Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Γουάϊ???

Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου το SSB Fielday IARU region 1.
Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου το Hamfest της Λάρισας!!!

Για πόσο καιρό ακόμα θα αναρωτιόμαστε; Γιατί; Δεν υπάρχουν άλλες ημερομηνίες; Οι Λαρισαίοι συνάδελφοι δεν ανήκουν στο region 1 της IARU;; Ή απλά δεν τους ενδιαφέρουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις θεωρώντας ότι άλλες όπως τα χάμφεστ προάγουν περισσότερο το ραδιοερασιτεχνισμό;
Καλή επιτυχία και στις δύο διοργανώσεις, και ο καθένας ας συμμετέχει εκεί που νιώθει καλύτερα…

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γουαι ετσι τους αρεσει... τι ψαχνεις να βρεις....

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα μια απάντηση πάνω στο θέμα αυτό απο τον συλλογο της Λαρισσας -αν και πολύ αμφιβάλω κάτι τέτοιο - για ποιο λόγο να γίνετε την ίδια ημέρα ham fest μαζί με το field day ....το μόνο που διαπιστώνω κάθε φορά που πηγαίνω ενε ότι σιγά σιγά γίνετε ham fest των θολών (δεν είναι κακό ούτε έχω κάτι μαζί τους) απλή διαπίστωση

Ανώνυμος είπε...

Εμείς από βόρειο Ελλάδα καιρός είναι να ξυπνήσουμε υπάρχει και το ham fest της Θεσσαλονίκης στης 19-9-2010 αντε καιρός είναι να πάρουν ένα μάθημα οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης

SV2HWR είπε...

Οι λαρισαιοι το κανουν πανω στο field day για να μην πεσουν την ιδια Κυριακη με το hamfest της Θεσ/νικης και γιατι τοτε μπορουν να εχουν τον χωρο.

2Μδης είπε...

Τότε να μην το κάνουν και να συμμετέχουν σε αυτό της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε δυο χαμφεστ με διαφορά μιας εβδομάδας κάνει κακό και στα δύο. Ή ας κάνουν μια χρονιά στη Λάρισα μια στη Θεσσαλονίκη. Λύσεις υπάρχουν πολλές!

Ανώνυμος είπε...

2 βδομαδες!

Ανώνυμος είπε...

Λύσεις πάντα υπάρχουν πολλές, καλή διάθεση να υπάρχει.
"ham fest των θολών" τι πάει να πει;
6146

Ανώνυμος είπε...

γιατί μόνο τότε μπορούν να έχουν το χώρο? ....κάθε Κυριακή γίνονται εκδηλώσεις εκεί ? θα μπορούσε κάποιος φίλος να μας ενημερωση.Εχουμε καταφέρει να έχουμε 5 ham fest ας τα πω καλοκαιρινά και 1 τον χειμώνα...με συνέπεια ο κόσμος να έχει μοιραστοί....στην Φλώρινα ήταν μόνο οι εκθέτες και κανείς άλλος (ήμουν παρών για να σας προλάβω)

SV1EML είπε...

ΠΑΛΙ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ!!!
ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ?
ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΟΤΙ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!

sv8gke είπε...

Εδω στην sv4 περιοχή έχουν λινκ επάνω στο μπικον του Λεωνιδα 144440...το χαμφεστ μας μάρανε?

Ανώνυμος είπε...

Είναι η νοοτροπία των συνδικαλιστών κομματόσκυλων και φυσικά όχι κατ’ ανάγκη του πιο πετυχημένου HamFest της Λάρισας. Γενικά η νοοτροπία μας, έτσι μάθαμε να λειτουργούμε, χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό – όπως βλέπε ΓΥΦΤΟΙ χωρίς να θέλω να γίνω ρατσιστής – γίνομαι gmt.
Συνήθως όμως, και με παραξενεύει ρε gmt, η βόρειος Ελλάδα έχει ανεπτυγμένο το πνεύμα της συλλογικότητας και κατανόησης ως προς το γενικό σύνολο! Μάλλον υποψιάζομαι ότι δεν υπάρχει σύνδεση με το κέντρο (Ε.Ε.Ρ.) με αποτέλεσμα να χάνονται ανούσια τόσες και τόσες φιλότιμες ένθεν εκείθεν ραδιοερασιτεχνικές προσπάθειες!

Δεν είναι πάντως ζήλια, εμπάθεια, κακία, ασχετοσύνη. …

bubis

Ανώνυμος είπε...

Kοριτσια ο bubis αγριεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

..............η βόρειος Ελλάδα έχει ανεπτυγμένο το πνεύμα της συλλογικότητας και κατανόησης ως προς το γενικό σύνολο!............

