Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Έκοψε την αλυσίδα του...

Δημοσιεύεται και στο τρέχον τεύχος του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες, η διαβόητη επιστολή του μοναχού που προσπαθεί με λύσσα να έχει την αποκλειστικότητα ραδιοερασιτεχνικών εκπομπών από το Άγιο Όρος.

Μετά τις εκπομπές του SV2/SV1RP/A το περασμένο καλοκαίρι, ο μοναχός συνεχίζει να λέει την μισή αλήθεια λες και απευθύνεται σε δίποδα και μη νοήμονα όντα. Υπογραμμίζει δλδ ότι για εκπομπές από το Άγιο Όρος θέλει γραπτή συναίνεση της Επιστασίας και ξεχνάει αυτό που γράφει πιο πάνω πως αυτό αφορά την έκδοση ειδικού διακριτικού!
Μαζί βέβαια με αυτό υπάρχουν και ένα κάρο ανακρίβειες  όπως ότι ο εν λόγω μοναχός βοήθησε (!!!!!!!) στο παρελθόν κάποιους ραδιοερασιτέχνες. Άσε! Βλέπουμε πόσο βοηθάς τώρα!!!!

Αναρωτιέμαι αν είναι πράγματι τόσο μεγάλο το κέρδος από τις επαφές που κάνει (το ραδιοερασιτεχνικό εννοώ ασφαλώς, όχι αυτό των δολαρίων από τις QSL) ή αν όλα αυτά είναι αποτέλεσμα απέραντης ματαιοδοξίας. Και στην μία και στην άλλη περίπτωση πάντως αυτό διασύρει το ίδιο το Άγιο Όρος και όσους μονάζουν σε αυτό...

Στους τέσσερις συνδέσμους που ακολουθούν υπάρχουν όλα όσα είχαν δημοσιευτεί σχετικά με την εν λόγω επιστολή τον Ιούλιο, φαίνεται όμως ότι για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους ο μοναχός θέλει για ακόμα μια φορά να διασύρει με τα καμώματα του τον χώρο στον οποίο εγκαταβιεί. Άγνωσται αι βουλαί του μοναχού!

http://2mdes.blogspot.gr/2015/08/sv2asp.html

http://2mdes.blogspot.gr/2015/06/sv2sv1rpa-update.html

http://2mdes.blogspot.gr/2015/07/blog-post_26.html

http://2mdes.blogspot.gr/2015/07/2015_30.html

69 σχόλια:

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Μετά από αυτή τη δημοσίευση στο προαναφερόμενο περιοδικό, ασφαλώς και θα υπάρχει αντίδραση από την Ελληνική Ραδιοερασιτεχνική Ομάδα Dx Plus, Hellenic Radio Amateur Team.
Επειδή η μέχρι τώρα η σιωπή μας,για τις "παράνομες" εκπομπές του SV2/SV1RP/T, θεωρήθηκε ως παραδοχή ήττας, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τους ασκούς του Αιόλου, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν (μια για πάντα), για το ποιός διαστρεβλώνει την αλήθεια, ποιός παρανομεί και κυρίως τι κρύβεται πίσω από τα πρόσωπα όλων των πρωταγωνιστών της ιστορίας.
Πρώτη φορά πάντως διαπιστώνω πως ?κάποιος πολίτης είναι παράνομος εφαρμόζοντας κατά γράμμα τον Νόμο του Κράτους του οποίου είναι Πολίτης !!!
Φαντάζομαι ότι σε αυτή την ερώτηση επιθυμούν πολλοί να μάθουν την απάντηση.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Αλήθεια, για την υπόθεση Baldur, τι ξέρουν οι Ελληνες ραδιοερασιτέχνες ?
Την αλήθεια πάντως όχι και όταν θα εμφανιστούν τα έγγραφα της υπόθεσής του, τότε μάλλον κάποιος θα πρέπει να λογοδοτήσει για ποιό λόγο και επί σειρά ετών έλεγε ψέματα.
Τα έγγραφα (πρωτότυπα) υπσρχουν και θα εμφανιστούν. Ήρθε η ώρα για να αποκαλυφθεί ποιός μας κορόιδευε μέχρι τώρα ....

