Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Δελτίο τύπου. Απρίλιος 2016...

ΑΙΣΧΟΣ! 

Υπάλληλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου έδωσαν επίτηδες δύσκολο ειδικό διακριτικό σε ψευδό και βραδύγλωσσο συνάδελφο που δεν μπορεί να προφέρει τα διπλοδοντικά και υγρά σύμφωνα! SX3RBU.

"Θιέγα έκθγεη τγία γόμεο μπγάβο γιούνιφογμ"

Τον θρασύτατο εμπαιγμό κατήγγειλε στα αρμόδια όργανα το θύμα, ενώ διάβημα έκανε σήμερα η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου στο Υπουργείο και την Περιφέρεια. 


"Στα κάγκελα" είναι ανεβασμένος και ο πρόεδρος της ΕΕΡ που πληροφορήθηκε το γεγονός, ετοιμάζοντας μακροσκελέστατο editorial το οποίο θα κοινοποιήσει στο Υπουργείο.

Ωστόσο ο συνάδελφος κατέθεσε βουρκωμένος ότι δεν είναι πρώτη φορά που πέφτει θύμα μπούλινγκ εξαιτίας της προφοράς του: Στο παρελθόν δυο συνάδελφοι του έλεγαν στον αέρα να επαναλάβει όλα όσα είπε γιατί δήθεν είχαν τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να κάψει μηχανήματα λόγω υπερθέρμανσης!


Ενώ ποτέ δεν έχει καταφέρει να κάνει επαφή σε πάηλαπ!!!

######################
######################

ΣΟΚ!


Συγκλονισμένοι είναι στον ΣΕΡ, μετά την σύλληψη επ αυτοφόρω τριών μελών του συλλόγου που έβγαιναν εντός ραδιοερασιτεχνικών συχνοτήτων. Ακολουθώντας το bandplan!!! 
Με τα callsign τους!!!!!!

Μέλη του ΣΕΡ τόνιζαν ότι οι συλληφθέντες δεν είχαν δώσει μέχρι τώρα παρόμοια αφορμή και πως κανείς δεν το περίμενε. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα! Όλοι μιλούν για τρία ήσυχα άτομα που έβγαιναν κανονικά στους εξήμιση και στα μεσαία χωρίς να δίνουν δικαιώματα. 


Το ΔΣ του συλλόγου εξέφρασε τον αποτροπιασμό του, ωστόσο τόνισε ότι στον παρόντα χρόνο πρέπει να δοθεί ψυχολογική στήριξη στα υπόλοιπα μέλη για να ξεπεραστεί το σοκ και στη συνέχεια να παρθεί μέριμνα ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα...

####################
####################

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

Παροχές στα μέλη σε είδος είναι το καινούριο όπλο που επιστρατεύουν σύλλογοι για να προσελκύσουν νέους ραδιοερασιτέχνες. 
Μετά το παράδειγμα της ΕΕΡ που δίνει φορητό σε κάθε νέο μέλος, ο ΣΕΡ ανακοίνωσε ότι θα δίνει ένα κεραιάκι για τα PMR. H ΕΡΔΕ ένα κομποσκοίνι με φούντα, και η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης ένα Glock-17...

###################
#####################

ΦΡΙΚΗ!

Τρίζουν τα κόκαλα των κεκοιμημένων πρωτεργατών και ιδρυτών της ΕΕΡ από τότε που ανέλαβε πρόεδρος ο Τράικος και γενικός γραμματέας ο FWV. 
Χωρίς να έχει διευκρινιστεί το ακριβές αίτιο, αυτό που επιβεβαιώνεται προς ώρας είναι ότι από τα εν λόγω μνήματα ακούγεται τριγμός οστών και σούρσιμο μαρμάρων από το πρώτο ΔΣ του συλλόγου και μετά, ειδικά δε από τότε που συνεδρίασαν έκτακτα, έχοντας θέμα συζήτησης ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με αποστολέα τον Ρομπέν των Δασών!!!!