Εξου και οι 5 σύλλογοι της Θεσσαλονικης και ενας πρωην πρόεδρος που αυτονομάζεται ομοσπονδία. Φαντασου να μην είχαμε και συλλογικότητα.

Ανώνυμος είπε...

καθε πολη και σταδιο καθε χωριο και γυμναστηριο....(οι παλιοτεροι πρεπει να το θυμουντε) σε ποιον τομεα υπαρχει ενοτητα και θα υπαρχει σε εμας? κοιταξτε να περνατε καλα με τις παρεες σας και τα υπολοιπα ειναι για τον ....μυλο!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τελικά ότι παντού επικρατεί φαγωμάρα. Τον ραδιοερασιτεχνισμό τον γνώρισα πριν λίγο καιρό σε μια έκθεση που είχα επισκεφτεί στο Περιστέρι. Είδα πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους να έχουν κοινά ενδιαφέροντα και με εντυπωσίασε. Κατά τύχη βρέθηκα εκεί και προσπάθησα να μάθω περισσότερα. Βλέπω πολύ υλικό και στο ιντερνετ αλλά και πράγματα που με φοβίζουν. Δεν ξέρω αν στο εξωτερικό συμβαίνουν τα ίδια, αλλά εκεί έχω βρει κάποιον σύλλογο που είναι για ραδιοερασιτέχνες που έχουν κάποιο πρόβλημα κινητικό. Δεν έχω αντίστοιχα βρει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα και δεν ξέρω αν «ζητάω πολλά».
Αν μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει.

SV1EML είπε...

Υπαρχει η Ε.Ε.Ρ μπορεις να ζητησης οποιαδηποτε πληροφορια θελεις.Αν μπορουμε να βοηθησουμε σαν ραδιοερασιτενχες και σαν ανθρωπποι μην διστασεις.
Σταματης-SV1EML

2Μδης είπε...

Όπως έγραψε και ο Σταμάτης πιο πάνω, πληροφορίες για κάθε τι που αφορά τον ραδιοερασιτεχνισμό στην χώρα μας θα πάρεις από την ΕΕΡ www.raag.org

Τώρα για ότι άλλο βρίσκεται στο δίκτυο και πιθανόν προκαλεί σύγχηση ή φόβο μην δίνεις σημασία. Κατά καιρούς διάφοροι γράφουν χοντράδες (οι οποίες είναι τόσο εύστοχες που χρειάζεται να τις εξηγήσουν ξανά και ξανά για να τις καταλάβει κάποιος) και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Για εξειδικευμένη ομάδα ραδιοερασιτεχνών με κινητικά προβλήματα, δεν έχω ακούσει και το πιθανότερο είναι ότι δεν υπάρχει. Η ενσωμάτωση του ραδιοερασιτέχνη με το όποιο πρόβλημα σε ένα σύνολο ραδιοερασιτεχνών δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία. Υπάρχει κατανόηση και το μόνο που πρέπει είναι να απευθυνθείς στους κατάλληλους ανθρώπους με μοναδικό κριτήριο να έχουν και ραδιοερασιτεχνική παρουσία αφού αυτό σε ενδιαφέρει. (Θέλω να πω με το τελευταίο ότι θα είναι λάθος να εμπιστευτείς να σε βοηθήσει στα πρώτα σου ραδιοερασιτεχνικά βήματα, ένας ευγενέστατος κύριος που όμως είναι άσχετος με τα ραδιοερασιτεχνικά δρώμενα και βγαίνει μόνιμα σε πειρατικές συχνότητες. ΝΑΙ υπάρχουν!)

Στη διάθεση σου για κάθε διευκρίνηση ή άλλη πληροφορία...

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ξέρουν,ούτε τους ενδιαφέρει,
Α!!!! ναι ξέρουν κάτι ότι το 144,950
είναι για το καφενεδάκι. Αυτοί που ξέρουν σιωπούν. Ακούστηκε και μια πρόταση στα γρήγορα να στήθη σκηνή στον χώρο του ham fest για να γίνει και το field day.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ηδη εχω αρχίσει να μπαίνω στο νόημα.
Εριξα μια ματιά στην υλη εξετάσεων, φυσική μου θυμίζει.
Θα σας ενοχλήσω ξανα. Ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

οπου θες να πας φιλε σε οποιο συλογο σου αρεσει αλλα μακρια απο τον 2μδη. ειναι επικυνδηνος

2Μδης είπε...

...για τα καβαλημένα καλάμια!