Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

τρεις και την κακή τους μέρα...

Ιδού! Βρήκα την είδηση σε τοπική εφημερίδα της Αιτωλοακαρνανίας. Για γέλια και για κλάμματα είναι! Απορώ πως δεν είχε διαρεύσει η είδηση νωρίτερα από συναδέλφους! Εμένα με πληροφόρησαν σήμερα αλλά δεν ήθελα να το δημοσιεύσω πριν διασταυρωθεί... Η εφημερίδα λέγεται "Συνείδηση":
http://www.sinidisi.gr/?blog_id=665&frompage=latestblog

34 σχόλια:

2Μδης είπε...

Πάντως αν τα βάλουμε κάτω, κλέβουν καλώδια, κλέβουν αναμεταδότες, και θέλουν να φτιάξουν ραδιοφωνικό σταθμό;; Μάλλον για λινκ βι-γιου τα προόριζαν!
Απορώ πως δεν είχε ακουστεί τίποτα!
θου Κύριε...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω 100%. Μαλλον κανα "συστημα"
θα φιλοδοξουσαν να στησουν!!
sw1jgw

2Μδης είπε...

Παναιτωλικό!

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε.Άσχετα είναι τα παιδάκια.Για γέλια και όχι μόνο.

SV1HAP
εκ Παναιτωλίου ορμώμενος

2Μδης είπε...

Αν ήταν σχετικά τι θα έκλεβαν;; Κλωβό από τις Διαβιβάσεις;;

2Μδης είπε...

Να δεις που αν το μάθει ο Γιωργάκης θα ζητήσει εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να ζήλεψαν την δόξα του πανελλαδικού.
Παναγιώτης.

sv8gke είπε...

Χαλαρώστε.Άσχετα είναι τα παιδάκια.Για γέλια και όχι μόνο.

Ρε φίλε τι άσχετα είναι,αυτά έχουν διαπράξει τον μισό ποινικό κώδικα και δεν είναι και παιδάκια 28 και 40 χρονών!
Γιάννη λες από υπερβολική πίστη στο Θεό να έμπαιναν και νύχτα στις εκλησίες;Ημαρτον που λεει και ο Γεωργίου
73 Μιχάλης

2Μδης είπε...

Θα έκαναν ολονυχτίες κατά πως προστάζει και το Ιερόν Πηδάλιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πηδαλιον ειναι σαν να λεμε Handbook?
sw1jgw

2Μδης είπε...

Το "πηδάλιο" αναφέρει ότι άν δεν πας τρεις -το πολύ- συνεχόμενες Κυριακές στην εκκλησία, πρέπει να αφορίζεσαι!
Γιαυτό λίγα με το πηδάλιο... αλιβάνιστε!!
(ας συνεχίσω τώρα με τα πατερμά μου...)

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα και ενα καλο σημερα.
Ο θεος εκανε το θαυμα του. Ο πολλαπλασιασμος των off shore....

To ειπε και η τηλεοραση

Ανώνυμος είπε...

sw1jgw το ξεχναω σορρυ

sv8gke είπε...

Πολλά ξέρεις από πηδάλιο και τα σχετικά αδελφέ Ιωάννη,που τα έμαθες αυτά τα πράγματα;
73 Μιχάλης

2Μδης είπε...

Εκεί που είσαι ήμουνα
κι εδώ που είμαι θάρθεις!

sv8gke είπε...

Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή,μπορει να συμβεί και αυτό.
Με την επόμενη που θα είσαι /3 θα πάρεις τηλεφωνο να τα πουμε και από κοντά,χρειάζεται ένα μήτινγκ ραδιοερασιτεχνικού και μη ενδιαφέροντος.
73 Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

Αμα εχει παιδακια και μπριζολες θα ερθω και εγω. εσεις ασχοληθητε με τα ραδιοερασιτεχνικου ενδιαφεροντος και εγω με τα μη.
sw1jgw

sv8gke είπε...

Για σένα Δημήτρη επειδή σε κόβω για καλό γευσηγνώστη,σου έχω εδώ στη Λευκάδα τους ειδικούς στην προβατίνα στα κάρβουνα.Μη βιαστείς να πεις ότι πάω να σε βγάλω στη φτήνια,θα φας πρώτα και μετά θα μου πεις.

sv8gke είπε...

