Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

"χαχαχαχχαχχαχαχαχα"...

Ακούω ή διαβάζω συχνά από ορισμένους, απαξιωτικές φράσεις για τα blog's όπως: "εγώ δε διαβάζω κουτσομπολιά" *κλπ


Κατά κανόνα όσοι εκφράζονται έτσι, είναι άτομα που έχουν δεχτεί κριτική από ιστολόγια και αποφεύγουν να απαντήσουν ευθέως απαξιώνοντας το μέσο στο οποίο δημοσιεύτηκε η καλόπιστη ή κακόπιστη κριτική...
Ή άτομα που αδυνατούν να κατανοήσουν όσα διαβάζουν. Και την Ιλιάδα δλδ να τους δώσεις να διαβάσουν, δεν θα καταλάβουν Χριστό...

Βέβαια επειδή είμαι καλόπιστος, ορισμένους τους έψαξα στο δίκτυο να δω με τι ακριβώς πραγματεύονται αφού κατακρίνουν άλλους για τα blog's. Περίμενα να ανακαλύψω υψηλού επιπέδου συζητήσεις και προβληματισμούς! Δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς, το μεγαλύτερο σχόλιο που έχουν καταφέρει να οικονομήσουν από το πνευματικό τους υστέρημα, είναι συνήθως ένα μακρόσυρτο "χαχαχχαχαχαχα" στο facebook!!! Ή καλημέρες, καλησπέρες ανάλογα την ώρα...

Θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα την αδυναμία κάποιου να μην μπορεί "να γράψει πέντε γραμμές", να εκφραστεί γραπτά. Σε όλες τις εξετάσεις, κάθε είδους, η έκθεση ή λίγα λόγια για τον εαυτό του υποψηφίου για πρόσληψη, προαγωγή κλπ είναι βασική εξέταση. 

Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα κάποιοι που εκτός ότι αδυνατούν να εκφραστούν, κατακρίνουν όσους το κάνουν επιτυχημένα και έχουν κατασταλαγμένη άποψη. Nobody's perfect...

* "εγό δε δηαυάζο κουτσομπολεια"

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το είμαι μεγάλο ψώνιο είναι "επιτυχημένα και κατασταλαγμένη άποψη";

2Mδης είπε...

Όχι. Είσαι μεγάλο ψώνιο!

Αλλιώς θα ήσουν επώνυμος...

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

... με την ευκαιρία που μου δίνεται, μέσω της συγκεκριμένης ανάρτησης, θέλω να πληροφορήσω ΟΛΟΥΣ όσους κατά καιρούς σχολιάζουν, βρίζουν αλλά κυρίως εκτονώνονται με σχόλια τα οποία αφορούν στα μέλη και τις δραστηριότητες της ραδιοερασιτεχνικής ομάδας Dx Plus - Hellenic Radio Amateur Team τα εξής.
Η προαναφερόμενη Ελληνική ραδιοερασιτεχνική ομάδα δεν είναι τίποτε άλλο από μία κοινή παρέα σαν όλες τις παρέες του κόσμου η οποία σχεδιάζει και υλοποιεί τα σχέδιά της και τις ιδέες της κατά πως εκείνη (η ομάδα) αντιλαμβάνεται τα γεγονότα.
Δεν λογοδοτεί σε κανένα αναρμόδιο όργανο ή Δ.Σ. γιατί, πολύ απλά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνει. Αντίθετα προσφέρεται για υγιή εκτόνωση και ψυχοθεραπεία σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια.
Ως εκ τούτου λοιπόν από δω και στο εξής θα διαβάζει τα σχόλια των συναδέλφων και θα κρίνει αν πρέπει να απαντήσει ή όχι σε κάποια από αυτά.
Επίσης κάποιες πληροφορίες που διοχετεύονται προς πάσα κατεύθυνση από άτομα που ... "γνωρίζουν", καλό είναι να τις διασταυρώνετε πριν μεταμορφωθείτε σε παπαγάλο, εκτός κι αν σας αρέσει να διαψευδεστε διαρκώς.
Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συνάδελφους ραδιοερασιτέχνες Καλό Καλοκαίρι με πιλλά DX.

73 de SV1GRM

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ρε στη Ζουράφα θα πάμε;;;

2Mδης είπε...

Έχεις και το άλλο φίδι (το κολοβό) λέει θα πάει στα χωράφια...

Και ακόμα παραπέρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε σήμερα στο σεμινάριο? Το γνωστό σκηνικό?

Ανώνυμος είπε...

Αφου σε ενδιαφέρει το τί έγινε γιατί δε πήγες σήμερα και ρωτάς εδω; Τι κουτσομπόληδες είστε εσείς ρε...
Σε προηγούμενο που πήγα το ΄σκηνικό' ηταν μια χαρά. Οποιος τον ενδιαφέρει πηγαίνει, μαθαίνει, ανταλλάσει απόψεις, κάνει ερωτήσεις, διορθώσεις κτλ.

2Mδης είπε...

Όποιος ρωτάει να ενημερωθεί δεν είναι κατα ανάγκη κουτσομπόλης. Πιθανόν να θέλει παραπάνω πληροφόρηση και σε αυτή την περίπτωση ή θα την περιμένει από την σελίδα της ΕΕΡ η οποία ενημερώνεται με ρυθμό κουτσής χελώνας με αλτσχάημερ, ή θα πρέπει να κάνει αίτηση στο ΔΣ να τον ενημερώσουν κατόπιν έγκρισης της επόμενης γενικής συνέλευσης... Ζήσε Μάη μου δλδ.

Αν πήγε κάποιος και θέλει μπορεί να γράψει δυο λόγια. Εγώ δεν ξέρω τπτ μόλις γύρισα από σ/κ...

2Mδης είπε...

Κάθε σ/κ που φεύγω διήμερο, αναλογίζομαι αυτό το δυστυχισμένο άτομο που μου στέλνει υβριστικά σχόλια, προφανώς από φθόνο που είναι καταδικασμένο να κρύβεται πίσω από τον υπολογιστή του, και ένας κόμπος συγκίνησης αργοκατεβαίνει στο λαιμό μου...
Ρε τον δυστυχή!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω πήγε 16 ο μήνας και για Ζουράφα ούτε λόγος! Αν υποψιαστώ ότι ήταν μούφα... δεν πρόκειται να προσφερθώ ξανά να συμμετέχω. Να!