Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Μαραθώνιος 2011...

Έγινε χθες ο 29ος Κλασικός Μαραθώνιος με συμμετοχή πολλών αθλητών από κάθε χώρα του κόσμου. Όσα δεν συμβολίζει για εμάς, φαίνεται ότι συγκινούν πολίτες άλλων χωρών που σπεύδουν να συμμετέχουν στο Μαραθώνιο, καθώς είναι συνδεδεμένος με την πιο εμβληματική μάχη του δυτικού πολιτισμού ενάντια στις ανατολίτικες δοξασίες και τη μοιρολατρεία που θέλησαν να μας επιβληθούν κάποτε. Βέβαια αυτό που δεν κατάφεραν οι Πέρσες τότε το κατάφεραν οι χριστιανοί αργότερα μεταφέροντας ότι πιο οπισθοδρομικό διέθεταν οι ανατολικοί "πολιτισμοί", από παρθενογενέσεις μέχρι λειψανολατρεία! Ιδέες που δυστυχώς επιβιώνουν και σήμερα...

Απ την άλλη, πολίτες μακρινών χωρών έρχονται να δηλώσουν το θαυμασμό τους στον ελληνικό πολιτισμό. Έτσι είδαμε χθες να περνάνε από μπροστά μας Ιάπωνες αθλητές που γράφανε στα αθλητικά τους "Κουράγιο Έλληνες" και "Η Ιαπωνία σας ευχαριστεί".
Είδα ακόμα αθλητές από την Αργεντινή να έχουν μαζί με τον αύξοντα αριθμό τους και τα ελληνικα ονόματα τους: Nestoras και Helios, τη στιγμή που εμείς χρησιμοποιούμε τα εβραϊκά Μιχαήλ, Εμμανουήλ, Εφραίμ κλπ.

Κατά την διεξαγωγή του Μαραθωνίου είχαμε συνεχή ασθενή βροχόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη την διάρκεια. Παρόλα αυτά εθελοντές συμμετείχαν με ενθουσιασμό τόσο στο στήσιμο όσο και στην εποπτεία του αγώνα. Ανα 2,5 χιλιόμετρα υπήρχαν σταθμοί που διένειμαν νερό και ισοτονικά στους αθλητές. Σε αρκετά σημεία υπήρχαν γιατροί  και πρώτες βοήθειες, ενώ περιπολούσαν συνέχεια στο αντίθετο ρεύμα περιπολικά της ΕΛΑΣ, του ΕΚΑΒ και του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και οχήματα που επόπτευαν τον αγώνα ή συνέλεγαν τους αθλητές που εγκατέλειπαν...

Οι επικοινωνίες για άλλη μια χρονιά έγιναν από ραδιοερασιτέχνες που επάνδρωσαν όλα τα σημεία από το Μαραθώνα μέχρι το Καλλιμάρμαρο, όπως και σε κάθε όχημα που ήταν διαθέσιμο για τον Μαραθώνιο. Εδώ και αρκετό καιρό πολλοί συνάδελφοι είχαν δηλώσει ότι θέλουν να βοηθήσουν στο Μαραθώνιο, όπερ και εγένετο. Έτσι ραδιοερασιτέχνες από την SV3 και την SV2 περιοχή μαζί με τους SV1, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους υπό βροχή, κρύο και αέρα, πηγαίνοντας νωρίς το πρωί στα σημεία τους και αποχωρώντας αργά το απόγευμα. Έργο τους να μεταφέρουν την εικόνα από κάθε σημείο προς το Κέντρο Επιχειρήσεων Μαραθωνίου και να ειδοποιούν άμεσα για κάθε συμβάν που έχριζε βοήθεια...
Στα τεχνικά υπήρχε ένα "θέμα" με το R7 αλλά όλα πήγαν καλά μέσω R1, RU1. Και βεβαίως τέτοιου είδους "θέματα" είναι καλό να τα συζητήσουμε για να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Να μην ξεχάσω να αναφέρω και τον σταθμό SZ1EETT που ήταν σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβει...
 Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στον Μαραθώνιο, σε όσους βοήθησαν σαν εθελοντές αλλά και σε όσους έτρεξαν 42+ χιλιόμετρα για να τιμήσουν τους Έλληνες...

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!
73

117 σχόλια:

sv8gke είπε...

Κράκερ και στον μαραθώνιο;;!!

Ο δικός μας κάγκελο 7214 SV8HED - SZ8Lίτης τερμάτισε σε 4:39 ώρες.
Ξεχάσαμε να του βάλουμε το νέφτι στην εκκίνηση!!

Γιάννη παρθενογενέσεις από την μία,αλλαξοκωλιές από την άλλη οι αρχαίοι υμών πρόγονοι...

2Μδης είπε...

Ξεχνάς ότι οι πρόγονοι τα έλεγαν σαν μύθους αλλά δεν τα πίστευαν δογματικά! Είχανε να φτιάξουν και κάτι παλιο-παρθενώνες, κάτι παλιο-βιβλιοθήκες, κάτι άγνωστους ολυμπιακούς αγώνες για να έχουν αργότερα οι χριστιανοί να καίνε και να γκρεμίζουν. Αυτή είναι η διαφορά...

Τον HED δεν τον εντόπισα, κοίταγα επίμονα από ένα σημείο και μετά για να εντοπίσω ορισμένους...

Αλλά με εντόπισαν εμένα πολλοί και με πλησίασαν και από τους αθλητές και από τους εθελοντές και με ρωτούσαν διάφορα. Να, μια κολπελίτσα με ρώταγε για τα μορς που ακουγόντουσαν στον επαναλήπτη, αν μπορεί να τα μάθει... Της είπα ότι με την κατάλληλη καθοδήγηση όλα γίνονται!...

sv8gke είπε...

Καλά δεν της είπες της κοπέλας ότι απαγορεύτηκε το μορς και να πάει στον sy1jgw να της μάθει JT65??

Ανώνυμος είπε...

δεν μου είπες όμως? Είχε?

sv8gke είπε...

Είχε είχε...DSTAR!

Γκιώνης είπε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του 37,5 χιλιομέτρου σταθμού Κατεχάκης που συμμετείχαν εθελοντικά στην διοργάνωση του Μαραθωνίου. Ηταν όλες και όλοι άψογοι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ραδιοερασιτέχνες που πήραν μέρος στη διοργάνωση του Μαραθωνίου. Συγχαρητήρια στο SV1IYA που έτρεχε λίγο παραπάνω.
Ο φετινός μαραθώνιος ήταν ένας δύσκολος μαραθώνιος. Ο καιρός δεν βοηθησε τον πολύ κόσμο να βγει στα πεζοδρόμια να χειροκροτήσει τους αθλητές. Ο καιρός ήταν δύσκολος και για εμας που σε κρύο και βροχή μπορέσαμε και δώσαμε δυνατό παρρόν. Σίγουρα τα βγαλαμε πέρα κάτω απο δύσκολες συνθήκες με υψηλό ηθικό.
Η συμμετοχή αθλητών ήταν μεγάλη και στα 10Km και στον κλασσικό μαραθώνιο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αδερφό μου που τερμάτισε συμμετέχοντας στον κλασσικό Μαραθώνιο σε 4.15 ρεκορ ατομικό του. Εγω του ειχα πει να τον βαψω μαύρο μπας και παει πιο γρήγορα.
Παρατηρήσεις.
1) Απο τη Κατεχάκη δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση ούτε στο Ρ7 αλλά ουτε και στο Ρ1. Ακουγα μεν δε μιλαγε δε.ΑΡΓΙΟΥ1 λοιπόν ήταν η συχνότητα που μπόρεσα να λειτουργίσω και να αποκτήσω επικοινωνία ως φορητός. Δυστυχώς ξέχασα να πάρω τον εξάμετρο ιστο μαζί μου μαζί με το ρότορα και το SDR.
2) Το σημαντικότερο πρόβλημα όμως που αντιμετώπισα ήταν η αθρόα κυκλοφορία οχημάτων επι της λεωφόρου μεσογείων πριν την Κατεχάκη με κίνδυνο σύγκρουσης με οχήματα συμμετέχοντα στο Μαραθώνιο (Μηχανές ΕΚΑΒ, μινι βαν, λεοφορεία, ασθενοφόρα κλπ) Σε σχετική έρευνα διαπίστωσα οτι τα οχήματα έβγαιναν απο το Παρκο Στρατού χωρίς έλεγχο.
Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Παράπονο. Όταν συμμετέχουμε κάπου σαν ομάδα ειναι θετικό να ανταλλάσουμε χαιρετισμούς. Ηταν μεγάλη μου χαρά να βλέπω και να χαιρετώ συναδέλφους που συμμετέχουν στην εκδήλωση. Ενα χαμόγελο, μια αγκαλιά, μια καλημέρα ειναι σημαντικό για τους συμμετέχοντες.
Αλλα πες μου τους φιλους σου να σου πω ποιος είσαι.
Φιλάκια και του χρόνου με υγεία.
Ευχαριστώ.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

ηταν ολα πολυ ομορφα... και πολυ συγκινητικα μεχρι που μου την εσπασε ο πολιτικαντης...

sv1jgw

The road less pedaled είπε...

Αχ τα Μπουράκια ! Αχ ο Μήτσος ! Α και ο GRN ! Αχου και τα κρακεράκια, αναρωτιέμαι ποιός να τα καταβρόχθησε !

