Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Μέχρι νεοτέρας...

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε συνηθίσει να με βλέπετε στα εντευκτήρια της ΕΕΡ κάθε Τετάρτη και φυσικά σε κάθε εκδήλωση της ή όπου μου ζητήθηκε να βοηθήσω.

Η συμπεριφορά μελών του ΔΣ προεξάρχοντος του Γενικού Γραμματέα SV2FWV κατά τον προπηλακισμό μου, τις απειλές, την εξύβριση και την συκοφαντική δυσφήμιση από τον έφορο διακίνησης καρτών QSL Απόστολο Μπουρούση στον χώρο της Ένωσης, με αναγκάζει να απομακρυνθώ από χώρο που είναι ανασφαλής και στον οποίο είναι πιθανόν να επαναληφθούν χυδαίες επιθέσεις τόσο από μέλη του ΔΣ όσο και από τους εφόρους των επιτροπών που επιλέγουν.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως παραμένω τακτικό μέλος και περιμένω να ενημερωθώ για τα έξοδα της Τεχνικής Επιτροπής όπως ακριβώς ζήτησα από τον Γενικό Γραμματέα λίγα λεπτά πριν δεχθώ την εν λόγω επίθεση από τον "εκλεκτό" έφορο.

Τονίζω πως η παρούσα ανάρτηση ΔΕΝ έχει το νόημα "μην πατάτε στην ΕΕΡ", απεναντίας όσοι επισκέπτεστε την ΕΕΡ δεν κινδυνεύετε το ίδιο, αρκεί να περιορίζεστε μόνο σε φιλοφρονήσεις και να καταθέτετε την συνδρομή σας...

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ήρθε και η σειρά σου, γιατί νομίζεις πως φύγαμε οι υπόλοιποι ;
Είχαμε νομίζεις καμιά όρεξη για φασαρίες ή να πάμε αλλού;
Η μαγκιά" και ο "τσαμπουκάς" τους μας έδιωξε αηδιασμένους να μην λερωθούμε ψυχικά από αυτούς
και πίστεψε μας βρήκαμε την υγειά μας...
Καλώς ήρθες στο club "των υπό δίωξη" ραντεβού στα γουναράδικα του ραδιοερασιτεχνισμού.

2Mδης είπε...

Όταν έρθω στο ραντεβού να μου το πεις να ξέρω...

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Λουδοβίκος ο 14ος και ο Τίποτας καταλάβουν τι έγινε αυτό τον καιρό ίσως αλλάξει κάτι. Αλλά δεν το βλέπω. O "L' etat C' est moi" κάνει κουμάντο και οι άλλοι"ναι σε όλα" (Αυτό κάτι μου λέει, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ....)

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν ήθελαν και δεν θέλουν κόσμο βρε παιδιά μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας.
Φυσικά είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας να τοποθετηθεί δημόσια (αφού λέει εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους) το δσ και να εξηγήσει πως αντιμετώπισε τις απειλές σε μέλος του (με το οποίο δεν συμφωνώ πάντα γιατί νομίζω κάποιες φορές είναι βασιλικώτερο του βασιλέως σε θέματα δικαιολόγησης του σωματείου). Προς το παρόν δεν γνωρίζω λεπτομέρειες φαίνεται να έγιναν χονδρά πράγματα για να διαμαρτύρεσαι.
Για πολλοστή φορά λοιπόν είναι έκθετοι αν δεν λάβουν θέση και δεν έχει δικαίωμα κανένας του δσ να ζημιώνει το σωματείο με τις ενέργειες ή της μη ενέργειες του, νομίζω;
Ερμής

Ανώνυμος είπε...

Η ένωση δεν θέλει την φυσική παρουσία των μελών, οι συνδρομές τους αρκούν...

Μην φορτώνεστε στο ΔΣ με ανούσιες και ενοχλητικές ερωτήσεις, στείλτε τις συνδρομές σας και όταν προκύψει χαμαλίκι και απαιτηθεί η φυσική σας παρουσία, τότε θα πέσει τηλέφωνο να περάσετε μια βολτίτσα, για να βάλετε πλάτη...

2Mδης είπε...

προς τον 11:59 "...αρκάδα...θέση στο ΔΣ... κλπ" Χρησιμοποίησε ένα λεξικό για τις άγνωστες λέξεις αφού ξαναδιαβάσεις, σίγουρα δεν κατάλαβες, δεν δημοσιεύω το σχόλιο σου για να μην σε εκθέσω.

προς τον 00:44 "...αφού έδειξε μεταμέλεια... μέρες χριστουγένων...κλπ" Συγγνώμη εννοείται η γραπτή που απευθύνεται σε εμένα και μου δίνει το δικαίωμα να την δημοσιοποιήσω. Αναρτήσεις στο facebook, στο tweeter ή στα αγιορείτικα νέα δεν με αφορούν ας ζητήσουν συγχώρεση από τον Κύριο και είμαι βέβαιος ότι αυτός θα τους συγχωρέσει στην άλλη ζωή. Στην παρούσα θα έχουν σοβαρό πρόβλημα για όσα έγραφαν!

