Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Μέγας Εερεστροϊκός Καζαμίας 2014

Φίλοι μου Καλή Χρονιά! Εύχομαι το 2014 να ανακάμψουμε οικονομικά και ραδιοερασιτεχνικά, να έχουμε όλοι υγεία, καλή διάθεση και χιούμορ... Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι ειδικοί συνεργάτες του blog -είναι γνωστό ότι απασχολώ πλήθος μοναχών, μάγων, παπάδων και αστρολόγων- έκαναν βαρυσήμαντες προβλέψεις και ανακοινώνουν με ανατριχιαστική λεπτομέρεια τι πρόκειται να συμβεί το νέο έτος. Που; Μα στο πιο έγκυρο ιστολόγιο του σύμπαντος!! Εδώ!

Γενική πρόβλεψη 2014: Ανάκαμψη ραδιοερασιτεχνικών φαινομένων μετά τη σχετική ύφεση των περασμένων ετών, αναμένεται από τον Μάιο του 2014. Τα ραδιοερασιτεχνικά κενά θα καλυφθούν από οριακή ανάκαμψη μεμονομένων δραστηριοτήτων που κατά το δεύτερο τρίμηνο θα παρουσιάσουν θετικό πρόσημο και σταθερά δείγματα ανάπτυξης... Βαθιά ύφεση και ραδιοερασιτεχνικό έλειμμα σύμφωνα με βάσιμες εκτιμήσεις θα συνεχίσει να χαρακτηρίζει την δραστηριότητα συλλόγων του λεκανοπεδίου, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι αρκετοί οίκοι θα κινηθούν με αρνητικό πρόσημο... 
Θα συνεχιστεί ωστόσο για τα επόμενα χρόνια η έλλειψη επενδυτικών ευκαιριών που ευνοούσαν κατά το παρελθόν δημιουργία συλλόγων σε όλη την επικράτεια. 
Αναλυτική πρόγνωση:


Ιανουάριος


Ο ΣΕΡ παραδίδει την έκτη QSL κάρτα στα πλαίσια του euroburo και το γεγονός γιορτάζεται με ξέφρενες εκδηλώσεις χαράς σε γκουρμέ χασαποταβέρνα στον Κολωνό. Τα μέλη ζουν το απόλυτο νάιτ-λάιφ υπό τους ήχους ραδιοφώνου με παλιά ρεμπέτικα...
***
Ξεπερνάνε το ψυχολογικό φράγμα των πέντε χιλιάδων, τα ελληνικά ραδιοερασιτεχνικά ιστολόγια! Είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη σε αναλογία μπλογκ ανά ραδιοερασιτέχνη. 
Στο πρωτοχρονιάτικο διάγγελμα του ο Πάπας Φραγκίσκος της Ρώμης κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ελληνική πρωτιά -σε τριάντα γλώσσες- λέγοντας ότι "...κάθε ραδιοερασιτεχνικό ιστολόγιο θα αφήσει το σημάδι του στον ελληνικό ραδιοερασιτεχνισμό. Μόνο του GSU θα αφήσει λεκέ!..."
***


Τρίτη προσπάθεια επικοινωνίας με τον ISS αποτυγχάνει. Ο Σωτήριος διαρρέει εντέχνως ότι φταίει ο ασύρματος του διαστημικού σταθμού και ο αστροναύτης! Η NASA ανακοινώνει επίσημα πως η ασχετοσύνη του HER είναι ορατή από το διάστημα...
***

Ιδρύεται ο Σ.ΕΚ.Ο.Σ. Σύλλογος Εκμετάλλευσης Οριζοντιωμένων Συναδέλφων. Ιδρυτικά μέλη είναι όλοι αυτοί οι συνάδελφοι που πουλάνε παλαιούς μεταχειρισμένους ασυρμάτους πεθαμένων, σε τιμές νέων καινούριων μοντέλων. Σκοπός του συλλόγου να κρατήσουν κοινή οικονομική πολιτική ώστε τα μηχανήματα να πωλούνται αφήνοντας ικανοποιητικό κέρδος, πράγμα που θα στείλει θετικό μήνυμα στις αγορές. Η τακτική που ακολουθούσαν τα μέλη μέχρι τώρα ήταν απλή: πλησίαζαν την οικογένεια του τεθνεώτος και πρότειναν να αναλάβουν την πώληση των μηχανημάτων του μακαρίτη. Η οικογένεια κατά κανόνα ΔΕΝ γνώριζε τα πραγματικά ποσά που διέθετε ο μακαρίτης για την απόκτηση του εξοπλισμού. (Αν τα γνώριζε θα τον είχε στείλει πολύ γρηγορότερα) Ο συνάδελφος αναλάμβανε την πώληση και για ένα διάστημα τα έβγαζε στις ανακοινώσεις σε εξωφρενικά υψηλές τιμές για να μην τα πάρει κανένας. Μετά από αρκετό καιρό ανακοίνωνε στην οικογένεια ότι "δεν πουλιούνται με τίποτα, είναι παλιά" και πρόσφερε ο ίδιος ένα συμβολικό ποσό για να τα πάρει "να θυμάται το μακαρίτη". Στην συνέχεια τα πούλαγε ένα-ένα σε κανονικές τιμές αλλά με πολύ καλό κέρδος...
***


Κοσμοϊστορικές εξελίξεις στην ΕΕΡ μέσα στο πρώτο 15ήμερο. Θα αποκαλυφτεί ότι στις τελευταίες εκλογές, εκτός από τις γλάστρες, "ψήφισαν και τα δέντρα". Συγκεκριμένα σε τυχαίο έλεγχο στην αποθήκη των εντευκτηρίων θα βρεθούν βαλσαμωμένοι διψήφιοι ραδιοερασιτέχνες, οι οποίοι κατά τους ισχυρισμούς των "ανθενωτικών", είναι αυτοί που ψήφισαν στις αρχαιρεσίες! Οι εκλογές ακυρώνονται.
***

Το ΔΣ της ΕΕΡ στην προσπάθεια του να αφυπνίσει το ραδιοερασιτεχνικό αίσθημα, εκδίδει πλακέτα για την φυγή των καλικάντζαρων. Τιμή 130 ευρώ.
***

Επιδείνωση παρουσίαζει η κατάσταση του Θοδωρή -γνωστού και ως GRM- ο οποίος μετά από δίμηνη ραδιοερασιτεχνική καταστολή υποτροπιάζει και ανακοινώνει dxpedition στο φεγγάρι.
***

Το ΔΣ της ένωσης διαρρέει εντέχνως ότι "ο 2Μδης είναι όργανο του ΣΕΡ"
***

Άναρθρες αμοντάριστες ραδιοερασιτεχνικές φράσεις:
"...Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ, στην ένωση ραδιοσυντηρητών, για να σας κάνω κήρυγμα για τον Περιστερίου..."
***

Προγνώσεις γενικού ενδιαφέροντος: Αγρότες κάνουν κινητοποιήσεις και κλείνουν δρόμους διεκδικώντας το δίκιο τους. Το οποίο αντιλαμβάνονται κατά κανόνα μόνο κάθε Γενάρη (όταν δεν υπάρχουν αγροτικές εργασίες και κάθονται και ξύνονται...)
***


Φεβρουάριος


Στην Γενική Συνέλευση της ΕΕΡ θα γίνει κίνηση για αλλαγή του καταστατικού. Προς το χειρότερο! Σκοπός είναι η αποτροπή διασάλευσης της ραδιοερασιτεχνικής τάξης και η καταστολή κινήσεων αμφισβήτησης της Αγίας Έδρας. 
Ενσωματώνεται ο νόμος περί "τεντιμποϊσμού" και καθιερώνεται για τα μέλη πηλήκιο  με το σήμα της ΕΕΡ. Το ΔΣ διευρύνεται, εκτός από ταμία, αντιπρόεδρο και γραμματέα, περιλαμβάνει πρωτο-σύγκελο, ιερέα και νεωκόρο. Τα μέλη του ΔΣ έχουν και καθήκοντα ψάλτη κατά τις ιερές ακολουθίες, αρτοκλασίες και συλλείτουργα στα γραφεία του συλλόγου. Ενσωματώνεται στο νέο καταστατικό ως προϋπόθεση, ότι τα μέλη της ΕΕΡ θα πρέπει να είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. (Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...)
***

Κοπή πίτας με παρατράγουδα... Ο AUW ανακοινώνει ότι θα παραβρεθεί στην κοπή πίτας. Η ΕΕΡ ενημερώνει τα μέλη για το αποδεκτό ντρες-κόουντ της τελετής: νιτσεράδα, ομπρέλες, αδιάβροχα και υπόδηση με γαλότσες.
Όσοι φέρουν ασύρματο θα πρέπει να έχει προδιαγραφές IPX7. Τίθενται σε ετοιμότητα οι ΟΕΑ.
Στην πίτα παραβρίσκεται ο Λύκος και ο Κανέλος.
***

Κατά την εκδήλωση για την κοπή της πίτας εκτός του καθιερωμένου πλέον αγιασμού, γίνεται η καθιερωμένη πλέον αναφορά για τις ενέργειες του ΔΣ σχετικά με τα τρόλεϋ...
***


Άναρθρες αμοντάριστες ραδιοερασιτεχνικές φράσεις:
"...Αγαπητά μέλη της ΕΕΡ, σας ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ που παραβρίσκεστε στην σημερινή μας εκδήλωση, αφήνοντας για λίγo τα μπλογκς, το facebook και το "world of tanks" που ξημερο-βραδυαζόσαστε..."
***

Το ΔΣ του ΣΡΕ στην προσπάθεια του να αφυπνίσει το ραδιοερασιτεχνικό αίσθημα συμμετέχει σε πότισμα αναδασωτέας έκτασης στην Πεντέλη.
***

Προγνώσεις γενικού ενδιαφέροντος: Ο Μιχάλης Λιάπης συλλαμβάνεται επ΄αυτοφόρω να τρώει διπλή μερίδα στα συσσίτια του δήμου. "Έσφαλα θα πληρώσω..." λέει.
***

Μάρτιος

Στο παρελθόν ο RSF είχε ανακοινώσει τον προστάτη άγιο του. Με νέα ανακοίνωση θα γίνει γνωστό ότι εκτός από Άγιο διαθέτει καφετζού και ξεματιάστρα. Με άλλη ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι οι βραβεύσεις έχουν ξεπεράσει τις χίλιες, τα παράσημα τις τρεις χιλιάδες και οι εκπαιδεύσεις σε άσχετους με τον ραδιοερασιτεχνισμό για αντικείμενα επίσης άσχετα, τις 400!!!
***