Και βέβαια αισθανόμαστε που είμαστε Έλληνες. Την προηγούμενη Πέμπτη παρακολούθησα για 10' την ορκωμοσία της κυβέρνησης της Τεχεράνης. Μετά δεν άντεξε το στομάχι μου και έκλεισα την tv. Αισθάνομαι εθνική περηφάνεια που ο Μάκης ο Τσεκουροφόρος έγινε υπουργός και ο Μπουμπούκος ο τηλεπλασιέ υφυπουργός. Βέβαια πρωτύτερα είχαμε θεσμικό ρυθμιστικό παράγοντα την κα Καϊλή.

Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Γκιώνης είπε...

Πάντως παίζεις πολύ καλή μουσική απόψε.
Εγω πέρασα υπέροχα. Απλά ήσουν ο μονος στο Νομό με εφτά πύργους, τρεις ενισχυτές, πέντε λινκ και ακουγόσουν χάλια. Ασε που δε μίλαγες. Τι να πω οτι παίζεις qrp?
Εχω σκάσει.

Γκιώνης

SV1NJX είπε...

Η φωτογραφία με τον "κακομοίρη" και πίσω του ολο το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, είναι ολα τα λεφτά! Οντως περάσαμε καλά αλλά το κρύο ήταν απίστευτο. Μετά τις πρώτες 6 ώρες, λάλησα. Μπράβο σε όλους τους συναδέλφους για την υπέροχη προσπάθεια. Μόνο μελανό σημείο η "πτώση" της απόδοσης του R7 που ξεπεράστηκε .
Και του χρόνου.

Γκιώνης είπε...

Συγνώμη αγαπητη μου κοπέλα. Εχεις ποτε κανει μαραθώνιο χωρίς κυβέρνηση και με κρατος ανύπαρκτο και όλα να πήγαν καλά? Γι αυτο σου λέω ήταν μοναδική εμπειρία. Ειχαμε τον καιρό κόντρα με συνεχές χιονόνερο σε θερμοκρασίες 3-8 βαθμών.Σε όλη τη διαδρομη δε γνωριζω μεσο όρο θερμοκρασίας. Παντως το πρωί και ειδικά στη περιοχη του Μαραθώνα ίσως να ειχαμε και χιονόπτωση, σιγουρα παγετό. Ηταν δυνατά και όλοι κάναν καλή δουλιά. Στην ώρα τους, χωρίς περιτά, αρτια συντονισμένα με δυνατη παρουσία απο βοηθούς, ελεγκτές. Αν ειχα τουλαχιστον ενα μπουκάλι τσίπουρο θα ειχα γινει το προσωπο της ημέρας.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Πάντως και το δικό σου όνομα Ιωάννη, εβραϊκό είναι.
Είναι μάλιστα όνομα Απόστολου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.
Γιατί δεν το αλλάζεις λοιπόν π.χ. σε Διομήδης, μια που δεν σου αρέσουν τα εβραϊκά ονόματα;
Μπορεί με την αλλαγή, να σταματήσεις να ντρέπεσαι κιόλας.

The road less pedaled είπε...

Μα ω αγαθέ, δεν επιλέξαμε τα ονόματά μας, Άλλοι τα διάλεξαν για μας. Κι αυτοί που τα διάλεξαν (μαμά, μπαμπάς, γιαγιάδες, νονός κλπ) έκαναν ό,τι πιο φυσιολογικό: κινήθηκαν μέσα στα απολύτως φυσιολογικά πλαίσια του εβραιο-ιουδο-χριστιανισμού ο οποίος ξηλώνοντας κάθετί ελληνικό έχει εδραιωθεί ως δεδομένος, απόλυτα φυσιολογικός και -τι παράδοξο !!- ταυτισμένος με τον ελληνισμό και την πατρίδα.

Αλλά μην κατηγορείτε τον εν Χριστώ αδελφό Ιωάννη και τις γιαγιάδες/παππούδες για το όνομα που διάλεξαν γι'αυτόν. Βλέπετε, η ιστορία είναι φρέσκια, λίγες γενιές πίσω: ο πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε' το 1819 (μόλις 2 χρόνια πριν την επανάσταση του 1821 !!) έκδοσε εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία ουσιαστικά απαγόρευε τους Έλληνες να βαπτίζουν τα παιδιά τους με αρχαία ελληνικά ονόματα μιας και το αντίθετο ήταν πράξη "ανάρμοστη" και "καταφρόνησιν" της χριστιανικής θρησκείας.

Προς γνώση και αποσβόλωση των αναγνωστών.

Ανώνυμος είπε...

allahu akbar
الله أكبر

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά εσείς υποτίθεται, ότι τώρα πια έχετε την ελεύθερη βούληση να αλλάξετε πίστη, όνομα ακόμα και εθνικότητα, αφού σας προσβάλλουν τόσο πολύ οι επιλογές των οικογενειών σας.
Γιατί δεν το κάνετε;
Μόνο λόγια για τη δημιουργία εντυπώσεων και λιβέλους κατά του χριστιανισμού ξέρετε να πετάτε μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα και εγώ να συγχαρώ όλους σας για τη συμμετοχή στο Μαραθώνιο. Από μεριάς μου, αν και κλήθηκα, δε μου δώθηκε η ευκαιρία να είμαι παρών λόγω υποχρεώσεων. Παρακολουθούσα όμως από το φορητό και ήταν η καλύτερη παρέα.

Εύχομαι και του χρόνου!

Επίσης να επισημάνω ότι:
- Πρέπει να έκανε πολύ κρύο!
- Τα κρακεράκια σίγουρα έπιασαν τόπο!
- Δεν μου άρεσε που ο Δήμος Χαλανδρίου έβγαλε συνεργεία καθαριότητας πριν τη διάθεση της οδού.
- Με εντυπωσίασε ο χαιρετισμός της ΕΕΤΤ.

73 DE SV1OBY

The road less pedaled είπε...

Το έθεσες πολύ σωστά, "ναι αλλά τώρα εσείς υποτίθεται"..
"Υποτίθεται" γιατί η χώρα μας -εκτός των άλλων- είναι γνωστή για τον τριτοκοσμικό-θεοκρατικό χαρακτήρα της. Εξ' απαλών ονύχων, στα σχολεία, στον στρατό, στα δικαστήρια, στα νοσοκομεία, στο σύνταγμα, μέχρι πρόσφατα και στους γάμους (με το ανεκδιήγητο "ισόκυρον") στις κηδείες: ούτε να πεθάνει κανείς δεν μπορεί με την ησυχία του σε αυτήν την χώρα.
Πρόσφατη υπόθεση της "υποτίθεται ελευθερίας" είναι αυτή του Massimo Bartolini, Ιταλός καθολικός, παντρεμένος με Ελληνίδα και επί χρόνια κάτοικος Λαμίας που όταν πέθανε ο άνθρωπος, η οικογένειά του εκτός του ότι ξόδεψε μερικές χιλιάδες ευρώ, μπήκε στην "ευχάριστη" διαδικασία να ταξιδεύει ένα πτώμα πέρα-δώθε, μιας ο τοπικός χότζας αρνούνταν να τον κηδέψει στην Λαμία (επειδή ήταν καθολικός κι όχι ορθόδοξος !!!!!)

Στο προκείμενο τώρα, αν απευθύνεστε και σε μένα αγαπητέ ανωνυμογράφε, το δικό μου όνομα είναι λατινικό-ρωμαϊκό, όπως πολλά άλλα (Κωνσταντίνος, Αντώνιος, Μάρκος, Κορνήλιος κα).

Τέλος μπορείς να μου υποδείξεις σε ποιό σημείο "πέταξαν λίβελους σε βάρος του χριστιανισμού" ?

Το γεγονός ότι υπεραμύνεσαι μια σάπια εκκλησία η οποία είναι βασική συνιστώσα του σάπιου πολιτικού συστήματος δεν είναι τάχα "λίβελος" ?

Μας προτείνεις να αλλάξουμε εθνικότητα. Αναρωτήθηκες πόσοι νέοι άνθρωποι αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν από ένα κράτος που:
Προστατεύει την εκκλησία του Ευφραιμ, η υπόθεση του οποίου προγραμματίστηκε να εκδικαστεί το 2012, όταν δηλαδή θα έχουν παραγραφεί όλα ?
Ένα κράτος που συντηρεί χιλιάδες παπάδες-δημόσιους υπαλλήλους των οποίων ο "κλάδος" δεν είχε καμία περικοπή (ας κουρέψουν τους χαμηλοσυνταξιούχους, καλύτερα) ενώ παράλληλα νέοι επιστήμονες ψάχνουν δουλειές των 400 ευρώ, ημιαπασχόληση ?
Ένα κράτος που στέλνει μπιλετάκια-χαράτσια ενώ παράλληλα συντηρεί πλουσιοπάροχα δεκαετίες τώρα μια εκκλησία αφορολόγητη η οποία λειτουργεί βασικά με μαύρο χρήμα (στα παγκάρια, στα πεσκέσια σε γάμους, βαφτίσια, τρισάγια, κηδείες, μνημόσυνα κλπ κόβεται απόδειξη ?)

Άλλοι είναι λοιπόν αγαπητέ μου αυτοί που μας προσβάλλουν και θησαυρίζουν εις βάρος μας εκμεταλλευόμενοι την πίστη σας.

Εκτός κι αν εσείς ζείτε σε άλλο κόσμο, σε άλλη χώρα. Αν θέλετε να σας βγάλουμε ένα εισιτήριο με επιστροφή στην Ελλάδα.

Καλημέρα σας.

sv8gke είπε...

Άγιος ο Θεός, Άγιος ισχυρός, Άγιος αθάνατος ελέησον η(υ)μάς!!

