Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Επείγον! Μας αφορά...




http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/2f026f42-950c-4efc-b950-340c4fb76a24/r-taxy-eis.pdf

Στη Βουλή των Ελλήνων έγινε ήδη η πρώτη συζήτηση, στη διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων, σχεδίου νόμου για την "Ρύθμιση λειτουργίας της ταχυδρομικής αγοράς, θεμάτων ηλεκτρονικών επικοινωνιών και άλλες διατάξεις"

Η δεύτερη συζήτηση είναι για την επόμενη Παρασκευή. Τουλάχιστον ανησυχητικά είναι τα όσα διαβάζουμε στο άρθρο 29 (είναι απομονωμένα στην δίπλα φωτογραφία) σχετικά με την "ενιαία αντιμετώπιση όλων των κατασκευών κεραιών" που ανατρέπει την εξαίρεση των κεραιών μας από τον προηγούμενο νόμο! Ακόμα πιο ανησυχητικό το ότι στο νομοσχέδιο είναι συναρμόδια πολλά υπουργεία μεταξύ αυτών και το υπουργείο περιβάλλοντος με ότι αυτό συνεπάγεται...

Στο άρθρο αναφέρεται επίσης ότι η ΕΕΤΤ μεταξύ άλλων θα είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο "...των εγκαταστάσεων που θα πρέπει να ικανοποιούν συγκεκριμένες τεχνικές απαιτήσεις..." Χωρίς να διευκρινίζεται εδώ, αλλά με σοβαρό ενδεχόμενο να εννοεί περιβαλλοντική ή άλλη μελέτη...

Η πληροφορία μου ήρθε από απόλυτα αξιόπιστη πηγή του υπουργείου, εξειδικευμένου με τα ραδιοερασιτεχνικά θέματα, και ήδη μελετάται... Σε εμάς απομένει μέσα στον ελάχιστο χρόνο -έως την επόμενη Παρασκευή - να κάνουμε τα δέοντα... ΑΝ φτάσει στην ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση θα είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

93 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτές για τα ψηφιακά ικανοποιούν τις τεχνικές απαιτησεις?

2Μδης είπε...

...δε νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

Νά 'τα κύριοι τα αποτελέσματα των QRPδων. Οικολογία, χαμηλή ισχύς, πράσινη ανάπτυξη και κουραφέξαλα.

εκ του QRO Club

takis perreas είπε...

QRP είμαστε, όχι μακάκες!
Και πολύ περισσότερο, όχι "Πράσινοι μακάκες"!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν διαβάζω καλά, στο σχέδιο νόμου, το άρθρο που μας "καίει" είναι το άρθρο 29, παράγραφος 1, εδάφιο 2ο (..."Οι αρμοδιότητες της...νομοθεσία."...).

Να το δω και αυτό, να παρέχεις υπηρεσία ρ/σ σε έκτακτη ανάγκη και να σου ζητάνε περιβαλλοντική μελέτη!!!

SV1OBY

Ανώνυμος είπε...

Το πήρες χαμπάρι πρώτος από τον ραδιοερασιτεχνικό χώρο. Φαίνεται έχεις καλά αντανακλαστικά και καλές πηγές.
Θα το παλέψουμε.
6146

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνουν λεφτά και "φώτισαν" το κεραιο-παράβολο...

Όταν όμως θα αρχίσουν και εδώ να επιστρέφονται άδειες, όπως στα αυτοκίνητα, θέλω να δω πως θα το δικαιολογήσουν...

SV1OBY

Γκιώνης είπε...

