Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Με γειά, καλοφόρετη...



11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάσιμες ενδείξεις... α, καλά... γιατί για μια στιγμή ανησύχησα. Μετακομίζουμε στο 6710 για να μην ενοχλούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΤΑΝ Η R.F. ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΝΕΑΡ ΣΤΟΥΣ 6ΜΙΣΗ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΩΔΟ

Ανώνυμος είπε...

Όταν σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις (2014 και εντεύθεν) τα πηγαδάκια των 6,5 MHz προπαγάνδιζαν ασύστολα υπέρ του σημερινού καθεστώτος, τότε ήταν βολικά και χρήσιμα. Τότε οι πολυπράγμονες μεγαλοϋπαλληλοι ΥΜΕ και ΕΕΤΤ σφύριζαν αδιάφορα.

Τώρα που οι πειρατές μας εκθέτουν διεθνώς και μάλιστα στους εξ Ανατολών "προστάτες μας", ζητούν από τους Συλλόγους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1:22 τώρα σφυρίζει αδιάφορα η ΕΕΕΤ αλλιώς αντί να στείλει αυτό το έγγραφο θα έστελνε απ' ευθείας στους ενδιαφερόμενους-παράνομους έγγραφο για εξηγήσεις (παράνομες
εκπομπές) και μετά θα διαβίβαζε στις νομαρχίες και στον εισαγγελέα για τα παραιτέρω (ανάκληση αδείας, κατάσχεση εξοπλισμού, ποινική δίωξη κλπ.)

2Mδης είπε...

Γίνονται πραγματάκια, όμως...

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, οι Ρώσοι ακόμα στα βραχέα μιλάνε...?

Τους δορυφόρους τι τους έχουνε...διακοσμητικούς...?

Το Πειραχτήρι είπε...

Περιμένω με περιέργεια να ακούσω αν θα αναφερθεί στο θέμα ο SV1HE στις 11.

Από τον ΣΕΡ δεν περιμένω αντίδραση, στο σπίτι του κρεμασμένου, λέει... Ενώ στην RSF (Ανδρέας Νικόλαος - Δημήτριος) δεν ξέρουν τι είναι τα HF, οπότε αθωώνονται αυτομάτως.

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμο 30 Σεπτεμβρίου 2017 - 1:22 μ.μ.

Οι εξ ανατολών που λές δεν είναι προστάτες μας, νταβατζήδες μας είναι, ενώ δίνουν πυραύλους S-400 στους τούρκους.

Ανώνυμος είπε...

Άποψη Αντώνη Τιραμόλα για το φιρμάνι ΕΕΤΤ, απόψε στο πηγαδάκι των 45m:

- Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Με την φασαρία ξεσκαρταρισε η Ήρα από το σιτάρι. Καθάρισε η μπάντα από τους περιστασιακούς και έμεινε το γκρουπ ανενόχλητο.

- Είτανε καλό για όλους, και αυτό που ήθελε η υπηρεσία έγινε, ελευθερώθηκαν οι συχνότητες, εμείς μετακομίσαμε στο 6705.

- Και το σπουδαιότερο πήγανε μέσα στην μπάντα αυτοί (οι αδειούχοι) που μας ενοχλούσαν, βγήκαν χθες με τα διακριτικά τους και τώρα η υπηρεσία ξέρει τα διακριτικά τους και μελλοντικά θα ξέρει ποιοί είναι.

Costas SV1XV είπε...

Ραδιοερασιτεχνικός διαγωνισμός: Οι δυο ραδιοερασιτεχνικοί σύλλογοι της Κοζάνης (ΕΡΑΔΥΜ και ΣΥΡΑΚΟΖ) οργανώνουν ραδιοερασιτεχνικό διαγωνισμό με αφορμή την 105η επέτειο της 11ης Οκτωβρίου 1912 της απελευθέρωσης της Κοζάνης, στις μπάντες των HF και των VHF.

Περισσότερα: http://eradym.blogspot.com/

Σήμερα η ΕΡΑΔΥΜ είχε special event με τον σταθμό SZ2RWM για τα flora & fauna, SVFF-0065. Κάποιο διάστημα εξέπεμπε στους 7144 kHz με πολύ καλό σήμα.

73 DE SV1XV

2Mδης είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.