Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Σε άλλες ειδήσεις...

Έχουν περάσει 25 μέρες από την Γενική Συνέλευση και δυστυχώς δεν έχω λάβει καμία επίσημη έγγραφη ενημέρωση από το ΔΣ σχετικά με την δίωξη εναντίον μου.

Σύμφωνα με τα όσα αποφάσισαν στο ΔΣ της 4/12/17 κατόπιν πρότασης του προέδρου (έτσι λέει το χαρτί που έστειλαν τότε) εννοείται χωρίς να με καλέσουν σε απολογία, επέβαλαν:

A. Αναστολή ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ(!!!) των υπηρεσιών του συλλόγου προς εμένα.
B. Παραπομπή στην πρώτη συγκληθησομένη Γενική Συνέλευση με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής...

Στο δεύτερο απάντησε η ΓΣ. Μένει να μου το κοινοποιήσουν εγγράφως...
Στο πρώτο, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ η επ΄αόριστον αναστολή των υπηρεσιών του σωματείου, κάτι που θα πρέπει να ανακληθεί εγγράφως.

Με δεδομένη την πιθανότητα να είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, το ΔΣ θα πρέπει να άρει κάθε κώλυμα και να εξετάσει το ζήτημα με την ίδια σπουδή που προσπαθεί να στελεχώσει επιτροπές μέσω facebook...

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβαμαι πως οι εναπομεινατες στο δσ αγκαλια με τους νεοεισερχομενους συνεχιζουν την δεινοσαυρικη παραδοση υπο την επιτηρηση βεβαιως του Ιζνογκουτ. Ντροπη σας Γιαννη, Σωτηρη, Σπυρο κλπ. Για την τακτικη σας και για οτι δενενημερωσατε τα μελη για επικειμενες εκλογες, για να βαλουν υποψηφιοτητα κλπ. το φεριμο σας αυτο προς εμας προστιθεται στα αλλα των μεχρι σημερα τακτικων.
Σε καθε περιπτωση προτεινω στους τυχον νεους υποψηφιους να στειλουν την αιτηση τους με δικαστικο κλητηρα αναφεροντας και τα παραπανω. Μπορει να κοστισει κοντα στο κατοσταρικο αλλα η τοιχοκοληση θα τους ρεζιλευει παραπανω, τοσο στη γειτονια οσο και την κοινοτητα μας. Ερμης

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, αν ήμουν στην θέση σου, θα απαιτούσα με ένα εξώδικο που να τοιχοκολληθεί ημέρα Πέμπτη, να με ενημερώσουν επίσημα, αν συνεχίζουν να υπάρχουν ΟΛΕΣ οι αιτιάσεις της διαγραφής, μετά την απόφαση της Γ.Γ. όχι μόνο για την επ αόριστο αναστολή των υπηρεσιών της ΕΕΡ προς εσένα.
Τελικά αυτά τα 20-30 άρθρα του καταστατικού και του ειδικού κανονισμού με τα οποία σε διέσυραν με την διαγραφή σου, ισχύουν, ή υπήρξε υπέρμετρος ζήλος από κάποιους να ερμηνευτούν κατά το δοκούν.
Θα σε συμβούλευα να μην εκτεθείς στις επικείμενες εκλογές, αν θέλεις να έχεις την ησυχία σου, γιατί κάποιοι θα καραδοκούν για το πρώτο στραβοπάτημα, (υπαρκτό ή ανύπαρκτο). Το παρών ΔΣ ας πλαισιωθεί με άλλα τρία μέλη, από τους CBδες και την ΟΕΑ. Υπάρχει κόσμος. Περίμενε. Δεν σε πήραν τα χρόνια. Ούτε έφτασε στον πάτο το σωματείο.
Γιατί μπορεί να νομίσουν κάποιοι ότι όλα έγιναν από εσένα για να πάρεις μια καρέκλα στο ΔΣ. Ο Γκέμπελ ζει, αυτός μας οδηγεί…..

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 1:47 για το εξώδικο καθώς και που λέει να περιμένεις. Ο Ιζνογκούντ ζει αυτός τους οδηγεί.

Ανώνυμος είπε...

Γνωριοντας τους για 25 περιπου χρονια αλλα και διαβαζοντας για αυτους εδω, θαυμαω την επιμονη σου και αλλων να σουλουπωσετε το μορφωμα στο οποιο μετετρεψαν την ενωση. Μενω στα παραπανω πουγραψα και ευχομαι υπομονη γερο στομαχι και καλη δυναμι. Ερμης

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν σου απαντήσουν πες μια καλημέρα στο πρωτοδικείο την επομένη των εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιζνογκούντ (που το παίζει Γκούντ) είναι καθεστώς. Έχει πλήρη "αυλή" και αυλικούς.