Για να ακούσετε πως ακριβώς τρίζουν τα κόκαλα τους πατήστε εδώ.

Καλό μήνα...

14 σχόλια:

Unknown είπε...

Και του χρόνου!
Δυστυχώς όμως η κατάσταση στην Ελλάδα ΔΕΝ είναι για γέλια. Τα πράγματα διαρκώς χειροτερεύουν.

Μετά το αεροδρόμιο του Ελληνικού παραδίδεται στους "κατατρεγμένους" συνανθρώπους μας και το ανενεργό αεροδρόμιο της Μεγαλόπολης.
1. http://megalopolifm.blogspot.gr/2016/03/blog-post_92.html
2. http://www.capital.gr/epikairotita/3115967/4500-prosfiges-sto-aerodromio-tis-megalopolis

Νέος με απορίες είπε...

Αυτός ο "Ρομπέν των Δασών" ποιος είναι;
Όταν μιλάτε συνθηματικά, πώς θα ελκύσετε νέους στον χώρο σας;
Απαντήστε αν θέλετε και στην απορία μου στην προπροηγούμενη ανάρτηση!

2Mδης είπε...

Αγαπητέ Νέε,

η σελίδα απευθύνεται σε υψηλού δείκτη νοημοσύνης άτομα τα οποία αντιλαμβάνονται άμεσα όσα γράφονται. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να κάνω κατανοητά κάποια θέματα με τέτοιο τρόπο που θα καταλάβουν όλοι (εκτός από τους χρυσαβγίτες βέβαια που είναι κατά κανόνα ηλίθιοι...)

Ο Ρομπέν των δασών, η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Όμπραξ, είναι φανταστικοί ήρωες που ενσαρκώνουν ρόλους σε μυθεύματα. Όταν διαβάζεις λοιπόν ένα κείμενο που το υπογράφει ο Ρομπέν των δασών, αυτό αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι πραγματικό! Πολύ περισσότερο όταν στο ίδιο κείμενο συμμετέχουν περισσότερα του ενός φανταστικά πρόσωπα, ήρωες παραμυθιών.

Σε προηγούμενη ανάρτηση υπήρξε ένα τέτοιο κείμενο το οποίο υπέγραφε με την ιδιότητα του "γραμματικού" ο Ρομπέν των δασών, εξού και οι τόσες αναφορές από εκεί και μετά.

Ευτυχώς βέβαια όλοι κατάλαβαν ότι πρόκειται για πλάκα και γέλασαν με την ψυχή τους! Ειδικά τα μέλη του ΔΣ.

Μάλιστα μου πέρασε από το μυαλό, ένεκα της Πρωταπριλιάς, να γράψω σήμερα πως ΔΗΘΕΝ τα μέλη του ΔΣ θορυβήθηκαν από τις μυθοπλασίες που δημοσιεύτηκαν, απευθύνθηκαν σε δικηγόρους, εισαγγελείς κλπ με σκοπό την δίωξη μου. Ότι με κάλεσε ο πρόεδρος να μου υποδείξει τι πρέπει να γράφω και τι όχι (ως γνωστόν ο πρόεδρος έχει χάρισμα στον γραπτό λόγο, ως εκ τούτου μπορεί και επιβάλλεται να κρίνει) και πως έκαναν έκτακτο ΔΣ με θέμα το κείμενο του Ρομπέν των Δασών και τα πιθανά μέτρα που έπρεπε να πάρουν.
Κάτι τέτοιο βέβαια θα γινόταν αμέσως αντιληπτό ότι είναι πρωταπριλιάτικο. Ως γνωστόν τα μέλη του ΔΣ και ο πρόεδρος δεν είναι τίποτα στόκοι που ασχολούνται με ότι γράφεται στα μπλογκ. Ούτε φέρονται σαν την Ζωή Κωσταντοπούλου, να καβαλήσουν το καλάμι και να το παίζουν αρχηγοί διατάζοντας τι θα κάνει ο καθένας μας. Ως γνωστόν ασχολούνται με σοβαρότερα θέματα του παγκόσμιου ραδιοερασιτεχνικού γίγνεσθαι τα οποία θέλουν αρκετά χρόνια για να λυθούν.
Γιαυτό και προσπαθούν να εδραιώσουν τις θέσεις τους στο ΔΣ ώστε να προλάβουν την επίλυση τους...
Τι δεν καταλαβαίνεις?