Ρε Γιαννη τι μεταταξεις θα κανετε τη Κυριακη στην ΕΕΡ? Θα στειλετε κανενα συνάδελφο για νοσοκόμα στον Ευαγγελισμό? Κατι ακουσα για μεταταξεις μελλών. Αληθεια καμια εφεδρεία θα βγάλετε?
Εχω κατι κεραίες και δυο τρια λινεαρ ιδιοκατασκευή τώρα με το νεο νόμο θα μπορεσω να τα πιστοποιήσω? Ποιος θα το κανει αυτό? Στις ιδοκατασκευές πρεπει το μοντελο να αναγράφεται με μαρκαδόρο?
Επειδη δεν εχω τη χαρα να εχω ιδιοκτητη κατοικία, θα πρέπει στη διαχειρηση της πολυκατοικίας να παραδώσω φάκελο ολοκληρωμένο με μελέτες απο το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο σε συνεργασία με το ΜΙΤ.
Συναδελφοι που θέλουν να εχουν επισκεψιμότητα στα μπλογκ τους θα επρεπε να δειχνουν αντικειμενικότητα, σοβαρότητα και εγκυρη ενημέρωση. Αλλιως καλο θα ηταν να σταματησουν να τα διατηρούν για να μη μας κουραζουν και εμας να διαβάζουμε μαλακιες.
Θα επανέλθω για όλα τα παραπανω και για πολλα περισσότερα. Πρεπει να διαβασω, να επικοινωνήσω να εξηγήσω και να καταλήξω.

Φιλια πολλα σε όλους καλό Σαββατοκύριακο.

Γκιώνης

ΥΓ Γκεκα καλα να περασετε και του χρονου με υγεία. Τις θερμοτερες ευχές μου στο σύλλογο της Λευκάδος για μια δημιουργικη χρονια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γκιώνη, υπάρχει ένα ποστ που θα ανοίξεις το στόμα σου και δεν θα πεις μαλακία...?

Έχεις κάτι δικό σου ρ/ε να μας δείξεις, ή όλη σου η νοημοσύνη εξαντλήται στο τι παπαριά θα σκεφτείς για να βρίσεις ή να κοροιδέψεις κάποιους άλλους...?

Τάκης

sv8gke είπε...

Άραγε έχουν αφήσει τίποτα @γ@μητο οι φωστήρες μας;;

Καλά το έλεγαν οι ζωόφιλοι...

http://www.amphitheatro.net/sites/default/files/images/300038_2470147398763_1404703100_2950098_117973020_n.jpg

sv8gke είπε...

http://www.amphitheatro.net/sites/default/files/
images/300038_2470147398763_1404
703100_2950098_117973020_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

Βαριεμαι.

Γκιωνης

2Μδης είπε...

Έχω μιλήσει με αρκετούς συναδέλφους για το θέμα της ανάρτησης. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, το θέμα είναι απόλυτα πραγματικό και επείγον!

Ήδη κάποιοι προσπαθούν έστω και την ύστατη ώρα να δρομολογήσουν ενέργειες που ίσως ανατρέψουν την κατάσταση.

Μακάρι να ξεπεράσουμε το πρόβλημα και έχουμε καιρό για πλάκα και να ξεδώσουμε με "χαλαρά" θέματα. Επί του παρόντος αντιμετωπείστε από κοινού και με σοβαρότητα την κατάσταση και ας ελπίσουμε να μην εξελιχθεί όπως εν αγνοία μας άρχισε να εξελίσεται...

2Μδης είπε...

Η πρώτη αντίδραση από την ΕΕΡ:

Τροποποίηση του νόμου 3431 περί "Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών"

Τροποποίηση του νόμου 3431 περί "Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών" με εμπλοκή της E.E.E.T. σε ραδιοερασιτενικά θέματα που έχουν σχέση μεταξύ άλλων και με τις εγκαταστάσεις των Ραδιοερασιτεχνικών κεραιών.

Όπως πληροφορηθήκαμε από τις ιστοσελίδες της Βουλής των Ελλήνων, κατατέθηκε στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής εισήγηση και σχέδιο νόμου με τίτλο:

«Ρύθμιση λειτουργίας της ταχυδρομικής αγοράς, θεμάτων ηλεκτρονικών επικοινωνιών και άλλες διατάξεις»

Πατήστε εδώ για το σχέδιο νόμου.

Στο σχέδιο νόμου που ακολουθεί, και συγκεκριμένα στη σελίδα 66, 67 και 68 του pdf αρχείου, υπάρχουν 2 άρθρα που μας αφορούν, το άρθρο 1 και το άρθρο 9.

Στο τελευταίο προστίθεται παράγραφος, η οποία τροποποιεί τον νόμο 3431 και ορίζει την Ε.Ε.Τ.Τ. ως τη Ρυθμιστική Αρχή, η οποία με εισήγηση της, που θα συνυπογραφεί από τα υπουργεία ΥΥΜΔ και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα ρυθμίζει τις κατασκευές κεραιών που εξαιρούνται αδειοδότησης από τον νόμο 2801. Δηλαδή και τις δικές μας, μεταξύ άλλων.

