Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

The last Πίτα!

Κοπή της Πίτας για το 2012.








Ενημέρωση των παρευρισκομένων από τον SV1IW πρόεδρο της ΕΕΡ...







O SV1HER Σωτήρης (σωτήριος στην ανεύρεση χώρων εκδηλώσεων...)







Και ενημέρωση για τις ΟΕΑ...








Εξορκισμός του Athens QRP net από τον SV8GKE γενικό γραμματέα του QRO Club. Ο πρόεδρος του QRO Club παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστος. (Η αόρατος Αρχή!!)






Ο χώρος ήταν κατάλληλος...








...και η αίθουσα άνετη!!








Το ενδιαφέρον κρατήθηκε ψηλά!!


















Τουλάχιστον είχε πλάκα! Πολλοί συνάδελφοι, πολλά πηγαδάκια, πολλά θέματα. Ο χώρος καλός και προσιτός και το μπουφέ μνημονιακό... Ωστόσο η κρίση έχει και τα καλά της: Πολλοί συνάδελφοι που υπό καλές οικονομικές συνθήκες θα ήταν στα χιονοδρομικά σαλέ της κεντρικής Ευρώπης, άλλοι που θα κάνανε cocooning, ή θα ήταν στο πρωινό hangover (παραδοσιακές ελληνικές συνήθειες) αναγκάστηκαν να έρθουν στην πίτα και να γευτούν το ταπεινό λουκανικοπιτάκι, ελπίζοντας να τους πέσει το φλουρί!

Απ την άλλη, είχαμε κατακόρυφη αύξηση στην παρουσία επισήμων: Ενώ παλιότερα φωνάζαμε ζήτω, αν ερχόταν ο αντιπρόεδρος του σωματείου σφαγέων- εκδορέων, τώρα είχαμε από δημοτικούς συμβούλους μέχρι τον Δήμαρχο να απευθύνει χαιρετισμό. Μεγαλεία...

Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος δήμαρχος, είναι συμπαθής, γιατί θυμάμαι ότι είχε στοχοποιηθεί με ανοίκειο τρόπο από αντιπάλους του (ηλίθιοι υπάρχουν παντού) και η εκλογή του ήταν σθεναρή απάντηση των ψηφοφόρων του Περιστερίου στους παραπάνω ηλίθιους..

Πάμε στα δικά μας: Μέλη και μή, συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες, διαγραφέντα μέλη και ένας διψήφιος που δεν είναι μέλος ήρθαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση, τους χαιρετισμούς των επισήμων, τις βραβεύσεις των πρώτων στο fielday και στο vhf contest...




Θερμό χειροκρότημα διαρκείας απέσπασε ο κος Μπενμαγιόρ, πρώην στέλεχος του αρμόδιου υπουργείου και νυν συνταξιούχος, ο οποίος είχε σημαντικότατο ρόλο στην κινητοποίηση των ραδιοερασιτεχνών πριν λίγες μέρες για το θέμα του επίμαχου νομοσχεδίου.

Με το βίντεο είχαμε ένα θέμα... Δεν έλεγε να ξεκινήσει με τίποτα! Πληροφορίες λένε ότι κάποιος κατσικοπόδαρος είχε κλειστεί στο κελάρι με τα ξύδια του. Έβριζε θεούς και δαίμονες να αποτύχει η εκδήλωση αλλά δεν του βγήκε! Τελικά το βίντεο ξεκίνησε να παίζει, αφού ο κατσικοπόδαρος ήπιε ένα λίτρο μπαλσάμικο μονορούφι!

Άλλη παράπλευρη απώλεια είχαμε με τις βραβεύσεις των δεύτερων και τρίτων θέσεων στο fielday και στο vhf contest. Τα αναμνηστικά διπλώματα δεν δόθηκαν λόγω συμπίεσης του χρόνου της εκδήλωσης. Έτσι οι συνάδελφοι που κατέλαβαν τις εν λόγω θέσεις δεν βραβεύτηκαν επισήμως, αξίζει όμως να τους αναφέρουμε γιατί έφαγαν κάποιες ώρες στο βουνό και τους αξίζει: Οι σταθμοί αυτοί, που διαγωνίστηκαν μέσα στο πνεύμα του ραδιοερασιτεχνισμού και τίμησαν την ΕΕΡ που τους διοργάνωσε ήταν οι εξής:
Στην δεύτερη θέση της κατηγορίας VHF CONTEST ένας σταθμός - ένας χειριστής, ο Γιάννης SV3JBU από την Μεσσηνία. Στην τρίτη θέση της ίδιας κατηγορίας ο Παντελής SV1IWD.

Στην τρίτη θέση στο VHF CONTEST, κατηγορία ένας σταθμός πολλοί χειριστές, ο σταθμός SZ3P που βγήκε μόνο την Κυριακή και έκανε επαφές.

Στην δεύτερη θέση του FIELDAY ο Δημήτρης SV1LKM, και στην κατηγορία ένας σταθμός πολλοί χειριστές οι σταθμοί SX2E και SZ4THE.

