Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Εισαγωγικό σεμινάριο επικοινωνιών του ΣΥ.Ρ.ΜΑ, στην 33η Σχολή Λεμβάρχου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, στο Βόλο

Στις 24 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο εισαγωγικό σεμινάριο στο ραδιοερασιτεχνισμό, μετά από πρόσκληση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, στα πλαίσια της 33ης Σχολής Λεμβάρχου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους.

Από την μεριά των προσκόπων ομιλητής ήταν ο Κος Κώστας Χατζησταματίου, ενώ το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Μαγνησίας εκπροσώπησε ο Μανώλης Καραβίδας – SV4PBH.


Το πρώτο μέρος της παρουσίασης αφορούσε της επικοινωνίες στη θάλασσα μεταξύ ναυτοπροσκόπων και αναλύθηκε από τον τοπικό έφορο. Επίσης έγινε αναφορά στις ασυρματικές επικοινωνίες με πομποδέκτες marine.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις επικοινωνίες εκτάκτου ανάγκης και στη λειτουργία του πανευρωπαϊκού αριθμού έκτακτου ανάγκης “112”

Στη συνέχεια ακολούθησε σύντομη παρουσίαση του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Μαγνησίας (ΣΥ.Ρ.ΜΑ) από τον SV4PBH. Στα πλαίσια της παρουσίασης έγινε αναφορά στην ιστορία του Συλλόγου και στη συνέχεια αναλύθηκε ο ραδιοερασιτεχνισμός ως χόμπι. Μέσω οπτικού υλικού, οι συμμετέχοντες κατανόησαν ποιος είναι ο βασικός εξοπλισμός ενός ρ/ε σταθμού, περιεργάστηκαν από κοντά φορητούς πομποδέκτες και ενημερώθηκαν για την ισχύουσα νομοθεσία καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αποκτήσουν άδεια ραδιοερασιτέχνη.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με πραγματοποίηση επαφής με ραδιοερασιτέχνες της περιοχής.

Ο ΣΥ.Ρ.ΜΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.


SV4PBH
Εμμανουήλ Καραβίδας


Σύνδεσμοι

-       Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Μαγνησίας: www.sz4srm.gr

-       Σώμα Ελλήνων Προσκόπων: www.sep.org.gr

55 σχόλια:

SV4PBH Manos είπε...

Γιάννη ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

73 de SV4PBH Μάνος

Γκιώνης είπε...

Μπραβο Μανο

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

http://greekcb.blogspot.gr

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και πάλι μπράβο σε τέτοιες αξιόλογες (ατομικές η συλλογικές) πράξεις που προάγουν το χόμπι και προσπαθούν να προσελκύσουν νέους στο χώρο αυτής της απίστευτης εμπειρίας του να ασχοληθείς με αυτό το πολυδιάστατο χόμπυ το ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ . Πράξη που πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να την αγκαλιάζει και να την στηρίζει και να έχει την δική του συμμετοχή !!!
Στην περιοχή μου όμως συνέβη το αντίθετο : ομάδα ραδιοερασιτεχνών (10 άτομα τοπικοί ρ/ε ) από διαφόρους συλλόγους (Ε.Ρ.Δ.Ε. – Ε.Ε.Ρ. – Ε.Ρ.Δυ.Π. ) οργάνωσε εκδήλωση σε Γυμνάσιο ΑΙΓΙΟΥ με θέματα : Ραδιοερασιτεχνισμός , η συμβολή των Ραδιοερασιτεχνών σε καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης , κώδικας MORSE γλώσσα επικοινωνίας , Ήλιος και διάδοση Ραδιοκυμάτων και γνωριμία των παιδιών με τον ασύρματο.
Μια 4ωρη εκδήλωση με στήσιμο 2 σταθμών ( HF – V-UHF) για πραγματοποίηση επαφών , που είχε σκοπό την προσέλκυση νέων !!!!!
Μετά από την προετοιμασία 2 μηνών και λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση της …… πρόεδρος συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών παρενέβη στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε!!!!!!!!!!
Η παρέμβαση έγινε για αδιευκρίνιστους λόγους που μόνο αυτός ή μια αρρωστημένη φαντασία μπορεί να εξηγήσει !!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για δώσε και άλλα στοιχεία, ονόματα κλπ. Καιρός να απομυθοποιούν κάποιοι.
Αν δεν το κάνετε θα συνεχίζουν να ταλανούν το χόμπι.

