Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μεγάλος "κατασκευαστής"!

Επειδή τελευταία κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάτι «κατασκευές» συναδέλφων με γλυκανάλατα σχόλια του τύπου «…πόσο κουράστηκες για να το φτιάξεις!!...», «…σε παίδεψε στο συντονισμό; Για πες! Για πες!...»… Και επειδή φωτογραφίες τέτοιων «κατασκευών» δημοσιεύονται μισές για να μην φαίνεται η μάρκα τους… Και επειδή κάποιοι «κατασκευαστές» καπηλεύονται κατασκευές συναδέλφων, δεν γράφουν τίποτα για τον πραγματικό κατασκευαστή και εξαπατούν αφήνοντας παραπλανητικά σχόλια…

Και επειδή μας περνάνε για ηλίθιους καλύπτοντας το διακριτικό του πραγματικού κατασκευαστή με το δικό τους (ΝΤΡΟΠΗ! Δεν υπάρχει άλλη λέξη.)



Και επειδή κάποιοι μέσα στην ασχετοσύνη τους έσπευσαν να σχολιάσουν...




Η μισή φωτογραφία που δημοσιεύει ο Έλληνας «κατασκευαστής»





Η φωτογραφία ολόκληρης της κατασκευής από το σταθμό του εν λόγω "κατασκευαστή". Φαίνεται και η μάρκα της!

Πραγματικός κατασκευαστής είναι ο I2SG. Ραδιοερασιτέχνης με πλήθος κατασκευών! Το διακριτικό του είναι τυπωμένο και στην πλακέτα ακριβώς κάτω από εκεί που γράφει GGW!!! Η κατασκευή είχε αγοραστεί σε χάμφεστ προ αμνημονεύτων ετών. Ο αγοραστής τότε με είχε παρακαλέσει να του την συντονίσω και κατόπιν άρνησης μου απευθύνθηκε στον Κώστα SV1OE, ο οποίος και την έλεγξε. Κατόπιν ετών ο τότε αγοραστής παρουσιάζει την ξένη κατασκευή ως δική του καλύπτοντας το διακριτικό του πραγματικού κατασκευαστή με το δικό του!!!

Είπαμε: μεταξύ σας να τα λέτε και να τα πιστεύετε! Πιο έξω θα παίρνετε απάντηση. Μην προσπαθείτε με μισές αλήθειες και σχόλια ΑΝΙΔΕΩΝ να κοροϊδέψετε τους συναδέλφους!

129 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι αυτο που το πηρε 50.000 και το πουλαει 400 ευρω?

Ανώνυμος είπε...

Ρε bjy ολο άρνηση είσαι. Αρνηθηκες να συντονισεις την ιμιτασιον κατασκευή, αρνήθηκες να τον κανεις τακτικό μέλος.Τι να κανει ο άνθρωπος. Αλλα και η παρεούλα του να μην στηρίξει το φίλο? Αυτό δεν ειναι κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων? Αλλα ο παππούς ποσα χρόνια να φάει? Οσα του μεινανε?

Γκιώνης είπε...

Οταν πηρε το μηχάνημα ειχε μακρύ μαλλί? Και εσυ γιατι δεν τον εκανες τακτικό μέλος? Εδω δεν εχουμε να φαμε και περνεις να πιρούνια και χαράζεις πλακέτες?

Γκιώνης

The road less pedaled είπε...

Power to the Bauer !!
Κορυφή !

Αυτό που τα σπάει όμως, πέρα από το SW1GGW με τον ανεξίτηλο μαύρο μαρκαδόρο, είναι η καγκουριά που έκανε στην ζωγραφική των windows στην πρώτη φώτο !

Έβαλε "GGW" κατακόρυφα σε πορτοκαλί ορθογώνιο φόντο, το μετακίνησε μην κατορθώνοντας να το πάρει ολόκληρο (γι'αυτό φαίνεται και μια ξεκάρφωτη πορτοκαλί γραμμή παράλληλα λίγο δίπλα)
και το κορυφαίο, είναι πως δίπλα στο μέταλλο, φαίνεται μια σκούρη (καμία σχέση με το πορτοκαλί !) αντάνακλαση της πραγματικής ετικέτας που προφανώς φέρει το διακριτικό I2SG.

Η κάνουμε φωτοσοπιές ή δεν κάνουμε !

The road less pedaled είπε...

Στην 5η φώτο που δημοσίευσε στο ιστολόγιό του ο GGW, αυτή εδώ http://3.bp.blogspot.com/-dseg-d3K8Bo/Tbp0ZavZ3TI/AAAAAAAAAIU/pc-9QuRpjBY/s1600/DSC04461.JPG όπου έχει φωτογραφήσει το ίδιο σημείο από άλλη γωνία, φαίνεται μια χαρά το μαύρο tag με το διακριτικό I2SG, εκει ξέχασε να το αντικαταστήσει με το πορτοκαλί GGW :-)

Γκιώνης είπε...

Καταφεραμε και αυξήσαμε την επισκεψιμότητα σε ενα μπλογκ που κανει αναρτήσεις καθε επτα μηνες. Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν ειχε τσιμπούση αλλα παραμύθι. Η τριτη ηλικία ή θα γλεντάει ή θα λει παραμύθια στα μικρα παιδιά.
Φιλια πολλά βίκυ.

Γκιώνης

The road less pedaled είπε...

Λοιπόν την άλλη εβδομάδα θα είμαι Αθήνα για λίγες μέρες πριν ανηφορήσω για Σέρρας.
Κανονίστε να μαζευτούμε για πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Γκιώνη, σε φιλώ πατόκορφα !

Ανώνυμος είπε...

Να είστε καλά όλοι για της εύστοχες παρατηρήσεις σας με της οποίες ξεσκεπάστηκε μία απάτη.
Θα έλεγα τελικά αποδείχτηκε προφητική η στάση του κ. Γιάννη (και ας μην τα πιστεύει αυτά) κατά την προπέρσινη ψηφοφορία. Αναγκαστηκά και εκ των υστέρων παραδέχομαι την ορθότητα της επιλογής του.
Η κατασκευή οποιουδήποτε κυκλώματος πιστεύω δίνει στον ραδιοερασιτέχνη μία επιπλέον ευχαρίστηση όταν το χρησιμοποιεί, αλλά αυτό δεν αγοράζετε με χρήμα παρά με κόπο και προσπάθεια. Καλύτερα να φτιάχνει κανείς μόνος του μία κεραία ή ένα τροφοδοτικό παρά να λέει ότι έφτιαξε πομποδέκτη, τρανσβέρτερ κλπ μουσαντένια. Λυπάμαι για τον κ. photoshop αλλά στην ηλεκτρονική εποχή μας αυτά μαθαίνονται γρήγορα και εύκολα.
6146

2Μδης είπε...

Μα και εγώ για να του αυξήσω την επισκεψιμότητα τον ξεσκέπασα.

Όσο για αυτόν που σχολίασε τις "τακτικές κατασκευής του BJY" και τα πηρούνια με τα κοπίδια που χρησιμοποιώ, τον πληροφορώ ότι χρησιμοποιώ και σκαρπέλα! ΑΛΛΑ οι κατασκευές μου ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ! Δεν τις έχω αγορασει απο το χάμφεστ να τις παρουσιάσω δικές μου!

Το χειρότερο όλων θεωρώ ότι είναι το σβήσιμο από την πλακέτα του διακριτικού του κατασκευαστή (δεν είναι μαύρο tag, σε αυτή την περίπτωση θα το ξεκόλαγε! Είναι τυπωμένο στο χαλκό) με την επικάλυψη από το διακριτικό του GGW. H επιτομή του παρασιτισμού! "Κλέβει" την δουλειά του άλλου και του αφαιρεί και το διακριτικό. Σαν να πάει να σβήσει ένα όνομα από το "Ηρώων" και να γράψει το δικό του! Χωρίς να έχει ασχοληθεί καθόλου με την κατασκευή! Δεν ήξερε ούτε πως δουλεύει!
Ντροπή.-

Το ευχάριστο είναι ότι ήδη οι Ιταλοί συνάδελφοι είναι ενήμεροι για την "ελληνική πρωτιά"!

Γκιώνης είπε...