2Mδης είπε...

Ποιος?

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Γιάννη, δεν παίζουμε σε τηλεπαιχνίδι.
Η αποκαλύψεις θα γίνουν, πρέπει να γίνουν, γιατί μέχρι τώρα μας βρίζουν και μας ειρωνεύονται άνθρωποι που το μυαλό τους δεν πάει ότι, αυτός που δημιούργησε όλη αυτήν την σύγχυση σε εμάς αλλά και στην Ι. Επιστασία, είναι ο ίδιος άνθρωπος που προασπίζεται ισχυρά το δικαίωμα του να εκπέμπει ως ηγεμών από την περιοχή του Αγίου Όρους.
Αυτό τεκείωσε. Εμείς θα παρουσιάσουμε ΟΛΑ τα τεκμηριωμένα στοιχεία και ο καθένας θα βγάλει το δικό του συμπέρασμα.
Πάντως ένα σου λέω, με αυτή την ιστορία, τα είδα όλα. Δεν υπάρχει πια γεγονός που θα με κάνει να ανοίξω το στόμα μου από έκπληξη. Βρώμα και δυσωδία ...

Έμπορος Λαϊκής τέχνης είπε...

Ο καλόγερος δεν πήγε για κομποσκίνια και προσευχή, για μπίζνες πήγε και πολύ καλά κάνει. Εσείς φταίτε που δεν λέτε να ξυπνήσετε.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Ακόμα και γι αυτό, εμείς φταίμε ?
Ότι πεις ...

2Mδης είπε...

Πριν λίγο μίλησα με τον SV1RP ο οποίος βρίσκεται στο Άγιο Όρος. Μου είπε να μεταφέρω άμεσα στους αναγνώστες τα εξής:
"...1) Το περιοδικό γράφει ανακρίβειες οι οποίες προκύπτουν απο το ότι δεν διασταύρωσε τις πληροφορίες που δημοσιεύει. Επίσης επειδή αγνοεί άλλες πηγές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και μήνες, όπως η επιστολή της Ι.Μ.Κουτλουμουσίου.
2) Το περιοδικό αγνοεί την Ελληνική νομοθεσία η οποία είναι σαφής, και αποδέχεται την γνώμη του καλόγερου ο οποίος εκφράζει απόψεις δικές του και μόνο.
3) Ο καλόγερος δεν έχει ΚΑΜΙΑ ειδική άδεια από την επιστασία για να εκπέμπει, το κάνει βασιζόμενος στην άγνοια της επιστασίας και συγχρόνως κάθε φορά που ανέκυπτε θέμα ραδιοερασιτεχνικής εκπομπής από το Άγιο Όρος φρόντιζε να βάλει όσα εμπόδια ήταν στο χέρι του και μετά τα έριχνε στην επιστασία.
4) Εγώ έχω στα χέρια μου την απαραίτητη άδεια από την μονή και έκανα εκπομπή με το ατομικό μου διακριτικό ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ορίζει η ελληνική νομοθεσία, επομένως όσα αναφέρει το περιοδικό για "εκπομπές μαϊμού" είναι ανυπόστατα, χωρίς διασταύρωση και αντίστοιχα με όσα αναξιόπιστα γράφει κατά καιρούς, επιδιδόμενο σε UFOλογικά θέματα, αεροψεκασμούς και κατασκοπείες...
5) Όταν επιστρέψω στην Αθήνα θα επανέλθω δριμύτερος. ..."


Τάδε έφη Αρπέας!

Ανώνυμος είπε...

Ποια ειναι η Εφη?

2Mδης είπε...

