μήτσος μπορούν κάλλιστα να βγουν στα cb ή στα pmr.

Αλλά εσύ ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι είναι ο ραδιοερασιτέχνης.

Επίσης, η ύλη πάνω στην οποία εξεταζόμαστε, οι μπάντες που έχουμε το bandplan το οποίο έχει θεσπιστεί σε πολλές χώρες είναι όλα από την IARU.

Είτε γουστάρεις, είτε όχι, ο ραδιοερασιτεχνισμός έχει θεμελιωθεί από ανθρώπους που έχουν δουλέψει γι'αυτόν και τον σέβονται.
Όχι από γουρουνάδες και νταλικιέρηδες που τον χρησιμοποιούν είτε για να δικαιολογούν τα μηχανήματά τους, είτε απλώς για να κάνουν την δουλειά τους.

Τώρα μας τελείωσε το επιχείρημα του "χαρατσίου". Είδες πόσα ζητάνε οι Άγγλοι? Πόσα οι Γερμανοί? Πόσα οι Αμερικάνοι? Για να είσαι μέλος?
Πόσα ζητάνε οι εγχώριοι εδώ στην Ελλάδα?

Τώρα πάμε να βγάλουμε την IARU ως μία ομοσπονδία ανάξια λόγου.
Δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει!
Όταν ξεχωρίσεις τι είναι η ραδιοπειρατεία και τι είναι ο ραδιοερασιτεχνισμός, τα λέμε.

Lupus canis

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό λενε..........

Είσαι κυνηγός...???? είσαι ψαράς...??

Με τον Γκίωνη....θα πας......

Lupus canis
Ένας απο τους πολλούς
YΓ.
Legeona patria mia...

Ανώνυμος είπε...

Το bandplan της IARU, δεν είναι σε καμία περίπτωση, υπεράνω του ΕΚΚΖΣ (ή του κανονισμού κάθε κράτους).
Αν ήταν έτσι, η μη τήρηση του bandplan θα επέφερε ποινή τιμωρίας ως ποινικό αδίκημα.
Αντιθέτως βλέπουμε ότι πολλά κράτη εκχωρούν περιστασιακά προς χρήση από τους ραδιοερασιτέχνες τους και εντός της επικρατείας τους, συχνότητες εκτός bandplan της IARU.

Επίσης δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ ραδιοερασιτέχνης (ούτε θα ήταν δυνατόν άλλωστε, βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας), επειδή κατά την συνομιλία του με άλλον ραδιοερασιτέχνη, συζήτησε θέματα, αλλότρια προς το χόμπι.
Δεν μπορείς να πείσεις κανέναν, ότι ο ήλιος ανατέλλει από την δύση.
Όποιος προχωράει έχοντας γνώση των δικαιωμάτων που του δίνει η Ελληνική νομοθεσία (και φυσικά τηρώντας τον νόμο), δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Εσύ, απλά παραληρείς.

Lupus canis

Γκιώνης είπε...

Κακε λυκε ραδιοερασιτεχνης εισαι?
Και στη γιαγια για ντι εξ πηγαινες? Ρε το κυνηγο χαλασε την πρόοδο στην επιστημη. Ρε καμια κου εσ ελε καρτα της κοκκινοσκουφιτσας εχεις? Κατσε σε λιγο θα σου στειλω του Κανταφι? Γκεκα η Βεγγαζη δεν περνάει αποψε προσπαθησε στα 10μ με Νιδρη. Ακου να δεις ρε παιδια μπαντπλαν σου λέει. Και αϊαργιου. Ακου να δεις. Θα το πω αυριο στους βοσκους κατω στη ρεματια να δουμε τι θα κανουμε. Να στειλουμε στεφανι και τηλεγράφημα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Κωτσο βγαινε όπου θέλεις.

Ουκ ολίγες φορές σας έχει πράξει όλος ο κόσμος. Σας φτυνουνε κει νομίζετε ότι βρέχει.
Το bandplan υπάρχει όχι για να ικανοποιηθεί το βίτσιο κάποιου περίεργου, αλλα για να εξυπηρετιόμαστε όλοι μας χωρίς να ενοχλουμε ο ένας τον άλλον.