Οι πρώτοι όλων των παραπάνω κατηγοριών SV1JG, SZ8L, SV1BJY βραβεύτηκαν κανονικά με πλακέτα, δια χειρός δημάρχου...

Όπως έγραψα και στην αρχή υπήρχαν πολλά ραδιοερασιτεχνικά πηγαδάκια. Με καφεδάκι στην αρχή και με σφολιατοειδή στη συνέχεια υπήρξαν σχόλια και κριτική επί παντός επιστητού. Τα δε κομμάτια της πίτας εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού, μάλιστα το φλουρί δεν βρέθηκε και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο... τυχερός να το κατάπιε πάνω στη βιασύνη του! Οπότε έχετε το νού σας σήμερα αύριο, μήπως έχετε κερδίσει και δεν το ξέρετε!

Λόγω του ότι υπήρχαν και συνάδελφοι από πολύ μακριά, οι περισσότερες παρέες συνέχισαν την εκδήλωση σε ταβέρνες και καφετέριες της ευρύτερης περιοχής...
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!


45 σχόλια:

2Μδης είπε...

STOP PRESS

Επιστημονική μελέτη της πρώτης φωτογραφίας στην ανάρτηση, απέδειξε ότι ήταν αληθινή η μαρτυρία πολλών παρευρισκομένων: Στο μέτωπο του Σωτήρη κατά την κοπή της πίτας -ειδικά την στιγμή που ανάφερε το όνομα του Κυρίου- εμφανίστηκαν κόκκινα γράμματα. Ο αριθμός του θηρίου, κατά τας γραφάς!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του QRO Club παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστος. (Η αOρAτος Αρχή!!)

Γκιώνης είπε...

H τελευταία φωτογραφία του IZR μαζι με τον HWR είναι ότι καλύτερο απο τη συνάντηση και παραστατικότατα μας δείχνει το μέλλον. Αυτη η ομορφιά δεν ανταλλάσεται με τίποτα.
Σας ευχαριστώ όλους για τη πολύ ομορφη παρρέα. Θα επανέλθω.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Άλλος είναι ο αρχηγός. Γενικός Καί Ειδικός.

Γκιώνης είπε...

Ασχετο αλλα μια και το ειδα και με αφορα νομιζω οτι θα πρεπει να το σχολιάσω.
Λοιπον πολυ αγαπημένε μου SV1GSU σχετικά με το βιντεο που έκανες ανάρτηση θα ήθελα να σε πληροφορήσω οτι εγώ με μεγάλη μου χαρά πραγματοποίησα την επαφή με το SY1P και μαλιστα χειριστής ήταν η συντρόφισα "γεγονός". Αρα με βαση το βιντεο εγω πέρασα έξω. Τουτεστιν δεν παρεβρισκόμουν στη συνάντηση και σιγουρα δεν ίδρωνα. Παραλληλα σου περέδωσα το πτυχίο της SV1CDY, απο to Aegean οπου συμμετείχε το 2010, συνοδεύοντας τον Δημήτριο τον διαφανο κανεις δεν τον βλέπει. Χαιρομαι που παραπιείτε την πραγματικότητα εσυ και οι φίλες σου.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Σταθη λες να σε βοηθήσω να στείλεις γράμμα στο ΣΕΡ?

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

O Σταθης ειναι αυτός με τη σακούλα σουπερμαρκετ που τριγύρναγε στην εκδήλωση και κρυφά με τελετουργικές διαδικασίες ω ναι μας εδειχνε τη κατασκευή του.
Μπραβο Σταθη. Τωρα τελευταία έμαθα οτι καταπιάνεσαι και με τη διεθνή αλληλογραφία. Απο εικόνα καλός είσαι. Με τον Ηχο τι θα κάνουμε δε γνωριζω. Λες να βάλουμε λίγα μπάσα?
Λεω εγω τώρα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

The last pitta but not the least.
Να είστε όλοι καλά και του χρόνου.
6146

Γκιώνης είπε...