Μια πρώην μοναχή.
Νυν μπαργούμαν...

Μονάχους-μονάχους είπε...

"Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι"

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το τελευταίο το είπε ο Τσίμας για τον Φίλη. Πιάνει και με ρασοφόρους?

2Mδης είπε...

Ο Κύριος δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε κομουνιστές! Στους ρασοφόρους μόνο...

Ανώνυμος είπε...

Γύρισε απο την Αμερική???

Ανώνυμος είπε...

Από ότι μου σφύριξε ένα πουλάκι ο Απολλώ εκτός από μοναχός είναι και αριστερός.

Ανώνυμος είπε...

Απολλώνιος: "Είμαι Έλλην, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Χριστιανός!"

Γεννάδιος Σχολάριος: "Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην!"

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Δεν υπάρχει καμία ελπίδα ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καμια ελπίδα.....
Για εσάς ή για εμάς?

Δε μπορεί???
Ποίοι είστε άραγε εσείς?

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Κοιμήσου ήσυχος, όλα καλά ...

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα με καθε σεβασμό να ρωτήσω......
Απο πότε το Αγιο Όρος είναι Ελληνικό Κράτος?(Νομοι,Συνταγμα,Εξουσιά)???
Και πως αυτό διοικείται.????
Και ποίοι νόμοι ισχύουν ώστε Έλληνες να πραγματοποιούν δραστηριότητες????

Σας ευχαριστω πολύ.

Καλη Νύχτα σας.



2Mδης είπε...

Από τότε που εμπεριέχεται στο Ελληνικό Σύνταγμα, ακολουθεί την ελληνική νομοθεσία και λαμβάνει οικονομική ενίσχυση για κάθε μοναχό από τον Έλληνα φορολογούμενο...

Επίσης καλή νύχτα!

Ανώνυμος είπε...

Το Αγιο Ορος δεν εμπεριέχεται στο Ελληνικό Κράτος.

Ειναι Αυτόνομο. Και συνδιαλέγεται με το Υπουργείο Εξωτερικών. Εχει δε διοριζόμενο απο το Ελληνικό Κρατος διοικητή.

Το Αγιο Ορος δεν είναι Ελλάδα. Και δεν διέπετε απο κανένα Ελληνικό νόμο.

Καλη νύχτα.

Costas SV1XV είπε...

Απο πότε το Αγιο Όρος είναι Ελληνικό Κράτος?

Από το 1913 με την Συνθήκη του Βουκουρεστίου. Ρωσικές διεκδικήσεις εμφανίσθηκαν το 1914 και εξέλιπαν με την άνοδο των μπολσεβίκων στην εξουσία.

Και πως αυτό διοικείται.?

Με βάση τον Καταστατικό Χάρτη του 1924 και το άρθρο 105 του Συντάγματος του 1975.

73 DE SV1XV

2Mδης είπε...

Το Άγιο Όρος σαφώς υπόκειται στους ελληνικούς νόμους. Αν κατηγορηθεί κάποιος ηγούμενος για παραδειγμα, όπως ο Εφραίμ, στην ελληνική δικαιοσύνη θα οδηγηθεί απο τις ελληνικές αρχές.
Ομοίως όταν κάποιος μοναχός θα αρρωστήσει, θα πάει σε ελληνικό νοσοκομείο και όχι στην Παναγία την Γοργοεπήκοο. Και τους δικαστές και τα νοσοκομεία βέβαια τα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος και οι Ελληνίδες που τους απαγορεύουν την είσοδο στο Όρος. Το "ειδικό καθεστώς" λοιπόν που επικρατεί αφορά μόνο τα όσα ατελώς απολαμβάνουν.