Καλημέρα σας και να έχετε μια ευλογημένη μέρα!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπεραμύνομαι καμίας εκκλησίας.
Άλλο εκκλησία και πως αυτή πλασάρεται σήμερα και άλλο η αγνή πίστη της μητέρας σου/μου και της γιαγιάς σου/μου.
Ο Ιησούς Χριστός και το κήρυγμά του, δεν έχει καμία σχέση με τους παπάδες και την εκκλησία.
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η ισοπέδωση των πάντων από κάποιους, που αρπάζονται από την "σάπια" εκκλησία (γιατί υπάρχουν και ιερείς που κάνουν έργο και βοηθούν ανθρώπους) για να κατηγορήσουν εν γένει τον χριστιανισμό σαν θρησκεία.

sv8gke είπε...

Αδερφέ όσο και να προσπαθείς δεν γίνεται να αλλάξεις τα μυαλά της αδερφής Βικτώριας.

Γιαυτό έλα να προσευχηθούμε μαζί σε μια ύστατη προσπάθεια για την σωτηρία της ψυχής του απολωλότος προβάτου.

The road less pedaled είπε...

Μάλιστα. Επαινούμε τους ιερείς που κάνουν έργο. Που κάνουν δηλαδή την δουλειά τους: για την οποία χρυσοπληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο και για τους οποίους φορολογούνται άπαντες: χριστιανοί καθολικοί, χριστιανοί ορθόδοξοι, μουσουλμάνοι, ένθεοι, άθεοι, άθρησκοι, μιας και δεν δίνεται η δυνατότητα σε κανέναν να επιλέξει αν επιθυμεί να φορολογείται προκειμένου να ταϊστεί η Εκκλησία Α.Ε.

Τέλος ναι, όταν με περισσό θράσος και στόμφο μου προτείνεις να αλλάξω όνομα, πατρίδα, εθνικότητα κλπ επικαλούμενος την αγνή πίστη σου (την οποία ωστόσο σέβομαι ειλικρινά), φυσικά και θα λάβεις την ανάλογη απάντηση. Επειδή εσείς λατρεύετε τον Τζεσουά και την Μαριάμ, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε να ζήσουμε σε ένα ευνομούμενο κράτος διαχωρισμένο απο την εκκλησία, η οποία δεν θα είναι ένα παράσιτο που συνεχώς βυζαίνει αίμα, το οποίο αίμα πρέπει να πληρώσουν με χαράτσια πλέον και οι άνεργοι.

Επαναλαμβάνω: κρίμα, που θεωρείτε ότι εμείς προσβάλλουμε την (κατά τ'άλλα αγνή) πίστη σας, όταν η σαπίλα της εκκλησίας την έχει κατακρεουργήσει, προ πολλού.

Προσευχήσου και για μένα Μιχάλη αδελφέ μου !!

sv8gke είπε...

Μην με διακόπτεις αδερφή Βικτώρια..για σένα προσεύχομαι.

Τελικά ρε Βίκυ οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τον τίναζαν τον κουραμπιέ εκεί στις ραχούλες που πολεμούσαν;;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι δεν υπάρχει θράσος στην πρόταση μου να αλλάξεις αυτά που νομίζεις ότι δεν σου αρέσουν.
Κι αφού αλλαγή του συστήματος δεν γίνεται σε μία ημέρα, ξεκίνα από τον εαυτό σου, αλλάζοντας πίστη, όνομα ή και χώρα και τα υπόλοιπα έπονται.

Αλήθεια, για τον χώρο της υγείας που τον έχουμε πραγματικά ανάγκη και μας τα τα παίρνουν χοντρά σε φακελάκια οι ομοιόσχημοι σου ή αλλιώς μας αφήνουν και ψοφάμε στα σκαλοπάτια των νοσοκομείων (που εμείς πληρώνουμε με τους φόρους μας όπως και τους ίδιους), δεν είδα να λες τίποτα.
Εξ απαλών ονύχων κι εσύ όπου σε συμφέρει.
Κλασική Ελληνίδα γαρ.

2Μδης είπε...

Μιχάλη αποφάσισε επιτέλους αν έχεις τους ίδιους προγόνους ή όχι γιατί στο πρώτο σχόλιο τους απαρνήθηκες!

Σχετικά με τους "λίβελους" η απάντηση είναι η εξής: Πέρασε ο καιρός που όποιος διαφωνούσε έπρεπε να κάνει τουμπεκί αφού στην εξουσία ήταν η "πατρίδα-θρησκεία-οικογένια". Τότε όποιος μίλαγε βαφτιζόταν κουμουνιστής ή αναρχικός και τον έστελναν να "παραθερίσει".
Σήμερα υπάρχει ελευθερία να επιλέγουμε τουλάχιστον τι ΔΕΝ θα πιστεύουμε. Αφού πληρώνουμε λοιπόν το παπαδαριό χωρίς να το πιστεύουμε έχουμε κάθε δικαίωμα να του τα χώνουμε μέχρι να φύγει απο το σβέρκο μας.
Τώρα αν επιμένετε ότι πάνω απόλα η χριστιανική πίστη προσβάλεται εξαιτίας λίγων κακών παπάδων, βρείτε τα μόνοι σας (ορθόδοξοι-καθολικοί-Μάρτυρες-πεντηκοστιανοί-σαρακοστιανοί...)και αποκηρύξτε τους να σταματήσει το κράτος να τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ. Θα είναι πιο καλά και για εσάς και για εμάς...

Στο θέμα των απορριματοφόρων που αναφέρθηκε πιο πάνω έχω να πω το εξής: Υπάλληλοι του δήμου με την δικαιολογία ότι ήταν Κυριακή και έπρεπε να πάνε σπίτια τους να ξεκουραστούν, έπεισαν υ/α της ΕΛΑΣ να τους διευκολύνει να βγάλουν τα απορριματοφόρα στον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του Μαραθωνίου! Πράγμα που έγινε, δηλαδή κάποιος υ/α έγραψε στα παλιά του τα άρβυλα το σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ και τις διαταγές των ανωτέρων του και φρόντισε να σχολάσει πιο γρήγορα αυτός και οι υπάλληλοι του δήμου. Απλά πράγματα! Στην Ελλάδα ζούμε! (Και για να μην προλάβει κάποιος εξυπνάκιας και πει "αφου δεν σου αρέσει πήγαινε να ζήσεις αλλού" τον προλαβαίνω: Όχι αγαπητέ, ΕΠΕΛΕΞΑ να ζήσω εδώ, να διαφωνώ εδώ, να εκφράζομαι εδώ και να προσπαθήσω να κάνω το εδώ καλύτερο...)

Ανώνυμος είπε...

Στο θέμα του να σταματήσει το κράτος να πληρώνει τους ιερείς, συμφωνώ κι εγώ.
Η εκκλησία έχει αρκετή περιουσία, μπορεί να τους πληρώνει μόνη της.
Ωστόσο ξαναλέω ότι, άλλο η πίστη στο χριστιανικό ιδεώδες και άλλο η σημερινή εκκλησία με τους (περισσότερους) εκπροσώπους της.
Αυτά τα δύο, δεν έχουν ως επί το πλείστον καμία σχέση.

Στην εκκλησία όμως έχεις την επιλογή, αν θες να μην πας.
Όταν είσαι άρρωστος και πρέπει να πας στο γιατρό, δεν έχεις επιλογή.
Τα σκας διπλά.

sv8gke είπε...

Ορθογραφικό λάθος αδερφέ Ιωάννη,σαφώς και είναι ημών οι αρχαίοι,αλλά όχι επειδή είναι αρχαίοι θα πρέπει να νιώθουμε και περήφανοι για τα τερτίπια τους.

Ο άλλος λέει δίδασκε πολιτισμό σκοτώνοντας και φτάνοντας στην άλλη άκρη της γης...όταν τα έκαναν χριστιανοί ήταν δολοφόνοι σταυροφόροι!!

Η προσευχή για την σωτηρία της ψυχής της αδερφής Βικτώριας συνεχίζεται...Βίκυ με το κατοστάρι στο χέρι είμαι.

Ανώνυμος είπε...

"Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στον Μαραθώνιο, σε όσους βοήθησαν σαν εθελοντές αλλά και σε όσους έτρεξαν 42+ χιλιόμετρα για να τιμήσουν τους Έλληνες..."
Αυτά είναι τα καλύτερα συγχαρητήρια που μπορεί κάποιος να εκφράσει.
Οι ΟΕΑ πιστεύω έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Το r7 δεν στάθηκε στο... ύψος του αλλά τι να κάνεις, ευτυχώς δεν δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα. Οι ΟΕΑ όμως ίσως καλό θα ήταν να μην βασίζονται 100% στους υπάρχοντες επαναλήπτες.
Μετά από την περυσινή εξαίρεση συνεχίσθηκε η α-συνεργασία των Αθηναικών σωματείων τα οποία αγνόησαν το παράδειγμα της κυβέρνησης συνεργασίας hihi
6146

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε και αγαπητέ αδερφέ,
μην δείνεις σημασία στα λεγόμενα της αδερφής ψυχής Βικτωρίας. Έχει απωλέσει προ πολλού τον ορθό δρόμο.
Σε διαβεβαιώ, ότι οι προσπάθειες μου δια τη μεταξύ μας πνευματική συνεύρευση, έπεσαν μετά λύπης στο κενό.