Για να ολοκληρώσω λοιπόν τις σκέψεις μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ενωση Ελληνων Ραδιοερασιτεχνών (Ε.Ε.Ρ) για την φιλοξενεία της. Παράλληλα θα ήθελα να τη συγχαρώ για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και για τις προσπάθειες που κανει να αναδείξει την εθελοντική συμμετοχη των Ελληνων ραδιοερασιτεχνών στο πολυ-πολιτισμικο παγκοσμιο φόρουμ.
Θα ήθελα να ευχαριστησω τον Σωτήριο SV1HER που για ακομα μια φορά εβγαλε πολλούς έλληνες Ασπροπρόσωπους. Στις επιτυχίες που του χρεώνω για το 2011 ειναι το Φαρμακονήσι και το Αβερωφ SX100A.
Σίγουρα ευχαριστώ τον κ.Μπενμαγιόρ για την πολύτιμη βοήθεια του και με φιλικούς χαιρετισμούς να μοιραστώ μαζί του το νέο του διακριτικό: Sotomayor
http://en.wikipedia.org/wiki/Javier_Sotomayor
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Δημαρχο Περιστερίου ο οποίος συμβάλει ενεργά στη πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων που λειτουργούν θετικά για τους ραδιοερασιτεχνες. Θα ηθελα να τον συγχαρώ που σε αντίθεση με άλλους δημάρχους και ώντας εκπροσοπώντας εναν απο τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής κυκλοφορεί με συμβατικό οικολογικό όχημα και αγωνίζεται για τα δρώμενα της πόλης του.
Τέλος ενα μεγαλο ευχαριστώ σε όλους όσους με χαμόγελο ανταλλάξαμε καλημέρα.
Ειλικρινά αγαπάω πολύ τα άτομα με τα οποία κάνω παρρέα, ειμαι ομοτράπεζος και ανταλλάσουμε απόψεις.
Με υγεια να ειστε όλοι καλά.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας το κείμενο του Στάθη θα ήθελα να του κανω ενα δυο ερωτησεις.
1) Αναρωτιεμαι γιατι δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία όταν διακινήθηκαν σε πάρα πολλά άτομα emails με αθλιότητες που έγραψε για μένα ο sv1cdy με αφορμή προσωπική μου αλληλογραφία που έπεσε από χειριστικό μου λάθος στα χέρια του μεσω ρουφιάνων.
2) Γιατι δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία με την αθλιότητα σας συνολικώς ως ομάδα SY1P που κατηγορείσατε τον sv8gke και μάλιστα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για απάτη... Κανένας σας δεν διαφοροποιήθηκε. και ειλικρινά για σενα σταθη δε μου κανει εντυπωση γιατι είσαι ενεργούμενο και υποχείριο του άλλου. Να σου θυμίσω ότι πριν κανω κανένα σχολιο απο αέρος ( ναι έχω κανει επωνυμως σχόλια και το παραδέχομαι) σταμάτησες να μου μιλάς επειδή έκανα παρέα με τον BJY??? Γιαυτο λοιπόν μην κατηγορείς τη Βικυ για πράγματα που έχεις κάνει πρώτος.
Πραγματικά δε με νοιάζει να μου απαντήσεις σε τίποτα απο τα παραπάνω απλά μονο σε ένα. Ποια είναι η άποψη σου για το Μιχάλη, συμμερίζεσαι αυτά που γράφει ο GSU η τα καταδικάζεις. αυτή την απάντηση θέλω απο σένα. και τίποτα αλλο. και αυτο γιατι? ΌΧι γιατι ειστε φιλοι αλλα γιατί απλά ησουν μέλος στην ομάδα SY1P.

73 - 70

sv1jgw

sv8gke είπε...

Ολα ήταν τέλεια. Η Ενωση όπως πάντα φιλόξενη!!
Πέρασα όμορφα, είδα πολλούς φίλους και γνώρισα αρκετούς που τους ήξερα μόνο από αέρος!!

Σημαντική απουσία το ΖΟΜΠΙ, πολύ στεναχωρήθηκα που δεν ήρθε!!

Το qrp net εκεί ήταν αλλά πολύ υποτονικό, ειδικά μετά τον εξορκισμό που έκανα στον πάρεδρο τους!!

Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά και να ξαναματαανταμώσουμε!!

Ανώνυμος είπε...

Το qrp net δεν το πιάνουν εξορκισμοί κλπ. είναι παντός καιρού.
Εκ της γ. γραμματείας.

The road less pedaled είπε...

Μήτσο εν τάχει:

Πουθενά δεν υποστήριξα τα λεγόμενα του Τάκη, πολύ απλά σχολίασα την χυδαιότητα που διακρίνει τα γραπτά και πλέον και τα βίντεο του SV1GSU και πρόσθεσα ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί του το Southgate ARC όπως και η RSGB (αυτό είναι δεδομένο). Αν παρακολουθούσε τι γίνεται στα διεθνή κόντεστ και στους σχετικούς ρεφλέκτορες, θα ήξερε πως στην καλύτερη περίπτωση (γι'αυτόν και τοους φίλους του) κανείς δεν θα του έδινε την παραμικρή σημασία, ενώ στην χειρότερη θα τους έπαιρνε και θα τους σήκωνε.

Βέβαια, αυτός κώφευε και η ευαισθησία του δεν λειτούργησε όταν η παρέα του (SV1GSU και εν συνεχεία SV1EML και SV1CDY) για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού field day κατηγουρούσε συναδέλφους του όσο το κοντεστ ήταν σε εξέλιξη.

