Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Εκλογές στην ΕΕΡ?

Εκλογές για νέο ΔΣ έχουμε στην ΕΕΡ τον άλλο μήνα! Περιμένουμε να δούμε τα νέα πρόσωπα που θα διαδεχτούν στους ίδιους ρόλους τα νυν μέλη του ΔΣ.

Φαντάζομαι πως δεν θα ξαναθέσουν υποψηφιότητα τουλάχιστον ο νυν γραμματέας, έτσι έλεγε στις αρχές της θητείας του. Και δυο τρεις άλλοι που αν και εξελέγησαν δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους σύμφωνα πάντα με όσα ακούσαμε στην τελευταία ΓΣ.

Επίσης όποιος, πριν μπει στο ΔΣ έκανε εξαγγελίες στο "Δέον" και, όταν μπήκε ακολούθησε πιστά την προδιαγεγραμμένη οδό με αντάλλαγμα μια καλή θέση.

Για την θέση του προέδρου δεν έχω ενημερωθεί για την αποτελεσματικότητα του νυν, ειδικά με τους χειρισμούς που είχε κάνει όταν εξελέγη, με συναντήσεις κλπ με άλλους συλλόγους. Τι απέγινε? δεν έμαθε κανένας!
Επίσης δεν μάθαμε τι απέγινε ο δορυφόρος που κατασκεύαζε "μαζί με φοιτητές"  πέρυσι τον Αύγουστο. Τον τελείωσε? Τον κατασκευάζει ακόμα? Έγινε καμιά παρουσίαση στην ΕΕΡ? Ή απλά κάναμε γνωριμίες για να πουλήσουμε υλικά, πύργους, κεραίες κλπ?
Δεν αξίζουν τα μέλη μια ενημέρωση? Εντάξει δεν λέω να δίνουν λογαριασμό αναλυτικά που πάνε τα χρήματα (Θεός φυλάξει!) αλλά τουλάχιστον για αυτά που ανακοινώνουμε ως πυροτέχνημα και μετά τα ξεχνάμε...

Με όσα μέλη της ΕΕΡ μιλάω δυστυχώς, είναι έτοιμα να "κουνήσουν το μαντήλι" στον σύλλογο ειδικά μετά από τις ενέργειες ή παραλείψεις του παρόντος ΔΣ. Και νομίζω πως η όποια "επαναφορά" δεν θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα παρά μόνο στις δημόσιες σχέσεις του "επαναφερόμενου"...

176 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1-Περιμένω να δω τους νέους υποψήφιους που θα επιλέξουμε για να διοικήσουν την ΕΕΡ για τα επόμενα δυο χρόνια. Ελπίζω να δω άλλα πρόσωπα από αυτά του σημερινού ΔΣ, αλλιώς "θα αφήσω γεια στις όμορφες και γεια στις μαυρομάτες".....
2-Και μη ξεχάσετε να βάλετε υποψηφιότητα και για πρόεδροι και για μέλη του ΔΣ και για μέλη της Εξ/κης Επ/ής. Άμα παίζεις σε τρία ταμπλό κάπου θα κάτσει η μπίλια.....
3-Καμιά προεκλογική εξαγγελία θέσεων των υποψηφίων θα ακούσουμε ή δεν χρειάζεται να εκτεθούμε και τόσο πολύ....
4-Δεν πιστεύω να υπάρξει απολογισμός πεπραγμένων, γιατί θα πέσει πολύ γέλιο ή κλάμα (ανάλογα πως το βλέπεις)

Ανώνυμος είπε...

Το πάθημα του SV1MO έγινε μάθημα και δεν θα δεις νέα πρόσωπα. Ίσως μια περιορισμένη ανακύκλωση με την κα Νατάσα να επανέρχεται στο ταμείο. Επίσης παίζει αναβάθμιση του "διασυλλογικού" SV1PMR.

2Mδης είπε...

Ε και η απομάκρυνση του Γ.Γ. σημαντική αλλαγή είναι. Αφού το είχε δηλώσει ότι 2 θητείες θα έμενε και μετά δεν θα ξανάβαζε.
Λες να τα αλλάξει τώρα?

Ρε λες??

2Mδης είπε...

Με τον πύραυλο πάλι που έφτιαχνε ο GE ξέρουμε τίποτα?
Πέταξε?

2Mδης είπε...

Για τον "διασυλλογικό" PMR να θυμίσουμε ότι -όπως είπε ο ίδιος στη ΓΣ- είχε προτείνει την διαγραφή του SV1MO.
O PMR...!!!
Την διαγραφή του MO...!!!
O PMR είχε προτείνει να διαγραφεί ο ΜΟ...

2Mδης είπε...

Ο PMR είχε μπει στη θέση του ΜΟ στο ΔΣ!
Για όσους δεν θυμούνται...
Και μετά πρότεινε την διαγραφή του!

SV1MO είπε...

Ευχαριστώ τον 2Μδη για τα καλά του λόγια.
Όμως δεν συμμερίζομαι την έκπληξη του.
Υπάρχει μια (ακόμα) σοφή λαϊκή παροιμία, που λέει: « Ποιος σου έβγαλε το μάτι; Ο «φίλος» . Γι΄ αυτό στο έβγαλε βαθειά.
Και ο ποιητής Καλλίμαχος είχε γράψει 300 χρόνια προ Χριστού –σε ελεύθερη απόδοση- : « Ουδείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα» .
Και μια παραλλαγή του είναι: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργατηθέντος αχάριστου.
Τι δεν καταλαβαίνετε;;;;;;;;;

Σημείωση. Επειδή μπορεί να είναι για κάποιον «άγνωστη λέξη» η λέξη : ευεργετηθέντα ή ευεργετηθέντος, προέρχεται από το ρήμα «ευεργετώ» που σημάνει : Παρέχω μεγάλη ωφέλεια σε κάποιον.
73 de SV1MO
Μιχ. Χατζημιχαλάκης

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει άλλο μέλος της ΕΕΡ που να ξέρει λίγα «λογιστικούλια» (αριστερά τα ΕΣΟΔΑ δεξιά τα ΕΞΟΔΑ) ώστε να αναλάβει το ΤΑΜΕΙΟ.

Και τι ΤΑΜΕΙΟ: Όσο το ταμείο ενός περιπτέρου. Αλλοίμονο αν κάθε περιπτεράς ήθελε και μια Νατάσα ή Ταμάρα ή Κάτια..

2Mδης είπε...

Κοίταξε να δεις, δεν λέω για Νατάσσα αλλά αν υπάρχει Ταμάρα ή Κάτια ή Σβετλάνα, ας τις δούμε...

Ανώνυμος είπε...

και τι γίνεται στις εκλογές ? Τι λεει το καταστατικό ? Τρέχουν όλοι και εξουσιοδοτούν κάποιους να κάνουν οτι θέλουν ,ή να εκπροσωπούν τα μέλη ?

αν ειναι έτσι γιατι να ασχοληθεί κάποιος ?

SY1BWV

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να ήταν ΜΟΝΟ αυτά που περιγράφεις BWV. Αν παρακολουθούσε την διαδικασία (αυτή που φαίνεται και κυρίως αυτή που δε φαίνεται ) εκλογικός επόπτης θα είχε σκίσει τα πτυχία του. Αλλά η πλειοψηφία του παρόντος εκλογικού σώματος έτσι θέλει.

2Mδης είπε...

Τι είναι αυτά που λέτε?
Μήπως είσαστε κομμουνιστές ?

Ρουφιάνος είπε...

Κομμουνιστής είναι ο Πρόεδρος, τουλάχιστον έτσι δήλωσε, γιατί λέει ότι με τους "άλλους" τον έπνιξαν τα χρέη.

Ανώνυμος είπε...

ΝΙ-καπέλο έχει γίνει η κεραία στο ΑΒΕΡΩΦ, εχει κρεμάσει σαν μπουγαδόσυρμα. Δεν την τέντωσαν να φαίνεται όμορφη ή έβαλαν χαλκόσυρμα ;

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιον πρόεδρο αναφέρεσαι στον κανονικό ή στον «αντ αυτού».
Ρίξε λίγο φώς σε αυτούς τους «άλλους».
Όσο για την κεραία στο Αβέρωφ, έτσι και βγήκαν οι «φωτο» τέλος.
Άλλως τε υπάρχει και η τεχνική επιτροπή. Θα αναλάβει δράση.

2Mδης είπε...

Προς το παρών ας αναλάβει δράση να φτιάξει το R2 στα Δολιανά γιατί με 50W στα 10χλμ απόσταση οπτικής επαφής, με 5λ/8 και δεν ανοίγει...

Το Πειραχτήρι είπε...

Ή απλά κάναμε γνωριμίες για να πουλήσουμε υλικά, πύργους, κεραίες κλπ?

Ενδιαφέρουσα άποψη, δε λέω. Η προεδρία έχει και πλεονεκτήματα, όχι μόνο τρέξιμο για τα μέλη.

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε η κεραία του Αβέρωφ; Σαν να μην φαίνεται πλέον στα βίντεο από Θεσσαλονίκη.

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε το R2 στα Δολιανά? So what??
Έπεσε η κεραία στο Αβέρωφ? So what??
Απ την καρέκλα μας να μη πέσουμε, όσο για τα άλλα...

Το Πειραχτήρι είπε...

"...Θα λέει ότι δεν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα αλλά θα ξαναβάλει..."

Για το καλό μας το κάνει. Θυσιάζεται για να μας προστατεύσει από τυχάρπαστους λαοπλάνους σαν τον MO. Κάτι τέτοιοι τύποι τρυπώνουν στο ΔΣ και μετά πάνε να φέρουν τα πάνω κάτω. Δεν έχουν ιερό ούτε όσιο.

Τουλάχιστον με τον PMR έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, θα βάλουν δίπλα του και τον BDO και το ΔΣ θα πετάει. Μόνο το R2 δεν βλέπω να έχει μέλλον.




2Mδης είπε...

Αυτάαααα....!!

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε την οικογένεια του SV1IW, σύντομα θα έχουμε την οικογένεια του SV1HER στα πράματα...
Απ ότι έμαθα η XYL και η κόρη έγιναν SY-ισσες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους κατακρινω σε υπερθετικο βαθμο οπως εσυ μην ξεχνας ομως στο παρελθον ησουν ακρατος φαν οποτε δυσκολο να συγχωρεθεις ακομα Ερμης

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε στα χέρια μου το χειρόγραφο log-book ενός ακροατή, και τι βλέπω:

3 Αυγ 1996 1630 GMT 144920 kHz SV1BJY CW beacon

Ανώνυμος είπε...

Για τον (Α) 10/10 ώρα 1,41
Έτσι είναι, άμα είσαι ορφανός από μικρός αποζητάς την θερμή αγκαλιά της μάνας και την στοργή του πατέρα. Οσονούπω θα αποκτήσεις και αδελφούλα αυτή τη φορά.

Άντε να το ξαναπώ. Στην πλειοψηφία των συναδέλφων αυτοί αξίζουν.

Όσο για μένα, εγώ θα κόψω «ρόδα μυρωμένα» στο τέλος του χρόνου. Ο ταμίας ας υπολογίσει μείον 50 Ευρώ για τον επόμενο προϋπολογισμό.

2Mδης είπε...

3 Αυγ 1996 1630 GMT 144920 kHz SV1BJY CW beacon

Ναι υπήρχε. 10mW με κεραία halo. Η μπάντα των ραδιοφάρων ήταν από 144,845 μέχρι 144,950. Σταμάτησα την λειτουργία του μετά την μεταφορά της μπάντας στο 144,400-144,495...

2Mδης είπε...

Μαθαίνω έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα για στήριξη των υποψηφίων στις επερχόμενες εκλογές.

Καλό είναι οι υποψήφιοι να θυμίσουν τι ακριβώς κατάφεραν και στην προηγούμενη θητεία τους. Ειδικά στο θέμα της διαφάνειας των οικονομικών του συλλόγου τα οποία παραμένουν πιο ασφαλή και από τον ισολογισμό του ΚΚΕ.

Γιατί αυτή θα είναι και η βασική αιτία -η αδιαφάνεια στα οικονομικά, στις δαπάνες και στα πεπραγμένα του ΔΣ- που πολλοί θα αποχωρήσουν φέτος από τον σύλλογο.

Όσο για τις επιστολές που στέλνονται του τύπου "ελάτε να ψηφίσετε και να κρατάτε και κανά κατοστάρικο" μην περιμένετε να αποδώσουν...

SV1MO είπε...