Όσο για το ραδιοερασιτεχνικό σκέλος: Αν ο ραδιοερασιτεχνισμός είναι χόμπι και διασκέδαση για όσους διαθέτουν ελεύθερο χρόνο, ΤΟΤΕ δεν έχει καμία δουλειά ένας που λέει ότι αφιέρωσε τη ζωή του στο Θεό και πήγε να μονάσει, να διασκεδάζει με ασυρμάτους.
Αν είναι ο ραδιοερασιτεχνισμός εργαλείο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης κλπ ΤΟΤΕ πρέπει να ανοίξει το Άγιο Όρος τις πόρτες του στους ραδιοερασιτέχνες γιατί μπορούν να τους βοηθήσουν. Απλά πράγματα.

Τώρα για όσους έχετε ως μοναδικό επιχείρημα τις ύβρεις, εννοείται δεν δημοσιεύω τα σχόλια σας ΕΚΤΟΣ αν έχετε τα κότσια να το κάνετε επώνυμα. Γιατί εναντίον του υπάρχοντος καθεστώτος έχουν γράψει ΕΠΩΝΥΜΑ πολλοί. Υπέρ μόνο κάτι "Ελένες από το εξωτερικό", κάποιες Κατίνες και κάτι άσχετοι και προπάντων ΑΝΩΝΥΜΟΙ!
Μα ούτε ένας δεν έχει κουράγιο να βγει επώνυμα να στηρίξει τα βρισίδια που στέλνει???

Ανώνυμος είπε...

."...Ρωσικές διεκδικήσεις εμφανίσθηκαν το 1914 και εξέλιπαν με την άνοδο των μπολσεβίκων στην εξουσία...".

Να και κάτι καλό που έκαναν οι μπολσεβίκοι!!!!!

2Mδης είπε...

Δεν έκαναν μόνο αυτό. Έστειλαν και τον Φίλη. Και τη Ζωή. Και γελάμε. Πρέπει να το παραδεχτείς!

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Αφού είναι κότες ...
Μόνο λόγια και πράξεις ... τίποτα !!!
Είναι δε τόσο μαλάκες, που προκειμένου να στηρίξουν (πάσει θυσία) τις αστήριχτες απόψεις τους, συνεχώς εκτίθενται.
Όμως η αχλάδα πίσω την έχει την ουρά.

Ανώνυμος είπε...

Οι ρ/ε γιατί σκάμε τόσο με το αν μπορούμε να εκπέμψουμε απο το Αγιο Ορος ;
ΟΚ καλό σημείο, υψόμετρο με θάλασσα γυρω γυρω, αλλα γιατι μαλιοτραβιόμαστε και γενειοτραβιόμαστε για να μας αφήσουν να εκπέμπουμε απο εκεί; Για το γαμώτο ; Απο αντίδραση επειδή 'απαγορεύεται'; Αν ηταν φρι θα ξεκινούσαμε εκδρομες αυριο πρωι για να πάμε να κάνουμε εκπομπές απο εκεί;

Πέτρος

2Mδης είπε...

Αυριο το πρωί όχι, αλλά θα είχαν πάει πχ το καλοκαίρι ραδιοερασιτέχνες να εκπέμψουν από τον Άθωνα. Ενώ τώρα μπορείς να πας και να χρησιμοποιήσεις PMR -αυτά δεν ενοχλούν- μπορείς να χρησιμοποιήσεις επαγγελματικά -αυτά επίσης δεν ενοχλούν- αλλά αν πας και χρησιμοποιήσεις FT817 και κάνεις 5 επαφές, θα βγουν πρώτα οι κολαούζοι και μετά ο αρχι... να σου πει ότι δεν αφήνει η επιστασία και θέλετε να κοροϊδέψετε τους μοναχούς?
Επίσης θα μπορούσαν να πάνε ΧΩΡΙΣ να ενοχλήσουν σε μέρος εκτός μονής και να κάνουν μια DXpedition Ελληνες ή ξένοι συνάδελφοι.
Αλλά εγώ θα αντιστρέψω το ερώτημα: ο μοναχός που μπήκε εκει μέσα για να προσεύχεται και να μην αποσπάται η προσοχή του από τα εγκόσμια, γιατί σκάει που κάποιοι άλλοι θέλουν να κάνουν αυτό που ευχαριστεί τον ίδιο όπως διατυμπανίζει σε τηλεοράσεις και περιοδικά? Για το γαμώτο? Από αντίδραση επειδή θεωρεί τον εαυτό του μοναδικό? Και γιατί τρώει τα λυσακά του που πήγε ο RP και έκανε επαφές δήθεν παράνομες? Εδώ υπάρχει επιστολή από άλλο μοναστήρι που τον διαψεύδει.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Ο RPέας έχει επιστολή από συγκεκριμένη Μονή, η οποία αναφέρει σαφώς ότι επιτρέπει στον Γιώργο να εκπέμψει με το δικό του Call Sign . ο τρώγων τα λυσακά του έχει ?