Αλλα ο Μήτσος απο το μομπιλο σκοτιστηκε. Αφού πήρε άδεια έγινε κι αυτός ραδιοερασιτέχνης.

Απο αύριο να αρχίσουμε σιμπλεξ πάνω στους επαναληπτες και δορυφορικά στις εισόδους τους. Ότι γουστάρει ο καθένας. Αντικείμενο συζήτησης που ξεφορτωνει ο Κώτσος.

Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Πχ εσείς δηλώνετε ραδιοερασιτέχνες.
Ότι είναι "νόμιμο" είναι και ηθικό. Εμπρός στον δρόμο που άνοιξε ο Βουλγαρακης!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς, "μάγκα" μου.
Αφού έχω την άδεια και αφού τηρώ, την νομοθεσία της χώρας μου και τον ΕΚΚΖΣ, μπορώ να βγαίνω στον αέρα και να συζητάω με τους φίλους και συναδέλφους μου ραδιοερασιτέχνες, για οτιδήποτε επιτρέπεται.
Είτε με λένε Κώτσο, είτε Μήτρο, είτε Κίτσαινα.
Είτε είμαι νταλικιέρης, είτε ορειβάτης, είτε νεκροθάφτης.

ΑΜΑ σ' αρέσει.
ΑΜΑ δεν σ' αρέσει, τα παράπονά σου στην IARU.

Μας πρήξατε τα φρύδια, πιά.

Ανώνυμος είπε...

Το κράξιμο όμως θα το τρώτε. Αυτο ακριβώς είσαστε. Στα τέτοια σας (τα φρυδια!). Τι IARU, τι bandplan.. Εδω είμαστε η Τζειν και ο Ταρζάν.
Άλλωστε και σοβαρό στέλεχος σας είπε πως είστε για μπατσες.
Τυχαίο? δεν νομίζω!

Κωτσος μόμπιλο

sv8gke είπε...

Θα στήσω ένα δικτυάκι με τις κατά τόπους μητροπόλεις!!Να λέμε μια καλημέρα με τους πελάτες βρε αδερφέ!!Παραγγελεία Πλατυτέρας on air!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει.
Μας αρκεί που κάνουμε το (νόμιμο) κέφι μας.

Θα μας κράζετε εσείς, θα σας κράζουμε κι εμείς.
Και επειδή εμείς είμαστε πιό πολλοί, το κράξιμο που θα τρώτε εσείς, θα είναι μεγαλύτερο.

Έτσι θα περνά ο καιρός ευχάριστα.

Μήτσος ο νεκροθάφτης.

Ανώνυμος είπε...

Ναι είναι και πολλές οι συναδελφισσες!!
Κωτσοο! Που'ν το πτώμα ρεεε??
Όταν θα βγει αυτή η σαρα και η μάρα στα hf εκεί το κράξιμο θα είναι παγκοσμιου εμβέλειας

sv8gke είπε...

Θα έχει το κασόνι ενσωματωμένη λουπίτσα για τα 10μ δηλαδή;;

Ανώνυμος είπε...

Για τα 6 μέτρα

Ανώνυμος είπε...

Άμα δεν "γουστάρουν" οι ξένοι, ας μην μας μιλάνε.
Θα κάνουμε τα βραχέα ένα απέραντο Greek Net και θα μιλάμε μόνοι μας.
Εξάλλου, όπως προείπα, είμαστε πολλοί.

"Δεν έχομεν την χρείαν έτερων και δη αλλοδαπών".

Γκιώνης είπε...

Ρε πατατε γιατι χανόμαστε.
Την 1η Απριλίου διοργανώνεται παγκοσμια ημέρα πατηματων από όπου μπορει ο καθένας με ή χωρίς άδεια. Απο μομπιλο,τροχοσπιτο,νταλίκα,ανατρεπόμενο, κιουαρελ,κιουτιειτζ,κιουμαιας,κιουπια,βουνα,στέρνες,λίμνες. Παντρεμενες,χηρες,ομοφυλόφιλοι,γκεϊ,αμφιταλαντευόμενοι,κωτσος,μητσος, γιασμάς,μαρικα,μαριτσα,γιουρικας,ο λύκος,τα πρόβατα,εμεις τα πτηνα,εφεμ,εσεσμπι,εσεσγιου,σινταμπλεγιου,σιντυ,δανάη.Όλοι μαζι να μπλοκάρουμε το ειρμπαντ,το μπαντπλαν,την αιρεργιου,αϊεσεσ,τα δορυφορικά,τον τελικό της σουπερ λιαγκε,τους χαιρετισμούς,τα δωδεκα ευαγγέλια,το αγιο φως.
Πατάτε ρε να το ευχαριστηθήτε. Απο 9 γιουτισι μεχρι 24 γιοτιειδες.
Χορηγός επικοινωνίας Μουαμαρ Καντάφι. Κληρωση 12000 βαρελια πετρέλαιο.
Ρε σεις να μια μερα να απολαύσουμε το χομπι των άλλων.