Από τις λιγοστές αναρτήσεις γι’ αυτό το κεφαλαιώδους σημασίας θέμα, που θα καθορίσει την πορεία της ΕΕΡ για τα επόμενα δυο χρόνια, φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων απλά δεν ενδιαφέρεται (για τον ένα ή τον άλλο λόγο) για το μέλλον της ΕΕΡ. Έχει μείνει μια μικρή ομάδα (με τους υποστηρικτές της) που καθορίζει τα πράγματα και διαφεντεύει. Φυσικά αυτή η ομάδα ποσώς ενδιαφέρετε για να «επαναπατρίσει» κάποιους άξιους αλλά δυσαρεστημένους συναδέλφους, που είναι εκεί έξω, που πέρασαν στο περιθώριο, που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην ΕΕΡ. Μακάρι η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές να μη κάνει τα ίδια (λάθη) που έκανε η απερχόμενη. Ίδωμεν.
73 de SV1MO

2Mδης είπε...

Μιχάλη, ο πυρήνας των 30-40 ατόμων που αποφασίζει για όσα γίνονται -τόσοι πάνω κάτω ψηφίζουν- αδιαφορεί.

Είναι όπως αυτοί που πάνε στην εκκλησία και παρακολουθούν χωρίς να καταλαβαίνουν γρι από ότι ακούνε, προτρέπουν όμως τους διπλανούς τους να κάνουν ησυχία και να ακούσουν αυτά που δεν καταλαβαίνουν, και από συνήθεια λίγο πριν την λήξη της λειτουργίας σηκώνονται ανυπόμονοι να πάνε σπίτια τους.
Πολλές φορές οι ίδιοι αυτοί πιστοί που με ευλάβεια παρακολουθούν τις ακολουθίες, όταν πάνε στο καφενείο καταχεριάζουν τους παπάδες ότι τρώνε, εκμεταλλεύονται κλπ και την επόμενη Κυριακή είναι πάλι πρώτη σειρά στην εκκλησία και χασμουριούνται μέχρι να τελειώσει. Και πάλι από την αρχή, δεν αλλάζει τίποτα.

Την ίδια συμπεριφορά βλέπω να ακολουθούν και πολλά μέλη. Σχιζοφρένεια το λένε νομίζω, αλλά και ανευθυνότητα αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε πιο ήπιους χαρακτηρισμούς.
Σε κάθε περίπτωση μην ελπίζεις σε κάτι καλύτερο. Το χειρότερο ΔΣ που πέρασε κατάφερε και φέτος θα σταματήσει πολύς κόσμος να πληρώνει. Από πλευράς μου εκτός από το θέμα της αδιαφάνειας στα οικονομικά και στα πεπραγμένα του ΔΣ για τα οποία έδωσα μάχη πέρυσι στην ΓΣ, έχω να τους καταλογήσω και την πρωτοφανή χυδαιότητα την οποία χρησιμοποίησαν μέλη του ΔΣ εναντίον μου, παρουσία και με την ανοχή του προέδρου, του γενικού γραμματέα και μελών του ΔΣ και μέχρι σήμερα βεβαίως δεν έχω λάβει ούτε μια συγγνώμη από μέρους τους.

Αλλά που να προλάβουν? Κατασκεύαζαν δορυφόρους για την ΝΑΣΑ και τώρα στο παρα πέντε παίρνουν τηλέφωνα να τους στηρίξει ο κόσμος στις εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

@ και να κρατάτε και κανά κατοστάρικο
50 δεν είναι η συνδρομή; Γιατί 100;

Ανώνυμος είπε...

Ειναι 40 απλα 50 τακτικα. Εμενα μου αρκει το μπυρο ως απλο μελος και δεν δεχομαι χαρακτηρισμους ανευθυνοτητας κλπ. Ερμης

2Mδης είπε...

Το κακό με ΄σένα είναι ότι δεν πατάς και στις συνελεύσεις...

Ιεροδιάκονος Ανανίας είπε...

Έχουμε και λέμε:

Τρεις (3) υποψήφιοι πρόεδροι: SV1HER, SV1GR, SV1TN
Υποψήφιοι ΔΣ: SV1HER, SV1ABU, SV1KP, SV1RC, SV2FWV, SV1AMY, SV1PMR, SV1JCZ, SV1TN
Εξελεγκτική: SV1IW, SV1AGU, SV2GQN (εκλέγονται και οι τρεις αυτομάτως)

2Mδης είπε...

O fwv αποκλείεται να βάζει, κάποιο λάθος έγινε! Αυτός έλεγε θα βάλει μόνο δυο φορές, δεν μπορεί να έλεγε μαλακίες...

Ανώνυμος είπε...

Το ταμείο η Νατάσα, εξελεγκτική ο Μάνος. Ωραίο, ε?



Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω υποψηφιότητα του SV1BDO, που τις τελεταίες ημέρες είχε ξεκινήσει διαδικασία επανασύνδεσης με παλιούς φίλους και γνωστούς. Τι έπαιξε εδώ;

Ανώνυμος είπε...

Η Νατάσα και ο Μάνος δεν πρόκειται να αφήσουν την ΕΕΡ. Είναι δική τους. Είναι κτήμα τους. Ο ένας θα κρατά το ταμείο και ο άλλος θα ελέγχει τον ταμία. Όταν υπάρχουν τόσα «γίδια» που τους δίνουν την εξουσία τι να κάνουν και αυτοί. Θυσιάζονται για να υπηρετήσουν τους ψηφοφόρους τους. Και πέρσι όταν ήταν σκιώδης ταμίας η κυρία, την έλεγξε ο κύριος και ήταν όλα τέλεια. Μπορεί να είναι νόμιμο, αλλά είναι κα ηθικό? Τα «γίδια» λένε ναι.

Ανώνυμος είπε...

2Μδη, ο FWV δεν έλεγε μαλακίες. Απλά υπάρχει και ο όρος «κολοτούμπας» για να χρησιμοποιήσω μια λέξη των ημερών.
Αλήθεια αυτό «το αγόρι με τα μάτια τα μελιά» ο πρόσκοπος ντε δεν θα είναι υποψήφιος? Μεγάλη απώλεια για όλους μας. Θα χάσει ένα του στήριγμα ο FWV γιατί θα ξαναβγεί όπως σε βλέπω και με βλέπεις. (ευτυχώς τα άλλα δυο υπάρχουν στους υποψηφίους).
Υπάρχει SV1ABU και SV1AGU ή έγινε τυπογραφικό λάθος.

2Mδης είπε...

MHN ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ!
Πέρυσι στη ΓΣ ζήτησα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τις δαπάνες της τεχνικής επιτροπής, ζήτησα διαφάνεια στα οικονομικά, ζήτησα διαφάνεια στις αποφάσεις του ΔΣ.

Δυστυχώς ΕΚΕΙ που έπρεπε να μιλήσετε, σιωπήσατε! Τώρα μην διαμαρτύρεστε...

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε κανένα νέο από το μέτωπο του διαστήματος? Κάτι ιστορίες για μικροδορυφόρους, πυραύλους Νίκη-Ηρακλής και άλλα τέτοια που κυκλοφόρησαν πριν κάτι μήνες?

Ανώνυμος είπε...

Για τον [Α] 18/10 ώρα 1,33μμ τα διαστημικά προγράμματα δεν είναι για εσένα και για μένα και τον κάθε άσχετο. Σε αυτά ασχολούνται μόνο διάνοιες, με ένα τοίχο διπλώματα.. Λοιπόν άραξε και άσε τους ιδικούς.

2Mδης είπε...

"...τους ιδικούς..." ????

Γιάννη!!!??? Εσύ???

Ανώνυμος είπε...


Με λύπη είδα στο site της ΕΕΡ την λίστα των υποψήφιων που θα διοικήσουν την ΕΕΡ. Κρίμα για ένα παλιό και ιστορικό σύλλογο. Η γνωστή δοκιμασμένη συνταγή για το απόλυτο τίποτα. Και πάλι παρών ο "παρασκηνιακός" πρόεδρος με την «εις τους αιώνας των αιώνων ταμία».

Ανώνυμος είπε...

Γίδια όλου του κόσμου ενωθείτε. Η μάντρα φτιάχτηκε. Περάστε….

Ανώνυμος είπε...


Θα έχουμε την τύχη να μας διοικούν για τα επόμενα δύο (?) χρόνια τρεις ισχυρές προσωπικότητες. Πρόεδρος HER, γραμματέας FWV και ταμίας KP. Θα «κλάψουν μανούλες»… Που πάς ρε RC???

SV1MO είπε...

Θα σας περιγράψω ένα περιστατικό που συνέβη τέλος Νοεμβρίου του 2016. Καθόμαστε με άλλους 5 συναδέλφους (ο ένας δεν είναι μαζί μας) και κουβεντιάζαμε ώσπου ήρθε στην παρέα μας ο Γραμματέας με μια επιστολή μου ανά χείρας και η συζήτηση μαζί του τελείωσε με την παροιμιώδη φράση : «Όσο είμαι εγώ στο ΔΣ δεν ξαναβλέπεις μπίρο. Περίμενε μέχρι το 2018».
Έτσι έκανα την καρδιά μου πέτρα και περίμενα υπομονετικά να περάσουν οι μήνες. Είχα την πεποίθηση πως υπονοούσε ότι δεν θα ήταν στο επόμενο ΔΣ και έτσι είχα ελπίδες να αναγορευτώ και πάλι σε "μπίραρχο".

Έτσι περίμενα.
Όμως εις μάτην.

Εχτές όταν είδα την λίστα με τους υποψηφίους για το νέο ΔΣ πάγωσα. Κρύος ιδρώτας με περιέλουσε και δεν μπορούσα να συνέρθω για ώρα. Στο site της ΕΕΡ υπήρχε η λίστα με τους υποψηφίους για το νέο ΔΣ. Και μαντέψτε, ο νυν Γραμματέας θα είναι και πάλι υποψήφιος, θα είναι και πάλι Γραμματέας, και σύμφωνα με την εξαγγελία του θα είμαι και πάλι απ έξω από το μπίρο. Ω τι κόσμος μπαμπά που έλεγε ο Κ. Μουρσελάς!!!

Ω τι κόσμος μπαμπά, ποιοι τον σκάρτεψαν τόσο
Πάνε όλα στραβά, τον πουλώ όσο όσο
Κάνε κάτι μπαμπά δεν αντέχω θα φύγω
Είναι κρίμα μαμά, άλλαξε τον και λίγο.

Τόσος κόπος γιατί, τόσο αίμα και δάκρυ
Να μπορούσα με κάτι να τον κάνω καπνό
Όλα τέλειωσαν πια, όλα πήγαν χαμένα
Ένα μένει σε ‘μενα να του βάλω φωτιά.

Έτσι ξαναμπαίνω οικιοθελώς στον πάγο για τα επόμενα δυο χρόνια, (χωρίς να έχω πρόθεση να πραγματοποιήσω τις προτροπές του Μουρσελά). Μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Καλή δύναμη στο νέο ΔΣ.

2Mδης είπε...

Άσε τι λένε... Εγώ θυμάμαι και εκείνες τις χειραψίες με τους Δαρκαδάκηδες που δήθεν αποχωρούσαν από το προσκήνιο και τους ευχαριστούσε που τον έβαλαν σε σωστό βηματισμό στο ΔΣ.

Τελικά όλοι φεύγουν και όλοι μέσα είναι.

"Αγαπημένο τετράποδο: η καρέκλα!"

Ανώνυμος είπε...

Μην τα παραλεμε χωρις να εξαιρουμε, οσο δεν υπαρχει ενδιαφερον απο αλλους συναδελφους επομενο ειναι να παραμενουν υποψηφιοι απο τους μεχρι τωρα υπηρετησαντες. Αυτο ψηφιζει η πλειοψηφια ειτε με ψηφο ειτε δια της αποχης. Ερμης

2Mδης είπε...

Εμένα άλλο με καίει: Μην φυγει ο Τράικος από πρόεδρος και δεν μάθουμε τι έγινε με τον πύραυλο που έφτιαχνε...

Ανώνυμος είπε...

Ερμή, όταν βρούμε απάντηση στο : «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα» τότε θα μπορέσω να απαντήσω στο παραπάνω σχόλιο σου. Υπάρχει και μια άλλη παροιμία για κάτι πίτουρα και κάτι κότες αλλά …… δεν μου έρχεται στο μυαλό. Ο θυμόσοφος λαός έχει δώσει απαντήσεις στην παρατήρηση σου ποικιλοτρόπως.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ερμή ώρα 12,37 . Όταν έγινε τυπικά η προσπάθεια να τροποποιηθούν κάποια άρθρα του καταστατικού ώστε να έρθει στις μέρες μας καταλήξανε σε φιάσκο. Τρία από τα μέλη της «ομάδας εργασίας» είναι τρία από τα μέλη του ΔΣ. Τι δεν καταλαβαίνεις?
2Γένης

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε κακοπροαίρετοι, θα έπρεπε να επαινέσετε τους αποτυχημένους του Δ.Σ. που ορθά δεν ξαναβάζουν υποψηφιότητα!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη δύο ερωτήσεις...:
- Υπάρχει καμία ενημέρωση για παραιτήσεις τακτικών μελών;
- Πότε θα αποφασίσεις να θέσεις υποψηφιότητα για ΔΣ στην ΕΕΡ σε συνεργασία με μία ομάδα μελών που θα είναι διατεθιμένοι να "βάλουν πλάτη" για να αλλάξουν ή να βελτιώσουν όλα τα κακώς κείμενα που αναδεικνίεις και σχολιάζεις;

2Mδης είπε...

