Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

TA-SV QSO's...

Το κείμενο με τις φωτογραφίες που το συνοδεύουν δεν δημοσιεύτηκε νωρίτερα για κάποιους καθαρά τεχνικούς λόγους. Δημοσιεύεται σήμερα με την ευχή τέτοιες διοργανώσεις να συνεχιστούν το ίδιο επιτυχημένα... Στη διπλανή φωτογραφία ο γνωστός Ταχσίν TA3BS μας χαιρετάει με ένα ποτηράκι...

"21/11/2010
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του UHF - SSB QSO Party στις 14/11/2010, η δραστηριότητα της 21/11/2010 ήρθε ως… συνέχεια της πρώτης. Αυτή τη φορά όμως με προτεραιότητα στα VHF.
Ως συνήθως πρώτα στήθηκαν οι κεραίες (Πάρνηθα & Σμύρνη) για τα 2μ. & 70εκ.ένθεν και ένθεν του Αιγαίου!
Στην Πάρνηθα (KM18ud) βρέθηκαν οι SW1JGW, SW1EIX, SV1EIW & SW1QEG.
Στην Σμύρνη KM25GN η ομάδα αποτελούνταν από τους TA3JJ, TB3TTT, TA3BS (Στην διπλανή φωτογραφία οι TA3JJ TB3CNC TA3TTT & TB3AP)
Στον Υμηττό πήγε ο SW1MNE ενώ ο SV1GRN πήγε στο χώρο του πυροφυλακείου Πικερμίου, στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης. Να σημειωθεί ότι μεταβήκαμε σε διάφορες περιοχές, προκειμένου να ανεβάσουμε τις ευκαιρίες επικοινωνίας με τους Τούρκους συναδέλφους. Οι οποίοι είχαν πολύ όρεξη και συγκρότησαν μία καλά προετοιμασμένη ομάδα.
Η ομάδα μας στην Πάρνηθα συνάντησε μία ομάδα προσκόπων του ……συστήματος .. … Με την ευκαιρία τους έκανε μία ζωντανή παρουσίαση του χόμπι μας. Οι πρόσκοποι ενθουσιασμένοι συμμετείχαν με χαρά στα δρώμενα.
Ο καιρός ευνοούσε της /p δράσεις, η διάδοση δεν ήταν και στα καλύτερα της αλλά, με λίγη υπομονή όλοι καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με όλους και είχαμε πετυχημένα και μακρά qso με τους φίλους και γείτονες μας απέναντι. Μάλιστα επαναλήφθηκαν και οι /p/qrp επαφές.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που με τη συμμετοχή τους μας έδωσαν τη χαρά και την ικανοποίηση των καλών ραδιοεπαφών. Ένα ιδαίτερο ευχαριστώ και στους Τούρκους συναδέλφους για την συμμετοχή και την καλή προετοιμασία της ομάδας τους.
AthensQRPnet http://www.athensqrp.net/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να κανει σουμα να δουμε τι εχουμε αυτή την κυριακή γιατι ως νυχτοπούλι τα εχασα λιγο. Εχουμε ρόδο, έχουμε τουρκία τι άλλο ρε παιδιά?


Καλημερα καλη κυριακή

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Χιλια συγνωμη αλλά αυτό πρεπει να το δειτε

"κουκογκιωναριό!"

Χωρίς σχόλια.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

"Κάνοντας και μια απογραφή των τεκταινόμενων, είναι ηλίου φαεινότερο ότι σε κάποια πράγματα βγήκα κερδισμένος. Είναι προφανές πλέον ποιοι κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα των … φτερωτών φίλων της υπαίθρου! Αυτό το κατάλαβαν οι περισσότεροι! Εσύ; "

Εγω απλα λεω να πας για ψαρεμα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Cuckoo is here.....

Γκιώνη καλημέρα.
Αγόρια καλημέρα.
Κορίτσια ο Μπάρκουλης!
Σκουλήκια καλημέρα.
TUX.....θα τα πούμε!

73 Κούκος

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου λες ρε (Συνάδελφε)??
Μήπως παίρνεις ληγμένα??
Και αν ναι πες μας και μας από πού να τα πάρουμε για να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε αυτόν το ακατάσχετο παραλήρημα που παραπέμπει τουλάχιστον σε άτομα πού χρίζουν ψυχιατρικής εξέτασης (για να μην πω για εγκλεισμό.!!!!
Και για να μην γίνει παρανόηση και δεν το δημοσιεύσεις θα κάνω και κοινοποίηση και στο Blog του SV1BJY.!!!

sv8gke είπε...

Τελικά ορισμένοι έχουν πολύ θράσος!!
Άντε τώρα να ψάχνω για παπά να κάνει αγιασμό στον χώρο..