2Mδης είπε...

Για όσους είχαν την τύχη να μην διαβάσουν όσα έγραφε στο facebook o έφορος της ΕΕΡ sv1edy και επομένως δεν γνωρίζουν τι επαναλάμβανε στα εντευκτήρια παρουσία μελών του ΔΣ εναντίον μου, σκοπεύω να απαντήσω χωρίς όμως η απάντηση μου να βγαίνει "πρώτη μούρη" σκανδαλίζοντας τους άκακους και απονήρευτους αυτούς συναδέλφους που επισκέπτονται την σελίδα μου μόνο για να βλέπουν κατασκευές (έτσι λένε κάποιοι!).
Θα κάνω λοιπόν μια καινούρια ανάρτηση με τεχνικό καθαρά θέμα για όσους διψάνε για τέτοια άρθρα και εδώ βάζω μια παραπομπή η οποία θα οδηγεί σε ανάρτηση που θα εμπλουτίζεται σταδιακά και θα αφορά την υπόθεση του sv1edy, κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα "πονήματα" του, κάποια σχόλια που είχε βάλει ανώνυμα στο ιστολόγιο εναντίον Δαρκαδάκη, Θανόπουλου, Φρόνιμου, Δαφνομήλη κλπ (όχι χυδαία!) καθώς και απαντήσεις σε όση λάσπη έριχνε για μέρες από την σελίδα του στο facebook και επανέλαβε δια ζώσης υπό την ανοχή του ΔΣ στην ΕΕΡ.

Για να δείτε την τεχνική ανάρτηση βγείτε στην αρχική σελίδα.
Για να δείτε όσα περιγράφω παραπάνω σχετικά με τον edy πατήστε εδώ. Τονίζω ΠΡΙΝ πάτε να διαβάσετε και προειδοποιώ ότι τα κείμενα του SV1EDY είναι ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ανάρτηση, δεν υπήρχε τότε (23/8)...
Το λέω γιατί αν και διακοπές, παρακολουθούσα το μπλογκ...
Τώρα πως ξεφύτρωσε...?

2Mδης είπε...

Τα έφερε ο Θεός έτσι!

Το γράφω εκεί στα σχόλια, το γράφω και εδώ λοιπόν για να μην αναγκαστεί κάποιος να πάει.

Χρησιμοποίησα προχρονολογημένη ημερομηνία για να μην βγαίνει στις πρόσφατες αναρτήσεις και τα δει κάποιος κατά λάθος.
Ευτυχώς υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες όπως και άλλες για όσους πιστεύουν ότι στο δίκτυο υπάρχει ανωνυμία...

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, αυτό κύριοι λέγεται ραδιοερασιτεχνισμός...
Χυδαίες συμπεριφορές, λες και υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα(?) και δεν πρόκειται για χόμπι...
Αναφορές σε όπλα, τσαμπουκάδες, σεξουαλικά υπονοούμενα και κάθε είδους βωμολοχίες συνθέτουν ένα σκηνικό, που θα ζήλευαν ακόμα και θαμώνες καμπαρέ...
Παλαιότερα θυμάμαι, έπεσαν και μπουνιές ανάμεσα στον "εμπορικό συνεργάτη" του κυρίου "έφορου" και άλλου ρ/ε...
Και το ΔΣ σε ρόλο αβανταδόρου...

Αν αυτή είναι η εικόνα της Εθνικής μας ένωσης, είναι προτιμότερο να μην εκπροσωπούμαστε από κανέναν...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η Εθνική Ένωση μας αξίζει. Δεν είναι μόνο τα ντουβάρια και οι αναμεταδότες. Είναι η Διοίκηση και τα ενεργά μέλη της. Την Διοίκηση ποιος την διορίζει? Εμείς. Άρα δεν φταίνε αυτοί. Αυτοί την δουλίτσα τους κάνουν στο μαγαζάκι που από σούπερ μάρκετ το πάνε για περίπτερο. Μόνο ένας κατάλαβε που είχε πέσει και την "έκανε" με ελαφρά πηδηματάκια στην αρχή του 2016 (Ιανουάριο- Φεβρουάριο νομίζω).
Αλλά ας δούμε τι μπορεί να γίνει. Μια πρόταση αφελούς. Γιατί να μην εκτεθούν οι υποψήφιοι προεκλογικά ποιοι είναι και τι έχουν σκοπό να προσφέρουν στην ΕΕΡ αν εκλεγούν. θα μου πεις. Τα είδαμε στην πράξη τα "προγράμματα" και τα "αποτελέσματα" στην καθημερινότητα μας. Όμως έτσι θα έχεις το δικαίωμα στο τέλος της 2ετίας να πεις στον Χ κύριο ότι με εξαπάτησες.

2Mδης είπε...