Θα συμφωνήσω με τον έτερο συνάδελφο ότι μόνο με προσευχή και θα προσθέσω και με αυστηρή νηστεία ίσως υπάρξει πιθανότητα μεταμέλειας και σωτηρίας της.

Καλή δύναμη και υπομονή!

73 de SV1OBY

The road less pedaled είπε...

Μα ω αγαθέ, τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τους "ομοιόσχημούς" μου και για κάθε δημόσιο λειτουργό (σας ευχαριστώ για τα χριστιανικά σας βρισίδια, μεγάλη η χάρη σας) όπως τους γιατρούς !!  Ακούω γιαγιάδες να λένε "μπράβο ο τάδε χειρουργός, δεν τα παίρνει" και σκέφτομαι ω, τι κόσμος μπαμπά, φτάσαμε στο σημείο να θαυμάζουμε τους ανθρώπους που απλά κάνουν την δουλειά τους, χωρίς να κλέβουν.

Αλήθεια αγαπητέ μου, όμως, τι πιστεύετε ότι είναι πιο χρήσιμοι στην κοινωνία οι γιατροί ή οι παπάδες ?

Αλήθεια, πόσο αμείβεται ένας ειδικευόμενος γιατρός ο οποίος χτυπάει και 48ωρα στις εφημερίες μιας και υπάρχει έλλειψη προσωπικού, εργαζόμενος σαν είλωτας, έχοντας φάει τα νιάτα του στα θρανία και στα βιβλία και πόσα παίρνει ένας παπάς που στην καλύτερη έχει τελειώσει μια εκκλησιαστική σχολή ?

Αλήθεια, μιας και αναφέρεστε στους γιατρούς μου θυμήσατε τον μακαριστό Χριστόδουλο ο οποίος έχοντας ηπατίτιδα C (το πως μολύνθηκε δεν το μάθαμε ποτέ), ζάχαρα, καρκίνους, μεγάλη ηλικία και χίλιους δυό άλλους τριβόλους που αποτελούν αντενδείξεις για μεταμόσχευση, πέταξε με το πρωθυπουργικό α/φος στην Florida, στο νοσοκομείο Jackson Memorial, βρέθηκε μόσχευμα σε χρόνο dt 20 ημερών, and the rest is history. Τι κι αν το μόσχευμα το είχε ανάγκη κάποιος νέος που περίμενε στις λίστες αναμονής ?  Αν είσαι φτωχός και άσημος..
Να θυμίσω επίσης πως πριν πετάξει για το Μαϊάμι, ασπάστηκε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον Εξαφανισθέντα, τότε λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές και επικαλέστηκε την "Δεξιά του Κυρίου". (Πάντως ο μακαριστός απευθύνθηκε στους γιατρούς, δεν ήπιε θαυματουργά λαδάκια και νεράκια)

Και να σου το πω για πολλοστή φορά: δεν τα βάζω με την πίστη σου, την σέβομαι όπως σέβομαι την πίστη του καθενός, είτε αυτός είναι χριστιανός, μουσουλμάνος, βουδιστής κλπ. Τα βάζω με την σάπια εκκλησία που υποστήριζεις, η οποία δεν σέβεται κανέναν και τίποτα σε αυτήν την χώρα και παρασιτεί εις βάρος όλων μας.

Αλλά όχι και να μας δείχνετε την πόρτα προς την έξοδο στο ίδιο μας το σπίτι, στην χώρα μας !!  Καιρός δεν είναι να αλλάξουν οι σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους για να πάψουμε να είμαστε το Ιράν της Ευρώπης ?  Μήπως, λέω μήπως θα έπρεπε να αρχίσουν από εκεί οι αλλαγές, όπως άλλωστε κι εσείς οι αγνοί πιστοί επιθυμείτε ? 

Πάντως δεν σου φαίνεται περίεργο ότι εκφέρεις τις απόψεις σου ανώνυμα ?  Που όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα το γυρίζεις σε προσωπικές επιθέσεις κλπ ?
Το πουλόβερ ξηλώνεται σιγά-σιγά..

The road less pedaled είπε...

Τώρα το είδα το μαργαριτάρι του ανώνυμου:

"Εξ απαλών ονύχων κι εσύ όπου σε συμφέρει.
Κλασική Ελληνίδα γαρ."


Είναι προφανές ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει "εξ απαλών ονύχων" εκτός κι αν είμαστε συμμαθητές από το νηπιαγωγείο και δεν το γνωρίζω.
Αλλά έπρεπε να απαντήσεις κι εσύ κάτι ο δόλιος με ολίγον προσωπική επίθεση και λίγα γιαλαντζί διανοουμενίστικα ελληνικά.

Κλασσικός χριστιανός (με αγνή πάντα πίστη) γαρ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.panoramio.com/photo/7820844

Παλιές καλές εποχές! Υπήρχαν αξίες τότε!

Ανώνυμος είπε...

Μμμμμμμμμμμμ!!!!! Τότε που έβγαινε με την άμαξα ο άνακτας και χαιρετούσε τα πλήθη!

2Μδης είπε...

...και είχαν γεμίσει ζωή τα ξερονήσια!!!

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μου παραβλέπεις σκόπιμα τα σχόλια μου που υποστηρίζω τον πλήρη διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας και την εκκλησία στη σημερινή της μορφή από την αγνή πίστη του κάθε χριστιανού.
Εσύ είσαι αυτή που περνάς σε προσωπική επίθεση κι όχι εγώ.
Μπορεί να μην έχω τη δική σου μόρφωση αλλά τον Χριστό, τον αποκαλώ στην γλώσσα μου Ιησού και την Μητέρα Του Μαρία κι όχι Τζόσουα και Μύριαμ στα Φράγκικα όπως επιλέγεις εσύ.
Και θες δεν θες, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και οι άλλοι ήρωες του 21 και του έπους του 1940 σταυρό φόραγαν και στην Παναγία προσεύχονταν οι μητέρες τους και οι γυναίκες τους να τους έχουν γερούς και να τους φέρουν πίσω σώους.
Οι ομοιόσχημοι σου όταν δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από ανθρώπινης πλευράς, λένε στους συγγενείς "κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, από εδώ και πέρα είναι στα χέρια του θεού".
Στα νοσοκομεία οι κλινικές είναι γεμάτες από εικόνες, άλλες ευχαριστήριες δωρεές κι άλλες στήριγμα προσμονής και ίασης.
Η αληθινή πίστη μετράει, εσύ κι εγώ ότι και να λέμε, είμαστε πολύ λίγοι και πολύ ανάξιοι μπροστά στη δύναμη του Θεού.

Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν, αν θες άλλαξε εσύ.
Όνομα, πίστη ή χώρα.
Εδώ είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4HADUjaDAUg

The road less pedaled είπε...

Αγαπητέ μου πως ισχυρίζεσαι ότι σκόπιμα παραβλέπω και προσπερνώ τα σχόλιά σου ότι δήθεν επιθυμείς τον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας όταν θεωρείς απόλυτα φυσιολογικό στα νοσοκομεία να έχουμε εικόνες (και παγκάρια βεβαίως-βεβαίως αλλά αυτά τα προσπερνάς σκόπιμα) σε κοινή θέα και μου λες να φύγω από το ίδιο μου το σπίτι ? Πας καλά ? Λες κάτι και το αναιρείς αμέσως μια γραμμή παρακάτω !!

Εφόσον λοιπόν υποτίθεται ότι συμφωνούμε στο να διαχωριστεί επιτέλους ο αμαρτωλός δεσμός κράτους-εκκλησίας, τι ακριβώς υπεραμύνεσαι και μας δείχνεις την πόρτα προς την έξοδο ?? Παράλογοοο ??!!!

Πάμε στα σημεία:

- Δεν είπα Τζόσουα και Μύριαμ, άλλα Τζεσουά και Μαριάμ, εβραϊκά νομίζω. Διαστρεβλώνεις επί τούτου τα γραπτά μου. Εξ' όνυχος τον Λέοντα λέγανε οι αρχαίοι..

- Θες δεν θες, η εκκλησία αφόρισε την επανάσταση του '21 και τους αγωνιστές της.

- Θες δεν θες, πλήθος των αγωνιστών του 40, εστάλη για παραθέριση στα εξωτικά ξερονήσια. Ναι, σίγουρα αυτοί ήταν φανατικοί πιστοί. Άλλωστε το 40 είχαμε θρησκευτικό πόλεμο και δεν το ήξερα ??

- Ώστε έτσι λένε οι γιατροί ε ?? Αν δηλαδή σε παρακολουθεί ένας μουσουλμάνος γιατρός (στην Θράκη έχουμε πολλούς συναδέλφους) τι θα σου πει ? "προσευχήσου γιατί τώρα είσαι στα χέρια του Αλλάχ ?". Σοβαρευτείτε.. Τα πιστεύω του καθενός είναι διαφορετικά.
Πάντως ο μακαριστός δεν αφέθηκε στον Θεό. Πήγε στο Jackson Memorial με ολόκληρο ιατρικό επιτελείο.
Βέβαια, αν πεθάνεις "σε αγάπησε ο θεός". Αν ζήσεις, "έγινε θαύμα". Either way !!

- Μπορείς να πιστεύεις σε ό,τι θέλεις εσύ και οι ομοιόσχημοί σου και οι ανομοιόσχημοί σου και όλοι μας έχουμε κάθε δικαίωμα να ζούμε σε μια πολιτισμένη χώρα η οποία θα σέβεται την διαφορετικότητα του καθενός.

