Κυριακή 1 Απριλίου 2012

R-1 τέλος!


Εκλάπη ο επαναλήπτης της ΕΕΡ από την Πάρνηθα!

Το πασίγνωστο R-1 στο 145,625ΜΗΖ έκανε φτερά πριν δέκα μέρες. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε σήμερα όταν τεχνικοί επισκέφτηκαν το σημείο ώστε να επαναφέρουν σε λειτουργία τον επαναλήπτη που είχε σταματήσει να λειτουργεί εδώ και μέρες. Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τον χώρο παραβιασμένο και άδειο. Κλήθηκε η σήμανση για συλλογή στοιχείων και αποτυπωμάτων από το χώρο και, προς το παρόν εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι οι έρευνες θα έχουν αίσιο τέλος.
Η ΕΕΡ επικήρυξε τους δράστες και δίνει αμοιβή δυο ετήσιες συνδρομές στο SV NEA σε όποιον δώσει έγκυρες πληροφορίες... Θα γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις σήμερα από το Δ.Σ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αρχές ελέγχουν την περίπτωση ενός συνεργείου που εισήλθε στον χώρο που φιλοξενεί το R-1, πριν δέκα μέρες. Τα άτομα φορούσαν μάλλινες full face κουκούλες -δικαιολογήθηκαν ότι κρυώνουν- και μετέφεραν οξυγόνο, εξοπλισμό κοπής και εργαλεία. Ζήτησαν από τον σκοπό που τους συνόδεψε να πεταχτεί να τους φτιάξει καφέ, και όταν γύρισε ήδη φόρτωναν εργαλεία και μηχανήματα σε φορτηγάκι που δεν έφερε πινακίδες. Οι αρχές εικάζουν, ότι -ενδεχομένως- μπορεί να έχει σχέση με την κλοπή καθώς ο σκοπός παρατήρησε ότι το εν λόγω όχημα είχε φθαρμένα ελαστικά!!!

Αν κάτι έπεσε στην αντίληψη σας σχετικά με την κλοπή του R-1 μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του ΔΣ της ΕΕΡ, ότι ώρα και νάναι...

3 σχόλια:

takis perreas είπε...

Απίστευτο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένα τέτοιο φορτηγάκι, το είδα να ανεβαίνει και στον Υμηττό. Κοίτα να δεις που θα βγάλει και άλλος σύλλογος ανακοινωση για κλοπή!

Λογικό είναι μετά να ανοίγουν τα ταξί δικούς τους αναμεταδότες και επαναλήπτες!

SV1OBY

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να ήταν αυτοί. Όλοι εχουν φθαρμένα ελαστικά.