Το ΔΣ κάνει γνωστή την ΕΕΡ στα πέρατα του κόσμου.
Συγκεκριμένα, προβάλλονται αποσπάσματα από την κοπή πίτας σε τοπικό κανάλι του Περιστερίου. Ωστόσο, τηλεθεατές αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του SV1HAP τον μικρό Μπεν που χάθηκε στη Ρόδο πριν είκοσι χρόνια και παίρνουν τηλέφωνο στο CNN. Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου ενώ ο ΗΑΡ υποβάλλεται σε τεστ DNA, ορό της αλήθειας και τεστ Παπανικολάου... Στο τέλος αποδεικνύεται παρεξήγηση. Κρίμα...
***

Το ΔΣ της ένωσης διαρρέει εντέχνως ότι "ο 2Μδης είναι σαββατογεννημένος". 
*** 

Το ΔΣ της ΕΕΡ στην προσπάθεια του να αφυπνίσει το ραδιοερασιτεχνικό αίσθημα, εκδίδει πλακέτα για την 25η Μαρτίου! Τιμή 140 ευρώ.
***


Φόβος και τρόμος στην ραδιοερασιτεχνική κοινότητα: Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση "Πυρήνες για την κατάργηση του CW" απαγάγει τον Αρπέα και ζητάει λύτρα τρεις χιλιάδες IRC κοπής 2014. Αλλιώς θα τον επιστρέψουν!!!
***

Άναρθρες αμοντάριστες ραδιοερασιτεχνικές φράσεις:
"...Μιν το πιτε στο διομιδι..." έγραψε και συνέχισε το σολάριουμ.
***

Προγνώσεις γενικού ενδιαφέροντος: Ερευνητική ομάδα ανακοινώνει ότι κατόρθωσε να παράγει παπάδες από βλαστοκύτταρα!
***


Απρίλιος


Μέγα θαύμα στην ΕΕΡ! Η εικόνα του Γράβιγγερ δακρύζει! Το ανεξήγητο γεγονός παρατήρησαν και ανακοίνωσαν τα μέλη του ΔΣ μετά από συνεδρίαση σχετική με τα έσοδα του συλλόγου. Τοποθετούν παγκάρι, κεριά και θυμιάματα ενώ εκδίδεται και επετειακή ξύλινη πλακέτα η οποία στοιχίζει 230 ευρώ (για τα μέλη, για τους "άλλους" 340!) Πλήθος ραδιοερασιτεχνών προσέρχονται να προσκυνήσουν τη σεπτή εικόνα του Γράβιγγερκαι να αφήσουν το τάμα τους. Oυρές σχηματίζονται μέχρι τον Κηφισό. Στους προσκυνητές διατίθενται γραπτά βοηθήματα (25 ευρώ) σημαιάκια κούπες και λάβαρα της ΕΕΡ (15ευρώ), ξύσμα από την εικόνα και μπαμπακάκια βουτηγμένα στα δάκρυα του Γράβιγγερ (100 ευρώ).
Ο Πειραιώς Σεραφείμ σε πύρινο διάγγελμα του ανακοινώνει ότι θα αφορίσει το ΔΣ.
***


Ένας χρόνος χωρίς τον Τζίτζικα!!! Ένας χρόνος κλείνει τον Μάϊο χωρίς ανάρτηση από το μπλογκ του Τζίτζικα. Ναι, είχε και αυτός!!! Όπως επιτυχημένα προβλέψαμε πέρυσι, ο Τζίτζικας (το μέγα αυτό ραδιοερασιτεχνικό κεφάλαιο) θα διέκοπτε την δημοσίευση ξένων κατασκευών και θα ασχολείτο σοβαρά με κηδείες και μνημόσυνα. Είναι ευχάριστο κάποιος να καταφέρει να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Και λένε ότι από μικρός είχε μια έφεση σε όλο αυτό το τελετουργικό, δεν έχανε μνημόσυνο, ήξερε διάφορες συνταγές για κόλυβα (μέχρι για κόλυβα σμυρνέϊκα!!!) ενώ άμα μύριζε φερετρίλα ηδονιζόταν. Το 2014 τον βρίσκει αισιόδοξο στην αρχή μιας νέας σταδιοδρομίας. Θάβει συμβολικά -με τιμές αρχηγού κράτους- το περίφημο τρανσβέρτερ... 
***


Το ΔΣ του ΣΕΡ στην προσπάθεια του να αφυπνήσει το ραδιοερασιτεχνικό αίσθημα διοργανώνει το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα "Γύρω - γύρω όλοι"
***


Το ΔΣ της ένωσης διαρρέει εντέχνως ότι "ο 2Μδης είναι ο 3ος αντίχριστος!"
***



Άναρθρες αμοντάριστες ραδιοερασιτεχνικές φράσεις:
"Και βέβαια δεν την έχουμε ψωνίσει" είπε. Και απάντησε στο τηλέφωνο: "Εμπρός; Εδώ ραδιο-ερασιτεχνικόν ιστολόγιον και γραφείο Κλαμπάρχη! Ομιλείτε παρακαλώ..."
***

Προγνώσεις γενικού ενδιαφέροντος: Ο ΜιΧΑλολιάκος από το κελί του, ανακοινώνει με επιστολή ότι τα έφτιαξε με νεαρό Πακιστανό τσαντάκια που όμως μετάνιωσε και έχει βαφτιστεί χριστιανός. Το μεγαλείο της ορθοδοξίας!
***


Μάϊος


Έκτακτη γενική συνέλευση στην ΕΕΡ. Το ΔΣ αποφασίζει να δώσει συνέχεια στην επιτυχή παρέμβαση του με την οποία πέτυχε την αιωνιότητα των διψήφιων διακριτικών. 
Με νέα παρέμβαση το ακούραστο ΔΣ πέτυχε να ταριχεύονται στο μέλλον οι διψήφιοι που αποβιώνουν. Και να εκτίθενται σε λαϊκό προσκύνημα σε ειδικές προθήκες στα καινούρια ιδιόκτητα γραφεία. Με την ίδια απόφαση θα μεταφερθούν στον χώρο, οστά διψηφίων που απεβίωσαν ήδη, ώστε να λάβουν τις δέουσες τιμές. Αυτό είναι το βαθύτερο νόημα του ραδιοερασιτεχνισμού!! 
Η συνέλευση διακόπτεται καθώς άγνωστος τηλεφωνεί για τοποθέτηση επικίνδυνου δέματος στα γραφεία της ΕΕΡ.
Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής με συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανακαλύπτουν σε ντουλάπα στο μπυρό, μεγάλη μαύρη σακούλα, στην οποία είναι τοποθετημένος ο Αρπέας! Υπάρχει και στικάκι στο οποίο οι τρομοκράτες εξηγούν, γιατί προχώρησαν σε αυτό το χτύπημα και μας τον επέστρεψαν...
***

Ο Γενικός Γραμματέας του AthensQRPnet ανακοινώνει ότι δεν θα συμμετέχουν στο μέλλον σε κανένα event από το καταφύγιο της Πάρνηθας. Στην βαρυσήμαντη αυτή απόφαση κατέληξαν μετά από μια οδυνηρή εμπειρία, το περασμένο καλοκαίρι:
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της δεύτερης μέρας του AEGEAN. Η είδηση που έφερε ο JGW όταν γύρισε από το εστιατόριο του καταφυγίου έπεσε σαν κεραυνός: "...δεν έχει δημητριακά με γεύση σμέουρο!! Τέλειωσαν!..." 
"...Τι??? δεν έχει δημητριακά με γεύση σμέουρο?"  ψέλλισε απορημένος ο IXP γουρλώνοντας τα μάτια. 
"ΔEN EXEI δημητριακά με γεύση σμέουρο!??" ρώτησε σχεδόν οργισμένος ο GRN. 
"Δεν έχει δημητριακά με γεύση σμέουρο...!!!" επανέλαβε ο Μήτσος ανοίγοντας τα χέρια με απόγνωση, γεμάτος ενοχές για το νέο που έφερε.
"Δεν έχει δημητριακά με γεύση σμέουρο!!" επανέλαβαν κάποιοι με λυγμούς ενώ άλλοι έκλαιγαν απαρηγόρητοι. Δυστυχώς και στο παρελθόν είχαν αντιμετωπίσει 
παρόμοια δύσκολες καταστάσεις στο καταφύγιο της Πάρνηθας, όταν είχαν τελειώσει τα χαρτιά τουαλέτας με άρωμα πεύκο. Και είχε μόνο με λεβάντα!!! Αλλά δημητριακά χωρίς γεύση σμέουρο ?????? Αυτό πια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...!!!
***


Άναρθρες αμοντάριστες ραδιοερασιτεχνικές φράσεις:
"Και βέβαια είμαι σκληροτράχηλος" είπε και ανασήκωσε μια στρογγυλή λεπτοκομμένη  φέτα αγγούρι από το μάτι του... "Ο εθελοντισμός θέλει θυσίες..." συμπλήρωσε.
***


Ο ΔΣ του RSF στην προσπάθεια του να αφυπνίσει το ραδιοερασιτεχνικό αίσθημα ανακοινώνει τις προσλήψεις εποχικών δασοπυροσβεστών.
***

Προγνώσεις γενικού ενδιαφέροντος: Ανακαλούνται και επανεξετάζονται όλες οι άδειες ΤΑΧΙ, φορτηγών, κυκλοφορίας ΚΑΙ ραδιοερασιτεχνών, που εκδόθηκαν επί υπουργίας Λιάπη. 
***


Ιούνιος


Μπαράζ δακρύων στην ΕΕΡ μετά την επιτυχή οικονομική έκβαση των δακρύων στη σεπτή εικόνα του Γράβιγγερ. Όλες οι εικόνες, φωτογραφίες και εξώφυλλα δακρύζουν! Μέχρι και τα πρόσωπα που είναι αποτυπωμένα σε κάρτες, πλαντάζουν στο κλάμα! Το ΔΣ παίρνει φόρα και τυπώνει πλακέτες για τους πιστούς που προσέρχονται να προσκυνήσουν αλλά τελικά ανακαλύπτουν πως όλα οφείλονται σε μια χαλασμένη υδρορροή. Ο ταμίας νιώθει απογοήτευση σαν εμπρηστής σε απολιθωμένο δάσος, αλλά τελικά βρίσκει τρόπο να αφυπνίσει το ραδιοερασιτεχνικό αίσθημα: Θα αλλάξουν κουφώματα! Παραβρίσκεται ο Λύκος και ο Κανέλος.
***


