
Στις 22 Φεβρουαρίου είχα ζητήσει από την σύνταξη του περιοδικού SV NEA την διακοπή, της μέχρι τώρα συνεργασίας μας.
Η απόφαση μου τότε ανεστάλη κατόπιν «πιέσεων» από την πλευρά της σύνταξης του περιοδικού. Χθες επανήλθα και η διακοπή της συνεργασίας μου με το περιοδικό της ΕΕΡ είναι πλέον επίσημη.
Ο 2Μδης πλέον θα γράφει εδώ, όχι στο περιοδικό της Ένωσης, ώστε οι επιθέσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, να έχουν στόχο μόνο εμένα και όχι την Ένωση και το περιοδικό της.
Η απόφαση μου τότε ανεστάλη κατόπιν «πιέσεων» από την πλευρά της σύνταξης του περιοδικού. Χθες επανήλθα και η διακοπή της συνεργασίας μου με το περιοδικό της ΕΕΡ είναι πλέον επίσημη.
Ο 2Μδης πλέον θα γράφει εδώ, όχι στο περιοδικό της Ένωσης, ώστε οι επιθέσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, να έχουν στόχο μόνο εμένα και όχι την Ένωση και το περιοδικό της.
Προσωπικά μου άρεσε η στήλη σου στο SVNEA.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσο για της "πιέσεις" υποστηρίζω την πλευρά της σύνταξης. Καμμία προσωπική επίθεση σε αρθρογράφο δεν μπορεί να αφορά το έντυπο μέσο που γράφει. Άσε που κάποιες από της "επιθέσεις" που σου γίνονται εδώ είναι και λίγο αστείες...
6146
Βεβαίως δεν γνωρίζω το παρασκήνιο και μπορεί να έχεις δίκιο.
ΑπάντησηΔιαγραφή6146
Η στήλη σου πραγματικά ήταν αιρετική και πρωτότυπη λυπάμαι για αυτή την εξέλιξη. Πιθανόν πρέπει να επαναληφθούν οι πιέσεις γιατί άτομα που αξίζουν δεν πρέπει να πετιούνται μετά από επιτυχημένες δραστηριότητες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλπίζω τουλάχιστον να συνεχίσεις από εδώ.
Χρήστος
Γιάννη μου με την άδειά σου θα αναρτήσω ξανά το προχτεσινό μου σχόλιο γιατί...(στο τέλος)
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα μου επιτρέψετε να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτήν την κουβέντα, έστω κι εκ των υστέρων!
Κατ’ αρχάς, εγώ, στο μπλογκ μου δεν σχολιάζω ανώνυμους. Ένας μου έστειλε ένα ανώνυμο μήνυμα το οποίο το δημοσίευσα αλλά έως τα εκεί. Γράφω επώνυμα και θέλω και επώνυμο αντίλογο!
Στο θέμα μας τώρα.
Όποιος γράφει, έχει ένα συγκεκριμένο στυλ τις περισσότερες φορές. Κάποιοι τον «πάνε» και κάποιοι όχι. Δεν αρέσει σε όλους ο Steven King ούτε ο Hemingway!
Το μπλογκ τώρα, είναι το σπίτι μας και το ύφος γραφής είναι το στυλ επίπλωσης του σπιτιού μας. Η πόρτα είναι ανοικτή για τον οποιοδήποτε να συζητήσουμε και να σχολιάσουμε, επί του προκειμένου, ραδιοερασιτεχνικά θέματα και κατασκευές και ΚΕΡΑΙΕΣ!!!
Αν οι καρέκλες και οι πολυθρόνες είναι του ΙΚΕΑ ή του Λουδοβίκου τάδε δεν έχουν να κάνουν με την συζήτηση και το αποτέλεσμα αυτής!
Στην περίπτωση τώρα που το στυλ τον κάνει να νοιώθει άβολα, δεν είμαστε όλοι Κολοκοτρώνηδες ρε αδερφέ, μπορεί ή να μείνει προς χάριν της συζήτησης και εφαρμόζοντας την ρήση «αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματά του» ή να καληνυχτίσει και να πάει σε ένα άλλο σπίτι της γειτονιάς του οποίου το στυλ θα είναι πιο πολύ του γούστου του!