Φιλια πολλα καλό μήνα.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Σε ερευνα που πραγματοποιήθηκε ειναι γεγονός ότι οι 7 στους 10 ραδιοερασιτέχνες δεν επικοινωνούν με τις συντρόφισες. Τουτεστιν αγαμοι θυτες. Αφου δεν μαματε που δεν μαματε δεν πατατε? Και αν δεν πατατε δεν πατε για ψάρεμα? Αντε ντε. Σκουλίκη το καλύτερο δόλωμα.(Σκωληκα χιλια σιγνώμη αλλα εισαι κορυφή) Ξερω κι άλλα που δεν μπορω να τα μεταφέρω. Μη γελατε ρε ετσι εγινα ψαράς και μετα ραδιομαλάκας. Τελικά όμως βρήκα γκόμενα. Και αν νομιζετε οτι σας λεω ψέματα μαρτυς μου η Σιντυ.


Καλό μήνα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Τόσο πολύ που θα ενθουσιαστουν οι ξένοι με του μυριαδες ελληνοφωνους ραδιοερασιτενες που βγαίνουν στον αέρα βάσει του ΕΚΚΖΣ κι όχι του μπαντπλαν πχ greek net στο 7001!!!

Αυτοί είναι, να τους χαιρόμαστε!! Είναι και πολλοί λέει!

Γκιώνης είπε...

"Τόσο πολύ που θα ενθουσιαστουν οι ξένοι με του μυριαδες ελληνοφωνους ραδιοερασιτενες που βγαίνουν στον αέρα βάσει του ΕΚΚΖΣ κι όχι του μπαντπλαν πχ greek net στο 7001!!!"

Θα ήθελα το 7011 να μπορεσω να απολαύσω ενα ποτήρι καλό κρασί μαζί σου και μαζί να ακούμε:
http://www.youtube.com/watch?v=me9slEViWpc
Βλεπεις πλησιάζει το πάσχα. Εκει να δεις τι θα ακούς. Αλλά ειλικρινά ειμαστε πιο ευχάριστοι από πολλούς. Εμεις και ίσως οι Ιταλοί.
Συνεχίζεται η συζήτησης.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Αμάν Ρε Ωτος ο σκωψ δεν σε προλαβαίνω.......
Κάτι δεν πάει καλά....Τελικά να έχουν cw οι εξετάσεις η όχι ???....Ποιός είπε το cw κάνει εχθρούς ας μείνουμε φίλοι...Ρε δεν ντρεπόμαστε λίγο..καφενείο το κάναμε το forum...

Otus scops
O άλλος αδελφός του Lupus canis

Γκιώνης είπε...

Fart me a stonewall of bullocks!

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Τ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι ΟΤ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι ΟΤ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι Ο
Τ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι Ο
Τ Ρ Ι Τ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι ΟΨ Η ΦΤ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι Ο Ι Τ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι Τ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι ΟΟΤ Ρ Ι Ψ Η Φ Τ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι ΟΙ ΟΤ Ρ Ι Ψ Η Τ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι ΟΦ Ι ΟΤ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι Ο
ΟΤ Ρ Ι Ψ Τ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι ΟΗ Φ Ι Ο
Τ Ρ Ι Ψ Η Φ Ι Ο

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Πραγματικά ειναι αξιοι αυτοί οι ανθρωποι.
Εσεις τι εκπροσωπήτε?

http://www.youtube.com/watch?v=6FTZy9Cc9XA&feature=related

Γκιώνης.

Γκιώνης είπε...

1 1 4

Γκιώνης