Ανώνυμος είπε...

απομυθοποιηθούν ήθελα να γράψω

2Μδης είπε...

Σχετικά με τα πιο πάνω θέλω να πω, ότι χαίρομαι που κάποιους συλλόγους εκτός Αθηνών, τους γνώρισα σε καλές στιγμές με άξιους και δραστήριους συναδέλφους.
Εύχομαι να φτιάξουν πάλι τα πράγματα...

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Γκιώνης είπε...

Ξέμεινα απο μελάνι και δε μπορω να τυπώσω τις προτάσεις μου για το καταστατικό. Προλαβαίνω να τις στείλω χειρόγραφες?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και από μένα.

Η παραπάνω δημοσίευση αφορά την ΕΡΔΥΠ. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο πρόεδρός της έδρασε χωρίς την συγκατάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και ως εκ τούτου δεν πρέπει να χρεωθούν τα δικά του λάθη στο σύλλογο. Ελπίζω να υπάρξουν κάποια στιγμή εξελίξεις που θα επαναφέρουν το σύλλογο σε καλύτερα μονοπάτια. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. 73 de Πάνος SV3DCX

Ανώνυμος είπε...

Δ. Σ. ΕΡΔΥΠ

Δείτε φάτσα προέδρου για να ξέρετε για τι μούτρο μιλάμε. Συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους που τον εξέλεξαν.

2Μδης είπε...

Τα έργα χαρακτηρίζουν, όχι η φάτσα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΜΟΤΗΤΑΣ,ΑΛΛΑ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΛΕΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΕΩΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ,ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!!!! Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ 2012 ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΑΝ ΩΣ Δ.Σ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ? ΟΙ ΑΜΕΜΠΤΟΙ!!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΕΛΕΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!!!!!! F/S!

Ανώνυμος είπε...

Αν μιλάς για το Βασίλη, πρέπει να σου θυμίσω ότι υπεύθυνος για τον εξευτελισμό του, ήταν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος. Εγώ προσωπικά ζήτησα συγνώμη εκ μέρους όλου του συλλόγου από το Βασίλη για ότι έγινε και καταδίκασα αυτό που έγινε σαν μέλος του ΔΣ. Και επειδή πάντα υπογράφω τα λεγόμενά μου...
73 de Πάνος SV3DCX

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε ανώνυμε θα ήθελα να σου πω ότι: και εγώ από την πλευρά μου σαν μέλος της ΕΡΔΥΠ και μέλος του ΔΣ της διαμαρτυρήθηκα για την πράξη αυτή που έγινε στο τέλος της κλήρωσης τις λαχειοφόρου και πηρά προς απάντηση από τον πρόεδρο του συλλόγου με το γνωστό του τρόπο : έλα τώρα να σπάσουμε και λίγη πλακά !!!!
SV3ICK Φώτης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

sv3dcx υποψήφιος στην επόμενη γενική συνέλευση για οριστική διαγραφή από μέλος της ΕΡΔΥΠ λόγω απρεπούς συμπεριφοράς προς τα μελοι του συλλόγου.
sv3ick με απόφαση του Δ/Σ διαγραφή απο ολες της δραστηριότητες του συλλόγου λόγω προσβολής του Δ/Σ και των μελών του συλλόγου τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Δεινόσαυροι υπάρχουν παντού

Ανώνυμος είπε...

