Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

144MHz SSB QSO PARTY

Η πρόγνωση καιρού έλεγε ότι έπρεπε να αναβάλουμε. Οι ραδιοερασιτέχνες είπαν όχι και έδωσαν το παρόν!! Το χειμερινό QSO Party, έγινε τελικά σε πραγματικά χειμερινό καιρό στις 20 Μαρτίου, χθες…






Σε μια κατάμεστη από κόσμο τοποθεσία στην Πάρνηθα, αφού γινόταν και κάποιος αγώνας ορεινής ποδηλασίας, δίπλα στα έλατα και σε ελάχιστα χιόνια, στο καταφύγιο Φλαμπούρι βρεθήκαμε χθες το πρωί πάνω από είκοσι ραδιοερασιτέχνες! Άλλοι τόσοι ή περισσότεροι ήταν σε πλεονεκτικά σημεία της Ελλάδας, ενώ το παρόν έδωσαν και σταθμοί από Τουρκία.



Σκοπός ήταν να «παιχτεί» το δεύτερο επεισόδιο του ραδιοερασιτεχνικού εργαστηρίου που έγινε το αμέσως προηγούμενο σαββατοκύριακό. Από την θεωρία στην πράξη. Οι υποψήφιοι ραδιοερασιτέχνες της επόμενης εξεταστικής αλλά και νυν ραδιοερασιτέχνες παλιοί και νέοι, θα έβλεπαν στην πράξη επικοινωνίες στους 144MHz με SSB σε μεγάλες αποστάσεις.


Στήθηκαν τρεις σταθμοί στην Πάρνηθα. Ένας από τους SV1GRN, SW1JGW, SW1MNO με το FT-857 και μπαταρία αυτοκινήτου. Κεραία ιδιοκατασκευή 7 στοιχείων. Χειριστές εδώ κάθισαν αρκετοί από τους συναδέλφους που διήλθαν. Σημείο του ήταν ο εξωτερικός στεγασμένος χώρος του καταφυγίου.





Δίπλα ακριβώς ο Γιώργος SV1KU έστησε έναν δεύτερο σταθμό για τα 6μέτρα τροφοδοτούμενο από μπαταρίες. Με μια κεραία ιδιοκατασκευή, φτιαγμένη πάνω σε πλαστικούς συναρμολογούμενους σωλήνες.






Στον υπαίθριο χώρο, σε ένα θάμνο, έστησα το FT-817 με μια κεραία 5 στοιχείων. Πηγή τροφοδοσίας η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου και ισχύς τα 2,5W σε όλη την διάρκεια των επαφών.




Ο Μάκης SV1ΝΚ και ο Γιώργος SV1KU εξηγούσαν δείχνοντας στην πράξη τα όσα έλεγαν στους υποψηφίους και μη συναδέλφους. Πραγματικά αυτή η τάξη υποψηφίων συναδέλφων έχει σταθεί πολύ τυχερή έχοντας ως δασκάλους δυο τόσο έμπειρους συναδέλφους με όρεξη να μεταδώσουν τη γνώση τους…



Από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής ακούστηκαν αρκετοί σταθμοί, γυρνώντας το DIAL άκουσα τους SV1EIW, SW1QEG, SV1NJT,, SV1OAA, SV1CEI, SV3IEG/P, SW1MNE, SW1OAN και άλλους που μου διαφεύγουν τώρα. Ο Σωτήρης SV1HER ακούστηκε από τον χώρο της έκθεσης!!! Από την Αίγινα μάλλον, υπήρχαν δυο σταθμοί ο SV8UM και ο SV8MQP(;).


Επίσης από Πάρο(;) ο SV8JVM. Από την Σάμο βγήκε ο Αλέξανδρος SV8CYR, ακούστηκε πολύ δυνατά για την απόσταση και με άκουσε με την πρώτη που τον κάλεσα αν και είχα μόνο 2,5W ισχύ. Το ίδιο καλά ακουστήκαμε και με τον ΤΑ3ΤΤΤ από Τουρκία, πολύ δυνατός 59!!! Ακούστηκε επίσης ο TA3ATA. http://www.youtube.com/watch?v=j-zDX2cyKtg

Αντίθετα η στεριά που μεσολαβούσε μεταξύ Λευκάδας και Αττικής δυσκόλεψε την επικοινωνία με τον Μιχάλη SV8GKE και κάναμε την επαφή μετά από πολλές προσπάθειες σε CW
http://www.youtube.com/watch?v=WVVM0Y3MBY8
Από την Αχαΐα βγήκε ο SV3BSF με τον SW3OR?

Επιβεβαιώθηκε στην πράξη αυτό που λέω και στα σχετικά σεμινάρια σε συναδέλφους, ότι έχουμε το Αιγαίο έναν μόνιμο κυματοδηγό για τα ακριτικά νησιά αλλά και τα γειτονικά κράτη και δεν τον εκμεταλλευόμαστε για να επικοινωνήσουμε, ενώ είναι εύκολο επιλέγοντας τις σωστές συνθήκες: Οριζόντια πόλωση και στενή διαμόρφωση.

Ένας τέταρτος στην κυριολεξία φορητός σταθμός στήθηκε από τον Πάνο SV1GRN

Σίγουρα θα ξεχάσω κάποιους αν αρχίσω να γράφω όσους πέρασαν από το καταφύγιο αλλά θα το προσπαθήσω… SV1GRN, SW1JGW, SW1MNO, SW1EIX, SV1LKM, SV1NK, SV1KU, SV1DS, SV1XC, SW1PBH, SV1BJY, Δημήτρης, Δημοσθένης, Παντελής... Δείτε και τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε…


Οι τελευταίες επαφές έγιναν υπό βροχή. Αργά το μεσημέρι όταν αραίωσε ο κόσμος κάτσαμε για φαγητό.

Ένα ακόμα Qso party είχε τελειώσει με απόλυτη επιτυχία…




O SV3IEG/P στην Πεντέλη.








Κατά την διάρκεια των επαφών...








Με την Δήμητρα SV1XC και τον Γιώργο SV1DS.








SV1KU επί το έργον! Υπό το σπινθηροβόλο βλέμμα του MNO!!







Ο SV1BJY με τον SV1LKM το... διασκεδάζουν!!







Kαι όχι μόνο αυτοί! Όλοι το διασκεδάσαμε!!!







73 de SV1BJY

111 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι ψυχασθενεις ραδιοερασιτεχνες.

SW1NJX είπε...

Τελικά όντως η τρέλα πάει στα βουνά

Γκιώνης είπε...

Επισκεφθηκα σήμερα τον προσωπικό μου ψυχίατρο και μου ειπε οτι ειδε φορβερα αποτελέσματα απο το Group Therapy της κυριακής. Την επόμενη φορα θελει να ερθει και αυτός να δει πως λειτουργεί η ομάδα.