Ανώνυμος είπε...

Α, αυτοί οι κολαούζοι. Μα αν δεν υπήρχαν οι κολαούζοι από την Δυτική Ελλάδα, ο τρώγων τα λυσιακά του θα το είχε πάρει απόφαση. Δυστυχώς υπάρχουν "συνάδελφοι" που συντηρούν αυτήν την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς έτσι είναι. Αν οι συνάδελφοι αυτοί αγαπούσαν πραγματικά τον γέροντα Απολλώ, θα προσπαθούσαν να τον οδηγήσουν στην οδό της διαλλακτικότητας. Όμως τον χρησιμοποιούν, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά. Ο Εξαποδώ έχει τον τρόπο του να εντοπίζει μικροελαττώματα και ιδιορρυθμίες και σταδιακά να τα μεγενθύνει σε φθόνο, μίσος, ακόμα και σε ανήθικες πράξεις. Απορώ πως και ο γέρων δεν το καταλαβαίνει και πέφτει στην παγίδα.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Απορείς ... ???

Ανώνυμος είπε...

"Ο Εξαποδώ έχει τον τρόπο του να εντοπίζει μικροελαττώματα και ιδιορρυθμίες....."
Και ο 2μδης αν τον γνωρίσεις καλά ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες έχει.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΣΚΑΣΕ ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΕΡ SV1GE ΣΤΗΝΕΙ DXPEDITION ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ.

2Mδης είπε...

Αν είναι θέλημα Θεού...

Μονάχους-μονάχους είπε...

Κουφώματα θα αλλάξουμε?

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι θέλημα Θεού...


Ποιανού Θεού? Του Διός ή του Απόλλω-νος ?

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Dx Pedition στο Άγιον Όρος τον Μάρτιο ε ?
Τι λες ?
Πολύ σημαντική αυτή η πληροφορία. Τόσο σημαντική μάλιστα που μας συγκλόνισες όλους με την εγκυρότητα των πηγών σου.

2Mδης είπε...

Σε επικοινωνία που είχα πριν λίγο με τον Αρπέα που βρίσκεται στο Άγιο Όρος, διέψευσε την παραπάνω πληροφορία περί dxpedition το Μάρτιο κλπ. Εκτιμά, είπε, ότι αυτά είναι διαδόσεις "μιας φώκιας από την Λευκάδα".
Τι να πεις?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για dxpedition κλπ αλλά λίγοι έχουν πραγματικά τα κότσια να βγουν από σπάνιες dx οντότητες. Πέρα από όσους έχουν εμπειρία (εγώ δεν έχω) άλλοι ας μην βαυκαλίζονται (για το καλό τους)

Ανώνυμος είπε...

2Μδη έχεις ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ από τον δρόμο του Θεού!

Δες αυτά τα βίντεο για να επιστρέψεις. Πεπλανημένε.