Να σημειώσω πως όλες οι βλακώδεις και συνειδητά ψευδείς αναρτήσεις του SV1GSU επικαλούμενος τον "Πάολο" υπάρχουν ακόμα αναρτημένες υπονομεύοντας τον Μιχάλη, τον Πάολο (ευτυχώς δεν ξέρει ελληνικά ο άνθρωπος) και τις δραστηριότητες της Ένωσης εν γένει. Βέβαια, όταν ο Μιχάλης κατηγορήθηκε, νομίζω πως την ίδια μέρα ανάρτησε το log του στην σελίδα του (καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται) ενώ οι ίδιοι τους δεν κάνουν κάτι αντίστοιχο (δικαίωμά τους βέβαια)

Τον Στάθη ούτε εγώ τον γνωρίζω, όπως πολύ σωστά είπε, ούτε αυτός εμένα. Ακριβώς όπως δεν γνωρίζω ούτε τον SV1GSU, ούτε αυτός εμένα, δεν τον έχω δει ποτέ στην ζωή μου, ωστόσο απευθύνεται για μένα και την προσωπικότητά μου, το υφάκι μου, την δουλειά μου, τον πατέρα μου, τους φίλους μου, το κολλητήρι μου λες και με ξέρει χρόνια ή μπαινοβγαίνει στο σπίτι μου από τότε που ήμουν παιδί . Επίσης επαναφέρει στην επιφάνεια φασούλια που διέδιδε ες βάρος μου για τα οποία ο ίδιος ζήτησε ταπεινά συγγνώμη, αλλά φαίνεται ότι μερικοί που κυκλοφορούν ανάμεσά μας πέραν του ότι έχουν μνήμη χρυσόψαρου, δεν έχουν μπέσα. Σήμερα συγγνώμη, αύριο άλλα.

Επειδή ο SV1GSU έχει ξεφύγει τελείως αυτή την φορά (κατηγορώντας συναδέλφους του για χασίσια και πρέζες ανάμεσα στα υπόλοιπα) και ενώ ήλπιζα πως σήμερα θα σκεφτόταν καθαρά και θα απέσυρε τις αηδίες του, όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά συνεχίζει το ίδιο βιολί. Προφανώς γυρεύει μπελάδες.

2Μδης είπε...

Έχω περάσει και εγώ από το qrp net και εχω αφήσει την αύρα μου για αυτό! Εμένα ως γνωστό δεν με πιάνει τίποτα και οι κατάρες επιστρέφουν σε αυτούς που τις κάνουν. Δείτε τους προσεκτικά και θα καταλάβετε...

Άσχετο:
Πρέπει να κάνω επανέλεγχο των δαπανών μου. Προφανώς κάποιο κονδύλι εν αγνοία μου, καταλήγει στην τσέπη "συναδέλφου". Ως πληρωμή για να αποδεικνύει καθημερινά πόσα κιλά παπάρας είναι με εμετικές αναρτήσεις και κακόγουστα βίντεο...
Λέτε να το κάνει τζάμπα;;

Ανώνυμος είπε...

Οταν θιγετε κοσμο καλο ειναι να δημοσιευετε τις οποιες αποψεις τους. Σταθη να χαιρεσε την ομορφη παρεα σου.Κωστα ευχαριστω για το διαλογο που δεν κανεις.

Γκιωνης

2Μδης είπε...

Για την Ιστορία:

O Σταμάτης SV1EML έγραφε στις 21/2/2009 ακριβώς πριν 3 χρόνια στον GSU
"...1.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ SV2KBS.ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ O SV1GSU ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο 1Β ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ..."

O GSU είχε γράψει τότε:

"...Αποκαθιστώ λοιπόν μια αδικία, (για την Βικτώρια SV2KBS)
που αδίκως ξεκινησε τελικά!!..."

Αυτό είχε γράψει ο SV1GSU τότε γονατιστός, παρακαλώντας να μην τον τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί.

Τι άθλιος εξευτελισμός!
Τι ντροπή...
Τι γελιοποίηση να επανέρχονται...
Άραγε ποιος τους βάζει μπροστά να εξευτελίζονται έτσι;

sv8gke είπε...

Μετά από πολλή σκέψη ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ εντός της επόμενης ώρας να προβώ σε δηλώσεις..

Ανώνυμος είπε...

Θα ανακοινωσεις το πατητη?

Ανώνυμος είπε...

χμμμ
για να δουμε ποσοι είστε σε ετοιμότητα!

sv8gke είπε...

Λοιπόν..

Βάση των τελευταίων ραγδαίων εξελίξεων..

έχοντας υπόψιν την κείμενη νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής..

λαμβάνοντας υπόψιν τις δύσκολες μέρες που περνάμε σε όλους τους τομείς..

την πτώση των ΑΞΙΩΝ (συναδελφικότητα,αλληλεγγύη,ανθρωπιά,μπέσα,αντρισμός κλπ) που δεν υπάρχουν πια...

ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
και το #1

αλλά και το #2

....ΜΝΗΜΟΝΙΑ δεν είναι ικανά να μας βγάλουν από την κρίση!!

Ισως γίνει κάτι με το #3

GKEκας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοτσαμπασιδες τι περιμενατε να αμαυρωσουμε εκδηλωση της ενωσης.Στα σοκοκια να προσρχετε. Αρκετα σας ακουσαμε.


Γκιωνης

Ανώνυμος είπε...