Οι ρυθμίσεις θα αφορούν τα εξής:

Την κατηγοριοποίηση κεραιών και σταθμών, τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές εγκατάστασης και λειτουργίας τους καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους . Επίσης, τον έλεγχο αυτών από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τις κυρώσεις σε περίπτωση παραβάσεων καθώς και "κάθε σχετικό θέμα".

Η Ε.Ε.Ρ. παρατηρεί με ανησυχία, σε συνδυασμό και με πληροφορίες που έχει, το γεγονός ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι, ακόμα και στο καθ' ύλη αρμόδιο Υπουργειο (ΥΥΜΔ), είναι μη γνώστες του θέματος των ραδιοερασιτεχνικών κεραιών σε όλες του τις διαστάσεις. Το γεγονός αυτό εγκυμονεί τον κίνδυνο να θεσμοθετηθούν κανόνες και διατάξεις που θα είναι μη ρεαλιστικοί, υπερβολικοί αλλά και ενδεχομένως κοστοβόροι για το σύνολο του Ραδιοερασιτεχνικού κόσμου, που ήδη αριθμεί πάνω από 6000 αδειούχους.

Επιπλέον, η φιλοσοφία για ενιαία αντιμετώπιση του θέματος των κεραιών πάσης φύσεως είναι λανθασμένη, γιατί, όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, με τις διατάξεις αυτές εξομοιώνονται οι ραδιοερασιτεχνικοί σταθμοί με την ραδιοφωνία, τηλεόραση ή τις κινητές τηλεφωνίες, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η επιστημονική έρευνα και ο πειραματισμός, που είναι η φύση του ραδιοερασιτεχνισμού, η μη κερδοσκοπική μας ενασχόληση με το αντικείμενο αυτό αλλά και η σημαντική προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Οι ραδιοερασιτεχνικές κεραίες δεν μπορούν να τυποποιηθούν διότι παύει να υφίσταται πλέον ο πειραματισμός και η έρευνα!

Μπορεί οι ανησυχίες μας να είναι υπερβολικές, και το ευχόμαστε, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θέλουμε να βρεθούμε πρό δυσαρέστων εκπλήξεων!

Αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάποιο μέλος της "Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων" της Βουλής (για τον κατάλογο πατήστε εδώ), προκειμένου να του στείλουμε υπόμνημα με τις θέσεις μας, ας επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Ε.Ε.Ρ. Μ.Δαρκαδάκη στο 6974-914725 ή στο sv1iw[at]raag.org

Το θέμα θα συζητηθεί και στην αυριανή Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ρ.

SV1GRN είπε...

Η πρόταση αυτή του συντάκτη του νόμου αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τον εγχώριο ραδιοερασιτεχνισμό.
Χρειάζεται να γίνουν παρεμβάσεις στον κ. Υπουργό, στον κ. Γ. Γραμματέα, στα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, στα κόμματα κλπ.
Τα σωματεία θα κάνουν ότι μπορούν. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, αυτή τη φορά χρειάζεται η κίνηση να υποστηριχθεί και από πολλούς συναδέλφους με παρεμβάσεις γραπτές, e-mail κλπ. προς τους αρμοδίους. Όλα αυτά χρειάζεται να σταλούν Δευτέρα-Τρίτη το αργότερο κατά τη γνώμη μου.
73

takis perreas είπε...

Βρε Γιάνηη, οι Κυβερνώντες μετά λόγου γνώσεως έχουν κάνει τόσα άλλα πράγματα.
Νομίζεις ότι θα τους σταματήσει η Ενωση και όποια "ένωση";
Θεωρούν ότι ενδεχομένως μπορούν να εξοικονομίσουν χρήματα από "φορολόγιση" κεραιών ασυρμάτου Ραδιοερασιτεχνων.
Το μυαλό τους και μία λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος!
Τις πινακίδες των αυτοκινήτων τις επέστρεφαν χέρι το χέρι.
Να προσέξουν εδώ, μην τους επιστρέφουν τα μονόπολα σαν ακόντια!!!
Άντε.
Πάλι θα γελάει μαζί μας ο Κόσμος!
Κατά τ' άλλα ο εναρμονισμός τους μάρανε!!!
Σπάστε πλάκα ρεε παιδιά μαζί τους.
Οι άνθρωποι πέραν του τραγικού, είναι για γέλια!!!