Οριστική αναστολή λειτουργίας του AthensQRPnet κατόπιν ολιγόλογης ανακοίνωσης. Την ανακοίνωση υπογράφουν ο γενικός γραμματέας (ΓΓ) και ο υπεύθυνος διοικητικής μέριμνας (ΔΜ) ενώ φήμες οργιάζουν ότι υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ των δύο ανδρών για ραδιο-ερασιτεχνικό ζήτημα υψίστης σημασίας.
***

Άναρθρες αμοντάριστες ραδιοερασιτεχνικές φράσεις:
"Ρε αυτός έχει IQ φρυγανιάς, έχει και blog???"
***

Προγνώσεις γενικού ενδιαφέροντος: Συλλαμβάνεται επ αυτοφόρω ο Μιχάλης Λιάπης να κλέβει γλάστρες και πατάκια από εισόδους πολυκατοικιών. "Έσφαλα, θα πληρώσω" δηλώνει...
***


Ιούλιος


Έρχονται στο φως κάποιες πληροφορίες για την διάλυση (αναστολή λειτουργίας) του AthensQRPnet. Οι πληροφορίες ανατρέπουν την μέχρι στιγμής πεποίθηση για το θέμα της διαφωνίας που οδήγησε στη διάλυση. Σύμφωνα με τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά που θα δημοσιευτούν στο παρόν ιστολόγιο, οι τελευταίοι έντονοι διάλογοι μεταξύ του γενικού γραμματέα (ΓΓ) και του υπεύθυνου διοικητικής μέριμνας (ΔΜ) είναι οι εξής:

ΓΓ: Μα καλά, δεν υπήρχε μέριμνα για πρωινό δημητριακών με γεύση σμέουρο;
ΔΜ: Ε το θεωρήσαμε δεδομένο ότι θα είχαν...
ΓΓ: Ναι αλλά ΔΕΝ είχαν!
ΔΜ: ΝΑ! κι αν είχαν, ΝΑ! κι αν δεν είχαν!
ΓΓ: "Να!" στα μούτρα σου!
ΔΜ: Νιανιανια-νιά-νιανιά!
ΓΓ: "Νιανιά" στα μούτρα σου!
ΔΜ: Βρε άντε από δω και συ και τα σμέουρα!
ΓΓ: Αυτό που σου λέω εγώ!
ΔΜ: Έτρωγες και στο χωριό σου σμέουρα...
ΓΓ: Είναι δυναμωτικά!
ΔΜ: Που πίνατε νερό από τις γούρνες...
ΓΓ: Έχουν βιταμίνες!
ΔΜ: Που σκουπίζατε τη μύτη σας με το μανίκι...
ΓΓ: Εγώ ήθελα σμέουρα!!
ΔΜ: ΝΑ! Πάρτα!!!
ΓΓ: #@$%^*:(^%^:-ε@$&*%
***


Το ΔΣ της ΕΕΡ στην προσπάθεια του να αφυπνίσει το ραδιοερασιτεχνικό αίσθημα, κλαδεύει τον ευκάλυπτο δίπλα στην είσοδο.
***



Το ΔΣ της ένωσης διαρρέει εντέχνως ότι "ο 2Μδης είναι πιλότος αεροσκάφους ψεκασμών!"
***

Άναρθρες αμοντάριστες ραδιοερασιτεχνικές φράσεις:
"Γατάκι μου γιατί με κοροϊδεύεις ότι βρίσκεσαι στην ΕΕΡ; Αφού ακούω νεαρούς να μιλάνε..."
***

Προγνώσεις γενικού ενδιαφέροντος: Συλλαμβάνεται μια νύχτα του Ιουλίου ο καρπός του ειδυλλίου ΜιΧΑλολιάκου-Πακιστανού. Άγνωστο ποιος από τους δύο είναι ο πατέρας! 
***


Αύγουστος



Διψήφιοι ραδιοερασιτέχνες ιδρύουν νέο σύλλογο. Κεντρικό Αματερικό Συμβούλιο Αθηνών, εν συντομία Κ.Α.Σ.Α. Σκοπός του νέου συλλόγου οι διεκδικήσεις των διψηφίων συναδέλφων για την μεταθάνατον ζωή. 
Μέχρι στιγμής τα δραστήρια μέλη έχουν καταφέρει να πάρουν στον τάφο μόνο τα διακριτικά τους. Τώρα διεκδικούν να πάρουν και τους ασυρμάτους μαζί, ενώ συζητιέται και ρύθμιση του σχετικού νόμου βάση του οποίου θα επιτρέπεται η εγκατάσταση κεραίας σε κάθε τάφο, χωρίς άδεια από την πολεοδομία. Στην ατζέντα των διεκδικήσεων και αποκλειστικές συχνότητες σε κάθε μπάντα, ειδικά αυτές που επικρατεί νέκρα...
***


Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με αυτές η τεχνολογία των SDR δεν είναι γήινη!!
***


Συνεχή επιδείνωση παρουσίαζει η κατάσταση του Θοδωρή γνωστού και ως GRM. Ανακοινώνει dxpedition στα έγκατα του Βεζούβιου!
***

Το ΔΣ της ΕΕΡ στην προσπάθεια του να αφυπνίσει το ραδιοερασιτεχνικό αίσθημα, εκδίδει πλακέτα για τα μελτέμια. Τιμή 230 ευρώ.
***

Το ΔΣ της ένωσης διαρρέει εντέχνως ότι "ο 2Μδης πίνει και γυρνάει..."
***

Ραδιοερασιτέχνες στον ΣΕΡ κάνουν μια φοβερή παρατήρηση: Όσο περνάει ο καιρός, ο αντίλαλος στα γραφεία του συλλόγου αυξάνεται!
***

Άναρθρες αμοντάριστες ραδιοερασιτεχνικές φράσεις:
"Δεν ξέρω αν έληξε η απεργία στη χωματερή! Τώρα που θα πάω στο ΣΕΡ θα ρωτήσω..."
***

Προγνώσεις γενικού ενδιαφέροντος: Ανοίγουν τα κλειστά επαγγέλματα. Επιτρέπεται στα σούπερ-μάρκετ να πουλάνε βενζίνη, στα ταξί φάρμακα, οι Αλβανοί σιντί και οι παπάδες ηρωίνη!
***


Σεπτέμβριος


Πρώτη είδηση μετά 25 μήνες στις ανακοινώσεις της ΕΕΡ παραμένει το ότι "μετακομίσαμε στα καινούρια ιδιόκτητα γραφεία". Ωστόσο ο ΣΕΡ, σύλλογος με έδρα την Αργολίδα και γραφεία στην Αθήνα που μετακόμισε σε άλλα γραφεία πάλι στην Αθήνα και μυστήριο παραμένει αν έχει ποτέ γραφεία στην Αργολίδα, μετακομίζει για τρίτη φορά. Τα μέλη του ΣΕΡ αναζητούν τα καινούρια γραφεία στην Αργολίδα ωστόσο αποκαλύπτεται ότι νοίκιασε τα παλιά γραφεία της ΕΕΡ στην Αχιλλέως! Τα γραφεία του ΣΕΡ στη Σπύρου Πάτση σπεύδει να ενοικιάσει ο ΣΡΕ (δυτικός τομέας) ενώ ο ανατολικός καταλαμβάνει μισό παγκάκι στην Κουμουνδούρου. 
Ακολουθεί σύγχυση καθώς γηραιά μέλη της ΕΕΡ πάνε στην Αχιλλέως και βλέπουν τα μηχανήματα συντονισμένα στους εξήμισι. Μέλη του ΣΕΡ επισκέπτονται την Σπύρου Πάτση και πέφτουν πάνω σε αφίσες του Πατούλη. Και τέλος ένας άστεγος διεκδικεί την έδρα του ΣΡΕ ανατολικού τομέα στην Κουμουνδούρου και παίζουν μπουνιές.
***


Το ΔΣ της ΕΕΡ στην προσπάθεια του να αφυπνίσει το ραδιοερασιτεχνικό αίσθημα, εμπλουτίζει τα σνακ στο ψυγείο.
***

Το ΔΣ της ένωσης διαρρέει εντέχνως ότι "ο 2Μδης τη νύχτα ροχαλίζει".
***

Άναρθρες αμοντάριστες ραδιοερασιτεχνικές φράσεις:
"Φτου σου!"
***


Προγνώσεις γενικού ενδιαφέροντος: Συλλαμβάνεται με την κατηγορία σύστασης εγκληματικής οργάνωσης ο Στέλιος Παπαθεμελής. Ύστερα από έρευνα που έγινε  στο γραφείο του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια πασχαλιάτικη λαμπάδα-εμπρηστικός μηχανισμός...
***


Οκτώβριος


Έρχονται στο φως "Τα πρωτόκολλα των Σοφών της ΕΕΡ", κάτι που πολλοί έλεγαν ότι ήταν απλά φήμες. Σύμφωνα με αυτά υπάρχει μυστικό σχέδιο κατάλυσης του καταστατικού και επιβολής δυναστείας κατά τα πρότυπα των μεσαιωνικών φέουδων. Η δυναστεία του οίκου των Δαρκαδάκηδων -μακροβιότερη και από αυτή των Βουρβόνων- θα διαφεντεύει πλέον χωρίς εκλογές την ένωση και τα μέλη θα παραμείνουν φόρου υποτελείς στον προκαθήμενο της ραδιοερασιτεχνικής Έδρας Εμμανουήλ τον Α΄ και την Αυτοκράτειρα Αναστασία.
Το φεούδο του Καπανδριτίου παραχωρείται με χρυσόβουλο στον πρώην πεφιλημένο του Ιερατείου Ύπατο Κλεάνθιο τον Κοντό. Ο Πύργος της Γλυφάδας παραχωρείται στον Πρωτονοτάριο Τράϊκο τον Α'. Ο Σωτήριος ορίζεται Λογοθέτης, μέγας Δομέστιχος, Μάγιστρος και Πρωτοπατρίκιος. Ο Μάκης, Μέγας Δούκας του Μπυρό και οι υπόλοιποι ονομάζονται πατρίκιοι του Ιερατείου.
Η εξουσία σύμφωνα με τα πρωτόκολλα θα είναι ισόβια και θα μεταβιβάζεται κληρονομικά και με επιγαμίες.
***