...και βροντόσαυροι...!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να παραδειγματιστούν και το ΔΣ της ΕΕΡ να πάει για διαγραφή το 2μδη;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΟΙ ΜΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΣΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΠΑΙΔΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΓΩΙΣΣΤΕΕΕΕΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στην Πάτρα και δεν μπορώ να λάβω θέση. Τα λίγα που ανακοινώθηκαν εδώ δίνουν την εντύπωση ότι η μαγιά χάλασε. Όταν υπάρχουν διχογνωμίες σε τέτοιο βαθμό καλό θα είναι να υπάρξει και ένας άλλος σύλλογος. Η ύπαρξη πολλών συλλόγων δεν είναι ταμπού. Η σωστή λειτουργία τους είναι το ζητούμενο, πολλές πόλεις έχουν δώσει το παράδειγμα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλε μου ΑΝΩΝΥΜΕ εγώ τιμωρήθηκα για την “απρεπή μου συμπεριφορά” στη ΓΣ γιατί ζήτησα να τηρηθεί η σωστή διαδικασία στη συνέλευση οπός και αλλά μέλη .
Ζήτησα που λες τα πρακτικά ΔΣ & ΓΣ τις 26/2 2012 στα γραφεία του συλλόγου παρουσία και άλλων συναδέλφων να τα διαβάσω και με αίτηση να μου τα δώσουν !
Τα πρακτικά ΔΣ είχαν γραφεί ενώ από τη ΓΣ δεν ήταν γραμμένα !!!
Σε συνεδρίαση του ΔΣ (128 -19/2/2014) τις ΕΡΔΥΠ χωρίς να κληθώ σε απολογία , χωρίς να έχουν γραφτή τα πρακτικά από τη ΓΣ που θα ήταν και απόδειξη για την τιμωρία ή όχι και μετά από μυστική ψηφοφορία που δεν επιτρέπετε για το ΔΣ διότι εκεί το κάθε μέλος λέει την άποψη του για να γράφονται στα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ άλλωστε ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτού του βιβλίου !!!!
Τιμωρήθηκα με την πιο κάτω διαδικασία: μετά από την καταμέτρηση των μυστικών ψήφων που είχε αποτέλεσμα 3 υπέρ 3 κατά 1 λευκό (ισοψηφία)και λόγο ότι δεν υπήρξε αποτέλεσμα τότε λόγο ισοψηφίας ο πρόεδρος (εισηγητής για την τιμωρία μου ) ζήτησε σπάζοντας την ‘μυστικότητα’ να μετρήσει διπλή η ψήφος του…. λόγο προέδρου ….. για να μετατραπεί 4 υπέρ – 3 κατά … ισχύοντας εδώ ο κανόνας για την φανερή ψηφοφορία !!!! …….και μου κοινοποιήθηκε η απόφαση ΔΣ ( 288/ 19-2-14) με e mail (με το προσωπικό mail του προέδρου ΔΣ και όχι από το mail του συλλόγου) .
Τα συμπεράσματα δικά σου!!!
ΥΓ. Σε περίπτωση διευκρινήσεων και βεβαίως διατηρώντας την ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ είμαι στη διάθεση σου με την έως τώρα αλληλογραφία από την ΕΡΔΥΠ που έχω στα χέρια μου γιατί εκκρεμή αίτηση μου προς το σύλλογο από 26/2 /14 με χρον. όριο 28/2/14 λόγο φωτοαντιγράφων που ακόμα δεν τα έχω παραλάβει έως και σήμερα 29/3/14.
Με απάντηση (290 /28-214) ότι:

Σας γνωρίζουμε ότι το αίτημα που καταθέσατε στο Δ.Σ του συλλόγου την 26-04-2014 για χορήγηση φωτοαντίγραφων από το βιβλίο Γενικών συνελεύσεων όσο και από το βιβλίο συνεδριάσεων του Δ.Σ δεν δύναται να πραγματοποιηθεί στα χρονικά όρια που θέσατε, λόγω κολλήματος του προέδρου της εξελεγκτικής επιτροπής.
Το αίτημα σας θα εξετασθεί το συντομότερο δυνατό, και πάντα με προτεραιότητα αιτημάτων που κλίνουν προς το γενικότερο καλό του συλλόγου


SV3ICK (ο τιμωρημένος)

Ανώνυμος είπε...