The road less pedaled είπε...

Ο Χρυσοχοίδης ψήφισε λέει το μνημόνιο χωρίς καν να το διαβάσει (όχι ότι οι άλλοι έκαναν κάτι διαφορετικό..).

Είμαι βέβαιη ωστόσο, πως σε αυτήν την περίπτωση, οι 300 θα μελετήσουν το Antenna Book και δεν θα ψηφίσουν την εν λόγω τροποποίηση.

takis perreas είπε...

Δεν έχει πολλές εικόνες το ιερό το book και θα δυσκολευτούυ τα κακόμοιρα τα Βολευτικά παιδιά!
Έχω κάτι συνταγές για artificial antennas, μούρλια!
Θα γλύφετε και την κάθοδό σας!!!

Γκιώνης είπε...

Βαριεμαι.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Το παρόν θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό. Καλό θα είναι να μην κάνετε χαζές αναρτήσεις υποχρεώνοντας το διαχειριστή να της αφαιρεί. Σοβαρευτείτε!
6146

SV1GRN είπε...

Η προσεχής συνεδρίαση είναι την τρίτη και όχι την παρασκευή!
Συνεπώς ότι μπορείτε να στείλετε κάντε το μέχρι αύριο πρωί.
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikes-Epitropes/Evdomadiaio-Deltio
73

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Και οχι μονο. Εγω ξερω εναν Νικηφορο που δηλωνε μυστικος πρακτορας, πρακτορας προπο, ταξιδιωτικος πρακτορας ενω στην πραγματικοτητα ηταν ενας δημοσιουπαλληλακος τειτζης που μπηκε μονο αυτος ξερει πως στο δημοσιο. Το πρωι διεδιδε οτι ηταν κολλητος με την εεττ και απειλουσε στα φορουμ (μονο εκει εχει δραστηριοτητα φυσικα απο αερος τιποτα) και τα βραδια τρολαριζε στα μπλογκ υποδυομενος τον τακη.

η παλια σου φιλη,
Μορφουλα

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις βρε Μορφούλα τέτοιο άτομο...?
Έχεις πολλές γνωριμίες ρε παιδί μου...
Μήπως να κατέβαινες για βουλευτής...?
Έλα και τώρα με την πολιτική κρίση, θα πάει η σάπια ντομάτα σύννεφο...
Αλλά θα μου πεις, εσύ συνηθησμένη είσαι...

Ο νέος φίλος σου Τάκης

Ανώνυμος είπε...

Η Σιντυ το μπλογκακι της το εχει κλειδαμπαρομενο. Κι ερχεται απο δω. Επαγγελματιας αναπηρος. Επαγγελματιας μαλακας.

Ανώνυμος είπε...

50 θα συσκευθούν και θα πληρωθούν έξτρα γιά τις δικές μου κεραίες... να πάνε να γ@......
η επανάσταση τώρα αρχίζει.

Στ' άρματα , Στ' άρματα.

sv8gke είπε...

Επειδή ο GKEκας έχει ΜΥΤΗ....
Βρήκα τον εισηγητή του σχεδίου νόμου...
2μδης,καθιστό μουλάρι,όρθιος γάτος κλπ κλπ...το όνομα αυτού!!

Καζαμίας 2010...
http://2mdes.blogspot.com/2009/12/2010.html

+Το υπουργείο οικονομικών διευκρινίζει ότι η φορολόγηση των κεραιών θα είναι ανά κατευθυντήρα!

+Φορολογούνται οι ρότορες! Με μια φιλολαϊκή κίνηση εξαιρούνται οι ρότορες που μπαίνουν σε κάθετες κεραίες!

+Φορολογείται η ανάγνωση ραδιοερασιτεχνικών σελίδων στο διαδίκτυο.

+Φορολογούνται τα κόντεστ.

+Φορολογούνται τα χάμφεστ.

