Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ναι σου λέω...


Γνωστές έγιναν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι υπεύθυνοι της διαβούλευσης αναγκάστηκαν να κατεβάσουν συγκεκριμένα σχόλια. Σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, τα πράγματα έχουν ως εξής:

Μετά την ομοβροντία αρνητικών ψήφων που άρχισαν να εισπράττουν σχόλια της διαβούλευσης που εξέφραζαν την άποψη του Αγίου Όρους, και την κατάθεση σχολίων αντιθέτων προς τις παραπάνω απόψεις, το ιερό ποίμνιο αποφάσισε να αντιδράσει.

Σχηματίστηκαν έτσι δυο ομάδες. Η πρώτη σε ενορία της δυτικής Ελλάδος και η δεύτερη σε ενορία της βορείου Ελλάδος. Η πρώτη ομάδα με τον ποιμένα της άρχισε να ψηφίζει με θετικές ψήφους τα «αποδεκτά» σχόλια. Ενώ η δεύτερη με αρνητικές τα των «αντιχρίστων»…

Επειδή όμως ο Θεός αγαπάει και τον νοικοκύρη, έγινε μπέρδεμα και κάποιος στόκος από την μια ομάδα ψήφιζε θετικά το σχόλιο του «μοναχού Εφραίμ»! Μοναχός λέει είναι, δικός μας είναι… Όταν το αντιλήφθηκαν ήταν πλέον αργά. Ο «Εφραίμ» είχε πάρει 666 θετικές ψήφους και 665 αρνητικές!

Έπρεπε λοιπόν να δώσουν την επόμενη ψήφο αρνητική, αλλά έτσι θα έβγαινε δεύτερη φορά «ο αριθμός του θηρίου» μπροστά τους, αφού το 665 θα γινόταν και αυτό 666!

Κάποιος είπε να εξαφανίσουν το πρώτο 666 ψηφίζοντας θετικά, ώστε να το κάνουν 667, αλλά να ρίξουν θετικό στους «αντιχρίστους»;;

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το σύνολο των σχολίων στη διαβούλευση ήταν 666!!!! Κάποιος πιστός τότε, άνοιξε την πόρτα να πάρουν αέρα. Κοιτάνε έξω και τι να δουν; Μια κατσίκα του γείτονα…Όλα ήταν σημαδιακά!!!

Έπεσαν λοιπόν σε περισυλλογή, ρώτησαν τηλεφωνικά τους «γέροντες», διάβασαν εδάφια από την Aποκάλυψη…

Άκρη δεν έβγαινε! Ένας εκ των ποιμένων το πήρε απόφαση, χάιδεψε το κοντό κοσμοπολίτικο γένι του και σήκωσε το τηλέφωνο: «Σεβασμιώτατε έχουμε πρόβλημα…»

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι η κατάστασις χρήζει της δεούσης σοβαρότητος:

Γράφουμε sv1bjy

αλλάζουμε με ελληνικούς χαρακτήρες
ΣΒ1ΒΞΥ (ΣΒ1=SV1, B=B, J=Ξ, Y=Y)

προσθέτουμε

Σ+Β+1+Β+Ξ+Υ=200+2+1+2+60+400=665

Υποθέτουμε ότι πάει στο Άγιο Όρος!

Γίνεται SV1BJY/A
ΔΗΛΑΔΗ 665+Α=665+1= 666 !!!!!!

Ακόμα το ψάχνετε;