Γκιώνης

sv8gke είπε...

Ο μαστροσωτήρης είναι;

takis perreas είπε...

Όχι Μιχάλη.
Είναι ο βοηθός του ο "Μάνος ο ναύτης"!

Ανώνυμος είπε...

ψηφιακά δεν είχαμε όμως..! Πάρτυ χωρίς ψηφιακά γίνεται?

sv8gke είπε...

Αρε Γκιώνη στον βοηθό πήγες;Εδώ σου έχουμε την αυθεντία!!

Ανώνυμος είπε...

εππ, με πάτησες κύριε ψηφιακέ..

Γκιώνης είπε...

Ελα ναι μιχαλη δεν το ηξερα.Πηρα τηλέφωνο απο τα παιδια. Ειναι ολοι πολυ ευχαριστημένοι και νοιωθουν ηδη καλύτερα. Ε αμα εισαι με παρέα ερχεται και πιο οικονομικά. Το προβλημα ειναι τα Σαββατοκυριακα που δεν εχει κοντεστ. Εκει με πιανει το στρες.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Να δες και εσυ στις φωτογραφίες τους έχει φύγει λίγο αυτό το γουρλωτό απο τα μάτια.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

εεεε... με το τσίπουρο πέφτει το βλέφαρο!

SW1PBH Manos είπε...

Καλά περάσαμε, κάναμε δοκιμές και επαφές, γνωρίσαμε κόσμο και κυρίως και άλλους "ραδιοτρελούς" που πήραν τα όρη και τα βουνά μέσα στην αντάρα...

Καλά να ήμαστε να ξανανταμώσουμε σύντομα στην εξοχή!!!

73 SW1PBH Μάνος

Γκιώνης είπε...

Ενας αλλος διαβαστε τι κάνει?

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231100610

Δεν τον ειδα στο βουνο απο που άκουγε?

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Ρε γκεκα αυτο για την κρητη μας κάνει? Ειναι στη γειτονιά και κανει βολτες. Για κανε καμια επαφη ρε παιδι.

http://www.af.mil/information/factsheets/factsheet.asp?id=182

Ιδανικό για επικοινωνιες.

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Καλά ήταν,θα ήταν βέβαια καλύτερα αν βοηθούσε και η διάδοση.
Άκουσα πολλούς και μίλησα με τους περισσότερους.
Το καλύτερο qso με τον ta3ttt το έχασα τελικά ενώ τον άκουσα..
Συνοπτικά 17 επαφές,3 dxcc,6τετράγωνα και 250κμ μέσο όρο ανά επαφή!!Όχι άσχημα για χειμώνα.
Όλα αυτά με 17 ελ. και 100 watt στα 660 a.s.l

73 GKEκας

Υ.Γ Παντού υπάρχει ένας πιπάρας να σου χαλάσει την μέρα!!

Γκιώνης είπε...

για ακούστε και εδώ. Οποιος εχει κατι αναλογο ας το στειλει.

http://mt-milcom.blogspot.com/2011/03/monitoring-operation-odyssey-dawn.html

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Ρε πάλι με πάταγες;;

Ρε με βρήκες qrp;;

Για την Κρήτη έχω καλύτερο..

Γκιώνης είπε...

"and the capability of broadcasting analog radio and analog color TV on all worldwide standards."
Εγω λεω για Icom 7000.Μαλλον?
Καλο φαινεται.

Γκιωνης

Γκιώνης είπε...

4196.0 NATO AWACS activity USB: Callsign Magic ##/NATO ##
5725.0 UK Royal Navy CWC-style net USB.
6688.0 French Strategic Air Force Net - Commandement Des Forces Aériennes Stratégiques (CFAS) USB: Callsign Capitol
6712.0 French Air Force Commandement De La Force Aérienne De Projection (CFAP) USB: Callsign: Circus Verte
6733.0 RAF TASCOMM YL weather traffic to Solex 11 a Sentry AEW1 with TAF weather for LCRA RAF Akrotiri. QSYed to 9019.0 and 9031.0 kHz USB
6761.0 USAF Global refueling Operations USB
6877.0 USAF Psyop transmissions against Libyan Navy + jamming
9019.0 UK RAF TASCOMM USB TAF weather traffic.
9031.0 UK RAF TASCOMM USB Operational Messages + TAF weather traffic
10315.0 DHN 66 NATO Geilenkirchen GER E-3 AWACS/Magic to DHN66 Link USB
12311.0 French Air Force Centre De Conduite Des Opérations Aériennes (CCOA) USB: Callsign Veilleur/AWACS callsign Cyrano.
16160.0 French Air Force up with voice and RATT on 16160 kHz USB. Probable Cyrano ops from AWACS. Thanks mco that is a new one in my db.

Εχει πολύ κόσμο ε?

Γκιώνης

takis perreas είπε...

6712.0 French Air Force Commandement De La Force Aérienne De Projection (CFAP) USB: Callsign: Circus Verte

6.712MHz???
Circus Verte
Ο Τιραμόλας το ξέρει???
O diesel, τι λέει επ' αυτού???
Εεεερε γλέντια!!!
Χα! Χα! Χα!

Ανώνυμος είπε...

καλα επιτρεπετε ολακερο ΝΑΤΟ να βγαινει στους εξημιση?

Unknown είπε...

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε QSO Party, άρχισα τις ετοιμασίες ...design+κατασκευή κεραίας, αναζήτηση "πατέντας" για σίγουρη στήριξη και χειροκίνητη περιστροφή της στο πεδίο...προετοιμασία paper log (οχι laptop)...αγορά μπαταριών.

Με πολύ ενθουσιασμό και μετά από "φοβερή προετοιμασία" , ξεκίνησα για την "κορυφή" ενός πάρκου κοντά στο σπίτι μου στο φοβερό υψόμετρο των 214 μέτρων...αλλά με πολύ καθαρό ορίζοντα! Ο στόχος μου - σαν αρχάριος - ήταν πιο πολύ διερευνητικός...να δω αν καταρχήν η κεραία θα δούλευε (OWA Yagi 5 στοιχείων) να ζήσω την εμπειρία του QSO (είπαμε...αρχάριος) και, να δω τι μπορώ να δουλέψω με τα 2.5W του FT-290!

