Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Αχ Γιάννη μου το μαντήλι σου...

Αγαπητέ Γιάννη SV9OFO,Καθυστερημένα, και με συγχωρείς για αυτό, σου απαντώ στο χθεσινό σχόλιο σου (10 Νοεμβρίου 10:23)…

ΑΔΕΡΦΙΚΑ...

Σε ευχαριστώ που με θεωρείς αδερφό και συνάδελφο, ευχαριστώ επίσης για τις συμβουλές σου. Μου δίνεις έτσι την ευκαιρία αδερφικά και συναδερφικά να σε συμβουλέψω και εγώ…

ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ...

Γιάννη μου Γιάννη μου, ψάχνοντας στο google για δημοσιεύματα σχετικά με το ψευδώνυμό μου, είδα ότι στο ιστολόγιο σου κάποιος ανώνυμος έδινε πληροφορίες για το ύψος μου «1 και 60 με τα χέρια ανάταση!». Να σε πληροφορήσω επομένως πρώτα από όλα (για να πληροφορήσεις και εσύ το αναγνωστικό σου κοινό με το οποίο πραγματεύεστε τέτοια θέματα) ότι το ύψος μου είναι διαφορετικό. Δεν έχετε υπολογίσει κάτι σημαντικούς πόντους, τους οποίους είμαι βέβαιος ότι θα θέλατε να εκτιμήσετε, στην παρούσα φάση όμως δεν ευκαιρώ…

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ;

Αγαπητέ Γιάννη, διαπίστωσα μεταξύ άλλων και για γνωστή συνάδελφο που κοσμεί τον ραδιοερασιτεχνικό χώρο κατά γενική ομολογία, να αναφέρεται στο αξιόλογο ιστολόγιο σου ότι «ακόμα δεν βγήκε από το αβγό και έχει γνώμη». Να σημειώσω εδώ ότι γνώμη δικαιούνται να έχουν όλοι, και αυτοί που κατά την εκτίμηση του σχολιαστή σου ξεπήδησαν μόλις από το αβγό και αυτοί που (συγκρινόμενοι με την παραπάνω συνάδελφο) είναι ακόμα σε υγρή μορφή

Σύστησε λοιπόν στο σχολιαστή σου να βγάλει την μαύρη κουκούλα και να συνεχίσει να σχολιάζει επώνυμα. Με μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο θα δούμε και το ραδιοερασιτεχνικό του υπόβαθρο -όπως και κάποιων άλλων βέβαια- και θα συγκρίνουμε.

ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ;;;;;

Γιάννη μου διάβασα και κάτι που με πίκρανε. Τα υπόλοιπα τα προσπερνώ γιατί εκτιμήσεις ανάλογα με το μπόϊ, τα μαλλιά, το πάχος κλπ πολιτισμένοι άνθρωποι δεν τα κάνουν. Μόνο κάτι αγενείς υπανάπτυκτοι που βρίσκουν καταφύγιο σε ιστολόγια σαν το δικό σου –χωρίς να θέλω να χαρακτηρίσω εσένα προσωπικά, που σε σέβομαι αδερφικά και συναδερφικά όπως και εσύ εμένα- και σε κανα δυο άλλα. Με πίκρανε λοιπόν, Γιάννη μου, αυτό που έχει γραφεί στο χώρο σου, ότι εποφθαλμιώ τα ταμεία της ΕΕΡ!!!!! Αυτό –Γιάννη μου- σηκώνει πολύ κουβέντα, ενέχει συκοφαντική δυσφήμηση για το πρόσωπό μου και δεν το σχολιάζω από εδώ θα βρούμε άλλον δρόμο να το συζητήσουμε…(Φίλοι-φίλοι…)

ΠΡΟΣΚΕΙΣΕ;;;

Αδερφέ Γιάννη, με συγκινεί η θέληση σου να τους δεις όλους ενωμένους, να σε συμβουλέψω λοιπόν επ αυτού: Όταν θες να τους δεις όλους μαζί δεν διασπείρεις ότι ακούς χωρίς να το αξιολογήσεις τουλάχιστον με την λογική. Παράδειγμα: Γράφεις λοιπόν για την ΕΕΡ ότι κάποτε για να γίνεις μέλος έπρεπε να έχεις υπογραφές από δυο μέλη της. Αυτό το κάποτε Γιάννη μου, πάει καμιά δεκαριά; Δεκαπενταριά χρόνια! Και δικαιολογημένα δεν ξέρεις βέβαια γιατί απότι λες, εσύ ΔΕΝ ανήκεις στην ΕΕΡ αλλά «πρόσκεισε» στον τοπικό σύλλογο. Και καλά κάνεις.