Unknown είπε...

Παρεμπιπτόντως, στον θίασο αυτού του "έργου" παίζουν μαζί σε μία ανεπανάληπτη retro παράσταση, ο Ιζνογκούντ (σεναριογράφος, σκηνοθέτης και βουβός πρωταγωνιστής), οι Ντάλτονς, ο Λούκι Λουκ, ο Γιώργος Θαλάσσης (αυτός στέλνει και μηνύματα με τον ασύρματο στο ... Κάιρο), ο Σπίθας αλλά, κυρίως παίζουν πολλοί ... Ραν Νταν Πλαν !!!
Remake του Φρανγκεστάιν δηλαδή, με σφήνες από Jurassic Park !!! με ταξιθέτρια, τσίπουρα και τυροπιττάκια.

Ανώνυμος είπε...

Από τα καλύτερα ποστς που διάβασα. Αν και έχουμε "πλακωθεί" στο παρελθόν, μπράβο Γιαμτσίδη

Unknown είπε...

Κατ αρχήν όταν "πλακωθήκαμε"!!! εγώ ήμουν εκεί ? γιατί δεν θυμάμαι να έχω "πλακωθεί" ποτέ με κανέναν (δεν είναι στις επιλογές μου) και δεύτερον, εδώ δεν γίνεται διαγωνισμός καλύτερου post αλλά, προσπαθούμε, μπας και αλλάξει μιά βαριά άρρωστη κατάσταση, αλλά πολύ άρρωστη όμως.
Σε αυτό λοιπόν το "έργο" πληρώνουμε 50 ευρω τον χρόνο και παρακολουθούμε στην "οθόνη" παρωχημένα προιστορικά θηρία τα οποία δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι, οι "Δεινόσαυροι" έχουν εξαφανιστεί από τη Γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια, (νόμιζαν κι αυτοί ότι είναι αναντικατάστατοι) !!! αρνούνταν να αποσυρθούν, ώσπου η Μητέρα Φύση αγανάκτησε και έκανε το καθήκον της ... με πάταγο.



Ανώνυμος είπε...

Αν παραδειγματίζονται από τις κυβερνήσεις κάνουν λάθος. Γιατί οι βουλευτές εκτός από την ασυλία που έχουν, αν δεν πληρώσεις σε πάνε μέσα. Εδώ αν θες πληρώνεις και είναι εκτεθειμένοι στον νόμο.

Unknown είπε...

Μετά Βαίων και κλάδων υποδέχτηκε ο όχλος τον Χριστό κατά την είσοδό του στα Ιεροσόλυμα. Ο ίδιος όχλος λίγες μέρες αργότερα, καθοδηγούμενος από τους τότε "Δεινόσαυρους" και κυρίως χωρίς να ξέρει τον λόγο, τον καταδίκασε σε θάνατο !!!
Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον όχλο να παραμένει όχλος και τους ιντριγκαδόρους να παραμένουν ιντριγκαδόροι, 2.018 χρόνια μετά.
Η διεξαγωγή των εκλογών θα γίνει την Κυριακή των Βαίων !!! Κοίτα σύμπτωση ...


Ανώνυμος είπε...

Ποινή επ αόριστον;; Ποιος φαεινός νους το σκέφτηκε; Ξεπέρασαν τον εαυτό τους! Κάτι μου λέει ότι αυτές οι αποφάσεις παρθηκαν από ένα άτομο και οι υπόλοιποι του ΔΣ βλακωδώς συμφώνησαν. Πραγματικά πως τα κατάφεραν έτσι; Θέλει πολύ προσπάθεια ή αλαζονία για να φτάσουν εδώ τα πράγματα. Να δώσουμε συγχαρητήρια σε οποίον από το ΔΣ το ξεκίνησε.

Ανώνυμος είπε...


Για τον ανώνυμο 19/2/18 12,08πμ.
Καλά τώρα το κατάλαβες? wellcome to the club.
Στην γενική συνέλευση, ποιός "εισαγγελέας" ωρυόταν: "άρον άρον σταύρωσαν αυτόν" και του φόρτωσε τον μισό ειδικό κανονισμό.
Το υπόλοιπο ΔΣ πειθαρχεί κατά τον Σιμωνίδη "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι".
Και μετά περιμένουμε να γίνει Σύλλογος. Ένα γκρουπούσκουλο ήταν και θα είναι.














































'

Ανώνυμος είπε...

