Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Οι εκλογές ήταν μουγκές...

Να βγαίνει στα καφενεία! 9 (18%)
Να ξέρει από "ραδιοερασιτεχνική διπλωματία" 5 (10%)
Να γκρινιάζει νυχθημερόν. 7 (14%)
Να έχει χρόνο να διαθέσει. 22 (44%)
Να τάχει καλά με ΟΛΟΥΣ! 4 (8%)
Να έχει ιδέες και άποψη για όλα. 4 (8%)
Να έχει προσφέρει εθελοντική εργασία. 21 (42%)
Κολλητός να είναι... 5 (10%)
Να κάνει DX! 11 (22%)
Να είναι υποχωρητικός. 1 (2%)
Να εκκλησιάζεται συχνά! 11 (22%)
Να έχει διοικητικές ικανότητες. 15 (30%)
Να παίζει κλαρίνο/φλάουτο/όμποε κλπ 11 (22%)

Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 49
Η ψηφοφορία έκλεισε

...Σημασία έχει ότι η δημοσκόπηση του ιστολογίου είχε ανταπόκριση στο αναγνωστικό κοινό! Αν σκεφτούμε ότι αντίστοιχες δημοσκοπήσεις που διαρκούν για μήνες, μαζεύουν όλες κι όλες 50 ψήφους, εδώ ψήφισαν 50 περίπου άτομα σε πέντε μόλις μέρες. Καλό αυτό, πάμε όμως να δούμε πως το πήραν οι υποψήφιοι…
Ο Ανδρέας- Νικόλαος (-Δημήτριος- Ιωάννης ντε λα Γκαρθία Σαμ-Αλ-Τάνος) SV1GFH, υποψήφιος για το ΔΣ δεν ερμήνευσε σωστά τα μηνύματα της δημοσκόπησης ... Ενώ ήταν αρκετοί οι ψηφίσαντες την γνώμη ότι είναι αναγκαίο προσόν η γνώση πνευστού οργάνου, αυτός έκανε γνωστό το ταλέντο του στα έγχορδα! Με τα πνευστά δεν τα πάει καλά γιατί -ως γνωστόν- μικρός παίζοντας είχε σφηνώσει μέσα σε μια τούμπα (που είχε αφήσει δίπλα του ένας της φιλαρμονικής του δήμου ο οποίος είχε πάει να πιει νερό αλλά στο δρόμο τον δάγκωσε μια μαϊμού που είχε φύγει από έναν ζωολογικό κήπο που περιόδευε για να μαζέψει χρήματα για την διάσωση της μπεκάτσας του χιονιού και της αμφίβιας αλεπούς των πάγων που –ως γνωστόν- κινδυνεύει από τότε που τα νερά πάγωσαν και αναγκαστικά περιφέρετε εκτός νερού άλλοτε πνίγοντας κοτόπουλα και άλλοτε πνίγοντας τον πόνο της στο κρασί!) Ο Ανδρέας – Νικόλαος κλπ γνωστοποίησε την γνώση του στον χειρισμό εγχόρδων και κυρίως την έφεση που έχει στον μπαγλαμά! Αυτό του έκοψε ψήφους, με αποτέλεσμα την μη εκλογή του, αφού δεν ερμήνευσε σωστά την δημοσκόπηση του παρόντος ιστολογίου.
Ένας άλλος υποψήφιος που όμως συνήγαγε σωστά συμπεράσματα για την προεκλογική του καμπάνια ήταν ο Σωτήρης SV1HER. Αντιλαμβανόμενος ότι υστερεί από τον προηγούμενο υποψήφιο τουλάχιστον κατά τρία ονόματα και ένα έγχορδο, αποφάσισε να κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα στο κλαρίνο! Επί μια εβδομάδα γύριζε από πανηγύρι σε ταβέρνα και από γλέντι σε χαρά. Η ικανότητα του στο κλαρίνο ανταμείφθηκε από το εκλογικό σώμα, αφού οι εκλογείς προσέρχονταν ενθουσιώδεις και ομαδικά να του τη ρίξουν (την ψήφο!)…
Ρεύμα είχαν και άλλοι υποψήφιοι που ερμήνευσαν σωστά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης. Εις εξ αυτών, ο Γιώργος SV1RP (γνωστός και ως Αρπέας!) που όπως αποδείχτηκε, το ρεύμα που έμπαζε η πόρτα ήταν αντίστοιχο με αυτό των ψηφοφόρων , με αποτέλεσμα να κρυώσει ο σκύλος του και να αναγκαστεί να τον ντύσει με πουλόβερ! Στην φωτογραφία παραπλεύρως διακρίνουμε την ομοιότητα του σπινθηροβόλου βλέμματος αφεντικού και σκύλου κατά την ανάρρωση του τελευταίου… Η προσπάθεια του εν λόγω υποψηφίου ωστόσο να μάθει άρπα ώστε να δικαιολογήσει το προσωνύμιο του απέστει άκαρπος...

