Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ήταν θέμα χρόνου...

Στα πλοκάμια του ΣΔΟΕ έχει πέσει, σύμφωνα με βάσιμες και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, υπόθεση που αφορά έκδοση ραδιοερασιτεχνικών αδειών.

Η έρευνα της υπόθεσης κυκλώματος που εξέδιδε άδειες οδήγησης ερασιτεχνικές και επαγγελματικές έφτασε να ερευνά και "παράτυπες" εκδόσεις ραδιοερασιτεχνικών αδειών. Η έρευνα άρχισε το 2009 αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους μπήκε στο συρτάρι.

Τους τελευταίους μήνες η υπόθεση ερευνήθηκε διεξοδικά και φαίνεται ότι έφτασε σε συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία "ξεσκονίζει" το ΣΔΟΕ. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αντίστοιχη έρευνα έχει αρχίσει και σε δυο περιφέρειες εκτός Αττικής..!

Εν αναμονή αποτελεσμάτων και επισήμων ανακοινώσεων (...και ανακλήσεων αδειών;) !

13 σχόλια:

  1. Γιατί δεν εκπλήσσομαι ? Δεν ψυθιριζόταν εδώ και δεκαετίες με υπονοούμενα στις ραδιοερασιτεχνικές παρέες ?

    73 DE SV1XV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη 5,5 μήνες θέλει για πρωταπριλιά χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα εμένα μου έδωσαν απόδειξη..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσένα στη δώσανε την απόδειξη αλλά δεν είχαν βιβλίο εσόδων εξόδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.u.tv/News/Derg-man-saves-US-flight-from-Sandy/aabfa496-a76c-42b3-84ce-d45488b90ed6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανακαλούνται και οι QSL που πήραμε απο τους "παράνομους" ? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μήδη άσε τα σάπια σου, το Αμερικανάκι ήξερε 5 πραγματάκια και βοήθησε να προσγειωθεί το αεροπλανάκι. Έάν ήταν ΣΕΡ-άκι που ....... θα το προσγείωνε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πες το ντε. Γι αυτό οταν έδινα σήματα μου βαλανε και μορς? Ρε τους μπαγάσες.

    Γκιώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.arifidenza.it/forum/topic.asp?TOPIC_ID=202047

    I7UGO.....SK!

    Για τους 2μετρικούς και άνω ήταν σίγουρα γνωστός.

    Ο UGO ήταν και αυτός ΦΙΛΟΣ μου από την Ιταλία(αυτός ξέφυγε από το βρωμόστομα τους), κατασκευαστής του Beacon στα 23cm καθώς και της κεραίας....ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!

    Ο Θεός ας τον αναπαύσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Silent Key
    Σιωπηλό Κλειδί
    (αυτό τα λέει όλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το καλύτερο είναι ότι ο συνάδελφος άφησε πίσω του έργο να τον θυμόμαστε.

    Είχα δει κάποιες από τις μικροκυματικές κατασκευές του και είχα θαυμάσει την επινοητικότητα του.

    (Ευτυχώς δεν τις είχε δει ο τζίτζικας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τάκη αυτός ήταν σιωπηλός και στην ζωή του, μετριόφρων και χαμηλών τόνων...

    Άραγε άμα ψοφήσει κανένας ψηφιακός πως θα λέμε;; SSC silent sound card, ή S-sdr?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαν να βλέπω την επόμενη ανάρτηση του τζίτζικα σε έξι μήνες:

    "Αίξη μοίναις παίρασαν χορείς των Ugo..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δυστυχώς θα πρέπει να επισημάνω και το αυτονόητο, αυτό δλδ που θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται οποιοδήποτε άτομο με στοιχειώδη δείκτη ευφυίας:
Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον συγγραφέα του είτε είναι επώνυμο είτε είναι ανώνυμο. Το ότι δημοσιεύονται -εφόσον δεν είναι χυδαία- δεν σημαίνει ότι ο διαχειριστής του ιστολογίου συμφωνεί με αυτό.
Την ίδια τακτική εφαρμόζουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά έντυπα, όποιος διαφωνεί με αυτή την τακτική να μελετήσει την πιθανότητα μετανάστευσης του στην Βόρεια Κορέα.