1η απορία Γιάννη μου: Πιστεύω να είσαι μέλος κανονικά και όχι μόνο να «πρόσκεισε». Γιατί θα πρέπει αυτούς που πιστεύουμε ότι μας εκπροσωπούν να τους στηρίζουμε και ηθικά ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Τρέχουν οι άνθρωποι για εμάς. Όποιοι κι αν είναι αυτοί! Πρέπει να βάζουμε το «ξερό» μας στην τσέπη και να βοηθάμε, όχι μόνο φιλοσοφία Γιάννη μου

2η απορία Γιάννη μου, συναδερφικά πάντα: Το καταστατικό του συλλόγου που πρόσκεισε το έχεις διαβάσει καλά; Μήπως –λέω εγώ τώρα- στο άρθρο 5 παράγραφος α’ λέει ότι για να γίνεις μέλος πρέπει να έχεις «σύσταση από τρία τακτικά μέλη»;;; Αν διαφωνείς λοιπόν Γιάννη μου, ασχολείσου με τον σύλλογο στον οποίο ανήκεις και διαδήλωσε σθεναρά ότι θέλεις να καταργηθούν τέτοια άρθρα, και μετά έλα να κάνουμε και ραδιοερασιτεχνική ιστορία για το παρελθόν της ΕΕΡ.

Παρεπιπτόντος να σου πω ότι εμένα όταν με πρότειναν δυο μέλη το 1989 για να γραφώ στην Ένωση μου είπαν «Πρόσεχε κακομοίρη μην μας εκθέσεις! Είμαστε οικογένεια πλέον, ότι θέλεις να μας ρωτάς…» Επομένως δεν διαφωνώ και τόσο.

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...

Εσύ όμως μιας και διαθέτεις και ιστολόγιο πρέπει ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ κιόλας να αρχίσεις τον ανένδοτο αγώνα για τον εκδημοκρατισμό του συλλόγου σου! Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!Γιάννη, αγαπητέ συνάδελφε! Βλέπω στο ιστολόγιο σου αλλά και στο δικό μου να επαναλαμβάνεις τον διακαή πόθο σου να δεις τεχνικά θέματα. Έψαξα όμως στο δικό σου και δεν βρήκα ούτε ένα!

Αντίθετα βρήκα αναφορές για το δικό μου ιστολόγιο διανθισμένες με σχόλια ανωνύμων σαν τα παραπάνω περιγραφόμενα, διόλου τιμητικές για συναδέλφους μας και μάλιστα με την δική σου έγκριση! Χαίρομαι λοιπόν που βλέπω ότι μπορεί να είμαστε αδέρφια και συνάδερφοι αλλά, πάνω απόλα –Εύγε!- είσαι αντικειμενικός -και πάλι εύγε- και δίνεις την έγκριση σου ακόμα και σε συκοφαντικά σχόλια όπως αυτά που με συνδέουν με τα ταμεία της ΕΕΡ. Θυμίζω εδώ ότι κανέναν θεσμικό ρόλο και καμία σχέση με τα εν λόγω ταμεία δεν έχω, είμαι απλά τακτικό μέλος, οπότε περιμένω να μάθω πως ακριβώς με συνδέετε…Αυτά Γιάννη μου, και μην παρεξηγείς τα γραφόμενα μου, μπορεί να διαφωνούμε κάπου αλλά η αδελφική και συναδελφική αναγνώριση είναι αμοιβαία!Φιλικά πάντα ο αδελφός και συνάδελφος σου!
SV1BJY

Υ.Γ. Αυτά... μεταξύ μας!

7 σχόλια:

2Μδης είπε...

Χαίρομαι Γιάννη μου, που αμέσως πήγες στο ιστολόγιο σου και διέγραψες τα επίμαχα σχόλια. Μπράβο!
Αν παρόλα αυτά τα χρειαστείς -ή όποιος συνάδελφος- τα έχω αποθηκευμένα εγώ, γιατί πέρασε από το μυαλό μου ότι θα τα διέγραφες...

Γιαννης είπε...

1ον και κύριον - τα σχόλια διεγράφησαν σε ανύποπτο χρόνο, πολυ πριν διαβάσω το παρόν κείμενό σου (μόλις το εκανα ΤΩΡΑ - δες στιγμιότυπο δημοσιευσης.). Διεγράφησαν διότι πολλοι βασίστηκαν σε αυτό το ανώνυμο σχόλιο για να χαρακτηρίσουν ΕΜΕΝΑ.