Εντάξει, υπάρχουν και αποτυχημένοι που ξαναβάζουν...

2Mδης είπε...

Να απαντήσω και στο παραπάνω ερώτημα:
Πληροφορίες για παραιτήσεις μελών, ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, δεν υπάρχουν. Ξέρω βάσιμα όμως ότι αρκετοί θα σταματήσουν να πληρώνουν την συνδρομή τους, φανερά δυσαρεστημένοι από την αδιαφάνεια στα διοικητικά και οικονομικά του συλλόγου. Έτσι θα παραμείνουν μέλη που πληρώνουν, μόνο τα 20-30 μέλη που χρειάζονται το μπιρό και οι νέοι που προσέρχονται να εγκληματιστούν στα ραδιοερασιτεχνικά τεκταινόμενα και μετά εξαφανίζονται, δεν ξαναπατάνε.

Ως προς το δεύτερο ερώτημα, αν βάλω υποψηφιότητα, αν και μοιάζει προβοκατόρικο θα απαντήσω επίσης το εξής: Δεν βάζω για τρεις λόγους.

Πρώτον. Γιατί πιστεύω ότι δεν είναι θέμα προσώπων, ο οποιοσδήποτε του ΔΣ θα έπρεπε να έχει πλάνο να κάνει κάποια πράγματα που είναι οφθαλμοφανή. Αλλαγή-εκσυχρονισμό καταστατικού, διαφάνεια, άνοιγμα των επιτροπών στα μέλη, αποκλεισμό συγγενών στο ΔΣ, αποκλεισμό οικονομικών συναλλαγών μελών του ΔΣ με το σύλλογο(!) κλπ
Δεύτερον. Στην περσινή ΓΣ κατανόησα ότι δεν υπάρχει ομάδα μελών ΙΚΑΝΗ να βάλει πλάτη σε τίποτα. Με λίγο τσίπουρο ή κανένα κοψίδι όλα λύνονται στα λόγια. Για παραπέρα δεν είμαστε...
Τρίτον. Η εικόνα μελών του ΔΣ, ΠΑΡΟΝΤΟΣ του προέδρου και του γραμματέα, εντός των εντευκτηρίων να με βρίζουν χυδαία σαν αλήτες του πεζοδρομίου, μου δημιούργησε την πεποίθηση ότι ένας σύλλογος που διοικείται από τέτοιου είδους άτομα δεν έχει κανένα μέλλον. Δυστυχώς.

Από εκεί και πέρα το τι θα κάνω θα το γνωστοποιήσω μετά τις εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε κακοπροαίρετοι, θα έπρεπε να επαινέσετε τους αποτυχημένους του Δ.Σ. που ορθά δεν ξαναβάζουν υποψηφιότητα!
19 Οκτωβρίου 2017 - 2:09 μ.μ.
------------------
Μήπως δεν διάβασες τις υποψηφιότητες? Δηλαδή θεωρείς αποτυχημένους ΜΟΝΟ τον AAU και τον IYA? Δηλαδή όλοι οι άλλοι που ξανά είναι υποψήφιοι τα τελευταία 20 χρόνια θεωρούνται επιτυχημένοι? Έτσι για να ξέρω. Υπάρχουν και 2 "πουλέν" με τόόόόση δραστηριότητα που δεν έχουν καν καταχώρηση στο QRZ.

Ανώνυμος είπε...


Γιάννη δεν συμφωνώ με την άποψη σου: «Δεύτερον. Στην περσινή ΓΣ κατανόησα ότι δεν υπάρχει ομάδα μελών ΙΚΑΝΗ να βάλει πλάτη σε τίποτα.»

Ομάδα ικανή υπάρχει αλλά όπως λέει και κάποιος ποιο πάνω (αντιγράφω): "Υπάρχει και μια άλλη παροιμία για κάτι πίτουρα και κάτι κότες αλλά …… δεν μου έρχεται στο μυαλό."

Η λύση είναι ΜΙΑ. Πρέπει να "κατεβεί" ΚΑΙ ένα ΑΛΛΟ ψηφοδέλτιο ανεξάρτητο από αυτό που κατεβάζει η διοίκηση. Είναι τόσο απλό.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάποιος "αρμόδιος" για να αφαιρέσει από το site της ΕΕΡ "νέα" που αφορούν στα έτη 2010-2011? Ή ασχολείστε μόνο με μικρό-δορυφόρους.

STOP LOSS είπε...

Η ΕΕΡ όφειλε να έχει διαφάνεια στα οικονομικά. Ακόμη και εάν όλα είναι άμεμπτα, η διαφάνεια είναι αυτονόητη.
Εάν τις επόμενες μέρες δεν υπάρξουν αλλαγές (βλέπε 19 Οκτωβρίου 2017 - 2:47 μ.μ.: "Αλλαγή-εκσυχρονισμό καταστατικού, διαφάνεια, άνοιγμα των επιτροπών στα μέλη, αποκλεισμό συγγενών στο ΔΣ, αποκλεισμό οικονομικών συναλλαγών μελών του ΔΣ με το σύλλογο(!) κλπ"), από εμένα θα έχουν διαφυγόντα κέρδη περισσότερα από 10.000 ευρώ (συνδρομές και δωρεές) για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Το "STOP LOSS" είναι ιερός κανόνας. Όποιος τον παραβιάζει, τιμωρείται.
"STOP LOSS" ή όπως αλλιώς λέγεται "CUT YOUR LOSSES" χρειάζεται.-

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ STOP LOSS αυτές οι μεμονωμένου τύπου "απειλές" δεν πιάνουν. Δεν πρόκειται να ιδρώσει κανένα αυτί. Είναι σκληροτράχηλοι. Θα το διαπιστώσεις στην Γ.Σ.
Το θέμα θέλει ομαδική δράση.
Σε πρώτη φάση να μη πατήσει κανένας στις εκλογές.
Αλλά δυστυχώς έχει μοιραστεί πολύς σανός.

Ανώνυμος είπε...

@STOP_LOSS: Δυστυχώς απλή αριθμητική λέει ότι οι εισφορές στου στην Ε.Ε.Ρ. για το υπόλοιπο της ζωής σου, με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μόλις φτάνουν τα 1000 ευρώ, ρεαλιστικά είναι κάπως παρακάτω.

STOP LOSS είπε...

@ 20 Οκτωβρίου 2017 - 6:59 π.μ.

Τι; Θα πεθάνω σε 5 έτη; Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο; Πρόκειται για απειλή;!

Ανώνυμος είπε...

@STOP LOSS:
Απλή αριθμητική:
50 ευρώ ανά έτος η συνδρομή x 20 χρόνια ακόμα = 1000 ευρώ...
Αν είσαι 40 ή 50 ετών σε πέθανε κάπως πρόωρα, είναι η αλήθεια...
Αν είσαι από 60 και πάνω...καλά είσαι...μπορεί να γίνεις κάποτε και πρόεδρος...

Όσον αφορά τις δωρεές...αν είσαι τόσο κιμπάρης, άσε την ΕΕΡ και δώστα σε κάνα ίδρυμα...υπάρχουν παιδάκια που λιποθυμάνε από την πείνα...
Οι δεινόσαυροι δεν έχουν ανάγκη να παχύνουν κι άλλο οι κώλοι τους...

Ανώνυμος είπε...

o stop loss για τρολια φαινεται κατα τα αλλα τα περι πιτουρων κλπ αφορουν οσους δεν εχουν σκοπο να δουλεψουν πχ με καποιο 2ο ψηφοδελτιο. Απλα εχουν ορεξη και χρονο να συζητουν εδω δικην κουτσομπολιου. Ερμης

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει δυνατότητα για 2ο ψηφοδέλτιο, οι εκλογές διεξάγονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο. Συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι, όλοι αντάμα.



Ανώνυμος είπε...

Ποιος το λέει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για δεύτερο ψηφοδέλτιο? Ο ειδικός κανονισμός ή το καταστατικό? Αν ναι όποιο ΔΣ έχει τα κότσια ας κάνει μια ΓΣ με μόνο θέμα την αλλαγή αυτή. Πως έγινε η αλλαγή έδρας στο τάκα –τάκα. Αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ διότι δεν συμφέρει στην κρατούσα (από χρόνια) κατάσταση, γιατί θα έρθουν τα επάνω κάτω. Μόνο όταν δεν υπάρχουν στο ταμείο διαθέσιμα για να καλύψουν τις τρέχουσες δαπάνες ίσως ξυπνήσουν κάποιοι. (όχι όλοι, κάποιοι)

Ανώνυμος είπε...

Δεν το γράφει ούτε το Καταστατικό ούτε ο Κανονισμός. Είναι έθιμο από την εποχή Γεράρδου.

Αν θέλεις δεύτερο ψηφοδέλτιο πρέπει να το εγκρίνει το ΔΣ, πιθανότητα 0. Τότε πρέπει να κάνεις αγωγή στο Πρωτοδικείο και να το απαιτήσεις, στην περίπτωση αυτή ο PMR (το ανερχόμενο αστέρι της ΕΕΡ) και ο HER θα προτείνουν την διαγραφή σου γιατί, λέει, στρέφεσαι εναντίον της Ένωσης.

Κάπως έτσι την έφαγε ο AWL γιατί τόλμησε να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος. Διαγράφτηκε με πρόταση SV1IW στην ΓΣ γιατί δήθεν με τον ΣΡΕ στρεφόταν κατά της ΕΕΡ.

Και το ίδιο θα πάθει ο MO-αμεθανός, αν συνεχίσει να γράφει αυτά που γράφει.

2Mδης είπε...

"...στην περίπτωση αυτή ο PMR (το ανερχόμενο αστέρι της ΕΕΡ) και ο HER θα προτείνουν την διαγραφή σου..."

Αν εννοείς εμένα, δεν πρόκειται ο HER να προτείνει την διαγραφή μου. Ο άλλος ο αντιπαθούκλας, μπορεί...

Το Πειραχτήρι είπε...

Αντιπαθούκλας... Καλόοο...

Το Πειραχτήρι είπε...

Τρεις υποψήφιοι πρόεδροι... ο ένας είναι λαγός για να εξασφαλίσει ότι οι ψήφοι των άσχετων θα διασπαστούν και θα κερδίσει ο εκλεκτός της παρέας. Ερωτήματα:

1. Ποιός είναι ο εκλεκτός?
2. Ποιός είναι ο ανεπιθύμητος?
3. Ποιός είναι ο λαγός?

Υπόδειξη: για την σωστή απάντηση αρκεί να βρείτε τους δυο από τους τρεις.

Ανώνυμος είπε...

O Εκλεκτός= HER
O Ανεπιθύμητος= TN
Ο Λαγός=GE

Το βρήκα?

Ιεροδιάκονος Ανανίας είπε...

Ανώνυμε 21 Οκτωβρίου 2017 - 2:08 π.μ.

Συμφωνώ μαζί σου για τον Ανεπιθύμητο. Για τους άλλους δυο δεν είμαι σίγουρος τι παίζει.

Ανώνυμος είπε...

…….Και το ίδιο θα πάθει ο MO-αμεθανός, αν συνεχίσει να γράφει αυτά που γράφει.
20 Οκτωβρίου 2017 - 8:44 μ.μ.

Ευχαριστώ τον ανώνυμο συνάδελφο για την υπόδειξη του και την επικείμενη ποινή διαγραφής, και τον εκφοβισμό. Θα συμμορφωθώ προς «τας υποδείξεις». Κάτι θα ξέρει σαν παλαιότερος στα πράγματα. Καλώς ήρθες Μεσαίωνα.

Κατά τα άλλα δεν ήξερα ότι ο σύλλογος διοικείται με ΕΘΙΜΑ που θέσπισε ο Γεράρδος πριν δεκαετίες. Νόμιζα ότι οι σύλλογοι διοικούνται με βάσει τα άρθρα του καταστατικού τους και τους Νόμους του Κράτους. Τώρα που με πληροφόρησε ο συνάδελφος ότι οι σύλλογοι διοικούνται κατ έθιμο, (όπως τα αυγά που τσουγγρίζουμε το Πάσχα και τα κοψίδια που τρώμε την Τσικνοπέμπτη) θα σταματήσω να γράφω.

