Επικαιροποίηση των στοιχείων τους μπορούν και πρέπει να κάνουν όλοι οι ραδιοερασιτέχνες στον παραπάνω σύνδεσμο του υπουργείου.
Άλλο ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και τον εκσυγχρονισμό του κράτους που επιχειρεί και πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό η ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
ΟΚ, το ότι υπάρχουν ανάμεσα μας ορισμένα γίδια που εκλαμβάνουν την ενέργεια ως "φακέλωμα" κλπ την προσπερνάμε. Γίδια ήταν, γίδια θα παραμείνουν...
...Και πάει ο πρόεδρας του συλλόγου δυτικής φούντας να δηλώσει στοιχεία, διακριτικό Ραδιο Συννεφιασμένος Ουρανός με έδρα την Εσφιγμένου... :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλπίζω να έχουμε πρόσβαση στην τελική λίστα με τα βασικά στοιχεία του καθένα (χωρίς τα προσωπικά δεδομένα) Γιατί να ανατρέχουμε σε ξένες "πλατφόρμες¨" τύπου QRZ κλπ. Αντε να δούμε πόσοι είμαστε τελικά γιατί κάποιος μίλησε για 10000 ραδ/χνες στην Ελλάδα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλύτερα ελεύθερο γίδι παρά φακελωμένο πρόβατο, παλιά κορεάτικη παροιμία.
ΑπάντησηΔιαγραφή@ 19 Απριλίου 2022 - 1:57 μ.μ. Προσωπικά στοιχεία δεν ζητάει τουλάχιστον τώρα η εφαρμογή, περισσότερα υπάρχουν στις διάφορες σελίδες όπως qrz κλπ. Ήταν μια εφαρμογή που έλειπε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα στοιχεία φαίνονται ήδη στις υπηρεσίες από την στιγμή που μπαίνουμε στο νέο πληροφοριακό σύστημα μέσω του TAXIS και φυσικά είναι προσβάσιμα μόνο από τις υπηρεσίες του κράτους, όπως γίνεται ήδη με τους φακέλους των ραδιοερασιτεχνών στις ΑΠΥ του ΥΜΕ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσον αφορά για «φακέλωμα», αυτοί που θα πρέπει να φοβούνται είναι οι παράνομοι σταθμοί, οι οποίοι αυτοί είναι στην ουσία που μιλούν για φακέλωμα τύπου CIA, KGB, Στάζι και δεν συμμαζεύεται για να θολώνουν τα νερά (σαν θολούρηδες που είναι) και να φοβούνται οι αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες.
Εμένα μου αρέσει που ζητά επικαιροποίηση στοιχείων συλλόγων και επαναληπτών! Για να δούμε πόσοι έχουν τα απαιτούμενα. Όταν δε δοθούν τα στοιχεία στη δημοσιότητα να γίνει απογραφή συλλόγων και... προέδρων.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕμείς είμαστε ωραίοι. Μικρή συνδρομή τζάμπα γραφεία ούτε δηλώσεις ούτε υπογραφές. Αμε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνυπάρχει σε μερικούς εκ φύσεως μια επαμφοτερίζουσα στάση σε ότι αφορά στην νομιμότητα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠιστεύουν και δυστυχώς διαχέουν προς τους αφελείς ότι κάθε προοδευτικό βήμα προς το νοικοκύρεμα και την πρόοδο είναι εκ του πονηρού και αποτελεί "φακέλωμα".
Πράγματα που σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες ισχύουν και αποδίδουν εδώ και πολλά χρόνια, για πολλούς δικούς μας "φωστήρες" με υπανάπτυκτα και φοβικά σύνδρομα αποτελούν ταμπού.
Βολεύει μερικούς,θέλω να ελπίζω λίγους, η έλλειψη οργάνωσης, προγραμματισμού και ελέγχου γιατί όπως λέει και η λαϊκή θυμοσοφία "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται".
Ο σωστός ραδιοερασιτεχνισμός διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες, βάσει των οποίων ο ραδιοερασιτέχνης έχει δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Το "κάνω ότι θέλω" μας πηγαίνει πίσω δεν μας προάγει.Η ψηφιοποίηση δεδομένων είναι διευκόλυνση, πρόοδος και οικονομία χρόνου. Είναι πια καιρός να το καταλάβουμε και να συνταχτούμε όλοι με ότι καλό γίνεται ήδη σε άλλες χώρες .
@24 Απριλίου 2022 - 11:51 μ.μ. έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι! Και όσο πιο γρήγορα γίνει και η πλατφόρμα του ΣΗΛΥΑ στην ΕΕΤΤ, ακόμη καλύτερα κιόλας!
ΑπάντησηΔιαγραφήSX2PS με την ευλογία της ,δε μπαινοβγαίνεις πια στο υπουργείο χαλιάμπαλια?
ΑπάντησηΔιαγραφήΜετά τον Άγιο Παισιο έχει κάνει μόκο,πόνεσε λίγο αλλά εντάξει,το κατάπιε,μετά τη πρώτη φορά όλα εύκολα μετά... περαστικά
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν κρίνω από τον τρόπο γραφής μάλλον είσαι από τους Πατρινούς που τον ήπιαν με εκείνα τα ανεκδιήγητα διακριτικά που προσπαθήσατε να βγάλετε στον αέρα τότε...
ΑπάντησηΔιαγραφήΜάλλον δεν σας έχει περάσει που γίνατε ρεζίλι πανελληνίως.