Παρόλη την προετοιμασία και τα checklist και τα double-checkings , ότι λάθη μπορούσε να κάνει ένας αρχάριος ...τα έκανα!!!σε πολλά πράγματα δεν ήμουν έτοιμος...ξεκινώντας από το γεγονός ότι ξέχασα να πάρω τις βίδες συνερμολόγησης της κεραίας !!! ευτυχώς που ήμουν κοντά στο σπίτι! επίσης, συνειδητοποίησα ότι δεν είχα κωδικοποιήσει καλά στο μυαλό μου προς τα που πέφτει το κάθε grid locator που άκουγα με αποτέλεσμα να ψάχνω συνεχώς με βάση την ένδειξη του s-meter!! Παρόλα αυτά, και οι 2 επαφές που έκανα έγιναν με την κεραία στην αντίθετη κατεύθυνση !! :-)

Άσχετα με τα παραπάνω, το ευχαριστήθηκα πολύ, και την επόμενη φορά θα είμαι περισσότερο έτοιμος, θα βγω πιο νωρίς και θα μείνω περισσότερο !

Τώρα που ξεκίνησα, δύσκολα θα σταματήσω! Υπόσχομαι να ακούγομαι πιο συχνα.

73,Νίκος, SV1DJG

2Μδης είπε...

Νίκο να κρατήσεις την υπόσχεση σου. Πρώτα για σένα, για να χαρείς το απίθανο πολύπλευρο χόμπι που ξεκινάει από την σχεδίαση και την κατασκευή και τελειώνει στην ολοκλήρωση μιας επαφής, και μετά για εμάς που θα σε έχουμε στο λογκ μας.

Απρόβλεπτα σαν αυτό με τις βίδες που γράφεις εχουν συμβεί σ ε όλους μας. Εγώ κάποια στιγμή στο παρελθόν έφτασα στην κορυφή του Ταϋγέτου και διαπίστωσα ότι δεν είχα χαρτί να σημειώνω τις επαφές!!!! (Περίπτερο δεν είχε στα 2.407μ υψόμετρο!!!)

73

Ανώνυμος είπε...

εγω μια φορα συνειδητοποιησα οτι δεν πηρΑ μαζι μου τα σαντουιτς. οποτε αναγκαστηκα να φαω το logbook και δεν ειχα που να γραψω τις επαφες!
θοδωρος

Ανώνυμος είπε...

καλή χώνεψη!
Μήτσος

2Μδης είπε...

hungry bear dont dance!

Ανώνυμος είπε...

Αντί να τρέχετε πάνω στα βουνά για επαφές ασχοληθείτε με το να βοηθήσετε το κοινωνικό σύνολο. Εδώ έχουμε επίθεση από ακρίδες και εσείς πάτε και μιλάτε στους ασυρμάτους!


Ακριδόπληκτος κηρύχθηκε ο νομός Αχαΐας

Σμήνη ακριδών ενέσκηψαν στην Αχαΐα και πλήττουν την αγροτική παραγωγή, με αποτέλεσμα ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος να εκδώσει απόφαση, με την οποία κηρύσσεται ακριδόπληκτος το νομός.

Οι ακρίδες πλήττουν ιδιαιτέρα τις περιοχές της Αιγιαλείας, των Καλαβρύτων και του Ερυμάνθου, ενώ σοβαρά προβλήματα καταγράφονται και στην δυτική Αχαΐα. Μάλιστα οι ακρίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους ακόμα και στην πόλη της Πάτρας.

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Αχαΐας, προκειμένου να αποφασισθούν τα μέτρα που θα ληφθούν.

www.kathimerini.gr

Ανώνυμος είπε...

@sv8gke : με 100 watt ??

τίθεσαι και πάλι σε διαθεσιμότητα.

εκ του QRO Club

SW1NJX είπε...

@Nick
Φιλε Νίκο αν δεν κάνεις λάθη δεν κάνεις τίποτα. Την επόμενη θα κάνεις λιγότερα. Ετσι έγινε και γίνεται με όλους μας.

73 de SW1NJX Christos

SW1NJX είπε...

@ BJY
Ωραια ιδέα φίλε Γιάννη. Περίπτερο σε αλπικές ζώνες. Σε νιώθω! Κι εγώ έψαχνα προχτές χαρτομάντηλα στο βουνό.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται να προγραματίζεις όταν κρατάς τιμόνι.Ήθελα να βγω να σας ακούσω παίδες, αλλά δεν μπόρεσα. Το άλλο το χαϊβάνι πήγε και άκουγε μόνο. Τελικά μόνο από κλαρίνα ξέρει.

Cuckoo

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γκιώνη δεν ντρέπεσαι, τη μία να φωτογραφίζεσαι στα εντευκτήρια του ΣΕΡ και την άλλη σε δραστηριότητες με μέλη της ΕΕΡ;

Ο 2μδης τι λέει για όλα αυτά, θα ήθελα να ήξερα.

Ρε Τζώνυ, για σχολίασε και το σήμα του ΣΕΕΑ στην προηγούμενη ανάρτησή σου, σε please.

Έτσι για να "γουστάρουμε" ρε αδερφέ.

Ο προς το παρόν
Ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

η δραστηριοτητα δεν ηταν αποκλειστικα μελων της ΕΕΡ. ηταν του AQRP net και των φιλων του...
αλλα και αλλιως να ηταν το πραμα δε καταλαβα.. υπαρχει η λογικη εμεις και οι αλλοι?

sw1jgw

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Μήτσο, που ζεις;
Φυσικά και υπάρχει η λογική, εμείς και οι άλλοι.
Και μάλιστα καλλιεργείται κατά κόρον από τον παρόντα ιστότοπο.
Εσύ, ακόμα να πάρεις χαμπάρι;

Ο προς το παρόν
Ανώνυμος

2Μδης είπε...

ΕΣΥ που ζεις;; Μόνος σου;; Στην πολυθρόνα σου τα βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα;;;

Ανώνυμος είπε...

Έλα τώρα ρε Τζώνυ.
Μην το παίζεις τρελίτσα.
Κάνε ένα σχόλιο για το σήμα του ΣΕΕΑ.
Δεν ΄ν κακοοοό.

Ο προς το παρόν
Ανώνυμος

Γκιώνης είπε...