Ο ΜΟ-αμεθανός που είναι Χ.Ο.

Σ.Σ.. Αυτό είναι και το τελευταίο μήνυμα σχετικά με αυτά τα φλέγοντα θέματα. Από εδώ και πέρα θα σχολιάζω για το πώς πολλαπλασιάζεται η αγριοαγκινάρα, τα αντίδια και άλλα ζαρζαβατικά.

Ανώνυμος είπε...

Γαϊδουράγκαθο ή Αγριοαγκινάρα
2 κιλά γαϊδουράγκαθο = 1 λίτρο πετρέλαιο

Πετρελαιας ο ΜΟ...

Μαρία με τα κίτρινα

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Μαρία,
αν και δεν καταλαβαίνω την εξίσωση, το ότι αποκάλυψες ότι είμαι πετρελαιάς, δεν θα στο συγχωρήσω.
73/88 ΜΟ

Για τους άλλους, είδατε ότι κρατάω το λόγο μου. Μούγκα.
Χ.Ο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΟ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ?

Ανώνυμος είπε...

Τα έχουν αναρτήσει on-line στο site της ΕΕΡ:

http://www.raag.org/LH2Uploads/ItemsContent/25/KATASTATIKO_12.pdf

Ανώνυμος είπε...

Το Δ.Σ του Συλλόγου
Διεξήχθησαν την Τρίτη 18/12/2012 οι εκλογές του
Συλλόγου Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου διαμορφώθηκε όπως παρακάτω :

Πρόεδρος : Δρακακάκης Μιχάλης – SV1GFG
Αντιπρόεδρος: Τασσόπουλος Μάνος – SV1PMR
Γραμματέας: Διαμαντή Βασιλική – SV1NZQ
Ταμίας: Πάντζου Μαίρη – SV1MNQ
Μέλος: Παύλου Αθανάσιος – SV1NPV
Αναπληρωτής Γραμματέας : Κράλογλου Κωνσταντίνος SV1JRM
Αναπληρωτής Ταμίας : Μαργαρίτης Ιωάννης SV1PBQ
Σε όλους τους εκλεγέντες τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ??????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΟ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ?

Τι να κανης το καταστατικο? Καπιος γραφει παραπανο:


Δεν το γράφει ούτε το Καταστατικό ούτε ο Κανονισμός. Είναι έθιμο από την εποχή Γεράρδου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ:
http://hag.gr/portal/?page_id=37

Ανώνυμος είπε...

Μα φυσικά ο αντιπαθούκλας (κατά Διομήδη), γιαυτό πάνω πάνω στις πρώτες απαντήσεις τον αποκαλούν διασυλλογικό.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ?

Υπάρχει κώλυμα ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ Σ.Ε.Ρ. Ο ΠΟΥΜΑΡΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

Το Πειραχτήρι είπε...

Δηλαδή ήδη μοιράστηκαν οι θέσεις του ΔΣ και ανέλαβε αντι- ο PMR?

Απίστευτο...

Ανώνυμος είπε...

Πμρ κλπ δεν με ενδιαφερουν ο χερ μετα την εμπειρια που ειχε δεν περιμενα να ξαναβαλει και μαλιστα ως προεδρος. Που φοβαμαι σημαινει κατεθεσε δηλωση ευπειθιας προς δεινοσαυρους. Μενει να φανει αυτο απο τις πραξεις του. Αχ βρε Σωτηρη δειξε λιγη συνεση. Ερμης

Ανώνυμος είπε...

Ερμή, τι εμπειρία είχε ο HER? Είταν καλή η κακή?

Ανώνυμος είπε...

Εμ αυτός ο RC? Που πας ρε Σπύρο? Μη μας πεις μετά : Εγώ δεν ήξερα, μηχανικός είμαι!!!!

2Mδης είπε...

Ηλεκτρολόγος όχι μηχανικός. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Ανώνυμος είπε...

Ναι συγνώμη για το ίσωμα. Όσο για τον ΧΕΡ άμα τον αφήσουν κάτι θα κάνει. Αλλά.....

2Mδης είπε...

Ο ΗΕR θα κάνει καλά αυτό που ξέρει: δημόσιες σχέσεις.
Αν διαβάσεις τον επίλογο της ανάρτησης -η οποία γράφτηκε ΠΡΙΝ την ανακοίνωση των υποψηφίων- θα παραδεχτείς ότι δυο πράγματα υπάρχουν: αυτά που ξέρω και αυτά που κάνω ότι δεν ξέρω...

Ανώνυμος είπε...

OK. Τώρα έγινε κατανοητό. Δυστυχώς ΔΕΝ ξέρουμε να διαβάζουμε την κάθε λέξη, αλλά τις προτάσεις....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε 2Μδη, δεν ξεφεύγουμε από δημοσιοσχεσίτη?
Δηλαδή πάλι θα κάνει κουμάντο ο ημίθεος?
Δηλαδή το νέο ΔΣ θα είναι ίδιο με το παλιό?
Δηλαδή οι εκλογές γίνονται για να καλυφθεί η θέση του ΙΥΑ?
Πολλή φασαρία για το τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

χθες ήρθε στα εντευκτήρια ο ΓΓ της RSF Hellas, φωτογραφήθηκε χαιρέτησε κα
από χθες κυκλοφορούν φήμες για συνεργασία σε όλα τα θέματα πλην του Bureau που θα το κρατήσει η ΕΕΡ.
Ξέρεις κάτι νεότερο

2Mδης είπε...

Ο Σαμαλτάνος? Εμ με τόσα άγρια νιάτα που εμφανίζονται συνήθως στις εκλογές της ΕΕΡ κάπου θα χρειαστεί...

Τον απινιδωτή πείτε του να έχει πρόχειρο...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με το Bureau είναι προφανώς trolling. Πόσα DX QSO κάνουν και πόσες κάρτες στέλνουν τα μέλη και οι παρατρεχάμνοι της RSF? Γύρω-γύρω στους επαναλήπτες ξημεροβραδυάζονται...

2Mδης είπε...

Γιατί? Μπορεί να διακινούν άλλα έγγραφα, εξετάσεις αίματος, ούρων κλπ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι, έτσι...
Με μέσο όρο των (εναπομεινάντων) μελών τα 65 χρόνια και ο Σαλματάνος χρειάζεται και οι εξετάσεις αίματος - ούρων, μέσω μπιρό...

Αυτό που δεν ξέρω, είναι μήπως πούλαγαν τα ρ/ε μηχανήματα και αγόραζαν κάναν αξονικό τομογράφο...ή κάναν αναλυτή αίματος - ούρων...

Ποιό χρήσιμα θα ήταν...

Ανώνυμος είπε...

Κακίες για την RSF, τα ίδια ισχύουν και για την ΕΕΡ

2Mδης είπε...

Έτσι. Και στην ΕΕΡ θα ανακηρύξουν έμαθα προστάτη άγιο: Την Οσία Νατάσα!

2Mδης είπε...

Σοβαρά τώρα! Επειδή δεν έχω μάθει... Υπάρχει κάποιος υποψήφιος πρόεδρος που να έχει ανακοινώσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα που θέλει να κάνει? Ή θα ψηφίσουμε βάση του πόσα τσίπουρα κέρασε ο Τράικος και πόσες πλάτες χτύπησε ο Σωτήρης? Ή πόσο τον ψόφιο κοριό έκανε o τρίτος?

Αφού βάζουν τρεις για την προεδρία του συλλόγου, θεωρώ ότι κάτι έχουν στην κεφαλή τους να κάνουν και δεν ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

ΑΝ ακούσετε κάτι συγκεκριμένο λοιπόν πείτε μου και μένα, αλλιώς δεν αξίζει να πάτε να ψηφίσετε . Μία από τα ίδια...

Ανώνυμος είπε...

@ Έτσι. Και στην ΕΕΡ θα ανακηρύξουν έμαθα προστάτη άγιο: Την Οσία Νατάσα!

Λοιπόν:
Για να κηρυχτεί κάποιος/α Όσιος/α πρέπει να πεθάνει πρώτα. Δεν πιστεύω ότι επιθυμείς κάτι τέτοιο. Ας την πούμε προς το παρών ΕΠΙΤΙΜΟ-ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ-ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΜΕΛΟΣ (με ειδικότητα :ΑΙΩΝΙΑ ΤΑΜΙΑ) . Το άλλο μετά….

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως θα ψηφίσω Ψόφιο Κοριό, απλά γιατί δεν χωνεύω τους άλλους 2.

Ανώνυμος είπε...

@.....Αφού βάζουν τρεις για την προεδρία του συλλόγου, θεωρώ ότι κάτι έχουν στην κεφαλή τους να κάνουν και δεν ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

Γιατί, τι νομίζεις ότι προσφέρει η καρέκλα. Εδώ δεν υπάρχουν ούτε μίζες, ούτε λιμουζίνες ούτε ειδικά προνόμια. Οι άνθρωποι προσφέρουν τον χρόνο τους, για κάποιους αγνώμονες σαν και εσένα και η μόνη διαφορά μας είναι ότι στις συνελεύσεις αυτοί κάθονται προς το μπαλκόνι και η πλέμπα απέναντι. Κατέχουν την μόνη αλήθεια και έχουν πάντα δίκιο. Α! μπαινοβγαίνουν και στα διάφορα καμαράκια. Οι υπόλοιποι το μόνο καμαράκι που έχουμε το δικαίωμα να επισκεφτούμε είναι η τουαλέτα.

Ανώνυμος είπε...

…….Εγώ πάντως θα ψηφίσω Ψόφιο Κοριό, απλά γιατί δεν χωνεύω τους άλλους 2.

Υπάρχει και η σόδα για να βοηθήσει στο χώνεμα. Κατά τα αλλά η επιλογή είναι δική σου. Μπορεί να δραστηριοποιηθεί και o club station SZ1SV και να τρέξει και κανένα contest. (Αλήθεια θα μπορούσε να παρουσιαστή στην επόμενη Γ.Σ. το logbook του σταθμού?)

Ανώνυμος είπε...

Το log-book του SZ1SV περιέχει ευαίσθητες πληροφορίες και δεν μπορεί να κοινοποιείται στον καθένα. Πρόσβαση έχουν ο έφορος του σταθμού, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας.

2Mδης είπε...

To logbook του σταθμού??? Καλά πιωμένος είσαι?

Λοιπόν εδώ στην εξοχή για σ/κ μετά από βροχούλα και το βουνό φθινοπωρινό! Ας δούμε μερικές αντιφάσεις που λόγω επανάληψης έχουμε πάψει να δίνουμε σημασία:

Α. Οι "άλλοι" σύλλογοι δεν έχουν καν σταθμό και δεν βγαίνουν στον αέρα. Όμως και ο δικός μας σταθμός είναι αποστειρωμένος και επίσης δεν εκπέμπει.

Β. Ρωτάει κάποιος που πάνε τόσα λεφτά? Μα έχουμε επαναλήπτες σε όλη την Ελλάδα, dstar, τεχνικές επιτροπές έξοδα... Ρωτάς ποια είναι τα έξοδα ακριβώς της τεχνικής επιτροπής? Δεν υπάρχουν έξοδα τα βάζουν όλα από την τσέπη τους!!!

Γ. Λένε δε συμμετέχει ο κόσμος, όλα μόνοι μας τα κάνουμε δεν ήρθε κάποιος να βάλει ένα καρφί στον τοίχο. Ρωτάς πότε ανακοινώθηκε κάτι εγκαίρως? Σου λένε το είπαμε την Τετάρτη σε κείνο το τραπεζάκι εκεί στη γωνία τι? δεν το άκουσες?

Δ. Σου ανακοινώνουν στο περιοδικό ένα πυροτέχνημα: Φτιάχνουμε μικροδορυφόρο, κάναμε ραδιοερασιτεχνικό δίκτυο υπολογιστών, επικοινωνούμε σε συχνότητες συνεκτικού φωτός, βρήκαμε ζωή στον Άρη, στο επόμενο τεύχος περισσότερα. Έρχεται το άλλο τεύχος, το παράλλο, δέκα τεύχη, περνάνε τα χρόνια, μεγαλώνουμε... τι άλλα? τα παιδιά? καλά? χαιρετισμούς στην κυρία μαμά σας...

Ε. Λένε δεν βάζει κανένας για το ΔΣ για τις επιτροπές κλπ Βάζει ο ΜΟ βγαίνει από τους πρώτους σε ψήφους τον τρώει το σκοτάδι! Πάει στο μπυρό, τον κυνηγάνε κι ακόμα τρέχει!