#17:59

Φυσικά δεν δημοσιεύω. Τον έβαλε άλλος λέει να το κάνει! Αυτός του το γνωστοποίησε με mail. Ελπίζω αυτός ο "άλλος" να αναλάβει τις ευθύνες του πολύ σύντομα.
Εγώ νόμιμος είμαι δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ειδικά τις ξεφωνίστρες...

Ανώνυμος είπε...

Τι βλάκας θεέ μου...
Λες και είναι μικρό παιδί, να τον χειραγωγεί ο καθένας...
Τώρα καταλαβαίνω γιατί τα κατέβασε άρον άρον και ισχυρίζεται ότι...τα έγραφε άλλος από τον λογαριασμό του...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως δεν καταλαβαίνω την επίθεση του "έφορου" στο πρόσωπό σου...
Ο ΓΓ εντάξει, μπορεί να "θίχτηκε" που του ζήτησες λογαριασμό για την τεχνική επιτροπή, ο άλλος όμως γιατί να στην πέσει έτσι...?
Μάλλον έχουν γίνει κι άλλα, που δεν ξέρουμε...
Αν έχεις όρεξη, κάνε μια περίληψη...

2Mδης είπε...

Εσύ να έχεις όρεξη να διαβάσεις...

Ανώνυμος είπε...

Έχω, έχω, από όρεξη, άλλο τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 8:47. Περίμενε λίγο. Μια ομάδα συγγράφει βιβλίο. Σύντομα στα περίπτερα από τα WikiLeaks.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν είναι που έρχεται στους προσκόπους; Στείλτε μια ενημέρωση στο ΣΕΠ να μην ξαναπλησιάσει τα παιδάκια!

Unknown είπε...

Απο αυτό το κείμενο που διάβασα Θα σταθώ στο ροζ βρακάκι που ανέφερε. Να ξέρεις Ιωάννη, το ροζ δεν είναι αντρικό χρώμα θα σε μαλώσω, χαχαχα.

Περνατε τόσο καλά εκεί που σκέφτομαι να παραβω τις αρχές μου και να γίνω και εγώ μέλος. Θα διασκεδάζω το ίδιο απο την αρχη, ή πρέπει να γίνω τακτικό μέλος πρώτα;

2Mδης είπε...

Πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά και οι εξής συνθήκες:

Να ζητήσεις πχ από το ΔΣ να δεις τις δαπάνες.

Να τους κάνεις κριτική για ότι θεωρείς λάθος.

Να μην είσαι "ναι σε όλα".

ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ.

Σε αυτή την περίπτωση πέφτουν χοντρά γέλια. Μερικοί θα κλάψουν (από τα γέλια εννοείται...)

Ανώνυμος είπε...

Πιο χοντρό και από το θέμα της αναφοράς στο όπλο, θεωρώ την αναφορά στο επώνυμο...
Το επώνυμο δεν το διαλέγουμε και δεν μας χαρακτηρίζει...
Κάποιον πρόγονό μας ίσως, αλλά ο κάθε άνθρωπος την υπόληψη του την χτίζει μόνος του μέσα στην κοινωνία...
Εγώ προσωπικά, αν μου έθιγε το επώνυμο του ΠΑΤΕΡΑ μου, θα τον έκανα, όχι τετρακόσια κιλά, αλλά δύο τόνους...

Με μερικά πράγματα, δεν παίζουν...

2Mδης είπε...

O edy μετά την εξαφάνιση του πνευματικού του έργου από το ΦΒ κατάργησε και το blog του! Αλίμονο! Τι θα κάνουμε τώρα χωρίς το απαύγασμα του μάχιμου ραδιοερασιτεχνισμού και από που θα μαθαίνουμε την τρέχουσα τιμή της βίδας?

Ανώνυμος είπε...

Νταξ, δεν έχασε κι η βενετιά βελόνι...
Είχε να κάνει ανάρτηση, πάνω από τρία χρόνια...

Το πραγματικό πρόβλημα πάντως, δεν είναι ο τόλης...
Είναι αυτοί που του επέτρεψαν να συμπεριφέρεται έτσι και - ίσως - να τον έβαλαν μπροστά, για να σου επιτεθεί - να εκτεθεί αυτός και να μείνουν εκείνοι ως ηθικοί αυτουργοί, στο απυρόβλητο...
Νομίζω, ότι αλλού θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου...

2Mδης είπε...

@11:44

ΔΕΝ δημοσιεύω το σχόλιο σου γιατί θα μου χαλάσεις την "έκπληξη" στην οποία θα προβώ εννοείται "αν και εφόσον" γιατί δεν είμαι κακός. ΒΕΒΑΙΩΣ και έχω κρατήσει.

Costas SV1XV είπε...

Προετοιμαστείτε και κλείστε την ημερομηνία: Τακτική Γενική Συνέλεσυη ΕΕΡ στις 22 Ιανουαρίου.

73 DE SV1XV