Ο Ζωοποιός Κύριος


Αλιεύς

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Μιά και μιλάς για "κότσια", θέλω να επισημάνω ότι, κότσια ή "καρύδια" έχει όποιος δεν φοβάται να διατυπώνει τις απόψεις του με το όνομά του και να εκτίθεται σε δύσκολες "αρένες",όταν όλοι οι συνάδελφοι και από την άνεση του καναπέ, τον περνούν γενεές 14.
Εμείς θα συνεχίσουμε έτσι.
Και μία υπενθύμιση προς συγκεκριμένους αποδέκτες.
Τις Dx Peditions στις οποίες πήρατε μέρος τις οργάνωσε άλλος, όχι εσείς. Εσείς απλώς συμμετείχατε.
Και βέβαια τις επόμενες θα τις κοιτάτε από την κλειδαρότρυπα, λυπάμαι.
de SV1GRM

2Mδης είπε...

H φωτογραφία που έχει γίνει viral μεταξύ μονών του Αγίου Όρους:

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTe-CaO9uJLuYPrAbvDk2TjsVaHWpEQwn13vo0qusXaXREF_RQ6PA

Ποιος είπε ότι οι Ορθόδοξοι μοναχοί δεν εορτάζουν γενέθλια? Υπό ορισμένες προϋποθέσεις και το ραμαζάνι θα γιόρταζαν!

Αρχιμανδρίτης Σέργιος είπε...

Υπό ορισμένες προϋποθέσεις και το ραμαζάνι θα γιόρταζαν!Εννοείται... Δεν ξέρεις την επίσημη θέση της Εκκλησίας μας, ότι καλύτερο το σαρίκι του Τούρκου και τα πετρο$$$ του Πούτιν από την τιάρα του λατίνου?

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Ακόμα βουίζουν τ αυτιά μου από τις χαμηλές διελεύσεις των F16 πάνω από τις βραχονησίδες !!!
Τις είχε κανονίσει ο Βλάκας της Δυτ. Ελλάδας και καταλαβαίνεις ... εγγύηση.

2Mδης είπε...

Δεν κατάλαβα... Όταν κουβαλάει τα τσίπουρα υπερίπτανται και σχηματισμοί F16 ???

2Mδης είπε...

Εγώ απορώ πάντως που δεν τον υπάκουσαν τα F16 να πάνε για χαμηλή πτήση όπως τα διέταξε!!
Δεν υπάρχει κράτος.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Η εξυπνάδα του συγκεκριμένου "συναδέλφου", είναι παροιμιώδης και στο βάθος διακρίνω -εμφανώς- στοιχεία ΠΙΚΠΑ.
Είναι όμως πολύ ευτυχισμένος επειδή την "πατήσαμε" και μου θυμίζει έντονα το: "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά, η χαρά δεν την αφήνει".
Υπομονή, μ αυτή την ιστορία θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

..."γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα" ???

2Mδης είπε...

Πήρε τηλέφωνο τα F16 ???!!!???

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Επειδή, τώρα τελευταία, κυκλοφόρησαν "έγκυρες" φήμες για διενέργεια Dx Pedition από το Άγιον Όρος και μάλιστα προσδιορίστηκε και ο ακριβής χρόνος, παρακαλείται η "έγκυρη πηγή" να ηρεμήσει και να επισκευτεί τάχιστα, το πλησιέστερο εφημερεύων νοσοκομείο με ειδικότητα, κατά προτίμηση, στα ψυχιατρικά νοσήματα.
Καμία Dx Pedition δεν θα γίνει από την προαναφερόμενη περιοχή και από τα άτομα τα οποία φέρονται ως διοργανωτές.
Εσύ όπως είπαμε, .... γρήγορα στο εφημερεύων ....

2Mδης είπε...

SX2F16 θα είναι λέει το διακριτικό... Λόγω των χαμηλών πτήσεων που θα διατάξει ο τσάμπιον!

2Mδης είπε...

Φάντομ κάνει ακροβατικά πάνω από τη Λευκάδα (κατόπιν διαταγής!)

2Mδης είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

2Mδης είπε...

