Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Λάβαμε το γράμμα σας...!

"Αγαπητέ φίλε Διομήδη,

με απασχολεί τρομερά ένα θέμα και θα ήθελα την συμβουλή σου. Υπάρχει ένας συνάδελφος που τα τελευταία χρόνια, κάθε Αυγουστο που έρχομαι στο εξοχικό μου, έρχεται αρμένικη βίζιτα και ξεκαλοκαιριάζει μαζί μας. Συνήθως παίρνει τηλέφωνο να δει αν έχω έρθει στο εξοχικό και με το που του απαντήσω θετικά την άλλη μέρα έρχεται με τα μπαγάζια του και κάθεται λες και τον έχω καλέσει.


Με φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί δεν μπορώ να τον διώξω, τρώει πίνει μαζί μας, έχει άποψη για το τι θα μαγειρέψει η γυναίκα μου γιατί πχ τα φασολάκια τον πειράζουν και προτιμά μόνο ψητά, και ενώ η σύζυγος μαγειρεύει θαυμάσια της κάνει και παρατηρήσεις!
Καταλαμβάνει την τουαλέτα για ώρες, μπανιαρίζεται και περιφέρεται στο σπίτι γυμνός με μια πετσέτα, χρησιμοποιεί την οδοντόκρεμα μου, συντονίζει τις κεραίες μου στο CW (εγώ δεν ξέρω), πέρασε νέες μνήμες στον ασύρματο (κάτι φιλαράκια, λέει) και γενικά με έχει φέρει στο αμήν να του τα χώσω. Αλλά δεν μπορώ γιατί είναι συνάδελφος.

SOS! Πες μου καμιά ιδέα να τον διώξω διακριτικά, αλλιώς του χρόνου δεν θα έρθω στο εξοχικό καθόλου! Μου είπε ότι θα φέρει και ένα φίλο του, συνάδελφος κι αυτός!!!


73 

sv1...... ..."

Αγαπητέ συνάδελφε, 

κακώς δεν του τα έχεις χώσει ακόμα, και εκμεταλλεύεται την φιλοξενία σου. 

Το σωστό θα ήταν να τον στείλεις στο διάβολο κατεβάζοντας του τα ανάλογα "καντήλια". Εγώ αυτό θα έκανα. Δλδ με το που θα τον έβλεπα στην πόρτα να ξεφορτώνει θα του έλεγα διακριτικά ότι ήρθα για ξεκούραση και "δεν θέλω τσολιά στα @@δια μου και άμε στο γέρο διάολο και ακόμα παραπέρα...!"
Καταλαβαίνω όμως ότι θέλεις να είσαι πιο διακριτικός οπότε δοκίμασε τα εξής:

Προσπάθησε να μην είναι τόσο άνετα και ευχάριστα την επόμενη φορά, εξήγησε του από την πρώτη μέρα ότι οι δουλειές δεν πάνε καλά και πως για να συμπληρώσετε το εισόδημα σας εκτρέφετε ταραντούλες τις οποίες στην συνέχεια πουλάτε σε φαρμακοβιομηχανίες για το ισχυρό τους δηλητήριο. Δείξτε μάλιστα στεναχωρημένος επειδή -δήθεν- σας ξέφυγαν ορισμένες και δεν ξέρετε σε ποιο σημείο ακριβώς του σπιτιού έχουν πάει...

Φροντίστε και το θέμα του φαγητού ως εξής: Πείτε στη σύζυγο να βάζει στο μαγείρεμα το αλάτι "με τις χούφτες", επίσης πιπέρι, πιπεριές, εφτά-οχτώ κουταλιές μπούκοβο και να τρώτε κανονικά μαζί του αφού πρώτα έχετε πάρει κάποιο ισχυρό φάρμακο για το στομάχι που θα σας συστήσει ο γιατρός σας. 
Εκτός αν συνηθίζει να πηγαίνει στην κατσαρόλα μόνος του, οπότε βάζετε περισσότερο μπούκοβο, μουστάρδα ενδεχομένως και σιδερόστοκο, γράσσο, πινέζες κλπ

Από το WC φροντίστε να αφαιρέσετε το χαρτί και βάλτε κομμάτια εφημερίδας ή καλύτερα γυαλόχαρτο, αφού τον πείσετε πριν, ότι το κάνετε για λόγους οικονομίας. Πείτε του μάλιστα ότι αν τελειώσουν οι εφημερίδες σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε χαρτοπόλεμο που είχε περισσέψει τις Απόκριες...

Αδειάστε την οδοντόκρεμα και ξαναγεμίστε το σωληνάριο με αρμόκολα πλακιδίων ή εποξική ρητίνη. Και στην πετσέτα του μπάνιου ρίξτε από πριν γρέζια από φάιμπεργκλας...

Τέλος ανακοινώστε του πως είστε νεοφώτιστοι σε μια νέα αίρεση σατανιστών και περιμένετε πως και πως να παρακολουθήσετε την πρώτη σας ανθρωποθυσία στον Εωσφόρο. Στη συνέχεια ρωτήστε τον, αν γνωρίζουν άλλα άτομα ότι είναι μαζί σας, αν ανησυχήσει κάποιος όταν αργήσει να γυρίσει κλπ. 

Εφόσον δεν φύγει τρέχοντας και τότε, πάρτε το απόφαση, ο συνάδελφος μόνο με έναν τρόπο θα καταλάβει: βγάλτε το στειλιάρι από ένα φτυάρι και πάρτε τον στο κυνήγι! Θα χάσετε προς στιγμή την ψυχραιμία σας αλλά θα περάσετε ήρεμα τις υπόλοιπες διακοπές σας...

Καλή επιτυχία!

73

8 σχόλια:

Απορία είπε...

@ "Από το WC φροντίστε να αφαιρέσετε το χαρτί"

Καλά, υπάρχουν άνθρωποι που σκουπίζονται με χαρτί αντί να μπουν στη μπανιέρα και να πλυθούν;

Ανώνυμος είπε...

Μπρρρ... κρυάδα... τουλάχιστον έσβησα το κλιματιστικό.

Ανώνυμος είπε...

Ζουν ανάμεσα μας, δυστυχώς!

Unknown είπε...

Paperless !

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/files/1/2016/08/29/ch/P1090274.jpg

http://2mdes.blogspot.gr/2014/04/o-kb4axl.html


??????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

εισαι και γιοτομπαλο! καλα δεν προσεξες οτι η αναρτηση του μιδη ειναι 1η απριλιου???

google: τζον κατσιματίδης

Ανώνυμος είπε...

Πως να το προσέξει; Έχει ανάγκη από αυτό
https://geniuxmind.com/lp/onyx/index.php?AFFID=16&C1=29265&C2=72486&CID=43

Ανώνυμος είπε...

Ενάμισι μήνα τώρα σιγή ασυρμάτου από τα δυτικά. Μπράβο δε διμετρίδι, τους τάπωσες κανονικά. Να μας ζήσει ο π. Ιάκωβος και να κάνει πολλά QSO με όλους μας.