2ον - ΠΟΤΕ δεν ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ απο τα σωματικά του χαρακτηριστικά, το χρωμα του, το βάρος του ή τιποτε σχετικό.

3ον - ΗΔΗ του συνέστησα να γράφει επώνυμα - απλά οπως ξαναειπα ολοι διαβάσατε ΜΟΝΟ ΤΟ 1ο σχόλιο. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ, δεν διαβάσατε ΚΑΝ το 3ο σχόλιο. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Πετύχατε τον στόχο του ανώνυμου - κουκουλοφορου - πισω απο το δαχτυλό του συγγραφέα, την για ακόμη μια φορά διχόνοια.

4ον - τα περι ταμείων και λοιπών ειναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, που δεν μπήκα κάν στον κόπο να τα σχολιάσω. Οπως και όλες οι καταγγελίες. Αλλωστε. Ειναι τοσο οφθαλμοφανές το οτι ειναι μπουρδες, που δεν χρήζει κάν σχολιασμου.

ΑΛΛΟΙ ειναι εκείνοι που "Ψειρίζουν" για μεμπτά αυτές τις μπουρδες. ΟΧΙ εγω.

5ον - Οσο για τον τοπικό συλλογο, επέτρεψε στους συνάδελφους να γνωρίζουν καλύτερα αν ειμαι απο τους 1ους τον τελευταίο χρόνο σε κάθε εκδήλωση που απαιτει κόπο, χρόνο, υλικά. Βεβαιως και ειμαι μέλος, ταμειακά εντάξει, συντηρητης των εγκαταστάσεων του συλλόγου, ακόμα και εξοδοις μου οπου χρειαστεί.

Καθως ειμαι μέλος για λιγότερο απο 1 χρόνο, και δι αυτό και μόνο, δεν εχω δικαιωμα ψηφου ή λόγου ενώπιον της τακτικής συνελευσης. Δεν ειχα και τετοιο στην τελευταία αναθεωρηση του καταστατικου. Πάντως, ουδεποτε εχει υποπέσει στην αντίληψή μου, περίπτωση που να εξαιρεθει συναδελφος απο την εγγραφή του στον εντόπιο συλλογο για σχετικό λόγο.

Δεν εχει απο κανενα διαπιστωθει έλλειμα δημοκρατίας στον εντόπιο συλλογο, ουτε διασπαστικές τάσεις ικανές να υποδειξουν την δημιουργία 2ου η και 3ου συλλογου στην περιοχή μας. Και αυτό γιατι το ΔΣ του συλλογου ειναι ΑΨΟΓΟ και δεν αφήνει εκκρεμότητες ουτε για δειγμα. Ακόμα και τριβές, διευθετουνται πάντα με τον βέλτιστο τρόπο για όλους, χωρις να αφήνουν κενά και αισθηση "ριξίματος" σε κανέναν.

Ειλικρινά λυπάμαι που ενας ανωνυμος μπορει να δημιουργήσει τετοιες τριβές αναμεσα σε επώνυμους.

Λυπάμαι επίσης γιατι με πείσατε. Ποτέ ο Ραδιοερασιτεχνισμος στην Ελλάδα δεν θα φανει ενωμένος, ποτέ δεν θα φτάσουμε το επίπεδο των αμερικανών. Η ιδια εμπάθεια που ξεκίνησε κάποτε εναν εμφύλιο, η ιδια που ξεκίνησε την χουντα, η ιδια που φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη σαν προδότη, η ιδια εμπάθεια απέναντι στους άλλους θα μας κυριευει σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Απο τον εξοστρακισμό του Αριστείδη και μετά, τα ίδια χάλια στην Ελλάδα.

Λυπάμαι που με πείσατε, γιατι η πλατφορμα του ραδιοερασιτέχνη ηταν η μόνη που υπόσχεται ενότητα. Οικτρά η πλάνη μου. Συγγνώμη για όλα και υπόσχομαι να μην σας ξαναενοχλήσω με μπούρδες οπως η ενότητα, καθ' οτι δεν ειμεθα αξιοι ως Ελληνες να ειμαστε ενωμένοι. Γιατι να ειμαστε ενωμενοι ως ραδιοερασιτέχνες?

2Μδης είπε...

