Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ραδιοερασιτεχνικός Καζαμίας 2010

Λίγες ώρες πριν το 2010, τα άστρα και τα αστροπελέκια μίλησαν! Έγκυρες προβλέψεις από τον γνωστό ινδιάνο Καθιστό Μουλάρι Που Τρώει Κίτρινα Αχλάδια Στη Κοιλάδα Των Στεναγμών Και Τρέχει Σφυρίζοντας -συνεργάτη του ιστολογίου- που για μια ακόμα φορά διαβάζει και αποκαλύπτει το ραδιοερασιτεχνικό μέλλον. Όσοι είσαστε κακοδιάθετοι ΠΙΣΩ! Μην προχωρήστε στην ανάγνωση των προβλέψεων. Φτιάξτε τη διάθεση σας πατώντας εδώ.
Για τους υπόλοιπους ιδού οι προβλέψεις:

Ιανουάριος
+
Γνωστός συνάδελφος (τον οποίο γνωρίζω σαράντα χρόνια) αυτές τις μέρες ενημερώνει παιδιά συναδέλφων ραδιοερασιτεχνών ότι, Αϊ Βασίλης δεν υπάρχει! Τους εξηγεί με λεπτομέρειες ότι το στολισμένο δένδρο είναι έθιμο των βορειοευρωπαίων και τους χαρίζει σε dvd το «Ο Αϊ Βασίλης είναι λέρα»!! Στη συνέχεια βασανίζει τα ανήλικα θύματα, βεβαιώνοντας τα ότι οι γονείς τους τρώνε τάρανδους, κουνέλια, ελάφια και το γνωστό αρνάκι άσπρο και παχύ… Τα βασανιστήρια συνεχίζονται με την τηλεόραση που επαναλαμβάνει για ακόμα μία χρονιά, που ακριβώς είπε τα κάλαντα, ο σύλλογος βρακοφόρων Κρήτης!
+Η κυβέρνηση ανακοινώνει φορολόγηση των κατευθυντικών κεραιών!
+Από το κατώι της σύνταξης γνωστού διαδικτυακού ραδιοερασιτεχνικού περιοδικού ακούγονται περίεργα μουγκρητά...

Φεβρουάριος
+Γίνεται χοροεσπερίδα γνωστού συλλόγου ραδιοερασιτεχνών, σε γκλάμουρους κέντρο της εθνικής οδού. Οι παριστάμενοι διασκεδάζουν μετρώντας πόσα ζεύγη αρακά υπάρχουν δίπλα στην κατεψυγμένη μπριζόλα, ενώ τρώνε γρήγορα-γρήγορα το νερόβραστο ρύζι που -ως γνωστόν- έχει ακριβύνει και θεωρείται σπάνιο έδεσμα. Στη συνέχεια οι απαιτητικοί γκουρμέ κάνουν παπάρα με το βραστό καρότο, το μπρόκολο και τις πατάτες φούρνου ενώ η βραδιά κλείνει με τις «νταλίκες», την διαχρονική επιτυχία του Γιώργου Σαλαμπάση…
Οι προσκλήσεις είχαν σταλεί εγκαίρως στους συναδέλφους, εικόνιζαν τον Τσε Γκεβάρα με φωτοστέφανο. Με το δεξί του χέρι προσπαθούσε να κάνει άσεμνη χειρονομία, ενώ στο αριστερό κρατούσε ανοιχτό βιβλίο με κάποιο δυσνόητο μήνυμα: «Ακολουθήστε τον Αλέξη που είναι το φως της ζωής…;» Κάτι τέτοιο… τον Τσίπρα θα εννοούσαν...
Στην χοροεσπερίδα ανακοινώνεται και η συνεργασία του συλλόγου με ταξιτζήδες της συμπρωτεύουσας, σε μια προσπάθεια να προστατευτούν οι τελευταίοι από τον σίριαλ κίλερ που απειλεί την ύπαρξη τους εδώ και ένα μήνα. Σε κάθε ταξί θα επιβαίνει πλέον και ένας επίλεκτος ραδιοερασιτέχνης –μέλος του συλλόγου- ώστε να δοθεί καίριο πλήγμα στην εγκληματικότητα! Παράλληλα το μέτρο θα επεκταθεί σε όλα τα επαγγελματικά οχήματα και όπου δεν υπάρχει διαθέσιμος ραδιοερασιτέχνης θα δίνεται άδεια στον οδηγό! Το μέτρο της παροχής ραδιοερασιτεχνικών αδειών σε οδηγούς είχε εφαρμοστεί πιλοτικά τα τελευταία χρόνια και είχε τεράστια επιτυχία (στα ταμεία εμπόρων, περιοδικών, συλλόγων…)
+Το υπουργείο οικονομικών διευκρινίζει ότι η φορολόγηση των κεραιών θα είναι ανά κατευθυντήρα!
+Από το κατώι της σύνταξης γνωστού διαδικτυακού ραδιοερασιτεχνικού περιοδικού ακούγονται περίεργα γρυλίσματα.