Freemeteo vs μπαρμπαλάμπρος 0-1

Γιάννη έφαγα ήττα από τον πατέρα μου.Αυτές τις μέρες μαζεύουμε ελιές,χτές έδινε βροχή για όλη την ημέρα,πάμε στο χωράφι και κατα τις 10 μαυρίζει ο ουρανός και πιάνει βροχή.Είδες του λέω του γεράκου μου που στα έλεγα,έχω το διορατικό εγώ και το προέβλεψα!!!Γυρίζει,κοιτάζει γύρω γύρω και μου λέει...σε 2 ωρες θα είναι εντάξει ο καιρός,όπως και έγινε.
Για σήμερα δίνει βροχή με πιθανές καταιγίδες,όντως το πρωί έβρεχε,οπότε του λέω δεν πάμε για ελιές γιατί το διορατικό μου μου είπε ότι θα είναι έτσι όλη την μέρα.Ο γεράκος μου πάλι τα ίδια,κοιτάζει τον ουρανό και μου λέει ότι σε κάνα 2ωρο θα φτιάξει ο καιρός.Αυτή την στιγμή είμαι στο qrl και από το παράθυρο βλέπω ήλιο έξω.Οπως καταλαβαίνεις δεν τις γλυτώνω τις ελιές σήμερα!!
73 Μιχάλης

ΥΓ. Είναι δύσκολο το επιχειρείν στις ελιές....μα πολύ δύσκολο....μα πολύ γ@$%&*(&%$$

2Μδης είπε...

Έχω επιδοθεί και εις την συλλογή ελαιών! Καθότι εξ Ελαιοχωρίου Αρκαδίας ορμόμενος...
Από πέντε ετών στο χωράφι για τον ιερό καρπό της Αθηνάς με τους χίλιους συμβολισμούς!
Για την πρόγνωση του καιρού συμφωνώ απόλυτα ότι ξέρουν καλύτερα όσοι ζουν στην ύπαιθρο. Τα καλύτερο θα ήταν να οργανώσουμε ένα δίκτυο βοσκών (με ειδικότητα τσοπάνη) το οποίο θα μας έδινε τακτικά δελτία καιρού. Αλλά σε λίγο όπως πάμε θα πρέπει να μάθουμε αλβανικά για να συνεννοηθούμε!

Για την Λευκάδα θέλω να σας πω το εξής ευτράπελο: Πριν μερικά χρόνια κάποιος γνωστός με ρώτησε αν έχω πάει στη Λευκάδα, για να τον πληροφορήσω αφού ήθελε να κάνει διακοπές εκεί.
Εκμεταλευόμενος το λάθος του (να με ρωτήσει!) του είπα για ότι μου ερχότανε στο μυαλό: έχει φίδια, σκορπιούς, σαρανταποδαρούσες, αράχνες με γατοπόδαρα και διάφορα άλλα, ΟΜΩΣ, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το τοπικό ηδίποτο από το οποίο ονομάστηκε το νησί. Να πιεις λευκάδα!!! (όπως πορτοκαλάδα, λεμονάδα κλπ) Μάλιστα του είπα να παρακαλέσει να του δώσουν και δυο μπουκάλια για μένα, ότι είναι μόνο για Λευκαδίτες και δεν το δίνουν εύκολα σε ξένους, να επιμένει κλπ κλπ
Ο άνθρωπος όταν γύρισε μου διηγήθηκε διάφορα ξεκερδιστικά που έγιναν εκεί, αν και στην αρχή μου είχε κόψει την καλημέρα!

takis perreas είπε...

Των μπεκρήδων ο χορός εύρεν πηγή το κρασί και θύρα την ταβέρνα! Ανακάλεσον μοι ταβερνιάρη κι εκέρασον!!!

sv1epn είπε...

απο το τιτλο "τρεις και την κακή τους μέρα..."κατεληξε στο " ενα σαγανακι στο 5 , μια καυτερη και μια πατατες στο 8, ενα μπουκαλι Λευκαδα μαζι με ενα καθαρο ποτητρι στο 10 ...... μη το ξεχασω το 15 θελει τον λογαριασμο


73....Μπαμπης

2Μδης είπε...

Βρε, βρε! Βρε καλώς τα παιδιά!

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες δεν είμαι αρκετές ώρες διαθέσιμος λόγω διακοπής ρεύματος! Στην περιοχή που είναι το QRL τινάχτηκε ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ και μας άφησαν στα σκοτάδια. Ο εν λόγω μετασχηματιστής έχει τιναχτεί και στο παρελθόν και έχει αλλαχθεί μέχρι στιγμής 3-4 (5, 6, 16) φορές, αλλά τα αστροπελέκια της ΔΕΗ δεν καταλαβαίνουν ότι χρειάζεται μεγαλύτερος και κάθε τόσο ζούμε μεγάλες στιγμές!
Το καλό είναι ότι κάνω συνεχή τεστ στις μπαταρίες, φανούς ανάγκης, κεριά, καντήλια κλπ

sv8gke είπε...