Είναι αλήθεια ότι η εν λόγω δημοσκόπηση δημιούργησε και μια σύγχυση μεταξύ των υποψηφίων, αφού δεν ερμήνευσαν όλοι με την ίδια επιτυχία την γνώμη των αναγνωστών.
Έτσι κάποιοι αξιολογώντας την θέση –ολίγων ευτυχώς- συναδέλφων ότι προσόν είναι και ο συχνός εκκλησιασμός, προσπάθησαν να υποδυθούν τον ρόλο του θεοσεβή, τινές ψάλλοντας και σταυροκοπούμενοι επί τη εμφανίσει υπόπτου για θρησκοληψία συναδέλφου, έτεροι δε, εκφράζοντες τη γνώμη ότι πρέπει να καθιερωθεί πρωϊνή προσευχή στον επαναλήπτη και αρτοκλασία κατά τας Κυριακάς! Υπήρξε και συνάδελφος ο οποίος έτρεξε σε παρακείμενο ναό για να πάρει την ευχή του ιερέως, πλην όμως βρήκε μόνο τον νεωκόρο, και γύρισε στα γραφεία συνοδεία συναδέλφου πρώην ναυτικού ο οποίος και του την έριξε ευχαρίστως (την ψήφον) ίνα πληρωθεί το ρηθέν: «άλλο η ευχή του ναύτη κι άλλο του καντηλανάφτη!»

Πέρα από τα παραπάνω κάποιοι υποψήφιοι παρεξήγησαν ή υποτίμησαν την δημοσκόπηση άλλοι δε, έβγαλαν λάθος συμπεράσματα. Έτσι εθεάθησαν υποψήφιοι φορώντας ράσα, κάποιος στολή λοκατζή, ενώ ένας –πιθανόν δεν είχε σχέση ήταν περαστικός- στολή γορίλα!!

Αυτά λέει το καυτό εκλογικό ρεπορτάζ, αύριο η ορκομωσία των μελών του νέου Δ.Σ. ενώπιον του Αρχιεπισκόπου!
Σιδεροκέφαλοι!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλή δύναμη σε παλιούς και καινούριους στο ΔΣ, καλή επιτυχία στο έργο τους.

Andreas είπε...

Για άλλη μια φορά "βρήκες" την κρυφή πλευρά των πραγμάτων.. βέβαια αυτό που με τρομάζει είναι πως είχες το κείμενο έτοιμο από την παρασκευή .

Ντιντινιτνάν (δηλαδή: Στα άρματα, στα άρματα, εμπρός στον αγώνα.....)

2Μδης είπε...

Είναι αλήθεια ότι με "αναγκάσατε" να κάνω αρκετές αλλαγές έτσι όπως τα καταφέρατε...

SV1GRN είπε...

Καλή δύναμη στο νέο ΔΣ και καλή συνεργασία τους εύχομαι.
Οι υπόλοιποι χρειάζεται να στηρίξουμε της προσπάθειες τους.
Δυστυχώς κάποιοι δεν πρόσεξαν το γκάλοπ σου Γιάννη, π.χ. γνωρίζω κάποιον μουσικά ατάλαντο που το μόνο μουσικό όργανο που γνωρίζει να παίζει είναι το στερεοφωνικό. Ας πρόσεχε!

2Μδης είπε...

Αλλη φορά θα τους κάνω επισήμανση με τα αποτελέσματα παρόμοιων δημοσκοπήσεων εγκαίρως για να λαμβάνουν γνώση.

Και εγώ με την σειρά μου εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ και καλή συνεργασία. (Αν και δεν σου κρύβω ότι την συνεργασία την θεωρώ εγγυημένη αν κρίνω από κανα δυο συναδέλφους που συμμετέχουν!!!!)

Όσο για την στήριξη από όλους μας μάλλον δεν θα χρειαστεί νομίζω. ΟΛΟΙ τους είχαν ιδιαίτερη κινητικότητα μέχρι την Κυριακή και θα συνεχίσουν έτσι οπότε τι να μείνει για τους απέξω;;

Εγώ περιμένω να δω πρώτα πρώτα ΟΛΟΥΣ τους "διψήφιους" να δουλεύουν αφού αυτούς στήριξε το σώμα και κατόπιν και τους υπόλοιπους...

SV1GRN είπε...

Ακόμη και να ήθελα δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω με τα γραφόμενα σου.
73

Ανώνυμος είπε...

--αύριο η ορκομωσία των μελών του νέου Δ.Σ. ενώπιον του Αρχιεπισκόπου!--

o αρχιεπίσκοπος το ξέρει;;

Ανώνυμος είπε...

Ναι το ξέρω!

Ιερώνυμος

2Μδης είπε...

Μια εβδομάδα τώρα και έχουμε πήξει στα σκουπίδια στην Αθήνα... Και η ανεργία πήρε τα επάνω της, τα νέα τέλη ήρθανε φωτιά και από το νέο έτος θα μας ταράξουν στους φόρους.

Τελικά το νέο Δ.Σ. κοιμάτε όρθιο!

Andreas είπε...

και από το νέο έτος θα μας ταράξουν στους φόρους.

στους Εφόρους των επιτροπών, γιάννη στους Εφόρους.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους ΝΕΟΥΣ του ΔΣ της ΕΕΡ ετσι πρέπει ωστε να προσφέρουν τα μέγιστα στο χόμπυ. Θα πρέπει να στηρίξουμε ειδικά και τον ΝΕΟ Πρόεδρο του ΔΣ ο οποίος με νέες ιδέες και φρέσκο και ξεκούραστο "νού" θα ωθήσει την ΕΕΡ σε νέους τομείς και ενέργειες. Μπράβο και πάλι πάντα όταν γίνονται αλλαγές με νέα και "φρέσκα" πρόσωπα ΜΟΝΟ για καλό ειναι.