Ρε μηδη δεν ηξερε πως δουλευει επειδης η φιλη του δεν τον εχει 23 να κανουν δοκιμές. Δεν φταιει ο δόλιος. Αλλα τωρα τυπώνω αυτοκολητάκια οτι Yaesu μηχανημα εχω θα λεει "Γκιώνης" και θα πατενταρω κανα δυο. Αν αλλαξεις αυτοκόλητο λένε παει καλύτερα. Εγω παντως αυριο θα κατασκευάσω ενα πανεμορφο στεφανι μαγιατικο για τη βικυ που μας ερχεται. Οπως λενε δεν ξερω να σιανω και τιποτα άλλο. Δεν ηξερα ο αχρηστος τωρα που εμαθα πως τυπωνω αυτοκόλλητα θα πείξετε στις κατασκευές ΜΟΥΜΟΥΜΟΥ.
Επειδη ομως εγω εκτιμάω τις φιλίες τυπώνω και jgw γιατι αυτο το παιδι εχει και CE μηπως καξει καμια εξαγωγή.

Φιλια πολλα

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα. Αποκαλύφθηκε γρήγορα η απάτη και δεν πρόλαβε να μας γράψει τις εντυπώσεις του!

Γκιώνης είπε...

Αληθεια πως και δεν αντεγραψε παλι οπως καθε φορα κανει? Κατι θα ηξερε δεν μπορει.

2Μδης είπε...

Έτσι για να μαθαίνουμε:
Κάνετε αναζήτηση στο google για I2SG.
Θα σας βγάλει ένα κάρο μικροκυματικές και όχι μόνο κατασκευές.
Και πάει ο δικός μας και του σβήνει το διακριτικό για να βάλει το δικό του!!!!
Για να δείτε πόσο ηλίθιους μας θεωρούν όσοι καπηλεύονται ξένες προσπάθειες και όσοι σπεύδουν να σχολιάσουν και να ειρωνευτούν αυτό που ζηλεύουν. Γιατί μόνο αυτή την εξήγηση μπορώ να δώσω, οτι φθονούν και ζηλεύουν. Εκτός αν είναι βλάκες!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή η κατασκευή Δημήτρη. Συγχαρητήρια. Απ' ότι ξέρω την έχεις φτιάξει εδώ και πολύ καιρό, σωστά; Έχεις κάνει δοκιμές; Εάν ναι, ποιες οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις σου;

ΝΑΙ ΡΕ ΤΖΙΤΖΙΚΑ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑς ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙς ΣΟΥ. ΠΩς ΑΚΡΙΒΩς ΕΣΒΗΝΕς ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ; ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕς ΠΕΙ Ή ΤΟΥς ΚΟΡΟΙΔΕΨΕς ΚΑΙ ΑΥΤΟΥς; ΤΣΙΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;

sv8gke είπε...

Μένω Α Φ Ω Ν Ο Σ !!

Ανώνυμος είπε...

Χα, χα, χα. Να είσαι καλά, πάλι διασκεδάσαμε!

Γκιώνης είπε...

Καθε φορα που ανανεώνετε η σελίδα αυξάνονται οι επισκέπτες. Αντε βαλτε ενα χερακι ρε να προλαβει ο ανθρωπος να δει 5000 επισκεπτες μπας και κληρωσει καμια κατασκευή του.Αντε ρε παιδια.

Γκιώνης

2Μδης είπε...

Μην ξεχνάς ότι το είχε βαλει να ξεκινάει από το 3000!! Και κάθε φορά που μπαίνεις -βγαίνεις στα σχόλια ανεβάζει!! Τι νόμιζες;;

Γκιώνης είπε...

Θα το τελικώσω σου λεω.Το παω καλα.

Γκιώνης είπε...

Στα ποσα δινει κανονακι?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα?

29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν.. GGW & Σία!

Κάνει τις εκτυπώσεις στις πλακέτες.. ΑΟΡΑΤΕΣ!!

Γκιώνης είπε...

Καφες φιλτρου.
http://www.beiunszuhause.de/bei-uns-zu-hause1/page?PagecRef=2601

Δεν χρειαζεται να πω ποιος εφτιαξε την καφετιέρα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έφτιαξα ένα ΦΟΡΗΤΌ PC TOSHIBA SATELITE DUO CORE, το γράφει και με μαρκαδόρο εσεις δεν ξέρω τι λέτε!

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο ίσως λάθος είναι βιαστήκατε να τα βγάλετε στη φόρα αλλοιώς, θα είχε προλάβει να γράψει και τις τεχνικές παρατηρήσεις του. hihi

sv8gke είπε...

ΞΑΝΑμένω Α Φ Ω Ν Ο Σ !!

Γκιώνης είπε...

Παιδι μου πες κατι θα παθεις τιποτα με την αφωνία.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

http://www.kidsexpo.gr/pages/school/crafting.htm

Για μικρούς κατασκευαστές και με αφορμή την αυριανή γιορτή

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Κάτι στο οποίο δεν θα συμφωνήσουν κάποιοι είναι ότι τα ονόματα μας είναι σχετικά με την προσωπικότητα μας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω αυτό επιβεβαιώθηκε και με το ψευδώνυμο που έχουν δώσει στον συγκεκριμένο κύριο. Τζίτζικας και ενήργησε ως τζίτζικας με απερισκεψία.
Τέλως πάντων τώρα μπορεί ακόμη να ενεργήσει ως πραγματικός κύριος και να ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη.
6146

Ανώνυμος είπε...

Ο μονος που τελικά συνεχίζει και γελάει ειναι αυτός ο γνωστός μαλάκας. Ολοι οι αλλοι βλέπω οτι αρχίσανε και τα μασάνε. Γιαννακη κανε κανενα σχολιο με τα χαχαχα του μαλακα σου.Αντε να σε δούμε. Κατι τετοιες στιγμές καταλαβαίνεις ποσο μαλακας μπορει να ειναι κάποιος διαχειριστής και όμως. Ρε 6146 απο ποιον και γιατι να ζητησει συγνώμη? Δεν φταιει ο ανθρωπος αλλα δεν ειχε και προθεση εσφαλε καπως ίσως,ίσως ήθελε και αυτός να κανει το κομμάτι του. Ο αλλος ο μαλακας όμως γιατι σχολιαζει και προκαλεί στεγνά.Τι σε μελει εσενανε ρε λογιστακο εκαθαριστή που δεν τον εψησαν τακτικα? Αν δεν τα εμπλεκες εσυ με τα μαλακισμενα σχολια σου θα ηταν πιο ηρεμα τα πραματα και ασε τα χαχαχα γιατι αχ αχ αχ βλεπω.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

μπορεί να ήθελε να κάνει το κομμάτι του αλλά με πλακέτα που φέρει διακριτικού άλλου ανθρώπου; Για αυτό λέω να ζητήσει μία συγγνώμη δεν είπα να κρεμαστεί. Κάλλιο μικρή και απλή ραδιοερασιτεχνική δράση με ίδια μέσα παρά μεγάλες επιτυχίες με έξωθεν βοήθεια. Τουλάχιστον είναι αξιοπρεπές.
Για τους άλλους δεν το συζητώ, με τη στάση τους των εκθέτουν περισσότερο ίσως και η παρέα τους να μην είναι η κατάλληλη για αυτόν, δεν ξέρω δεν θέλω να θίξω κανέναν αλλά και δεν μου πέφτει λόγος.
6146

Γκιώνης είπε...

Ελα 6146 σου ζηταω χιλια συγνώμη. Ο άνθρωπος ειναι απαραδεκτος.Προσπαθησα να δικαιολογησω τα αδικαιολόγητα, να βγαλω μια μεση άκρη. Αλλα βγηκε στον αέρα και εγινε ρομπα μονος του. Πραγματικά λυπάμαι και ειναι μεγαλος ανθρωπος. Πραγματικά Λυπάμαι. Κριμα και αισχος. Ελπιζω ο SV1HAG να καταλαβαίνει τι γινεται. Τι να πω και ειναι μεγάλοι άνθρωποι. Ο παππους δε ειναι απο 1969 και επίσημα απο το 2003 ακου να δεις. Τι να κανω να βρίζω. Παντως 6146 χιλια συγνώμη. Εκανα λαθος.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Δυσκολα φοβαμαι. Κυριως δεν ντρεπομαι να πω τι γνωμη μου και αν κανω λάθος θα το πω.
Εμεις συνεχίζουμε. Καλη πρωτομαγια να έχουμε με αγαπη και υγεία. Ο αγωνας συνεχίζεται.

http://www.youtube.com/watch?v=7bfITFo_9og

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=W2NomJuAkoA&feature=related