Μάρτιος
+Λήγει η ψηφοφορία με την οποία ανακηρύχτηκε ως «Ραδιοερασιτεχνικό Γεγονός της Χρονιάς» για το 2009, η βάφτιση του Γερμανού συναδέλφου στο Άγιο όρος! Έχουν προηγηθεί και άλλες βαφτίσεις συναδέλφων (αυτό είναι το βαθύτερο νόημα του ραδιοερασιτεχνισμού), ήδη παίρνουν σειρά για τον επόμενο χρόνο δυο αμερικάνοι πεζοναύτες…
Ως γνωστόν ο νεοφώτιστος συνάδελφος έγινε ορθόδοξος (ήταν regular χριστιανός τώρα έγινε super!) με μια σεμνή τελετή σε κλειστό μοναχικό κύκλο, που διατυμπανίστηκε σεμνά με κάθε έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο σε όλο τον κόσμο! Κατά την τελετή οι μοναχοί μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα έριξαν τον ραδιοερασιτέχνη συνάδελφο στη θάλασσα και του πίεζαν το κεφάλι μέσα στο νερό με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια. Στη συνέχεια τον βιντεοσκοπούσαν και τον φωτογράφιζαν, ενώ κατά την έξοδο του από το νερό, του είχαν κρύψει τα ρούχα για να αστειευτούν μαζί του! Ως γνωστόν οι μοναχοί του αγίου όρους είναι μεγάλοι χωρατατζήδες!!!
Αφού μοίρασαν τις μπομπονιέρες (οι οποίες ήταν πολύ χαριτωμένες σε γαλάζια απόχρωση με έναν λούτρινο καλόγερο στη μέση) και γέλασαν με την καρδιά τους είπαν να κάνουν και ένα radio-event προς τιμή του νεοφώτιστου. Τελευταία στιγμή όμως θυμήθηκαν ότι στο Άγιο όρος απαγορεύονται οι ραδιοερασιτεχνικές εκπομπές, γιατί θυμώνει ο Πανάγαθος και μπορεί να ρίξει φωτιά να τους κάψει (μεγάλη η χάρη Του!), να τους γδάρει ζωντανούς (άγιο το όνομα Του!), να τους ρίξει πανώλη (δόξα συ Κύριε!), ή να στείλει τον καλό άγγελο με μια σπάθα και να τους κόψει φέτες-φέτες σαν γαλέο! (ευρηματικός ο Πανάγαθος!) Έτσι ανέβαλαν τους ξέφρενους εορτασμούς και αφού έφαγαν στην τράπεζα διασκέδασαν παίζοντας κρεμάλα, παντομίμα και «πρόσωπα-ζώα-πράγματα»…
Η πληροφορία ότι η βάπτιση είναι ο μοναδικός τρόπος για να πάρετε κάρτα από το Άγιο Όρος, αποδίδεται σε πολύ κακές γλώσσες…
+Φορολογούνται οι ρότορες! Με μια φιλολαϊκή κίνηση εξαιρούνται οι ρότορες που μπαίνουν σε κάθετες κεραίες!
+Από το κατώι της σύνταξης γνωστού διαδικτυακού ραδιοερασιτεχνικού περιοδικού ακούγονται περίεργες κραυγές.

