Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Φυλακή για ραδιοερασιτέχνες. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Την περασμένη εβδομάδα κοινοποιήθηκε επιστολή του αρχιεπισκόπου(;) στην κυβέρνηση, που ζητούσε την φυλάκιση των ιερέων σε μοναστήρι της Δίβρης. Όχι όλων των ιερέων! (Μην κάνετε χαρές!) Αυτών που εκτίουν κάποια ποινή, όπως ο πρώην Άγιος Αττικής Παντελεήμων. (Αλήθεια πέραν του τίτλου, του αφαίρεσαν ΚΑΙ την αγιότητα;) Ο πρώην Άγιος καταδικάστηκε γιατί έκλεβε ένα μοναστήρι στην Ανατολική Αττική ώστε να έχει δυο-τρία δις για τα γεράματα του. Αποφάσισαν λοιπόν οι εν ενεργεία άγιοι να τον στείλουν να εκτίσει την ποινή του σε ένα μοναστήρι στην εξοχή. Ωραία! Και τώρα αν ζητήσουν οι καταδικασμένοι παιδεραστές να μεταφερθούν σε παιδικούς σταθμούς;
Αλλού είναι το ζήτημα, και πρέπει να σπεύσουμε! Οι ραδιοερασιτέχνες έχουν λιγότερα δικαιώματα από τους παπάδες;; (φυσικά και έχουν λιγότερα αλλά χάριν συνέχειας ας δεχτούμε ότι έχουν τα ίδια!) Γιατί να μην ζητήσουμε κάτι αντίστοιχο για τους τυχόν συναδέλφους που η κακούργα η «κενωνία» θα τους οδηγήσει στο φρέσκο… Ένα χώρο που θα νιώθουν οικεία! Γεμάτο μηχανήματα και συνομιλητές κατά περίπτωση. Οι βαριές ποινές θα εκτίονται στα καφενεία των βραχέων. Οι πολύ βαριές όπου βγαίνει ο ΒΚΤ! Οι ισοβίτες θα ακούνε για το 2000… Ο προαυλισμός να γίνεται στην Ένωση κάθε Τετάρτη και όσοι είναι για απομόνωση να τους στέλνουμε στον Σ.Ρ.Ε.!
Ευτυχώς δεν ισχύει η θανατική ποινή. Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν παλλαϊκό το αίτημα, τους παπάδες να τους σταυρώνουν! (Και αν αναστηθούν σφύρα μου!!!)