Θα αναλαβετε τις ευθυνες σας και πρωτη η sv1cdy που χασκογελαει κρυβομενη πισω απο αθωους. Υπαρχουν και ορια.Τερμα ο διαλογος. Ο θεος μαζι μας.

Γκιωνης

Ανώνυμος είπε...

Σταθη ξεχνα τα εντευκτηρια. Ξεχνα την ενωση που πας να κρυφτεις καλυβαμενος.Ξεχνα οτι εμαθες μεχρι σημερα. Θα σε σκισω.

Γκιωνης

Ανώνυμος είπε...

Στάθη

Σιγουρα με εμποδιζει το οτι δεν δημοσιευουν οι κυριοι αυτοί τα σχόλια που δεν τους συμφέρουν. Δευτερον, ενω έβλεπες στο αγαπημένο σου μπλογκ τον συναδελφο σου να γίνεται χυδαίος τόσο με τον sv8gke όσο και με άλλους, εξακολουθείς να διακατεχεσαι με αηδία μόνο οπου σε συμφέρει. Το τι κάνει ο "αλλος " οπως λες συζήτησε το μαζί του δεν με αφορά. Όσο για την ΕΕΡ οπου τοσο κόπτεσαι με τις ενέργειες σας στο Field day καταστρατηγησατε κάθε ραδιοερασιτεχνική εννοια και προσβάλατε με τις ενεργειες σας τους πάντες.
Αποφευγεις να απαντησεις όμως αν διαφωνεις με τα καμωματα του sv1gsu περι πάολο κλπ. Επίσης τα περι συλλογικης ευθυνης να τα πεις στο φιλαρακι σου που σας απαγορεψε να μιλατε στον BJY και σε οποιον κανει παρεα μαζί του. Ειδικά οταν ειχατε μαζευτει στο 145400 και λέγατε οτι αηδια μπορει να σκεφτει κανείς. Μαλιστα επιστρατευσε πολλα κακοηθη ψεματα του στυλ οτι στελνω ανωνυμα emails ψηνοντας με αυτα διαφορους θαμωνες της Αννιτας Πανια, μετατρεπωντας τους αργοτερως σε ρουφιανους της τελευταιας υποσταθμης.
αν διαφωνεις λοιπον με τετοιες πρακτικες συστησε στα φιλαρακια σου να γινουν ανθρωποι και να μην γίνονται χυδαίοι με καταξιωμένους συναδελφους που θα πρέπει να τους εχουν για παραδειγμα!
οσο για τον sv1eml πεστου να θυμιθει ποσες φορες εγραφε ανωνυμα και εθαβε τον sv1gsu.
Επισης ρωτησε τον αν ειμαι κοτα. Γιατι οταν σας ετριψα τhn επιστολη περι προπαγανδιστων στη μουρη ο κλαμπαρχης το μονομ που ψελισε ηταν: "εγω μονο σε ενα φιλο μου το εστηλα" Μιλαμε για τετοια μαγκια..
Μεχρι εκει φτασατε να στελνετε πισω απο την πλατη μου επιστολες!

κανονικα η εερ έπρεπε να σε βουτηξει απο τη μπουκλα και να σου ζητησει το λογο για αυτα που λεγατε για το γκεκα...
sv1jgw

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
The road less pedaled είπε...

Ο Στάθης "δεν ανέχεται να αμφισβητούνται ή να χλευάζονται τα QSO του, είτε αυτές που έχει κάνει αυτός ως NQX είτε ως μέλος του όποιου ειδικού διακριτικού κλήσεως", ωστόσο αυτή ακριβώς η τακτική είναι αυτονόητη και απόλυτα αποδεκτή να υφίσταται από τα υπόλοιπα "μέλη του όποιου ειδικού διακριτικού κλήσεως" που κι αυτός χρησιμοποίησε.

Ως εκ τούτου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θίγεται, εφόσον αυτές οι τακτικές που θίγουν τόσο τον Μιχάλη κι όσους συμμετείχαν στην ομάδα του, χρησιμοποιούνται εδώ και μήνες ασταμάτητα από άτομα που ο ίδιος γνωρίζει.

Τέλος ας του εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει η λέξη "πλαστογραφία" σε περίπτωση που δεν έχει ο άνθρωπος ένα λεξικό της ελληνικής γλώσσας. Καταλαβαίνω την αγωνία του να εντυπωσιάσει με τα όποια ελληνικά γνωρίζει, αλλά ας έχει υπόψη του ότι απευθύνεται σε ανθρώπους που η μητρική τους γλώσσα είναι η ελληνική κι ας μην πιπιλίζει βαρύγδουπες λέξεις που δεν ξέρει καν τι σημαίνουν.

Επιπλέον, είναι αντίφαση εν εαυτή να απαιτεί από τον Δημήτρη να απολογηθεί για τα λεγόμενα ενός τρίτου (Τάκη) όσον αφορά τα περί Ελλήνων Ραδιοπειρατών όταν ο ίδιος του είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα, αυτόνομη κλπ κλπ - τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Δημήτρη και για όλους, όχι μόνο γι'αυτόν.