Παιδια για να πω την αλήθεια ειμαι ίσως ο μοναδικός που εχω φωτο απο ΣΕΡ,ΕΕΡ,ΣΡΕ και τωρα τελευταία RSF. Και σας προκαλώ να το κάνετε και εσείς.
Με την ΕΕΡ ημουν στο μαραθώνιο
με το ΣΕΡ ειμαι παντου,στην RSf πηγα σε ενημερωτική εκδήλωση και κοπή πίτας και με τον ΣΕΡ ημουν στην ενημερωση που εκανε στα πλαίσια της εκθεσης Ιντερελεκτρονικα. Δεν βλεπω καποιο κακό αγαπητέ προς το παρον ανώνυμε.
Ποτε δεν ειχα να χωρισω με καποιον απο εσας ουτε με τους άλλους και το χειρότερο ειναι ότι σε όλες τις εκδηλώσεις περασα υπέροχα και ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να οργανωθούν όλες αυτές οι εκδηλώσεις. Τις συχνοτητες απο λιβύη να τσεκάρετε και αν βρειτε κατι καινούργιο να μας το πειτε.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Το κιουαρπινετ ειναι μια ασκηση η οποία ειναι ανεξάρτητη συλλόγων,οργανώσεων,σωματείων και μη κυβερνητικών οργανώσεων. Οταν βλέπω καποιο συνανανανανανναδελφο η πρωτη μου ερώτηση δεν εχει να κανει με το που ειναι εγγεγραμένος αλλα αν ειναι καλά. Πραγματικά απο την συνάντηση της κυριακής εντυπωσιάστικά από την ψυχική υγεία των συμμετεχόντων και την βούληση τους να γεμίζουν δισκους με σοκκολατόπιτα. Αυτη την φορά κανένας δεν ετρεξε προς τον γκρεμό κάτι που όλοι φοβόμασταν. Επίσης η ψυχιατρική κοινότητα νομού Αττικής συμβουλευτικά ήταν παρούσα με αριστες παρατηρήσεις τοσο για την διεξαγωγή όσο και για τα αποτελέσματα της συνάντησης. Εντυπωσικό ήταν το τέλος της εκδήλωσης και όταν δυνατα φώναξα: ΕΙΜΑΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. Το ιδιο ακολούθησαν τα άλλα εγκριτα μέλη και ήρεμα αρχισαν να ξεπασαλώνουν τον εξοπλισμό.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Μην τα λες σε μένα Γκιώνη, στον 2μδη πες τα που αρνείται να σχολιάσει το σήμα του ΣΕΕΑ και που έχει γράψει κατά καιρούς, για εκδρομές στο Ναύπλιο, για νταλικέρηδες, γουρουνάδες, πρωτοπορίες και άλλα χαριτωμένα.

Και στους υπόλοιπους που τon βοηθάνε μέσω του παρόντος ιστότοπου, στην θεάρεστη αυτή προσπάθεια.

Πρόσεχε μόνο, μήπως σε κακοχαρακτηρίσουν κι εσένα, επειδή συμμετέχεις στις δραστηριότητες του κατάπτυστου συλλόγου.
Γιατί μετά, το κράξιμο θα πάει σύννεφο.

Μας έχουν που μας έχουν στη μπούκα.

Ο προς το παρόν
Ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όσοι έχουν μείνει στην απέξω, λυσάνε να βλέπουν τέτοιες εκδηλώσεις.

Γκιώνης είπε...

Ρε προς το παρρον χαίρομαι που και εσυ συμμετέχεις. Ολα τα αλλα ειναι περιτά.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

jgw στην αντιγραφη μην ξεχασεις να αντιγράψεις και τα σχόλια.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Ειναι θλιβερο να συμμετέχουμε στο ίδιο πάρτυ και να μην ακουστήκαμε. Ειναι θλιβερο καποιοι να οργανώνoyν το πάρτυ και να μην αναφέρονται. Ειναι θλιβερό ορισμένοι να προσποιούνται ακόμα και σήμερα. Ειναι θλιβερο αυτό που κανεις αγαπητή μου. Πραγματικά αίσχος. Παντως καλα ειναι να βρισκεσαι στον κοσμο σου απλα μην μας προσβάλεις αλλο, αρκετά.
Αγαπητέ SV1CDY νομίζω οτι κανεις καποιο λάθος. Ηθικά τουλάχιστον εισαι φάουλ. Ολα τα αλλα κολοκυθόπιτα. Σταματα επιτελους να προσβάλεις την νοημοσύνη μας. Ελεος.



Γκιώνης

sv8gke είπε...

Αγαπητό qro club μάλλον είσαστε αυστηροί μαζί μου.
Δηλαδή εσείς χρησημοποιήτε περισσότερα από 100 watt;;
Τα εκατό πιστεύω είναι μια καλή τιμή για οδήγηση pa!!

Γκιώνη από ότι βλέπω έτοιμος είσαι να πάρεις τα βουνά το καλοκαίρι!!Σε χαλάσαμε και σένα.

Επόμενη κίνηση θα ήταν καλή κάποιο βράδυ της εβδομάδας να κάνουμε κάτι αντίστοιχο δοκιμάζοντας και την υποδομή στο qth..

Σκουλήκι είπε...

Γκιώνη εάν εχεις σκοπό να πάρεις τα βουνά, πρόσεχε να εχει σταματήσει το κυνήγι μπας και σε περάσουν για πέρδικα. Χώρια που θα βάλουν κανένα κουτάβι να σε φερμάρει. Γκέκαααααααα

Ανώνυμος είπε...

Το ζήσαμε και αυτό,η κοκκινοσκουφίτσα στα λιβάδεια κάνει dx sta 2m!!!!

Τον πορτοκαλί σκούφο τι τον ήθελες????Για να καλύψεις τα καρότα που έχεις στα αυτιά????

Cuckoo

Ανώνυμος είπε...

Καποιος φίλος καλός μου εστειλε και αυτές τις συχνότητες για Λιβύη.

4169 kHz
4196 kHz
6690 kHz – Several players over No-Fly Zone

6688 kHz – French Air Force

6712 kHz – Mixed Use; Several Players
6761 kHz – Global Aerial Refueling Operations

6877 kHz – Reported PsyOps

5368 kHz – Libyan GMMRA ALE Network
6884 kHz – Libyan GMMRA ALE Network
9375 kHz – Libyan GMMRA ALE Network
10125 kHz – Libyan GMMRA ALE Network
10404 kHz – Libyan GMMRA ALE Network

9031.0 kHz USB – RAF frequency… very active while writing.

Ειχε βγει και κάποιος απο την Τριπολη Πελοπονήσου και έκανε Dx με γνωστή παρέα από κεντρο αθήνας.
Παιδια για αυτους που δεν ξερουν ναι υπάρχει Τριπολη Λιβύης.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Για τις μεταφράσεις σε οσους δεν κατεχουν την αραβική ή την Γαλλική έχουν δωθεί 6710 και 14285. Για επισημο αντίγραφο απο Υπεξ. 145400.

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Καλά τους κάνουν λοιπόν και τους βομβαρδίζουν..όλοι στα θολά μιλάνε,κανείς μέσα στην μπάντα!!

Γεια σου ρε Γκιώνη 2μετρικέ!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι γκεκα εχω υψος κοντα στα 2 μετρα και στο σχολείο επαιζα μπασκετ σε θεση φορ. Ποιος στο ειπε?

Γκιώνης

ΥΓ. Εγω ακούω τους Γαλλους μπας και πουν κανενα μυστικο για την κολεξιον της άνοιξης να το κανω δωρο στη φίλη μου.

