Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Να μας ζήσουν...

Και μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν ραδιοερασιτέχνες όσους έχουν και την αντίστοιχη άδεια από τις αρχές, ωστόσο στην Λάρισα άλλα ισχύουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα Θεσσαλικής εφημερίδας λοιπόν, οι ραδιοερασιτέχνες μεσαίων κυμάτων εκπέμπουν νόμιμα. Παρεπιπτόντως έκοψαν και πίτα για να γιορτάσουν το γεγονός!

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση εδώ. 

12 σχόλια:

  1. Το ίδιο κείμενο λίγες ώρες μετά. Μόνες διαφορές είναι οι γραμμές ανάμεσα στις παραγράφους και ότι είναι ενυπόγραφο (Κ. ΤΣΟΛΑΣ).

    Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" είναι γνωστή, παλιά, σοβαρή εφημερίδα. Φαντάζομαι εάν αύριο η ΕΕΡ στείλει ένα email στην εφημερίδα, θα υπάρξει ανάρτηση διορθωτικού-διευκρινιστικού κειμένου. Δεν νομίζω να απαιτηθεί εξώδικο ή ασφαλιστικά μέτρα.

    Ακούγονται τα μεσαία κύματα σε όλους του ωκεανούς?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εφημερίδα τέλος πάντων δημοσίευσε ότι έλεγε το "δελτίο τύπου". Το κυρίως θέμα ποιος και τι έδωσε στην εφημερίδα.

    Επειδή όμως ζούμε ΔΦΑ για ψάξε μπας και βγήκε καμιά τροπολογία για τον ΕΚΚΖΣ και αδικούμε τους ανθρώπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Πρόκειται για... δημοσίους υπάλληλους κλπ, οι οποίοι στο παρελθόν ήταν οι γνωστοί ραδιοπειρατές."

    Είδες οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, πρωτοπόροι σε όλες τις λαμογιές. Εύγε !



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως γίνεται να βγάλω και εγώ μια άδεια για να εκμπέμπω νόμιμα στα μεσαία και να ακούγομαι στα πέρατα του κόσμου? Μήπως πρέπει πρώτα να διορισθώ δημόσιος υπάλληλος?

    73 DE SV1XV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιππότης της Βασιλικής Αψίδος15 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:56 μ.μ.

    Καλά οι ναυτικοί που άκουγαν τους Λαρισαίους, πως τους καταλάβαιναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στα FM και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που εκπέμπουν 30 χρόνια τώρα με κιλοβάτ και σε πανελλαδική εμβέλεια χωρίς άδεια και χωρίς να αποδίδουν ούτε σεντς στο δημόσιο από τα εκατομμύρια που κονομάνε από τις διαφημίσεις , δεν σας ενοχλούν...
    Οι καημένοι οι μεσεατζήδες που πάνε να κάνουν το κέφι τους χωρίς να έχουν οικονομικό όφελος, σας ενοχλούν...

    Και κολλήσατε στους δημόσιους υπάλληλους, στο ιδιώτες, επαγγελματίες κλπ σφυρίζετε αδιάφορα...

    Α ρε Ελληνάρες υποκριτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι καημένοι οι μεσαιατζήδες είναι όντως καημένοι γραφικοί και άξιοι συμπάθειας. Όπου και να τους δεις τους ξεχωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to encourage their national governments to recognise the importance of the Amateur Radio Service and an amateur radio antenna; to advocate for planning and development regulations that properly recognise the importance of an amateur radio antenna and do not place undue restrictions on erection of antennas;
    Άντε τώρα η κυβέρνηση ή οι ψηφοφόροι να καταλάβουν τις διαφορές ανάμεσα σε μεσαιατζήδες, σε πάσης φύσεως πειρατές και σε (αδειούχους) ραδιοερασιτέχνες όταν βγαίνουν στις εφημερίδες άρθρα σαν της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δυστυχώς θα πρέπει να επισημάνω και το αυτονόητο, αυτό δλδ που θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται οποιοδήποτε άτομο με στοιχειώδη δείκτη ευφυίας:
Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον συγγραφέα του είτε είναι επώνυμο είτε είναι ανώνυμο. Το ότι δημοσιεύονται -εφόσον δεν είναι χυδαία- δεν σημαίνει ότι ο διαχειριστής του ιστολογίου συμφωνεί με αυτό.
Την ίδια τακτική εφαρμόζουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά έντυπα, όποιος διαφωνεί με αυτή την τακτική να μελετήσει την πιθανότητα μετανάστευσης του στην Βόρεια Κορέα.