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο πρώτα πρώτα συγχαρητήρια για την επιτυχία σου αυτή γιατί γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολη μια διάκριση, μια που έχω την εμπειρία συμμετοχής σε πολλά contest , καλά κάνεις και αναφέρεις ότι έκανες την ανάρτηση αυτήν για να παροτρύνεις και άλλους συναδέλφους να ασχοληθούν με τα διεθνή contest κυρίως σε νέους συναδέλφους για να αποκτήσουν την δεξιοτεχνία του καλού και γρήγορου χειριστή γιατί ως συνήθως θα βγει ο αρχηστόκος & κότα 2Μετρελίδης να σε κατηγορεί μια που θα αφρίσει με την επιτυχία σου αυτή (όπως άφρισε με την συμμετοχή σου στο ΙΟΤΑ contest που είχατε πάει στην Σαλαμίνα μαζί με τον sv1rp , sv1her,sv1grm –δηλ. την αποστολή της Ε.Ε.Ρ.- και με το άρθρο σου στα svnea που σας έλεγε ότι είστε άχρηστοι κρυμμένος βέβαια πίσω από το ΚΟΥΚΟΣ και σαν 2Μετρελίδης ότι είχες καβαλήσει το καλάμι , τα θυμάσαι Γιωργάκη) ότι το κάνεις για προσωπική προβολή λες και δεν σε ξέρει τόσο καιρό η ραδιοερασιτεχνική κοινότητα ποιος είσαι ,χρειάζεσαι να επιβεβαιώνεσαι και από το blog σου. Η λοβοτομημένη Αλεπού όλες τις Αλεπούδες λοβοτομημένες τις βλέπει !!! Γιάννη 2Μετρελίδη δεν είμαστε όλοι Στόκοι και κότες σαν και εσένα που μόνο με τους Καλογέρους επώνυμα τολμάς και τα βάζεις γιατί ξέρεις παλιοκότα ότι δεν θα σε πειράξουν ξευτίλα ΣΤΟΚΕ .

11 Ιουνίου 2011 4:48 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

2Μδης είπε...

Από που τον κουβαλήσατε αυτόν τον οχετό; Κάτι ξυνό πρέπει νάφαγε και αφρίζει...

Ανώνυμος είπε...

10 Ιουνίου 2011 12:42 μ.μ.
SV1EML είπε...
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ "ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ" ΚΑΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ"??? ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ "ΚΑΡΥΔΙΑ" ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ.ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ. ΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΒΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Η ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ???
73

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=PpNBXvg9nUI

Ανώνυμος είπε...

Τι φθόνο κρύβει μέσα του αυτός ο άνθρωπος! Αντί να συνχαρεί τον φίλο του για την επιτυχία του βρήκε αφορμή να γραψει όλο αυτό το αίσχος για τον 2μιδη που είναι ασχετος με το θέμα.
Και μετά σου λέει προγραμματιστής και φύκια μπλε. Φορτηγό οδήγαγε και τώρα κάαααθεται και βάζει φιτιλιες απο τις σελίδες των άλλων πάντα. Η δική του είναι Ευαγγέλιο.
Πήγαινε HAG να τα γράψεις αυτά στο δικό σου Μπλογκ. Μη γυρνάς τριγύρω σαν την άδικη κατάρα γιατί σε μάθαμε.

Ανώνυμος είπε...

Οι βλάκες είναι ανίκητοι... και αυτό γιατί πέφτοντας στο επίπεδό τους μπαίνεις στα "χωράφια" όπου έχουν μάθει να επιβιώνουν χρόνια τώρα, ενώ εσύ μόλις πάτησες το πόδι σου και ψάχνεις να δεις που θα πας.

Τώρα αν κάποια στιγμή άνηκε στον κλάδο των οδηγών φορτηγών, εκτός από στόμα οχετό (είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μαγκιάς τους) θα είχε τουλάχιστον και μπέσα, αλλά δυστυχώς μόνο "γερολαδά" μπορώ να τον χαρακτηρίσω, ο οποίος μάλιστα σύντομα θα καλυφθεί με πίσσα και πούπουλα από τον όχλο.

Η υπομονή μας τελειώνει... μείνετε στα DX σας, μαζέψτε τις κάρτες σας, κάντε ευαγγελικές κατασκευές όμορφα μπογιατισμένες, διαχειριστήτε το club το οποίο σας εμπιστεύτηκε να κάνετε τη αγκαροδουλειά του και σταματήστε να ασχολείστε με το τι κάνει ο καθένας ενώ εσείς δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο πέρα από το κουτσομπολιό και την κοινωνική σας διασκέδαση.

