Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Εικοσιπέντε; Μόνο;;;

Είκοσιπέντε κεράκια ετοιμάζονται να σβήσουν στην ΕΡΔΕ, και μεταξύ άλλων θα βγουν και με ειδικά διακριτικά για την περίσταση. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο καλά δουλεύουν σαν σύλλογος. Υποδειγματικά θα έλεγα, παράδειγμα για πολλούς άλλους συλλόγους, μικρούς και μεγάλους!
Να τα εκατοστήσετε παιδιά, και να είμαστε και τότε καλά όλοι μας (!!!!!) να το γιορτάσουμε! (Κάτι αστεία... μπρρρρ!) Περισσότερα στο blog της ΕΡΔΕ

4 σχόλια:

Δυστυχώς θα πρέπει να επισημάνω και το αυτονόητο, αυτό δλδ που θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται οποιοδήποτε άτομο με στοιχειώδη δείκτη ευφυίας:
Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον συγγραφέα του είτε είναι επώνυμο είτε είναι ανώνυμο. Το ότι δημοσιεύονται -εφόσον δεν είναι χυδαία- δεν σημαίνει ότι ο διαχειριστής του ιστολογίου συμφωνεί με αυτό.
Την ίδια τακτική εφαρμόζουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά έντυπα, όποιος διαφωνεί με αυτή την τακτική να μελετήσει την πιθανότητα μετανάστευσης του στην Βόρεια Κορέα.