Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΗΟΤ ε?

.



Τσ-τσ-τσ-τς!
Συνάδελφε, θαυμάζω την σπουδή με την οποία έσπευσες να δεις φωτογραφίες από το στήθος της νεαρής αοιδού! 
ΜΑ ΚΑΛΑ... σοβαρά περίμενες να έχω τέτοιο θέμα?? Πρωταπριλιά είναι, όχι του άγιο-τέτοιου ανήμερα!
Αλλά έτσι είναι: όταν βάζω καμιά ανάρτηση ραδιοερασιτεχνικού περιεχομένου κανείς δεν ενδιαφέρεται. Άμα είναι για τσόντα τρέχετε!

Βρε σοβαρέψου!

Υποτίθεται έπρεπε να ασχολείσαι με κατασκευές, τεχνική επικοινωνιών, ομάδες έκτακτης ανάγκης και όλα αυτά τα μυθεύματα που θυμάσαι και λες στους άλλους ότι κάνεις. 
Όχι να χαζοmουνίζεις στο internet...

Είναι και μεγάλη σαρακοστή! Αντί να προετοιμάζεσαι για το θείο δράμα, αντί να ψάχνεις να βρεις συνάδελφο πνευματικό να σε κατηχήσει από τον αέρα (τι θα πει "απαγορεύεται"; ξέρεις πόσοι έχουν βαφτιστεί ορθόδοξοι επειδή φωτίστηκαν μιλώντας με μοναχό συνάδελφο; Όχι παίζουμε!!) ψάχνεις να βουτήξεις στο βούρκο και την ακολασία!? Αίσχος.


Θέλω να δω μέχρι το βράδυ πόσοι θα σπεύσουν -σαν εσένα- να δουν το στήθος της κρητικοπούλας! 


5 σχόλια:

  1. Ποιά ανάρτηση? Ποιά φωτογραφία ημίγυμνης κρητικοπούλας? Φοβάμαι ότι πάλι άργησα να ξυπνήσω και έχασα το καλύτερο... Μάλλον θα φταίει η νηστεία της σαρακοστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxa
    δεν ήταν κρητικοπούλα ωρέ, αυτή ήταν απο τα Χανιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ, να καλωσορίσω την κοπέλα στο χόμπυ, ήθελα.
    Μπα σε καλό σου Πρωταπριλιάτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δυστυχώς θα πρέπει να επισημάνω και το αυτονόητο, αυτό δλδ που θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται οποιοδήποτε άτομο με στοιχειώδη δείκτη ευφυίας:
Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον συγγραφέα του είτε είναι επώνυμο είτε είναι ανώνυμο. Το ότι δημοσιεύονται -εφόσον δεν είναι χυδαία- δεν σημαίνει ότι ο διαχειριστής του ιστολογίου συμφωνεί με αυτό.
Την ίδια τακτική εφαρμόζουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά έντυπα, όποιος διαφωνεί με αυτή την τακτική να μελετήσει την πιθανότητα μετανάστευσης του στην Βόρεια Κορέα.