ΣΤ. Λένε δεν ενδιαφέρονται τα μέλη. Γίνεται η επιτροπή πχ για το καταστατικό. Χάνουν την ώρα τους όσοι συμμετέχουν, συμβούλια, κόντρα συμβούλια, παραδίδουν το νέο καταστατικό. Το παίρνει το ΔΣ και το πετάει στα σκουπίδια, αλλάζει μόνο την έδρα του συλλόγου!

Ζ. Λένε ορισμένοι (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε, ο γενικός γραμματέας) δεν θα βάλω για τρίτη θητεία δεν αφορά εμένα η συζητούμενη τροποποίηση του καταστατικού, μπούρου μπούρου μπούρου... Έρχεται η ώρα και ξαναβάζει για τρίτη θητεία.

Η. Λένε, εμείς θα φύγουμε από το ΔΣ και θα δείτε τι θα γίνει, θα ρίξουμε μαύρη πέτρα πίσω μας και μπούρου, μπούρου, μπούρου... Και δεν έφυγαν, και το ταμείο είχαν, και ξαναβάζουν υποψηφιότητα.

Θ. Λένε, εμείς έχουμε επαναλήπτες dstar μελετημένο δίκτυο για έκτακτη ανάγκη κλπ Τους λες ο τάδε επαναλήπτης dstar λείπει από εκεί πέντε χρόνια! Έλα μωρέ, και ποιος θα βγει αφού δεν έχουν dstar!

Ι. Τους ζητάς αν γίνεται να ενημερωθείς για τα έξοδα, σου λένε βεβαίως και μπορείς! Κάνε αίτηση να την μελετήσει το ΔΣ. Σου λένε μετά δεν μπορείς να ενημερωθείς έλα στη ΓΣ. Πας στη ΓΣ σου λένε όλα τα έξοδα είναι ψηφισμένα από τα ΔΣ. ΟΚ είναι ψηφισμένα αλλά τι στο καλό πήρατε, πόσο το πήρατε, από ποιον το πήρατε? Α, αυτά δεν λέγονται είναι εφτασφράγιστα μυστικά! Σηκώνεται και ο γερομαλάκας στη ΓΣ και σου επαναλαμβάνει "έλα τώρα τι ψάχνουμε, αν θές πήγαινε ανάλαβε εσύ!"
Ναι κύριε μαλάκα, ή θα βάζουμε υποψηφιότητα ή θα το βουλώνουμε. Δημοκρατικά πράγματα...

Ατέλειωτος ο κατάλογος. Πηγαίνετε να ψηφίσετε τώρα. Δεν ξέρετε τι σκέπτεται ο καθένας να κάνει αλλά, έλα μωρέ είναι καλό παιδί και φίλος του τάδε, ψήφισε τον... Πάτε στη ΓΣ, αμίλητοι όλοι...
Καλή ψήφο!

SV1MO είπε...

.....(Ε). Λένε δεν βάζει κανένας για το ΔΣ για τις επιτροπές κλπ Βάζει ο ΜΟ βγαίνει από τους πρώτους σε ψήφους τον τρώει το σκοτάδι! Πάει στο μπυρό, τον κυνηγάνε κι ακόμα τρέχει!

……………………………….
Επανέρχεται και ενημερώνει τους αρμοδίους και στην Γ.Σ του περασμένου χρόνου, ότι συνταξιούχος είναι την ώρα του θέλει να "σκοτώνει", να σας ξεχωρίζει τις εισερχόμενες κάρτες, ώστε η ομάδα του μπιρο (που κάθε τόσο προσθαφαιρούνται πρόσωπα), να ασχολείται με τις εξερχόμενες για Ελλάδα και εξωτερικό. Η απάντηση είναι: δεν σε χριζόμαστε. Άντε σπίτι σου. (και ακούει και τα σχολιανά από πραγματικούς φίλους του τύπου : "τι θες και τους παρακαλάς αφού δε σε γουστάρουν".

Και μια υπόδειξη -την είχα κάνει και παλιά- για το νέο ΔΣ (που θα είναι εν πολλοίς το σημερινό): Ο 2Μδς θα περιοριστεί αν δεν εξαφανιστεί, όταν η ΕΕΡ δημιουργήσει ένα αντίστοιχο μπλοκ που κάθε ένας συνάδελφος θα καταθέτει κόσμια τις απόψεις του. Ο πλουραλισμός και η κριτική ποτέ δεν έβλαψαν.
73 de SV1MO

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν μου πεφτει λογος αναρωτιεμαι κ. Μιχαλη ποσο και ποσα γνωριζεις περι δεινοσαυρων, προφανως σχεδον δεν ξερεις τπτ και επανερχεσαι συχνα. Με τα λιγα που γνωριζω και τους ψυχογραφησα απο το 2000 δεν αποκλειεται να δεχθουν τη βοηθεια σου. Οπως και καθενος που δεν τον θεωρουν δικο τους. Μππορεις ομως αντι να παραπονιεσαι συχνοτατα εδω, να καταθεσεις γραπτο αιτημα στο νεο δσ. Σταματωντας ομως τα ηλ παραπονα τουλαχιστον μεχρι ληψης απαντησης. Περιπου στην εποχη μου ειχε ερθει και ο αυριανος προεδρος πολλα υποσχομενος τοτε. Στην πορια φαινεται να περιορισθηκε στις δημ σχεσεις και να συμβιβαστηκε. Αυτο θα φανει αμεσα μεχρι το καλοκαιρι. Αν ειναι οπως τα λεω κριμα για εμας και για αυτον. Αν αλλαξουν μερικα πραγματα μπορει να ξανακερδισει η εερ και αυτος τη συμπαθεια αρκετων. Ερμης

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ήδη έχει εκλεγεί πρόεδρος ο SV1HER?

Καλά που έχουμε και εσένα να μας ενημερώνεις, να το ξέρω από πριν για να μην χάνω την ώρα μου με ψηφοφορίες.

SV1MO είπε...


Θα απαντώ στα σχόλια που κάνει κάποιος για τα όσα υπογράφω εγώ όταν και ο σχολιαστής υπογράφει τα κείμενα του ώστε να ξέρω που απευθύνομαι. Μέχρι τότε "ουδέν σχόλιον".
de SV1MO

Ανώνυμος είπε...

@ Δηλαδή ήδη έχει εκλεγεί πρόεδρος ο SV1HER?

Εμ ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος ο Γιάννης ή ο Γιάννης.
Άλλα δυο σίγουρακια: Γραμματέας και Ταμίας.
Λοιπόν: πρόεδρος HER, αντιπρόεδρος ΤΝ, γραμματέας FWV, ταμίας KP.

Ανώνυμος είπε...

Και μη ξεχνάτε τις επίκαιρες ανακοινώσεις στο site της ΕΕΡ:
http://www.raag.org/newslist.asp?ITMID=5&LANG=EN

6/8/2013
Trilateral M.O.U. between Bulgaria, greece and Turkey
Trilateral M.O.U. between Bulgaria, greece and Turkey

Αλήθεια το Greece γιατί έχει γραφεί με g και όχι G. Τα αρχικό γράμματα Βουλγαρίας και Τουρκιάς είναι κεφαλαία. Τυπογραφικό λάθος. Εντάξει. Από τότε όμως έχουν περάσει πάνω από 4 χρόνια.

2Γένης

Costas SV1XV είπε...

Μιχάλη, το πείραμα με το blog που λές έχει ήδη δοκιμαστεί. Ο ΣΡΕ έχει ανοίξει εδώ και πολλά χρόνια ένα ραδιοερασιτεχνικό forum http://www.hwn.gr. Δυστυχώς έχει πιάσει αράχνες, δεν πατάει ψυχή και δεν γράφει κανείς (μια φορά κάθε 6 μήνες ο SV2EVS). Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν άνοιγε ένα ακόμα η Ε.Ε.Ρ. θα είχε καλύτερη τύχη;

73 DE SV1XV

SV1MO είπε...

Καλησπέρα Κώστα και χαίρομαι για τον διάλογο αυτόν. Μακάρι να γινόταν και μεταξύ άλλων συναδέλφων.
1) Αρχικά πιστεύω ότι ο ΣΡΕ δεν έχει τόσα μέλη όσα η ΕΕΡ που κρατά δεσπόζουσα θέση μεταξύ όλων των άλλων παρόμοιων συλλόγων.
2) Η ΕΕΡ έχει ή μπορεί να διαδραματίσει στα ραδιοερασιτεχνικά πράγματα της Χώρας σημαντικό ρόλο μια και είναι αναγνωρισμένη από πολλούς άλλους οργανισμούς . Π.Χ. ARRL, IARU, ITU κλπ.
3) Η ΕΕΡ οργανώνει και μπορεί να οργανώσει στο μέλλον διάφορες ραδιοερασιτεχνικές εκδηλώσεις (και δεν εννοώ την κοπή της πίτας ή την υποστήριξη στον μαραθώνιο). Όλα αυτά προϋποθέτουν να γεννηθεί πρώτα η ιδέα και μετά να υλοποιηθεί από τα μέλη της. Το ΔΣ θα έχει τον διοικητικό ρόλο.
4) Δεν μπορεί να περιμένει ένας τόσο πολυπληθής σύλλογος να βγάλουν δουλειά τα 7 μέλη του ΔΣ. Δεν είναι δυνατόν να έχουν μόνο αυτοί ιδέες. Αυτοί πρέπει να ορίζουν κατευθύνσεις και το project να βγαίνει από κάποια μέλη.
5) Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να υπάρξει αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μελών και Διοίκησης. Πρέπει να ανοιχτεί η διοίκηση προς τα μέλη και να μη «φοβάται» ότι κάποιοι την υπονομεύουν.
6) Δυστυχώς μέχρι σήμερα έχω καταλάβει ότι η Διοίκηση νομίζει ότι τις επιτίθενται τα μέλη της και η αντίδραση της είναι να τα παραγκωνίζει και να τα απομακρύνει.
7) Αν υπάρξει κάποιο μπλοκ όπου να κατατίθενται ιδέες , προτάσεις, απόψεις, κρίσεις κλπ και αν η Διοίκηση κάνει τον κόπο να τις μελετήσει και να αναθέσει στον προτάσσοντας την υλοποίηση της ιδέας του πιστεύω ότι θα υπάρξει μια άλλη ΕΕΡ.
8) Πιο πάνω από το δικό σου σχόλιο υπάρχει το σχόλιο κάποιου που αναφέρεται σε ένα «Νέο» του έτους 2013 το οποίο είναι ακόμα στο site. Δηλαδή αν κάποιος το έχει παρατηρήσει από τότε και ενημέρωνε την ΕΕΡ ώστε να διορθωθεί θα ήταν κακό? Θα προσέβαλε τα διάφορα ΔΣ από τότε μέχρι σήμερα? Στο κάτω κάτω «ουδείς άσφαλτος» που φέρεται ότι είπε κάποια αοιδός.
9) Πρέπει να σταματήσει η γραφειοκρατία και για να κάνεις μια πρόταση θα πρέπει να κάνεις αίτηση στην γραμματεία και εκείνη αν κρίνει ότι πρέπει να απαντήσει έχει καλώς. Άλλως θα την βάλει στο αρχείο. Γιατί να μην υπάρχει η ελεύθερη διαβούλευση?
10) Κάποτε έπρεπε ένα νέο μέλος από την περιφέρεια να στείλει FAX το αίτημα του. Τότε που δεν ήμουν στους «ανεπιθύμητους» είχα προτείνει να μπορεί να γίνεται και με μια ηλεκτρονική φόρμα. Κάποτε έγινε. Και πόσα άλλα μπορούν να γίνουν όταν καταργηθεί η έκδοση του περιοδικού της ΕΕΡ και τα χρήματα αυτά να «πέσουν» στο site που είναι απλά εκτός εποχής.
Κάποτε είχε λόγο να υπάρχει το περιοδικό. Τώρα δεν υπάρχει ποια ο λόγος. Τώρα όλα μπορεί να τα βρει ο καθένας μας από πρώτο χέρι άμεσα και όχι κάθε δυο μήνες. Τόσα μεγάλα και σημαντικά τεχνικά περιοδικά σταμάτησαν να εκδίδονται. Τυχαία τα σταμάτησαν οι εκδότες τους? Φυσικά όχι. Τα κατάργησε το Ιντερνέτ και τα αμέτρητα sites.
Τότε που «παραιτήθηκα» από το bureau αιτία ήταν οι 13 προτάσεις που υπέβαλα εγγράφως στην διοίκηση και την επόμενη Τετάρτη ήμουν στο σπίτι μου. Τότε μέλος του ΔΣ βγήκε στο FB με την λεζάντα: Άλλος ένας διψήφιος στο σπίτι του. Έτσι δεν πάμε μπροστά.