Έχετε και εσείς κουσούρια για τα οποία αφρίζετε όταν κάποιος τα αναφέρει.

Φτάνει πια... μας πρήξατε τα @@.

"Ένας από τους αγανακτισμένους"

"Ένας από τους αγανακτισμένους" είπε...

Σε ανάρτηση του CDY στο blog του αναφέρει:

"Και όπως έγραψε η ποιήτρια:
… Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί
στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα …"

Και εδώ ανταπαντώ με αυτό το από video:
Γιάννης Ζουγανέλης - Η κατάρα του Ροκά

http://www.youtube.com/watch?v=zBkNtLvaeB8

CDY, HAG, EML και λοιποί υποστηρικτές τους... ΕΑΝ ΠΛΗΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ROCK ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ THE ROCK WAY

"Ένας από τους αγανακτισμένους"

Υ.Γ.: Γκιώνη ετοιμάσου για Heavy Metal

Γκιώνης είπε...

Ευθυτενής

Κορμοστασιά

Λεβέντης

Καμαρωτός

Κοτσονάτος

Αγέροχος

Δεν ειναι.

"Ένας από τους αγανακτισμένους" είπε...

Ειδικά αφιερωμένο στην παρέα με τα κοτόπουλα που τους πέσανε λίγο βαριά...

Στράτος Διονυσίου - Εσύ δεν έχεις μπέσα
http://www.youtube.com/watch?v=BVwMNrcWXok

Άντε πιείτε και μια σοδίτσα για την χώνεψη.


"Ένας από τους αγανακτισμένους"

Γκιώνης είπε...

Αντε τωρα να δουλεύεις σε γραφείο τελετών και να σε καλέσουν να πάρεις τα μέτρα του σκεβρωμένου. Ούτε το εμβαδόν δεν μπορείς να υπολογίσεις.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

11 Ιουνίου 2011 7:36 μ.μ

Κατι ακουσα θα ειναι ο ψαραντώνης εφετος στο φεστιβαλ. Λες να το γυρισουμε στο πεντοζαλι?


Γκιώνης

"Ένας από τους αγανακτισμένους" είπε...

Εκπλήσσομαι από τις δημοκρατικές διαβουλευτικές διαδικασίες της κουστωδίας.

Δημοσίευσε σχόλιό μου....

Ευχαριστώ και τα δύο blog για την φιλοξενία και την ανοχή

Γκιώνη άσε τα κουσούρια και τις μετρήσεις και πιάσε τα μασούρια....."


"Ένας από τους αγανακτισμένους"

"Ένας από τους αγανακτισμένους" είπε...

Γκιώνη κάτσε να δεις... το σχόλιο για τα χάλια τους θα προσπαθήσουν να το μεταφέρουν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να φανεί ότι κράζω άλλον και όχι αυτούς....

Εεεε ρεεε πίσσα που βράζω εδώ πέρα. Φέρε τα πούπουλα ... και μη ξεχάσεις τα πούπουλα από τις κότες που έφαγαν...!!!!

"Ένας από τους αγανακτισμένους"

Γκιώνης είπε...

Καλε ρε σου βρήκανε λάθος?

Γκιώνης

"Ένας από τους αγανακτισμένους" είπε...

Ακολουθούν την τακτική: "Άλλα ακούν τα μάτια μου, άλλα βλέπουν τ' αυτιά μου"


"Ένας από τους αγανακτισμένους"

Ανώνυμος είπε...

Από την μια βλέπεις τον EML που είναι και πολύ άνδρας, βλέπεις τον παπαρουνη να καλεί την cindy σε dxpedition και αναρωτιέσαι τόσο απελπισμένος για χειριστές είναι?
από την άλλη βλέπεις τον HAG να λέει τα δικά του όταν υπάρχου βίντεο που σε ραδ/κη συχνότητα χυδαιολογεί... και αναρωτιέσαι αυτός είναι ο ελληνικός ραδιοερασιτεχνισμος? τόσο χαμηλά ρε γαμώτο? κρίμα!