23 Φεβρουαρίου 2018 είναι η τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες στην Ε.Ε.Ρ. (η σχετική αίτηση είναι στο επίσημο site της Ένωσης).
Τα τακτικά μέλη μπορούν με την ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΆ τους και με την ΨΉΦΟ τους να στείλουν στη διοίκηση αυτούς που πιστεύουν ότι θα διοικήσουν σωστά την Ένωση.
Τα λόγια είναι εύκολα,τα έργα είναι δύσκολα.

Πολλά 73

Ένας δεινόσαυρος.

2Mδης είπε...

Προς ενημέρωση όσων έχουν προτείνει μεταξύ άλλων να ΄θέσω υποψηφιότητα:

Με σημερινή επιστολή το ΔΣ της ΕΕΡ μου γνωρίζει ότι εκτός από τις υπηρεσίες ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μου έχουν ανασταλεί επ αόριστον!

Ως εκ τούτου δεν μπορώ να θέσω υποψηφιότητα.

Το σκοτάδι είναι βαθύ...

Ανώνυμος είπε...


Δηλαδή το ότι η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ δεν δέχτηκε τις κατηγορίες και σε απάλλαξε, η διοίκηση γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την απόφαση του υπέρτατου οργάνου?
Τι να σου πω. Εγώ θα κατέφευγα στην δικαιοσύνη. Τέλος τα παιχνιδάκια.
Με την ευκαιρία, σήμερα υπάρχει πρόεδρος και ποιος είναι?

Ανώνυμος είπε...

Τα φερέφονα ξεμπροστιάστηκαν για μία ακόμη φορά. Αν έχεις όρεξη ο δρόμος τώρα είναι της δικαιοσύνης. Αν δεν έχεις όρεξη πάλι το καταλαβαίνω no problem.

Ανώνυμος είπε...

Ή ιστορια συνεχεται αδιαληπτη, οποιος μπει στο δσ (για λογους που εκεινος γνωριζει) υπακουει στην πολιτικη του Ιζνογκουντ. Δεν αλλαξε κατι απο το 90. Οπως εγραψαν και παραπανω, αν θελησεις το τραβας νομικα αν δεν θελεις παλι κανεις δεν θα σε κατηγορησει, γνωριζουμε απο καθημερινοτητα. Αν κινηθεις νομικα μπορεις ισως περα απο το προσωπικο σου θεμα να καταφερθεις και κατα του καταστατικου.
Ειτε κινηθεις ειτε οχι εχουν μπει σε φθινουσα πορεια. Στο λοτο οι Ελληνες αυξανονται σε λιγα χρονια καποιοι συνδρομητες μπορει να μην ανανεωνουν. Ερμης

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά μέλη θα σταματήσουν το μπιρό ή ακόμα και το χόμπι. Έρχονται μεγάλες μειώσεις συντάξεων και κατασχέσεις για δεκάδες μέλη. Αυτό θα έχει συνέπειες και στην ΕΕΡ.

2Mδης είπε...

Επισκέφτηκα χθες τα γραφεία της ΕΕΡ. Κατόπιν προτροπών αρκετών συναδέλφων, φίλων, αλλά και σχολιαστών με βαρύνουσα άποψη στο παρόν ιστολόγιο, ήθελα να θέσω υποψηφιότητα για όργανο του σωματείου.

Υπενθυμίζω ότι αρκετοί πρότειναν ως μοναδική οδό για έλεγχο των οικονομικών πεπραγμένων του ΔΣ την υποψηφιότητα μου για την εξελεγκτική επιτροπή.

Δια στόματος προέδρου ενημερώθηκα ότι στερούμαι δικαιωμάτων στον σύλλογο κατόπιν διευκρινιστικής παραγράφου στην απόφαση του ΔΣ στις 4/12/2017 η οποία ουδέποτε μου γνωστοποιήθηκε.

Ζήτησα, έκανα εγγράφως αίτηση, να ενημερωθώ για τα πρακτικά της συγκεκριμένης απόφασης του ΔΣ και περιμένω απάντηση. Επεσήμανα στον πρόεδρο ότι προβάλουν κωλύματα σε υποψηφιότητα μέλους ακριβώς στην εκπνοή της προθεσμίας υποβολής καθώς χτες ήταν η τελευταία μέρα που τα γραφεία ήταν ανοιχτά.