Και κλίνοντας δεν θέλω να πω ότι κατέχω εγώ την μόνη αλήθεια. Απλά παραθέτω κάποιες σκέψεις που νομίζω ότι θα κάνουν καλό στην ΕΕΡ. Και ΕΕΡ δεν είναι το ΔΣ αλλά τα μέλη της. (Χωρίς να θέλω να θίξω ή να υποβιβάσω κάποιο από τα μέλη του ΔΣ). Κάποιος άλλος συνάδελφος μπορεί να έχει να προτείνει κάτι ποιο προχωρημένο. Δεν μπορούμε σήμερα με τους ρυθμούς που τρέχει η τεχνολογία να παραμένουμε με συνήθειες και τακτικές του 1980.
73 de SV1MO

Ανώνυμος είπε...

Ωραία εποχή το 1980! Δεν είχε βγει ακόμα το πασοκ να τα γ@μησei όλα!

Ανώνυμος είπε...

Ποιού 1980...του 1960 θες να πεις...
Γεράρδε ζεις, εσύ μας οδηγείς...

Τα λέει άλλωστε και το (από τότε) καταστατικό...

Ανώνυμος είπε...

Και ΕΕΡ δεν είναι το ΔΣ αλλά τα μέλη της.

Κάνεις λάθος. Άσχετα με τι λέγεται δημοσίως, για το Δ.Σ. και για άλλους 15 περίπου κολλητούς, η Ένωση είναι το ΔΣ και οι υπόλοιποι που πληρώνουν 50 ευρώ είναι απλώς συνδρομητές.

SV1MO είπε...

Κύριοι,
1) Πρώτον είπαμε κόσμια.
2) Δεύτερον ας ξεχάσουμε το παρελθόν και ας έρθουμε στο παρών για να διαμορφώσουμε το μέλλον της ΕΕΡ.
3) Τρίτον πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς όλοι είμαστε η ΕΕΡ. Το Δ.Σ. το «βάζουμε» για να κάνει την «λάντζα». Να φέρνει σε πέρας τις δουλειές που τους αναθέτει η Γενική Συνέλευση. Δηλαδή εμείς. Με λεκτικό bullying του τύπου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε!!» φράση που μου απεύθυνε μέλος του ΔΣ πριν μήνες, δεν πάμε πουθενά.

Αυτές είναι προσωπικές απόψεις που μπορεί να είναι και λαθεμένες, αλλά νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να τις εκφράζω δημόσια. Τώρα όσο για την διαγραφή μου από την ΕΕΡ που κυκλοφορεί, λόγω των «αιρετικών» ιδεών (που δήθεν κάνουν κακό) και μετά θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι ιδέες και διάλογο για μια ποιο εύρωστη ΕΕΡ. Είμαστε πια στον 21 αιώνα!!

73 de SV1MO

Ανώνυμος είπε...

@Michael Hatzi: Λυπάμαι αλλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν ήξερα ότι προωθείται διαγραφή σου, αλλά σίγουρα είσαι ξένο σώμα για την Ένωση. Μήπως πρέπει να αποχωρήσεις οικειοθελώς πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα?


Το Πειραχτήρι είπε...

Ποιό μέλλον της ΕΕΡ και τρίχες κατσαρές? Βλέπεις να έχει μέλλον το ''ίδρυμα''?

Ανώνυμος είπε...

Διορθωση "με τα λιγα που γνωριζω αποκλειεται να δεχθουν τη βοηθεια σου"ηθελα να γραψω. Δεν συμφωνω να διαγραφεις ουτε θα τολμησουν να φερουν τωρα αυτο το θεμα. Μονο μην επαναλαμβανεις τα περι βοηθειας κλπ δεν την θελουν με τπτ. Ερμης

SV1MO είπε...

Ευχαριστώ για την συμβουλή σου Ερμή. Απαντά ο Αίσωπος για μένα:
Ἀλώπηξ λιμώττουσα, ὡς ἐθεάσατο ἀπό τινος ἀναδενδράδος βότρυας κρεμαμένους, ἠβουλήθη αὐτῶν περιγενέσθαι καὶ οὐκ ἠδύνατο. Ἀπαλλαττομένη δὲ πρὸς ἑαυτὴν εἶπεν· "Ὄμφακές εἰσιν." Οὕτω καὶ τῶν ἀνθρώπων ἔνιοι τῶν πραγμάτων ἐφικέσθαι μὴ δυνάμενοι δι' ἀσθένειαν τοὺς καιροὺς αἰτιῶνται.
73 de SV1MO

Ανώνυμος είπε...

@Michael Hatzi: Ο μύθος του Αισώπου που έγραψες εφαρμόζεται πολύ καλά και σε εσένα τον ίδιο, καθώς και στον 2μήδη.

Το Πειραχτήρι είπε...

Ανώνυμε, υπονοείς ότι ο MO είναι αλώπηξ? Είσαι σίγουρος?

Εντάξει για τον 2mδη συμφωνώ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αλώπηξ.

SV1MO είπε...


Για τον ανώνυμο που έγραψε :

"@Michael Hatzi: Ο μύθος του Αισώπου που έγραψες εφαρμόζεται πολύ καλά και σε εσένα τον ίδιο, καθώς και στον 2μήδη."

έχω να πω ότι η Ελληνική γλώσσα είναι μια πολύ δύσκολη γλώσσα. Τα δε αρχαία ελληνικά είναι για κάποιους "κινέζικα."

Απαντώ λοιπών με κάτι που έγραψε ο κυρ Σοφοκλής πριν κάτι αιώνες στον Οιδίποδα Τύραννο:

"τυφλὸς τά τ᾽ ὦτα τόν τε νοῦν τά τ᾽ ὄμματ᾽ εἶ"

Προσοχή ιδίως στο μεσαίο.
73 de SV1MO

P.S. Βαλε και κανένα ονοματάκι, δεν υπάρχει παρεξήγηση μεταξύ «φίλων». Εδώ μια παρέα είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

"τυφλὸς τά τ᾽ ὦτα τόν τε νοῦν τά τ᾽ ὄμματ᾽ εἶ"

MO, και αυτή η φράση ταιριάζει γάντι σε εσένα πρώτα-πρώτα. Αφού στην ΕΕΡ δεν σε θέλουν ρε άνθρωπε, τι συνεχίζεις αυτό το βιολί? Δεν βλέπεις? Δεν ακούς (τους φίλους σου)? Δεν καταλαβαίνεις?


SV1MO είπε...


Ευχαριστώ για την υπόδειξη (ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ) και που μετά μανίας προσπαθείς να ………"μου δώσεις να καταλάβω".

Θα ήθελα μια απάντηση όμως στο ερώτημα:
Ποιός ή τι είναι η ΕΕΡ????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ (Α): Τα εγγεγραμμένα σε αυτό τον σύλλογο άτομα που κάποια από αυτά παρουσιάζονται στις Γενικές συνελεύσεις και καταβάλουν την ετησία συνδρομή τους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ (Β): Κάποια μέλη που μετά από ψηφοφορία απαρτίζουν του εκάστοτε Δ.Σ. που για λόγους που εκείνα ξέρουν δεν θέλουν να μπλέκομαι στα πόδια τους.

Αν μου απαντήσεις με πιστικά επιχειρήματα ότι ισχύει η ΑΠΑΝΤΗΣΗ (Β) ε!, τότε ούτε θα με ξαναδείς ούτε θα με ξανακούσεις.

Όσο για τους "φίλους" έχω γνωρίσει αρκετά από τα μέλη, που συναντιόμαστε εκτός της έδρας της ΕΕΡ, πάμε ραδιοερασιτεχνικές εκδρομές, για κρασάκια ή ουζάκια και περνάμε καλά. Έχω και άπλετο χρόνο για το χόμπι, από το να κάνω "λάντζα" που σπανίως άκουγα ένα ευχαριστώ.

Ανώνυμε φίλε εγώ «παίζω» για την «φανέλα» που λέγεται ΕΕΡ, και όχι για κάποιους που για κάποια χρονικά διαστήματα εκπροσωπούν την ΕΕΡ.

Αν έχεις κανένα αντίγραφο του Καταστατικού το ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ αναφέρεται στα ΜΕΛΗ και το ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ στην διοίκηση. Ο νομοθέτης δίνει ιεραρχικά μεγαλύτερη αξία στα ΜΕΛΗ και μετά στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Αλλά αυτά είναι ψηλά γράμμα για πολλούς.

Εκτός αν πιστεύεις ότι η Ελλάδα είναι οι 300 της βουλής και όχι εσύ και εγώ και ο υπόλοιπος λαός.

73 de SV1MO.

P.S. Βαλε και κανένα ονοματάκι, δεν υπάρχει παρεξήγηση μεταξύ «φίλων». Εδώ μια παρέα είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Και οι δυο απαντήσεις (Α) & (Β) είναι λάθος.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική, πλησιάζει αρκετά την απάντηση (Β) αλλά όχι με τον τρόπο που το διατυπώνεις.

Χριστιανός είπε...

Βρε Μιχάλη τα έχουμε πει εκατό χιλιάδες φορές και δεν εννοείς να τα καταλάβεις...
Η ΕΡΡ σαν ιδανική έννοια, είναι τα μέλη, όπως η Ελλάδα (πάλι σαν ιδανική έννοια) είναι οι Έλληνες κι όχι οι 300 της βουλής...

Το θέμα όμως είναι ποιός κάνει κουμάντο και ποιός ασκεί την εξουσία...
Την εξουσία που του δίνει, αυτός που τον εκλέγει...
Τον κάνει δηλαδή δια της εκλογικής εντολής του, πληρεξούσιο να ασκεί εξουσία και να ενεργεί αντί αυτού...

Αυτοί λοιπόν που εξέλεξαν το Δ.Σ. της ΕΕΡ, το εξουσιοδότησαν να προβαίνει σε όποιες ενέργειες θεωρεί αυτό σωστές, για την πρόοδο και την ευημερία του συλλόγου...

Μέσα σε αυτές τις ενέργειες, εντάσσεται και η δική σου αποπομπή, η οποία ναι μεν ελήφθη υπό του Δ.Σ, συνεκδοχικά όμως και δια της πληρεξουσιότητας των μελών προς άσκηση εξουσίας από το Δ.Σ, προέρχεται κατευθείαν από τα μέλη...
Πως ψηφίσαμε τους 300 για να σώσουν κι εκείνοι μας έχουν αλλάξει τα φώτα...?
Το ίδιο είναι...

Τι δεν καταλαβαίνεις...?

SV1MO είπε...


Και οι δυο απαντήσεις (Α) & (Β) είναι λάθος.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική, πλησιάζει αρκετά την απάντηση (Β) αλλά όχι με τον τρόπο που το διατυπώνεις.
4 Νοεμβρίου 2017 - 1:49 μ.μ.

+++++++++++++++++++
Μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις διατυπώνοντας εσύ απαντήσεις ή να διορθώσεις την (Β) απάντηση κατά πως το βλέπεις εσύ.

Ψυχικό θα κάνεις και θα με γλυτώσεις από κάποια έξοδα σε γιατρούς.....Ηι Ηι..
de SV1MO

SV1MO είπε...

Καλημέρα Χριστιανέ.
Μου άρεσε υπερβολικά το κείμενο σου. Μακάρι να το είχα γράψει εγώ. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτά που γράφεις γι αυτό απαντώ έστω και σε ανώνυμο post.

Με την δική σου λογική να θεωρήσουμε δεδομένα όλα αυτά που γίνονται, όπως γίνονται, να μην ενδιαφερόμαστε για την "άλλη κανονικότητα" να αράξουμε σπίτι μας και να περιμένουμε σε τούτη η την άλλη ζωή να αλλάξουν τα πράγματα.

Με αυτό το σκεπτικό πολλοί άξιοι συνάδελφοι σταμάτησαν να ασχολούνται και αφήνουν να αιμορραγεί το "σπίτι" τους. Με αυτό το ίδιο σκεπτικό μου λένε πολλοί: Δεν αξίζει να σχόλησε μαζί τους. Παράτα τα όλα. Μη χαλάς την ζαχαρένια σου. Χε....ς τους.

Αν εσύ και εγώ νομίζουμε ότι μπορούμε να πάμε το πράγμα ποιο μπροστά για το καλό όλων μας δεν θα έπρεπε να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση? Με το να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και να αποδεχτούμε (όπως εσύ) ότι δεν γίνεται τίποτα, δώσαμε την λύση? Η να περιμένουμε να καταρρεύσει το "σπίτι" κάποια μέρα.