"Ένας από τους αγανακτισμένους" είπε...

Μιας και βλέπω ότι ενεργοποιήθηκε το φίλτρο της επιλεκτικότητας στο http://sv1cdy.blogspot.com/2011/06/epc-ww-dx.html#comments ας μου επιτραπεί να απαντήσω από εδώ στον HAG (11 Ιουνίου 2011 9:01 μ.μ. )

-------

Ωραίος ο HAG!!!

Οι φορτηγατζήδες μπορεί να είναι βρομόστομοι, αλλά τουλάχιστον είναι μάγκες, έχουν μπέσα και τιμούν τα παντελόνια που φορούν.

Καλά είπα νωρίτερα... "Άλλα ακούν τα μάτια μου, άλλα βλέπουν τ' αυτιά μου"

Και επίσης να προσθέσω .... Μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι και εγώ διαγνώστηκα από έγκυρο επιστημονικό προσωπικό να πάσχω από Πάρκινσον, σας ενημερώνω ότι μπορώ να διαθέσω υπηρεσίες αυξανόμενης παλινδρόμησης σε σταθερό άξονα προς διευκόλυνση εκτόνωσης με χρέωση ανά λεπτό και παροχή δελτίου παροχής υπηρεσιών.

Άντε και καλό ΣΚ!!!

"Ένας από τους αγανακτισμένους"

Γκιώνης είπε...

Το τριήμερο του αγιού πνεύματος καθε χρόνο στο Μεσολόγγι γιορτάζουν την έξοδο.

http://www.youtube.com/watch?v=dX3UGWqevL8&feature=related

ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

Δυστυχώς δεν γνωρίζετε ουτε απο παράδοση, ουτε ήθη ουτε και έθιμα της ελλάδας. Δυστυχώς ειστε απολίτιστοι που αγεστε και φέρεστε εκατέροθεν. Σκεψη σας ειναι πως θα μειώσετε προσωπικότητες και αξίες. Πραγματικά λυπάμαι για την πραγματικότητα που εσεις θελετε να μας παρουσιάσετε.
ΣΙΝΤΥ μου για που εβγαλες εισητήρια?
Που να πας μωρή ρόμπα?
Ρε Ιωάννη σκεβρωμένε της καλύμπρας γιέ ποτε ειδες τελευταία φορα τον ήλιο καταματα?
Ρε SV1EML γιατι ρωτας τους φιλους μου ποιος ειμαι και τι κάνω? Γιατι ρε ρουφιανακο κατσούφη ρουφιάνος έγινες τα δύσκολα τα χρόνια? Οταν φιλοι χρέιάζονται και όχι κουκουλοφόροι? Ρε παλιομαλακα που ησουν στις συνελεύσεις? Σταματα να κρύβεσαι πίσω απο κουμπάρους και ικανούς.
Τελος Ιωάννη το σωστό είναι ΞΕΦΤΙΛΕΣ και οχι αδερφίστικά Ξευτίλες.
Κανω έκκληση απο εδω όπως άμεσα συμαζέψετε τα ασυμάζευτα. Σεβαστικα και το χωρο και τους κοινους γνωστούς αδέρφια και κουμπάρους.
Ειστε τρεις μαλάκες, κουλοί που προσπαθείτε να αμαυρώσετε συνειδήσεις. Ειστε το παρακράτος και οι μαυραγορείτες της συγχρονης ελλάδας. Ειστε σημαδεμένοι. Ολα τα άλλα επονται. Λυπάμαι πραγματικα.
SV1EML επειδή κανεις βολτούλες και απο εδω και απο εκει θα σε φτιάξω εγω μάγκα με μικροφωνική. Οι άγνωστοι και οι ασχετοι θα σε γαμάνε και θα φωνάζεις ωσανά. Οσο για τα άλλα τα κουφάρια περιμένω την Γιωργία με σακο εκστρατιάς να δω στους οθωνούς. Ποιος θα ζητούσε μια λουγκρα χειριστή? Ποιός? Γεωργιε βαλε τα εισητήρια στην κωλάρα σου γιατι απο ότι ειδα την εχεις μεγάλη.

