Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Hamfest 2016 Κυριακή 5 Ιουλίου...


Όχι!!!...

 






...Δεν είναι αυτό που νομίζεις!!!









Το ΔΣ εισακούοντας το λαϊκό αίτημα, επανέφερε την Νατάσα στο σταντ της ΕΕΡ...



Αρπέας και Πουμαρό! Ο BDO δίπλα, νίπτει τας χείρας του...



Όχι, δεν είναι αυτός...






Ο ΜΝΟ εκθέτει τις σκέψεις του για το DSTAR στον χώρο της ICOM...

Μετά την κλήρωση των δώρων ο παλμός του χάμφεστ μεταφέρθηκε σε ταβέρνες της περιοχής όπου συνεχίστηκε ο εορτασμός με κατεδάφιση, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια...












































17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησα την RSF HELLAS αν τα νέα μπλουζάκια μπλε χρώματος της ΕΕΡ ήταν για να μας προετοιμάσουν
ψυχολογικά για την απορρόφηση της ΕΕΡ από την RSF και δεν το διέψευσαν ....

2Mδης είπε...

Δλδ στην RSF έχουν εξειδικευτεί ΚΑΙ στις... απορροφήσεις???

Ανώνυμος είπε...

βρε κλείνει σου λεεεωωωωωω η ΕΕΡ δεν το έμαθες ;

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να κάνουν κοινοπραξία

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το είπε και το έκανε το οτι θα έμενε στα χωράφια να θερίσει αντί να έρθει στο ετήσιο αποκρηάτικο χορό της ΕΕΡ

2Mδης είπε...

Εμ σου λέει "που να πάω? Να πέσω μόνος μου στα νύχια του bjy??? Δεν είμαστε για ντράβαλα...."
Και έμεινε στα χωράφια...
Τον δικαιολογώ!

Είρων είπε...

Με ανάμικτα συναισθήματα αντίκρισα τους νέους αξιωματούχους της ΕΕΡ στο φετινό hamfest, να είναι ομοιόμορφα ντυμένοι με ένα πολύ ωραίο μπλουζάκι με τα σήματα της ΕΕΡ και το callsign τους στο στήθος.
Φαίνεται ότι η απόφαση πάρθηκε σε κάποια συνεδρίαση του ΔΣ, ώστε να μπορούν τα μέλη του να διακρίνονται από τους υπόλοιπους «πληβείους» ραδιοερασιτέχνες που είναι απλώς μέλη της ΕΕΡ.
Άραγε τα έξοδα για την κατασκευή τους τα πλήρωσε ο κάθε ένας εκ των 7 αξιωματούχων, ή είναι χορηγία κάποιου , ή επιβαρύνθηκε το ταμείο της ΕΕΡ;
Γιατί η Διοίκηση της ΕΕΡ δεν θέλησε να διαδώσει το επτασφράγιστο μυστικό της πριν το hamfest, ώστε αν ενδιαφέρονται και άλλα μέλη να δώσουν παραγγελία; Αλλά ακόμα γιατί κατά την διάρκεια του hamfest δεν θέλησαν να δώσουν την δυνατότητα σε όποιους από τους επισκέπτες-μέλη της ΕΕΡ ήθελαν να δώσουν παραγγελία για να αποκτήσουν το μπλουζάκι; Στο κάτω –κάτω η ΕΕΡ θέλει έσοδα από πωλήσεις ειδών; Δεν θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να μπουν στο Ταμείο κάποια έξτρα χρήματα.
Αλλά αφού οι αποφάσεις παίρνονται ουσιαστικά από δυο μέλη και γίνονται αποδεκτές από τους άλλους πέντε «yes men» άνευ αντιρρήσεως, θα βλέπουμε τέτοια φαινόμενα επιδειξιμανίας.
Αντί να επενδύσουν στην προσέλκυση των παλιών και έμπειρων συναδέλφων και σε νέους που θα συνεχίσουν την ύπαρξη του Συλλόγου, επενδύουν σε είδη ώστε μόνο τα μέλη του ΔΣ της ΕΕΡ να υπερέχουν σαν Βορειοκορεάτικο σύνολο.
Περιμένω με αγονία τον επόμενο χρόνο να δω τι θα σκεφτούν οι πανιερότατοι της διοίκησης για να ξεχωρίζουν από όλους εμάς τη πλέμπα.
Είρων
Β

2Mδης είπε...

Πολλοί πρόσεξαν και ρώτησαν ακριβώς το ίδιο για τα περίφημα μπλουζάκια.
Αλήθεια είναι εμένα δεν μου άρεσε το χρώμα, αλλά περί ορέξεως...
Είμαι σίγουρος ότι ΤΩΡΑ θα ειπωθεί πως τα πλήρωσαν οι ίδιοι...