Αλλά αφού λες ότι αυτοί που ψηφίζουν έτσι θέλουν, και δεν προσέρχονται κάποιοι άλλοι για να εκτεθούν, και κάποιοι άλλοι από εμάς δεν παρίστανται στις αρχαιρεσίες κάθε δυο χρόνια, έτσι θα πορευτούμε.

Και σε όποιον αρέσουνε. Για τους άλλους δεν θα μπορέσουνε.

Σε αφήνω τώρα γιατί έχει κάτι καλά DX-άκια και που θα τα ξαναβρώ.
73 de SV1MO

Χριστιανός είπε...

Μιχάλη, το σπίτι μας δεν είναι η ΕΕΡ...
Η ΕΕΡ, όπως έχει καταντήσει, είναι ένα καφενεδάκι που μαζεύεται κάθε Τετάρτη ο μαγαζάτορας και οι λίγοι εκλεκτοί περί αυτόν, που κάνει κάθε καλοκαίρι ένα (ο θεός να το κάνει) χαμοπάζαρο και που αν δεν είχε το μπιρό, θα είχε βάλει λουκέτο προ πολλού...
Ούτε μπροστά της αξίζει να πάει, ούτε και το θέλει άλλωστε...
Αν έχεις ελεύθερο χρόνο και θέλεις να προσφέρεις, πήγαινε να βοηθήσεις εθελοντικά σε κανένα σύλλογο προστασίας, απόρων, ορφανών, γερόντων - ακόμα και αδέσποτων ζώων...πιο χρήσιμος θα φανείς και πιο μεγάλη αξία θα έχει το έργο σου...

Και άσε την ΕΕΡ και αυτούς που την διοικούν (και μαζί, αυτούς που τους ψηφίζουν), να πάνε να....κουρεύονται...

2Mδης είπε...

Να που συμφωνώ και με έναν... Χριστιανό!

Ανώνυμος είπε...

Κ. Μιχαλη νομιζω εισαι λιγο ψιλοασχετος με τα τεκταινομενα χωρις να φταις. Εμφανισθηκες δικην κομητη καποια στιγμη στο μπυρο χωρις να εχεις προυπηρεσια στα εντευκτηρια. Ετσι λοιπον χωρις να γνωριζεις προσωπα, πραγματα, τι φαινεται και τι κρυβετε ανελαβες μια θεση. Οντας εκτος επικρατουσας φιλοσοφιας, ηταν θεμα χρονου να απολυθεις χωρις αποζημιωση. Παρ ολα αυτα ακομη φαινεται να μην αντιλαμβανεσε πραγματα και συνεχιζεις να παραπονιεσαι, προβαλλοντας παραλληλα την αξιωση να βρεθεις παλι στο μπυρο. Αγνοωντας στο επακρο που δεν σε πανε προτεινεις παλι συνεργασια της οποιας το αποτελεσμα μαλλον παλι θα ειναι μια απο τα ιδια. Ερμης

Ανώνυμος είπε...

Λεω να αφησεις της προτασεις και τα παρακαλετα, οπως και τα περι σημαιας, φανελλας και να ασχοληθεις με κατι αλλο. Αυτο το θεμα της παρατεταμενης και χωρις ελπιδα προσφορας εργασιας σου εχει γινει εμμονη και θαπρεπε να μιλησεις με ειδικο. Εγω απλα ειμαι στην πολυ απεξω και δικαιως μπορει να μην σε καταλαβαινω, εμενα μου φθανει η υπηρεσια μπυρο που παρεχουν. Φυσικα δεν παρεχουν αλλο τιποτα. Ερμης

2Mδης είπε...

Να κάνω τον συνήγορο του Μιχάλη:

Και ο προηγούμενος στο μπυρό, έτσι ουρανοκατέβατος είχε έρθει, πρόσφερε νύχτα μέρα για το σύλλογο, συμπαθής σε όλους και ελέω ΔΣ τον έφαγε το σκοτάδι. Ο IZR ο Μάκης για όσους θυμούνται.

Το ΔΣ είναι χαρισματικό στο να στέλνει στον αγύριστο φιλότιμους συναδέλφους που έχουν κερδίσει την συμπάθεια μας. Ίσως φοβούνται ότι μπαίνοντας στο ΔΣ κινδυνεύουν τα συμφέροντα τους ή θα έχουν λόγο στην διαχείριση του ταμείου. Ίσως...

Μην ξεχνατε τι είδους άτομα πρότειναν οι ίδιοι για τέτοιες θέσεις, άσχετα αν μετά όλοι ένιπταν τα χέρια τους ότι "...τον κουβάλησε ο Χρήστος..."

SV1MO είπε...


Κύριοι,

Κατάλαβα ότι και οι "από μέσα" και οι "απ έξω" ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ μια άλλη σύγχρονη ΕΕΡ.
Η κάθε ομάδα για τους δικούς της λόγους.

Εντάξει λοιπόν "ότι βρέξει ας κατεβάσει". Εγώ έκανα μια προσπάθεια, κατά την συνείδηση μου.

Όσο για το μπιρο, εγώ τώρα πια στέλνω τις κάρτες μου κάθε τόσο απ ευθείας στα αντίστοιχα μπιρο των άλλων χορών για σιγουριά και ταχύτητα. Κάτι ξέρω. Για το εισερχόμενο μπιρο ελπίζω και προσεύχομαι.

Θα συνεχίσω να καταβάλω το 50ρικο. Ένα ευρώ την βδομάδα είναι….

QRT de SV1MO


Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ο Ερμής έθεσε το θέμα πολύ σωστα, και εσύ SV1MO επίσης σωστά κατάλαβες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι πρέπει να κάνεις QRT.

Το τραγικό είναι ότι βαίνει προς αργή διάλυση όχι ένας Ρ/Ε σύλλογος, αλλά η Εθνική Ένωση μέλος της IARU. Όχι ότι στεκόταν στο ύψος της θέσης της (σποραδική συμμετοχή στις διασκέψεις της Region 1, κακή εκπροσώπηση στις αρχές λόγω προτεραιότητας στην φαγωμάρα με άλλα σωματεία κλπ).

Αλλά σκεφτείτε τι θα γίνει την επόμενη ημέρα που η Ε.Ε.Ρ. θα κατεβάσει ρολά. Η ημέρα αυτή, που θα είναι η χρονιά που το ταμείο θα είναι μείον, όλο και πλησιάζει. Πιστέυετε ειλικρινά ότι θα τα καταφέρει καλύτερα μια Ομοσπονδία των υπολοίπων σωματείων, που ο καθένας ζει στον μικρόκοσμο του ?

Χριστιανός είπε...

Όσο υπάρχουν κορόιδα σαν τον ΜΟ (συγγνώμη Μιχάλη για τον χαρακτηρισμό, αλλά θεωρώ ότι είσαι λάθος) που θα συνεχίζουν να καταβάλουν το 50άρικο, είτε γιατί έχουν ανάγκη το μπιρό, είτε για προσωπικούς λόγους, το ταμείο δεν θα βγαίνει μείον και οι "αιρετοί" δεν πρόκειται να αλλάξουν συμπεριφορά...

Και στην τελική ας κατεβάσει ρολά η ΕΕΡ, μπας και αντιληφθούν ορισμένοι, αλλά πρώτα - πρώτα τα ίδια τα μέλη, πόσο λάθος διαδρομή ακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια...
Ότι δεν προσαρμόζεται στους νέους καιρούς και στα νέα ήθη, είναι μοιραία καταδικασμένο να πεθάνει και η ΕΕΡ είναι ακόμα κολλημένη στην νοοτροπία του 1960...

Από την άλλη, ένα ρητό λέει ότι για να χτίσεις κάτι γερό και στέρεο, καμιά φορά θα πρέπει να γκρεμίσεις από τα θεμέλια το παλιό και σάπιο...
Τα μπαλώματα απλά κλείνουν τρύπες, δεν κάνουν τον σκελετό πιο ισχυρό...

SV1MO είπε...

QSL de SV1MO.
Αλλά είπαμε QRT.
73

2Mδης είπε...

Αν κρίνω από μερικά προβοκατόρικα σχόλια που έρχονται -και δεν δημοσιεύω βέβαια- βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ των υποψηφίων...

Άφετε τα παιδία έλθη προς με...

Ανώνυμος είπε...

Για τον συνάδελφο nk με το σχέδιο βαριοπούλα δεν βλέπω να γράφετε τίποτα . Κατηγόρησε το buro πριν ένα χρόνο ότι το οικογενειακό special call του ενώ δεν το είχε πληρώσει 5 χρόνια του πέταξαν τις qsl κάρτες του . Στην συνέχεια τυχαία άλλαξε το buro βγάζοντας το MΟ και διορίζοντας τον νέο ραδιοερασιτεχνη και πρόεδρο του πασιχερα cb και τον γραμματέα του cb στην θέση του buro . Μήπως το σχέδιο βαριοπούλα προβλέπει και άλλες κινήσεις ματ και από ποιόν έχει σχεδιαστεί και εφαρμόζεται? Βλέπεται το δέντρο και χάνεται το δάσος ....

2Mδης είπε...

@ 8 Νοεμβρίου 2017 - 11:16 π.μ.

Εγώ ΔΕΝ το δημοσιεύω. Αν θέλει ας το στείλει ο ίδιος. Όχι τόσο καιρό δεν με ήξερε και τώρα που έχει ανάγκη με έμαθε...

Ας το βάλει στο svnea να δημοσιευτεί σε δυο τρεις μήνες!

Ανώνυμος είπε...

Και όμως ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ CBδων είναι έφορος εκπαίδευσης και εκπαιδεύει τους νέους που θέλουν να γίνουν ραδιοερασιτέχνες και CΒδες ενώ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ των CBδων Ελλάδος είναι έφορος του buro, ένας άνθρωπος που αμφιβάλω αν ξέρει την διαφορά μεταξύ του YA και ΥΒ ή του CM και CN.
Η ΕΕΡ με τις ευλογίες του σημερινού Προέδρου της έγινε παράρτημα της ΠΑΣΥΧΕΡΑ. Ο αυριανός Πρόεδρος τι λέει?

2Mδης είπε...

Τίποτα δεν λέει ο αυριανός ούτε ο μεθαυριανός. Όσο δίνετε συνδρομές κανείς δεν θα πάρει θέση για τίποτα.
Κόψτε τους τα έσοδα και θα δείτε πως θα πάρει φωτιά ο... αυχένας τους!

Unknown είπε...

Αν και δεν είμαι μέλος της ΕΕΡ (ακόμα τρέχω)και επομένως δεν έχω δικαίωμα ψήφου, Σωτήρη σου λέω τούτο: " ορισμένοι άνθρωποι εκεί μέσα (στο ΔΣ της ΕΕΡ), λειτουργούν σαν να παίζουν στο matrix !!! Ενας οργανισμός ο οποίος κανονικά έπρεπε να είναι 10 χρόνια μπροστά από την εποχή του, αυτός βρίσκεται ακόμα στην δεκαετία του 50 διοικούμενος από άτομα τα οποία χαρακτηρίζονται από ευθυνοφοβία, ατολμία, τυπολατρία, νοοτροπία της συντεχνίας, κακία, βλακεία, ιντριγκαδόρους ... θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα αλλά, η ουσία είναι μία. Ζήτα με επιχειρήματα (τα οποία ούτως η άλλως έχεις), την ψήφο των "υγειών" μελών της ΕΕΡ και απόδειξε τους το αυτονόητο, δηλαδή το πόσο λάθος έκαναν τόσα χρόνια αλλά και πόσος πολύτιμος χρόνος χάθηκε. Κέρδισε ξανά την χαμένη αξιοπιστία του Συλλόγου προς τις Αρχές και το κυριότερο, κάνε να νοιώσουν ασφάλεια τα μέλη της, να νοιώσουν ότι υπάρχει ένα όργανο το οποίο θα είναι δίπλα τους στα "δύσκολα". Καλή Επιτυχία.

2Mδης είπε...

τι είναι το matrix??

Ανώνυμος είπε...

... και το μπουζούκι όργανο είναι ...........

Unknown είπε...

MATRIX είναι το " έργο" που παίζεται στην ΕΕΡ εδώ και 50 χρόνια, δεν το έχεις δει ??? και άσε τις εξυπνάδες σε μένα, δεν περνάνε. Αυτά να τα κάνεις στις σικέ ΓΣ του συλλόγου σου.

2Mδης είπε...

Για να μην ξεχαστώ:
Μίλησα με τον Αρπέα και μου δήλωσε ότι στηρίζει απερίφραστα στις εκλογές Τράικο και PMR...

2Mδης είπε...

...Και ΚΡ...!

Unknown είπε...