Απρίλιος
+Συντάκτης, που ήταν δεμένος και φιμωμένος στο κατώι της σύνταξης γνωστού διαδικτυακού ραδιοερασιτεχνικού περιοδικού, καταφέρνει να λυθεί! Γράφει πλέον όλο το περιοδικό μόνος του. Πρώτο θέμα τα Ίμια, δεύτερο η απόβαση του Αττίλα, τρίτο η αναδημοσίευση των ψαλμών του οσίου Εφραίμ. Τρέμετε αντίχριστοι! Τώρα θα δείτε τι εστί ραδιοερασιτεχνισμός!
Καλούνται στα όπλα τα τριψήφια κολσάϊν από Τσάρλι, Μπράβο, Γκόλφ, και όλα τα /Α, ενώ αυξάνεται σε όλους η διαδικτυακή θητεία στα σύνορα κατά τρείς μήνες!
+Φήμες για γενική επιστράτευση.
+Φορολογείται η ανάγνωση ραδιοερασιτεχνικών σελίδων στο διαδίκτυο. Μειώνονται οι αμυντικές δαπάνες ένεκα της ραδιοερασιτεχνικής δραστηριότητας. (Τι να τα κάνεις τα F16 άμα έχεις ραδιοερασιτέχνες?)

Μάιος
+Ανακοινώνεται ότι αλλάζει η διάρκεια του Aegean. Μέχρι τώρα διαρκούσε σαράντα οκτώ ώρες, ώστε να μπορούν να πάρουν μέρος την Κυριακή όσοι δεν μπορούσαν το Σάββατο και αντίστροφα. Η νέα διάρκεια του διαγωνισμού είναι τρίμηνη! Από αρχές Ιουνίου έως τέλος Αυγούστου. Η σκέψη είναι να μπορούν να πάρουν μέρος οι αδειούχοι του Ιουνίου, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οι αδειούχοι του Ιουλίου, τον Ιούνιο και τον Αύγουστο και οι αδειούχοι του Αυγούστου τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Στα πάρκιν των πολυκατοικιών εκτυλίσσονται συγκινητικές στιγμές όταν συνάδελφοι ξεκινούν για το βουνό και αποχωρίζονται τις οικογένειες τους για το επόμενο τρίμηνο. Οι διοργανωτές παραμένουν στα σπίτια τους και συλλογίζονται ότι, άνετα μπορεί να μεγαλώσει η διάρκεια του κόντεστ…
Με την ίδια ανακοίνωση τίθεται σε δημόσιο διάλογο η πρόθεση να επεκταθεί ο διαγωνισμός στα βραχέα, στο γίγα, στους 2,4 και στους 24γίγα. Αντικειμενικός στόχος όλοι οι συμμετέχοντες να είναι νικητές! Ένας σε κάθε μπάντα... Η πρόταση να γίνει το κόντεστ διετές, για να μην το χάνουν όσοι στρατεύονται και όσοι λείπουν στο εξωτερικό, απορρίφθηκε.

+Φορολογούνται τα κόντεστ.

Ιούνιος
+Με την παρέλευση ενός έτους, το παρών ιστολόγιο με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, ρίχνει φως σε μια μυστήρια υπόθεση του περασμένου χάμφεστ κατά το 2009:


«Το συμβάν έγινε τον Μάιο όταν ο τότε υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης είπε να ταράξει τα νερά των ραδιοερασιτεχνών με μια απροσδόκητη επίσκεψη στο χάμφεστ της ΕΕΡ. Χωρίς συνοδεία και χωρίς να ενημερώσει κανέναν! Ωστόσο, η επίσκεψη του πέρασε απαρατήρητη, ο υπουργός περιφερόταν για ώρα μέσα στο πλήθος χωρίς κανείς να τον αναγνωρίσει! Αντίθετα μερικοί συνάδελφοι τον προσφωνούσαν «Σωτήρη», κάποιοι τον βάραγαν φιλικά στην πλάτη, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι τον αγγάρεψαν να μεταφέρει και κάτι κούτες με πράγματα… Ιδιαίτερα προβληματισμένος προσπάθησε να φύγει αργά το μεσημέρι της Κυριακής όταν κάποιος από το ΔΣ του φώναξε: «…Σωτηράκη πας να το σκάσεις;; Έλα εδώ που πρέπει να ξεστήσουμε…» και τον ανέβασαν σε μια σκάλα να κατεβάσει κάτι αφίσες!
«Είναι τρελοί αυτοί οι ραδιοερασιτέχνες!» είπε σε παράγοντες του υπουργείου όταν τους διηγήθηκε το συμβάν.
Στην πρώτη φωτογραφία είναι ο εν λόγω (τέως) υπουργός, ενώ στην δεύτερη ο ταμίας της ΕΕΡ ο οποίος δήλωσε άγνοια για το γεγονός»
Περίεργο...
+Φορολογούνται τα χάμφεστ.