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 20/3/2014
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε & Δ. Ε. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ Αριθμ. Πρωτ.
ΚΕ.ΣΥ.Π. ΠΑΤΡΑΣ






Διεύθυνση: Γιαννιτσών 5 και Ηπείρου 26223 Πάτρα
Τηλέφωνα: 2610- 465832
2610-465833
FAX: 2610-465840
Email: kesypp @gmail.com
Υπεύθυνοι: Φραγκάκης Σταύρος
Παππά Μαρία


ΠΡΟΣ:


ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια επιστολή»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας σας ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη προσφορά σας κατά τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου, που έγινε στις 16 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο των δράσεων του Δικτύου «Escape: Μια εκπαιδευτική αθλητική πρόκληση για την ανάπτυξη της αυτογνωσίας των μαθητών» που συντονίζει το ΚΕΣΥΠ Πάτρας της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας.
Παρακαλούμε να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες μας προσωπικά σε όλους τους εθελοντές ραδιοερασιτέχνες, που με ζήλο και ενδιαφέρον συνεργάστηκαν άψογα με την οργανωτική επιτροπή και συνέβαλαν ουσιαστικά στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Σας ευχαριστούμε επίσης γιατί με την παρουσία σας δώσατε στους μαθητές μας ένα μήνυμα για τη σημασία του εθελοντισμού και την πολύτιμη προσφορά του σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα.








Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε @ 10:21

ποιούς ραδιοερασιτέχνες της Πάτρας εννοείς? Τα μέλη του ΔΣ που μπερδεύουν το αμερικάνικο με το ελληνικό band plan και μιλάνε στο 146725 ή τον πρόεδρο που αδιαφορεί για το Διοικητικό του συμβούλιο και παίρνει αποφάσεις μόνος του εκθέτοντας το Σύλλογο στο πανελλήνιο? Σέβομαι το δικαίωμά σου να σχολιάζεις ανώνυμα αλλά μήπως να μας έλεγες και το διακριτικό σου, έτσι για μία αλλαγή?

73 de Πάνος SV3DCX

2Μδης είπε...

Να προσέχουν εκεί στο 146,725 γιατί έχει και εδώ ο Μίλτος κάτι "καναλάκια" μην τύχει και πατηθούνε...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι άραγε να δημιουργούνται¨ ΚΑΝΑΛΑΚΙΑ¨¨ και κυρίως απο αδειούχους εχουμε αναρωτηθεί ποτε ?
Μήπως έχουμε ευθύνη όλοι γι αυτο?

takis perreas είπε...

ΡΑΔΙΟ-ΕΛΛΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ!

Πάλι πρώτοι οι Έλληνες Ραδιοερασιτέχνες κατοχύρωσαν το δικαίωμα εκπομπής στο δεύτερο μισό της μπάντας των 2m!
Τώρα το σκέπτονται στην Μ. Βρετανία αν θα δώσει η OfCom το 146-147 για ραδιοερασιτεχνική χρήση!
Roger G3XBM
Εμείς με το "σπαθί" μας και με τον Μίλτο το έχουμε καταφέρει!
Μίλτο ζεις! Εσύ μας οδηγείς!!!

Γκιώνης είπε...

J43TR ειναι στον αέρα τα παιδιά.
7188,5
Και J42T
Καλή επιτυχία και καλές επαφές σε όλους.

Γκιώνης


ΥΓ 146-147 ειναι η μπεϊκον Zone.
Μαθαινεις συνταγές για ενα όμορφο μπαρμπεκιου το Σαββατοκύριακο.

Costas SV1XV είπε...