Το ΔΣ της ΕΕΡ στην προσπάθεια του να αφυπνίσει το ραδιοερασιτεχνικό αίσθημα, διοργανώνει τσουβαλοδρομίες... Παραβρίσκεται ο Λύκος και ο Κανέλος.
***

Το ΔΣ της ένωσης διαρρέει εντέχνως ότι "ο 2Μδης είναι μουσουλμάνος!"
***

Άναρθρες αμοντάριστες ραδιοερασιτεχνικές φράσεις:
"...ρε συ... δεινοσαυρίλα μυρίζει!"
***

Προγνώσεις γενικού ενδιαφέροντος: Συλλαμβάνεται ο Μιχάλης Λιάπης επ αυτοφόρω να κλέβει παγκάρι εκκλησίας. "Έσφαλα θα πληρώσω" λέει...
***


Νοέμβριος


Ιατρική ομάδα θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα μακροχρόνιας επιστημονικής έρευνας για την επίδραση της ραδιοερασιτεχνικής δραστηριότητας στον ανθρώπινο οργανισμό. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα προκαλούνται δυσλειτουργίες στους άνδρες ραδιοερασιτέχνες και συγκεκριμένα πρήξιμο και διόγκωση των γεννητικών οργάνων. Ωστόσο τα νέα γίνονται δεκτά με ενθουσιασμό και περισσότεροι ραδιοερασιτέχνες σπεύδουν να χρησιμοποιήσουν τους ασυρμάτους ώστε να παρατηρήσουν το αποτέλεσμα...
***

Το ΔΣ της ΕΕΡ στην προσπάθεια του να αφυπνίσει το ραδιοερασιτεχνικό αίσθημα, εκδίδει πλακέτα για τα δέκα χρόνια που ασχολούμαστε με τα τρόλεϋ. Τιμή 40 ευρώ.
***


Το ΔΣ της ένωσης διαρρέει εντέχνως ότι "ο 2Μδης είναι  όργανο των σιωνιστών!"
***

Άναρθρες αμοντάριστες ραδιοερασιτεχνικές φράσεις:
"Ρε σεις στο μπαλκόνι! Μαζέψτε τις ουρές σας έχετε κλείσει την είσοδο κάτω!!!"
***


Προγνώσεις γενικού ενδιαφέροντος:
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακηρύσσεται ως η πιο αντιπαθητική γυναίκα του κόσμου. Πανηγυρισμοί στην Ομόνοια για την ελληνική διάκριση... 
***


Δεκέμβριος


Συνεχή επιδείνωση παρουσιάζει η κατάσταση του Θοδωρή γνωστού και ως GRM. Ανακοινώνει dxpedition είκοσι χιλιάδες λεύγες κάτω από τη θάλασσα!!
***

Ξεσπάει σάλος στην ΕΕΡ. Στο παρα πέντε κατ εστάλη ανατρεπτική κίνηση από διψήφιους που δεν είδαν με καλό μάτι τις αποκαλύψεις για τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της ΕΕΡ" και τον Οίκο των Δαρκαδάκηδων. Με μανιφέστο που διαρρέει στα μπλογκς διακηρύττουν την μετατροπή της ΕΕΡ σε σουλτανάτο! 
Η διοίκηση να γίνεται από την Υψηλή Πύλη του Περιστερίου αφού πρώτα οριστούν από τον Σουλτάνο οι βεζύρηδες και οι προεστοί. Βεζύρηδες ορίζονται τα έως τώρα επίτιμα μέλη και προεστοί μέλη παρελθόντων ΔΣ. Ο RC γίνεται πασάς! Όλοι οι διψήφιοι ονομάζονται μπέηδες και οι μεταγενέστεροι τριψήφιοι που είναι πιστοί στην Πύλη ονομάζονται αγάδες. Ο Σωτήριος ορίζεται γενικός Δερβέναγας, ο Παπαφούνης Βοεβόδας Βορείου Ελλάδος και ο Θωμάς πασάς στα Γιάννενα! Δίνεται, με φιρμάνι, ειδικό διακριτικό στο Άγιο Όρος. Με το ίδιο φιρμάνι θα οριστούν και ο κοτζαμπάσης των ΟΕΑ, ο Καϊμακάμης του Μπυρό και οι ευνούχοι της Υψηλής Πύλης. Γενικά επικρατεί φόβος ότι στον οντά της ΕΕΡ θα επικρατήσει το "οθωμανικό δίκαιο"...
***

Το ΔΣ της ΕΕΡ στην προσπάθεια του να αφυπνίσει το ραδιοερασιτεχνικό αίσθημα, εκδίδει αναμνηστικό φιρμάνι. Τιμή 50 γρόσια.
***

Το ΔΣ της ένωσης διαρρέει εντέχνως ότι "ο 2Μδης πουλάει ηρωίνη".
***

Άναρθρες αμοντάριστες ραδιοερασιτεχνικές φράσεις:
"Που είσαι ρε Ντίνο..;."
***


Προγνώσεις γενικού ενδιαφέροντος: 
Γίνεται η δευτέρα παρουσία. Ο Χριστός επιστρέφει στη Γη και είναι πραγματικά τσαντισμένος!!! Η πτήση Του άργησε να προσγειωθεί στο Βενιζέλο και στο ταξί του ζητάνε διπλή ταρίφα! Ωστόσο εντυπωσιάζεται από το 4G της βόνταφον και προτιμά να τρολάρει στα ιστολόγια παρά να ασχοληθεί μαζί μας... Ευτυχώς!
*** *** *** ***

111 σχόλια:

takis perreas είπε...

!!!
Αν και άργησες μερικά λεπτά από την "έλευση" να τον ανεβάσεις, λύθηκα στο γέλιο!
Τόσο πολύ μου έχω άκρατη σιελόρροια!!!
Και του χρόνου!

Ανώνυμος είπε...

Κράτα τη σιελόρροια για το Φλεβάρη... Θα σου χρειαστεί!!!

Μην παν χαμένα τα αδιάβροχα και οι ομπρέλες!!!!

Καλή Χρονιά!!!

Ανώνυμος είπε...

RC Πασά 'μ'... Χρόνια να κόβει από τους δυγράμματους και να στα δίνει 'σένανε!! 'Σένανε και του Σουλτάν Μανουήλ και τσι Σουλτάν 'Τάσας.

Βάλε και το Γενικό Δερβέναγα να φυλά τα τοίχοι μην τύχη και 'ρθουν οι άπιστοι και αλώσουν το παλάτι.

takis perreas είπε...

3 σχόλια μόνο;
Ακόμα;;;

Ανώνυμος είπε...

Το φεούδο του Καπανδριτίου παραχωρείται με χρυσόβουλο στον πρώην πεφιλημένο του Ιερατείου Ύπατο Κλεάνθιο τον Κοντό.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά με Υγεία για όλους.


ΟΑΑ

Λύκος + Κανέλος είπε...

Χρόνια πολλά καλή χρονιά!

Γκιώνης είπε...

2014 μια φοβερή χρονια ξεκίνησε.Θα εχουμε χρονο να τα πούμε. Προς το παρρόν καλό μηνα σε όλους.

Γκιώνης

ΥΓ Ρε εκεινος ο Αι Βασίλης που είναι...........

ast είπε...

καλη χρονιααα

Αγάς Δημήτρης είπε...

Εις έτη πολλά, σε όλο το βιλαέτι! ο Αλλάχ να σας ευλογεί.

SV1NJX είπε...

Χαχα, απολαυστικός ξανά, ετοιμάσου να τ ακούσεις χοντρά

takis perreas είπε...

Άσχετο αλλά ενημερωτικό!
Ο Γεώργιος SV1CDY κομπάζει ότι όσοι βγήκαν για τα χρόνια πολλά την Πρωτοχρονιά, το έκαναν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα CQ facebook 2014!
Σχολίασα λοιπόν:
"...Δηλαδή θες να ισχυριστείς ότι όλοι οι συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες οι οποίοι βγήκαν να πουν τα Χρόνια Πολλά την Πρώτη ημέρα του Νέου Έτους, το έκαναν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά σου;!
Έχεις σοβαρό πρόβλημα εγωμανίας και ατομισμού. Σε συμβουλεύω να το παρακολουθήσεις ιατρικά.
Μια παρατήρηση:
Κανένας δεν καλούσε CQ facebook 2014!
Μια πρόκληση:
Μην το "επαναλάβεις" του χρόνου και σίγουρα θα βγουν τόσοι και άλλοι τόσοι!

υ.γ. την Τετάρτη θα είμαι στην ΕΕΡ. θα έρθεις να σου κάνω ένα CQ; έχουμε κάποια υπόλοιπα, εμείς οι δύο, να τακτοποιήσουμε!
..."

Αχ, τι κάνει το καλάμι όταν το καβαλάνε χωρίς να το ξεσκονίσουν!!!

Ανώνυμος είπε...

η συντοπαρεα θα κανει καιρο να εμφανιστει οπως και ο παπαρουνης απο το 5-9 αλλα δυστυχως επεστρεψε συνεχιζοντας τα βλακωδη αρθρα

Γκιώνης είπε...

Ο Ανθρωπάκος σε μια μοναδική εκτέλεση.

Καλή χρονιά σε όλους.

https://www.youtube.com/watch?v=f2upE7UD54A

Αφηστε τους ήσυχους.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Απο τη στιγμή που φέρει τίτλο προέδρου Μαγκιά του.
Εμεις στηρίζουμε το πρόεδρο.

https://www.youtube.com/watch?v=gPQwXpoi1kg

Απο τα παλιά εμεις προεδρικοί ήμασταν.

Φωνη λαού, Οργή Θεού.

Αρχηγοί λέμε.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Μα το θεό Γιαννη μου. Αυτο φωνάζανε.

Για το θεό λέγανε σου λέω.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Εσένα Περρέα το πρόβλημά σου είναι αν βγήκαν οι συνάδελφοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του CDY, ή ότι κάθε χρόνο βγαίνει και περισσότερος κόσμος στον αέρα και γνωρίζονται οι παλιοί με τους νέους...?