Γκεκα σταματα την αφωνια.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βλέπω το περιβόητο μηχάνημα να είναι σκονισμένο και εκτός λειτουργιας. Και το κύριο μηχάνημα της ICOM συντονισμένο στους 6,725mhz!!!! Μπράβο GGW πάλι τα κατάφερες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για την αποκατάσταση της αλήθειας. Πριν 4-5 ημέρες μου ζήτησε ο sw1jgw να του στείλω μερικές φωτογραφίες από ένα Transverter που έχω γα πούλημα, για πιθανή αγορά ή ανταλλαγή μεταξή μας. Ούτε στον ίδιο ούτε πουθενά έγραψα ότι είμαι εγώ ο κατασκευαστής. Τώρα να αφήνεις την δουλεία σου όλη ημέρα για να πέρνης τηλέφωνα ή να στέλνεις email σε συναδέλφους να γράψουν σχόλια είσαι άξιος τις τύχη σου.!!!Όσο για τις φωτογραφίες εγώ τις έβγαλα για συγκεκριμένο συνάδελφο που απευθυνόμουν που κακώς δεν το έγραψα από την αρχή. Ως γνωστόν είμαι υπέρμαχος της καλόπιστης ή οξείας, ακόμα, κριτικής. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, δεν υφίστασαι κριτική, αλλά άθλια σχόλια άγνωστων ατόμων . Τα σχετικά σχόλια μάλιστα, πιστεύω τα περισσότερα είναι δικά σου παρακινώντας έτσι αριθμό αναγνωστών να τα διαβάσουν, οι οποίοι καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία για να ικανοποιήσουν ανομολόγητες επιδιώξεις, να υπηρετήσουν τα σκοτεινά σχέδια τους αλλά και να καλλιεργήσουν το μίσος εναντίον μου
SW1GGW

Ανώνυμος είπε...

Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε άνθρωπε????????

2Μδης είπε...

GGW είσαι για κλάματα!
Πρωτομαγιά είναι σήμερα, όχι πρωταπριλιά!
Όταν θέλεις να στείλεις φωτογραφίες στον JGW όπως ισχυρίζεσαι, τις στέλνεις με mail. Δεν τις αναρτάς στο blog! Και δεν σβήνεις το διακριτικό του κατασκευαστή, επικαλύπτοντας με το δικό σου! Επίσης αν βρεθεί κάποιος άσχετος και σχολιάσει, βγαίνεις αντρίκια και λες την αλήθεια. Το ίδιο και στον αέρα! Δεν δέχεσαι συγχαρητήρια μέχρι να αποκαλυφτεί η απάτη σου! Περίμενα να βγεις και να αναλάβεις τις ευθύνες σου αναλόγα με την ηλικία σου.
Δυστυχώς η αλήθεια για σένα είναι ότι έγινες ρεζίλη! Την πάτησες σαν κατσικοκλέφτης που τον έπιασαν με το κατσίκι στην πλάτη!!!
Λυπάμαι για λογαριασμό σου γιατί δεν έχεις συναίσθηση του τι έκανες…

Δυστυχώς σου έχω και άλλα νέα. Τις επόμενες μέρες θα παρατηρήσεις να σε ψάχνουν Ιταλοί συνάδελφοι να θαυμάσουν τις μπαγαποντιές σου. Όπου υπάρχει ιταλικό ραδιοερασιτεχνικό blog, θα ενημερωθεί για τις κατασκευαστικές σου ικανότητες να τους σβήνεις το διακριτικό και να γράφεις πάνω GGW. Γιατί σου είπα και στο ξαναλέω: να κοροϊδευόσαστε μεταξύ σας! Πιο έξω θα πέφτει γιαούρτι με πέτσα!

Κάποιο mail που έλαβα αναρωτιέται: «…τελικά μετά τα πέτσινα QSO, έχουμε και πέτσινες κατασκευές;;;…»
Απαντώ: Ναι! Γιατί δυστυχώς υπάρχουν και πέτσινοι ραδιοερασιτέχνες!

Ανώνυμος είπε...

Το μέτρο του χαρακτήρα ενός ανθρώπου είναι τι θα έκανε αν ήξερε ότι κανένας ποτέ δεν θα το μάθαινε!

Εδώ απλώς το μάθαμε!

2Μδης είπε...

GGW καλύτερα να μασάς παρά να γράφεις!

Μου έκανε εντύπωση που στο παραπάνω κείμενο σου αρχίζεις εντελώς ανορθόγραφα -ακριβώς όπως γράφεις ανώνυμα στα blogs- και αμέσως μετά ακολουθεί ένα πιο "καλό" κείμενο.
ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ!!!

Βρε αθεόφοβε είσαι τόσο....???

Ακόμα και ένα σχόλιο να γράψεις πας και "κλέβεις"?

Βρε ούτε πέντε αράδες δεν είσαι ικανός να γράψεις μόνος σου????

Το κείμενο του Πάγκαλου πήγες και αντέγραψες????

Άλλο και τούτο! ΝΤΡΟΠΗ! περίμενα να φερθεις πιο υπεύθυνα!

http://www.fimes.gr/2010/12/pagkalos-zougla-gr/

2Μδης είπε...

Τελικά, για έναν επινοητικό ηλίθιο πιο επικίνδυνος είναι ο ίδιος του ο εαυτός!!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς να δεις Κωστάκη μου τι ΣΟΚ πάθαμε με τις μαλακίες του κολητού σου!!!!!

Γκιώνης είπε...

Κυρίες και κύριοι καλη πρωτομαγια και καλό μηνα να εχουμε. Ελπίζω όλοι σας να μπορέσατε να κατασκευάσατε ενα ταπεινό μαγιατικο στεφάνι για τά σπιτικά σας και τις οικογενειές σας.

GGW ειναι γεγονός ότι ειμαι ο χθεσινοβραδινός σχολιαστής σε γνωστή συχνότητα όπου και επαρατήρησα πραγματικές αντιδράσεις. Ειναι αλήθεια ότι συνάδελφοι όπως ο Ιωαννης και ο Κωστας με τους οποίους δεν έχω πρόβλημα όσο και ο Γεωργιος με τον οποίο εχω προβλημα αλλα δεν ειναι της παρούσης σε συνεχάρηκαν μεσα απο το εγκριτο μπλογκσ σου δια την κατασκευή σου. Σχολιάζοντας την ηλικία σου όχι για να σε χλευάσω αλλα δια να σε παρακινήσω όπως άμεσα αποκαταστήσεις την αλήθεια έκανα κάποια σχόλια τοσο απο το παρόν μπλογκ όσο και απο αέρος. Περιμένοντας την απάντηση του αγαπητού SW1JGW.

Με εκτίμηση

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Μήτσο όπως τα κατάφερες, βράσε ρύζι. Δεν μαζεύεται με τίποτα! Καγκουριά καραμπινάτη φίλε! Δεν σου φταίει κανένας τώρα το πράμα δε μπαλωνεται ούτε με σακοράφα. Τι τα ήθελες και συ αφού δε σκαμπάζεις να το παίξεις κατασκευαστής; Έτσι είναι οι κατασκευαστές; με μαρκαδόρους; Ανοίξαμε μπλογκσπότ και γίναμε κατασκευαστές κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα; Το έφαγες το κεφάλι σου Μήτσο μου. Τώρα τι να πεις, δεν μαζεύεται. Με τίποτα σου λέω!!!!

Γκιώνης είπε...

Κυριοι ειναι λιγο σοβαρα τα πράματα. Και ευκολο είναι ο αναμάρτητος πρωτος το λίθο βαλέτω. Για εμένα δεν υπάρχει ουτε μήτσος ούτε τζιτζικας ουτε μαλλιάς ούτε παππούς ούτε τακτικό μέλος που δεν έγινε.
Θέλω άμεσα να πάρει θέσει ο έτερος εμπλεκώμενος στην υπόθεση SW1JGW.
Διότι δεν μπορεί να ειμαστε τοσος κοσμος μαλάκες. Και εαν αποδειχθεί ότι ειμαστε τοτε δεν υπάρχει λόγος διαλόγου και θα αρχίσει το γνήσιο τσάμικο.

Γκιώνης

2Μδης είπε...

Ναι είναι ενδιαφέρον να γράψει και ο JGW πόσο του πούλαγε το τρανσβέρτερ ο GGW.
Για την ιστορία αυτός το είχε πάρει 50.000 δραχμές και η δραχμή έχει καταργηθεί εδώ και δέκα χρόνια!

Πόσο να το έδινε; 50; 100 ευρώ;; Για να δούμε...

Αλήθεια γιατί έσβησε το διακριτικό του κατασκευαστή και την "μάρκα" απο την πρόσοψη; Αν πούλαγε πχ ένα YAESU θα την έβγαζε τη μάρκα από το μηχάνημα;
Και αφού δεν ήθελε να παραπλανήσει πως εξηγεί ότι ΟΛΟΙ παραπλανήθηκαν; Ο CDY και ο HAG και o GSU δηλαδή λάθος κατάλαβαν; Είναι όλοι τους βλάκες; Ηλίθιοι εντελώς; Στόκοι; Εδώ ο GSU λέει έπαθε σοκ!