Θελω να ευχαριστήσω τον SW1GGW που ειναι αντικειμενικός παρατηρητής στο όργιο των ημερών.

Κυριες μου σιγουρα θα τα πουμε.
Εχουν ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκώμενοι και ουδεμία ευθύνη φέρω.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

No results....

Ανώνυμος είπε...

Για να αρχίσει να ρέει το χρήμα πρέπει να έχουν και αποτελέσματα ...
http://www.qrz.com/db/sv2fpu

"Qsling Details :
...VERY IMPORTANT TO RECEIVE YOUR QSLs BACK...
IF YOU ARE NOT IN ACCORDANCE WITH MY INSTRUCTIONS , PSE SAVE YOUR MONEY/TIME!
I WILL NOT ACCEPT MORE THAN ONE CALL/STATION IN THE SAME ENVELOPE!
I WILL NOT ACCEPT DIRECT CARD WITHOUT REPLY ENVELOPE!
THE IRC MUST BE NEW ONE (EXPIRY DAY DEC 31 2013)
DIRECT: WITH 1 IRC OR 2 G.S. (INCLUDING SAE) REPLY IN A FEW DAYS.
ANY DONATION ARE MORE THAN WELCOME!"

2Μδης είπε...

1o. Αφήστε τους να πάνε να κάνουν τις επαφές τους. Το πως προγραμματίζει η κάθε ομάδα τα του οίκου της δεν ενδιαφέρει τους απέξω.

Ευχηθείτε Καλή Επιτυχία στους συναδέλφους που ούτως ή άλλως εκεί θα εκπροσωπήσουν το SV.

2o. Σήμερα πληροφορήθηκα την πηγή του "οχετού" που υπάρχει στα παραπάνω σχόλια. Φαίνεται κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και προκαλούν ηθελημένα για να τα ακούνε. Μάλλον ηδονίζονται δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Δεν μπορεί εντελώς ξεκάρφωτα σε ιστολόγιο που αναφέρει κάτι άσχετο να αρχίζει να βρίζει ο κάθε χαγκ...

Ή τέλος πάντων αν θέλει να βρίζει, δώστε και την δυνατότητα να σας απαντήσει κάποιος στο χώρο σας. Μην τον αναγκάζετε να σας απαντάει από εδώ. Αλλιώς γιατί αρχίζετε να προκαλείτε;

Το πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό που μου μετέφεραν είναι οτι εκτός από τον χαγκ, ο σταμάτης με είπε Στόκο!!!

Ανώνυμος είπε...

No results.... λεμεεεε!!!!

Γκιώνης είπε...

Καλη επιτυχία στην όποια ελληνική αποστολή μπορεί να κάνει την χωρα μας να ακουστεί στα πέρατα του κοσμου. Οι προσωπικές διαφορές δεν αφορούν κανένα επι του συγκεκριμένου. Καλη επιτυχία, καλά αποτελέσματα και με το καλο να γυρίσουν όλοι πίσω στα αγαπημένα τους προσωπα. Γιωργο καλη επιτυχία στην αποστολή σου. Ζησε το όνειρο. Οταν ξυπνήσεις εμεις εδω θα ειμαστε.


Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

13 Ιουνίου 2011 12:42 μ.μ.