Φόρεσαν τη σκελέα και ανέλαβαν υπηρεσία. Ουφ, ηρέμησα!

http://www.defencenet.gr/defence/20151107/religion/%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B9%CE%B1/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AE%CE%B4%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-plan-b-%CF%84%CE%B7%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μάλιστα, τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Οι αρχαίοι έλεγαν "συν Αθηνάι και χείρα κίνει", οι νεοκάφροι τα περιμένουν όλα από αρχαγγέλους και καλογέρους. Κατά τα άλλα ο Καμένος έκανε πάλι show στο Π. Φάληρο με F16, για να συσπειρώνει τους ελληναράδες.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Ο Καμένος δεν παίζει τίμια. Αντιγράφει το show με τα F16 από την "κανονισμένη" και καλά οργανωμένη χαμηλή διέλευση, πάνω από τις βραχονησίδες Καλόλιμνο και Λέβιθα ... άσε ακόμα βουίζουν τ αυτιά μου.
Συγκλονιστική εμπειρία με τραυματικές παραμέτρους !!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε DX Plus Team... όταν είναι να πάρετε τις άδειες από Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ΓΕΕΘΑ και λοιπά Υπουργεία εθνικής σημασίας κάνετε τεμενάδες στα πλαίσια της εθνικής ανάδειξης των ένδοξων και αδιαμφισβήτων συνόρων.

Κατά τα άλλα σας πειράζουν οι πτήσεις επιδείξεων της Πολεμικής Αεροπορίας, στα πλαίσια του εορτασμού και τίμησης των προστατών της Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Μη τύχει και δώσει κάποιος λίγη ελπίδα στον κόσμο....

Μόνο οι μπαρουτοκαπνισμένοι DXers έχουν το δικαίωμα να σκορπούν την ελπίδα κάνοντας CQ CQ DX...

Και φυσικά η αχαριστία βασιλεύει... εμ βοηθούν, εμ συμμετέχουν αλλά άμα διαφωνούν με τις "δημοκρατικές" σας αποφάσεις τους στέλνετε να κάνουν παρέα στα θηλαστικά των θαλασσίων πάρκων ανά την Ελλάδα.

Και ο 2Μδης ανάβει φωτιές για να σπάει πλάκα.

Σοβαρευτείτε μοίπως σώσετε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά σας.

2Mδης είπε...

ΠΟΙΟΣ σπάει πλάκα? ? ΕΓΩ???

ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟΣ είπε...

ΔΙΟΜΗΔΗ ΤΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ, ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΖΑΜΙ ?

Ο ΣΑΜΑΛΤΑΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η RSF ΕΧΕΙ ΚΑΙ ISO 9001 ? Ο MASTER ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ (ΝΑΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΝΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ).

Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΝΗΦΑΛΙΟΣ ? ΜΗΠΩΣ ΧΟΥΦΤΩΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ?

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΛΑ ΝΑ'ΜΑΣΤΕ !!!!

2Mδης είπε...

Ο Μαραθώνιος μια χαρά με πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Για Σαμαλτάνο δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα. Ήταν και οι δύο εκεί?

Για τον Γκιώνη ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ότι λόγω των επανειλημμένων παρεκτροπών του, όπως η περσινή φωτογραφία με το περίστροφο και η πρόσφατη μπουρδολογία του που ενέπλεκε την ΕΕΡ σε mail που έστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το ΔΣ τον έστειλε κατά διαόλου. Οι κακές γλώσσες λένε ότι το ΔΣ πήρε υπό πίεση την παραπάνω απόφαση, να τον ξαποστείλει δηλαδή πριν κάνει τίποτα χειρότερο και μας εκθέσει όλους, αλλά εκτιμώ ότι η απόφαση πάρθηκε κατόπιν σοβαρής και υπεύθυνης στάσης των μελών του ΔΣ, προεξάρχοντος του εφόρου των ΟΕΑ. Γιατί -ως γνωστόν- τα μέλη του ΔΣ δεν χρησιμοποιούν υπεκφυγές για να μην πάρουν θέση σε τέτοια θέματα, γιατί τότε θα έπρεπε να κάτσουν σπίτι τους. Αντιλαμβάνονται επίσης ότι ως μέλη εξελέγησαν για να παίρνουν και δύσκολες αποφάσεις κι όχι για να κάνουν δημόσιες σχέσεις. ΜΠΡΑΒΟ τους λοιπόν που τον έστειλαν στον αγύριστο και ακόμα παραπέρα να ζήσουμε να τον θυμόμαστε γιατί μας τα είχε πρήξει.