Το να παραμένει και να αποσυντονίζει την συζήτηση συνέχεια με τα παράπονά του είναι κουραστικό και δεν τιμά ούτε τον ίδιο.
Στο διαταύτα λοιπόν αγαπητέ ιδιοκτήτη της οικίας η οποία μας φιλοξενεί, το Α στερητικό του κάθε Α νώνυμου ας γίνει Α στερητικό (με την προσθήκη του Ν) και στην απάντηση. ΑΝαπάντητο!!!
Υ.Γ. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον ανώνυμο αυτής της ανάρτησης. Το θέμα είναι η "ανωνυμία" γενικότερα!
...μερικοί διαβάζουν με τ' αυτιά!!! για να πω κι εγώ μια κακία!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ανώνυμα σχόλια αλλά, ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.
σε απλά ελληνικά και με κεφαλαία!
Γιαννη μεχρι τωρα ησουν ενας σταθερος, δημοφιλης κι εγκριτος αρθρογραφος του SV-Nεα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι εχεις κατι που λειπει. ΤΑΛΕΝΤΟ.
Ελπιζω να αλλαξεις αποφαση και να επιστρεψεις σε εντυπη μορφη.
73/88
sv2kbs
Η επιστροφή σου στο SVNEA είναι... μονόδρομος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροσθέτω και εγώ την παράκληση μου.
Πάνος
Γιάννη ελπίζω τώρα που γράφω να γράφεις και εσύ το άρθρο για το SV NEA,ειδάλλως σε κάθε άλλη περίπτωση θα ακολουθηθούν καθαρά δημοκρατικές διαδικασίες.Εχω 15 αδέσποτες γάτες που ταίζω στο χωριό,για φαντάσου τον εαυτό σου μέσα στο τσουβάλι μαζί τους!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή73 Μιχάλης
Μπορώ να φέρω και εγώ της γάτες μου, σε περίπτωση που δεν έγραψε ακόμη το άρθρο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάνος
Ελπίζω να είναι ένα ακόμα σατυρικό και αστείο δημοσίευμα σου. Η στήλη σου στο περιοδικό δεν ήταν μόνο αιρετική, ήταν εξαιρετική.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεριμένω να συνεχίσεις.
Σε ποιον θα στέλνω εγώ σχόλια πλέον μετά από κάθε δημοσίευμα, ε;
Eγώ θα φέρω μερικά περιστέρια απο την Ομόνοια(οσα μείνανε) να σου τις αμολάν οταν εισαι στη πόρτα αν δεν συνεχίσεις να γράφεις στο SVNEA.Μην Ξεχνας οτι δεν ξερουν ολοι απο PC kai δεν εχουν ολοι DSL
ΑπάντησηΔιαγραφήΣεμνότης
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην ομορφιά που κλείνω μέσα μου
κανείς δεν θέλω να τη νοιώση.
Δε θα μπορούσε να τη σίμωνε
χωρίς γι' αυτό να τη πληγώση.
Έχω ένα κρίνο, κρίνο ολάνοιχτο
χωρίς καμμιά σκιά στην όψη.
Καμμιά ηδονή δεν επεθύμησε
να το φιλήση, να το κόψη.
Έχω ένα ρόδο που ζυγιάζεται
πάνω στην ίδια του τη φλόγα
κ' είναι σα νάγινε ολοκαύτωμα
και να σιωπούσε και να ευλόγα.
Μια μαργαρίτα πούνε αμφίβολη
μ' όλο το ναι που λέει η καρδιά της.
Μόνον αφήνει να λικνίζεται
παθητικά την ομορφιά της.
Κι' άλλα λουλούδια πούνε σύμβολα
κι' άλλα μονάχα που μεθούνε,
μα τόσο είνε όλα λεπτοκάμωτα,
φανταστικά μόνον ανθούνε.