Θετικό πάντως είναι το ότι προβληματίζονται και δίνουν λύσεις στην εμφάνιση των μελών του Δ.Σ.
...Ενώ άλλα θέματα κυρίως τεχνικής φύσεως παρουσιάζουν στασιμότητα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε "Ειρων", ξεκόλα . Από όλη την συνάντηση στα μπλουζάκια κόλλησες ????? Τόσα ωραία πράγματα υπήρχαν. Λουλούδια, γλάστρες, μέλια, μεσαιατζίδικα μηχανήματα και ένα σωρό ωραία καλούδια. Αλλά φαίνεται οτι εισαι και εσύ κολλημένος "με την μπάλλα". Αφήστε ρε το ΔΣ να κάνει την δουλειά του και πολύ καλά κάνανε και εμφανίστηκαν ομοιόμορφα. και στο κάτω κάτω ήθελες ιδιαίτερη πρόσκληση ????? Εαν πηγαίνεις τις Τετάρτες στον σύλλογο,(πράγμα που αμφιβάλλω) να ρωτούσες. Αλλά σιγά που θα αφήσεις τον καναπέ σου να ασχοληθείς με τα κοινά. Εάν δεν σου αρέσουν αυτοί και πληρώνεις πενηντάρικο, στις επόμενες αρχαιρεσίες βάλε υποψηφιότητα.
Για πες μου πήγες στην ΕΕΡ να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποια επιτροπή και σε έδιωξαν ????? Δεν φαντάζομαι. Σαν όλους τους άλλου και εσύ.
Κριτική, κριτική κριτική και τίποτε άλλο.
Του χρόνου φρόντισε να σε ρωτήσουν τι να φτιάξουν.
Ολοι τα βάλατε με τον Αξιο και Ικανό Πρόεδρο μας, κυτάξτε τα χάλια σας άνθρωποι της λούφας και του καναπέ

2Mδης είπε...

ανώνυμε 10:18 δεν είπες το καθιερωμένο "δεν ήρθατε να βάλετε ένα καρφί στον τοίχο" και ανησυχώ!
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, να κρατάμε τις παραδόσεις...

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

... βλέπω ότι όσο πάει γίνεται και καλύτερο !!!
Έτσι όπως εξελίσεται, του χρόνου η ΕΕΡ θα λέγεται ΑΕΡ (Αδελφότητα Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών) !!!
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι "ανώνυμοι", οι οποίοι κατά κανόνα είναι άχρηστα και κακαντρεχή άτομα, τείνουν να γίνουν θεσμός !!!

2Mδης είπε...

Δεν έχεις δίκιο. Γνωρίζω ένα άχχχχρηστο και κακεντρεχές άτομο το οποίο δεν είναι ανώνυμο (πλέον) αλλά λαμπρός και βραβειούχος χειριστής cw...

Από την άλλη όταν πάει κάποιος ευγενικά και εκθέσει τις απόψεις του στο ΔΣ και τον αγνοήσουν, τη δεύτερη πάει και τον ειρωνευτούν, την τρίτη υποτιμήσουν την νοημοσύνη του, τότε την τέταρτη θα βγει ανώνυμος και θα τους περάσει γενεές δέκα τέσσερις. Γίνονται αυτά!

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Team είπε...

... γίνονται αυτά το ξέρω αλλά και πόσα άλλα γίνονται που δεν τα μαθαίνει κανείς !!! ... η σχεδόν κανείς.

2Mδης είπε...

Περί μπλουζακίων πάντως, όπως ενημερώθηκα, έγιναν κατόπιν απόφασης του ΔΣ για ομοιόμορφη εμφάνιση και με κόστος που βάρυνε τους ιδίους.

Για το χρώμα επιμένω ότι δεν μου άρεσε: Αν δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του PMR για παράδειγμα με βερμούδα και γαλανό μπλουζάκι, είναι σα διαφήμιση του Γκαζολίν!!!

Ανώνυμος είπε...

@Είρων
δεν απάντησες αν είσαι μέλος ή όχι της ΕΕΡ. Η απάντηση σου είναι απαραίτητοα να είναι ειλικρινής για να σου απαντήσουν.
Αν δεν είσαι που ίσως είναι πιθανότερο, τότε όσα έγραψες είναι άκυρα και δεν χρειάζεται να σε απασχολούν.

@προς υπόλοιπους
τα μπλουζάκια δεν είναι άσχημη λύση, θα μπορούσαν να φέρουν και κάποια επιπλέον έσοδα στο ταμείο. Τώρα μάλιστα που τα έξοδα για τεχνική συντήρηση (λέγεται πως) ανεβαίνουν.
Ερμής

Μύρων είπε...

Φέτος μας αξίωσε ο Θεός που έδωσε φώτιση στο νέο Δ.Σ. και προσέλαβαν ένα «ζουμπουρλούδικο» κοριτσάκι, το έντυσαν στα χρώματα και με τα σήματα της ΕΕΡ η οποία απευθυνόμενη στα χαμερπή αισθήματα των κατά βάση αρρένων συναδέλφων πουλούσε τους καθιερωμένους λαχνούς περιφερόμενη με νάζι στον εκθεσιακό χώρο.
Ελπίζω του χρόνου ο Θεός να φωτίσει πάλι το Δ.Σ. (αυτή τη φορά περισσότερο) ώστε να προσλάβουν κάποιο μανεκέν με μπικίνι και τα σήματα της Ε.Ε.Ρ. να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία. Είναι σίγουρο ότι θα πουληθούν οι διπλάσιοι λαχνοί.
Μύρων
Υ.Γ. Με την ευκαιρία έχω μια πρόταση προς το ΔΣ. Για σκεφτείτε τις Τετάρτες να μας σερβίρει τον καφέ μια νεαρά γκαρσόνα με τα σχετικά προσόντα. Όλο και θα βρεθεί κάποιος σπόνσορας να την ντύσει με τα σήματα της επιχείρησης του, αν όχι η ΕΕΡ.

2Mδης είπε...

...και χωρίς μπικίνι να είναι δε μας χαλάει...