Όσοι σπεύσετε στην πίτα να εορτάσετε τα 60χρονα της ΕΕΡ, θυμηθείτε να ξεροβήξετε στο σημείο ακριβώς που θα σας πουν ότι "δεν έρχονται υποψήφιοι για τα όργανα της ένωσης" και καταπιείτε αμάσητη την πίτα αποδεχόμενοι τους ίδιους στο τιμόνι του σκάφους που οδεύει στα βράχια...

Unknown είπε...

Από το 2003 που έγινα μέλος στην ΕΕΡ και 2 χρόνια αργότερα, όπου έγινα τακτικό μέλος μέχρι την ημέρα που παραιτήθηκα και έφυγα τρέχοντας (ακόμα τρέχω), έχουν συμβεί πολλά ραδιοερασιτεχνικά και μη γεγονότα. Σε αυτό το διάστημα γνώρισα πολλά άτομα, κάποια άξιζαν, κάποια πάλι όχι και δυστυχώς οι δεύτεροι, (σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια), ήταν απογοητευτηκά περισσότεροι.
Γνώρισα "μικρούς" ανθρώπους αλλά, με πολλές φιλοδοξίες δυσανάλογα μεγάλες με το "ύψος" τους, αυτό που λέμε μικροί και ανεπαρκείς ΣΕ ΟΛΑ.
Γνώρισα άτομα που άλλα έλεγαν, άλλα εννοούσαν, άλλα πίστευαν και άλλα εφάρμοζαν. Γνώρισα επίσης άτομα που θεωρούσαν ΟΛΟΥΣ τους άλλους ... κατώτερους !!! ναι κατώτερους και έτρεφαν την ισχυρή αυταπάτη ότι, είναι ... αναντικατάστατοι και ότι, χωρίς αυτούς ο σύλλογος θα είχε πολύ άσχημη πορεία !!! το κακό με το τελευταίο είναι ότι, κατάφεραν να πείσουν και άλλους, τους μετέτρεψαν σε "μαχητές της ενότητας", προκειμένου να ενισχύσουν την "εικόνα" τους !!! και να συνεχίζουν να παραμένουν γαντζωμένοι στην καρέκλα που είχαν καταλάβει και δεν την άφηναν με τίποτα.
Όλα τα προαναφερόμενα άτομα, συνήθως είχαν διοικητικές θέσεις και ασκούσαν μιά αρρωστημένη και κακώς εννοούμενη διοίκηση σε άτομα τα οποία, όλα αυτά τα χρόνια "δημιούργησαν" και τους χρησιμοποιούσαν σαν αναγκαίο κακό (ψηφοφόροι, έτσι τους ονομάζουν). Οι λέξεις τις οποίες χρησιμοποιούν συνήθως είναι: "ενότητα", "το καλό του συλλόγου", "χόμπυ κάνουμε" και άλλες προσχηματικές αηδίες. Όπως όμως είπαμε παραπάνω, άλλα λένε, άλλα εννοούν, άλλα πιστεύουν και άλλα εφαρμόζουν.
Ο κυριότερος εχθρός τους είναι τα δραστήρια και ικανά άτομα, τους οποίους θεωρούν επικίνδυνους και πρέπει με κάθε τρόπο να αντιμετωπιστούν !!!
Επειδή λοιπόν η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη, επειδή κανείς δεν πρόκειτα να παραδεχτεί τις λάθος επιλογές του και διαρκώς το σχοινί καθημερινά θα τεντώνει, καλό είναι το επόμενο διάστημα να ασχοληθούμε αποκλειστικά με το αντικείμενο του πτυχίου μας, απέχοντας από κάθε άλλη μη ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα, αυτά ας τα αφήσουμε στους "ικανούς" ??? άλλωστε η μοναξιά βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση και την αυτοκριτική.
Καλό Πάσχα.


Ανώνυμος είπε...

Αύριο Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου είναι η τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες στην Ε.Ε.Ρ..
Η σχετική αίτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης. Αποστολή και ηλεκτρονικά.
Η λίστα των υποψηφίων είναι απεριόριστη.
Όλοι οι καλοί χωράνε αρκεί να θέλουν και να μπορούν.

Και να μην ξεχνάμε ότι όποιος θέλει να προσφέρει τον χρόνο του και τις γνώσεις του για το καλό όλων (Ένωση,Σύλλογος)εκτός από το Δ.Σ. υπάρχουν και οι επιτροπές που πρέπει να επανδρωθούν για την σωστή λειτουργία του σωματείου.
Κοντός ψαλμός αλληλούια.....
Άντε και καλό βόλι!!!!!!!!!!