+Φορολογούνται οι expeditions

+Φορολογούνται οι αποτυχημένες ραδιοερασιτεχνικές κατασκευές που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Μετά από όλα αυτά ψάχνω χορηγό για τα 105 ευρώ βενζίνης που χρειάζομαι!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό κοινό,
το θέμα με το Σχέδιο Νόμου, αποτελεί αγκάθι για το μέλλον του ραδιοερασιτεχνισμού.
Όμως εδώ, με τη βοήθεια του φίλου GKEκα, ανακαλύπτουμε τέρατα - τεράτων.
Έτσι εξηγείται η σιωπή του 2Μδη, στον εξοστρακισμό της συνέλευσης.
Προδοσία!
Εσχάτη των ποινών! Θα το θέσω θέμα στην προσεχή συνέλευση...του χρόνου!

SV1OBY

SV1NJX είπε...

Προφανώς πάνω στα απανωτά νομοσχέδια που στήνονται στο πόδι για να πάρουμε τη δόση, κάποιος άσχετος έστησε και αυτό. Νομίζω ότι οι ΡΕ σύλλογοι πρέπει να κινηθούν τάχιστα. Οι ραδιοερασιτέχνες εκπροσωπούνται μέσα από αυτούς.

2Μδης είπε...

Αυτή τη στιγμη μιλάει στον αέρα ο Τρανταφυλλόπουλος με κάποιον ΑΣΧΕΤΟ βουλευτή για το θέμα στο zougla.gr

2Μδης είπε...

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, και εφόσον δεν έχουμε θεαματικές ανατροπές.

Η κινητοποίηση των συναδέλφων φαίνεται ότι απέδωσε. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι τουλάχιστον δύο συνάδελφοι (και ένας Σταμάτης...!) έκαναν ότι ήταν δυνατόν, ώστε η είδηση που έσκασε σαν "κεραυνός εν αιθρία" την Παρασκευή το απόγευμα να γνωστοποιηθεί σε πολλούς συναδέλφους.

Και βεβαίως υπήρξαν και ιστολόγια ραδιοερασιτεχνών που έκαναν την πάπια σε ένα τόσο σημαντικό θέμα! Θα το βρουν μπροστά τους!

Σαφέστατα υπήρξε άμεση κινητοποίηση και αντίδραση από την ΕΕΡ και τον πρόεδρο Μανόλη Δαρκαδάκη και από άλλους συλλόγους της Αθήνας και της περιφέρειας.

Το θέμα συζητήθηκε και στην χθεσινή συνέλευση της ΕΕΡ μαζί με τα προγραμματισμένα θέματα για τα οποία θα αναφερθώ αφού βεβαιωθούμε ότι έχουμε ξεπερασει το πρόβλημα που ανέκυψε. Ελπίζω πολύ σύντομα.

sv8gke είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
sv8gke είπε...

Αφού ο ένας είναι σε δίλημμα και ο άλλος τρέχει κόντεστ..μην είσαι ΑΔΙΚΟΣ!

Γκιώνης είπε...

Μια ζωη αχρηστοι ρε. Μονο ξερουν να στελνουν απο δω τον Τακη τον αχρηστο να κανει τη γραμματέα. Ολες αυτες τις ημέρες δεν εδωσαν καμια μα καμια βοήθεια ΠΟΥΘΕΝΆ. Και ο Τακης προσπάθησε να κανει προβοκατσια για να χαλάσει τη σπουδαιοτητα της αναρτησης και να δυσφημισει τους γράφοντες σε αυτή. Κριμα.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Όχι όλους τους γράφοντες Γκιώνη...
Μόνο εσένα και αυτούς που βγαίνουν να κατηγορίσουν άσχετα άτομα...

Των υπόλοιπων την αξία, πέρα από τις διαφωνίες που έχω σε ορισμένα θέματα, την έχω αναγνωρίσει σε προηγούμενο ποστ μου...

Τάκης

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκιώνης είπε...