Βρε δε λες που είναι και οι πατρινοί κάθε τόσο και ασχολούνται με κάνα διακριτικό στον αέρα και βλέπουν κι έξω ότι υπάρχουν Έλληνες ραδιοερασιτέχνες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑ γειά σου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤώρα βεβαιώθηκα ότι είσαστε εσείς!
Γιατί μόνο εσείς λέτε ότι κάνετε κάτι αξιόλογο, όλοι λένε που είναι αυτά τα νούμερα που δεν ξέρουν να κάνουν επαφή, που βγαίνουν εκτός μπάντας στα κόντεστ, που βγάζουν διακριτικά στον αέρα χωρίς αδεια κλπ.
Τα χαιρετίσματα μου στον ραδιο Ουρανό! Τι έγινε? Ήρθε το θηρίο που περίμενε??
ατενζιόν ατενζιόν!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνημέρωση προς γίδια που στέλνουν προβοκατόρικα σχόλια με προφανή στόχο να πέσω στην λακούβα και να εκτεθώ σε τρίτους: Δεν την έχω πατήσει από άλλους αητούς εδώ και χρόνια. Νομίζετε θα την πατήσω από τους μπούφους?
Άηντε γίδια...
Κοινή άσκηση CB με DMRάδες υπο την αιγίδα του Υπουργείου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίδε ότι δεν βγάζει άκρη με τους κοιμισμένους ο Πρόεδρος και τα έκανε πλακάκια με τον Δημητράκη και να τα σεμινάρια να τα υπουργεία να οι ακήσεις σεισμών.
Όσοι ψηφήσατε να κάνει κουμάντο το σόϊ στο σύλλογο καθήστε στην απέξω τώρα.
CB και πάσης Ελλάδος.
@ 18SV1821
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΙΌΡΘΩΣΗ: Δεν είναι κοιμισμένοι,είναι εγκεφαλικά νεκροί !! Αν τραβήξεις την μηχανική υποστήριξη το οικοδόμημα θα σκορπίσει σαν τραπουλόχαρτα.
DMRαδες και CBδες. Καμια σχέση με τους ραδιοερασιτέχνες. Αντε να ξεκαθαρίσει λιγο το τοπίο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑ! και μην ξεχάσετε να πάρετε και τους ΟΕΑδες. Την αιχμή του δόρατος !!!!
Η ΟΕΑ είναι η βιτρίνα και η εκλογική βάση του προεδρείου μας. Δεν θα αφήσουμε να μας την αρπάξουν οι DMRαδες (Δημητράκηδες) και οι CBers !
ΑπάντησηΔιαγραφή@ Μπούφο
ΑπάντησηΔιαγραφήΠιστεύω να καταλαβαίνεις ότι αν βάλετε το προεδρείο σας σε μια κατσαρόλα και το βράσετε (αφαιρώντας το λίπος) ένα σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν βγάζετε σε καμία περίπτωση.
Φαντάσου πόσο ανάποδοι είναι στην ένωση που ο ΝΚ αντί να συνεργαστεί μαζί τους πήγε με τον Δημητράκη. Αυτό νομίζω τα λέει όλα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟταν οι εργασίες ρουτίνας σερβίρονται "εντέχνως" σαν νέες δράσεις στο site του συγκεκριμένου συλλόγου,όταν περί της "αιχμής" του "δόρατος" δεν γίνεται πλέον ουδείς λόγος,όταν πουθενά δεν γίνεται καν λόγος για hamfest,όταν έφορος επιτροπής ζωτικής σημασίας συνεργάζεται με άλλον σύλλογο υπό διαφορετική ιδιότητα, όταν,όταν,όταν.........Αυτό σημαίνει, για όσους ξέρουν,ακόμα και για όσους δεν ξέρουν αλλά μπορούν να σκέπτονται και να κρίνουν λογικά ,ότι το σόϊ και οι παρατρεχάμενοι τον τελείωσαν τον σύλλογο. Τώρα θα περιμένουμε να υπογραφεί το πιστοποιητικό θανάτου ...Το οποίο από ότι κυκλοφορεί μεταξύ μελών του ΔΣ δεν θα αργήσει πολύ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια τον Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος 10 Μαΐου 2022 - 1:08 π.μ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑντε μπας και δούμε άσπρη μέρα. Αντε μπας και γυρίσει πίσω ο διωγμένος κόσμος. Αντε μπας και ξεκολλήσουμε από επίπεδο υποσαχάριας Αφρικής.
Τελευταία παρατηρείται αθρόα μετανάστευση «μαχητών» της «αιχμής του δόρατος» .Τρείς κι ο κούκος μείναμε.. Λες να αληθεύει ότι τα ποντίκια μυρίζονται τον καταποντισμό και εγκαταλείπουν το πλοίο όπως όπως ;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήby the way ποιος ειναι αυτος ο "δημητρακης";
ΑπάντησηΔιαγραφή@ 24 Μαΐου 2022 - 6:22 μ.μ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ "δημητράκης" είναι αυτός που έκοψε τις "δουλίτσες" του ζεύγους γιατί τις πήρε αυτός.
Σας χαλασε η δηλωση λες και ειναι fuel pass που δεν το περνετε ,ουστ γιδια που δεν ξερετε το 5 to 10 up Και βγαζετε και γλωσσα , λαμογια ! που καταδικαζεται οτι δεν καταλαβαινετε .........μονο για φορητα ειστε (αναλογικα φυσικα γιατι δεν εχετε μυαλο για πααραπνω ) και για ft8 με συρμα η καθετη ,χωρις αντιβαρα γιατι το ακουσατε σε καποιο καφενειο ! ΚΑΦΕΝΕΙΑ !
ΑπάντησηΔιαγραφή