Κάποτε είχες γράψει ότι εσύ θα καλούσες τους νέους ρ/ε, αλλά αμφέβαλες αν εκείνοι θα σου μιλούσαν...
Με την συμπεριφορά προαγωγού και ρουφιάνου που κουβαλάς, αναρωτήθηκες ποιός και γιατί να ήθελε συνομιλήσει μαζί σου...?

Πάντως νομίζω ότι την ψυχιατρική παρακολούθηση, την χρειάζεσαι εσύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον...

Γκιώνης είπε...

Κατι δεν εχεις καταλάβει μάλλον. Λεμε τώρα.

Γκιώνης

ΥΓ: https://www.youtube.com/watch?v=Jh5HCHDh204

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γκιώνης είπε...

Θα ήθελα τώρα όλοι μαζι να υποδεχθούμε το νέο πρόεδρο της ΕΡΒΕ και να ευχηθούμε όλοι μαζί Καλή Πορεία.
Είναι ένας συνάδελφος που του εχω ασκήσει έντονη κριτική και που χαίρομαι που μπορεί και κάνει διάλογο.

https://www.youtube.com/watch?v=E3SurTjo8Ds

Μπράβο Ιωάννη.

Ζούμε ιστορικές στιγμές.

Πρόεδρε να είσαι σε ακρόαση.

Γκιώνης

3 Ιανουαρίου 2014 - 3:10 π.μ. Διαγραφή

2Μδης είπε...

Καλή Χρονιά και πάλι...

Θέλω να επισημάνω ότι ΔΕΝ συμπεριελήφθη στις μηνιαίες προγνώσεις, αρκετό υλικό που έστειλαν φέτος συνάδελφοι. Δεν ήταν δυνατόν να συμπεριληφθούν όλα γιατί δεν θα έβγαινε Καζαμίας, θα έβγαινε το Μπεν-Χουρ!
Ωστόσο αρκετό υλικό προωθήθηκε κατάλληλα στους ενδιαφερομένους για να μην πιστέψουν ότι δεν τους άγγιξαν τα φώτα της δημοσιότητας!

Και του χρόνου να είμαστε καλά (και μέχρι τότε καλύτερα!!!)


Γκιώνης είπε...

Παρακαλούνται αυτοί που θα πεσουν για το Σταυρό να ενημερωσουν αμεσα για τη συμμετοχή τους.
Μπρατσακια και σωσίβια θα διανεμηθούν σε κατάλληλα διμορφωμένες εξεδρες.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Γιάννη ο Καζαμίας ήταν προφητικός. Στην ερχόμενη ΓΣ στις 26 Ιανουαρίου 2014 στα θέματα περιλαμβάνεται και το "Σύσταση επιτροπής αναθεώρησης καταστατικού και ειδικού κανονισμού".

2Μδης είπε...

Όχι παίζουμε...

Γκιώνης είπε...

Παρακαλείται αυτός που έπιασε το Σταυρό να τον φέρει πίσω.

Μη ρίξετε αγιασμό στα μηχανήματα σας. Ειναι ψέμα οτι θα συντονίζουν καλύτερα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι πάλι αυτή η "επιστολή αμφισβήτησης της εκλογικής διαδικασίας;"

2Μδης είπε...

επιστολή αμφισβήτησης της εκλογικής διαδικασίας... Τι άλλο μπορεί να είναι;

Για την εκλογική διαδικασία σωματείων εξ όσων γνωρίζω είναι υπευθυνα τα πρωτοδικεία. Εμείς τι να συζητήσουμε επ αυτού;;; Αν ήταν καλογραμμένη;

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη πολύχρονος!

Ανώνυμος είπε...

Επιγαμίες:
Για να εξασφαλίσουν καλές σχέσεις, οι Βυζαντινοί πάντρευαν κόρες αξιωματούχων ή και ακόμα του αυτοκράτορα με ηγεμόνες ξένων κρατών. Οι ηγεμόνες, από την άλλη πλευρά, συμφωνούσαν, αρκετές φορές ζητούσαν κι οι ίδιοι τον γάμο με βυζαντινές πριγκίπισσες, γιατί το θεωρούσαν ένα είδος τιμής (βλ. εικόνα: Γάμος ανάμεσα σε ξένο ηγεμόνα και βυζαντινή πριγκίπισσα).
Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να αναφερθεί ένας άλλος τρόπος που υιοθέτησαν οι Βυζαντινοί για τη σύσφιξη σχέσεων με τα υπόλοιπα βασίλεια: η απονομή τίτλων ή η φοίτηση σε βυζαντινά πανεπιστήμια και σχολεία σε σημαντικά πρόσωπα των άλλων χωρών, τα οποία κολακεύονταν από την τιμή που τους δόθηκε. Συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι ο συσχετισμός ενός ανθρώπου με το Βυζάντιο κάθε άλλο παρά επιζήμιος δεν ήταν

Costas SV1XV είπε...

Ωραία, το blog ξαναζωντάνεψε! Γιάννη Χρόνια Πολλά

73 DE SV1XV

Ανώνυμος είπε...

Α όλα κι όλα...
Μπορώ να μάθω γιατί βρίζετε τον Δμδη...?
Χρόνια Πολλά εύχονται στους ειδωλολάτρες, μόνο στην επέτειο των γενεθλίων τους...

Για συμμαζευτείτε...

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΣ της ένωσης ραδιοσυντηρητών διαρρέει εντέχνως ότι "ο 2Μδης είναι κολλητός του Chuck Norris!"

Τάκης είπε...

Το ΔΣ της Ένωσης Ραδιοσυντηρητών, όπως και το ΔΣ της Ένωσης Ραδιερασιτεχνών δεν ξέρει τι του γίνεται!
Ο Chuck Norris είναι κολλητός του 2Μδη!!!

Άντε γιατί το παρακάνατε με την συκοφαντία του 2Μδη!!!

nglg είπε...

Ιωάννην, τας θερμοτέρας ευχάς.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το από πάνω με τη στοά φαίνεται ενδιαφέρον....

Λες να ιδρύσουμε και μία υπόγεια στοά ραδιοσυντηρητών;

Ανώνυμος είπε...

Όσοι κέρδισαν το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας , καλούνται να απογραφούν μέχρι την 31-1-2014 και να συμπληρώσουν το έντυπο ΕΦ (φλουρί) ,ώστε να φορολογηθούν. Ο συντελεστής φόρου θα είναι ανάλογος με α) το μέγεθος της βασιλόπιτας, β) τα κομμάτια της βασιλόπιτας γ) το κόστος της βασιλόπιτας. Για περιπτώσεις που αφορούν σπιτικές βασιλόπιτες, απαιτείται Ε1 Ε9 και ΕΤΑΚ της οικοδέσποινας.

Ανώνυμος είπε...

Ξεστολίζω δέντρα και καθαρίζω σούβλες για το Πάσχα....

Ανώνυμος είπε...

Ξεστολίζω δέντρα και καθαρίζω σούβλες για το Πάσχα....

Ανώνυμος είπε...

Χικ...

Το παρόν και το 8 Ιαν2014 12:27 π.μ. μπορείς να τα σβήσεις.... χικ...

πιάνουν και τζάμπα χώρο...

χικ...!!!

sv1gap είπε...

10 cool tech gadgets from CES

2Μδης είπε...

Και οχτώ χέρια και δέκα αφτιά να είχα χθες πάλι δεν θα προλάβαινα να απαντώ στους φίλους και συναδέλφους που με θυμήθηκαν. Ευχαριστώ όλους, δυστυχώς έχασα τηλεφωνήματα, ακόμα διαβάζω μηνύματα και special ενημερωτικό υλικό! (...εκείνο το "ισπανικό" καλό ήταν!)
Και πάλι ευχαριστώ...

2Μδης είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

SV3PJL είπε...

Για αυτό εγώ αφήνω τα χρόνια πολλά για την επόμενη μέρα!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (και καλά).

2Μδης είπε...

Έτσι. Σαράντα μέρες λέει ισχύουν οι χαιρετούρες...

Γκιώνης είπε...

Καλή χρονιά σε όλους. Χάρηκα πραγματικά που σας είδα όλους.
Χαιρομαι που ημασταν εκεί.

https://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8

Καλή Χρονιά σε όλους.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Κανένα νέο;

2Μδης είπε...

Μπαααα.... Τίποτα.
Kαλός ο καιρός με λίγες νεφώσεις σήμερα!

Ανώνυμος είπε...

Εμαθα για κλοτσοπατινάδα,μετα το κλείσιμο στην ένωση.Ποιός τις έφαγε;Γερό πηρούνι.

Ανώνυμος είπε...

Μην λές αύριο για άνανδρες επιθέσεις,για αυτούς που τούς ανεβοκατέβαζες,λέμε τώρα,γυναικωτούς.Είναι δυνατόν ;

Ανώνυμος είπε...

Ρωσία: Σφίγγει ο κλοιός για τους bloggers

Ο πρόεδρος της Ε.Ε.Ρ. Αυτοκράτωρ Εμμανουήλ ο 1ος, πάντα πρωτοπόρος, από τον Μάρτιο 2013 άρχισε να λαμβάνει μέτρα εναντίον των βδελυρών bloggers. Τώρα ξύπνησε και ο Πούτιν και τον αντιγράφει.

Ανώνυμος είπε...

Ότι κάποιοι μπλογκερ είναι βδελυροί δεν αμφισβητείται ούτε στη Ρωσία

Ανώνυμος είπε...

Όταν τον έφτυνε τον κάνανε ήρωα.Τώρα που τις άρπαξε(τις μάπες)δεν ξέουν τίποτα.Μιά περιγραφή ρε παιδί μου,όπως τότε με τα σαλιαρίσματα!

2Μδης είπε...

Βγες επώνυμα και ζήτα περιγραφή, και έχεις το λόγο μου ότι θα την έχεις.