Διαβαζοντας το μπλογκ του αντι για QSL cards θες να του στειλεις κονιάκ.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Όπως στην τηλεόραση όπου στην πλειοψηφία τους τα τηλεοπτικά προγράμματα μας δείχνουν μπούρδες, μπούρδες, μπούρδες, έτσι και εδώ, στην πλειοψηφία των σχολίων, έχουμε σιχαθεί να διαβάζουμε σε κάθε ανάρτηση μπούρδες, μπούρδες, μπούρδες. Δεν μπορώ να σας καταλάβω… επειδή είστε 5, 10 άτομα που γράφεται σταθερά στο μπλόγκ πιστεύεται ότι είστε και οι μόνοι που τα διαβάζεται?? Κάθε φορά που προσπαθούμε να μάθουμε κάτι καινούριο, να βρούμε μια νέα πληροφορία, και ειδικά σε θέματα που μας αφορούν όλους, είμαστε αναγκασμένοι να τα ‘ξεθάψουμε’ ανάμεσα σε ένα σωρό χαζομάρες, βλακείες, και κυρίως εγωισμούς. Μα τόσο δύσκολο σας είναι να απαλλαγείτε από αυτές τις μικρότητες?

Γιάννης, Πέτρος, Μήτσος, Κώστας..…. και όλος αυτός ο κόσμος που διαβάζει χωρίς να σπαταλά τον χρόνο του γράφοντας μπούρδες, γιατί, χωρίς παρεξήγηση, είναι άλλο να έχετε λόγο που να αξίζει να γράψετε, και άλλο να είστε όλο λόγια…

Ανώνυμος είπε...

Είναι το χόμπυ των "Τάκηδων" να τρολάρουν εδώ. Μιας και τα δικά τους μπλογκάκια είναι κλειδωμένα, έρχονται εδώ να δείξουν την αφεντιά τους και ιδού το αποτέλεσμα.

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
2Μδης είπε...

Συζητήθηκε το θέμα και εκφράστηκαν μέσω βουλευτών της επιτροπής οι ενστάσεις του ραδιοερασιτεχνικού κόσμου. Ας ελπίσουμε ότι ο γραφειοκρατικός λαβύρινθος που θα ακολουθήσει δεν θα μας φέρει προ απροόπτου.(Πάλι!)

Είναι ευχάριστο ότι η κινητοποίηση -αν και έγινε την υστάτη ώρα- απέδωσε. Ας παραδειγματιστούμε ώστε στο μέλλον να είμαστε πιο οξυδερκείς σε τέτοιου είδους πληροφορίες και να μην τις προσπερνάμε.

Εγώ οφείλω να ευχαριστήσω και από εδώ τον άνθρωπο που μου έδωσε την πληροφορία, καθώς και όλους όσους κινητοποιήθηκαν για να την γνωστοποιήσουν... (ΚΑΙ τον Σταμάτη!)

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που εφτασε η πληρφορια σε σενα τη δημοσιοποιησες και τα πραγματα πηραν ενα δρομο. απο οτι βλεπω καποιοι εμειναν παγερα αδιαφοροι σαν να μη συνεβαινε τιποτα.....λες και ειναι απο αλλο πλανητη....

sv1jgw

μπραβο και παλι μπραβο.

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε ο Σταμάτης????

Ανώνυμος είπε...

Mail έστειλε! Το συνηθίζει τελευταία...

SV1GRN είπε...

Συγχαρητήρια για την έγκαιρη ανάρτηση. Έτσι κατάφεραν αρκετοί να αντιδράσουν εγκαίρως και ΄πως φαίνεται το πέτυχαν. Φυσικά ευχαριστούμε και τον κύριο που σε ειδοποίησε γιατί αλλιώς...
Όσο για αυτούς που είναι από άλλο πλανήτη μπορεί πραγματικά να είναι hihi
73

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε πολύ δημοκρατικές απόψεις έχεις!!! Γιατί δεν άφήνεις τις απόψεις να ακουστούν έστω κι αν διαφωνείς και εφαρμόζεις λογοκρίσία???Οι μισές απαντήσεις είναι σβησμένες απο τον διαχειριστή.
Sv1/ljc

Γκιώνης είπε...

Μη τον τσαντίσεις και κατεβάσει την ανάρτηση. Παλι καλά που περάσανε και αυτα που βλέπεις.


Γκιώνης

2Μδης είπε...

Sv1/ljc
Αν έρθει κάποιος και γράψει για την μάνα σου και τον πατέρα σου, θέλεις να τα αφήσω ή να τα σβήσω και να έρθει κάποιος βλάκας να πει ότι κάνω λογοκρισία;;