Φιλιά βουνήσια.

sv8gke είπε...

Η αληθεια είναι ότι τα μιλάς καλα τα Γαλλικά!!!!!!!!!!!!!

Αλλά και ο Γιάννης τα Τούρκικα τα πάει "κοπίδι" στο βίδεο!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι τον μπαγασα το εφαγε το παραμύθι γιατι καποιοι του λεγανε οτι θα βγει και η Σεχραζα να του μιλήσει. Απο το πρωί ειχε πλακωθεί στα Γιουρτλού να συνηθίσει.
Καλα τα πήγε μονο εκεινο τη νησι τον εταλαιπώρησε λίγο με την τριτη το εβγαλε. Ρε με 100 και Ριο Αντίριο δεν πέρναγες.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ!!! ΟΠΑ!!! ΟΠΑ!!!
Επειδή ο πραγματικός (ο προς το παρόν ανώνυμος) είμαι εγώ θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον μ@λ@κ@ που μού πήρε το ψευδώνυμο.
Όλες οι προηγούμενες αναρτήσεις δεν με αντιπροσωπεύουνε και σταματάω να βγαίνω με αυτό το ψευδώνυμο διότι μ@λ@κ@ς δεν υπάρχουν μόνο στον αέρα "για να μην πώ ειδικότερα στο 145,400 που μας έχουν κατσικωθεί και δεν λένε να πάνε στον αγύριστο" αλλά υπάρχουν και περιφέρονται στις διάφορες σελίδες.!!!
Πάντως πριν αποχωρήσω θα ήθελα να πώ συγχαρητήρια για το QSO Party πού είχε μεγάλη επιτυχία, συγχαρητήρια σε αυτούς πού το διοργάνωσαν και συγχαρητήρια σε αυτούς πού συμμετείχαν, ακόμα και σε αυτούς πού απλώς πέρασαν για μια καλημέρα.

Ο προς το παρόν Ανώνυμος
Τραβάει νήματα
Sine off

2Μδης είπε...

Δεν εχουν μούτρα φίλε μου, γιαυτό κάνουν ότι μαϊμουδιά μπορούν για να συκοφαντήσουν ότι δεν μπορούν να κάνουν!
Είναι άξιοι της ΚΑΚΗΣ τους μοίρας!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Αντωνη-Στάθη δεν ξέρατε,δεν ρωτάγατε????

Πάνε ποτέ expedition με τον άχρηστο????

Αυτός προκειμένου να μην τσακιστεί πάλι σας πήγε σε γήπεδο γκολφ με μηδενικό υψόμετρο!!!!

Και για να μην του έρθει για δεύτερη φορά η κεραία στο κεφάλι έβαλε τον άνθρωπο να κρατάει το παλούκι με τις ώρες!!!!

Μα βρε άχρηστε ρ/ε κάτω από τα 380 volt πήγες και έστησες κεραία????Και γύρω γύρω πολυκατοικίες?????Και περίμενες να ακούσεις????
Και θες και psk31 στα 144mhz????

Αντε και στο επόμενο πάρτυ να βγεις από υποβρύχειο -50m από την επιφάνεια της θάλασσας!!!!

Cuckoo

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε κούτσε, εύχρηστε.

Αλήθεια, εσύ σε ποια expedition πήρες μέρος;

Για πες μας.

Ο προς το παρόν
Ανώνυμος

Υ.Γ. Ξέρω ότι είπα στην τελευταία ανάρτησή μου ότι θα τραβήξω νήματα, αλλά δεν άντεξα να μην σχολιάσω τον φίλο μου τον κούτσο.

Παρόλο που ο μ@λ@κ@ς ο Ανώνυμος που έχει κατσικωθεί στο 145,400 μου έκλεψε την ανωνυμία, εγώ δεν σταματώ.

Υ.Γ2. Ρε Τζώνυ τι θα γίνει, θα σχολιάσεις το σήμα του ΣΕΕΑ;
Ανυπομονώ...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ στην θέση σου Γιωργο θα ανυπομονουσα να πάρω ψυχοφαρμακα. Περαστικά παλικάρι μου!

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ στη θέση μου Μήτσο, ψυχοφάρμακα θα έπαιρνα.

Αν ήμουν ο Γιώργος.

Αλλά δεν είμαι.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο στο παραλήρημα σου μέσα μπορείς να είσαι και Μήτσος και Κίτσος και Αννούλα.
Άβυσσος η τρέλα του ανθρώπου.
Παλιότερα έγραφες σαν ανιψια μακαρίτη, τώρα θα κολώσεις;
Γι αυτό σου λέω, όσο πιο γρήγορα ξαναρχίσεις να παίρνεις τα φάρμακα σου, τόσο το καλύτερο για σένα.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Δανάη Αχρηστη!!!!
Η μόνη expedition που πήρα μέρος ήταν στην Σαλαμίνα.Καθόμουν επάνω στο κλαράκι μου και έβλεπα έναν άχρηστο να τσακίζεται στο χέσιμο,να του πέφτει η κεραία στο κεφάλι να μένει από καύσιμο η γεννητρια και αυτός να έχει το μυαλό του στο μπανιστήρι!!!!Και όλα αυτά να μας τα διηγείται με τον μοναδικό γραφικό του τρόπο στο sv-nea σπαταλώντας 5 σελίδες πολύτιμου χώρου!!!!

ΥΓ.Κούκος είμαι και όχι Κούτσος,αν το μυαλό σου σκέφτεται αυτό που θα ήθελε......μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται!!!!

Cuckoo

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι ο Γιώργος, που αγαπούσες μια φορά.
Δεν είμαι εγώ ο Γιώργος σου, που του λεγες τον πόνο σου.
Είμαι ο άλλος, είμαι ο άλλος, που ναι ευεργέτης σου μεγάλος.

Γκιώνης


Κούτσε εύχρηστε, ήμουν σίγουρος ότι στη μόνη expedition που πήρες μέρος, θα καθόσουν πάνω σε ένα κλαρί και θα κόπριζες.
Άλλωστε με τι να πιάσεις το μικρόφωνο, με το φτερό, πουλί πράμα;

Cuckoo

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο εκτίθεσαι.
Όσο καθυστερείς την φαρμακευτική σου αγωγή τόσο το χειρότερο για σένα.
Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να σε κράζει τόσος κόσμος, αλλά τους δίνεις κάθε δικαίωμα. Όσο πιο γρήγορα συνελθεις τόσο το καλύτερο για σένα, στο ξαναλέω

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο ενα φεγγάρι εγραφες ως ανιψιά του μακαρίτη sv2mkv.
Άντε βρε σύντομα και Μαρία Πενταγιωτισσα!