Ιούλιος
+Γίνεται η expedition SY8VHF στους Οθωνούς. Παρά τον εξοπλισμό και την θέληση της ομάδας τα πράγματα δεν πάνε καλά: Κατάρες, βουντού και απευχές, φέρνουν αποτέλεσμα. Διάδοση στο μηδέν. Η μόνη ραδιοερασιτεχνική διέξοδος είναι ένα λινκ του πανελλαδικού στην Κέρκυρα. Από το να βγουν στους επαναλήπτες, ο BJY και ο CYM αποδέχονται πρόταση του Μιχάλη GKE να τους κάνει ταχύρυθμα μαθήματα αγιογραφίας! Και οι δύο αποδεικνύονται εξαιρετικά επιδεκτικοί: μέσα σε μια ώρα ο BJY αγιογραφεί ένα δράκο πάνω σε λευκό άλογο να κυνηγά τον Αγιώργη!
+Φορολογούνται οι expeditions και οι δράκοι.

Αύγουστος
+H φορολόγηση των κατευθυντικών κεραιών ανά κατευθυντήρα, ευνοεί τις κατασκευές με πολλούς ανακλαστήρες. Άπελπις (το αντίθετο του φέρελπις) κατασκευαστής συνάδελφος αξιοποιεί μια κεραία με δύο ανακλαστήρες σε σειρά, που είχε φτιάξει για κόντεστ της περασμένης χρονιάς στα έξι μέτρα, με την οποία είχε κάνει κοντά δέκα επαφές!!! Απίστευτο!
Αποφασίζει πλέον να φτιάξει και μια κεραία με τρία μπουμ εκμεταλλευόμενος το κενό του φορολογικού νόμου…
+Φορολογούνται οι αποτυχημένες ραδιοερασιτεχνικές κατασκευές που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Σεπτέμβριος
+Επιστρέφουν από τα βουνά οι συμμετέχοντες του Aegean. Άπλυτοι, πεινασμένοι, με μακριές γενειάδες! Συλλαμβάνονται όλοι ως ύποπτοι και οδηγούνται για εξακρίβωση στοιχείων. Πολλοί τους κατήγγειλαν ως ταλιμπάν, ύποπτους τρομοκρατικών ενεργειών, ενώ η Αλκάϊντα με μήνυμα του Μουλά Ομάρ συγχαίρει τους Έλληνες ραδιοερασιτέχνες!


+Φορολογούνται τα ραδιοερασιτεχνικά μούσια.

Οκτώβριος
+Νέα παρουσία ραδιοερασιτεχνών σε γνωστή ουφολογική εκπομπή που πραγματεύεται θέματα με εξωγήινους (με εσωγήινους, με φαντάσματα, βρυκόλακες, χαρτορίχτρες, αγίους, οσίους...) Είναι δεύτερη φορά:
Κατά την περασμένη χρονιά –ως γνωστόν- ο ραδιοερασιτεχνισμός είχε πάρει μια εξέχουσα θέση στο πάνθεον της μικρής οθόνης. Ο Κώστας Χαρδαγέλας με μια από τις γνωστές εκπομπές του που αποτελούν γροθιά στο στομάχι της ενημέρωσης –και μπουνιά στα μούτρα των τηλεθεατών- είχε θέσει σε νέες βάσεις τα ραδιοερασιτεχνικά δρώμενα:
Οι ραδιοερασιτέχνες δεν πραγματεύονται μόνο τηλεπικοινωνιακά θέματα αλλά, φωτογραφίζουν UFO, μαγνητοφωνούν εκπομπές από το υπερπέραν, προβληματίζονται με μπαταρίες που φορτίζουν μόνες τους!!!
Σε μια τιτάνια προσπάθεια η γνωστή εκπομπή είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, παρουσιάζοντας ραδιοερασιτέχνες, ηλεκτρονικούς και ορειβάτες, οι οποίοι περιγράφανε την τρομακτική εμπειρία τους: Στις πλαγιές του Ολύμπου βίωσαν τον απόλυτο τρόμο όταν παρατήρησαν σε βίντεο (με χρήση αργής κίνησης και ζουμ επί εξήντα) κάτι απόκοσμες μικροσκοπικές κουκίδες να κινούνται στον ουρανό! Το παζλ της φρίκης συμπληρώθηκε με μια μπαταρία 12βολτη που έδειχνε 70 βολτ σε ένα πολύμετρο, ενώ σε κάποιο άλλο η βελόνα τερμάτιζε! (Μάλλον το είχανε βάλει στα μιλιαμπέρ!!)
Αναφέρθηκαν και περιπτώσεις που ραδιοερασιτεχνικοί αναμεταδότες είχαν παρεμβολές –προφανώς από εξωγήινους- ενώ σε ακραίες περιπτώσεις άκουγαν ανατριχιασμένοι τον αναμεταδότη να ανοίγει χωρίς καμία διαμόρφωση. Ως γνωστόν, οι εξωγήινοι μιλάνε έξω από το δικό μας ακουστικό φάσμα, γιαυτό δεν πέρναγε διαμόρφωση! Τι φρίκη!!!
+Φορολογούνται με συντελεστή 20% οι ραδιοερασιτέχνες που έχουν δει ούφο και με 30% όσοι δεν έχουν δει ούφο! Απαλλάσσονται όσοι έχουν δει τον ΒΚΤ!