Γιατί δημιουργούνται καναλάκια:

1. Για να μιλάμε και με τους μη αδειούχους φίλους μας και την οικογένεια μας για άσχετα θέματα.
2. Για να μιλάμε άσχημα όταν θέλουμε.
3. Για να βάζουμε μουσική.
4. Για να πολιτικολογούμε (το σπόρ τελευταία καλλιεργείται και μέσα στις ερασιτεχνικές μπαντες).
5. Για να στήνουμε περίεργα link και διασυνδέσεις χωρίς περίπλοκη αδειοδότητηση.
6. Γιατί έτσι μας αρέσει, λογαριασμό θα σου δώσουμε ρε;

Ανώνυμος είπε...

@6:49 όχι, ευθύνη δεν έχουμε όλοι για τα καναλάκια ή οτιδήποτε συμβαίνει εκτός ρ/ε ζωνών. Οι περισσότεροι ούτε ακούμε εκεί.
Για τους συναδέλφους που επώνυμα ανέφεραν κάποια περιστατικά λυπάμαι, που συμβαίνουν αυτά. Μάλιστα σήμερα τόσες δεκαετίες μετά από την "θερμή" περίοδο δεινοσαύρων κατά... δεινοσαύρων.

Ανώνυμος είπε...

@6:49 όχι, ευθύνη δεν έχουμε όλοι για τα καναλάκια ή οτιδήποτε συμβαίνει εκτός ρ/ε ζωνών. Οι περισσότεροι ούτε ακούμε εκεί.
Για τους συναδέλφους που επώνυμα ανέφεραν κάποια περιστατικά λυπάμαι, που συμβαίνουν αυτά. Μάλιστα σήμερα τόσες δεκαετίες μετά από την "θερμή" περίοδο δεινοσαύρων κατά... δεινοσαύρων.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ ? ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΘΕΣΑ!!!!!

takis perreas είπε...

@ Ο/Η Costas SV1XV είπε..

Χρειάζεται call-sigh για όλα αυτά Κώστα μου;
Κότσια και κάκαλα χρειάζεται η πειρατεία κι αυτοί δεν τα 'χουν.

Γκιώνης είπε...

Ριξε τα δικα σου τα γιου στα βε και εγω θα ριξω τα βε στα γιου απο το βουνο για με ακους απο το αλλο.

Για παρε να σε ακουσω.

Τι δε καταλαβαίνεις.

Γκιώνης

Costas SV1XV είπε...

"Χρειάζεται call-sigh για όλα αυτά Κώστα μου;"

Απλώς το έχουν δίπορτο και κινδυνεύουν λιγότερο σε περίπτωση τυχαίου ελέγχου. Από τη στιγμή που τα ενδιαφέροντα ενός ερασιτέχνη περιορίζονται στενά στα FM και τους επαναλήπτες, οι συμπεριφορές αυτές είναι μόνο ένα βήμα μακριά. Π.χ. σε μια άλλη πόλη της Πελοποννήσου με μεγάλη ραδιοερασιτεχνική παράδοση, τα 2m έχουν ερημώσει πλήρως και όλοι, αδειούχοι και μη, είναι στους 143 & 146 MHz και έχουν στήσει και αναμεταδότη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι ωραίοι είστε εσείς οι Πατρινοί !!!!! ααααααα ρε Ναπολέων πρόεδρε-βοσκέ !
Βλέπω από τη σελίδα σας στο διαδίκτυο ότι είστε μέλη : της πολίτικης προστασίας ΓΓΠΠ , της γραμματείας αθλητισμού ΓΓΑ ΝΓ , παρατρεχάμενοι του Δήμου και για αυτό εξηγείτε ότι όπου αγώνας δρόμου και εσείς μέσα( μάλλον κάτι τρέχει )….μαζί με τους Σαμαρείτες, διασωστες, την ΕΛΠΑ , την ΕΟΔ ,την RSF Hellas που την ίδια δουλεία κάνουν κ.α. ή σπονσοναρατε το ραδιοερασιτέχνη δρομέα σας .
Τώρα που βλέπω μαραθώνια διαδικασία για την αλλαγή του καταστατικού για την ΕΕΡ με τη συμμετοχή δεινόσαυρων ,καρεκλοκενταύρων, υποκριτών, φαρισαίων κ.α. θα είναι αγώνας δρόμου ελάτε και εσείς για την υποστήριξη του .
Δε λέω κάλος ο εθελοντισμός αλλά χάσαμε το ραδιοερασιτεχνισμο κυνηγώντας τα σορτσάκια !!!!!!!!!!!!!!! και σε ένα καναλάκι έμαθα ότι ο πρόεδρος σας είχε την ίδια άποψη πριν πάρει το θρόνο !!!!! ααααααααααααααα ρε Ναπολέων ????????