Γκιώνης είπε...

Με μεγαλη χαρά εορτάσαμε εις την Αγία Λαύρα στην Πόλη των Καλαβρύτων την ύψωση του Λάβαρου της επανάστασης και την έναρξη του αγώνα. Όπως τοτε έτσι και σήμερα ο λαός μας καλείτε να αποκτήσει την ελευθερία του και την δικαίωση των αγώνων του. Καλειτε να υπερασπιστεί την ενότητα της οικογένειας και την αξιοπρεπή διαβίωση στη συγχρονη κοινωνία. Όλοι μαζι μπορουμε να κανουμε θαύματα. Κυριες και κυριοι χρονια πολλα και του χρονου με υγεία. Το 1821 ας γινει το φωτεινό παράδειγμα για όλες όσες νομιζουν οτι φορώντας ένα σκουφάκι στα πεδινά και ψευτοσκύβοντας πάνω στο χορτάρι, σκιζοντας απο τις τσουκνιδες το καλσόν, εκαμανε επανάσταση και αλλάξανε τον κόσμο.
Ολα τα άλλα ειναι για να περνάμε ευχάρηστα τα σαββατοκύριακα και να πίνουμε ουζάκι στις ταβέρνες.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Θερμη παράκληση.
Κυρίες και κύριοι θα ήθελα να μην χρησιμοποιήτε τα ιδια ψευδώνυμα με συν μπλογκίτες και να προσπαθήσετε ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας να δημιουργήσετε ένα δικό σας ψευδώνυμο που σας εμπνέει. Ειναι κριμα να δημιουργήτε χάρβαλο, και παρερμηνίες ειδικά όταν πολλοί σχολιαστές ειναι αγαπημένοι και εχουν άποψη σεβαστή εστω και αν ερχονται σε αντίθεση με την δική μου. Ειναι κριμα για ακόμη μια φορά να είστε παρακρατικοί ρουφιάνοι,προβοκάτορες. Κριμα τοσο για εσας όσο και για αυτούς που νομίζούν ότι έχετε το θαρρος της γνώμης. Αν δεν μπορειτε να κανετε δικά σας σχόλια καλύτερο θα ήταν να μην κανετε καθόλου ή να τα κανετε στου μουγκοθόδωρα που δεν θα τα αναρτήσει.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε γκιωνη μαγκα!!!

σε φωναζω στα πανελλαδικα και δε σε βρισκω!
Jgw

Γκιώνης είπε...

JGW εχω μπλεξει με κακες παρέες και περιμένω εκεινο το βρωμόσκυλο να κανει ντι και εξ. Που να ακουσω τα ελληνικά. Εδω μιλάμε για παγκόσμιο μεγαλείο βρε παιδί μου. Ημουν εγω καλάβρυτα και το γκεκοπαιδο στην πάτρα και τα λέγαμε με το λινκ απο τα καναρια αϊλαντς. Ρε τι τραβηξα δεν περιγράφεται. Δεν το ξανακάνω. Αλλα εσυ βγήκες στα πανελλαδικά και φώναζες εμένα? Τη Δευτέρα να περάσεις απο την ασφάλεια να δώσεις κατάθεση στον κύριο Αργυριάδη μη βρουμε το μπελά μας.

Γκιώνης

sv8gke είπε...

JGW δεν μας τα λες καλά,μα καθόλου καλά!!

Μια στα ιπταμενα καταραμένα ριπίτερ,μια στα 2μ qrp kai psk τώρα στο πανελλαδικό..θε σε πάω για εξορκισμό μου φαίνεται!!

Γκιώνη άργησα να πάρω το τιμόνι στα τριαμισάρια γιαυτό δεν με άκουσες..είχε πολύ κίνηση και δεν έβρισκα που να παρκάρω!!

2Μδης είπε...

Τρείς μέρες έλειψα και βλέπω παρεκτραπήκατε!

Λοιπόν Γκιώνη, στην Αγια Λάβρα δεν υψώθηκε τίποτα και καμία σχέση με την πραγματικότητα τα όσα σχετικά. Αποδεδειγμένο ιστορικά ότι η επανάσταση είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα και η εκκλησία την αφόρισε. Και συνεργάστηκε τόσο με τους Οθωμανούς όσο και με όποιον άλλον κατακτητή πάτησε το ποδάρι του εδώ.-

Αυτά. Η Αρκαδία ήταν ωραία, ανοιξιάτικη, όλα ανθισμένα... Ασχολήθηκα με το να μαζεύω χόρτα στο βουνό όλες τις μέρες, ραδιοερασιτεχνικά υπήρξα ανύπαρκτος(!!!) και επιφυλάσομαι για την συνέχεια. Ελπίζω και εσείς καλά να περάσατε αν και βλέπω ότι κάποιοι ξύνονται στη μαγκούρα του τσοπάνη...
Καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε τσοπάνη, θα κάνεις ή δεν θα κάνεις τελικά σχόλιο, για το σήμα του ΣΕΕΑ;

Αγωνιούμε...

ΣιΝτι Γιατί ιμπν Γκιωνάχ αλ Γκεκάχ αλ Κουτσάχ.

Ανώνυμος είπε...

Τράβα στο Καμερούν να δεις αν έρχομαι!

Γκιώνης είπε...

Καπου άκουσα ότι λογο κρισης και έλειψης χρονου συντομα θα εχουμε συγχωνέψεις μπλογκς και δημιουργια ενιαίου ιστοτοπου για αματερς ψηφιακους και αναλογικούς. Εχετε ακουσει τιποτα?

Γκιώνης

2Μδης είπε...

Αυτό ήταν παλιό όνειρο, μόνο που τότε δεν είχε βρει κορόϊδα. Είχε φάει πόρτα!

Γκιώνης είπε...

Δεν ξερω λεπτομέρειες παντως ακούστηκε οτι θα εισαι εσυ διαχειρηστής και όλες οι πλατφόρμες θα στηθούν επάνω σου και μεσω αντιγραφών θα ενσωματωθούν όλα σε ενιαία φορμουλα και για dx και psk και facebook. Ειδικα τα μπλογκς με μηδεν σχολια αυτόματα θα αντιγραφουν σχολια απο όλους και θα μοιράζονται μεσω εμαιλς. Θα μαθω περισσότερα και θα σου πω. Ολα τα νεα μετρα λένε ότι θα αρχίσουν απο την πρώτη του μήνα.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Καλά απο τις 28 τρέχοντος δεν υπάρχει σχόλιο? Ελεος τι να κάνουμε να φορέσουμε σκούφο? Να πάμε στον καλογήρου να αγοράσουμε γόβες, ή στον καζάκο να ράψουμe μποτάκι? Άνοιξη ερχετε και μια τσιγγανα με ειπε μεγαλο δρομο θα διαβείς μεγάλη πορτα θα περάσεις. Ε ρε κατι υμιυπέθριοι που θα στηθούν. Ρε τον Απρίλη, ειναι εορταστικός και δεν το θυμόμουν. Ρε αλλοι χτενάνε μαργαρίτες, αλλοι ποτίζουν παπαρούνες και πολλοί αλλοι είναι ανοιξιάτικοι μαλάκες.
Τι κακο να μην μπορώ να κάνω χωρίστρα. Θελει πιστολάκι. Ναι Mauser 45 αρι να κανει δουλειά καημένε. Ακου να δεις νηστεία σου λενε.

Γκιώνης

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Εγκυρη πληροφόρηση από το δικό σας πουλί:
Μετά από την αποτυχημένη του συγγραφική πορεία στο διαδίκτυο και το SV NEA αποφάσισε να επεκταθεί και στο 59 ραπόρτο.......τι αμαρτίες πληρώνουμε ήθελα να ήξερα!!!!
Συναποφασίστηκε λένε επιβεβαιωμένες πληροφορίες στην Σ.Κ*** σε κεντρικό cafe των Αθηνών!!!!

Άσε που αφού γκρέμισε όλο το σπίτι**** θυμήθηκε τελικά ότι τις TRIDENT τις είχε φάει μαζί με την συσκευασία!!!!

Cuckoo

***Σ.Κ=Σύνοδος Καμένων και όχι κορυφής
****Το έπιπλο μπάνιου την γλύτωσε

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας ρε Κούτσε επιτυχημένε, εσύ που έχεις δημοσιεύσει τις εργασίες(!) σου;

Γιατί στην Ακαδημία Επιστημών των Παρισίων που έριξα μια ματιά, δεν βρήκα τίποτα.

Μάλλον θα είχαν ξεχάσει να τις αναρτήσουν.

Μάριος - Ιωάννης Φούφουτος

Γκιώνης είπε...

Ρε σε απλά ελληνικά. Δεν γαμιεστε λεω εγώ να ηρεμήσουμε λιγο. Αντε ντε.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αυτό κάνουμε ρε Γκιώνη τόσο καιρό εδώ μέσα - αλλά πάντα με τακτ.
Δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι ακόμα;

Μουαμάρ Καντάφι

Γκιώνης είπε...

Ρε μουαμαρ αφου βλεπεις οτι χάνετε και εχουμε κανει εναέριο αποκλεισμό γιατί επειμένεις?

Γκιώνης

ΥΓ Ρε μου εχουνε ζαλήσει τον έρωτα. Αφου δεν κανετε σχολια αλλού γιατί σκοτίζετε εμάς. Να πατε αλλού να τα λέτε και εμάς να μας αφήσετε ησυχους εδω την παρεούλα μας. Αντε και ντε?

Αντε λεβεντη μου μουαμαρ SINTY member of the gay society

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε να χάσουμε την εξουσία, για αυτό πολεμάμε.
Και να δεις ότι θα νικήσουμε, γιατί ο Ομπάμιας είναι μαζί μας κι ας κάνει ότι είναι εναντίον μας.
Οπότε δεν πρόκειται να μας ξεφορτωθείτε, ούτε στον αιώνα τον άπαντα.

Αλλάχ Άκμπαρ.

Μουαμάρ Καβάφης

Γκιώνης είπε...

Η αλήθεια ειναι οτι σχολιάζετε καθ υπαγόρευση και ειστε γιουσουφάκια ενός συστηματος που αν δεν εχει πεθάνει ειναι σε κώμα και όχι σε κομμα. Το καλό ειναι οτι με την κριση που υπάρχει κατι πουστηδες σαν και εσας εχουν προοπτική.

ΦΙΛΆΚΙΑ


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Γκιώνη άντρακλα, αρσενικέ, επιβήτορα.
Εσύ κι ο Γκλέτσος.
Καλά που υπάρχετε κι εσείς, για να αναπαράγεται το είδος.
Από την άλλη εμείς, ότι μπορούμε κάνουμε.
Με προοπτική ή χωρίς.

Μουαμάρ Σκέτος

Ανώνυμος είπε...

Με προοπτική η χωρίς η εμμηνοπαυση προκαλεί σοβαρές ψυχικές διαταραχές.
Εκτός από όπερες και κοντεστ βλέπω πως προσπαθείς να επεκταθεις και στο άθλημα της πολιτικής, μάταια όμως.
Ακόμα μια αποτυχημένη προσπάθεια ξιπασμενου σνομπισμου.
Από τις συζητήσεις περι Παγκαλων, πουτ***ων και τραβεστι στα 2μ πιάσαμε και τον Καβάφη στον βόθρο μας, ε με συγχωρείτε στο στόμα μας ήθελα να πω.
Γιώργης

Γκιώνης είπε...

Μουαμάρ καλά προσπαθείς να τα πεις αλλα στα εχουν γραψει λάθος. Ξαναδιάβασε τι σου γράφουν κανε τις μεταφράσεις και αντε στο καλό. Οπως και ενας αγαπημένος μου λέει. Αντρες υπάρχουν πολλοί αρσενικοί όμως λίγοι. Ειναι κριμα παντως να προκαλείτε τοσο καιρό και να μην μπορείτε να παραδεχθήτε οτι αποτύχατε. Κατα τα άλλα όλα καλα όλα ανθηρα και καλον μηνα να εχουσιν.



Γκιώνης

ΥΓ Μην χρησιμοποιείτε ψευδώνυμα άλλων, Οταν εκπέμπεται στα 2μ μη χρησιμοποιείτε δονητή γιατι βγαζει βομβο.

Ειμαστε σε επαφή με μεγάλη εταιρία λυπαντικών για χορηγία συντομα θα σας ενημερώσουμε. Λίγο υπομονή για τους πισογλέντηδες δεν βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

Θα αποτύχουμε μόνο, όταν οι αντίπαλοί μας θα καταλάβουν και την Τρίπολη (Αρκαδίας).
Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να έχουμε περίοδο και να έλκουμε τα αρσενικά με προοπτική.
Οι δονητές είναι κι αυτά εργαλεία με την χρησιμότητά τους.
Ο δικός μου π.χ. έχει βολέψει πολύ κόσμο και στα 2μ και 20μ και στα 200μ βάθος.
Μήπως θέλετε να τον δοκιμάσετε;

Μουαμάρ Αράπης

Ανώνυμος είπε...

..."Οπως και ενας αγαπημένος μου λέει"...