Νοέμβριος
+Τελειώνει ο φωτογραφικός διαγωνισμός της ΕΕΡ. Στις πρώτες θέσεις τερματίζουν εξαιρετικά πρωτότυπες φωτογραφίες: Μία ασπρόμαυρη που δείχνει τους πρωτεργάτες του ραδιοερασιτεχνισμού στη χώρα, μία που δείχνει το σταντ της Ένωσης στο Friedrichafen και μια γενική άποψη του χάμφεστ! Τι φαντασία!!!
+Προγραμματίζεται το 2ο VHF QSO πάρτι το οποίο τελικά δεν γίνεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι συμμετέχοντες στήνουν ανά περιοχή ξέφρενα πάρτι σε όλες τις μπάντες τα οποία παρεμβάλλονται από τα όργια που κάνουν οι εκτός μπάντας! Επεμβαίνει η ΕΕΤΤ. (Να δεις που θα βγεί αληθινό!)
+Φορολογούνται οι φωτογραφικές μηχανές και τα πάρτι…

Δεκέμβριος
+Οι φόροι αναγκάζουν τους ραδιοερασιτέχνες (τουλάχιστον) να αγανακτήσουν. Επιστρατεύουν ένα καλά κρυμμένο όπλο τους: Τον γνωστό-άγνωστο επιστολογράφο που είχε τρομοκρατήσει την προηγούμενη κυβέρνηση πέρυσι. Ως γνωστόν, το παρών ιστολόγιο είχε επισημάνει πολύ νωρίς το «χαλαρό» ύφος τής επιστολής. Η τότε κυβέρνηση όμως την πήρε στα σοβαρά προχώρησε σε πρόωρες εκλογές όπου έπαθε συντριβή, αφού δεν είχε υποχωρήσει στις ραδιοερασιτεχνικές διεκδικήσεις.
Με νέα επιστολή ο γνωστός άγνωστος επιστολογράφος, τρομοκρατεί τον νέο πρωθυπουργό ο οποίος υπόσχεται ότι θα μοριοδοτούνται στο εξής για απόκτηση άδειας, οι επαγγελματίες οδηγοί -ξέρεις τι είναι νάσαι τόσες ώρες πάνω στο τιμόνι;;- οι κυνηγοί, οι ψαράδες, οι μοναχοί και όσοι χρειάζονται τέλος πάντων έναν φτηνό τρόπο επικοινωνίας…
+Ευτυχώς δεν φορολογούνται τα ραδιοερασιτεχνικά μπλόγκ!

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, είχες δεν είχες, πάλι μας έκανες να λιώσουμε στο γέλιο! Υπόπτως όμως, δεν σχολιάζεις θετικά την συνδρομή του αγίου πνεύματος στις ελληνορθόδοξες DXpedition!

73, Τάσος, 8ΥΜ

2Μδης είπε...

Νext time, που λένε και στο χωριό μου, Τάσο.
Καλή χρονιά.

Marios-SV1EDG είπε...

Χρόνια Πολλά και καλά Γίαννη !Ευχές σε όλους για ένα γεμάτο με υγεία 2010!Οσο για τον Καζαμία...ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο καζαμιας τα σπαει... και μαλλον οπως και ο περυσινος θα επαληθευτει σε πολλα!!
Καλη χρονια σε ολους
SW1jgw

takis perreas είπε...