- Τα πάντα αλλάζουν αγαπητέ μου. Αυτοκρατορίες ολόκληρες, πολιτισμοί, θρησκείες, γεννήθηκαν, γιγαντώθηκαν και πέθαναν. Δεν ξέρω πως αισθάνεσαι μπροστά στο Θεό, αυτό είναι προσωπικό σου ζήτημα. Αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα επικαλούμενος Θεούς, δαίμονες και αγνή πίστη να δείχνεις την πόρτα προς την έξοδο στο ίδιο μας το σπίτι ! Αλλά είναι αυτή η τσιφλικο-νοοτροπία (η ίδια με την υπόθεση της πχ Βιστωνίδας)

Ανάγκα και θεοί πείθονται (και άνθρωποι !)

Ανώνυμος είπε...

Υπεραμύνομαι του δικαιώματος μου να μην κατηγορεί ο άλλος αυτό που πιστεύω και να μην προσβάλει την θρησκεία μου (και κάποιους λειτουργούς της που δεν το αξίζουν).
Αυτό μόνο και τίποτε άλλο.

Αν όμως επιμένεις να το κάνεις τότε ναι, θα σου δείξω την έξοδο και όχι μόνο αυτό, αλλά θα χρησιμοποιήσω τα όπλα που μου προσφέρει η δύναμη της κοσμικής εκκλησίας για να σε πολεμήσω.
Και να είσαι σίγουρη ότι δεδομένης της κατάστασης και της δυναμικής της, θα χάσεις.
Μην ξεχνάς άλλωστε ποιος ορκίζει τους ανώτατους άρχοντες του τόπου, από τη βασιλεία και την δικτατορία, μέχρι και την τελευταία δημοκρατία.

The road less pedaled είπε...

Σε παραδίδω στην κρίση των τίμιων ανθρώπων που μας διαβάζουν κύριε Ταλιμπάν !!

Ακόμα να καταλάβεις πως την θρησκεία σου την προσβάλλουν και την προδίδουν "πιστοί" σαν κι εσένα.

Ο Χριστός που τόσο λατρεύεις, όπως ο ίδιος ισχυρίζεσαι, πήγε κόντρα στην εξουσία στον καιρό του. Τους γραμματείς και τους φαρισαίους. Κι εσύ μου μιλάς για δυναμική της κοσμικής εκκλησίας η οποία ορκίζει χούντες και παπατζίδικες δημοκρατίες δύο μεγαλομάγαζων, εναγκαλίζεται δηλαδή με την εξουσία !! Καλά το είπες πριν, είσαι πολύ μικρός και ασήμαντος μπροστά στον Θεό που δήθεν πιστεύεις. Εσύ είσαι αγκαλιασμένος με ένα σάπιο σύστημα και με "προειδοποιείς" να μην τα βάζω με αυτό, όταν ο Θεός σου ο ίδιος πάλεψε ενάντια σε αυτήν την σαπίλα της εξουσίας !!!!

Εφόσον θεωρείς πρέπον το κράτος να θρησκεύεται και μια ολόκληρη χώρα να ταϊζει την εκκλησία σας, δεν σέβεσαι βασικά δικαιώματα των συμπολιτών σου, αυτό δεν είναι ούτε δημοκρατία, ούτε θρησκεία της αγάπης. Κάπως αλλιώς λέγεται.

Αλλά εδώ εσύ δεν έχεις καν το θάρρος να εκφέρεις την γνώμη σου επώνυμα, ονειρεύεσαι πως πολεμάς κιόλας και υπερασπίζεσαι τον Χριστό απειλώντας με φαρισαίε !!

Όνειρα γλυκά

Κωστας Ιωαννιδης είπε...

Dont feed the sacred-troll!!!


73 de sw1ixp

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν σέβεσαι την πίστη μου κι εγώ θα σε καταστήσω ανίκανη να την βλάψεις.
Αυτή η χώρα οικοδομήθηκε από ανθρώπους που είχαν ριζωμένη βαθειά την Ορθόδοξη πίστη και την μετέφεραν και στα παιδιά τους.
Δεν θα έρθετε τώρα εσείς να προσβάλλετε τα ιερά και τα όσια του έθνους μας.
Σε όποιον δεν αρέσει τα μπογαλάκια του και σε άλλη παραλία.
Εδώ δεν χωράτε.

2Μδης είπε...

Αδελφή (εν Χριστώ) Βίκυ να λάβεις σοβαρά υπόψιν τις απειλές του πιστού του Θεού μπορεί ο Πανάγαθος να σε εξοντώσει ή να σε βασανίσει (μέσα στην πραότητα και την αστείρευτη αγάπη του).

Μην ξεχνάς ότι ο σωτήρας Χριστός έχει γεννηθεί 25 Δεκέμβρη και εκτός του ότι είναι Αιγόκερος με ωροσκόπο Ιχθύ έχει και ανάδρομο τον Κρόνο! Αυτό σημαίνει ότι "ματιάζει" άσχημα και θα μπλέξεις!

Βέβαια οι πιο πιστοί λένε ότι ο Χριστός δεν είναι Αιγόκερος γιατί δεν ισχύουν τα ζώδια την ίδια στιγμή που βεβαιώνουν ότι η μάνα του ήταν Παρθένος!!!

Άστα...

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Ανώνυμο και αγαπητό αδερφο:

Για όσο διαστημα η αδερφή Βικτωρία ετοιμάζει το νοικοκυριό της για άλλη παραλία και το δρόμο της για την καθολική εξόντωση, θα μας έκανες την τιμή να μας αφιερώσεις το ονοματάκι σου;

73 de SV1OBY (κατά κόσμον Δημοσθένης)

ΥΓ. Διευκρινίζω διότι δεν γνωρίζω καν αν ανήκεις στον Ραδιοερασιτεχνικό κόσμο, ότι το 7 κολλημένο με το 3 μας δείνει τον αριθμό 73, ο οποίος δεν είναι βλασφημία αλλά χαιρετισμός.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αδερφέ γνωρίζω.
7 είναι τα μυστήρια της εκκλησίας και το 3 συμβολίζει τον τριαδικό Θεό!!

Ανώνυμος είπε...

Ἀναστήτω ὁ Θεός, καὶ διασκορπισθήτωσαν οἱ ἐχθροὶ αὐτοῦ, καὶ φυγέτωσαν ἀπὸ προσώπου αὐτοῦ οἱ μισοῦντες αὐτόν.
Ὡς ἐκλείπει καπνός, ἐκλιπέτωσαν, ὡς τήκεται κηρὸς ἀπὸ προσώπου πυρός.
Οὕτως ἀπολοῦνται οἱ ἁμαρτωλοὶ ἀπὸ προσώπου τοῦ Θεοῦ, καὶ οἱ δίκαιοι εὐφρανθήτωσαν.
Αὕτη ἡ ἡμέρα, ἣν ἐποίησεν ὁ Κύριος, ἀγαλλιασώμεθα, καὶ εὐφρανθῶμεν ἐν αὐτῇ.

Λουκιανός

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ Λουκιανέ,
ωραία μέχρις εδώ! Έστω ότι συμφωνούμε!

Επίσης γνωρίζω ότι 7+3 για κάποιους κάνει 10, τουτέστιν 10 Τάγματων των Αγγέλων, από τα οποία το ένα συμπληρώνεται στις ημέρες μας!

Ραδιοερασιτεχνικά, μπορείς να μας δώσεις μια εξήγηση;

73 de SV1OBY

ΥΓ. Η παροιμία "Στου κουφού την πόρτα, πάρ' την πόρτα και φύγε!" κολλάει;

2Μδης είπε...

Κηλαηδώνης???????

sv8gke είπε...

ΟΧΙ.
Είναι ο Λουκιανός ο Σαμοσατεύς αρχαίος Ελληνας φιλόσοφος....από την Συρία!!

Ανώνυμος είπε...

Και Εβραϊκής καταγωγής παρακαλώ χιχιχιχι!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν άλλοι μπαίνουν σε εφεδρεία, άλλοι διορίζονται μητροπολίτες... Μποτσουάνας !!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=187126&cid=122

Η Εκκλησία να φορολογηθεί;;;

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=192356

Αναμένουμε. Ελπίζουμε. Προσδοκούμε.

Ανώνυμος είπε...

Οι γιατροί πάσης ειδικότητας που χρηματίζονται υπέρογκα με φακελάκια που αν δεν τα πάρουν, αφήνουν τους ασθενείς να πεθάνουν, θα δικαστούν ποτέ για κακουργηματικές πράξεις;

Η φορολόγησή τους είναι το λιγότερο.

Ανώνυμος είπε...

Κι έχουν δώσει και όρκο στον Ιπποκράτη.
Και εγκληματίες και επίορκοι.

SV1JB είπε...

όπως ξέρεις σίγουρα λογοκρισία κάνουν οι φασίστες και οι δειλοί,που δεν ανέχονται η που φοβούνται , ότι η δημόσια γνώμη σου η άποψη σου , όταν είναι είναι αντίθετη η και ακόμα επιβλαβή σε ότι εσύ και ο ασήμαντος περίγυρο σου πιστεύεις.....

κρίμα είχα διαφορετική εντύπωση.....

@@ αυτό που έστειλα ήταν περίπου μεσημέρι και μέχρι τις 8.50μμ δεν υπάρχει πουθενά ... ενώ υπάρχει συνεχεία στην απαράδεκτη συζήτηση ,για θέματα χριστιανικής πιστής ,σε ένα blog ,που θέλει να λέγεται ραδιοερασιτέχνικο ...

SV1JB .......................

Ανώνυμος είπε...