Άσε έχει και 2ο επεισόδιο: Οι Ιταλοί έχουν βγάλει δόντια!

Α! Ξέχασα! Εδώ έχει σελίδα και με άλλες κατασκευές του τζίτζικα. Να πάει ο cdy και ο hag (οι έμπειροι αυτοί κατασκευαστές) να χαχανίσουν!

http://www.ik2rji.it/i2sg.html

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=dMLQZuzC_vs

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=JExUU31mGBQ&feature=related

Κοιταξτε ωρε πως το χορεύουνε.
Λεβεντηκα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ωρέ Τζίτζικα! Πάντα εν βλακεία εποίησες!

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σε ολους. Ο δικος μου βαθμος εμπλοκης στην ιστορια ειναι ο εξης.
σε καποια συζητηση ο GGw μου ειπε οτι εχει ενα transverer προς πωληση στην τιμη των 400 ευρω, η αν θελουμε να το ανταλλαξουμε με το 817 μου.
Η αληθεια ειναι οτι σε μενα προσωπιακ δεν ισχυριστικε οτι το εχει φτιαξει ο ιδιος αν θυμαμε καλα τουλαχιστον. ειπε μονο οτι ηταν κιτ. απο εκει και υστερα το λαθος κατ εμε του συναδελφου ηταν στο οτι τροποποιησε την πλακετα και οτι δεχτηκε τα συχαρικια απτους υπολοιπους ενω μπορουσε να πει οτι το ειχε αγορασει...
η αναρτηση των φωτογραφιων εγινε με εφαλτηριο την κουβεντα μας απο αερος οπου του ειπα οτι 400 ευρω ειναι πολλα και μου ειπε θα ανεβασω φωτογραφιες για να το δεις. οστωσο οταν τις ανεβασε δεν με ενημερωσε και το blog το ειδα μεσω της φασαριας που εγινε.

Ανώνυμος είπε...

Γκιώνη καταλαβαινόμαστε και δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα να είσαι καλά.
Καλή πρωτομαγιά σε όλους με υγεία. Τώρα την άνοιξη είναι ευκαιρία για ραδιοερασιτεχνικές εξορμήσεις κλπ. αφήστε το σίριαλ του επίμονου κατασκευαστή κατά μέρος και ασχοληθείτε με το χόμπι.
6146

Ανώνυμος είπε...

Το είχε πάρει 150 ευρώ και το πούλαγε 400; Φιλικά ε;

2Μδης είπε...

Δημήτρη δεν σε ενημέρωσε γιατί δεν τσίμπησες να βγάλει την 400άρα! Σου λέει άστο να βγάλω τουλάχιστον ότι το έφτιαξα. Την πλακέτα δεν την τροποποίησε, το διακριτικό του I2SG έσβησε και έγραψε πάνω με υπολογιστή το δικό του. Και φωτογραφία την πρόσοψη έβγαλε την μισή για να μην φαίνεται η μάρκα. Αλλά εδώ εγραψε αυτά που έγραφε προχθες ο Πάγκαλος, στην κατασκευή του 80 θα κόλαγε;;

takis perreas είπε...

1HAG τραβάς κάποιο ζόρι με τους PL259?
Για τράβα μέχρι την γωνία
να δεις αν έρχομαι!

Μετά τις κατασκευές με διόδους και πυκνωτές πάνω στο μάρμαρο, ήρθε η ώρα της "κλοπής".
Τελικά το θράσος σας είναι μεγαλύτερο από την καμπούρα σας άλλα, πρώτα ο Θεός, το ham-fest μας έρχεται με βήμα ταχύ!
ΤΣΑ?!

Ανώνυμος είπε...

το μονο που με στεναχωρεσαι απο ολη την ιστορια την οποια κατα τα αλλα τη βρηκα διασκεδαστικη ειναι οτι ο συναδελφος συζητοντας εχθες ειπε:

'' ενταξει μωρε το ειχα και ηθελα να το ξεφορτωθω΄΄

αυτα..

Γκιώνης είπε...

Εγω καταλαβα οτι μηχανήματα τα οποία φέρουν ενδειξη CE εχουν μικροτερη αξια απο αυτά που φερουν έδειξη GGW με μαρκαδόρο.

Γκιώνης καλη εβδομαδα να εχουμε.

YΓ Χρησιμοποιεί παντα μαρκαδόρους Carioca

Ανώνυμος είπε...

Χα, χα, χα. Να είσαι καλά tzitzika, πάλι διασκεδάσαμε!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,
Μήπως κάποιος ξέρει πού μπορώ να απευθυνθώ να μου φτιάξουν ένα Transverter από τα 2 μέτρα να βγαίνω στα Μεσαία?????

Ανώνυμος είπε...

sv3auw είπε...

SW1GGW με σένα θα ασχοληθούν οι Ιταλοί.
SV1HAG αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει την διαφορά των BNC με τους PL259 κοννέκτορες, φέρε από μια σακούλα στο είδος στο ham-fest.
Όταν στους λουκάρω, θα καταλάβεις την διαφορά!
ΤΣΑ?!

Αντιγραφή από το Blog του GGW Σήμερα 2Μαίου.!!!
Ο ίδιος με τον παραπάνω που ψάχνω για Transverter.

Ανώνυμος είπε...

Από το site της CDης

Ιστολόγια που παρακολουθώ.
O GGW???
Παιδιά ενώ μέχρι χθες τον είχε στην περιοχή των ιστολογίων πού παρακολουθούσε,σήμερα τον έχει αφαιρέσει!!!
Τυχαίο? Δεν νομίζω!!
Τελικά εκατάλαβαν όλοι μέχρι και η cd πόσομεγάλος Μ@λ@κ@ς είναι!!!!!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!

Ο Ίδιος ο παραπάνω

Ανώνυμος είπε...

Παραπανε ακου να δεις:
α για τα μεσαια χρησιμοποιούμε τραβεστο και οχι τρανσβερτερ.
β αν επιμένεις μπορεις να χρησιμοποιήσεις το ιδιο τρανσβερτερ με του δημητρη γκολφ γκολφ ουισκι απλα αλλάζεις μαρκαδορο.
γ ο γεωργιος δεν αλλαξε κατι, κοιτα τα ματια σου καλυτερα που διαβαζουν μηπως ειχε αντηλιά.
δ Μην αντιγραφεις σχολια του τακης δεν θα φτασει το DNA για όλους.
ε Μην αντιγραφεις απο αλλα μπλογκ γιατι κυκλοφορούν και μεταδοτικές ασθένιες.
στ Ελληνας ραδιοερασιτεχνης χωρις μαρκαδόρο θεωρείτε απαράδεκτο.

Γκιώνης

ΥΓ Και ο El Greko απο πλακέτες ξεκίνησε αλλα τοτε δεν τον καταλάβαιναν και το γυρισε στη ζωγραφική. Σημερα θα έκανε θαύματα.

2Μδης είπε...

Μνημειώδης βλακεία χωρίς προηγούμενο αποδείχτηκε η προσπάθεια να παραπλανηθούν οι αναγνώστες του συγκεκριμένου ιστολογίου και να πιστέψουν ότι οι «φωτοσοπιασμένες» πλακέτες είναι έργο του GGW. Παρά την επιμελημένη προσπάθεια η επιχειρούμενη εξαπάτηση ναυάγησε χάριν του διαδικτύου. Γιατί εγκαίρως ενημερώθηκα για την δημοσίευση και εγκαίρως έψαξα να βρω όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδείκνυαν την «απάτη».

Μέσω του διαδικτύου αποκαλύφτηκε και η προσπάθεια του SW1GGW να απαντήσει εμπνευσμένα με κλεμμένο κείμενο! Του Πάγκαλου!!! Αφελέστατη προσπάθεια να οικειοποιηθεί λόγια άλλου τα οποία πετσόκοψε για να τα φέρει στα μέτρα του αλλά δεν του βγήκε. Εεεμ δεν είναι δυνατόν εκεί που κάνεις και τρίζουν τα κόκαλα του Μανόλη Τριανταφυλλίδη, ξαφνικά να σου βγαίνει η έμπνευση!!

Ευτυχώς το διαδίκτυο έχει και αυτά τα καλά, αν χρησιμοποιηθεί σωστά έχει αποτελέσματα.
Δυστυχώς όμως κάποιοι εθισμένοι στην εξαπάτηση και την παραπλάνηση δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις νέες πραγματικότητες και βλέπουν μόνο τον κακό δρόμο. Δυστυχώς και πάλι, εκτίθενται! Η εποχή που οι μικροαπατεώνες και ο κατσικοκλέφτες την έβγαζαν καθαρή πέρασε και το ίδιο το σύστημα αν και αφήνει να ξεφεύγουν τα μεγάλα ψάρια, δεν αφήνει πιθανότητα επιτυχίας στους πρώτους.

Αξιοσημείωτη είναι και η σπουδή του SV1HAG να ειρωνευτεί τις κατασκευές μου εν συγκρίσει με την κατασκευή του SW1GGW η οποία αποδείχτηκε κάλπικη! Μνημείο επιπολαιότητας! Το ίδιο και ο SV1CDY! Μετά την αποκάλυψη της μαϊμουδιάς ξέχασαν τα πανηγυρικά χαχανίσματα! Πραγματικός θρήνος!

Τόσο στο σαββατοκύριακό όσο και σήμερα μίλησα με πολλούς –πάρα πολλούς συναδέλφους- για το θέμα. Η υπόθεση της συγκεκριμένης επιμελημένης παραπλάνησης μαθεύτηκε άμεσα και σχολιάζεται ακόμα. Κάποιοι βλέπουν με συμπάθεια το πάθημα τους αναγνωρίζοντας ότι πιο κάτω δεν πάει! Δεν φταίει όμως κανένας άλλος πλήν των ιδίων. Ενήλικοι είναι, κρίση έχουν(;) ας πρόσεχαν! Κανένας δεν τους ανάγκασε να καγχάζουν για την «κατασκευή» του φίλου τους ούτε τον Τζίτζικα να καπηλεύεται εργασία άλλων. Εγώ μάλιστα θα τον συμβούλευα να ασχοληθεί πλέον με άλλα, να διαβάσει Γραμματική ενδεχομένως, και να αφήσει τις δημοσιεύσεις των κατασκευών του. Δεν τόχει! Η πιο αντιπροσωπευτική κατασκευή του πρέπει να είναι εκείνη με τα φελιζόλ και η περιώνυμη γέφυρα ανόρθωσης! Όσο για τους σχολιασμούς που υιοθετεί, ας τους αφήσει και αυτούς. Διαβάζουμε και εμείς Πάγκαλο κάπου – κάπου… Δυστυχώς!

Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν και κυρίως για παραδειγματισμό!!!

Το έχω γράψει και στο παρελθόν, θα το ξαναγράψω: Υπάρχουν δεκάδες ραδιοερασιτεχνικά ιστολόγια, σεμνά και ταπεινά, που δημοσιεύουν απλές κατασκευές, τεχνικά άρθρα, γνώμες και θέσεις επί των ραδιοερασιτεχνικών θεμάτων. Η εποχές έχουν αλλάξει και ο καθένας επώνυμα ή ανώνυμα μπορεί να εκφράζεται. ΟΛΑ αυτά τα ιστολόγια των συναδέλφων μας τα στηρίζω και τα επικροτώ το ίδιο και τους σχολιαστές. Δυστυχώς υπάρχουν και κάποια κακά παραδείγματα τα οποία θα τα έχω απέναντι. Όσο αντέξουν…

Αυτά σαν επίλογος σε μια υπόθεση που οι 3 πρωταγωνιστές αβίαστα, έγραψαν γέλασαν και γελοιοποιήθηκαν...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4aniv65Mw8I

Ανώνυμος είπε...

Επίλογος;;;;;;;;;;;;;
Κατοστάρα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπα μπα μπα,δεν είναι κατάσταση αυτή.Όταν λείπω σε ταξίδια να γίνονται τα καλύτερα....εξεπίτηδες το κάνετε!!!!

Ρε παιδί μου ποιός είναι τέλος πάντων αυτός ο τζίτζικας????
Μήπως είναι ο Μπουγάς που στο μπλογκ του εχει την φωτογραφία χορεύωντας????
Μήπως είναι ο "ενάμιση μετρο είναι για άλλες δουλειές....με "πιάνεις"
Μήπως είναι αυτός που ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ το "καλος ήρθατε στο μπλογκ μου" απο τον Γιώργο και το έβαλε με Ομικρον το καλώς όπως και ο Γιώργος(ναι ναι ο δικός μου Γιώργος)αντιγράφωντας και την ανορθογραφία του άλλου????

Μπαααααα δεν θα είναι αυτός,αφού ο Γιώργος αν και με έσκασε μέχρι να τον κάνω να το καταλάβει το διόρθωσε....θα του το έλεγε....εκτός και αν το άλλαξε αυτός και άφησε τον φίλο του να εκτεθεί!!!!

Cuckoo

Ανώνυμος είπε...

http://www.threestooges.com/bios/bios.asp?intStoogeID=5

O μητσος ρε.

Ανώνυμος είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Girls_Gone_Wild

Αυτη ειναι η αλήθεια.GGW

Ανώνυμος είπε...

Επίλογος ε? ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

http://www.youtube.com/watch?v=whW389tpoOE

Καλη εβδομαδα να εχουμε. Ενα διακριτικό,μια ιστορία,ελπίδα για τους νεότερους

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

SV1HAG σε παρακαλώ το FT950 το κανει αυτό?

http://www.youtube.com/watch?v=RaW2_LMEEz8

Για κοίτα το.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Παιδια σκευτειτε το εξης. Στην ξεφτυλα του τζιτζικα έχουν πολυ μεγαλο μεριδιο συμετοχης τα φιλαρακια του. αφου λοιπον του εδιναν συγχαρητηρια με στοχευμενα σχολια γεματα φαρμακι για τον BJY , μολις εσκασε η μπομπα κανουν οτι δε ξερουν τιποτα....
τζαμπα τα τσιπουρα ρε παιδια. Ουτε μια δηλωση υποστηριξης για τα ματια του κοσμου? ωραιοι φιλοι του ειστε!
Πρωτα τον εκθεσατε χρησιμοποιοντας τον ενισχυοντας του τη ματαιοδοξια.. και τωρα τον αφησατε μονο του. Εγω θα το ξανασκευτομουνα πολυ για το αν θα σας ξαναεκανα παρεα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα έλεγα οτι εκείνος τους εξέθεσε. Τους άφησε να του λένε μπράβο και έκανε την πάπια.
http://www.worldradiomagazine.com/
τεύχος Μαίου σελ. 13 "στο μυαλό ενός ικανού κατασκευαστή"
Διαβάστε το δεν είναι πλάκα αφορά έναν πραγματικό κατασκευαστή τον Κ0ΙΥΕ που για πάνω από πενήντα χρόνια κατασκευάζει και το καλύτερο, βοηθά και άλλους να κατασκευάζουν. Φυσικά όπως και αμέτρητοι άλλοι ερασιτέχνες κατασκευαστές ποτέ δεν διαφήμισε τον εαυτό του. Καμία σχέση δεν έχει με γνωστά τζιτζίκια ή άλλα έντομα.
6146

Ανώνυμος είπε...

Οι ψεύτες και ο κλέφτης την πρώτη μέρα χάρηκαν.

Ανώνυμος είπε...

sw1ggw
• Καλός ήρθατε στο blog μου. Είμαι ραδιοερασιτέχνης από 1969 (KAI ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!) και επίσημα το Μάρτιο του 2003. Έχω σπουδάσει Ηλεκτρονικός (ΑΜΦΙΒΑΛΩ!)και εξασκώ αυτή μου ακριβώς την ιδιότητα από το 1975 (ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ)Μου αρέσουν οι Κατασκευές (ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ) με ηλεκτρονικές λυχνίες σε ΠΟΜΠΟΥΣ, ΛΙΝΕΑΡ,ΑUDIO, και κατασκεύασα ερασιτεχνικά πάρα πολλά από αυτά (ΕΛΑ ΤΩΡΑ! ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ).- Εκπέμπω στα VHF, UHF ,SHF , ATV στους 1255MHZ (KAI 6,725) και ημιερασιτεχνικά (ΗΜΙ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ?????) είμαι μέλος στο ΑWMN έχοντας link στους 2,4 και 5 ΜΗΖ από 2004
(ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

και κάτι άσχετο:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=63001038
αν τελικά προχωρήσει...
6146

Ανώνυμος είπε...

"Ημιερασιτεχνικά" θέλει να πει οτι όσο αφορά το awmn δεν κατασκευάζει κάτι σχετικά.
"Ερασιτεχνικά" θέλει να πει οτι κατασκευάζει κιόλας όσα ανέφερε.
"και εξασκώ αυτή μου ακριβώς την ιδιότητα" πρόκειται περί λάθους. Θέλησε να βάλει προσωπική πινελιά αλλά δεν του βγήκε στο copy & paste.
6146

sw1iyb είπε...

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.!

takis perreas είπε...

Άλλο ένα clopy!
Δεν μπορεί να έχει link στους 5MHZ γιατί εκεί εκπέμπουν τα Ημισκούμπρια!!!

sw1iyb είπε...

Γειά σου Τάκη.
Αντε κοντεύει και το Hamfest.
Μην ξεχάσεις να φέρεις καμιά παρτίδα Αγγλικούς μαρκαδόρους.
Θα γίνουν ανάρπαστοι!!!
Βαγγέλης.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Τάκη, ήθελε να γράψει "2,4 & 5GHz" το MHz του ξέφυγε από απροσεξία ή ελλιπή γνώση. Αν του φέρεις τους μαρκαδόρους μπορεί και να το διορθώσει.
6146

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιο κόσμο ο τζιτζικας ούτε που τον φανταζόταν. Να είσαι καλά bjy!

2Μδης είπε...

Έγραφα χθες για επίλογο και ότι δεν μπορεί να πάνε «πιο κάτω» αλλά φαίνεται έκανα λάθος.
Προς τον Γιώργη που γράφει σαν Στάθης (Μπούμπης κλπ) προφανώς επειδή έχει κολλήσει με την πλάτη στον τοίχο και θέλει να εμφανίσει ότι τον υπερασπίζεται η παρέα του: Ατυχής προσπάθεια για να ξεχαστεί η γκάφα σας για την οποία δεν λές κουβέντα και το έριξες στα κουτσομπολιά...
Πριν ασχοληθείς με τις συζύγους, τους γονείς και τις οικογένειες συναδέλφων τακτική που ακολουθείτε και στις συνάξεις σας, μάθε ότι πρέπει να σέβεσαι τουλάχιστον κάποια πράγματα αν σου έχει μείνει λίγο φιλότιμο. Την στιγμή που ο Τάκης σου γράφει «Εκτός από μία μικρή ελπίζω, πιθανότητα πένθους, θα είμαι στο ham-fest.» θα έπρεπε να βάλεις το ξερό σου να δουλέψει και να μην αναφερθείς με τέτοιο τρόπο στον βαριά άρρωστο πατέρα του. Βλάκα!

Ανώνυμος είπε...

Και αυτό το φανταζόταν αγαπητέ. Διότι ο μετρητής στη σελίδα του είχε αρχίσει την φυλομέτρηση από το 3000 αν θυμάμαι καλά. Μετά το ένα ψέμμα έφερε το άλλο και η συνέχεια είναι γνωστή. Τώρα καταλαβαίνω πόσο δίκιο είχε ο Αίσωπος...
Αν δεν σας πειράζει μη θίγετε τα τζιτζίκια παραπάνω.
73

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πάρα πολύ και κάνω έκληση σε αυτούς που έχουν τη συνήθεια να σπιλώνουν εκτός από ραδιοερασιτέχνες και τους συγγενείς τους να σταματήσουν. Ντροπή σας κύριοι. Σταματείστε αμέσως δεν μπορείτε να ξέρετε τί συμβαίνει σε κάθε σπίτι και κάνετε την μία βλακεία μετά την άλλη.
Κατά τα άλλα εύχομαι τα καλύτερα για τη υγεία του πατέρα του κ. Τάκη. μετά από την έκβαση που πήραν οι χυδαιότητες τους δεν θα ξαναγράψω σ'αυτό το θέμα.
6146

Γκιώνης είπε...

"Προς τον Γιώργη που γράφει σαν Στάθης (Μπούμπης κλπ) προφανώς επειδή έχει κολλήσει με την πλάτη στον τοίχο και θέλει να εμφανίσει ότι τον υπερασπίζεται η παρέα του"

Ρε λες? Πλακα θα έχει.Γεωργία έτσι είναι?ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

2Μδης είπε...

Ρε συ ποιος ήταν αυτός ο GGW στο 400 το σαββάτο το βράδυ που του έδινε συγχαρητήρια ο COA για την κατασκευή του;
Ο GGW λέει έλειπε!

Γκιώνης είπε...

Ρε συντονίσου ρε. Λαγος λεει τη φτερη κλπ κλπ. Σχολια θα μας αφησει αραγενες να κανουμε. Ναι ελειπε και καποιος μιλαγε με ανακλαση σηματος απο τους 2,5 χιλιοκικλους στα υψίσυχνα.
Ελα ρε γιαννη τυφλε μου φιλε δες το φως και βγες απο τα σκοταδια της γκοντορ. Η ΣΙΝΤΥ κανει δηλώσεις. Ποια ειναι η Ντορα?
Giopa αυτοί ΓΟΠΑ εμεις.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Φτιαχνω ενα σκληρο δισκο από βινύλιο λες να δουλέψει. Απλα το βινυλιο ειναι μαυρο και δεν εχω χρυσο μαρκαδόρο να του κανω format.

Γκιώνης

Cuckoo είπε...

Τελικά αυτή η Δανάη δεν βάζει μυαλό!!!!Γιαυτό θα μείνει στο ράφι η μεγαλοκοπέλα!!!!Τώρα σταμάτησε τα γυναικεία ονόματα και βγαίνει με αντρικά.
Αλλά τον άντρα γλυκιά μου δεν τον κάνει το όνομα,ρόμπα ήσουνα και ρόμπα παραμένεις!!!!

Γκιώνη Γιοπα ή ΓΙΩΤΑ είναι????
Εχω μπερδευτεί!!!!

GSU δεν είμαι ο Περαίας...κούκου????

Γκιώνης είπε...

ΓΟΠΑ DX κοντεστ. Εξω απο καθε μαγαζι με το φορητό σου στο πεζοδρομιο. Αν κανεις επαφες με πεντε ταβερνες εχεις το μικρο βραβειο. Με πεντε ταβερνες, δυο καφε μπαρ,και ενα προποποτζιδικο εισαι στο μεσαίο βραβειο. Πεντε ταβερνες,δυο ουζερι,τρια καφενεια δυο μπαρ ρεστοραντ και τρεις ξανθιες εξω απο κομμωτήριο πέρνεις το μεγάλο βραβείο και μπαινεις στον μεγαλο διαγωνισμό για το F.R.A.P.E. contest που θα γινει το καλοκαίρι.
Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κατασκευάσεις δικό σου φορητό με την υπογραφη σου στην πλακετα του .

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Ξερει κανενας το προγραμμα? Μετα τις δηλώσεις της αγαπημένης μας Σιντυ θα κανει δηλώσεις ο Πεταλωτής και μετα θα δεχθούν ερωτήσεις? Απο που θα κανει δηλώσεις? Απο το νεα διακοσμημενο μπανιοσάλονο ή απο καμια προβλήτα?

Γκιώνης
Διαπιστευμένος απο τον κυρηκα της Νεας Υόρκης με παγκοσμιο ενδιαφερον.

Γκιώνης είπε...

Ειμαι σιγουρος δεν θα με αφησει να κανω σχολιο. Ειμαι σιγουρος δεν θα με αφησει να κανω σχολιοΕιμαι σιγουρος δεν θα με αφησει να κανω σχολιοΕιμαι σιγουρος δεν θα με αφησει να κανω σχολιοΕιμαι σιγουρος δεν θα με αφησει να κανω σχολιοΕιμαι σιγουρος δεν θα με αφησει να κανω σχολιοΕιμαι σιγουρος δεν θα με αφησει να κανω σχολιοΕιμαι σιγουρος δεν θα με αφησει να κανω σχολιοΕιμαι σιγουρος δεν θα με αφησει να κανω σχολιο

Γκιώνης είπε...

Αυτη η γυναίκα με τρεεεεεεεεεεελεεεελελελελελελελελελελελελλελελελελελελελελενεινειενιενειενειενειενειενειενειενειενειενειενειενειεειενει.

sv8gke είπε...

Εξακολουθώ να παραμένω Α Φ Ω Ν Ο Σ!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=iX7_uKDp_w0&feature=related

Γκιώνης είπε...

Πατας ρε τους ανώνυμους?

Γκιώνης είπε...

"Μην τον αφήνεται χωρίς βοήθεια σε αυτή την κατάσταση. "

Μετα απο παρα πολύ σκέψη αποφάσισα.


"Απ’ ότι ξέρω την έχεις φτιάξει εδώ και πολύ καιρό, σωστά; "

Ποσο ψευτης εισαι?

"Κάτι τέτοια κάνεις και γι αυτό δεν σε ψήφισε ο bjy για τακτικό μέλος!"

Ριχνεις λαδι στη φωτια και μετα το παίζεις αλέκα?