Την ομορφιά που κλείνω μέσα μου
κανείς ποτέ δε θα τη νοιώση.
Κι' αν την πληγώση θάναι ανίδεος
κι' ούτε γι' αυτό θα μετανοιώση.
Μαρία πολυδούρη
Johnny, εμείς θα σε βρίσκουμε με ή χωρίς περιοδικό, σε ευχαριστούμε.
de bubis
Μετά από αυτά τα μηνύματα Γιάννη, ακόμη δεν έγραψες το άρθρο;
ΑπάντησηΔιαγραφή6146
Σταμάτη συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌπως βλέπω από την 1η φωτο στην σελίδα της ΕΕΡ για την "Electronica" δεν σου λείπει η όρεξη.
73
Γιάννη να γνωρίζεις ότι το svnea το ανοιγα μόνο για το δικό σου άρθρο και του sv1dh,όλα τα υπόλοιπα ποτέ δεν τα διάβασα.....γιαυτό ΤΕΛΙΩΝΕ.Θέλω να βγεις και να γράψεις εδώ...είμαι ο Γιάννης και μόλις τελιωσα(το άρθρο)!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧτές έλαβα και από την ένωση το αναμνηστικό από φρυκτωρίες παρεα με το cd καθώς και το βραβείο γφια την πρώτη θέση στο φιλντέϊ του....2009!!!Χτύπησε ο δαίμων του τυπογραφείου από ότι φαίνεται.Φανταστική είναι και η αναμνηστική πλακέτα,θα τα παραδώσω το απόγευμα στο σύλλογο.
73 Μιχάλης
Γιάννη συμφωνώ τελείωνε... το άρθρο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜιχάλη σας εύχομαι πρωτιά και το 2009, το λέει και το βραβείο άλλωστε.
Πάνος
Προετοιμαζομε για τις δυσκολες μερες που ερχοντε.Τουλαχιστον θα εχω αποθεμα hi-hi-hi.υπαρχουν και χειροτερα.Τωρα που εχουμε τρωμε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑργοτερα θα απαγορευετε η ζαχαρη-το αλατι-το κρεας.Οποτε εγω ειμαι χορτατος απο τωρα.
Δεν πειράζει Γιάννη μου...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι αν δεν γράφεις πια στο μαγαζί, θα σε διαβάζουμε στο υποκατάστημα...
Χαμένος μια φορά δεν πας...
Έχουν φροντίσει τα αφεντικά σου να περνάς τα μυνήματα που θέλουν...
Καλά σαράντα λοιπόν...
Τάκης...
ρε γκσουτ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤάκη παρακαλώ μην ανεβάζεις τους τόνους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕδώ μιλάμε για μία στήλη με τη δική της ιστορία, είτε μας αρέσει προσωπικά είτε όχι. Την παρακολουθούσα επιμελώς ακόμη και όταν δεν γνώριζα τον Γιάννη.
Σε αρκετούς θα μας λείψει.
Συνεχίζω να επιμένω, ότι οι διάφορες γκρίνιες που μεταφέρονται εντός μίας μικρής παρέας (κάποιοι άλλοι από τη γνωστή παρέα δεν παρασύρθηκαν), δεν θα έπρεπε να οδηγήσουν τον Γιάννη σε αυτή του την απόφαση.
6146
Τουλάχιστον βάλε στη θέση σου το καθιστό μουλάρι ρε Γιάννη,τα λεει και αυτό μια χαρά
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια τον 6146:
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπητέ φίλε μην ανησυχείς.
Ο φίλτατος 2μδης δεν έχασε το βήμα του.
Απλά, αντί να μας τα μεταφέρει από εκεί θα μας τα μεταφέρει από εδώ.
Οπότε ουδέν πρόβλημα.
Για τον Μιχάλη:
Νομίζω "καταξιωμένε - βραβιούχε" ότι το καθιστό μουλάρι μιλάει σε γλώσσα κατανοητή προς όλη τη φυλή...
Οπότε πάλι ουδέν πρόβλημα...
Έτσι...?