Να δικαστούν οι γιατροί που τα παίρνουν;
Θα δικαστούν όταν θα δικαστεί και ο Τσουκάτος, όταν θα δικαστεί ο Ευφραιμ για τα τρισεκατομμύρια ευρώ που ζημίωσαν το ελληνικό κράτος. Τότε.

Γκιώνης είπε...

Για την κοπέλα που ετοιμάζει βαλίστες για άλλη παραλία.

http://www.youtube.com/watch?v=Y3j_sVrQQF0&feature=related

Με χριστιανική αγάπη.

Γκιώνης

2Μδης είπε...

Δημήτρη JB,

αυτή η συζήτηση που εσυ θεωρείς "απαράδεκτη" προφανώς για άλλους δεν είναι οπότε και συζητούν. Αν δεν σου αρέσει ή την θεωρείς απαράδεκτη είναι προσωπική γνώμη σου και σε ευχαριστώ που την εκφράζεις. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα μας υποδείξει κανένας το τι θα συζητήσουμε ειδικά αν ο ίδιος έχει συμμετάσχει ανώνυμα.

Χθες βρέθηκα στην ΕΕΡ για αρκετή ώρα και βεβαίως δεν έμπαινα στο ιστολόγιο να δω ποιος και τι σχολίασε. Και βεβαίως τα σχόλια που μπαίνουν στις τελευταίες αναρτήσεις ΔΕΝ ζητούν έγκριση ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ!

Αν σχολίασες επομένως στις 3 τελευταίες αναρτήσεις τα σχόλια σου θα εμφανίζοντουσαν αμέσως. Κοιτάζοντας σήμερα το σχόλιο σου και ψάχνωντας στα "υπό έγκριση" σχόλια παλαιότερων αναρτήσεων για να δω τι συμβαίνει, διαπίστωσα ότι το μοναδικό μήνυμα που εκκρεμεί και είναι "ορφανό" και ανώνυμο, είναι ένα ΑΚΡΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ το οποίο αρχίζει ως εξής: "τα κέρατά σας......"
Αν είναι αυτό το σχόλιο που αναφέρεσαι λυπάμαι αλλά δεν μπορεί να δημοσιευτεί!

Κρατώ αρχείο από όλα δημοσιευμένα και μη, είναι στη διάθεση σου να τα ελέγξεις για να διαπιστώσεις το αυτονόητο: Λογοκρισία δεν υπήρξε.

Υπάρχουν και καμιά 30ριά άτομα που θα σε βεβαιώσουν ότι χθες το απόγευμα συμμετείχα σε συζήτηση στην ΕΕΡ και δεν είχα ούτε υπολογιστή ούτε καημό για το τι θα γράψει κάποιος. Για αυτό το έχω και ελεύθερο για να γράφεις ότι θέλεις και να εκφράζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Για να σπάσουμε λίγο τον πάγο και να κάνουμε και ένα σχόλιο που αφορά το συγκεκριμένο θέμα, το Μαραθώνιο 2011!

Είχα την ατυχία να απουσιάζω από το δίκτυο των ρ/σ λόγω υποχρεώσεων. Είχα όμως την τύχη να ακούω τα διαλαμβανόμενα στο R7 και R1.

Ένα μαργαριτάρι που έπιασα ήταν το ακόλουθο:

- Κέντρο από 65.
- 65 διαβίβασε.
- Κέντρο αναφέρω ότι πήρα τον κόσμο από μπροστά και πάω πίσω.
- Καλώς.

Δεν κάνω τον ξερόλα, αφού είμαι (!), αλλά παρακολουθώντας για να μάθω κάτι περισσότερο, έχω να σχολιάσω ότι το μπροστά και το πίσω θα ήταν ακριβέστερο αν δινόταν πχ από Κατεχάκη προς Σταυρό.

To 65 δεν έπαιξε, το χρησιμοποίησα γιατί δεν θυμάμαι ποιος σταθμός διαβίβασε.

73 de SV1OBY

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε Γιαννάκη που δημοσιεύονται όλα τα σχόλια.
Την δική μου απάντηση στον Μισέλ που με ρωτάει αν θέλω να πάρει βιάγκρα για μένα κι εγώ του απαντάω τσάμπα ο κόπος γιατί αυτουνού δεν του σηκώνεται ούτε με γερανό, δεν την έβγαλες.

Μισέλ χωρίς παρεξήγηση ε;
Για κάνα μαλοξάκι για το στομάχι κάνεις, αλλά το βιάγκρα να το αποφεύγεις γιατί έχει καρδιακές παρενέργειες.
Ρώτα και την ντοκτόρ να σου το πει.

Τάκης

SV1JB είπε...

ποτέ μου δεν έχω στείλει υβριστικά μηνύματα σε κανένα.... απλά αναρωτήθηκα??? τι δουλειά και τι σχέση μπορεί έχει ο μαραθώνιος ,με την χριστιανική πίστη????και με ενόχλησε αν θέλεις , ότι η κουβέντα γίνεται από αδειούχους ραδιοερασιτέχνες ,που ξέρουν ότι πολιτικά και θρησκευτικά θέματα ,δεν μπορείς και δεν πρέπει να σχολιάζεις,και μάλιστα εντελώς αρνητικά ,η και ακόμα προσβλητικά ,και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση ,να βάζεις εμβόλιμα και εμπαθή στο σχολιασμό σου για μια σημαντική δραστηριότητα της ΕΕΡ,μια εντελώς δικιά σου και ακραία άποψη, άσχετη με και με το hobby , αλλά και με τον μαραθώνιο ....που όπως καταλαβαίνεις ενοχλεί ... διότι, η πίστη είναι δικαίωμα του καθενός ,να την ασκεί οπού και όπως θέλει ΚΑΙ κυρίως δεν θέλει να την προσβάλλουν.....

επίσης έγραψα , ότι ΝΑΙ είναι σημαντικά όλα αυτά που μας άφησαν οι αρχαίοι ΕλληνΕς ΚΑΙ βεβαιως είμαι υπερήφανος που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα ..... αλλά και αυτοί όμως οι αρχαίοι προγονοί μας είχανε ΚΑΙ τα αρνητικα τους ,που αρκετά από αυτά ήταν βάρβαρα,και απάνθρωπα ,,

Τέλος... θυμάμαι ότι το είδα το μήνυμα μου στην λίστα μηνυμάτων...και το βραδύ που ξαναμπήκα δεν υπήρχε πουθενά.... εξ ου και όλα αυτά τα περί δειλών και φασιστών ..που οκ αν έγινε κάποια στραβή και χάθηκε στο δρόμο του διαδικτύου ,τα παίρνω πίσω....

@@@ αν έρθεις στις αρχαιρεσίες θα τα πούμε από κοντά

73 SV1JB ..............

SV1JB είπε...

ποτέ μου δεν έχω στείλει υβριστικά μηνύματα σε κανένα.... απλά αναρωτήθηκα??? τι δουλειά και τι σχέση μπορεί έχει ο μαραθώνιος ,με την χριστιανική πίστη????και με ενόχλησε αν θέλεις , ότι η κουβέντα γίνεται από αδειούχους ραδιοερασιτέχνες ,που ξέρουν ότι πολιτικά και θρησκευτικά θέματα ,δεν μπορείς και δεν πρέπει να σχολιάζεις,και μάλιστα εντελώς αρνητικά ,η και ακόμα προσβλητικά ,και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση ,να βάζεις εμβόλιμα και εμπαθή στο σχολιασμό σου για μια σημαντική δραστηριότητα της ΕΕΡ,μια εντελώς δικιά σου και ακραία άποψη, άσχετη με και με το hobby , αλλά και με τον μαραθώνιο ....που όπως καταλαβαίνεις ενοχλεί ... διότι, η πίστη είναι δικαίωμα του καθενός ,να την ασκεί οπού και όπως θέλει ΚΑΙ κυρίως δεν θέλει να την προσβάλλουν.....

επίσης έγραψα , ότι ΝΑΙ είναι σημαντικά όλα αυτά που μας άφησαν οι αρχαίοι ΕλληνΕς ΚΑΙ βεβαιως είμαι υπερήφανος που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα ..... αλλά και αυτοί όμως οι αρχαίοι προγονοί μας είχανε ΚΑΙ τα αρνητικα τους ,που αρκετά από αυτά ήταν βάρβαρα,και απάνθρωπα ,,

Τέλος... θυμάμαι ότι το είδα το μήνυμα μου στην λίστα μηνυμάτων...και το βραδύ που ξαναμπήκα δεν υπήρχε πουθενά.... εξ ου και όλα αυτά τα περί δειλών και φασιστών ..που οκ αν έγινε κάποια στραβή και χάθηκε στο δρόμο του διαδικτύου ,τα παίρνω πίσω....

@@@ αν έρθεις στις αρχαιρεσίες θα τα πούμε από κοντά

73 SV1JB ..............

2Μδης είπε...

Δημήτρη χαίρομαι που επιβεβαιώνεις ότι δεν είναι δικό σου το υβριστικό μήνυμα που έχει έρθει. Το έχω στο αρχείο και επίσης εκει φαίνεται ότι πάνε μήνες από την τελευταία φορά που έκρινα ότι πρέπει να σβήσω -και έσβησα- μήνυμα από την σελίδα...

Στο θέμα: οι αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες είναι πολίτες αυτής της χώρας και έχουν γνωμη και άποψη την οποία μπορούν να εκφράζουν παντού, εκτός του αέρα αν αφορά θρησκευτικό ή πολιτικό θέμα ή αν προσβάλει το φύλο την φυλή κλπ κλπ.

