Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Τα γραπτά μένουν...

Επειδή βλέπω σχόλια να πηγαίνουν σε άσχετο προηγούμενο θέμα, αναδημοσιεύω εδώ την περσινή επιστολή των "ανώνυμων ρουφιάνων" σχετικά με τις εκπομπές ραδιοερασιτεχνών από τον Άθωνα. Ο συντάκτης της επιστολής παραμένει ανώνυμος, ποιος κερατάς να είναι?

Αυτές τις μέρες δημοσιεύτηκε και επιστολή "συναδέλφου" σε διεθνή ραδιοερασιτεχνική σελίδα σχετικά με το παραπάνω θέμα. Πήραν πολλά τηλέφωνα λέει στην επιστασία να "ρωτήσουν" (όχι να καρφώσουν!) και τους είπαν ότι δεν υπάρχει άδεια.

Φανταστείτε να πάρει κάποιος το υπουργείο και να ρωτάει αν ο τάδε σύλλογος έχει άδεια για τους ενισχυτές που χρησιμοποιεί. Όχι θα του πουν δεν υπάρχει... Ή να πάρει τηλέφωνο σε εφορίες κλπ και να ρωτάει αν έχει άδεια που μαζεύει χρήματα για να τους αγοράσει. Όχι, εκεί θα είναι ρουφιάνος όποιος το κάνει!!! Θα είναι εκτός ham spirit γιατί πήρε τηλέφωνο με σκοπό να εκμαιεύσει την απάντηση που ήθελε. Θα πήρε τηλέφωνο για να δημιουργήσει πρόβλημα! Θα ζήλευε τις επιτυχίες του εν λόγω συλλόγου και θα πιανόταν από λεπτομέρειες για να εκδηλώσει το φθόνο του. Οι ίδιοι όμως μπορούν να παίρνουν τηλέφωνα γιατί έχουν κεράσει και πέντε κατσίκια ρε αδερφέ! Ποιος θα μιλήσει? 

Κάπως έτσι φθονούν τον Αρπέα και λυσσάνε που έκανε αυτό που οι ίδιοι ονειρευόντουσαν αλλά ΔΕΝ κατάφεραν. Γιατί για χρόνια ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ να εκπέμψουν από τον Άθωνα, είναι γνωστό.

Διαβάστε λοιπόν για άλλη μια φορά την επιστολή των ρουφιάνων. Γιατί θα τους θυμόμαστε πλέον όχι σαν DXer αλλά σαν ρουφιάνους. 
Το κατάφεραν...


15 σχόλια:

2Mδης είπε...

Η τελευταία παράγραφος των ρουφιάνων:

"...Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ένας εξ αυτών διατηρεί στο ίντερνετ ηλεκτρονική εφημερίδα-μπλοκ δηλώνει επίσημα Άθεος δωδεκαθεϊστής (Σ.Σ. το έκαψες Κωστάκη!) και όργανο των σκοτεινών δυνάμεων, θλιβόμαστε , λυπούμαστε, απορούμε και σκανδαλιζόμαστε..."

Θλίβονται, απορούν και σκανδαλίζονται λέει...
Οι ρουφιάνοι...
Γ@μώ το σπίτι τους...

2Mδης είπε...

Μετέφερα εδώ σχόλια από την προηγούμενη άσχετη ανάρτηση:

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Τι βλέπω? Ο φίλος μας ο Αρπέας είναι πάλι στον Άθω και βγαίνει 14 MHz CW.

29 Μαΐου 2017 - 10:48 μ.μ. Διαγραφή
Blogger Ο/Η 2Mδης είπε...
Αυτό δεν είναι περίεργο, καλά κάνει. Το περίεργο είναι οι θεούσες που δεν έχουν αρχίσει να σκίζουν τα ρούχα τους ως συνήθως...

30 Μαΐου 2017 - 3:38 μ.μ. Διαγραφή
Blogger Ο/Η Dx Plus Team είπε...
Ρίξτε μιά ματιά στα Διεθνή ραδιοερασιτεχνικά blogs (Dx World κλπ) και θα καταλάβετε πόσο ''δεμένοι'' μεταξύ τους είναι οι Έλληνες ραδιοερασιτέχνες.
Ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών των ανεγκέφαλων, που χωρίς απολύτως κανένα επίσημο στοιχείο ή ανακοίνωση αλλά δια της άτοπον απαγωγής και κυρίως με αδιευκρίνιστες προθέσεις και κίνητρα, διασύρουν παγκοσμίως τον RPεα, τους Έλληνες ραδιοερασιτέχνες, το Ελληνικό Κράτος και τους νόμους του αλλά και το ίδιο το Άγιον Όρος, που υποτίθεται υπερασπίζονται.
Ήρθε η ώρα να παρέμβει (και θα παρέμβει) δυναμικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με διαδικασία που ήδη ξεκίνησε, προκειμένου να δοθεί οριστική επίσημη απάντηση προς κάθε ενδιαφερόμενο και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες, για σοβαρά ποινικά αδικήματα, σε όσους θα αποδοθούν αυτές.
φτάνει πιά με τις γελοιότητες και τα ανώδυνα αθώα σχόλια στο internet.
Τώρα αρχίζουν τα σοβαρά.




30 Μαΐου 2017 - 10:27 μ.μ. Διαγραφή
Blogger Ο/Η 2Mδης είπε...
Τι εννοείς "με διαδικασία που ήδη ξεκίνησε"?
Υπεβλήθη μήνυση ή ΘΑ...?
Γιατί διαφορετικά καμία Εισαγγελία ούτε των Αθηνών ούτε της Αλάσκας δεν παρεμβαίνει...

30 Μαΐου 2017 - 10:54 μ.μ. Διαγραφή
Blogger Ο/Η Dx Plus Team είπε...
... μην αγχώνεσαι Γιάννη, όταν λέμε ξεκίνησε εννοούμε ξεκίνησε.
Οποιαδήποτε άλλη κουβέντα, είναι περιττή.
Θα τα μάθεις τα νέα καθώς και ποιοί θα κλητευθούν για ... περαιτέρω διευκρινήσεις.

30 Μαΐου 2017 - 10:57 μ.μ. Διαγραφή
Blogger Ο/Η 2Mδης είπε...
Α εγώ δεν αγχώνομαι με τίποτα! Απλά όταν διαβάζω πολλά ΘΑ, αμφιβάλω...

30 Μαΐου 2017 - 11:26 μ.μ. Διαγραφή
Blogger Ο/Η Dx Plus Team είπε...
Κατ αρχήν από μένα δεν διαβάζεις πολλά και 2ον είναι δικαίωμά σου να αμφιβάλεις.
Ότι είχα να πω το είπα, η συνέχεια επί της οθόνης.
ΤΕΛΟΣ

30 Μαΐου 2017 - 11:32 μ.μ. Διαγραφή
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Πάντως ο φίλος από κάτω, ρωτάει τι γίνεται με εκείνη την παλιά ιστορία...
http://www.n0un.net/sv2-sv1rp-a-mt-athos-on-the-air/

Προχωράει, ή μπααααα...???

31 Μαΐου 2017 - 1:00 π.μ. Διαγραφή

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι έγινε με τον εισαγγελέα και τους ρουφιάνους; Έχουμε νεότερα;

Ανώνυμος είπε...

ως γνωστόν άθεοι ορίζονται όσοι πιστεύουν σε πάνω απο δέκα θεούς

sy1bwv

2Mδης είπε...

2η παράγραφος:

"Τυγχάνει να είμαστε και ραδιοερασιτέχνες..."

Ταγάρια είσαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

O SV1RP ανακοινώνει επίσημα ότι σε 10 λεπτά θα πάει για υπνο στο δωματιο του σπιτιού του και δεν θα κοιμηθεί στο μοναστήρι.
Τις αυριανές του κινήσεις μπορείτε να τις δείτε στην σελίδα του στο facebook για να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

Και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι επειδή όποιος και να παίξει με τα εν λόγω ταγάρια κερδίζει (αναφέρομαι στα ταγάρια της νοημοσύνης "άθεος δωδεκαθεϊστής") δίνεις δίκιο στο άλλο ταγαροτάγαρο, τον Αρπέα. Εκεί μας φτάσανε.

2Mδης είπε...

Έτσι δυστυχώς...

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρπέας είπε "Έτσι δυστυχώς..."

Unknown είπε...

Συμφωνώ, δυστυχώς είμαστε ταγαρόχαρτα.
Τουλάχιστον όμως εμείς εμφανιζόμαστε με το όνομά μας, εσύ κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία λέγοντας , λες και φοβάσαι το φως !!!
Ο δε βαθμός της νημοσύνης σου !!! εμείς δεν μπορούμε να σε πιάσουμε, πονάει η μέση μας και δεν μπορούμε να σκύψουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μήδη, ο BDO έγραψε στο "http://www.n0un.net/sv2-sv1rp-a-mt-athos-on-the-air/" ο αρπεας με 1000 QSO θα κονόμαγε 5000 δολάρια δηλαδή ο τράγος που υπερασπίζονται με νυχια και με δόντια τα θύματα οι Αγρινιώτες πόσα εχει κονομήσει, εάν οπως έχει δηλώσει ο ίδιος, το τρίμηνο κάνει 5000 QSO.
δηλαδή 20.000 QSO τον χρόνο χ(επί) 25 χρόνια που εκπέμπει μας κάνουν 500.000 QSO χοντρικά μέχρι τώρα, με 5 δολλάρια , μας κάνουν 2.500.000 δολλάρια. Δυόμιση ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ δολλάρια. Δυόμιση ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ δολλάρια.??????????????????????????? Καθόλου άσχημα για έναν ανεπάγγελτο τεμπέλη.
Και για να τα λέει αυτά ο BDO, έχει ενημέρωση από μέσα.
Γιαυτό έχει ξεσκιστή ο παλιόπου...ας να βγαίνει μόνο αυτός. Λές όποιος άλλος πάει να κάνει αίτηση να τον ρουφιανεύει(???????????????) και ποτέ κανείς δεν παίρνει άδεια ??????????????????????????.
Τώρα βγαίνει συμπέρασμα και νόημα γιατί ξεσκίζετε ο άγιος πατέρας Απολλώ να ειναι μόνο αυτός στον Αθω. Λες γιαυτό και οι άλλοι έχουν βγεί τσατσόνια(???????????)

During the WPX CW contest, the DX cluster was full of spots with SV2/SV1RP/A call, allmost all spots saying that he was in Mt. Athos. Does anybody that worked him in this specific contest received any live comment from him regarding his QTH? I guess NO, so everybody thought that they are working Mt. Athos, and probably they would sent later a SASE with 3-5 USD to receive his Mt. Athos QSL card, that still is not recognized by DXCC. If George made 1000 QSOs, the possible total earned cash should be in the range of 2000-5000 USD, not an insignificant ammount for just a weekend…

2Mδης είπε...

Εγώ απλά επιβεβαιώνομαι ότι εκεί παίζονται λεφτά. Για αυτό ο καημός και τα τηλέφωνα...

Unknown είπε...

Τι λες ρε Γιώργο ???
Πέφτω από τα σύννεφα !!!
Είσαι σίγουρος για αυτούς τους μαθηματικούς υπολογισμούς ???, γιατί αν είναι σωστοί, τότε είναι φανερό πως άρχισε η ''ανάπτυξη'' που όλοι περιμένουμε.
Το θέμα σε αυτή τη ζωή, είναι να ''πιάνεις'' τις ευκαιρίες στον αέρα και να δημιουργείς γύρω από το όνομά σου έναν μύθο που θα στηρίζεται σε κοπάδια χάνων, προβάτων και άλλων συμπαθών ειδών της ευρύτερης πανίδας.
Φως στο τούνελ ... επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τί έγινε με τον εισαγγελέα και τις διώξεις ? Εγινε τίποτε ?
Ο RPέας και ο Γιαμτζίδης γιατί δεν πήγαν στο Χαμφεστ ?

2Mδης είπε...

Για τον ίδιο λόγο που δεν πήγαν πολλοί άλλοι... Μάλλον.