Κατά ασφαλείς προβλέψεις του αποτυχημένου μάγου Ρώτα-Τον-Μπάρμπα-Μου-Τον-Ψεύτη, δεν θα φορολογηθούν τα στραγάλια εεχμ! τα db ήθελα να πω (ευτυχώς γιατί έχω δύο κιλά για τις δύσκολες μέρες)!

Δεν θα φορολογηθούν οι κατευθυνόμενες με ανύψωση άνω των 15μοιρών διότι οι κατευθυντήρες σε αυτή την την περίπτωση θεωρούνται σκαλιέρα στον ουρανό!
Stairway to Heaven που λένε και στα ΝεοΕλληνικά!!!

Θα διατηρηθεί το αφορολόγητο των 5Watt στις Ρ/Ε συχνότητες και των 50KWatt στις παράνομες!

Και τέλος, στα κέρατα του ταράνδου είδε ο μάγος να διαγράφεται με Ρουνική γραφή η πρόθεση της κυβέρνησης να φορολογήσει τις QSL κάρτες για επαφές άνω των 5χλμ!!!

Παρ' όλα αυτά και ταύτα
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ και ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟ 2010

sv8gke είπε...

Και είχα ανησυχήσει ρε Γιάννη για το καθιστό μουλάρι,είχε να φανεί ένα χρόνο και είπα μην το έφαγαν οι πολλοί στεναγμοί σε εκείνη την αμαρτωλή κοιλάδα που τινάζουν τις αχλαδιές!
Κατά τα άλλα ο καζαμίας είναι όλα τα λεφτά με εξαίρεση τον Μάρτιο που δεν τον διάβασα καθόλου(έχετε να φάτε λιβάνισμα εσύ και ο άλλος στους Οθωνούς που δεν το έχετε φανταστεί!!!)
Δημήτρη jgw εύχομαι να μην επαληθευτεί ο φετινός καζαμίας,για φαντάσου 91 ημέρες κόντεστ,δλδ 2184 ώρες,δλδ 131040 λεπτά,δλδ 7862400 δευτερόλεπτα......μπρρρρρρρρ απα πα πα πα μην το σκέφτομαι!
Καλή χρονιά σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Μάρτης-γδάρτης.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

SV1GRN είπε...

Ολόψυχα χρόνια πολλά με υγεία σε όλους σας και στις οικογένειες σας.
Και δυνατά dx!
73

The road less pedaled είπε...

"Ο δράκος καβάλα στο λευκό άλογο να κυνηγά τον Αη Γιώργη"..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!

SV1EML είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ.
(ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΣΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ???)
χαχαχα
73

Ανώνυμος είπε...

Δεν πληρώνει. Το υπ. οικονομικών δεν μπορεσε να μεταφράσει την ταρανδοδύναμη σε ιπποδύναμη. Ζητήθηκε συνδρομή των Βρυξελλών.

Ανώνυμος είπε...

όπως πάντα ο καζαμίας ειναι άπαιχτος. χρόνια πολλά σε όλους και εύχομαι το 2010 να ειναι καλύτερο...(λέμε τώρα!!!)
sw1lhp

sv8gke είπε...

Δυστυχώς ο Καζαμίδης(εκ του 2μδης) δεν προέβλεψε το σημαντικό γεγονός του Ιανουαρίου!!!!!
Σταμάτη τα'μαθες τα νέα;;;;;;;;

SV1EML είπε...

ΑΣΤΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ.ΤΥΦΛΑ ΝΑ'ΧΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΛΗΝΟΣ
χαχαχαχα

SV1EML είπε...

ΜΙΧΑΛΗ ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ!(ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ).ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
http://www.yt1ad.info/t31/operators.html

sv8gke είπε...

Σταμάτη με εκπλήσεις!!!!Εσύ έχεις μεγαλύτερο δίκτυο πληροφοριών(ρουφιάνων δλδ) και από εμένα!!!

2Μδης είπε...

Έχω βρει λύση για την συνάδελφο, αλλά δεν χώρεσε στον καζαμία...
Θα γίνει σπέσιαλ είδηση.

Γύρισα!
Καλή χρονιά.
Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία, καλές επαφές και του χρόνου να είμαστε όλοι πλουσιότεροι σε επαφές και ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες.
Αυτό τουλάχιστον αν θέλουμε μπορούμε να το καταφέρουμε...

SV1EML είπε...

ΓΥΡΙΣΕΣ?ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΙΩΑΝΝΗ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ).ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ!!!

sv8gke είπε...

7 Ἰανουαρίου

Ἡ Σύναξη τοῦ Ἁγίου ΙΩΑΝΝΟΥ Προδρόμου, Ἰουλιανοῦ ἐξ Αἰγίνης, Σὲντ Ἐπισκόπου Σκωτίας, Θεοδώρου Πρίγκιπα, Ἀθανασίου ἐξ Ἀτταλείας


Του Αγίου Ιουλιανού αύριο,έχουμε κανέναν να του πούμε χρόνια πολλά;Κανένα Θανάση,Θόδωρο........;;;

The road less pedaled είπε...

Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ Μιχαήλ μόλις ενημερώθηκα από τον άλλο αδελφό SV3AQR ότι γιορτάζουν οι Γιάννηδες (απειλούσε να μου κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα γιατί δεν ήξερα την γιορτή του !)
Συνεπώς σήμερα είναι του Αγίου Διομήδη !

sv8gke είπε...

Ναι ρε εχεις δίκιο,δεν το σκέφτηκα.......χρόνια πολλά Γιάννη-sv3aqr.

The road less pedaled είπε...

2μδη χρόνια πολλά, να χαίρεσαι την γιορτή σου, το όνομά σου και σου εύχομαι να τιμήσεις τον Άγιο Ιωάννη αύριο (να ανάψεις μια λαμπάδα ίσα με το μπόϊ σου και βάλε!)
Τώρα ο GKE δεν καταλαβαίνω γιατί στέλνει ευχές επιλεκτικά - εγώ δεν το εκτιμώ αυτό προσωπικά, το θεωρώ αγένεια.

sv8gke είπε...

Συνεπώς σήμερα είναι του Αγίου Διομήδη !


Αχ αχ αμόρφωτη ξανθιά,απο γεωγραφία δεν ξέρεις τίποτα βλέπω.
Σου παραθέτω απόσπασμα από το
www.synaxarion.gr για να δείς ότι στις 16 Αυγούστου εορτάζουν οι.........
Διομήδους, Χαιρήμων Οσίου, Αλκιβιάδη, των Αγίων 33 Μαρτύρων εκ Παλαιστίνης, Ανάμνηση εισόδου Αγίου Μανδηλίου του Κυρίου....και πολοί άλλοι Άγιοι!!!

The road less pedaled είπε...

Μιχάλη με αποστόμωσες..

Σου ζητώ συγγνώμη και πέρνω πίσω τα περί αγένειας !

16 Αυγούστου, του Αγίου Διομήδη !

sv8gke είπε...

Και τώρα που αποκαταστάθηκε η τάξη Γιάννη-sv1bjy-2μδη ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!

2Μδης είπε...

Εγώ πάντως έχω ακόμα την απορία:
Σήμερα γιορτάζουν οι σερβιτόροι;;

sv8gke είπε...

Όχι η Σαλώμη και η Ηρωδιάδα δεν είναι Αγίες για να γιορτάσουν και κατ'επέκταση ούτε και οι σερβιτόροι!

2Μδης είπε...

Δεν ξέρω ποιος με σαμποτάρει έτσι...

...ένα μήνα κοντά με έχουν ζαλίσει με την dsl τους...

...γ@μΟΤΕ #@$^ που τους πέταγε!!!!!

γκρρρ!

sv8gke είπε...

Μα και 'συ ήταν ανάγκη να (ΜΗΝ) βάλεις κόνεξ;;;
Αφού στο λέει και ο πανάγαθος στη διαφήμιση!!!

2Μδης είπε...

Αυτός που κάθεται σαν κατσαρίδα στο ταβάνι;

The one with no shadow είπε...

ξέρεις τι δεν μάθαμε?

Τελικά οι λογαριθμικές φορολογουνται σαν έχοντες πολλους ανακλαστήρες ή σαν έχοντες πολλους κατευθυντήρες?!?

HIHI!!!

καλό.

2Μδης είπε...

Απαλλάσσονται! Είναι στην κατηγορία με τα δύο μπουμ…

Ανώνυμος είπε...

Μάρτιος και βγαινει αλήθεια ο καζαμίας. Μας έχουν ταράξει στους φόρους ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!