Δυστυχως αγαπητη γιωργια θα γινει της κακομοιρας απλα εσυ δεν το εχεις παρει χαμπαρι. Πρεπει να βγουμε εμεις τρελοί επειδης ηςηςηςης εσυ απλά ειναι ενας μαλακας αχρηστος της ελληνικής πραγματικοτητας. Μην ρωτας που παμε. Εσυ δεν πας πουθενά. Εμεις όμως θα έρθουμε να σε γαμίσουμε. Λιγδιάρη, είρωνα που δεν εχεις το θάρρος να αναγνωρίσεις ποσο μαλακας εισαι και μια συγνώμη να ζητήσεις για όλα όσα θεωρρείς λογικά. Και περιμενα κατι να πεις. Τι να πεις μωρη αρσακειάδα.
Και σε ρωτάω ποιος ειναι άνεργος-ασθενής που παρακαλάει το κρατος να τον συντηρησει? Και ρωτάω πάλι. Ποιος βολεύεται σε βαρος της οικογενειάς του? Και με ποιο δικαίωμα μιλας για άλλες οικογένειες και γυναίκες και παιδιά? Και τι σε νοιαζει εσενα τι κανει ο πατερας του καθενα? Και που ξερεις ποια γαμουσε ο δικός μου ο πατέρας και τελικά τον ρωτησα και ευτυχώς δεν ειμαστε αδέλφια. Εισαι άθλιος. Απλα καποια στιγμή θα μπορεσεις να δεις τη φατσα σου στον καθρέπτη?
Σταματα να διαστρευλώνεις την πραγματικότητα,σταματα να σχολιάζεις τους άλλους,σταμάτα να ειρωνεύεσαι και να βαζεις φιλους σου σε προβλήματα. Γινε αντρας ρε.

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Σπέρααααααααα Γκιώνης,όχι ρε αφού είμαι qrpppppppp πως να πατήσω;;

Ρε με έκανες και ξαναβρήκα την μιλιά μου!!

Γκιώνης είπε...

Ελα ρε φιλε και αγχωθηκα. Λεω ρε λες να θελει ψυχολόγο? Η γυναίκα μου (Γιωργια ακούς?) ειναι ψυχολόγος την ρωτησα λοιπόν για την περίπτωση σου. Φιλε θελει δυο με τρεις φορες την εβδομαδα να βλέπεις θεούσες ξανθιές με κομπινεζόν και δυνατα να ανακράζεις: Θεε μου ελεησε τα δημιουργηματα σου. Μετα απο τρεις μηνες θα τα πας πολύ καλύτερα.Ελα ναι ελα ναι.

Γκιώνης είπε...

Με αυτο το Σπεεεερα τι μου θυμησες. Εχω μια φιλη τη Γιωργία και καθε βραδυ στον υπνο της φωνάζει Σπεεεεεερρρρρρρμμμαααααα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για μαλάκες μας περνάει ο ggw; Το χαρακτηριστικο του ιταλού i2sg γιατί το εσβησε και εγω θαύμαζα την τεχνουργία του και τις κολησεις του. Kαι στις φωτογραφίες στο κουτί το μισό δείχνει, εχει κοψει τη φιρμα.
Ήμαρτον έχει μούτρα και μιλάει;

Γκιώνης είπε...

Ανωνυμε εκανες το εκατοστο σχόλιο. Μπραβο εισαι νικητής. Παρε τωρα στο 0909092431423 και θα μιλήσεις με τη Γιωργία που παλι σπιτι ειναι.

Φιλε τελικά ηταν παραπλανητική διαφήμιση προϊόντος. Σου προσέφερε χειροποίητο ενω ήταν εργοστασιακό. Μαζευουμε υπογραφες και θα προς φύγουμε στον κατανάλωτη του πολίτη.

Στο bet on net τον δινουν για gay.Πονταρε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ρε τον radioαπατεώνα! Ήταν μεγάλη χοντράδα αυτό που έκανε ο τσίτζηρας ο μιτζηρας ο τζιτζι μιτζι χοτζηρας και δεν καταπίνεται ότι και να λέει για τον Γιάννη.
Δημήτρη ggw τον ξέρουμε ποιος είναι ο Γιάννης και επέτρεψε μου να σου πω ότι πήγενες γυρεύοντας και τρωγόσουνα να δείξεις ότι ειχες κάνει μόνος σου την κατασκευή. Και αυτά που λες τώρα δυσχερένουν τη θέση σου. Θα μπορούσες να πεις ότι είναι μια κατασκευή του τάδε amateur που την βρήκα στον πάγκο και την αγόρασα. Ορίστε και η φωτογραφίες ολόκληρες. Άν δεν θελεις κριτική μην τα βγαζεις στο internet και μην εκθέτεις τον εαυτό σου στα blog. Όσο σου λέγανε οι φίλοι που τους ειχες παραμυθιάσει μπράβο, σου άρεσε και έκανες την κατσίκα. Όταν αποκαλύφτηκε οτι έκανες μνημόσυνο με ξενα κόλυβα θυμήθηκες ότι ο Γιάννης είναι βλήμα και παραπονιέσαι.
Με συγχωρείς αλλά έχεις άδικο. Ζήτα συγνώμη και μάζεψε όπως μπορείς τη βλακία γιατί θα σε πάρουν στην κοροιδία και οι φίλοι σου ακόμα, θυμήσου τα λόγια μου.

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=N00XKtROddc&feature=related

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

"Πολύ καλή η κατασκευή Δημήτρη. Συγχαρητήρια. Απ’ ότι ξέρω την έχεις φτιάξει εδώ και πολύ καιρό, σωστά; Έχεις κάνει δοκιμές; Εάν ναι, ποιες οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις σου;

Δυστυχώς δεν έχω 23 εκατοστά για να κάνουμε μερικές δοκιμές.

ΥΓ. Κάτι τέτοια κάνεις και γι αυτό δεν σε ψήφισε ο bjy για τακτικό μέλος!"

SV1CDY "καθώς και την ακατάσχετη και άνευ ουσίας και σημασίας μπουρδολογία τους και αναρωτιέμαι, για ακόμα μια φορά, που πάμε ή μάλλον προς τα πού πάμε;"

Να πας να πνιγεις ρε παλιομαλακα. Μην μας ρωτας που παμε. Να ριξεις νερο στο προσωπό σου να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να αναρρωτηθείς που πας μωρη κηδεία. Ρε παλιομαλακα που νομιζεις οτι καποιος εισαι. Γιουσουφάκι του συστήματος είσαι και παρακαλάς για μια νεκροσύνταξη.
Ουτε το TV Weekend δεν εισαι ικανος να κανεις.

Οργη και μισος για το κωλοσυστημα που δημιούργησε τέτοιες καταθληπτικές αδερφες σαν και εσένα. Ειχα και φιλους ετσι άλλα ήταν υπερήφανοι ρε και αυτοκτόνησαν και τους αγαπάω.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ Τώρα έχασε η βενετιά βελόνι!
Ρε εδώ γίνονται σόδομα και γόμορα με τις μαιμού κατασκεύες..
http://www.infospoudes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1167:--------qq&catid=24616:oikonomia&Itemid=1032

το τρανσβερτεράκι του τζιτζιντάμπλιγιου σας έβγαλε τα μάτια??

Αμάν πια,δεν υποφέρεστε!

Ανώνυμος είπε...

http://www.sotele.gr/
ποτέ δεν είναι αργά να βελτιώσει τις γνώσεις του μιας και δεν εξάσκησε αυτήν ακριβώς την ιδιότητα του.
hihi

Cuckoo είπε...

SV1CDY "Και κάτι της τελευταίο, για να μην αιωρούνται εντυπώσεις, όσες φορές κι αν έχω γράψει σε ιστολόγια το κάνω ΠΑΝΤΑ επώνυμα και αυτό το έχω αποδείξει και στο παρελθόν"

Ναι, ναι αλοίμονο, είπαμε εμείς κάτι άλλο Γιώργο, ποτέ δεν γράφεις ανώνυμα, πάντα χρησιμοποιείς ένα όνομα. Δανάη, Κυριακή, Στάθης, Γιάννης κλπ

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα στέφαναααααα,που φτιάαααχτηκαν με αααανθηηηη

http://2.bp.blogspot.com/_wKPxbc_2Khk/TLBQgZsy2DI/AAAAAAAAAGU/3aFT7Nhftps/s1600/DSC02121.JPG

Ανώνυμος είπε...

http://2.bp.blogspot.com/_wKPxbc_2Khk/TLBQgZsy2DI/AAAAAAAAAGU/3aFT7Nhftps/s1600/DSC02121.JPG

2Μδης είπε...

