Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Χειμερινό Hamfest...

Έγινε τελικά το χειμερινό χάμφεστ στο Μαρούσι, παρά τις πληροφορίες που έλεγαν ότι στο χώρο θα φιλοξενούνταν από σήμερα το πρωί μετανάστες!!! 









































13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ενα βίντεο στο Ιντερνέτ οπου ενας πρώην αντιπρόεδρος της ΕΕΡ προσπαθεί - παριστάνει οτι πηδαει στα αστεία (κρυάδα του κερατά) εναν αλλο συναδελφο σε ενα πρόσφατο διαγωνισμό που ελαβαν μέρος . Καποιοι βιντεοσκοπουν και χασκογελάνε και καποιοι αλλοι κανουν λαικ στο θεαμα γραφοντας απο κατω σχολια του τυπου παντα τετοια και του χρονου κλπ ενω καποιοι αλλοι μελη του καινουργιου Δ.Σ. ρωτάνε εαν εγιναν και επαφες εκτός απο και βαζει .... τελειες.

Το πως διαλέγει να διασκεδασει καποιος ειναι δικο του θέμα αλλα οταν εισαι ελληνας ραδιοερασιτεχνης θελει μια προσοχη να μην την διασύρεις την φανελλα και ειδικά οταν εκτός απο την ΕΕΡ γράφει και ARRL αφου εισαι και το DXCC check point για το SV.
Απο κει και πέρα τα λαικ στο καραγκιοζιλικι μενουν ασχολιαστα

2Μδης είπε...

Μισές δουλειές κάνεις. Έπρεπε να βάλεις και το λινκ να δούμε και να κρίνουμε εμείς την καλλιτεχνική προσπάθεια...

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

Αυτό λέγεται "αερογαμία" και επέχει θέση γεννόσημου επί του φυσιολογικού.
Ο καθένας βέβαια κάνει ότι μπορεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Αφού μας πλάκωσαν σε χίλιες φωτογραφίες με σουβλιμάδες και γεμιστά κολοκυθάκια έρχονται να ανεβάσουν αυτό το βίντεο και να κάνουν ξεφτίλα όλη την προσπάθεια και όλους όσους συμμετείχαν . Πέρα από το αδιάφορο της όλης υπόθεσης αφού καμία ράδιο ερασιτεχνική πληροφορία δεν δίνουν που θα μπορούσε να βοηθήσει και άλλους (εκτός από συνταγή για κολοκύθια με την ρίγανη) ανεβάζουν και τέτοια άθλια βίντεο που εκθέτουν και συμμετέχοντες και επισκέπτες. Αλήθεια αυτά έγινα μπροστά στον Άγγλο φιλοξενούμενό σας ? Κρίμα και ξεφτίλα είναι το μόνο σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Η καμερα σου 2μηδη καποιο προβλημα εχει. Εκτος που πολλες βγηκαν θολές δηλαδη κουνημενες (προφανως μη σωστη χρηση της μηχανης )υπάρχει προβλημα και στην γεωμετρια. Δειχνει τους χώρους σε οβαλ σχημα.. και η ποιοτητα τους απο μετρια και κάτω

Δείτε το λιγο

ευχαριστω

2Mδης είπε...

Έχετε στείλει ένα κάρο σχόλια για "το βίντεο" αλλά δεν έχετε βάλει ένα λινκ να το δούμε. Μετά θέλετε να τα δημοσιεύσω?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 2μήδη
Δεν υπάρχει τρόπος να μπεί λίνκ στο βίντεο αφου δεν εχει ανέβει πρός το παρών στο YOUTUBE, το βίντεο ειναι ανεβασμένο στη σελίδα του Facebook του SV1DPI και λινκάρεται στηυ σελίδα Facebook του SV1BDO . Φαίνεται οτι εκει στο αγρίνιο εχουν μάθει άλλους μοναστηριακούς θα τολμούσα να πώ τρόπους διασκέδασης και τους μοιράζονται με τους φίλους τους . Απο κει και πέρα με την ευλογία του πανάγαθου αν κάποιος ανεβάσει βίντεο στο YouTube θα μπεί και ο ανάλογος φαντάζομαι υπερσύνδεσμος.
73

2Μδης είπε...

Μένω άφωνος!

Ανώνυμος είπε...

Μένεις άφωνος γιατί είσαι ασεβής: "Άλαλα τα χείλη των ασεβών".




Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ = SV1JG ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ

2Mδης είπε...

Δεν νομίζω. Πρέπει να λένε επι εποχής Γεράρδου με αντιπρόεδρο τον Γράβιγγερ.

2Mδης είπε...

Ενώ αυτός που λένε, είναι!
Σωστός.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΟΝ