Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Δουλειά δεν είχε ο διάολος...

Ένα mail έστειλε χθες το ΔΣ της ΕΕΡ που αφορούσε -όπως λένε- δυσφημιστική ανάρτηση που κυκλοφόρησε και τους τα έχωνε για τα 60m.

Όμως ούτε εγώ, ούτε καμιά δεκαριά συνάδελφοι-μέλη της ΕΕΡ- που με πήραν τηλέφωνο και ρωτούσαν έχουμε λάβει το περιβόητο δυσφημιστικό μήνυμα!

Άρα προς τι ο ξεσηκωμός? Μάλλον βρήκαμε κάτι να ασχοληθούμε... Μου θυμίζει εκείνο το έκτακτο ΔΣ που συζητούσαν τι κυρώσεις θα λάβουν για ένα σχόλιο που είχε κάνει σε blog ο "Ρομπέν των Δασών"...

Αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, πρέπει να το δημοσιεύσουν και να το απαντήσουν. Δεν γίνεται να απαντάς σε κάτι που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν! 
Και εφόσον έχουν εικόνα για τον αποστολέα, το λένε ευθαρσώς. Υπονοούμενα και οδηγίες "κάντε δεξί κλικ εδώ και μετά πατάτε εκεί και θα βγει μία χοντρή" είναι για γέλια, όχι για ανακοίνωση Δ.Σ. Αν και έχω αμφιβολίες ότι ο συντάκτης είναι μέλος του ΔΣ -ο πρόεδρος σίγουρα δεν είναι, το υπογράφω με χέρια και με πατούσες- πιθανόν πρώην μελος, πρώην ΔΣ κλπ...

Αυτά. 
Ευθυμήσαμε πάλι. Άντε βρε και στη ΓΣ θα έχουμε περισσότερα  "...Παρά το γεγονός ότι το Δ.Σ. της  Ε.Ε.Ρ. απολογείται μόνο στην Γενική Συνέλευση των Μελών της..." αυτό ήταν το καλύτερο!! 
Εδώ και αν ευθυμήσαμε...

24 σχόλια:

SV1MO είπε...

Με λύπησε η καταληκτική παράγραφος του news letter της ΕΕΡ.

"Η Ε.Ε.Ρ. επιφυλάσσεται για κάθε δικαίωμα της να απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό του αποστολέα κακόβουλων e-mail και για κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια για την προστασία των νομίμων συμφερόντων της."

Εδώ κάτι δεν πάει καλά. Δεν θίγονται τα «νόμιμα συμφέροντα» ενός συλλόγου γιατί δεν έχει δοθεί προς χρήση ένα μέρος των ερτζιανών στα μέλη του.

Όταν θα σταματήσετε να νομίζετε ότι οι πάντες σας επιβουλεύονται, όλα θα πάνε καλύτερα και θα επιστρέψουν συνάδελφοι που τώρα έχουν γυρίσει την πλάτη.

Έχω την εντύπωση ότι το ύφος αυτό και η φοβέρες δεν συνάδουν με συντροφικότητα, αλληλεγγύη, μεταξύ ραδιοερασιτεχνών και της διοίκησης, που εκλέχτηκε για να υπηρετεί τα μέλη ενός μη κερδοσκοπικού συλλόγου.

Θα ήταν εντιμότερο νομίζω να προχωρήσετε στις νόμιμες διαδικασίες από το να "φοβερίζετε" ότι θα καταφύγετε στην δικαιοσύνη.

Είμαστε μια μεγάλη φιλική παρέα (ή θα θέλαμε να είμαστε) που κοινός μας στόχος είναι ο ραδιοερασιτεχνισμός. Όμως νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να σκεπτόμαστε να κρίνουμε και να δημοσιοποιούμε την γνώμη μας που μπορεί να είναι και εσφαλμένη γιατί δεν γνωρίζουμε στην λεπτομέρεια τα γεγονότα.

Αλλά δεν είναι αυτός λόγος για απειλές. Να δούμε που θα σταματήσει αυτή η "κατρακύλα". Εξ ιδίων κρίνοντας, μια παραίτηση σε βγάζει από το αδιέξοδο κάποιες φορές.

Αλήθεια κύριε Πρόεδρε σαν θεματοφύλακας και ανώτατος άρχοντας της Ε.Ε.Ρ. τι γνώμη έχετε?

de SV1MO
τέως μέλος ΔΣ
τέως έφορος bureau

Σ.σ. Ελπίζω αυτό το σημείωμα να μη διασαλεύει την τάξη, αλλά να διευκολύνει σε μια πιο φιλική επίλυση στο πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θέλει να δει ποιος έγραψε το news letter δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στο fb. (αυτή η κουτσομπόλα όλα τα μαρτυράει.)

2Mδης είπε...

Όσα διαδραματίστηκαν στα εντευκτήρια βαλκανικού σωματείου λίγα λεπτά πριν την αποστολή mail στα μέλη του:
(Ομοιότητα με γνωστά πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία)

Γ.Γ. Πρόεδρε! Είπε ο boss θα στείλει mail στα μέλη για τα 60 μέτρα!
Πρόεδρος. Για ποια 60 μέτρα? (Ενώ είναι μέσα στο WC)
Γ.Γ. Αυτά ρε τη μπάντα κάτω από τα σαράντα...
Πρόεδρος. Τους εξήμισι??
Γ.Γ. Όχι ρε πιο κάτω. Έχουμε μπάντα που πήρε άδεια και βγαίνει ο boss...
Πρόεδρος. Ε και τι θέλει? (Βγαίνει από το WC και κατευθύνεται στον ψύκτη)
Γ.Γ. Ε να έστειλε ο.... ένα mail και γράφει τα απωθημένα του και θέλει ο boss να του απαντήσει. Αλλά όχι σαν ένας τυχαίος, να απαντήσει το σωματείο.
Πρόεδρος. Αφού εμείς δεν ξερουμε τίποτα, καθόμαστε ήσυχα-ήσυχα. Τέλος πάντων ας κάνει ότι θέλει. Ο ψύκτης δεν παγώνει καλά! Να είναι λόγω του καύσωνα...?

Costas SV1XV είπε...

Το κυρίως μέρος του επίμαχου e-mail, εκτός από κάτι άναρθρες κραυγές στην αρχή, είναι βασικά αποσπάσματα ανά χώρα από το αντίστοιχο κείμενο του άρθρου 60-meter band στην Wikipedia, με κύριο συντάκτη τον Paul Gaskell, G4MWO.

73 Κώστας SV1XV

2Mδης είπε...

Ωραία. Έφτασε και σε εμένα πριν λίγο η περιβόητη επιστολή για την οποία το ΔΣ φοβερίζει ότι θα πάει στον εισαγγελέα.

Η μόνη "κατηγορία" εναντίον του ΔΣ είναι ότι κοιμούνται όρθιοι! ΟΚ, αυτό το πιστεύουν πολλοί για διαφορετικούς ίσως λόγους ο καθένας. Και όχι μόνο για τους παρόντες αλλά και για μερικούς τέως που τώρα βγήκαν απέξω και πετροβολάνε!

Και η επιστολή συνεχίζει αναφέροντας είκοσι (20) ευρωπαϊκές χώρες που τα ΔΣ των οικείων ενώσεων τους τα κατάφεραν πιο αποτελεσματικά από τους δικούς μας "κοιμισμένους" κατά τον συντάκτη της, και βγαίνουν πλέον στα 60μ. Προς τι οι φοβέρες λοιπόν? Θίχτηκε κάποιος από το ΔΣ που τους λένε κοιμισμένους?

Πολύ εύθικτοι είναι όταν είναι για την πάρτη τους! Όταν όμως ο εκλεκτός τους έφορος με έβριζε χυδαιότατα μαζί με τον πρόεδρο και ένα μέλος του ΔΣ εντός των εντευκτηρίων δεν άκουσα μια συγγνώμη ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ. Τώρα θα κινηθούν λέει νομικά επειδή τους είπαν κοιμισμένους!! Οι κοιμισμένοι.

Καλά το πάνε. Η αλαζονεία ορισμένων θα επιταχύνει αυτό που φαινόταν απίθανο και μακρινό. Και ο καθένας θα χρεωθεί με τα έργα του...

Ανώνυμος είπε...

Μάστορα, έπεσες διάνα σχετικά με τον εμπνευστή και συντάκτη του κατεβατού με τις απειλές. Στο γράφω γιατί το ξέρω θετικά και από μέσα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί χρειαζόμαστε Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο (ο ταμίας μας τελείωσε, ήταν άσχετος λέει) αφού ο Boss τα βγάζει πέρα μόνος του!

2Mδης είπε...

Εγώ το είχα γράψει από χρόνια: Μία-δύο αποφασίζουν εκεί μέσα...

Ανώνυμος είπε...

Ξέρατε ότι γίνονται ΔΣ τηλεφωνικώς? Σήμερα το έμαθα. Και δεν εννοώ τηλεδιάσκεψη.
Με την ευκαιρία να ενημερώσω τον Ανώνυμο ώρα 2,12 ότι δεν υπάρχει το news letter στο FB. Προφανώς κάποιοι διαβάζουν το μπλοκ και ας μη το παραδέχονται.
Γεια σου Σταύρο και κυρ Σταύρο και αφέντη τσουτσουλομύτη που λέει και ο Σαββόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρατε ότι γίνονται ΔΣ τηλεφωνικώς?
Φυσικά, από την εποχή του Γεράρδου.

Σήμερα το έμαθα.
Αθώο μου παιδί, έχεις πολλά να μάθεις ακόμα.

2Mδης είπε...

Όντως επί Γεράρδου γίνονταν ΔΣ μέσω τηλεφώνου. Ίσως επειδή δεν είχαν καταχρεώσει τα μέλη για γραφεία ακόμα...

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζιλίκια.. Διαπλοκή...
Αυτό το πράμα δεν σώζεται με τίποτα....
Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει...
Βρε Ουστ..

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πράμα δεν σώζεται με τίποτα....

Αυτό που δεν σώζεται με τίποτα είναι τα "ιδιόκτητα" εντευκτήρια. Σύντομα μετακομίζουν σε αντίσκηνο.

Ανώνυμος είπε...

@ 25 Ιουλίου 2017 - 5:15 μ.μ.
Δώσε περισσότερα στοιχεία, η πληροφόρηση δεν είναι εύκολη. Τι οφειλή και όροι υπάρχουν; Πόσο αγοράστηκαν; Ετήσια έσοδα, έξοδα κλπ.
TNX

Ανώνυμος είπε...

@26 Ιουλίου 10,24 π.μ.

Τι αφελής που είσαι και εσύ. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό. Κάτι ανάλογο θα παρουσιαστεί στην Γενική Συνέλευση στον απολογισμό που θα είναι καλοψημένο ώστε να είναι εύπεπτο και μπορεί να ακουστεί από μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής: "Εγώ μηχανικός είμαι δεν ξέρω"

Αρχιμανδρίτης Σέργιος είπε...

Με την βοήθεια του Θεού, η αποπληρωμή των εντευκτηρίων γίνεται με ετήσιο ρυθμό 7500 ευρώ, δηλαδή €625 τον μήνα. Περίπου άλλα τόσα είναι τα ετήσια έξοδα των εντευκτηρίων και κάπου €1600 ο ΕΝΦΙΑ.

Παπαδοπαίδι είπε...

Και από τα 40 με 50 χιλιάρικα που είναι περίπου η είσπραξη κάθε χρόνο δεν μένει τίποτα. Είναι θέλημα θεού και αυτό! Κάθε χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να τα λέτε όλα αυτά εδώ γιατί δεν τα λέτε σε 6 μήνες στην ΓΣ?? By the way ποιος είναι ο ταμίας της 2ΕΡ αυτή την περίοδο?

Архимандрит Серж είπε...

Ο ετήσιος τζίρος, με την βοήθεια του Θεού, είναι περίπου €35000. Ταμίας είναι η κα Νατάσα, σε αντικατάσταση του εκλεγμένου SV1AAU ο οποίος "δεν τα καταφέρνει".

Ανώνυμος είπε...

πλάκα με κάνετε ρε ζλαπια ?????? Εδω δεν ξέρουμε ποιος ειναι πρόεδρος, τον ταμία ψάχνετε ??????

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν τα λέτε σε 6 μήνες στην ΓΣ?

Γιατί αν κάποιος τολμήσει να μιλήσει ανοικτά και επώνυμα, ενεργποιείται ο μηχανισμός προστασίας του πολιτεύματος και μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Είδατε πως βγήκε η αρκούδα ο Σαλβαντόρ να υπερασπιστεί την κλίκα των παρεμβολέων στην ΓΣ το 2016. Ποιός τολμάει να τα βάλει μαζί τους;

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάτε που ο δικός τους ο Κοντρολέρο πήρε καρτελάκι για ΓΣ ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια?

@27-7-2017, 07:44 μμ: Ναι, ξέρουμε ποιός είναι Πρόεδρος (με κεφαλαίο Π), όπως φαντάζομαι και εσύ ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

""Γιατί αν κάποιος τολμήσει να μιλήσει ανοικτά και επώνυμα, ενεργποιείται ο μηχανισμός προστασίας του πολιτεύματος και μαύρο φίδι που τον έφαγε.""

ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ? ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ ARRIVEDERCI ROMA.

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΜΠΙΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 15 -20 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ.

Ταμίας είναι η κα Νατάσα, σε αντικατάσταση του εκλεγμένου SV1AAU ο οποίος "δεν τα καταφέρνει".

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΕΡ ΜΕ 107. ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥΛΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥΛΙΑ.

Υπάρχουν, αλλά δεν είναι της εμπιστοσύνης της Διοίκησης.

Όπως είπε και ο Boss: "Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον καθένα, ακόμα και αν εκλέχτηκε στο ΔΣ, να σκαλίζει τα βιβλία μας"

Ανώνυμος είπε...

"Η Ε.Ε.Ρ. επιφυλάσσεται για κάθε δικαίωμα της να απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό του αποστολέα κακόβουλων e-mail "

Δυστυχώς η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει προ πολλού ξεφύγει από την αποστολή της και ασχολείται με εντοπισμό των "εχθρών του καθεστώτος" και έμμεσα με την επιβολή προλητπικής λογοκρισίας στα social media.