Δεν γνωρίζω αν η Ένωση έχει ανάμεσα στα μέλη της ραδιοπειρατές, πάντως έχει άτομα που εξευτελίζουν τις δραστηριότητές της και τα μέλη της, το χιούμορ τους περιλαμβάνει εκλεκτό γλωσσικό πλούτο όπως κωλοδάχτυλα, σκατά, κοπρίτες και διανθίζεται με μουσική της Βέρμαχτ ενώ διασύρει συναδέλφους με κατηγορίες για χασίσια και πρέζες. Η εσπρέσσο του ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού.
Να τους χαιρόμαστε.

Γκιώνης είπε...

Καλα εκανες ρε Γιαννη και το έσβησες. Ζηταω χίλια συγνώμη. Πρωτα απο όλα είμαστε ανθρωποι και αυτοι νομίζω το εχουν ξεχάσει.
Ειλικρινα δεν εχω να πω κατι, καλο βράδυ σε όλους.

Γκιώνης

SV1NZX είπε...

Τι last pita και αηδίες..
Έτσι απλά τα παρατάτε; :P

Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή Χρονιά να έχουμε. Η μετακόμιση από Γαλλία έγινε και πλέον είμαστε πίσω στα πάτρια εδάφη.

73

sv8gke είπε...

Καλώς μας ήρθες Άλεξ, αν και διάλεξες λάθος εποχή να επιστρέψεις στην πατρίδα, καλά δεν ήσουν εκεί λεβέντη μου?? Εδώ δεν έχουμε Κλάρα..ΣΥΜΦΟΡΑ έχουμε!!

Ελπίζω οι συνάδελφοι F να σου έκαναν την λοβοτομή και να απαρνήθηκες τα καταραμένα ψηφιακά!!

The road less pedaled είπε...

Αχ να χαρώ τον κύριο Βαρλάμο που θίχτηκε για τα ελληνικά του και την πίστη του. Κύριε Βαρλάμε αφήστε τους ελληνόφωνους να κρίνουν τα ελληνικά σας όπως επίσης και την αγνή πίστη σας η οποία μας απειλεί έμμεσα και επανειλημμένα ότι θα φάμε και ξύλο από τον "ψηλό, σωματώδη" κινούμενο από "παρεϊστικά" κριτήρια ("όποιος πειράζει το φίλο μου θα τον γ.....σω) όπως είπατε, αξιοπρέπεστατο πατέρα και φίλο σας.
Επίσης μπερδεύεστε σε οποίον απευθύνεστε για τα επιμέρους ερωτήματά σας. Ξυπνήστε. Στα υπόλοιπα αστεία ότι "εθελοτυφλώ" έχω μονάχα να σας πω καλή τύχη (μάταια δυστυχώς για εσάς) με τις επιστολές σας προς Southgate ARC και RSGB. Αν τα αγγλικά σας είναι τόσο καλά όσο και η υποτιθέμενη μητρική σας γλώσσα, η τύχη την επιστολών σας είναι βέβαιη.

Το πιο ποιός έχει παραβεί την ραδιοερασιτεχνική δεοντολογία και άλλα πιο σοβαρά πράγματα, σαφώς δεν θα το κρίνετε εσείς και να είστε σίγουρο πως ούτε εμείς "δαγκάνουμε και δέρνουμε". Προσοχή στις εκφράσεις σας, τα παρείστικα κριτήρια σας, τις άκρατες σεξουαλικές ορμές σας ("όποιος πειράζει το φίλο μου θα τον γ.....ω") και τις εν δυνάμει απειλές σας. Εκτίθεστε.

SV1NZX είπε...

Αφού κατάφερα να δείξω την εναλλακτική ζωή στον έτερον KM17vv, έχω καλυφθεί :)

73

sv8gke είπε...

Άλέξ ότι και να πεις έχεις 1000 δίκια.

Το έτερον KM17vv είναι υπό διαγραφή από το αναλογικό club μετά τα τελευταία κατορθώματα του (441 ώρες μετράει από την διαγραφή του!!)

SV1NJX είπε...

@SV1NZX Καλως τον. Αντε να τα πούμε κι απο κοντά γιατι μας μπερδεύουν ακόμα κάποιοι (NZX NJX)
Οσο για τον τίτλο της ανάρτησης εγώ παρανόησα. Στη βιασύνη μου διάβασα the last pi*a.
73

Ανώνυμος είπε...

Το έτερον ΚΜ17vv απλά επιβεβαίωσε την σατανική φύση των ψηφιακών μετά από σύντομη γνωριμία μαζί τους.

2Μδης είπε...

Έκανα μια ανάρτηση, αλλά επειδή δεν ήθελα να ανοίγει πρώτη στη σελίδα, μπορείτε να την δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δεν αφορά τα ραδιοερασιτεχνικά θέματα αλλά τους κοπρίτες που δεν σέβονται όσους τους βοηθάνε και βγάζουν γλώσσα...


http://2mdes.blogspot.com/2012/02/blog-post_4414.html

2Μδης είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

The road less pedaled είπε...