Επώνυμα όμως όχι τζάμπα μάγκας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήμουν ούτε είμαι μάγκας,αλλά για ένα φτύσιμο, γράψανε 10 διαφορετικοί ανώνυμοι.Πού είναι η δικιά σου μαγκιά μιας και παίρνεις την ευθύνη;Σ'αγαπάω σ'εκτιμάω(να μην σε γλύφω τώρα δεν κάνει)αλλά ούτε να σε προσβάλω θέλω,δεν μπορεί αδερφέ μόνο εγώ έμαθα ότι ο σάλιας τίς άρπαξε;Ε κάντε και για αυτό σχόλια και κοροιδιλίκια.Δεν τρέχει τίποτα χαβαλές γίνεται.Οχι με πίκρα όμως εκτός και αν δεν είναι το μπλόγκ...αντικειμενικό!Εκτός κι'αν έχετε τύψεις,πού τον κάνατε Θεό(ΔΙΑ)για μια φτυσιά τον άλλονε.Το πάρα πήρε απάνω του αφού είχε ολόκληρο μπλόγκ όυ τον επαινούσε, και φανταστήτε να βγαίνανε και τίποτε σουγιάδες εκεί που τον σπρόξατε.Πέσε πέσε το κοπέλι,κάνει τη γριά να θέλει,λένε στο χωριό μου.Αυτό καταφέρατε.Κάποτε θα γινότανε!

Ανώνυμος είπε...

Το επεισόδιο με το φτύσιμο τελέσθη εν βρασμώ ψυχής, με δικαστικό προηγούμενο ΑΘΩΩΤΙΚΟ σε δικαστήριο.

Επεισόδια σαν το προχθεσινό, έχουν οδηγήσει σε ΚΑΘΕΙΡΞΗ.

Επιβάλλεται υποβολή μήνυσης και άσκηση αγωγής από τον παθόντα.

Επιβάλλεται το θέμα να συζητηθεί στην ΕΕΡ συμφώνως προς το καταστατικόν αυτής.

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθείται ΑΥΤΟΦΩΡΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γ ωσι'αυτό λεβέντες καραμπουζουκλήδες,δεν το παρατραβάμε.Βρήκαμε έναν ηλίθιο,τον κάναμε ήρωα και να το αποτέλεσμα.Ο ψηλός τού πήρε μέτρα.Φανταστείτε μετά από αυτό,ο κθε θιγμένος από λιβελογραφήματα,να παραφυλάει σε τίποτα συλλόγου άλλους, πίτες θα θα κοπούν,και τι ζάχαρη άχνη έχει να σκορπιστεί σε μούρες.Θυμάμαι έναν πού ήταν αμέριμνος στο μαγαζί του,μπαίνουν δύο πελάτες κατεβάζουν τον γενικό να μην έχει κάμερες,τον ξεβρακώσανε και απλά τράβηξαν φωτό.Ετσι για χαβαλέ.Αυτά κάνουν οι καλοί πλακατζήδες ρε όχι μπουνιές στον Πειραιά,τον θαλαςοδαρμέν.Ξαναρωτάω λοιπόν αν βγαίνανε μαχαίρια δεν θα είχατε τύψεις,που με την δική σας προτροπή ο βλάκας πήρε φόρα;Ξαναρωτάω λοιπόν που θα φτάσει αν πέσε αν το ανθρωπάκι,που τοχετε ξεσκίσει ο Σωτήριος, και όποιος θιγόμενος κάνει το ίδιο με το ψηλό;Οσο είναι καιρός λοιπόν αφήστε τις ψευτομαγκιές.Μην έχουμε χειρότερα συμαζευτήτε.

Ανώνυμος είπε...

11 Ιανουαρίου 1944. Αγγλικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν γερμανικούς στόχους στον Πειραιά από τις 12 το μεσημέρι και για 3 ώρες. Από το ανηλεές σφυροκόπημα η πόλη θα υποστεί τεράστιες καταστροφές και τα θύματα θα φτάσουν τις 5.500.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5X5EfaGDMOU

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα πλέον ακολουθεί την Αστυνομική και Δικαστική οδό.

Προμελετημένη ενέργεια, συνεργοί, χρήση σωματικής βίας, σωματικές κακώσεις. Αυτά αφορούν μόνον κατώτερα βιολογικά είδη, ελαττωματικά άτομα. Οφείλουμε, οι δράστες να απομονωθούν και να τιμωρηθούν συμφώνως προς τους Νόμους. Σαφώς, ΔΕΝ έχουν και θέση στις δραστηριότητες της ΕΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σύ με την σιελόρροια,επειδή το δικόσου μαγαζί,είναι και συγχαρητήρια γι'αυτό,ΓΑΜΑΤΟ τεχνικών θεμάτων,πέστα από εδώ.Πές μας πού θα φτάσει να μήν έχουμε αγωνία.Δεν το περίμενες;Δεν μπορεί.Ολοι γελάνε τώρα με την πάρτι σου.Δεν είναι καθόλου δημοκρατικό η αυτοδικία,και είναι κατακριταίο.Μην παρασύρεσαι,παίξε με το χόμπι σου,μοιράσου τις σπουδαίες σου γνώσεις με συναδέλφους, πούλα και κανά καλώδιο και μέχρι εκεί.Ραντεβού θανάτου μάγκα μου,μόνο οι χούλιγκαν τα δίνουν(έτσι τα λένε)και η κοινότητα η δικιά μας δεν ανέχεται τέτοια.Δεν θά έχεις την ταμπέλα ρ/χνη και να κάνεις αυτά πού κάνεις.Γιατί να κυκλοφορήσει οτι σκοτωθήκανε δύο ρ/ες και να ξεφτιλιζονται οι υπόλοιποι.Κάνε λοιπόν τον σταυρό σου,που δεν γίνανε τα χειρότερα και κοίτα την δουλίτσα σου.Και οι υπόλοιποι αναρωτηθείτε:Θέλουμε ραντεβού θανάτου;Με την κρίση και την ανεργεία το μυαλό του άλλου δεν θέλει και πολύ...

2Μδης είπε...

Λοιπόν ούτε ραντεβού θανάτου χρειαζόμαστε ούτε ανώνυμους να απειλούν με μαχαιρώματα. Από το πρώτο περιστατικό καταδίκασα το συμβάν. Το ίδιο κάνω και για το δεύτερο.
Ο λόγος που δεν κάνω άλλη αναφορά αν και αυτη τη φορά ήμουν παρών, είναι ότι υπάρχουν αρκετοί που όταν δουν κάτι δημοσιευμένο αρχίζουν τα "πωπωπω διασύρεται ο ραδιοερασιτεχνισμός". Οι ίδιοι όταν δεν δινεται δημοσιότητα λένε "α ορίστε δεν γράφεις τι έγινε..."
Βασιστείτε λοιπόν στο ραδιοαρβύλα, ρωτάτε και τον gfh που αν και δεν ηταν παρών βγήκε και έγραψε, και απο εμένα όσοι θέλετε να μάθετε, πάρτε με τηλέφωνο...

Ανώνυμος είπε...

Εμ, οι μαγκιές φέρνουν άσχημα αποτελέσματα...
Βεγγέρα ήθελε να κάνει στον έναν, κορόιδευε τον ψηλό ότι την τρίζει την όπισθεν, προκαλούσε τους πάντες και τα πάντα, μιλούσε με αυθάδεια, φερόταν ζωωδώς...
Ε λογικό δεν ήταν κάποια στιγμή να του πάρουν μέτρα...?

Και δεν είναι ο μόνος υπόψιν...
Έχεις κι άλλη φύρα μαζέψει Γιαννάκη εδώ μέσα, που βρίζει ασύστολα, αλλά τον ανέχεσαι επειδή είναι γραφικός και ενίοτε σκνίπα...
Αυτό δε σημαίνει ότι όταν ανοίγει τον βόθρο του, δεν προσβάλει ανθρώπους...
Θα έλθει κι αυτουνού η ώρα, όμως όπως ήλθε και του "μάγκα με τα παχιά σάλια"...

Συμμαζευτείτε...

Γκιώνης είπε...

Να γουστάρουν οι ανώνυμες με τα φουστανάκια και τα χερια στα τσεπάκια.

https://www.youtube.com/watch?v=GZ1U8f9GJM8

Ρόμπες ρε γινατε για ακομα μια φορά.

Ρόμπες ξεβράκωτες.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Επεσε υποστηρίζοντας το δικιο του, την αξιοπρεπεια του και τον ανδρισμό του και καλά έκανε.
Πηγαίνετε να παίξετε πουθενα αλλού ρε κοράκια, γιούχα της καπιταλιστικής νομενκλατούρας, άποροι ιδεών. Δειτε το μαυρο μέλλον που σας πλησιάζει.
Ερχεται το τέλος της ράτσας σας δε το πήρατε χαμπάρι ακόμα?????????

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

"Θα έλθει κι αυτουνού η ώρα, όμως όπως ήλθε και του "μάγκα με τα παχιά σάλια"..."

Να μου το πεις να καταλάβω οτι εισαι εσύ. Να εισαι εσυ όμως εεεεεεεεεε.


Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Αλλαξε IP, computer, tablet, δικτυο, δωματιο, διαμερισμα, περιοχή, ΚΜ.
Θα σε βρω.

https://www.youtube.com/watch?v=OoaxVko0bwQ

Ετσι γιατι γουστάρουμε.
Ετσι μαθαμε να συμμετέχουμε στην κοινωνία.
Με το κεφάλι ψηλά.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Θα στο πω ότι είμαι εγώ, αλλά θα μου κάνεις κι εσύ μια χάρη...

Δεν θα τρέχεις μετά κλαίγοντας στην αστυνομία με τη δικηγόρο σου να υποβάλεις μηνύσεις, όπως τότε που κλαιγόσουν κι έλεγες ότι παρακολουθούσε το blog η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μην τυχόν και σου κάνουν κανένα κακό...

Έτσι...?

Γκιώνης είπε...

Προχωρα λέμε.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει τότε, όταν έλθει η ώρα σου, θα σου πω...

Ανώνυμος είπε...

