Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

SX1EU ήταν και τελείωσε...




Έγινε η εκδήλωση στο Σύνταγμα με ραδιοερασιτέχνες να πλαισιώνουν, τον βασικό πυρήνα της ομάδας DX-plus η οποία είχε εκεί τα πιο άξια στελέχη της: SV1GE, SV1PMR, SV1GRM, SV1RP, SV1HER...

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καποια στιγμή που πέρασα τυχαία απο το σύνταγμα, ειδα τους συναδέλφους και μέλη του ΔΣ της ΕΕΡ, αλλά δεν ειδα καμμία αφίσα η σημαία της ΕΕΡ που να φαίνετε η συμμετοχή του συλλόγου. Σε ερωτησή μου εάν ο σύλογος της ΕΕΡ συμμετέχει στην εκδήλωση, η απάντηση που πήρα ήταν "τράβα ρωτα τον IW γιατί δεν συμμετέχει η ΕΕΡ". Η απορία μου ειναι εάν δεν υπάρχει η συμμετοχή του πρώτου Ραδιοερασιτεχνικού συλλόγου στην Ελλάδα σε ένα τόσο σοβαρό και διεθνή προσπάθεια για ποιό λόγο να υπάρχει ???? Για να καυχιέτε ο IW οτι ειναι πρόεδρος?? Μήπως θα πρεπει να σκεφτεί να αφήσει την καρεκλίτσα, να παραιτηθεί και να πάει σπιτάκι του για να πάει ο σύλλογος μπροστά ????
Ερωτω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο newsletter στις 11 Οκτωβρίου τα έλεγε ξεκάθαρα και από την αρχή.... Τι ρωτούσες και εσύ για Συλλόγους και Ενώσεις;;;


"Παρά τις τεράστιες δυσκολίες, τρικλοποδιές και ανεξήγητες συμπεριφορές που αντιμετωπίσαμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του πρωτόγνωρου αυτού ραδιοερασιτεχνικού εγχειρήματος, η εκδήλωση θα γίνει κανονικά στις 17 & 18 Οκτωβρίου 2014 και μάλιστα χωρίς την συμπαράσταση κανενός Ελληνικού ραδιοερασιτεχνικού συλλόγου, οι οποίοι σύλλογοι, κάποιοι απάντησαν αρνητικά στο αίτημα μας για υποστήριξη, ενώ κάποιοι άλλοι δεν απάντησαν καθόλου !!! ???
Το ξεπερνάμε ..."

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα πρεπει να σκεφτεί να αφήσει την καρεκλίτσα, να παραιτηθεί και να πάει σπιτάκι του για να πάει ο σύλλογος μπροστά ????

Πρόσεξε τι ζητάς. Γιατί μπορεί να φύγει ο Δαρκαδάκης αλλά να επανέλθει η κλίκα Θανόπουλου-Τζελατίδη. Και τότε θα δεις τι σημαίνει αυταρχισμός.

Πάρτε το απόφαση, δυστυχώς η Ε.Ε.Ρ. δεν σώζεται με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω η κλίκα(sic) είναι μία (σχεδόν απαξάπαντα τα μέλη συμφωνούν στα βασικά και στα όχι πολύ βασικά - χωρίς να έχουν μέλλον ανέλιξης υπό τις παρούσες συνθήκες). Η επιμονή τους να βγάζουν πρόεδρο σκόνταψε ήδη λόγω ηλικίας των ψηφοφόρων τους (ο πρόεδρος δεν έλαβε τους περισσότερους σταυρούς).
Προς το παρόν, διατηρούν μία δύναμη λόγω παλιών μελών που εμφανίζονται μόνο στη ΓΣ (κατόπιν τηλεφωνημάτων) αλλά και για να συνατήσουν φίλους τους. Η κατάσταση δείχνει να αλλάζει μετά της μεθεπόμενες(*) εκλογές. Τότε θα χρειασθεί να βοηθήσουν όλοι όσοι σήμερα απέχουν περιοριζόμενοι σε κριτικές.
* Ενδέχεται το ΔΣ μέχρι τότε να προβεί σε κίνηση στα όρια εκτροπής καταστατικού, κάτι που θα το διαπιστώσετε στην επερχόμενη ΓΣ αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Τριψήφιος είπε...