"Ο/Η sv1cdy είπε...
Πολύ καλή η κατασκευή Δημήτρη. Συγχαρητήρια. Απ’ ότι ξέρω την έχεις φτιάξει εδώ και πολύ καιρό, σωστά; Έχεις κάνει δοκιμές; Εάν ναι, ποιες οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις σου; ...."

Ναι ρε Δημήτρη! Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου γιατί αμα ρωτήσεις για τις δικές μας... Άστα!

Το σχόλιο του sw1ggw:
"...Ως γνωστόν είμαι υπέρμαχος της καλόπιστης ή οξείας, ακόμα, κριτικής. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, δεν υφίστασαι κριτική, αλλά άθλια σχόλια άγνωστων ατόμων . Τα σχετικά σχόλια μάλιστα, πιστεύω τα περισσότερα είναι δικά σου παρακινώντας έτσι αριθμό αναγνωστών να τα διαβάσουν, οι οποίοι καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία για να ικανοποιήσουν ανομολόγητες επιδιώξεις, να υπηρετήσουν τα σκοτεινά σχέδια τους αλλά και να καλλιεργήσουν το μίσος εναντίον μου
SW1GGW"

Το σχόλιο του Πάγκαλου στον Τριανταφυλόπουλο από το http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=214789&cid=4 :
"...Τα σχετικά σχόλια, μάλιστα, συνοδεύονταν από παραποιημένες φωτογραφίες μου, παρακινώντας, έτσι, μεγάλο αριθμό αναγνωστών να τα διαβάσουν. Ως γνωστόν είμαι υπέρμαχος της καλόπιστης ή οξείας, ακόμα, κριτικής, ιδίως όταν αυτή αφορά σε πολιτικά πρόσωπα. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, δεν υφίσταμαι κριτική, αλλά άθλια και ρατσιστικά σχόλια άγνωστων ατόμων, τα οποία καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία για να ικανοποιήσουν ανομολόγητες επιδιώξεις, να υπηρετήσουν σκοτεινά σχέδια αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος και του Κράτους, αλλά και να καλλιεργήσουν το μίσος εναντίον μου, γεγονός, το οποίο προφανώς συνιστά απειλή για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα..."

Καλό το clopy paste Δημήτρη και οι παραποιημένες φωτογραφίες ξένων "κατασκευών σου" αλλά δυστυχώς για σένα τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους. Στο ξαναλέω: τις κοροϊδίες να τις πιστεύετε μεταξύ σας΄, όσο τις βγάζετε δημόσια θα παίρνετε απάντηση δημόσια. Για κορόιδα ψάξε μόνο στον πολύ στενό κύκλο... Το ξέρω, ΠΟΝΑΕΙ, και βγαίνετε εκτός εαυτού, αλλά δεν σας φταίει κανένας. Εσείς προκαλέσατε τη νοημοσύνη μας.

Γκιώνης είπε...

Μπραβο γεώργιε εισαι ανώτερος απο όλους εμας.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Αυτο το Μπραβο Γιωργο για εμενα εχει μια ιστορία.
Ακούστε τη.

http://www.youtube.com/watch?v=0thsSPvlGYA&feature=related

Δεν ηρθα εχθες για να φυγω αύριο.
Ουτε θα γινω το γιουσουφάκι του καθε πικραμένου. Ο καθενας μπορει να δηλώνει οτι γουστάρει. Απλα η πορεία και η ζωή σε μαθαίνει να εκτιμάς στασεις και συμπεριφορές. Σας ευχαριστώ που εισαστε παρέα καλή και αληθινή, συμπαραστάτες σε αυτές τις δυσκολες μερες για όλους. Ευχαριστώ για τον διάλογο που προσφέρετε και για τις προσπάθειές σας αυτο το χομπι να παραμείνει ανθρώπινο και συναδελφικό. Οσοι ψαχνουν για πελατες δεν μπορουν και δεν γινεται να ειναι μαζί μας. Κοινοχρηστα δεν πληρώνω σε κανέναν.
Φιλια πολλά.


Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Ξερω ειναι αργά. Που το βρηκα, που το θυμήθηκα. Ρε γκεκα. Μα τι πινεις ρε παιδι μου?

http://www.youtube.com/watch?v=CgBd0VIlhrA&feature=related

Γκιώνης

ΥΓ Απο τοτε που φτιαξαν τους ποδηλατόδρομους γυριζω σπιτι μου μια χαρά. Με τα πόδια.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=7sXhU8g6Slk

Ανώνυμος είπε...

SV1CDY:...Έχεις κάνει δοκιμές; Εάν ναι, ποιες οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις σου;

Τζιτζιντάμπλιγιου: τα κατάφερα,έγινα ΡΟΜΠΑ!

2Μδης είπε...

http://yannis-ioannou.com/2011/05/05/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BD/

Ανώνυμος είπε...

5 Μαΐου 2011 3:13 π.μ.

Αυτες ειναι ώρες. Και ασε τους άλλους τους πρωινούς να μοιράζουν κοινόχρηστα και να κανουν Dx με τις φραπεδιες στο χέρι.

Καλα να εισαι.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Τα καλύτερα dx αυτή την ώρα περνάνε. Απλά έκανα qrx 5 λεπτά για να γράψω εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Μιιιι λαμμμβανειειειειειειες?
Ουουουοιιιι σε Λαμβανου.
Και αφου σι λαμβανου παω για οπερα.
Εγω σε Λαμβανου
Εσυ με λαμβανου
Αυτός με Λαμβανου.
Ετσι παει?
Εμεις σε Λαμβανου
Εσεις με Λαμβανου
Αυτοι με Λαμβανου

Αρε αυτος ο Κοραής.

Στο μεζεδοπωλείο "Η ποιότητα" Απόψε εχει αναμετάδωση όπερα στους 1,2 για φιλους και γνωστούς.

Το Σαββατοκυριακο εχουν οι Ιταλοί κοντεστ να δοκιμάσουν τα νεα μηχανήματα των ελλήνων που ενισχύθηκαν με μαρκαδορο.
Ας απολαυσουμε λίγη ποιότητα στη ζωή μας.
Με λαμβάνου?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

400ευρώ; Ρε τον απατεώνα!

sv8gke είπε...

SZ8L αύριο στο ARI CONTEST.
Είναι φίλοι μας οι Ιταλοί!!
Παρακαλούμε υμάς όπως απαντήσετε στις απεγνωσμένες μας κλήσεις!!

GKEκας

Ανώνυμος είπε...

Σε λαμβανου.

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Εεεεμ έτσι είναι,άλλοι πουλάνε περισσότερο από ότι αγοράζουν και άλλοι ΧΑΡΙΖΟΥΝ αυτά που έχουν πληρώσει!!

TNX Κώστα sv1oaa για το ρελέ..να δω τώρα που θα βρω 24 volt να τον ταίσω!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ρωτάς τον επίμονο κατασκευαστή; Όλο και κάποια μοντιφίκα θα έχει να σου προτείνει.
6146

Ανώνυμος είπε...

Υπ' όψιν: το ιστολόγιο του SW1GGW ονομάζεται "Δημήτρης Ηλεκτρονικές Κατασκευές"

2Μδης είπε...

Ε, πως να ονομάζεται; Πάγκαλος- Κατασκευές Άλλων;

Ανώνυμος είπε...

**βλέπω την κατασκευή και παθαίνω σοκ! Πολύ καλό κομμάτι, ποιοτικώς αλλά και οπτικώς, ίσως από τα καλύτερά σου. Και φαντάσου να είχες και κέφια, ΠΑΠΑΔΕΣ θα έκανες!!**
XAXAXAXAXAXA
ariventertsi ROMPA!

Ανώνυμος είπε...

Η σκύλα απο τη βιάση της στραβά κουτάβια κάνει. Αλλού εσβησε το χαρακτηριστικο και αλλού το άφησε. Ήθελε και 400 ευρώπουλα;

Ανώνυμος είπε...

Ο GGW εκτός από τα λόγια του Πάγκαλου που χρησιμοποίησε, τον μιμήθηκε και στη συνέχεια... Τρέχοντας!
Δείτε τι εννοώ:

http://www.youtube.com/watch?v=mCLOmyz_l9w

Ανώνυμος είπε...

>Δικό μου είναι το trancverter ότι θέλω το κάνω ότι θέλω γράφω.<
έτσι λέει ο ggw λες και τον ρώτησε κανένας για το ιδιοκτησιακό.
Δικό σου είναι ΑΛΛΑ με οσα εκανες προσπάθησες να εξαπατήσεις και έγινες ρομπα πανελαδικά.
Μη μας δουλεύεις.