Τον Γιάννη πάρτε τον τηλέ.Μήν τα γράψει και προσβάλει τον σαλιάρη...και κάνει εμένα τον ανώνυμο μάγκα.Λές και δεν μαθεύτηκαν τα πάντα.Αλλά η μαγκιά που διαφημίζετε εδώ που στο διάλο πήγε.Την ουρά στα σκέλια.Ποιός απείλησε με μαχαίρωμα,εσείς τον στείλατε στον λάκο,τον φιλαράκο σας.Και αναρωτήθηκα πολλές φορές στο παρελθόν εγώ,και ρώταγα αν είναι σοβαρά όλα αυτά τα λιβελογραφήματα,που συνεχώς φιλοξενούνται στο παρόν μαγαζί.Τώρα Γιάννη,όταν προέτρεπες τον βλάκα να πάρει μια ανάσα,για να ξαναφτήσει,τι να μας πείς.Τώρα αυτοί,που ψάχνανε τον ΑΜΑ,και σώνει και καλά τον εξαφάνησε ο δικός σου,τι λένε τώρα.Ρε που είσαστε στο 1900 με τα κουμπούρια;Συνέλθετε και σοβαρευτείτε κύριοι.Δεν προάγουν πολιτισμό,και μάλιστα αν θέλετε να λέγεστε(που δεν είστε)ρ/νες.Ακου πάρτε με τηλε.να μάθετε.Σιγά ρε Γιάννη,την άλλη περίπτωση την περιέγραψες σαν ποδοσφαιρικό αγώνα ρε.Τι φτηνοδικιολογία τώρα,αν έτσι λέτε, γιουβέτσι δεν λέτε.Κρίμα σε μια καλιά στιγμή τοκιότεψες.

takis perreas είπε...

Δεν απαντώ σε ανώνυμους και δεν διαφωνώ με κουτούς γιατί με ρίχνουν στο επίπεδό τους και με κερδίζουν εκ πείρας!
Εσύ ανώνυμε κατάφερες σε τρία σχόλιά σου να βάλεις πέντε αυτογκόλ! Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω σύντομα, με απλά λόγια και καλοπροαίρετα ξεκινώντας από το πλέον πρόσφατο.

11 Ιανουαρίου 2014 - 3:51 μ.μ.
“...Ραντεβού θανάτου μάγκα μου,μόνο οι χούλιγκαν τα δίνουν ...”
Τα ραντεβού τα δίνουν δύο!
Κωστάκη τι λέει και σε χαντακώνει ο φίλος σου; Δώσαμε κάποιο ραντεβού και δεν το ξέρουμε;!

“...Γιατί να κυκλοφορήσει οτι σκοτωθήκανε δύο ρ/ες και να ξεφτιλιζονται οι υπόλοιποι. .."
Μπουνιές παίξαμε σε πρώτη φάση κι έπειτα αφού σε νοιάζει αν θα ξεφτιλιστούν οι Ρ/Ε, όταν η συγκεκριμένη παρέα με ξεφτίλιζε με όλους τους ανήθικους τρόπους κατά την απουσία μου, δεν τους είδα τους Ρ/Ε να νοιάζονται για το καλό του χόμπυ.

“...πούλα και κανά καλώδιο ...”
Κάποιος “άλλος” ανώνυμος έγραφε ότι πριν το πουλήσω, του κάνω μια “επεξεργασία”. Και πάλι τότε, περιέργως, δεν υπήρξε κάποια Ρ/Ε αιδώς.

11 Ιανουαρίου 2014 - 3:37 μ.μ.
“...Το θέμα πλέον ακολουθεί την Αστυνομική και Δικαστική οδό. ..”
Αμήν Παναγία μου! Αυτό θέλω κι εγώ! Όταν ρώτησα τον Κωστάκη ποιός είναι ο “μεγαλέμπορας Παπαρέας” και τι εννοούσε όταν έγραφε “όπου τελιώνουν τα επιχειρήματα και η ψυχραιμία, αρχίζει το ψέμα και η μαλακία κε. Περρέα”, μου είπε ότι δεν εννοεί εμένα.
Θα ήθελα λοιπόν να του την κάνει αυτήν την ερώτηση ένας Αστυνόμος ή ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας( ο πραγματικός γιατί στον άλλον eisaggeleas έγραψε ένας “άλλος” ανώνυμος για την μάνα μου). Θα είχε το ίδιο θράσος και τρελίτσα ο Κωστάκης να τους απαντήσει δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα;

“... να τιμωρηθούν συμφώνως προς τους Νόμους. ..”
Αμήν Παναγία μου! Αυτό θέλω κι εγώ! Όλοι μαζί στον Κατή!!!

Ανώνυμος είπε...

Μι προυφουρά μλας!

takis perreas είπε...

11 Ιανουαρίου 2014 - 11:01 π.μ.
“... ...”
Διάβασε πρώτα τι σημαίνει λιβελογράφημα και πες μετά.
Θα σε συκοφαντεί ο κάθε ένας και θα σου βρίζει την μάνα κι εσύ θα λές, “ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα”

“...μπαίνουν δύο πελάτες κατεβάζουν τον γενικό να μην έχει κάμερες,τον ξεβρακώσανε και απλά τράβηξαν φωτό.Ετσι για χαβαλέ. ..”
Δεν πας καλά και μου δίνεις κακές ιδέες χαντακώνοντας ξανά τον Κωστάκη!
Να πάρω λοιπόν δυό-τρεις μαζί μου για να έρθουμε στα ίσια με τον Κώστα σε βάρος και σε ύψος, να τον στριμώξουμε σε μια σκοτεινή γωνιά και να τον ξεβρακώσουμε φωτογραφίζοντάς τον a la πλεημπόϋ.
Αυτό είναι άνανδρο και δειλό. Όταν εγώ του ζήτησα τον λόγο τις διαφορές ύψους/βάρους τις είχα υπόψη μου. Το ίδιο δίκιο θα είχα αν έριχνα μερικές το ίδιο δίκιο έχω και τώρα που άρπαξα μερικές. Τώρα, τα περί σουγιάδων, μαχαιριών και λοιπών, δεν αφορούν εμένα.

11 Ιανουαρίου 2014 - 3:34 π.μ.
“...Ακολουθείται ΑΥΤΟΦΩΡΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ..”
Μπα! Θα γίνει ο Κωστάκης αυτό που κατηγορούσε; Επώνυμος Κουκουλοφόρος;! Χε! Χε! Χε!

11 Ιανουαρίου 2014 - 3:31 π.μ.
“...Επιβάλλεται υποβολή μήνυσης και άσκηση αγωγής από τον παθόντα. ..”
Αμήν Παναγία μου! Αυτό θέλω κι εγώ! Να πάρω απάντηση στα ερωτήματα που έκανα του Κώστα και αυτός απαντούσε δια της τεθλασμένης!
Αστυνομικού και Εισαγγελέως ερωτώντος, πάσα ειρωνεία και τρελίτσα παυσάτω!!!

Ευτυχώς που δεν ζούμε σε κάποια ζούγκλα κι έτσι κανένα ύψος-μήκος-πλάτος-βάρος δεν είναι δυνατόν να επιβληθεί του Δίκιου.
Δεν θα σου απαντήσω. Κάθισα και τα έγραψα μεταξύ άλλων εργασιών, μήπως και δεις τα πράγματα από την απέναντι σκοπιά. Το ποτάμι κυλάει πάντα!

Γκιώνης είπε...

Ειστε δολοφόνοι.

Οταν μετα απο επίθεση βγαίετε και λέτε οτι θα φαμε και τους αλλους με μαχαίρια και θα τον εγαμαμαμμε μεσα στο μαγαζι του με φωτογραφιούλες σημαίνει οτι ειστε δολοφόνοι και ετσι θα σας αντιμετωπίζω.

Ετσι σας αντιμετωπίζω καιρό τώρα.


Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Και τοτε και τωρα δεν ετρεχα κλαιγοντας. Εσυ εισαι για κλαματα.
Τοσα χρονια ειμαι παρρόν. Εσυ που ήσουν? Για πες μας ρε γίγαντα?

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Και πως στο διαολο γινεται εμεις να ειμαστε παρρόν και εσεις παντα απούσες? Πως γίνεται αυτο το πράμα ρε παιδί μου. Και μετα ιστορίες και συμπεράσματα της πίτσας.
Παντως ειστε τραγικοί. Ειστε κλαψομουριδες. Παρτε μαχαίρια, πριονια, φτυαρια, μπαλταδες και οτι αλλο. Α μη ξεχασετε να πάρτε φόρα.

Εγω δηλώνω παρρόν.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γκιώνης είπε...

Για το μελλον θα δουμε.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Παρρον μέλλον ηλίθιε. Πλακα που κάνουμε.Ε. Χιούμορ? Ε? καταλαβαίνεις? Ε?

Οταν θα έρθει η ώρα μου δεν θα εχει πλακιτσα ανώνυμα. Ε?

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Μπουνιες στη Τουρκικη Βουλή

http://fimotro.blogspot.gr/2014/01/blog-post_12.html

Προφυλακιστέοι οι Βουλευτές της ΧΑ

http://nonews-news.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1277.html

Ερχεται η σειρά σας.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Καθίστε ρε αναπαυτικά στο καναπέ σας και ταϊστε ψευτικα όνειρα τις συντρόφους σας και τα παιδιά σας. Καλή υγεία.

Εγω θα συνεχίσω.

https://www.youtube.com/watch?v=-ekfej_kmHQ

Viva la liberta. Per Sempre.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Πυξ λαξ και iPad
Πλήρης περιγραφή του αγώνα

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4203.html

Ανώνυμος είπε...

Οταν λέω θα πάω στήν Ενωση,και προσκαλώ να τπυ κάνω ένα CQ, δεν είναι ραντεβού,και δεν είναι απειλή πώς δεν τελειώσαμε.Την στιγμή όυ όλοι γνωρίζουν για την συμπεριφορά σου,στο άτομο που καλείς σε...γεύμα εργασίας.Αντε ρε!Δεν με ξέρει ο Κώστας,Κωστάκης,σας κόβω για συμφιλίωση αυτό θέλω.Μετά από τέτοια γεγονότα ξεπετάγονται οι καλύτερες φιλίες.(Θα ζηλεύουν οι άλλοι).Δεν με ξέρεις ούτε εσύ,φυσικά ούτε εγώ εσένα.Εδώ την βρίσκω,όπως πολλοί άλλοι και έχω βγάλει άποψη,πώς φταίς παρασύρεσαι και το δικό σου μαγαζί τόχεις τζάμι,αυτό το προσβάλεις.Και φταίει και ο Γιάννης με την ανοχή του,και την προτροπή του δεν βάζει φρένο.Μην απαντάς δεν χρειάεζετε,παίζω μπάλα μόνος μου.Το σου γράψανε σου είπανε,ενώ απουσίαζες ρε σύ είναι για μικρά παιδιά.Και το σπίτι και τα άλλα, αν θίξανε μόνος σου έπεσες στο επίπεδο του χαζού.Ωρέ και τι έγεινε θίχτηκες.Εξαρτάται όμως μάγκα μου,ποιός τα λέει πώς τα λέει.Άρα τους είχες σε μεγάλη υπόληψη αυτούς.Περαστικά σου αρχηγέ μου,και εγώ θα εξακολουθώ να μαθαίνω για κεραίες και άλλα τεχνικά θέματα,και να παραβλέπω τα παιδιαρίσματα των μεγάλων.Για τον άν γινότανε το χειρότερο,το πήρατε αλλιώς. Ετσι σας βολεύειΤα πήρατε αλλιώς.Κοιτάχτε μήν πέσετε έξω.

