Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας στην ΕΕΡ...




Η σύγκριση είναι αμείλικτη... 



τι να πεις??

17 σχόλια:

2Mδης είπε...

To φέσι του Σπύρου δεν είναι τυχαίο επί συριζα! Το πιάσατε το υπονοούμενο...

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια (αλλά και ο Σύριζα μια μεταλαγή ανθρώπων του Πασοκ είναι)
Ερμής

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ρεπορτάζ από την χτεσινή εκδήλωση?

2Mδης είπε...

Στο svnea σε δυο μήνες...

Ανώνυμος είπε...

Στα νέα στο SVNEA μετά δυο μήνες. Εμ τότε δεν θα είναι πλέον νέα αλλά παλιά. Με την ευκαιρία σου γράφω την πρώτη παράγραφο του άρθρου: Με απόλυτη επιτυχία κόπηκε η Πρώτοχρονιάτική πίτα στα ιδιόκτητα εντευκτήρια της ΕΕΡ. Προσήλθαν πάρα πολλοί συνάδελφοι από το Λεκανοπέδιο αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κύριος ΑΒΓΔ που σε σύντομο χαιρετισμό επαίνεσε την προσπάθεια μας κλπ κλπ κλπ. Απενεμήθησαν τιμητικά διπλώματα σε συναδέλφους που διακρίθηκαν για τις ραδιοερασιτεχνικές τους επιτυχίες στον χρόνο που πέρασε κλπ κλπ..

Ανώνυμος είπε...

2μήδη, έχασες που δεν ήρθες. Θα ειχες πολλά να γράψεις. Οτι πχ ο Πρόεδρος μας κέρασε κρασάκι πληρωμένο από την τσέπη του, τυροπιτάια, σπανακοπιτάκια και άλλα καλούδια, από ευλογία. Οχι σαν και εσένα σπαγγοραμένε.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος Ελληνικός ραδιοερασιτεχνικός δορυφόρος (Ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής) θα εκτοξευθεί το καλοκαίρι του 2017 από το Πεδίο Βολής Κρήτης στή Σούδα. Φορέας του δορυφόρου θα είναι "ρουκέτα" από τα βλήματα "ΝΙΚΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ".-(Παρολησμένα 184 βλήματα)
(πληροφορίες από το πηγαδάκι Νο1 στην κοπή βασιλόπητας με την απουσία του κυρ Γιάννη) Το ΔΣ της ΕΕΡ έχει κλείσει συμφωνία με το ΓΕΑ και την μεσολάβηση του κ.Π.Καμένου. (Ποιός από το ΔΣ είναι με τους Ανεξάρτητους Ελληνες? αυτός ξέρει.) αυτά είναι νέα !

2Mδης είπε...

Μπα? Έχουμε ΚΑΙ τέτοιου βεληνεκούς βλήμα στο ΔΣ??

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που ξέρει είναι ο SV2FWV.

Ρωτήστε τον τι οροφή και τι ταχύτητα πιάνει το Νίκη-Ηρακλής και μετά τα ξαναλέμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος ΑΒΓΔ που λεει παραπάνω, ο επισημος δηλαδη ηταν ο υπευθυνος της πολιτικης προστασίας της περιφερειας, μας καλημέρισε και μας ειπε πως οι περισοτεροι τον γνωριζουμε καθως ειναι ο ΟΥΡΑΝΟΣ, παλια ηταν ο ΟΥΡΑΝΟΣ1 αλλα κατι αλλαξε και πλεον ειναι ο ΟΥΡΑΝΟΣ. Τα δικα μας τα παραξενα λεει δεν τα καταλαβαινει αλλα αυτος ειναι ο ΟΥΡΑΝΟΣ λεει. Μετα μας ειπε πως και αυτος ηταν ραδιοερασιτεχνης και εκει "εμεινα" λιγο αλλα αμεσως επανηλθα καθως ειχε ενα σταθμο στην Πετρουπολη λεει αλλα μερικες φορες ηταν και στο Περιστερι που ηταν το τηλεφωνο του σταθμου λεει. Και αντι να βρεθει κανενας να του πεταξει το ταμπελακι του ΓΕΡΑΡΔΟΥ στο κεφαλι αυτος συνεχισε να λεει...

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθεύει, πάει το κάψανε τελείως...

Costas SV1XV είπε...

Τι μου θυμίσατε τώρα... Κάπου στα μέσα της δεκαετίας 1980 άρχισε η φαγωμάρα για ιδιωτική ραδιοφωνία και τηλεόραση. Φυσικά ο Α. Παπανδρέου ήταν κάθετα εναντίον. Τότε υπήρχε στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ ένας ανεκδιήγητος τύπος (μακαρίτης σήμερα) ονόματι Μαρούδας, περίπου ότι είναι σήμερα ο Παππάς για τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Μαρούδα αν έχει νόημα να υπερασπίζεται με τόσο πάθος το κρατικό μονοπώλιο στα ηλεκτρονικα ΜΜΕ αφού πλέον καθένας μπορεί να εκπέμπει απ'ευθείας στο κοινό μέσω δορυφόρου. Τότε ο Μαρούδας είπε το ιστορικό "Αν στείλουν τηλεοπτικούς δορυφόρους πάνω από την Ελλάδα θα τους καταρρίψουμε με τα αντιαεροπορικά μας".

Δεν ξέρω ποιά αντιαεροπορικά εννοούσε, ίσως τους πυραύλους Νίκη-Ηρακλής από την Κερατέα και το Κατσιμίδι.

73 DE SV1XV

Ανώνυμος είπε...

Το βαθύ κράτος είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Τι διάολο μέλι έχουν αυτές οι 7 καρέκλες?

2Mδης είπε...

Το ΔΣ πάντα ήταν πηγή έμπνευσης...

Ανώνυμος είπε...

@ 9:13 μ.μ.
Αληθευει 100% και λιγα λεω γιατι ειπωθηκαν και αλλα.
Ρωτα....

SV1NJX είπε...

Εχω την εντύπωση ότι πολλοί από εμάς δεν είμαστε προσεκτικοί και έχουμε πάρει λάθος δρόμο
http://www.protothema.gr/greece/article/656487/mitropoli-glufadas-enadion-alatotherapeias-osoi-theloun-na-parameinoun-orthodoxoi-na-einai-prosektikoi/

Ανώνυμος είπε...

Εάν καταφέρουν κατι με το δορυφόρο αυτό θα είναι καλό, δεν υπάρχει λόγος να χαλιέται κάποιος, να κλαίγεται κλπ.
Καλό το παράδειγμα Μαρούδα και οι σημερινοί με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο προωθούν το δημόσιο.
Ερμής