Και του χρόνου να είμαστε καλά...

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Αν καταλάβαινα και τι έλεγες, θα με βοηθούσες ...

Costas SV1XV είπε...

Η RSF Hellas πρέπει να είχε έντονη παρουσία. Στο APRS υπήρχε ένα αυτοκινητο με διακριτικό SZ1RSF-2. Επίσης στο site τους <a href="http://www.sz1rsf.org/>http://www.sz1rsf.org</a> έχει αρκετές φωτογραφίες συμμετεχόντων με ραδιοτηλέφωνα, δυστυχώς μου είναι όλοι άγνωστοι και ως εκ τούτου δεν μπορώ να αναφέρω διακριτικά κλήσεως.

73 DE SV1XV

2Mδης είπε...

Ήμουν σίγουρος αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκα...
Μα πως γίνεται να τα ξέρω ΟΛΑ???

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ που αναπαράγει την παρακάτω " πληροφορία", ότι δήθεν διαδίδω πως ετοιμάζεται Dx Pedition από το Άγιον Όρος από τον νέο πρόεδρο της ΕΕΡ.
Λοιπόν το λέω τώρα για να μην υπάρξουν στο μέλλον "παρεξηγήσεις". Καμία Dx Pedition δεν ετοιμάζεται από το Άγιον Όρος με πρωτοβουλία του νέου προέδρου της ΕΕΡ και όλες οι φήμες περί αυτού, προέρχονται από άτομα τα οποία πίσω από την ανωνυμία των γραφομένων τους, κρύβουν προθέσεις οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις κινούνται τα όρια της νομιμότητας.
Οποιαδήποτε "πληροφορία", η οποία θα δημοσιοποιηθεί στο μέλλον για την ομάδα Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team ή για εμένα προσωπικά, χωρίς την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ υπογραφή ή συγκατάθεση των προσώπων στα οποία αναφέρεται η "πληροφορία", θα θεωρείται ως κακόβουλη κίνηση και θα ενεργοποιείται αμέσως ο νόμιμος μηχανισμός άμυνας όλης της ομάδας.
Να τελειώνουμε με τους βλάκες.
73 de SV1GRM

Ανώνυμος είπε...

Μα πώς να ετοιμάζεται Dx Pedition αφου ουτε δώθηκε άδεια απο την επιστασία ουτε εγινε τιποτα δεκτό απο τους Αμερικάνους για τις εκπομπές στην Μονη Κουτλουμουσιου που ειχαν γίνει .

Το αγρινιο ζει και βασιλευει - ο ΕΝΑΣ και μοναδικός εξακολουθει να εκπεμπει και να γινονται δεκτες οι εκπομπες του. Τωρα οσοι αλλοι και να πάνε και να βγουν ασχετα απο το εαν τους τσιμπησουν στην πόρτα η όχι απο την στιγμη που δεν μετραει DXCC τι να το κάνω να μλήσω με το Αγ. Όρος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μιλάω για να παίρνω ευλογία από τον γέροντα Απολλώνιο υπέρ νεκρών και ζωντανών.

Ανώνυμος είπε...

Που την βρήκε την ευλογία ο καλόγερος για να σου δώσει και σένα?

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.