Ανώνυμος είπε...

Δυσλεξία;

Costas SV1XV είπε...

Περιστεράδες στα 70 cm

Δυστυχώς η συχνότητα 434.775 σήμερα έχει καταληφθεί από "περιστεράδες", και μάλιστα όχι με LPD (10mW) αλλά με αρκετά μεγάλη ισχύ που καλύπτουν όλη την Αττική.

Περαστικά μας

DE SV1XV

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τη ζημιά. Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν το χόμπυ τους. Που να μιλήσουν; Αφού στα 145 μιλάνε οι κυνηγοί.

Γκιώνης είπε...

11 Ιανουαρίου 2014 - 10:54 μ.μ.
11 Ιανουαρίου 2014 - 11:51 μ.μ.
12 Ιανουαρίου 2014 - 12:03 π.μ.

Θα τα υπογράψει κανενας ρε παιδια?

Αφηστε τις αγαπες, τις φιλιες και τους έρωτες.

Αντε ντε.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε, όταν έλθει η ώρα σου, όπως ήλθε και του σάλια...

Μη βιάζεσαι...

Ανώνυμος είπε...

Το 2014 μπήκε με καταιγίδες!

Γκιώνης είπε...

13 Ιανουαρίου 2014 - 1:24 π.μ.

Μπα δε νομίζω.
Θα με δεις νωρίτερα.
Θα τις μαζεψεις πριν την ώρα σου.
Εχουσιν γνωσιν οι φύλακες.
Σε δωσανε.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

"Εμ, οι μαγκιές φέρνουν άσχημα αποτελέσματα...
Βεγγέρα ήθελε να κάνει στον έναν, κορόιδευε τον ψηλό ότι την τρίζει την όπισθεν, προκαλούσε τους πάντες και τα πάντα, μιλούσε με αυθάδεια, φερόταν ζωωδώς...
Ε λογικό δεν ήταν κάποια στιγμή να του πάρουν μέτρα...?

Και δεν είναι ο μόνος υπόψιν...
Έχεις κι άλλη φύρα μαζέψει Γιαννάκη εδώ μέσα, που βρίζει ασύστολα, αλλά τον ανέχεσαι επειδή είναι γραφικός και ενίοτε σκνίπα...
Αυτό δε σημαίνει ότι όταν ανοίγει τον βόθρο του, δεν προσβάλει ανθρώπους...
Θα έλθει κι αυτουνού η ώρα, όμως όπως ήλθε και του "μάγκα με τα παχιά σάλια"...

Συμμαζευτείτε..."

Θα το υπογράψεις λέμε.


Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

"Το κειμενάκι"


Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο Νελσον Μαντελα ήταν τρομοκράτης.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q84/s720x720/1459956_634294979946598_2108092092_n.jpg

Να ζουμε να τα θυμόμαστε.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Λες? Δε νομιζω.
Που ήσουν?
Δε σε είδα.
Θα έρθεις? Οχι ρε και δε σε είδα?

https://www.youtube.com/watch?v=CuEoHzCKNpQ

Για πες.

Γκιώνης

takis perreas είπε...

Για να τελειώνουμε από εδώ αφού ήδη έχει ανέβει νέα ανάρτηση.
Δύναμη δεν συνεπάγεται Δίκιο.
Αν ήταν έτσι, οι μπασκετμπολίστες θα κοπάναγαν τον κόσμο μόνο και μόνο γιατί είναι ψηλοί!
Το θέμα δεν έχει λήξει.

about rityOnm είπε...

Λυπάμαι που θα σε απογοητέυσω αλλά εκεί από όπου ήλθες ο κόσμος λέει: "Might makes right". Στο μέλλον να περιορίζεσαι σε θύματα που είναι κοντά στα κιλά σου.

Ανώνυμος είπε...

.....ή σε κότες....

takis perreas είπε...

@ rityOnm

To "Might" επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών.
Μία από αυτές είναι η δύναμη της θέλησης.
Αν νομίζεις ότι θα με σταματίσουν 30 περισσότερα εκατοστά ή 30 παραπανίσια κιλά, είσαι μακρυά νυχτωμένος!
Έχεις υπόψη σου τό defiance?!

Ανώνυμος είπε...

Ρε χούλιγκαν που θα το πάς;Και μεά μου λές για ανώτερο άτομο.Ρε κάτσε στ'αβγά σου.Εγώ θα βγώ αληθινός. Ποιόν πολιτισμό ρε προάγετε;Του οφθαλμόν αντί οφθαλμού;Δεν βγάζει πουθενά ρε Καλαματιανέ,άραξε.

strainer Eopital είπε...

"To "Might" επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών."

Την περασμένη Τετάρτη είδαμε την ορθόδοξη ερμηνεία, του λεξικού της Οξφόρδης.



Γκιώνης είπε...

Μαγκια τα ανωνυμα σχολια.
Μαλακια οι ανωνυμες απειλες.
Υγεια να έχουμε.
Καλη συνεχεια σε όλους.

Γκιώνης

ΥΓ Καλα δε λεω για εσενα. Εσυ δεν εισαι πια ανωνυμος.

Ανώνυμος είπε...

Γκιώνη,εμείς είμαστε με και για τον Τάκη.Εσένα ούτε που σε γνωρίζουμε.Μόνο κάτι γραφούμενα σου στου εισαγγελέα.Δεν σε αφορούν λοιπόν τα σχόλια πρός τον Τάκη.Εκτός και αν είσαι και αυτού τσιράκι να μας το πεί ο ίδιος.

Unknown είπε...

"might"
Πώς περιγράφονται; Ποιες είναι οι προδιαγραφές τους;
Η σωματική δύναμη και το ύψος; Δεν νομίζω. Εάν αυτά είναι τα μόνα τους προσόντα, τότε η ικανότητα τους να σχεδιάζουν για το μέλλον είναι πολύ περιορισμένη. Άλλοι όμως, με άλλου είδους προσόντα έχουν σχεδιάσει, προετοιμαστεί, εξοπλιστεί για αρκετές "κινήσεις" μπροστά, για 60 ή για 130 έτη μπροστά. Δεδομένης και της αυξανόμενης πολυπλοκότητας καθώς και της πύκνωσης του ιστορικού χρόνου, όσοι βασίζονται στη σωματική και μόνο δύναμη αποτελούν ήδη ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!

Γκιώνης είπε...

"Γκιώνη,εμείς είμαστε"

Ομαδούλα?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

"Την περασμένη Τετάρτη είδαμε την ορθόδοξη ερμηνεία, του λεξικού της Οξφόρδης."

Μακράν το καλύτερο σχόλιο, που έχω διαβάσει...
Ακόμα το διαβάζω και λύνομαι από τα γέλια...

Πάντως SV1Ανώνυμε, τις προδιαγραφές του "might" τις έθεσε ο ίδιος ο Περρέας όταν ξεκίνησε να προκαλεί με την ζωώδη συμπεριφορά του, με τα παχιά σάλια του και με τις "βεγγέρες" που δήθεν θα έκανε σε συνάδελφο, μόνο και μόνο επειδή είδε τον έπαιρνε σωματικά...
Τα ίδια άλλωστε έκανε και πριν δυο-τρία χρόνια σε χαμφεστ, όταν έλεγε πουλώντας άκρατη μαγκιά σε άλλον συνάδελφο "όταν έρθουν τα φιλαράκια σου, θα τα γαμήσω"...
Βέβαια κάπου ήξερε τι τον περιμένει, γιατί από τότε έλεγε για τον ψηλό ότι "είναι νεώτερος και δυνατότερος", πλην όμως δεν σταμάτησε να προκαλεί και να τρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη...
Και μια το ένα, μια το άλλο έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να του αργάσουν το τομάρι...

Έτσι κάνει και το άλλο το καλόπαιδο και κάποια ημέρα θα πάθει μία από τα ίδια, αλλά τουλάχιστον αυτός έχει και το ελαφρυντικό της μη συνεχούς νηφαλιότητας και κάπου τον λυπάσαι κιόλας...

Ποίος τους φταίει μετά λοιπόν, αν όχι το κακό τους το κεφάλι (και αυτοί που λανθασμένα τους αβαντάρουν φυσικά)...?

Μόνοι τους δεν προκαλούν τον προσδιορισμό της λέξης "might"...?

2Μδης είπε...

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές...

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, σ'αρέσει πάντως η ίντριγκα ρε παιδί μου.Πυροδοτείς για πλάκα.Γιατί δεν κάνεις τον πυροσβέστη, αφού ξέφυγαν τα παιδιά;
Λέτε να μην γράφουμε ανώνυμα.Εσύ μας δίνεις το δικαίωμα.Και όνομα να γράψω,σε μια στραβή,θα ψάξουν και τι σώβρακο φοράωΔεν πειράζει,σε καμιά Ένωση να σου κάνω ματ.

2Μδης είπε...

Βρε βλάκα, εγώ σου δίνω το δικαίωμα να γράψεις. Δεν σε αναγκάζω να κρύβεσαι.

Άμα θες συζήτηση λοιπόν κάνε συζήτηση και άσε τις παπαριές τι κάνω και τι δεν κάνω. Από νούμερα είναι γεμάτο το δίκτυο δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί σου...

Και όσο για τις απειλές φρόντισε να τις θυμηθείς λίαν συντόμως... Όχι δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα. Άντε ηλίθιε... Που νομίζετε ότι έριξε δυο φάπες ο μαλάκας και το πήρατε πάνω σας.
Μέχρι εκεί είσαστε ικανοί.

Κρύψου λοιπόν μην τυχόν δουν το σωβρακό σου και γράφε ανώνυμα. Δεν είσαι για τίποτα καλύτερο. Βλάκα.

Γκιώνης είπε...

"Μακράν το καλύτερο σχόλιο, που έχω διαβάσει..."

Υμαρτον και ελέησον ημάς.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ να είσαι καλά.