Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Θα ξεφαντώσουμε!

Μήνες πριν είχα συζητήσει την ενεργοποίηση ειδικού διακριτικού για το Aegean VHF contest. Είχαμε επιλέξει την θέση και όσο πλησίαζε ο καιρός ρίχναμε ματιές στο 5-9 να δούμε τις εξελίξεις. Εκεί που ήταν το κλίμα στραβό, το ‘φαγε και ο γάιδαρος…
Είδαμε τους νέους προσανατολισμούς και εγώ τουλάχιστον αποστασιοποιήθηκα. Έτσι ο Μάνος SV1JGX -για την τιμή των όπλων- έτρεξε το Aegean από τον Κιθαιρώνα, χωρίς την παρουσία μου. Εγώ πάντως δεν είχα πει σε κανέναν ότι θα πάρω μέρος για να με «εξαγγείλουν». Αυτές οι εξαγγελίες συναδέλφων ότι, θα πάρουν μέρος, θα ξεφαντώσουν κλπ και έμειναν εξαγγελίες, έγιναν κατόπιν ωρίμου σκέψεως ή ήταν φανταστικές;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δυστυχώς θα πρέπει να επισημάνω και το αυτονόητο, αυτό δλδ που θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται οποιοδήποτε άτομο με στοιχειώδη δείκτη ευφυίας:
Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον συγγραφέα του είτε είναι επώνυμο είτε είναι ανώνυμο. Το ότι δημοσιεύονται -εφόσον δεν είναι χυδαία- δεν σημαίνει ότι ο διαχειριστής του ιστολογίου συμφωνεί με αυτό.
Την ίδια τακτική εφαρμόζουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά έντυπα, όποιος διαφωνεί με αυτή την τακτική να μελετήσει την πιθανότητα μετανάστευσης του στην Βόρεια Κορέα.