Ανώνυμος είπε...

Η σελίδα της ΕΕΡ χτες ήταν εκτός για ώρες. Ξέρουμε τι έγινε; Επιτέθηκαν χακερ;

2Mδης είπε...

Όχι. Απότι βλέπω άλλαξαν κωδικούς.

SV ΕΠΑΡΧΕΙΟΤΟΠΑΙΟΔΟ είπε...

Καλό μήνα. Ωραία τα μυθεύματα και οι φανταστικοί ήρωες αλλά με την πραγματικότητα τι θα γίνει? Έχεις την Κυριακή το σεμινάριο, γιατί δεν φροντίζεις να μεταδοθεί με live stream και για όσους είναι εκτός Αθηνών?

2Mδης είπε...

Το έχουν ζητήσει (το live stream) από ότι ξέρω, οπότε θα έχει μεριμνήσει το Δ.Σ.
Αποκλείεται να μην έλαβαν υπόψη τους τα μέλη σε απομακρυσμένες περιοχές...

SV ΕΠΑΡΧΕΙΟΤΟΠΑΙΟΔΟ είπε...

Θα έχουμε τη δυνατότητα να συνδεθούμε μόνο τα μέλη μέσω της περιοχής μελών του site της ένωσης ή θα είναι ελέυθερη η πρόσβαση σε όλους? Ρωτάω για να πω και σε έναν φίλο που δεν είναι πλέον μέλος να έρθει να το παρακολουθήσουμε μαζι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ηλικιωμένος κυριούλης της φωτογραφίας (ο κ. Κωνσταντίνος) δεν είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΡ. Από τον Νοέμβριον 2015 έχει επανέλθει ες την προεδρίαν ο αγαπητός Μιχάλης με την παρέα του.

Ανώνυμος είπε...

To ηχητικό απο τους τάφους είναι όλα τα λεφτά.

2Mδης είπε...

Ανακοίνωση.

Κατόπιν μαραθώνιας συνεδρίασης όλων των σκοτεινών δυνάμεων που στηρίζουν το παρόν ιστολόγιο, αποφασίστηκε η ανακήρυξη της 1ης Απριλίου εκάστου έτους, επίσημη ημέρα της σελίδας η οποία θα εορτάζεται με ιδιαίτερες αναρτήσεις και σχόλια!

εκ του ΔΣ

2Mδης είπε...

...αναγκαστήκαμε να κατοχυρώσουμε την ημέρα γιατί ψιθυριζόταν ότι την ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ για εθνική εορτή...!

Unknown είπε...

Εθνική όχι ,ονομαστική ναι:
"Η ανταπάντηση του βουλευτή από την Αχαΐα του Ποταμιού ήταν λιτή: "Μπορεί να μου κάνει μήνυση ο κύριος συνάδελφος" και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα ευχήθηκε με νόημα χρόνια πολλά στην κυβέρνηση για την Πρωταπριλιά. "Είναι η ονομαστική της εορτή σήμερα", σχολίασε σκωπτικά."

Costas SV1XV είπε...

Εντάξει Γιάννη, καλή προσπάθεια, όμως το καλύτερο ψέμα της ημέρας το διάβασα στην Ναυτεμπορική:

Μέτρα πάταξης της γραφειοκρατίας από το ΥΠΕΣ

Και του χρόνου!
73 DE SV1XV