Τι ιερός καρπός και πράσινα άλογα ρε Γιάννη,από τα πολλά καντήλια που ρίχνω στις ελιές έχω ξεβαπτιστεί ο χριστιανός!!!Πολύ κούραση αλλά τι να κάνω,να τον αφήσω μονο του τον γεράκο μου δεν γίνεται.
Εδώ σαν τοπικό ποτό νομίζω ότι έχουν την σουμάδα,ένα πράγμα θολό σαν ούζο αγνώστου γεύσης προς εμένα,καθότι μόνο που το βλέπω μου έρχεται να ξεράσω.
Το τοπικό προιόν της Πάτρας λέγεται ΤΕΝΤΟΥΡΑ,είναι λικέρ από κανέλα,πολύ φανταστικό και με χωνευτικές ιδιότητες μετά από....κατεδαφίσεις.Οποιος περάσει από Πάτρα ας το πάρει από καμιά κάβα και δεν θα μετανιώσει.
73 Μιχάλης

sv8gke είπε...

Για όποιον ενδιαφέρεται θα είμαι στο 144300 στις΄23:00 ώρα ελλάδος.
Υπάρχει ραντεβού με τον ik7yxw από το ρίμινι για δοκιμή.Θα είμαι στο βουνό με μια 7 έλεμεντ
73 Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

Μιχαλη στριψε και προς λεκανοπεδιο μηπως σε κανω. θα ειμαι QRV

Ανώνυμος είπε...

sw1jgw edw e

Ανώνυμος είπε...

Με νευριάζουν τα σχόλια που κάνουν οι δήθεν οι μερικοί… κάποιοι με χακί, που ακριβοπουλάνε την ανοιχτή γραμμή… Εκεί στην είσοδο του κάθε παζαριού… Αφήστε πληζ τους παιδοβούβαλους να φάνε όσο θέλουν, τους κλέπτες ν’ αλωνίζουν τα βουνά μας, και σε μας να πιούμε τον άμπακα τα κερατά μας… Φλομώστε μας εξυπνάδες ... no problem … Σιγά τον επιούσιο! Είναι και μερικοί αντιμν με καινούργια σβήστρα, τους πειράζει λέει να μιλάμε για έρωτα… τι να πεις … Κομπλεξικοί ή αναρχικοί… όσο και να προσπαθείς, ποτέ δε θα το δεις… αυτό το λεπτό το χιούμορ που αναζητείς…

Ντε μπούμπις

Ανώνυμος είπε...

Βρε Μιχάλη με στεναχωρείς!
Ανοίγω το μηχανάκι και περνάω στις συχνότητες χαμηλά και δεν ακούω τίποτε πια...μαρασμός κυρίου για τις συχνότητες των ssb στα 2μ.Πέρυσι τέτοιες εποχές όλο και καμιά κρήτη πέρναγε.

Και πας και εσύ και δηλώνεις το sched στις 8.30 το βράδυ! Τώρα με στεναχώρησες γιατί ήθελα να δοκιμάσω ένα βραδυνό qso. Αφησε τον ιταλό για χατήρη αθηναίων!!!

Θα κανονίσεις τίποτε και με εμάς ; Aλλά πές το μια μέρα πριν να ετοιμαστούμε !! Αντε και σύντομα θα έχω και μηχανάκι για το γιγάκυκλο να κάνουμε και εκεί παιχνίδι!

73 sv1eex

Ανώνυμος είπε...

νικηφορε εδω εχουμε ποιηση και ασχολησε με τα sced?

2Μδης είπε...

Η βελούδινη πέτρα πνίγηκε στη χάρτινη διαδρομή των χαρούμενων πεθαμένων της φρουτοπίας. Σαβαρακατρανέμια!

sv8gke είπε...

Νικηφόρε δυστηχώς δεν πέρασε ο ιταλός,ήταν βέβαια μακριά αλλά(880κμ) αλλά όλο και ήλπιζα για την επαφή.Γύρισα και προς Αθήνα,φώναξα και τον Δημήτρη που περίμενε αλλά και εκεί τίποτα.Ο μόνος που εβρέθει στην συχνότητα για άλλη μια φορά είναι ο Νίκος sw4lrj/2 από Θεσαλονίκη.
Το καλό είναι ότι επέζησα γιατί ο καιρός ήταν χάλια,περίμενα πόση ώρα να σταματήσει το χαλάζι και η βροχή για να βγώ να στήσω την κεραιούλα.
ΓΙΓΑΚΥΚΛΟ;;;;;;;τι θα πάρεις ρε παιδί; πες μου γιατί έχω φάει τα σίδερα και έχω καταλήξει στο MKU 13G3 της KUHNE......έγκριση κονδυλίων περιμένω!!!!
73 Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

MKU 13G3 ΠΟΛΥ καλο!! το εχει ενας φιλος! Μιχαλη ημουν QRV αλλα ειχα ενα εντονο παρασιτο. επιπροσθετως εχω μονο 7αρα και Πολλες Πολλες πολυκατοικιες. ειμαι σε πηγαδι
sw1jgw

Ανώνυμος είπε...

'έντονο παράσιτο" δοκίμασες να τροφοδοτήσεις το μηχάνημα με μπαταρία;
6146