Σε ένα ιστολόγιο σαφως και μπορούν να εκφράζουν άποψη. Ο κανονισμός λειτουργίας ρ/ε σταθμών δεν έχει καμία ισχύ στο τι θα πώ σε μια παρέα ή σε ένα ιστολόγιο. Ειδικά αν δεν γράφω ότι είναι απόλυτα ραδιοερασιτεχνικό το ιστολόγιο όπως γράφουν άλλοι που το συνοδεύουν και με το διακριτικό τους! Εγώ έχω επιλέξει να μην γράφω πουθενά με το διακριτικό μου και να το χρησιμοποιώ μόνο στον αέρα.

Επίσης ο Μαραθώνιος δεν είναι ραδιοερασιτεχνικό γεγονός, έχει άμεση σχέση με την κλασική Ελλάδα και βεβαίως με ότι ήρθε μετά και κατέστρεψε ότι βρήκε όρθιο. Έκρινα ότι έπρεπε να το αναφέρω και το έγραψα!

Τέλος για το "δειλός" κλπ πιστεύω ότι εξαρχής ήταν ατυχής έκφραση καθώς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δειλός κάποιος που πάει κόντρα στο όποιο κατεστημένο. Για να χρησιμοποιήσω ένα ακραίο παράδειγμα: όταν κάποιος άπιστος φωνάξει σε πλατεία του Ιράν "κάτω ο Αγιατολάχ" δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δειλός. (Θρασύς και βλάκας ναι...)

Στις αρχαιρεσίες θα είμαι και θα τα πούμε...

73

2Μδης είπε...

Που είσαι ρε Τάκη; Πως πάει το μυστικοπρακτοριλίκι; Βλέπω μια χαρά τους εκθέτεις ούτε βαλτό να σε είχα!

sv8gke είπε...

Τάκη ρώτησα την ντόκτορ και ξέρεις τι μου είπε;;

Δεν θα το πιστέψεις καλέ μου φίλε!!

Μου είπε ότι σε πήγε γαμιώντας στην ένωση πριν κανα-2 χρόνια και από τότε έχεις να πατήσεις!!

Ναι ναι αλήθεια σου λέω..

Και κάποιος άλλος εξέφρασε ανησυχίες περί σηκωμάτων στον Γιάννη αλλά όπως αποδείχτηκε αλλού έψαχνε και αλλού κατηγορούσε..τα είχε μπερδέψει, και εσένα μπερδεμένο σε βλέπω!!

The road less pedaled είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
The road less pedaled είπε...

@SV1JB 
Αγαπητέ SV1JB μιας και αναφερθήκατε έμμεσα και στο πρόσωπό μου:
Χαίρομαι για τα αντανακλαστικά σας όσον αφορά την ρ/ε δεοντολογία, ωστόσο έχω μια επιφύλαξη για τα κίνητρά σας μιας και όταν το 5-9report είχε μηνιαίο ψωμοτύρι την ορθόδοξη κατήχηση και το εθνικό μίσος, σε εκείνη την περίπτωση δεν λειτούργησαν τα αντανακλαστικά σας - δεν σας γνωρίζω, οπότε καλόπιστα θα υποθέσω ότι δεν διαβάζετε το 5-9report και όχι ότι οι ευαισθησίες σας λειτουργούν κατά το δοκούν.

Τέλος η συζήτηση προέκυψε όταν ένας ταλιμπάν ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται χριστιανός ορθόδοξος, μας λέει ορθά κοφτά να πάμε σε άλλη παραλία, μας απειλεί ότι θα μας πολεμήσει και θα χάσουμε από την δυναμική της κοσμικής εκκλησίας (άκουσον, άκουσον !!) και προσωπικά άφησε αιχμές εις βάρος μου υπονοώντας ότι στηρίζω τους γιατρούς που παίρνουν φακελάκια ή ίσως να τα αρπάζω κι εγώ (άσχετα αν ο κλάδος που θέλω να ακολουθήσω είναι εργαστηριακός, οπότε και να ήθελα να "τα παίρνω", δεν γίνεται)

Ως γνήσιος ταλιμπάν, αγνοεί βασικά ανθρώπινα δικαιώματα,, τα οποία έχουν θεσπιστεί και προστατεύονται σε ευνομούμενες πολιτείες, όπως η ανεξιθρησκεία, ενώ οι απειλές και η λασπολογία φαντάζομαι πως δεν συνάδουν με την χριστιανική πίστη. Ή μήπως όχι ?

Τέλος αγαπητέ SV1JB αναφερθήκατε σε πράγματα "βάρβαρα και απάνθρωπα". Άραγε δεν είναι απάνθρωπο να βλέπετε γιαγιάδες που αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ ή την θέρμανσή τους για τον χειμώνα, όταν η ζάμπλουτη εκκλησία είναι αφορολόγητη και πληρώνουν όλοι οι έλληνες πολίτες γι'αυτήν ?  Δεν είναι απάνθρωπο που νέοι επιστήμονες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν από μια χώρα που οι πάντες κλέβουν τους πάντες (από τον βενζινά μέχρι τον χειρουργό, από τον εφοριακό μέχρι τον παπά κοκ) κι αυτή η χώρα καμώνεται ότι είναι σφυρηλατημένη με τις ηθικές αξίες του χριστιανισμού ?

Είναι (?) αυτονόητο ότι τα πιστεύω του καθενός είναι σεβαστά, αρκεί να μην επιβαρύνουν τους άλλους, ειδικά τους χαλεπούς αυτούς καιρούς.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

@"Τάκης"
Νικηφόρε, όπως πολύ σωστά επισήμανες, το βιάγκρα είναι δυνατό σκεύασμα εξού και οι παρενέργειες. Άλλωστε το βιάγκρα αρχικά αναπτύχθηκε ως καρδιολογικό φάρμακο για την αντιμετώπιση της στηθάγχης, στην πορεία παρατήρησαν ότι είχε άλλη δράση όμως. Γι'αυτό αν σε πειράζει το βιάγκρα επέλεξε κάποιο άλλο, ηπιότερο. Καλά κάνεις και το ψάχνεις πάντως, το φαρμακείο δεν είναι περίπτερο, ούτε το Viagra τσίχλα.

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Πολλοί επιβήτορες έχετε μαζευτεί εδώ μέσα και να προσέχετε μήπως καταλάθος ή εξεπίτηδες, "κουμπώσει" ο ένας τον άλλον.

Καλή μου γιατρέ, τα βιάγκρα τα παίρνει ο φίλος σου ο Μισέλ, όχι εγώ.
Σε αυτόν λοιπόν πες να προσέχει, γιατί είναι και σε προχωρημένη ηλικία.
Εγώ άμα αποφασίσω να "δράσω" δεν χρειάζομαι βοηθήματα.
Όποιος έχει αμφιβολίες, ξέρει που θα με βρει.

Τάκης

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Μήτσο σε πήρανε χαμπάρι...
http://oeisaggeleas.blogspot.com/2011/05/call-sign-sv1lkm.html
Οπότε, ότι και να πω εγώ, χαμένος κόπος...

Τάκης

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Μήτσο όταν ξεσουρώσεις, ξαναποστάρεις...

Τάκης

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ξεσούρωσες...?
Άμα σε χαλάει ρε Μητσάκο, μην το πίνεις το ρημάδι...

Τάκης

Ανώνυμος είπε...

Βρε ΟΥΣΤ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γκιώνη να τον προσέχεις τον Τάκη,ξέρει ΚΑΙ καράτε.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν οι Saolin και οι Psolin.
Τι να κάνουμε τώρα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνουμε Μήτσο...?
Θα σου πω εγώ...
Τους Saolin τους βλέπουμε στη γνωστή σειρά της TV Kung-Fu...
Ενώ τους Psolin, πάρτους και βάλτους στο Kolin σου...
Προχώρα κι εγώ είμαι εδώ...

Τάκης

Ανώνυμος είπε...

Push Taki
Push Taki

Ανώνυμος είπε...

Οδός: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ 51-53
Πόλη: 185 38 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ελα ναι ξεκινάμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

@ 8:52 Έλα να σε "σπρώξω", ότι ώρα θες...
@ 9:18 Μια που ποστάρεις διεύθυνση άντε να σε κεράσουν πίτσα με το μέτρο...

Τάκης

Ανώνυμος είπε...

Εγω το σκέφτηκα οτι αποκλείεται να μένεις πειραιά. Ο Πειραιάς έχει άντρες.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ενώ στην Πεντέλη που μένεις εσύ, δεν έχει άντρες...?
Ε πες το ρε κορίτσι μου, να μην μπερδευόμαστε...
Όχι Γκιώνης λοιπόν, αλλά Γκιώνα...

Πως τα λέω έτσι χοχοχοχο...

Τάκης

sv8gke είπε...

Εσείς δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εμείς εδώ στη Λευκάδα έχουμε κάτι πράσινα δίμετρα ακριδόμορφα τέρατα που γονιμοποιούν και ραπίζουν!!

Αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε τον Τάκη.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά μόνο με βιάγκρα...
Γιατί χωρίς αυτό, κάνετε εισαγωγή από τράπεζες σπέρματος της πρωτεύουσας...
Να τα λες όλα, Μισέλ...

Για κάντε κάνα τεστ DNA εκεί στο νησί...
Βάζω στοίχημα ότι οι μισοί και παραπάνω, θα βγείτε Αθηναίοι γκάγκαροι...

Μα πως τα λέω σήμερα χοχοχοχοχο...