Τάκης
Αν διάβαζες τις αναρτήσεις με προσοχή και δεν είχες το μυαλό σου στο να ανακαλύψεις εχθρους και αφεντικά θα έβλεπες ότι το βραβείο δεν αφορά εμένα αλλά την ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΟΣ που συμμετείχε στο φιλντει με ομάδα τεσσάρων ατόμων,ποτέ δεν θα πρόβαλα τον εαυτό μου και ούτε θα προσπαθούσα να δείξω τι είμαι στον κάθε αποτυχημένο μεσαιατζή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλήθεια τι γίνεται με εκείνες τις 2χ519....κόκκαλα έχουν;
Δεν είναι έτσι. Ο Γιάννης γράφει σε περιοδικό που διαβάζεται από πολλούς συναδέλφους, πολλοί έχουν συνηθίσει και αποζητούν τη στήλη κάθε μήνα. Η ηλεκτρονική μορφή των δημοσιεύσεων, δεν αντικαθιστά την έντυπη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε καμμία περίπτωση κάποιες δημοσιεύσεις με ασαφή υπονοούμενα, δεν θα έπρεπε πάντα κατά τη γνώμη μου να δημιουργήσουν πρόβλημα στο περιοδικό. Άσε που οι αιτιάσεις ήταν και λίγο αστείες.
Προκειμένου λοιπόν να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα και να αλλάξει γνώμη, σου ζήτησα να αποσύρεις τα υπονοούμενα σου. Δεν ωφελούν σε τίποτα ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που μπορεί να είχαν κάποια δόση αληθείας.
6146
Αχ αυτή η ΔΟΞΑ βρε παιδί μου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιάννη προχώρα,
σε θέλει όλη η SVχώρα.
Ότι αποφασίσεις, Θα είμαστε κοντά σου , είτε έντυπα είτε με DSL.
ΥΓ,:μήπως έχει βάλει το χεράκι του ο ΆΓΙΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;:)))
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφή"Τάκη"
ΑπάντησηΔιαγραφήεξυπνάδες να γράφεις εκεί που ξέρεις. Όπως και να υπογράψεις θα είσαι ανεπιθύμιτος εδώ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΆλλο ανώνυμος άλλο κουκουλοφλώρος...
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτη σελίδα σου αυτά!
Πω,πω όλοι εκεί στην ΕΕΡ έτσι δημοκρατικοί είστε...???
ΑπάντησηΔιαγραφήΤάκης
Τα έσβησες ρε Γιάννη και δεν πρόλαβα να δω τι γράφει ο κολητος μου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια να το κάνεις όμως μάλλον θα χρειαζόταν
Έχει γράψει ποτέ κάτι σοβαρό ο "Τάκης" για να είχε γράψει και τώρα; Για "μαϊμουδιάρηδες" θα μίλαγε ως συνήθως.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤάκη μήπως στην πραγματική ζωή φέρεις το όνομα του Παλαιολόγου;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπειδή η πρακτική του παρόντος ιστολογίου αποδεδειγμένα είναι να μην διαγράφονται εύκολα αναρτήσεις, ποιος ξέρει τι προσπάθησες να γράψεις πάλι.
Κάποιες φορές αν δεν έχουμε κάτι θετικό να πούμε, προτιμότερη είναι η σιωπή.
Ας επικεντρωθούμε στο θέμα αυτής της σελίδας και ας ψηφίσουμε για την επαναφορά των άρθρων.
Από εμένα μία θετική ψήφος.
6146
Γεια σου SV3GKE "καταξιωμενε-βραβιουχε" .. ααααααχ τι αλλο θα ακουσουν τα αυτακια μας !!!
ΑπάντησηΔιαγραφή(Παρεπιπτοντως, "καλοταξιδο" το βραβειο και του χρονου QRO !!)
Και τωρα για τους τακηδες. Εδω ο 2μδης δεν εχει απλως βημα. Ειναι το ιστολογιο του και οσον αφορα την δημοκρατικοτητα του, επιτρεπει ακομα και σε κατι θρασυδειλους σαν εσενα να εχουν λογο. Αλλα δυστυχως εδω ειναι που η ελευθερια του λογου ενος ανωνυμου μετατρεπεται απο κατι πρωτογονους σαν εσενα σε ασυδοσια.