Ωωωωπ...
Γκιώνη σ' έπιασα.
Μήπως υπάρχει κάτι που μας κρύβεις;
Τι σόι αγαπημένος σου είναι αυτός, βρε αρσενικέ μου;

Δεν μας τα λες όλα μου φαίνεται...

SINTY

Γκιώνης είπε...

Ελα ολα τα μωρά στην πίστα.
ΩΕΟ.

CINDY αγαπητή μου. Ελα τωωωωωωωωωωωρρρρρρρρρρρρρρρρααααααααααααααααααααααααααααααα?

Καλό μήνα.
Εγω στηρίζω το συμφωνο συμβίωσης δεν αντιλέγω.

Γκιώνης είπε...

Λυκος,μουαμαρ,κανταφι,μουαμαρ καντάφι, μουαμαρ καταϊφι,Sinty,SV με ή χωρίς τελεία,προς το παρων και στο μέλλον θα δούμε και πολλοί άλλοι. Χρονια σας πολλα παιδιά. Σε εικοσι μέρες παλι γιορτή θα εχουτε και εμεις εδω θα ειμαστε. Μου αρέσει που γνωρίζετε ανάγνωση και που μπορείτε και αντιγράφετε.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ μέσα είμαι άντρα μου.
Τα μαζεύω κι έρχομαι.
Μόνο μη μου ζητήσεις, να σου πληρώσω τα έξοδα της παρθενοραφής, μετά...

CINDY

Υ.Γ. Τα λυπαντικά, δικά μου.

Γκιώνης είπε...

Ναι δικά σου τα λυπαντικά. Εγω τι να τα κάνω. Ευχαριστώ κι όλας γιατί μόνο γρασο εχω εδώ ενα δοχείο και φραγκα δεν παιζουν. Αλλα εσενα τωρα σου αρέσει που υπογράφεις έτσι? Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ε, αφού με ανακάλυψες και με αποκάλυψες, γιατί να κρύβομαι πια;

Ας ενωθούμε λοιπόν σε σάρκα μία, να τελειώνει το παραμύθι.

CINTY

Υ.Γ. Το γράσο είναι απλό ή θαλάσσης;

Υ.Γ2. Τα έξοδα, δικά μου.

Γκιώνης είπε...

Ρε μαθε πρωτα απ όλα να υπογράφεις.
CINDY
ξεκινάς Sinty,το κανεις Cinty,το πας το γραμμα όμως. Μια αλήθεια όμως μεσα σε τουτη την ψευτικη μέρα. Λαθος κάνεις και αν καταλαβαίνεις σταμάτα, αν παλι κακο τσι κεφαλί σου.

Εντάξει?

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Αγορι μου σε βουνό είμαι το θαλάσσης τι να το κανω? Καλα εσυ το έκανες κοντρα πλακέ θαλάσσης και πονάς? Ευτυχώς τα εξοδα δικά σου.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πληρώνω πάντα καλά, όταν μου προσφέρουν καλές υπηρεσίες.
Και ΝΑΙ, το έχω σκληρό σαν κόντρα πλακέ θαλάσσης.

Σχετικά πάντως με το όνομα, φταις κι εσύ.
Πότε με λες SINTY και πότε CINTY, μπερδεύτηκα ο άνθρωπος.

Θα την βρούμε την άκρη, όμως μην ανησυχείς.
Αρκεί, να βρεθούμε από κοντά...

SINTY - CINTY (όπως λέμε μονάχους - μονάχους).

Γκιώνης είπε...

Ο πεινασμένος καρβελια ονειρεύεται λενε στο χωριό μου. Επισης οποιος δεν θελει να ζυμώσει σαραντα μερες κοσκινάει. Και τελος οσα δεν φτανει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Γκιώνη, το πουλάς το μουλάρι;

http://www.youtube.com/watch?v=c8rtZ5jF2MA

CINTY - SINTY

Γκιώνης είπε...

Τρελος παπας σε βάφτησε.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Ένας πούστης και δυο γκόμενοι του αποφασίζουν να πάνε ταξίδι στην Αμερική. Όταν έπιασε η νύχτα στο αεροπλάνο επειδή ο πούστης είχε κάψες λέει στους δικούς του να το κάνουν.
- Τρελή του λένε είσαι; θα μας ακούσουν!
Ο πούστης τους λέει ότι δεν ακούει κανένας άνθρωπος και για επιβεβαίωση φωνάζει δυνατά:
- Μπορώ να έχω μια πορτοκαλάδα;
Καμιά απάντηση! Τελικά συμφωνούν οι άλλοι και αρχίζουν το έργο τους.
Μετά από 10 λεπτά καμιά εικοσαριά καθίσματα μπροστά ξυπνάει μια γυναίκα κοιτάζοντας το σύζυγο της και του λέει:
- Σε παρακαλώ Βαγγέλη πες να μου φέρουν ένα νερό γιατί διψάω.
- Τρελή είσαι ρε γυναίκα; της λέει. Εδώ άλλος παράγγειλε μια πορτοκαλάδα πριν μια ώρα και ακόμα δεν έχουν σταματήσει να τον γαμάνε.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Γκιωνάκο, η δική σου φωνούλα ηταν που ζητούσε πορτοκαλάδα ή του Γκέκα?

Ρουφουςέλακαιπάρτον

Γκιώνης είπε...

Απο κοντά δεν είπαμε?
ΑχουτοὍΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ??????????????????????

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Θα κοιμηθείς απο απόψε?

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Γκιωνάκο, η δική σου φωνούλα ηταν που ζητούσε πορτοκαλάδα ή του Γκέκα?

Ρουφουςέλακαιπάρτον

Γκιώνης

Αχουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο??????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Αχουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο??????????????????????????????????????

Γκιώνης είπε...

Αχουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο?????????????????????????????????????

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Γκιωνάκο, η δική σου φωνούλα ηταν που ζητούσε πορτοκαλάδα ή του Γκέκα?

Ρουφουςέλακαιπάρτον

Γκιώνης είπε...

Kατι λαλαλαλαλαλαλαλλαλαλ σαν και εσενα μας δινουν τη χαρα να εχουμε 110 σχολια στην παρεά. Ευχαριστούμε πολύ.
ΑΧΧΧΧΧΧΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????????????????????????????????????????????????????????

sv8gke είπε...

Ανώνυμε 3 Απριλίου 2011 1:22 π.μ.

Χαλάρωσε..για το καλό σου..πίστεψε με!

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WIXg9KUiy00

Αγαπούλα μου?

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=A4GC2z963ds

Για πες?

Γκεκα καλησπέρα και καλήν εβδομάδα εχουν ημεις οι και κατα κανόνα ποιούμενοι.

Και εγω αγνωστο αγόρι σε αγαπώ???

ΑΧΟΥΟΥΟΥΟΤΤΤΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?


Γκιώνης