Αχ ο κύριος Βαρλάμος, με τα καλσόν του, τις παρθενόπες και τα κοντεστ. Και την βαθιά (και θιγμένη) χριστιανική πίστη που μας απειλεί με ψηλούς και σωματώδεις άντρακλες που διψούν για ομερτά (εκτός κι αν έχουν στο τηλέφωνο τον Μίλτο. Εκεί η αντρουά φωνές γίνονται πρίμες).

Όντως πολύ καλά θα κάνει να μην ξανασχοληθεί με την κα Παναγιώτου ο κος Βαρλάμος. Μπορεί εν τω μεταξύ να αρχίσει να βελτιώνει τα ελληνικά του, όχι προσέχοντας το πληκτρολόγιό του, αλλά μαθαίνοντας την σημασία λέξεων που βαρυσήμαντα χρησιμοποιεί (πχ "πλαστογραφία" λες και έχουμε παραχαράκτες χαρτονομισμάτων ανάμεσά μας) στα πλαίσια της προσπάθειάς του να προκαλέσει εντυπώσεις (μάταια). Επίσης μια καλή προσπάθεια θα ήταν να αποβάλλει ανύπαρκτες λέξεις από το λεξιλόγιό του (πχ "profan") και να τις αντικαταστήσει με άλλες υπαρκτές. Μια στοιχειώδης γνώση της μητρικής του γλώσσας θα θέσει και μια καλή αρχή όσον αφορά την σύνταξη κειμένων στα αγγλικά. Ίσως τότε καταφέρει και μου επιστρέψει τις λοιδωρίες των εξαιρετικών ελληνικών του.

Επίσης του εύχομαι καλή τύχη (μάταια πάλι) στις (επίσης μάταιες) επιστολές του στην RSGB και Southgate ARC, οι οποίες δυστυχώς γι'αυτόν θα διαπιστώσει σύντομα πως οι ξένοι συνάδελφοί του θα τις δώσουν την θέση που τους αξίζει: τα σκουπίδια.

Επίσης να τον προτρέψω να κοιτάξει την φάτσα του στον καθρέφτη μήπως και αναγνωρίσει την παρθενόπη που επικαλείται.
Όταν ο ίδιος του ανήκει σε μια ομάδα η οποία κινείται με βάση το ψέμα, την χυδαιότητα και τον εξευτελισμό εις βάρος άλλων απορώ με τι (παρθενοπιπίστικες) αξιώσεις ζητά (υποκριτικά) την βοήθεια ξένων συναδέλφων.

Επιπλέον, να του υπενθυμίσω ότι οι μεγαλύτερες παρθενόπες, αυτές που διαρρυγνύουν τα ιμμάτια και τα καλσόν τους στον βωμό της "τιμιότητας" κυνηγώντας δήθεν κλέφτες, είναι πάντοτε οι μεγαλύτεροι υποκριτές.
Έχω στην κατοχή μου email από μέλος της ομάδας (SY1P) του κου Βαρλάμου το οποίο ξεφώνιζε "ποιός είναι ο Πάολο ΟΕΟ ?" που μου ζητούσε επίμονα να τον "βάλω στο log" για επαφές (30m CW) που δεν πραγματοποίησε ποτέ του όσο εγώ ήμουν VP8.
Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, στην διάθεση την δική σας και των DXCC Checker. Τι λέτε, να καταγγείλω τέτοιους γελοίους ραδιοερασιτέχνες που παίρνουν το DXCC μέσω email και επαφών που ποτέ δεν πραγματοποίησαν ή να δείξω χριστιανική κατανόηση ?

Παρθενόπες που, κάντε μια γενναία πράξη και κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Αν δεν αντέχετε το θέαμα, κοιτάξτε στα μάτια τα παιδιά σας. Ίσως αυτό σας συνεφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Σταματη μονος σου τι μπορεις να κανεις? Κοντος ψαλμος αληλουια.

Ανώνυμος είπε...

Μερικά τραγουδάκια για τον Γκιώνη και για όποιον θέλει να ακούσει σύγχρονη country
http://www.cdbaby.com/cd/thehamband
6146

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε συνμπλογκιτη.
Σταθη ειλικρινα συγνωμη δεν γνωριζα οτι εισαι υπηρετης του λαου. Πολυ δουλια ε? Κουραγιο σε λιγο θα μπεις σε εφεδρια να ξεκουραστεις.
Ειδες το κρατος μας σε σκεφτεται και θα σου δωσει τον απαραιτητο χρονο να ασχοληθεις με τις κατασκευες που τοσο αγαπας.


Γκιωνης

Γκιώνης είπε...

Στην Ελλάδα αναπηρική συνταξη πέρνουν:
α) Οι ανάπηροι
β) Οι τεμπέληδες
γ) Τα λαμόγια.
δ) Οι ιδιοκτητες νυχτερινών κλαμπ.