Ρε Διομήδη, κόβεις που κόβεις κάποια σχόλια, κόψε και τους βλάκες που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το μπουζούκι από την ΕΕΡ ... Έλεος.

2Mδης είπε...

Τώρα που το σκέπτομαι, και εγώ ΚΡ στηρίζω. Και PMR. Tον Τράικο δεν τον στηρίζω δεν μου φταίει τίποτα, για παρέα καλός είναι...

2Mδης είπε...

...φτιάχνει και πυραύλους...!

Το Πειραχτήρι είπε...

Τι γίνεται εδώ 2Μδη? Ο Γιαμτσίδης ανέλαβε τη θέση που είχες παλιά τον Γκιώνη, θεός σχωρέστον?

2Mδης είπε...

9 Νοεμβρίου 2017 - 00:08 π.μ.

Δεν δημοσιεύω το σχόλιο σου, θα το διαβιβάσω απευθείας σε αυτόν που αναφέρεσαι. Θα χαρεί!

Ανώνυμος είπε...

Αν και έχουμε σκοτωθεί στο παρελθόν με τον Γιαμτσίδη επικροτώ τα όσα γράφει στην ανάρτηση του στις 8/11, 5,26 μμ. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα γίνει τίποτα.

Μήπως τελικά η λύση είναι αυτό που γράφει ο 2Μδης παραπάνω:
Κόψτε τους τα έσοδα και θα δείτε πως θα πάρει φωτιά ο... αυχένας τους!
(αντί αυχένας βάλτε κάτι άλλο που βρίσκεται παρακάτω)

Ανώνυμος είπε...

Αμφιβαλω κ. Μιχαλη - πολυχρονος - αν πειστικες αλλα και αυτη σου η κατανοηση κερδος ειναι. Κατα τα αλλα σαν απλο μελος απο το 2000 δεν προσαπτω ολα οσα γραφονται στην ΕΕΡ, περα απο μπυρο ετρεχαν και λαμβαναν θεση στα νομοθετικα πολυ περισσοτερο απο αλλους. Ακομη κιαν προωθουσαν καποια που ηθελαν εκεινοι, αυτο οφειλοταν στην ανυπαρξια αλλων συλλογων και ραδιοερασιτεχνων. Οι πρατηρησεις μη μελων οπως ο κ. Γιαμτσιδης φρονω να μην λαμβανοντε υποψη, ουτε ο ιδιος το παρελθον οπως καταλαβα δεν υποστηριξε οσα εγραφε πχ για εισαγγελεις, ας γινει πρωτα μελος και μετα τα λεμε. Στους χαρακτηρισμους αλλων βεβαια ειναι πλουσιος... Αλλα αυτο οφειλεται σε εσενα που του δινεις χωρο οπως στο γκιωνη, καποτε μπορει να στραφει και κατα εσου. Ερμης

Unknown είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός ειναι αυτός που "σκοτώθηκε" μαζί μου στο παρελθόν, γιατί εγώ δεν θυμάμαι να "σκοτώθηκα" με κανέναν. Εκτός κι αν "σκοτώθηκες" μαζί μου ενώ εγώ ήμουν απών !!! Άλλο αυτό και να το κοιτάξεις. Συνήθως όλα όσα είχα ανακοινώσει στο παρελθόν ότι θα πράξω, τα έπραξα και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, τώρα τι λες εσύ και που ακριβώς αναφέρεσαι, μόνο εσύ το ξέρεις !!! Με την Εισαγγελία (στην οποία αναφέρεσαι), θα σου έλεγα ακριβώς τι έχει γίνει αλλά, δυστυχώς για σένα, είσαι ανώνυμος και ξέρεις τους "άσσους" συνήθως δεν τους κρεμάμε στα "μανταλάκια" των ανώνυμων σχολιαστών αλλά τις παρουσιάζουμε επίσημα στα αρμόδια όργανα. Η ένωση έφτασε εδώ που έφτασε, επειδή υπάρχουν κάτι σαν κι εσένα που λένε τις "σοβαρές" απόψεις τους, ανώνυμα και σχολιάζοντας χωρίς να ξέρουν τις εξελίξεις, απλά με υπόνοιες ευρισκόμενοι στο απόλυτο σκοτάδι. Έχεις στείλει ποτέ αίτημα σε αρμόδια υπηρεσία ανώνυμα και αυτή να σου απαντήσει επώνυμα ? Όχι βέβαια αλλά, εδώ (πίσω από την ανωνυμία σου), φοράς την μάσκα του Ζορρό, καβαλάς το άλογο, βγάζεις το σπαθί σου από την θήκη και ξιφομαχείς με τον αέρα. Καλή Ψήφο.

Ανώνυμος είπε...

Αντικημενικος ο Γιαμτσιδης απλά υπενθυμίζω την σχέση τους SV1GRM, SV1HER !!! and CT1GFK will be active from Corvo Island (IOTA EU-089) 20 - 27 July 2010 as CQ8SV.
They are will be active on HF Bands.
QSL via SV1GRM.

2Mδης είπε...

"Έργα και ημέρες υποψηφίων προέδρων": Το βιβλίο που θα γράψω κάποια στιγμή βασιζόμενος στα σχόλια που στέλνετε αναφερόμενοι στο τι έχει κάνει καθένας τους. Για αυτό δεν τα δημοσιεύω τώρα...
Στείλτε, στείλτε...

2Mδης είπε...

Συμβουλές -λόγω εμπειρίας- σε άστοχους σχολιαστές του facebook. Όταν γράφεις κάτι εννοώντας πχ τον φούρναρη, και ο αναγνώστης σου καταλαβαίνει ότι εννοείς τον μπακάλη, είσαι άστοχος! Θα μπορούσες να γράψεις αντί "εκεί που έφτυνες τώρα τρως", να πεις "κονομάς έχοντας θέση στο ΔΣ αυτών που έβριζες". Τότε ίσως σε καταλάβαιναν και σε ψήφιζαν κάποιοι...

Λέω εγώ τώρα...

Το Πειραχτήρι είπε...

Γιατί πάς τόσο μακρυα? Στα Λέβιθα SX5LA Μάιος 2014 ήταν παρόντες SV1GRM (ναι), SV1RP, SV1GE, SV1PMR (αντιπρόεδρος ΣΕΡ), SV1JG, SV2FWV (για 1η φορά γραμματέας) και SV8GKE.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πάς τόσο μακρυα? Στα Λέβιθα SX5LA Μάιος 2014 ήταν παρόντες SV1GRM (ναι), SV1RP, SV1GE, SV1PMR (αντιπρόεδρος ΣΕΡ), SV1JG, SV2FWV (για 1η φορά γραμματέας) και SV8GKE.
........................
Ήταν μια ωραία "ατμόσφαιρα" που όπως φαίνεται θα συνεχιστεί και το 2018 (με εξαίρεση τον JG)

SV1MO είπε...

Αγαπητέ Ερμή (9/11 ώρα 11,48)

Σε Ευχαριστώ για τις ευχές σου (αν απευθύνεσαι σε εμένα). Τις έχουμε ανάγκη.
Όσο για τα υπόλοιπα δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι γιατί δεν με αφορούν και δεν τα καταλαβαίνω.
Δεν πιστεύω ότι από εδώ και πέρα ότι "περίεργο" γράφεται στο μπλοκ του 2Μδη να το χρεώνομαι εγώ.
Εγώ απεφάσισα "σιγή ασυρμάτου" στα περί την ΕΕΡ και τις υποσχέσεις μου δεν τις παραβιάζω. Αρκετά ασχολήθηκα. Από εδώ και πέρα μόνο τα τεχνικά θέματα με ενδιαφέρουν γύρο από το χόμπι.
Ευχαριστώ για τις ευχές σου και αντεύχομαι. Κάποιο όνομα θα έχεις πέρα από το: ΕΡΜΗΣ
73 Μιχάλης
SV1MO

Unknown είπε...

Αυτό το διάστημα, έχω πολύ φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα. Κάθε φορά λοιπόν που θέλω να ξεκουραστώ ή να ευθυμήσω, μπαίνω στο παρόν blog, διαβάζω αυτά που με αφορούν (αλλά και τα άλλα) και με μερικά σχόλια σηκώνω τα χέρια ψηλά με την "σιγουριά" των συντακτών, οι οποίοι "γνωρίζουν" τα πάντα. Τα πάντα εκτός από την πραγματικότητα. Η ωραία ατμόσφαιρα που επικαλείσαι αγαπητέ "συνάδελφε", ευτυχώς ΔΕΝ θα συνεχιστεί ούτε το 2018, ούτε ποτέ, για τον απλούστατο λόγο ότι εγώ αποσύρθηκα από την ενεργό δράση της διοργάνωσης και εκτέλεσης Dxpeditions και Events, νισάφι πιά. Τώρα θα αναλάβουν άλλοι, έτσι λειτουργεί το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας από την αρχαιότητα. Εγώ ένα ξέρω ότι, εκεί που παλιά ήμασταν (ως ραδιοερασιτέχνες) τα τιμώμενα πρόσωπα, τώρα είμαστε persona non grata !!! Πολύ θα ήθελα να μάθω το παρασκήνιο που μεσολάβησε αλλά, δυστυχώς δεν έχω σχετική πληροφόρηση, το μόνο ορατό σε μένα, είναι το δυσμενές αποτέλεσμα. Το γενικό συμπέρασμά μου πάντως από την ενασχόλησή μου με τα προαναφερόμενα είναι ότι, στην παρούσα ραδιοερασιτεχνική χώρα, με αυτήν την νοοτροπία και με αυτά τα στελέχη, όλα είναι μάταια και δεν αξίζει να ασχολούμαι παρά μόνο με αυτά που με ευχαριστούν. Ελπίζω στο μέλλον να δούμε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, Dxpeditions και γενικά ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτό θα αργήσει λίγο. Καλές Γιορτές σε Όλους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το διάστημα, έχω πολύ φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Αυτό τώρα είναι αστείο για να γελάσουμε λίγο, έτσι δεν είναι ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε βλέπω κατά του σχεδίου βαριοπουλα μιας και δεν το ανέβασες !!!!! Υπάρχει λόγος που δεν το ανεβάζεις ??? 2μιδη ?

Unknown είπε...

Αν είναι αστείο όταν κάποιος δουλεύει πολύ, γέλα και μάλιστα πολύ. Εσύ κρίνεις πότε πρέπει να γελάσεις και πότε να κλάψεις.

2Mδης είπε...

Υπάρχει. Ότι έχουν φτάσει τα σχόλια πάνω από 150 και είναι ήδη δύσκολο να τα παρακολουθήσει κάποιος ακόμα και για το συγκεκριμένο θέμα, αυτό των εκλογών. Φαντάσου να βάλουμε μέσα και βαριοπούλες και γερμανοπολύγωνα.
Ήδη έχω κόψει καμια πενηνταριά σχόλια άλλα γιατί ήταν υβριστικά, άλλα γιατί οι ίδιοι οι συντάκτες τους τα έθεσαν εις γνώσιν μου με την σημείωση να μην δημοσιευτούν.
Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ανεβάσω σχετικό θέμα σαν ανεξάρτητη ανάρτηση, αν το σουλουπώσεις και μου το στείλεις ώστε να υπάρχει και η δυνατότητα να σχολιάσει επι του συγκεκριμένου θέματος όποιος διαφωνεί ή συμφωνεί κλπ.

Καλό σ/κ

Ανώνυμος είπε...

όταν κάποιος δουλεύει πολύ

Μήπως εννοείς "όταν κάποιος μας δουλεύει πολύ" ?

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Τελικά εέχει πολλούς "έξυπνους" αυτό το blog !!!
Μένω κατάπληκτος !!!
Ααα ρε Σωτήρη τι σε περιμένει ...

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από "έξυπνους" το blog έχει και κακοήθεις, σαν του ελόγου σου. Αλλά βλέπεις είσαι το νέο pet του 2μήδη, και σε καλύπτει, ενώ διαγράφει τόσα και τόσα.



Ανώνυμος είπε...

Τελικά πέσατε έξω ....
Ξαναβγήκε ο GE ....

Καλή θητεία και ... λιγότερη φαγωμάρα μεταξύ μελών και συλλόγων ... όλοι στο ίδιο hobby είμαστε, η κατσίκα του γείτονα να είναι καλά και εάν χαθεί να βάλουμε ένα χεράκι να την βρει ...

Ανώνυμος είπε...

Αναφορικά στο σχόλιο της 10 Νοεμβρίου 2017 - 3:18 μ.μ.
"Εσύ κρίνεις πότε πρέπει να γελάσεις και πότε να κλάψεις."
Γέλασα μέχρι δακρύων(κλάμα). Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε φιλάρα?