Πολλά 73
Ένας δεινόσαυρος.

2Mδης είπε...

Αγαπητέ βροντόσαυρε,

το παρόν ΔΣ ξεπέρασε κάθε όριο αλαζονείας και αδιαφάνειας, εμένα με ενημέρωσαν χτες ότι υπάρχει παράγραφος σε απόφαση ΔΣ που δεν μου έχει κοινοποιηθεί, με την οποία στερούμαι το δικαίωμα του εκλέγεσθαι!!!

Και μου αρνήθηκαν να δω τα σχετικά πρακτικά -να τα δω όχι να τα πάρω- γιατί λέει πιο πριν και πιο μετά ισως έβλεπα τι συζήτησε το ΔΣ, άλλα θέματα δλδ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συζητούσαν και δεν πρέπει να το μάθουν τα μέλη...

Άρα το δεν υπάρχουν υποψήφιοι -η καραμέλα όσων έχουν στρογγυλοκαθήσει στο ΔΣ- δεν ισχύει.

Δεν θέλουν υποψηφίους. Κολλητούς θέλουν να τους λένε ναι σε όλα.

Δυστυχώς το καράβι πάει στα βράχια και κάποιοι σιδερώνουν κουστούμι καπετάνιου...

Ανώνυμος είπε...

Τα μέλη του Δ.Σ.(συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου)και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής ΔΕΝ τα διορίζει κανείς, εθελοντικά ζητούν την ψήφο από την Γ.Σ..
Αν οι υποψήφιοι δεν είναι αρεστοί στους εκλέκτορες, ας μην τους δώσουν την ψήφο τους.
Είμαι της γνώμης ότι αν π.χ. από τους 100 παρόντες με δικαίωμα ψήφου στην Γ.Σ., υποψήφιος (πρόεδρος ή μέλος Δ.Σ.)λάβει 5 ψήφους μόνο, αλλά είναι σε σειρά εκλογής,δεν πρέπει να αποδεχθεί τη θέση γιατί είναι φανερό ότι το σώμα δεν τον θέλει.
Γι αυτόν το λόγο πρέπει να πάμε όλοι στις εκλογές αλλά να προσέξουμε πολύ ΠΟΥ και ΠΟΣΟΥΣ σταυρούς θα βάλουμε.
Είναι στο χέρι μας κυριολεκτικά να επιλέξουμε αυτούς που θέλουμε να μας εκπροσωπούν και να στείλουμε σπίτι τους αυτούς που θεωρούμε ανίκανους.
Η δύναμη του σωματείου είναι η Γ.Σ.και όχι το Δ.Σ.

Πολλά 73
Ένας δεινόσαυρος.

Ανώνυμος είπε...

Προς δεινόσαυρο παραπάνω και λοιπούς δεινοσαύρους κατ' αρχήν με χαροποιεί που δέχεστε αυτό το επίθετο. προτείνω τα δσ που κάνετε συνήθως να είναι ανοικτά πλην ελαχίστων συνεδριάσεων στα μέλη σας, προκειμένου να ενημερώνονται για τα καθέκαστα. Νομίζω όμως πως στο καλό όλων που αναφέρατε δεν συμπεριλαμβάνονται δεινόσαυροι. Εάν κάποτε πάψουν να εμφανίζονται στα ψηφοδέλτια, τότε και μάλλον μόνο τότε θα δείτε νέες υποψηφιότητες. Ένας φίλος απ'τα παλιά.

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα ότι την περασμένη Τετάρτη εμφανίστηκαν στα εντευκτήρια, και μαζεύτηκαν στο γραφείο, σχεδόν όλοι (και ο Ισνογκούντ) οι προσφάτως παραιτηθέντες του ΔΣ.
Τελικά παραιτήθηκαν ή όχι? Και αν ναι τι θέλουν μέσα στην γραμματεία?
Υπάρχουν αρκετά τραπεζάκια και καρέκλες έξω.
Κάτι δεν μ' αρέσει!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@23/2 12:31 Συνενουνται η συνομωτουν βαλε οτι προτιμας. Κατα τα αλλα απο λιγο πριν το 2000 επαναλαμβανονται περιπου παρομοιες καταστασεις.Δεν τους βαρεθηκατε; Μην ασχολεισται και χαλατε τη ζαχαρενια σας, δειτε το θεμα σε μερικα χρονια που το lotw θα διεισδυσει περισσορα στη χωρα μας νομοτελιακα. Ερμης