2Μδης είπε...

Ο τελευταίος ανωνυμος είπε μια μεγάλη αλήθεια: ότι με όλα τα άσχετα χάσαμε τον ραδιοερασιτεχνισμό.
Αυτό θα μπορούσε να διασφαλιστεί και θεσμικά πχ μέσω καταστατικού, ότι οι σύλλογοι θα έπρεπε να εχουν ως βασικό σκοπό τις ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες, αλλά στην περίπτωση της ΕΕΡ αυτό αντιμετωπίστηκε αρνητικά!
Αύριο λήγει και η παράταση της προθεσμίας για υποβολή προτάσεων. Αν δεν στείλατε ακόμα έχετε μια μέρα μπροστά σας για να στείλετε.
Τουλάχιστον, θα έχετε να λέτε ότι το προσπαθήσατε...

Ανώνυμος είπε...

...ΩΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΧΥΜΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΕΣΟΨΥΧΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΝΕ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εντύπωση μου εκανε η διάπραξη του εγκλήματος οπου με αυτοσχέδιο "μαχαίρι" ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ αλλά ενας αυτοσχέδιος σαν σουγιάς που ο βαρυποινίτης τον ειχε "στρέψει" σαν τσιγκέλι στο ακρο του.
Το "βύθισε" στον λαιμό του θύματος και τον ¨τράβηξε" εξω ολες τις καρωτίδες και αρτηρίες.
Φρικτά πράγματα αλλά ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΗ 2012 -2013 και...λιγουλάκι το 2014 ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ μέσα στην περίοδο της Οικονομικής Κρίσης.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
2Μδης είπε...

Παραπομπές (link) σε χρυσαβγίτικα μπλογκ απαγορεύονται!

Γκιώνης είπε...

18365 πάντος ειναι τα Goody's delivery για παραγγελία.

Γκιώνης

ΥΓ Νενεκοι εισαστε και τιποτε άλλο.

Γκιώνης είπε...

http://4.bp.blogspot.com/-W8-opT3V2es/UziM67RDf8I/AAAAAAABJ84/BwUo1H7VVfI/s1600/1891539_685706974805398_53478661_o.jpg

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

31 Μαρτίου 2014 - 10:07 μ.μ.

Με μεγάλη μου χαρά θα μοιράσω το σχολιό σου.
Χαιρομαι που ολοι οι παρακρατικοί εχετε περιελθει σε αδιέξοδο.
Λυπάμαι που εσεις βρήκατε βήμα διαφίμησης των αντιλήψεων σας στο παρόντα ιστότοπο.
Δε κανω διάλογο με καμία κρατική υπηρεσία. Ομως το σχολιό σου θα γινει γνωστό. Λυπάμαι τοσο για εσενα όσο και για αυτα που εσυ πρεσβεύεις. Ο αγωνας συνεχίζεται.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΣΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙA DX ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΗ

Ανώνυμος είπε...

Γκιώνη βάλε Πανούση και Θοδωράκη να ξεκινήσει η αναρχική επανάσταση από το μπλογκ του 2μδη...

Κι όσο για την φώτο με το πλεόνασμα, το κράτος μοιράζει πλεόνασμα σε χρήμα για να μοιράζει η αστυνομία πλεόνασμα από κλωτσιές στους αναρχικούς...

Και στους ψευτοαναρχικούς...

Ανώνυμος είπε...

ειμαι καινουργιος στο χωρο ποιες ειναι οι ραδιοερασιτεχνικες δραστηριοτητες ?

2Μδης είπε...

Ότι έχει στο ψυγείο...