Ακριβώς, τα σχόλια διεγράφησαν σε ανύποπτο χρόνο σήμερα, ενώ ήταν εκεί από τις 22 Οκτωβρίου 11:52μμ

Δεν σε είδα να απαντάς στο ψητό όμως όπως λες. Αντίθετα πήρες μπάλλα και θυμήθηκες τι έκανε κάποτε η ΕΕΡ. Κατά παράξενο τρόπο πολεμάς για την ενότητα όπως λες, αλλά συζητάς για τον κοινό σας καημό με τον "ανώνυμο" το τί γινότανε κάποτε στην ΕΕΡ.

Τώρα για το 3ο και για το 13ο σχόλιο αν δεν το διαβάσαμε να μας συγχωρείς. Να είσαι πιο σαφής και εντός θέματος να τα διαβάζουμε.
Αν αποπάνω σου γράφουν ότι κάποιος έχει σχέση με τα ταμεία και εσύ γράφεις για τον Κολοκοτρώνη καιένα κατεβατό για τις μπάντες που θα μας πάρουν για κινητή τηλεφωνία...

Για το σύλλογο σας χαίρομαι που είναι όλα τόσο δημοκρατικά, ασχολείσου λοιπόν με αυτόν και άσε το τι γινότανε πριν είκοσι χρόνια στην ΕΕΡ. Κλείσε πρώτα χρόνο στο δικό σου σύλλογο και βλέπουμε...

takis perreas είπε...

Ο Ραδιοερασιτεχνισμός στην Ελλάδα έχει φτάσει σε αυτήν την κατάντια γιατί ενώ αναγράφεται ρητά στον κανονισμό του Ραδιοερασιτέχνη ότι ο Ραδιοερασιτέχνης δεν πολιτικολογεί, δεν θρησκειολογεί και όλα τα εις «»»γει»»»γενικότερα, τίποτα δεν τηρείται!
Και με τον TA θα μιλήσουμε και με τον ZA θα μιλήσουμε και θα τους πούμε και dear OM!
Δεν θα κάνουμε εμείς εξωτερική πολιτική μέσα από ερασιτεχνικές ραδιοσυχνότητες.
Κανένας δεν διαβάζει, κανένας δεν πειραματίζεται αντίθετα, όλη μέρα και όλη νύχτα δεν γίνεται τίποτα άλλο παρά καταπάτηση του κανονισμού!!
Το υδηπάρεργό μας (hobby) είναι τεχνικό και αυτήν την απαίτηση έχει από εμάς. Παρά τις αντίθετες απόψεις των Ηλιθίων3 (εις τον κύβο) και της επιστολής αυτών, επιβάλλεται να είμαστε και τεχνικοί.
Ατυχώς αυτό το οποίο γίνεται και φέρνω σαν παράδειγμα τους εκτροφείς αμνοεριφίων του 14.285 και του 3.77** είναι η ανταλλαγή μικροφώνων (έλα συ, πάρε συ) ή η hi-fi (!) εκπομπή, ή ανάλυση ποδοσφαιρικών αγώνων και η προπόνηση επί «σκληρού»!
Αν τους ζητήσεις να φτιάξουν έναν ταλαντωτή Hartley για την αγαπημένη τους συχνότητα, χώρια του ότι το όνομα του ταλαντωτή θα τους ακουστεί σαν μοτοσικλέτα, θα πιάσουν το κολλητήρι από την μύτη!!!
Προκαλώ τους αναγνώστες σας και δικούς μου να μου πουν πότε έφτιαξαν για τελευταία φορά έναν δέκτη ανάδρασης (regen receiver).
Οι πλειοψηφία των Ελλήνων Ρ/Ε όχι μόνο δεν έχει φτιάξει αλλά δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται!
Γράφω για κεραίες και για μικροκατασκευές. Ξέρετε στο ένα και μοναδικό σχόλιο για την sloper των 7MHz τι έγραψε ο ανώνυμος σχολιαστής? Κατάφερε σε μία και μόνο πρόταση να μπερδέψει την κεραία με την «βούρτσα»!
ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΩΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Καλύπτουν την ημιμάθειά των λοιπόν με ειρωνείες, κουτοπόνηρα σχόλια και λοιπές βλαχομαγκιές!
Θέλουμε να έχουμε τα ιστολόγιά μας και να γράφουμε για το κέφι μας κόβοντας από τον ελεύθερο χρόνο μας?
Και θέλουμε και το κάνουμε!!!
Σε όποιον δεν αρέσει, το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία!
Εμείς είμαστε οι Σύλλογοι και οι Ενώσεις. Όταν εμείς είμαστε του καφενέ, καθρέπτης μας θα είναι και ο Σύλλογός μας!

Συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου Γιάννη.

Γιαννης είπε...

"""Δεν με νοιαζει το ποιός επιτίθεται που και οι τυχόν αντίλογοι. Τα θεωρώ "πολύ μικρά" για το χόμπυ και δεν απαντάω σε αυτά κάν. Θεωρω τους απανταχού ερασιτέχνες φίλους μου και δεν μου αρέσει να βλέπω φίλους μου να "σκοτώνωνται" με φίλους μου.
Γι αυτό δεν θα συμμεριστώ οποιεσδήποτε κατηγορίες. Και για αποσαφήνιση, δεν ειμαι κάν μέλος στην ΕΕΡ """"

σημαινει οτι "δεν συμμεριζομαι τις κατηγοριες που προσάπτεις, και δεν το κάνω επειδη ειμαι μέλος - οπαδός η το οτιδήποτε άλλο - της ΕΕΡ, το κάνω επειδη ειναι γελοιο να αλληλοκατηγορουνται οι ραδιοερασιτέχνες.

"Αν κάποιος συνάδελφος, απο οποιαδήποτε σκοπιά, ρίχνει την ποιότητά του, ειναι σίγουρα αποδοτικότερο να συνομιλώ, να ανταλλάσω απόψεις με ήπιους τόνους, και να συνεκπαιδευόμαστε ΚΑΙ στα "πολιτικά" των Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, παρά να ειμαι σε μια γωνιά και να τον κατηγορώ. Αν θέλει να ομαλοποιήσει τις απόψεις του και να συνεπικουρήσει στην δημιουργία συνιστωσών που θα ειναι περισσότερο αποδεκτές απο όλους σαν στόχοι δράσης, θα αλλάξει. Αν δεν θέλει, οι υπόλοιποι μυαλό εχουν και βλέπουνε ποιός φταίει για τις μάχες."
""

Σημαινει σε απλά ελληνικά, οτι θα ψάξω ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ απο τον άλλο, και όχι μονο μπουρδες, γιατι ειναι πολυ πιο ακριβό γι αυτόν να τον ταπώσω με επιχειρήματα, απο το απλά να τον "στείλω".


"Σίγουρα, κάθε αλλαγή καθεστώτος δυσαρεστεί τους καθησυχασμένους με το πρότερο καθεστώς, και η δημιουργία έτερου πόλου κανει τους ανήκοντες στον παλαιότερο να νοιώθουν άβολα. Πιστευω όμως, οτι μόνο η άμιλλα μπορει να δώσει θετικά αποτελέσματα και για τους 2 πόλους - η ωμή αντιπαλότητα απλά μειώνει και τους δύο."

σημαινει οτι αντιλαμβάνομαι οτι η ΕΕΡ εχει την αισθηση οτι απειλειται, αλλά με το να κάθεται σε μια γωνιά και να μουτζώνει τους απέναντι δεν κερδίζει στην όποια μάχη. Χρειάζεται, απλά, να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι ειναι καλύτερη. Οχι μονο στις παροχές, οχι μονο στις επιτυχίες, αλλά και στην ΗΘΙΚΗ της. Αυτά, Γιάννη, ΔΕΝ ειναι κατηγορίες, αλλά ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. απο το ειδος του λόγου που κάποιοι ΔΕΝ ξερουν να χρησιμοποιήσουν και μεταφράζουν ως κακεντρεχή σχόλια και απειλή.

"Και προσοχή, γιατί κανέναν δεν τιμά να προσβάλλει ανώνυμα τους επώνυμους. Ειμαι της άποψης οτι οι απόψεις πρέπει να αποδίδονται σε πρόσωπα. Οχι για λόγους "ανάληψης ευθυνών". Για να ορίζει ο καθε ενας σαφώς το πεδίο δράσης του και το τι σκεφτεται, μή αφήνοντας αμφιβολίες."

αντι να του προσάψω "τιτλους", τον αναχαιτιζω ομορφα, για όσα εγραψε για εσενα και την Βίκυ, ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, συμφωνα με τονς εκάστοτε κώδικες τιμης που επικαλείστε. Αυτό, ειναι δεικτης ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, και προσβάλλει τον προσβάλλοντα περισσότερο και απο μπινελίκια.

Γιαννης είπε...