Πως να αλλάξει κάτι όταν οι διψήφιοι το μόνο που τους νοιάζει είναι να τα έχουν καλά με το ΔΣ για να τους κάνει επίτιμους? Ζηλεύουν βλέπεις τη δόξα του Μητσοτάκη...

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνω και εγώ ότι κάποιοι που έγιναν επίτιμοι όπως πχ ο τελευταίος, χαίρουν μεγάλης εκτίμησης και αναγνώρισης. Δεν θα μπορούσε ένα οποιοδήποτε ΔΣ να χρήζει επίτιμα μέλη χωρίς κάποιους σοβαρούς λόγους. Συμπεριλαμβανομένου και του τρέχοντος ΔΣ, που συμφωνώ πως βασίζεται και σε ψήφους μη ενεργών για μεγάλο διάστημα ραδιοερασιτεχνών χωρίς αυτό να είναι παράνομο.
6146

Ανώνυμος είπε...

"... κίνηση στα όρια εκτροπής καταστατικού..."
"...χωρίς αυτό να είναι παράνομο"

Το θέμα δεν είναι αν οι ενέργειες του ΔΣ είναι παράνομες. Αυτό μας έλειπε. Αν ήταν παράνομες μπορούσε η "αντιπολίτευση" να πάει στο Πρωτοδικείο και να τους στείλει αδιάβαστους. Όμως οι ενέργειες του ΔΣ (ουσιαστικά του Απόλυτου Μονάρχη ελέω Δεινοσαύρων) πρέπει να είναι ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ και ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ. Και νομίζω ότι δεν είναι τίποτα από αυτά τα δυο.

Τριψήφιος είπε...

Γιατί ρε φίλε, η παρουσία του Κοντρολέρο στην γενική συνέλευση δεν ήταν καραμπινάτη παρανομία? Αλλά δεν υπάρχει οργανωμένη αντυπολίτευση και κάνουν ότι γουστάρουν.

Ανώνυμος είπε...

"ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ και ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ" δώστε κάποιο παράδειγμα.

Ανώνυμος είπε...

Η Πάτρα ακολουθεί το παράδειγμα της ΕΕΡ. Μαγαζάκι μας ειναι οτι θέλουμε κάνουμε .....



Ntinos Katsariotis
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος όπως έχει ήδη ανακοινώσει από 18/09/14 θα λάβει μέρος στο Contest CQ WW DX DX 2014 SSB: 25-26 Οκτωβρίου.
Για δεύτερη φορά κάποια μέλη του Συλλόγου, θα λάβουν μέρος στο Contest με άλλη ομάδα λειτουργώντας ανταγωνιστικά ως προς το Σύλλογο. Το Δ/Σ τους ενημερώνει ότι αυτομάτως τίθενται εκτός συλλόγου (παραβιάζοντας το άρθρο 7 του καταστατικού) και σε οριστική διαγραφή στην επόμενη Γενική Συνέλευση.

Εκ μέρους του Δ/Σ Ο Πρόεδρος SV3CYL

Ανώνυμος είπε...

To "καλό του συλλόγου" εδώ, δεν συμπίπτει με το καλό του ραδιοερασιτεχνισμού.

Costas SV1XV είπε...

"Η Πάτρα ακολουθεί το παράδειγμα της ΕΕΡ. "

Συλλυπητήρια...

Δεν ξέρω τι γράφει το άρθρο 7 που επικαλείται ο SV3CYL, αλλά θυμάμαι καλά ότι οι πρώτοι διδάξαντες είναι η TARG Θεσσαλονίκης και όχι η ΕΕΡ.

73 DE SV1XV

Ανώνυμος είπε...