Τάκης

sv8gke είπε...

Τάκη μου εμείς βιάγκρα και εσύ ΒΡΕΙ-ΑΝΤΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Άσε με εμένα...
Σου είπα ότι αφού νομίζεις ότι ξέρεις ποιος είμαι, έλα να με βρεις να δεις αν είμαι άντρας ή όχι...

Εσύ DNA τεστ, έκανες...?

Τάκης

Ανώνυμος είπε...

Τάκη, μην ασχολείσαι.
Για να χαλαρώσουμε λίγο, πες μας που πήγες πενταήμερη;

Ανώνυμος είπε...

Στο Λιανοκλάδι...

Μα πως τα λέω σήμερα χοχοχοχοχο...

Τάκης

Ανώνυμος είπε...

Επιμένω οτι δε φταις εσύ.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ναι βρε, πως τα λες σήμερα!
Κοίτα να δεις που ξέρω έναν καρατίστα-μουσικό-ραδιοερασιτέχνη-χακερά-μυστικό πράκτορα-αστροναύτη-πειρατή-QRPer που στο φέισμπουκ δημοσίευσε μια φωτογραφία από την πενταήμερη που πήγε στην Κρήτη όπως ο ίδιος λέει και ο φίλος του ο γκσουτ σχολίασε κιόλας κι αναρωτιόταν αν πήγε η 17Ν! Κοίτα να δεις όμως που η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι ούτε από την Κρήτη, ούτε από πενταήμερη και φυσικά δεν είναι δική του. Υπάρχει στο διαδίκτυο πχ εδώ, ή εδώ. Κακό πράγμα Τάκη μου η σχιζοφρένεια. Γι' αυτό άστο με το βιάγκρα και πιάσε κανένα αντιψυχωσικό.

Ανώνυμος είπε...

χοχοχοχοχο...

Ανώνυμος είπε...

@ 12:21
Και ακριβώς εδώ είσαι εσύ με τον Γκιώνη και τον Μισέλ...
Στο κέντρο κιόλας...

Βρε πως τα λέω απόψε χοχοχοχοχο...

Τάκης

Ανώνυμος είπε...

Νικηφόρε, γιατί υπογράφεις σαν Τάκης;

Ανώνυμος είπε...

O Νικηφόρος ειχε τον κωδικό "ΣΟΥΛΑ"?

Ανώνυμος είπε...

Ειχε Σουλα η 17Ν?

Ανώνυμος είπε...

@ 1:06
Εσύ δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι είμαι είμαι ο Νικηφόρος...?

Έχετε αποκλείσει την περίπτωση να είμαι ένας απλός ραδιοερασιτέχνης, ο οποίος έχει αγανακτήσει από την μισαλλοδοξία, την ειρωνεία και το άσχημο λεξιλόγιο κάποιων από εδώ μέσα και απλώς να απαντώ στο ίδιο ύφος που αυτοί ποστάρουν...?

Εγώ παλαιότερα, είχα δώσει κάποια στοιχεία για μένα, αλλά μάλλον δεν έγιναν πιστευτά...
Έχω πει ότι ήμουν ραδιοερασιτέχνης κατηγορίας 2, είχα πει ότι διαφωνώ με τα μορς, είχα πει ότι βγαίνω στους 6,5...
Κάποιοι με βάφτισαν πρώτα GSU, μετά Σίντυ και τώρα Νικηφόρο...
Έκανα και σχετική ανάρτηση στο μπλογκ του GSU (γιατί εδώ ο Γιαννάκης έκοβε τα σχόλιά μου ) για να το διαψεύσω και μπορεί αν θέλει ο ίδιος να το επιβεβαιώσει...

Τώρα με τον νέο νόμο, είμαι πλέον ραδιοερασιτέχνης κατηγορίας 1...
ΧΩΡΙΣ να δώσω μορς, ΧΩΡΙΣ να λαδώσω κάποιους...
Τώρα ΜΠΟΡΩ κι εγώ να κρατάω το μικρόφωνο και να μιλάω, όπου μου κάνει κέφι...
Η χολή και η ξινίλα του Μισέλ και κάποιων άλλων για το γεγονός αυτό, είναι για μένα η καλύτερη διασκέδαση και συνάμα η μεγαλύτερη ανταμοιβή...
(Ή μήπως νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνω το ύφος του Μισέλ, όταν αποκαλεί τον Δημήτρη SY1JGW δήθεν για πλάκα)...

Ποτέ δεν έβρισα όταν δεν με έβρισαν και ποτέ δεν θα το κάνω...
Όποιος όμως δεν μου φερθεί με σεβασμό ή προσπαθήσει να με προσβάλει, θα τον πληρώσω με το ίδιο νόμισμα...

Αυτά από μένα...
Προς το παρόν δηλαδή...

Τάκης

Ανώνυμος είπε...

Ήταν η εκπομπή "Είμαι μυστικός πράκτορας και τα μυαλά μου πονάνε". Αύριο και πάλι μαζί, με τον αγαπημένο σας ήρωα σε νέους ρόλους: kick-boxer, πράκτορα του FBI, πράκτορα ΠΡΟ-ΠΟ, εισπράκτορα, Τάκη, λαμπάτου πειρατή, δότη σπέρματος, Σούλα!!

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτά και άλλα πολλά κι ότι γουστάρεις μεγάλε...
Εγώ εδώ είμαι, δεν πάω πουθενά...

Τάκης

Ανώνυμος είπε...

Με αποκέλεσες μπεκρή πολλές φορές, ενω πρώτος έβαλες τα λινκακια τα οποία και αποδέχεσαι απο ότι κατάλαβα. Ειναι της ιδιας ιδεολογίας τίμιε. Ακου να δεις λοιπόν. Εσυ δεν φταίς όπως και κανένα μπάσταρδο δεν φταίει που ειναι μπάσταρδο. Δεν το επέλεξε.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Μην πας πουθενά Νικηφόρε γιατί έξω έχει τζεντάϊ, μυστικούς πράκτορες, τρομοκρατικές οργανώσεις, χακεράδες, γιγαντιαίες ανθρωποφάγες πράσινες ακρίδες, βανάκια της ΕΕΤΤ, παιδιά που επιστρέφουν απο πενταήμερες.
Αγαπητοί μας τηλεθεατές ο εξιμισάρης ήρωάς μας, έγινε SW και τώρα πλέον είναι SV. Και μετά ξύπνησε.
Να έχετε ένα όμορφο βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

Εσένα Γκιώνη σε έχει περιγράψει ακριβώς, ο εισαγγελέας Στάθης στο μπλογκ του...
http://oeisaggeleas.blogspot.com/2011/05/call-sign-sv1lkm.html

Καλύτερα, δεν θα το είχε καταφέρει κανένας νομίζω...
Όταν θα σταματήσεις να λασπολογείς με συγκαλημένες ασυναρτησίες και να χρησιμοποιείς λεξιλόγιο σωματέμπορα, τα ξαναλέμε...

Τάκης

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ΝικηφορΤάκη. Μιας και γράφεις και σαν εισαγγελέας Στάθης, μπορείς να μας αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου; Γιατί αν δεν μπορείς, ξέρεις τι γίνεται, Νικηφόρε/Στάθη/Τάκη;

Ανώνυμος είπε...

Νικηφόρε ποιός είσαι στην φωτογραφία της πενταήμερης στην Κρήτη; Μήπως είναι και ο τζίτζικας μαζί; Άλλος ονειρεύεται τρανσβέρτερ, άλλος πενταήμερες, πράκτορες, εξιμισάρια, όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.
Πες μας Τάκη κι άλλα πράγματα για σένα. Πείσε μας ότι είσαι αυτός που δεν είσαι άλλα είσαι βέβαιος πως είσαι. Η προσπάθεια μετράει.

Ανώνυμος είπε...

Tα ειπαμε Τακη. Μονο που εγω θα κυκλοφορώ επώνυμα ενω εσυ για μια ζωή θα παραμείνεις ενα ανώνυμο μπάσταρδο.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα ανώνυμο μπάσταρδο, παρά επώνυμος και δακτυλοδεικτούμενος, αλκοολικός σωματέμπορας...
Τουλάχιστον, εγώ δεν ενοχλώ κανέναν με αυτό που είμαι...

Ενώ την κατάντια σου, την απορρίπτει η (ραδιοερασιτεχνική και όχι μόνο) κοινωνία συνεχώς, κάθε στιγμή της ζωής σου...

Τάκης

Ανώνυμος είπε...

Νικηφόρε φυσικά και δεν είσαι ανώνυμο μπάσταρδο. Είσαι επώνυμο μπάσταρδο που υπογράφεις με ψευδώνυμα πχ Τάκης.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια και τα ιδια καθε φορά. Δεν έχετε βαρεθεί. Πίσω απο την ανωνυμία, φορόντας κουκούλα να ψεύδεστε ασύστολα?
Στη μονη κοινωνική εκδήλωση που συμμετέχεις ειναι το Gay parade και πάλι καλά να λέμε.
Ρε push taki τι κάνει ο Χιτλερ με τη γυναίκα του στο κρεβάτι?
Ναζακια.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τακης απο Πειραιά.

http://www.youtube.com/watch?v=hiW9aByltXg

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Α Μήτσο ξέχασα...
Σε διαφήμισα σήμερα...?
Όοοοχι..?
Ε να...

http://oeisaggeleas.blogspot.com/2011/05/call-sign-sv1lkm.html

Τάκης

Γκιώνης είπε...

Κρύψου για λίγες μέρες καλο θα ήταν.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.