Για μενα -δεν σε γνωριζα, δεν ειχα ακουσει ποτε το callsign σου, μεχρις οτου με χρησιμοποιησες για να επιτεθεις τον 2μδη, αλλα ΑΤΥΧΗΣΕΣ- εισαι τελειωμενος και σαν ραδιοερασιτεχνης αλλα και σαν ανθρωπος.
Οσο για τα "αφεντικα", δηλαδη οποιος τρεχει και ειναι υπευθυνος ειναι "αφεντικο" ?
Γι αυτο λοιπον, ωρα καλη στην πρυμη σου κι αερα στα πανια σου (οχι στα μυαλα σου) και τις αηδιες σου στην σελιδα σου, να τις διαβαζεις μοναχος σου.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣου είπα: εξυπνάδες στη σελίδα σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΞεχνας προφανώς τα σχόλια σου για τους "ραδιοερασιτέχνες των 1500 ευρώ" και για τις απειλές σου αν δεν σου δημοσίευα τα σχόλια σου τον Ιανουάριο.
Βρες αλλού παρέα!
Αν βρέθηκες να παρακαλάς να ανοίξει η γη να σε καταπιεί,
ΑπάντησηΔιαγραφήνα είσαι σίγουρος ότι θα ξαναβρεθείς σύντομα,
αφού συνεχίζεις.
Παλιά ινδική παροιμία!
..........και του χρονου QRO !!)
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί!!
Και θα μου χρειαστεί το qro,θα έχω πολλούς τάκηδες στον αέρα
Γιαννη σε νικησε ενας απο την Ζακυνθο.Το περιοδικο και εμεις εχουμε αναγκη την σελιδα σου.Σκεψου το .
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιάννη μετά από όλες της παραινέσεις εδώ, τα μηνύματα, της προφορικές συζητήσεις των συναδέλφων, πιστεύω ήρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕδώ και τώρα.
73 Πάνος
Ε λοιπόν, ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤελικά Γιαννάκη είσαι μεγάλος, πολύ μεγάλος, μα πάρα πολύ μεγάλος καραγκιόζης....
Θα σε έλεγα και Φασίστα αλλά μου κάνεις πιο πολύ για Ναζί....
Πιο γελοίο υποκείμενο δεν έχω γνωρίσει από έσενα....
Είσαι σίγουρος ότι είσαι ραδιοερασιτέχνης...???
Τέτοια συμπεριφορά ούτε οι "μεσαιατζήδες" δεν έχουν...
Δεν το έχω ξανακάνει με άλλο άτομο αλλά να είσαι σίγουρος ότι όπου σε πετύχω στις συχνότητες, θα φας μεγάλο, μα πολύ μεγάλο κράξιμο.
Και δεν με νοιάζει που θα διαγράψεςις το ποστάρισμά μου...
Ίσα - ίσα που με ικανοποιεί γιατί αυτό δείχνει ότι με φοβάσαι και ότι δεν αντέχεις την δημόσια αντιπαράθεση μαζί μου...
Γι αυτό κι εγώ θα συνεχίσω να γράφω κι εσύ συνέχισε να σβήνεις....
Θα περάσουμε καλά, θα δεις...
Τάκης.
Αιώνιε Τάκη...
ΑπάντησηΔιαγραφήΔιαβάζω πολλές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για τη συνέχιση της στήλης από συναδέλφους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπίσης διαβάζω και κάποια αρνητικά σχόλια (που σημαίνει η στήλη διαβάζεται και κάνει εντύπωση).
Για πες μας γιατί δεν άλλαξες ακόμη γνώμη;
Μόνο μην μας πεις ότι σου στέρεψε η έμπνευση γιατί δεν θα σε πιστέψω.
Χρόνια πολλά σε όλους και του χρόνου να είμαστε καλύτεροι.
6146