Η επίκληση καταστατικών ΜΟΝΟ όταν πρόκειται να στραφούν κατά μελών τους, είναι παλιά τακτική των δεινοσαύρων ή μη που νέμονται τα σωματεία. Δεν είναι κάτι που ανακάλυψαν τώρα οι Πατρινοί...
Σε κάθε περίπτωση νομίζω οι διαγραφέντες δεν θα έπρεπε να είναι μέλη παρόμοιων αρτηριοσκληοτικών σωματείων. Ίσως χρειάζεται να γίνειστάση πληρωμής συνδρομών σε παρόμοια σωματεία, μέχρι απομάκρυνσης των δεινοσαύρων και των παρατρεχάμενων τους (οι οποίοι παρά τα όσα λένε μεταξύ τους μόνο καλό δεν κάνουν στον ημεδαπό ραδιοερασιτεχνισμό).
Συμφωνώ και με όσα είπε ο 1XV.
6146

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεις SV1XV?

Costas SV1XV είπε...

Πριν μερικά χρόνια η TARG είχε διαγράψει μέλη της για παρόμοια αιτία, δηλαδή συμμετοχή σε contest με άλλη ομάδα εκτός συλλόγου. Δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες αλλά και εκείνοι φαίνεται να έχουν κάποιον σχετικό όρο στο καταστατικό.

Η Ε.Ε.Ρ. δεν νομίζω ότι το έκανε ποτέ. Η μόνη διαγραφή που ξέρω είναι αυτή του SV1AWL πριν 10 χρόνια και δεν είχε σχέση με contest.

Ανώνυμος είπε...

@10:14 qsl
Εκτός των διαγραφών, είναι και κάποια ΔΣ που με τη συμπεριφορά τους απομακρύνουν κόσμο.
Για να λέμε και τα καλά, στην Θεσσαλονίκη ήδη δύο σύλλογοι συνεργάζονται και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Στην Αθήνα δεν προβλέπεται κάτι αντίστοιχο πριν την πλήρη εξόφληση του εξωτερικού χρέους της χώρας.
6146

Ανώνυμος είπε...

"Η Ε.Ε.Ρ. δεν νομίζω ότι το έκανε ποτέ. Η μόνη διαγραφή που ξέρω είναι αυτή του SV1AWL πριν 10 χρόνια και δεν είχε σχέση με contest."

και ο MNO και ο ΜΝΟ

Ανώνυμος είπε...

SV1XV κανονικα θα επρεπε να επιστρεψουν και αυτα που "δανειστηκαν" και ποτε δεν επεστρεψαν... οποτε η διαγραφη μονο καλο τους εκανε

SV1GRM είπε...

Εγώ απλά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στο "στήσιμο" και στην δοκιμαστική εκκίνηση του Πανευρωπαικού αυτού Event .
Η επίσημη πρώτη με την συμετοχή όλων των Ευρωπαικών Κρατών θα γίνει το προτελευταίο ΣαββατοΚύριακο του Μαίου 2015.
Γι αυτό σας παρακαλώ πολύ να αφήσετε πίσω τις κακές αναμνήσεις από άτομα και καταστάσεις που σας στενοχώρησαν (ραδιοερασιτεχνικά) και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε να συμμετέχετε από οποιοδήποτε πόστο.
Σας ευχαριστώ.
73 de SV1GRM

Costas SV1XV είπε...

Ανώνυμε 25 Οκτωβρίου 2014 - 10:37 π.μ.

Αποκαλείς "κλέφτες" κάποιους αξιόλογους συναδέλφους κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία του internet. Γιατί να σε πάρω στα σοβαρά?

Ανώνυμος είπε...

@10:37 αν έχεις κάποιο συγκεκριμμένο στοιχείο κατά συναδέλφων, πεστο καθαρά και ξάστερα. Χωρίς αβάσιμες κατηγορίες. Τράβα τώρα να πεις στον μεγάλο ότι (δήθεν) τον εξυπηρέτησες. Μην ξεχνάς πως αν διαγράψουν κάποιον που αποδεδειγμένα έχει κρατημένα τότε και οι διαγράψαντες εφόσον δεν κίνησαν διαδικασίες επιστροφής είναι το ίδιο υπεύθυνοι.

SV1GRM είπε...

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ... είμαστε !!!

Ανώνυμος είπε...

@12:36 26/10 πρόκειται για τρολ που δίνει αναφορά στον vintage editor