Κανουν μια προσπάθεια όμορφη και για τους ίδιους και για το χομπι και για τη χωρα. Η καθε ομάδα εχει δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού και σχεδιασμού των τρόπων διαχείρησης των πεπραγμένων. Δεν μας πεφτει λόγος. Καλο θα ήταν τις προσωπικές διαφορές που εχουμε να μην βρισκουμε πατημα να τις γενικεύουμε γιατι οι αλλοι δεν φταίνε. Επισης καλό θα ήταν όποιος μπαίνει σε μια ομάδα να προσέχει να μην μεταφερει τα προσωπικά του προβλήματα στην ομάδα γιατι ειναι άλλος ο σκοπος της ενταξής του στην όποια ομάδα. Επισης θα ηθελα να παρακαλέσω όσοι μπορούμε απο όπου μπορούμε να στηρίξουμε την προσπάθεια του ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού και των μελλών αυτού. Μικροψυχοι δεν ημασταν ουτε θα γινουμε. Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελήξεις και όλοι προσπαθούμε να μάθουμε μεσα και απο τις εμπειρίες των αλλων.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Ρε 2μηδη ο Σταματης ποιος ειναι?
Επρεπε να τον ξέρω? Εχει να κανει με την μοριακή βιολογία και την εξέλιξη των ειδών? Μακαρι να μας στειλει κανενα κάλεσμα για καμια γιορτή να φέρουμε φιλους και γνωστούς να στήσουμε γιορτή μεγάλη. Ο δικό σου ο φιλος δυο φορές φίλος μου.

Γκιώνης είπε...

"Το πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό που μου μετέφεραν είναι οτι εκτός από τον χαγκ, ο σταμάτης με είπε Στόκο!!!"

Μηπως εχεις κρατήσει το δελτίο αποστολής απο την μεταφορική? Μαλλον θα μας χρειστεί σε περίπτωση επιστροφής εμπορευμάτων.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

No results again....

Γκιώνης είπε...

Ρε παιδια ψαχνω τοσο καιρό να βρώ ενα μηχανακι για επικοινωνίες στο D Star. Tωρα μου λενε οτι θελω και μηχάνημα για να ακούσω τους Guest Star. Τι να κάνω? Δυστυχώς μένω στο πρωτο οροφο και απο το παράθυρο να πηδηξω δεν θα φερω κανενα σημαντικό αποτέλεσμα.

Φιλια πολλα καλή εβδομαδα και χρονια πολλα για την ημέρα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

(1ο σχόλιο)
O EML είπε"
Καλή επιτυχία σε όλους.Η ομάδα ειναι δυνατή και προετοιμασμένη με πολυ καλό εξοπλισμό.Απο οτι βλέπω στο site J48O υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον απο όλο τον κόσμο για το ΙΟΤΑ και για τον ΦΑΡΟ.
Σε περιμένω να σε δώ στα 40-80μ.
Αν και μου ήρθε ενα μύνημα οτι δεν θα ξεμπλέξης ευκολα απο τον Παπαφούνη και τον Θωμά.Σε βλέπω να κάνεις και γερμανικά νούμερα!!! χαχαχαχα
73

(2ο σχόλιο)
O EML είπε"
Τι να σε πω δεν Ξέρω.Πρέπει να ρωτήσεις τον Θωμά.Απο οτι εχω καταλάβει ειναι ειδικός στην Κουζίνα και στο ψήσιμο.Μα τον εμπιστέυετε και ο Παπαφούνης χαχαχα
73

(3ο σχόλιο)
O EML είπε"
ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΑ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!! χαχαχαχ
73

(4ο σχόλιο)
O EML είπε"
ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ! ΣΚΑΣΜΕΝΑ!!!
χαχαχαχαχα
73

Μήπως αυτό το παιδί θα πρέπει να το ονομάσουμε ΧΑΧΑ73???
ή emlxaxa73???
Πολύ χαχανίζει,πολύ!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατι το λες αυτο!?!?

Ανώνυμος είπε...

No results!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πια αποτελέσματα τελικά είναι no results;;;

Για να ξέρω αν θα πάω για κανά ψάρεμα... ;;;

http://www.youtube.com/watch?v=LDogh1Ikb9Y&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=l_48iCC2Syc

Ανώνυμος είπε...

Νομίζετε ότι σας ξέχασα?????
Θα είμαι σύντομα ξανά κοντά σας...
(Αν περάσω την λογοκρισία φυσικά)
Απλός ψάχνω ακόμα τον χαμένο αδελφό του Γκιώνη.........

Εύχομαι πάντα σε εσάς ότι σκέπτεστε για μένα

Lupus canis

ΥΓ.In tenebris lusens