Του λέω οτι αν πιστευει οτι η γνώμη του και οι κατηγορίες του εχουν βάση, να την θέσει ΕΠΩΝΥΜΑ. Τοτε μονο θα ισχύει σαν κάτι που θα αξίζει να το διαβάσεις.
___________________________

"""Εχουμε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην άποψή μας. Τόσο που οι αμερικάνοι εχουν μια εκφραση για τις απόψεις
-Ολοι, λένε, εχουν απο μία απο την μια και απο μία απο την άλλη- Το θέμα ειναι να καταρρίπτεις το πρόστυχο γνωμικό της αμερικάνικης αργκό, με μια άποψη κατασταλαγμένη, τεκμηριωμένη και σωστή. Εκεί, κανεις και ποτέ δεν μπορει να χαρακτηρίσει την αποψή σου σαν το άλλο που όλοι εχουμε.

Για τους "τσαντισμένους" εκατέρωθεν, μπορουμε να αντιπροτείνουμε, ειτε ενα καλό μπουκάλι ξύδι, ειτε να βαλουν κάτω τις απόψεις τους και να αντιλογήσουν στα απέναντι γραφόμενα χωρίς προσβολές και μίση. Εκεί, ισως να τους δώσει και κάποιος άλλος σημασία εκτός τον προσβεβλημένο.""

>Opinions are just like a***oles - every one has one, and it most usually stinks.

ητοι, μολις χαρακτήρισα τα λεγόμενά του ομοια με το αντίστοιχο μερος του σώματός του. Ακριβώς διότι εξαντλείτο σε μύδρους κατηγοριών, χωρις ουσία, χωρις αποδειξεις και χωρίς βάση.
Νομίζω, το λοιπόν, φίλε μου, οτι άδικα τα έβαλες με το λάθος πρόσωπο. Ειμαι σίγουρος οτι ξέρεις καλά ποιός ειναι ο συγγραφέας του ανώνυμου σχολίου. Κατάλαβα κι εγω ήδη απο την πρώτη στιγμή ποιός είναι. Εγω, ομως, Γιάννη μου, ΔΕΝ ειμαι αυτός. Βασίστηκα στο οτι θα καταλάβεις το ..."Εκεί, ισως να τους δώσει και κάποιος άλλος σημασία εκτός τον προσβεβλημένο." για να μην δημιουργήσεις θέμα απο το τίποτε.

Πιστευω οτι η αντίδρασή σου για τον εν λόγω τύπο εχει βάση, θελω ομως να πιστευω οτι δεν θες να τον δικαιώσεις σε καμία των περιπτώσεων.


Τα σχόλια τα διέγραψα, τέλος, σήμερα, γιατί απλά βαρέθηκα να μου προσάπτουν αποδοχή στο περιεχόμενό τους, μονο και μόνο διότι συνεχίζουν να υπάρχουν. Αρκετές φορές εχετε μέμψει κάποιον γιατι δεν διάβασε τα όποια παραπάνω σχόλια στο παρόν blog. Εγω, απλά σας παρακάλεσα να διαβάσετε και τα επόμενα.

δεν ηξερα ΚΑΝ, ουτε οταν τα διέγραφα ουτε οταν τα σχολίαζα, οτι ειχες σκοπό να μου επιτεθεις ετσι για αυτά τα σχόλια.

Δεν αναγνωρίζω τους λόγους για τους οποιους μου επιτίθεσαι,

και σε παρακαλώ να αναδιπλωθεις γιατί αυτή σου η επίθεση ειναι εντελώς αδικη.

Γιαννης είπε...

Για να απαντήσω και σε ένα ερώτημα για τους δέκτες ανάδρασης - φίλε μου Τάκη, δεκτη αναδρασης εχω αν φτιάξω απο το 1989. Εχω ομως φτιάξει τελευταία φορά το 2008, δεκτη διπλής μεταγωγής απο τους 1705 MHz, με IF στους 100ΜΗz και 10.7 ΜHZ, με αποδιαμορφωτή το CA3089 και την ευρύτατη χρήση interdigital filter, κρυσταλλικών φίλτρων, prescaler και του MC145152p2 Dual Modulus Phase locked loop circuit, με τις διαιρέσεις του ορισμένες απο εμενα και οχι απο ετοιμο κυκλωμα, HCD mixers για την 1η ετεροδύνωση, τα BF960 για 2ο mixer. ολα αυτά χωρις ετοιμο κύκλωμα, με τα datasheets μονους οδηγους, τις γνωσεις μου και μια πλακετα αχαρακτη 20Χ20, λίγη λαμαρίνα και τα υλικά απο τα ραφάκια.

Περνάω?!?!?