Πως λεγεται αυτος που πέρνει αναπηρική σύνταξη:
α) Ανάπηρος
β) Φωτομοντέλο
γ) Τηλεπερσόνα
δ) Φωτεινούλης.

Βρείτε τη σωστη απάντηση και κερδίστε πλούσια δώρα ( Κατασκευές με μαρκαδόρο, κατασκευές εμπνευσμένες απο το Αιγαίο, Κεραίες VHF UHF ιδανικές για ΕΤ3, πολύχρωμα PDF αρχεία για τον τοιχο του γραφείου σας, το συλλεκτικο DVD του κουασιμόδου, και μια πλούσια συλλογή απο συνταγές φρουτόκρεμας γεμάτες τεστοστερόνη.)

Γκιώνης

Υγ Υπο την Αι γιδα του Πανεπιστημίου Αθηνών και την καθοδήγηση της Αρχιεπισκοπής.

Γκιώνης είπε...

6146 ειχα πολύ καιρό να το ακούσω και νομίζω οτι πάει μετα τη cdcandry που ακούσαμε.

http://www.youtube.com/watch?v=hHZR6iPcgf8&feature=related

Μια και ειμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα και όλοι έχουν μια κάποια άποψη.

Καλη συνέχεια παιδιά.

Αληθεια το πανεπιστήμιο εχει ακόμα άσυλο? Αν δεν εχει γιατι δεν παει καποιος να τον μαζέψει?

Τα μέλη της Ενώσεως παρακαλούνται όπως την άλλη Τετάρτη συνοδεύονται απο τους κηδεμόνες τους.
Θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα "Εγω και η παρέα μου κλεβουμε το κράτος και τους φορους των πολιτών."

Η Γιαγια μου έπερνε 280€ συνταξη και της κόβουνε το 15% για να μπορει ο σταθης να γκουγκλάρει αναπευάμενος απο τη θεση εργασίας του. Παραλληλα με το 15% της γιαγιας μου μπορουν και συνεχίζουν να πληρώνονται χιλιάδες ανάπηροι τυφλοί που οδηγούν 4χ4 και διαβαζουν καθε κυριακη την Καθημερινή.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Για να μην ησυχάζει κανείς:
http://www.ktpae.gr/index.php?option=com_ktpconsultations&task=Details&id=160
ετοιμάζονται α) για νέες προσλήψεις, β) να μας τα πρίζουν (αυτό το κάνουν και διάφοροι άλλοι)
απόσπασμα:
"Οι υποδομές Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που θα αποτελέσουν το αντικείμενο του έργου θα είναι αυτές που εκπέμπουν σε ευρεία περιοχή συχνοτήτων (100 kHz - 5.5 GHz, αδειοδοτούμενες και μη), όπως ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω: "
6146

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον εσύ με τους Ghz ξέφυγες από αυτούς hihi
6146

The road less pedaled είπε...

Αχ όνειρο ζουν μην τα ξυπνάτε..

Ο HAG ονειρεύεται και προσπαθεί να μας πείσει ότι ειναι hacker (και cracker άμα λάχει) παρουσιάζοντας ένα password unmask πρόγραμμα με ετοιματζίδικο module. Φυσικά, στην πιάτσα δεν κυκλοφορεί ΚΑΝΕΝΑ άλλο password unmask πρόγραμμα, μια απλή αναζήτηση στο google θα σας πείσει.

Αγαπάμε τα ανώνυμα και τα εν δυνάμει απειλητικά σχόλια, γιατί δίνουν μια βαρύτητα, μια εγκυράδα στο (κατά τ'άλλα ελαφρύ) πρότζεκτ.

Αγαπάμε HAG γιατί κάνει φοβερά screen video recordings με ανοιχτό μικρόφωνο ώστε να τον ακούμε κιόλας να συλλαβίζει ψιθυριστά τις πολυσύλλαβες λέξεις και γιατί πληκτρολογεί με μέγεθος γραμματοσειράς τόσο μικρό, όσο και η τελευταία σειρά ενός οπτότυπου Snellen, οπότε τσεκάρουμε και την όρασή μας παράλληλα (με την νοημοσύνη μας).

Αγαπάμε HAG γιατί ως γνήσιος χακεράς το φυσάει το πληκτρολόγιο (15' χρειάστηκε !), και εκφράζεται όπως αυτός γουστάρει χωρίς να μπαίνει στα καλούπια του ορθογράφου του Word αγνοώντας τον επιδεικτικά.

Αγαπάμε HAG γιατί ακούει Shakira.

Αγαπάμε τους χάκερς αλλά και τα κράκερς. Τουλάχιστον στο παρόν ιστολόγιο με πρώτο και καλύτερο τον διαχειριστή του, έχουμε αποδείξει έμπρακτα την αγάπη μας για τα cream crackers: την κλασσική γεύση, τα σιταρένια, στην κόκκινη συσκευασία των 140gr.

Τελικά δεν υπάρχει ελπίδα, χανόμαστε στα σίγουρα.